שאלון! מוזר...

שאלון! מוזר...

השאלון לבנות,אם הבנים רוצים גם לענות אז בקשה.... תהנו ! מה שמך? לבשת פעם שמלה? חצאית? רבת פעם מכות? מי ניצח? אכלת מילקי? איך היה? יש במבה מעודפת? עישנת? למה? בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? מהם השפות? את אוהבת תמחנכת שלך? למה? היה לך פעם חבר? יש לך מחשבון? כמה מחברות יש לך? באיזה צבע הטלפוו שלך? כמה טלפונים יש לך בבית? עט\עפרון? יש לך סירים בבית? יש לך חיה? מה שמה? כמה מכנסיים יש לך? כמה חולצות? יש לך מחשב (חחח)? באיזה צבע התיק שלך? יש לך מחבטים בבית? באיזה צבע המקלדת שלך? יש לך מברשת שיניים? יש לך אוזניים? כמה? באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? פעם ראית חתול? הכוכבים קימים? מאמינה בחיזריים? ראית אותם? מה רשום לך על היד? מה את שונאת בפנים שלך? פעם דפקת תראש בקיר? ראית פוקימון? אמרת בטעות למורה אמא.?. איך היה השאלון המוזר? למה? מה את רוצה להגיד לי לסוף? תודה !

NiKi†a

New member
יא :)

מה שמך? שירן לבשת פעם שמלה? אכן חצאית? אכן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? לא זוכרת זה היה ביסודי. אכלת מילקי? בטח איך היה? הכל טעים כשאתה אצל עופר =] יש במבה מעודפת? כן עישנת? כן למה? כי רציתי לנסות? בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית, אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? כן למה? ככה. היה לך פעם חבר? פעם? :) יש לך מחשבון? כן..אז? כמה מחברות יש לך? 7 בערך באיזה צבע הטלפוו שלך? שחור כמה טלפונים יש לך בבית? 3 אני חושבת עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? מן הסתם יש לך חיה? הרבה מה שמה? איזו מהן? כמה מכנסיים יש לך? יותר מידי כמה חולצות? כנ"ל [אבל זה לא אומר שאני הולכת עם כולן
] יש לך מחשב (חחח)? שאלה מיותרת. באיזה צבע התיק שלך? שחור ואדום יש לך מחבטים בבית?לא יודעת באיזה צבע המקלדת שלך? אפור בהיר וכחול יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 15 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא הכוכבים קימים? אני חושבת מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? כן מה רשום לך על היד? להביא ליום ראשון 10 ש"ח. מה את שונאת בפנים שלך? ת'נמשים P: פעם דפקת תראש בקיר? לא ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.? לא איך היה השאלון המוזר? מצחיק למה? כי הוא דבילי. מה את רוצה להגיד לי לסוף? מזל טוב. תודה ! אין בעד מה.

חני 21

New member
אני ראשונה...? ../images/Emo12.gif

מה שמך: חני לבשת פעם שמלה? כן חצאית?כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? זה נגבר בבכי כללי ובלי מנצח אכלת מילקי? ברור איך היה? מעולה יש במבה מועדפת? אסם עישנת? אף פעם למה? כי זה מגעיל בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 איזה שפות? עברית, אנגלית, צרפתית את אוהבת תמחנכת שלך? אין לי... סיימתי בית ספר לפני 3 שנים... למה? כי ככה חחח היה לך פעם חבר? יש לי כבר 3 שנים יש לך מחשבון? לא כמה מחברות יש לך? 6 (אוניברסיטה...) באיזה צבע הטלפון שלך? כסף כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עיפרון? עט יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? לא מה שמה? ........... כמה מכנסיים יש לך? אם מחשבים ג'ינסים ומכנסיים וטרניגים יחד יוצא בסביבות 140 כמה חולצות? וואי למי יש כוח לספור?????? יש לך מחשב? חחח כן נייד כי אני צריכה לעבודה... באיזה צבע התיק שלך? כרגע לבן אבל זה משתנה אני חולת תיקים... יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? שחור יש לך מברשת שיניים? ברור יש לך אוזניים? כן.. כמה? אחרי הניתוח נשארו לי 2 חחחחחחחחחחחחחחחח באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קיימים? לא יודעת אם אני יהייה שם אני יספר לכם מאמינים בחייזרים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? כלום פעם דפקת תראש בקיר? לא ראית פוקימון? לא אמרת בטעות למורה אמא? נראה לכם?????????????? איך היה השאלון המוזר? מוזר... למה? כובע מה אני רוצה להגיד לסוף? תודה!

מסטולית

New member
אני יכול לעוף בלי לדעת לעוף ../images/Emo3.gif

מה שמך? גילי ריד ! לבשת פעם שמלה? בטח רק כשהייתי ממש קטנה... חצאית?כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? תלוי באיזה פעם
אכלת מילקי? כן איך היה? יאק. יש במבה מעודפת? של התינוק עישנת? כן למה? לנסות בלאגנים בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 אבל בערבית זה ג'ילי כי אין ג' נומרלית
מהם השפות? עברית אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? מחנך, וביינתים כן למה? כי הוא זקן חמוד.. והוא מחבב אותי+ היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן.. איפשהו כמה מחברות יש לך? 3 באיזה צבע הטלפוו שלך? כסוף וכחול כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון?עפרון מכני יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? יש לי אחות! מה שמה? פוץ'
כמה מכנסיים יש לך? לכו אתם תספרו כמה חולצות? פעם דודה שלי ספרה והגיעה ל52... אבל מאז קניתי עוד :]] יש לך מחשב (חחח)? כה באיזה צבע התיק שלך? שחור יש לך מחבטים בבית? לא
באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? *בודקת* כן! כמה?2 בסך הכל.. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? כן ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? הפרקים למבחן בתנ"ך חחחחח מה את שונאת בפנים שלך? הכל? פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.? לא חחחחחח איך היה השאלון המוזר? מוזר
למה? מי לא ראה פעם חתול?
מה את רוצה להגיד לי לסוף? תודה שבאת! תודה ! בקשה!

היי../images/Emo13.gif בהחלט מוזר...

מה שמך? מיקה לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? לא מי ניצח? ---- אכלת מילקי? כן איך היה? מממ... פיתוי של קצת ושוקולד חחח (מהפרסומת) יש במבה מעודפת? אין אין כמו במבה של אוסם עישנת? לא למה? ---- בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? אנגלית עברית צרפתית ספרדית את אוהבת תמחנכת שלך? כן למה? כי היא מגניבה חחח היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? הרבה... באיזה צבע הטלפוו שלך? אפור כמה טלפונים יש לך בבית? 4 עט\עפרון? ?..... יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? לא מה שמה? --- כמה מכנסיים יש לך? מאיפה לי? כמה חולצות? מלא מאיפה לי לדעת? יש לך מחשב (חחח)? כן... חחח באיזה צבע התיק שלך? ורוד אפור יש לך מחבטים בבית? --- באיזה צבע המקלדת שלך? אפור יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 1333-1332 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא רק חתולות הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם?לא מה רשום לך על היד? העתיד נראה ורוד סתם חחח מה את שונאת בפנים שלך? אמממ.... פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן... אמרת בטעות למורה אמא.?. לא איך היה השאלון המוזר? נחמד למה? כי למה מתחיל... מה את רוצה להגיד לי לסוף? תודה חחח סתם

.

מה שמך? נופר לבשת פעם שמלה? כן חצאית? ברור רבת פעם מכות? כן מי ניצח? אפחד אכלת מילקי? כן איך היה? זוועה יש במבה מעודפת? אסם עישנת? כן למה? כי אמאשך זונה בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? מ'כפת לך את אוהבת תמחנכת שלך? לא למה? נו מה היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 30 בערך באיזה צבע הטלפוו שלך? כסף,קיבלתי אותו היום :] כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? יס יש לך חיה? לא מה שמה? לא כמה מכנסיים יש לך? המון כמה חולצות? המון יש לך מחשב (חחח)? לא באיזה צבע התיק שלך? סגול יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? לא כמה? 4 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא הכוכבים קימים? מה מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? המון חתכים,המספר 75,ושם של זמרת מה את שונאת בפנים שלך? הכל פעם דפקת תראש בקיר? המון ראית פוקימון? יס אמרת בטעות למורה אמא.? כן איך היה השאלון המוזר? מפגר למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? שתמות

victoria777

New member
תשובות

מה שמך?ויקטוריה לבשת פעם שמלה?כן חצאית?מזמן(בפורים) רבת פעם מכות?לא ממש אבל החטפתי כמה סטירות פה ושם וגם חטפתי מי ניצח?באלימות אין מנצחים(חוץ מזה שהקרציות לא מתקרבים אליי יותר) אכלת מילקי?כן איך היה?טעים אבל ויתרתי בגלל הג'לטין יש במבה מעודפת?במבה בתור דגני בוקר עישנת?לא למה?איכס זה מסריח בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?3 מהם השפות?עברית,רוסית ואנגלית.ידעתי גם בערבית פעם אבל שכחתי את אוהבת תמחנכת שלך?לא למה?היא בסדר לא יותר היה לך פעם חבר?לא יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?לא זוכרת באיזה צבע הטלפוו שלך?כחול מטאלי כמה טלפונים יש לך בבית?1 עט\עפרון?יש לי עט ורוד עם נצנצים יש לך סירים בבית?דההההה יש לך חיה?כן,תוכון מה שמה?אני מעדיפה לשמור את הפרטים שלו חסויים כמה מכנסיים יש לך?2 קורדרוי,4ג'ינסים,1 סאטן,2 כותנה,4 טרנינגים ועוד כל מיני מכנסיים זולים לבית. כמה חולצות?9 חולצות ארוכות,3 סריגים,4 טי שירטס ו-8 גופיות יש לך מחשב (חחח)?אז איך אני עונה על השאלון הזה בדיוק? באיזה צבע התיק שלך?שחור יש לך מחבטים בבית?כן באיזה צבע המקלדת שלך?אוף וויט יש לך מברשת שיניים?לא,אני רוצה שהשיניים שלי ירקיבו יש לך אוזניים?כן כמה?18 אלף באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק אבל יש אחד כחול פעם ראית חתול?כן הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?כן(את אחת מהם במקרה?) ראית אותם?עדיין לא מה רשום לך על היד?קו החיים מה את שונאת בפנים שלך?השפתיים והאף פעם דפקת תראש בקיר?כן(זה היה באמת או חובה) ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.?.לא
איך היה השאלון המוזר?מוזר למה?כי גידלתי פתאום 17,998 אוזניים מה את רוצה להגיד לי לסוף?אם אגדל עוד 6 ידיים,אני אהיה תמנון. תודה !

מדהימה69

New member
עונה נה נה../images/Emo65.gif

מה שמך?לילי.
לבשת פעם שמלה?כיתה ו'...
חצאית?כן.
רבת פעם מכות?כן.
מי ניצח?תיקו?
אכלת מילקי?כן.
איך היה?טעים...
יש במבה מעודפת?אוסם כתומה או "בוני"[=במבה נדחת].
עישנת?לא.
למה?אבא שלי עישן 35 שנה ואני שומעת אותו "נושם" בלילות.
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?3.
מהם השפות?עברית,אנגלית וערבית.
את אוהבת תמחנכת שלך?ככה.
למה?"הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות".
היה לך פעם חבר?לא.
יש לך מחשבון?אני לומדת מתמטיקה.
כמה מחברות יש לך?לא סופרת.
באיזה צבע הטלפוו שלך?בחדר=שחור.
כמה טלפונים יש לך בבית?2.
עט\עפרון?עפרון.
יש לך סירים בבית?כן..
יש לך חיה?לא
.
כמה מכנסיים יש לך?אני שותפה לאחותי ולאמא.
כמה חולצות?לא יודעת...15?
יש לך מחשב (חחח)?מעניין...
באיזה צבע התיק שלך?סגול ושחור.
יש לך מחבטים בבית?לא
.
באיזה צבע המקלדת שלך?לבן [בימינו כבר אופ-וייט].
יש לך מברשת שיניים?כן.
יש לך אוזניים?כן.
כמה?4 [בערך].
באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק [ולפעמים הם משתנים לטורקיז כהה].
פעם ראית חתול?כן.
הכוכבים קימים?כן.
מאמינה בחיזריים?לא.
ראית אותם?לא.
מה רשום לך על היד?אל תדמייני אלה סתם צלקות.
מה את שונאת בפנים שלך?חצ'קונים?
פעם דפקת תראש בקיר?אאוץ'-כן.
ראית פוקימון?כן.
אמרת בטעות למורה אמא?רק ביסודי.
איך היה השאלון המוזר?לא ממש.
למה?סתם ככה.
מה את רוצה להגיד לי לסוף?אני מושלמת
וחנג'ים גאים!

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה שמך? נועית לבשת פעם שמלה? דה חצאית? דה
רבת פעם מכות? כע מי ניצח? אהמ.. לא אני. אכלת מילקי? כע איך היה? יאאאאאמ
יש במבה מעודפת? הרגילה..
עישנת? כן למה? כי זה.. כיף
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? עברית, ערבית, אנגלית, צרפתית- 4
מהם השפות? אופס
את אוהבת תמחנכת שלך? לא למה? כי היא פוסטמה היה לך פעם חבר? כן.. 3 חברים יש לך מחשבון? כן, מדעי כמה מחברות יש לך? לא יודעת, אין לי כח לספור
באיזה צבע הטלפוו שלך? בחדר
לבן, מקשים ורודים ושפורפרת ורוד פרוותי
כמה טלפונים יש לך בבית? שמונה נראה לי עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? כן
יש לך חיה? לא מה שמה? אין לי
כמה מכנסיים יש לך? אין לי כח לספור כמה חולצות? אין לי כח לספור!!!!!!!1111
יש לך מחשב (חחח)? כן באיזה צבע התיק שלך? כתום יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? אפור-שחור יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא
מה רשום לך על היד? 3 חתכים, נחשב
מה את שונאת בפנים שלך? חצ'קון פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. לא איך היה השאלון המוזר? פסדר למה? ככה בא לי
מה את רוצה להגיד לי לסוף? סתמי
תודה ! אין בעד מה *טפו*

יואו נעה אני במצב כפית ממך

סתמי-תודה!אין בעד מה*טפו*חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהתשובות שלי

מה שמך? עדן לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? לא מי ניצח? לא הלכתי מכות אכלת מילקי? לא איך היה? אנ'לא אוהבת מילקי יש במבה מעודפת? יום הולדת עישנת? כן למה? כי בא לי
יש בעיה
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? עברית, אנגלית, ספרדית, רוסית את אוהבת תמחנכת שלך? סיימתי בצפר למה? כי אני כבר בת 19 וחצי היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? לא כמה מחברות יש לך? אני לא בבצפר באיזה צבע הטלפון שלך? הטלפון בבית בצבע לבן, הפלאפון שלי בצבע אפור-שחור כמה טלפונים יש לך בבית? 1 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? ברור... יש לך חיה? לא, אה, בעצם כן... אחי הקטן מה שמה? מושיקו חחחח כמה מכנסיים יש לך? מלאאאאאאאאא כמה חולצות? אממ.... 10000032, אה, בעצם תוסיפו עוד 2 חחח יש לך מחשב (חחח)? חחח ברור באיזה צבע התיק שלך? כתום-שחור יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? שחור-לבן יש לך מברשת שיניים? ברור יש לך אוזניים? חחח נראה לי שכן כמה? 3... באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא... רק כל הבסיס שלי מלא בחתולים הכוכבים קיימים? יס מאמינה בחייזרים? יאפ ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? שיהיו לי חיים ארוכים מה את שונאת בפנים שלך? אה? פעם דפקת תראש בקיר? לא ראית פוקימון? מודה באשמה אמרת בטעות למורה אמא.?. לא... אבל פעם אחת יצא לי לקרוא לסבתא שלי המורה חחחח איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? כלום

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo6.gif

מה שמך? אלונה לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? לפעמים אני ולפעמים זה שרב איתי P: אכלת מילקי? כן איך היה? טעים יש במבה מעודפת? ממ פרפר נחמד עישנת? לא למה? - בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? עברית, אנגלית, ערבית וספרדית :] את אוהבת תמחנכת שלך? פסדר.. למה? ככה :> היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? דפוק :\ כמה מחברות יש לך? לא יודעת.. באיזה צבע הטלפון שלך? כסף כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? מן הסתם.. יש לך חיה? כן מה שמה? ג'ני וג'ינג'י <כלבים :> כמה מכנסיים יש לך? אממ די הרבה, לא ספרתי :> כמה חולצות? אותו דבר יש לך מחשב (חחח)? לא P: באיזה צבע התיק שלך? שחור-אפור וכחול-תכלת יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? אפור-לבן.. יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? לא :> כמה? 3 נראה לי באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ממ ירוק.. פעם ראית חתול? כן.. הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לפעמים ראית אותם? לא.. מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? די הרבה :| פעם דפקת תראש בקיר? לא ראית פוקימון? לא אמרת בטעות למורה אמא.?. ממ לא נראה לי ח איך היה השאלון המוזר? נחמד למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? ביוש P:

swirrrly

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo118.gif

מה שמך? שם של נקבה
לבשת פעם שמלה? כן חצאית? כן רבת פעם מכות? לא
מי ניצח? אכלת מילקי? כן איך היה? רוב הפעמים אחלה יש במבה מעודפת? נראה לי של התינוק עישנת? לא למה? לא הייתה לי הזדמנות\= בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? עברית, יפנית, אנגלית, ערבית את אוהבת תמחנכת שלך? אין לי למה? כי אני Xטרנית היה לך פעם חבר? בכתה ה' :^| יש לך מחשבון? לא ממש כמה מחברות יש לך? אמפ 1 פעילה :^| באיזה צבע הטלפוו שלך? לא ממש יש לי כמה טלפונים יש לך בבית? אמ נגיד 8 כולל סלולרים עט\עפרון? עפרון מכני יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? כן מה שמה? דה רוב מייסטר :^| כמה מכנסיים יש לך? 7? כמה חולצות? 22?:^| יש לך מחשב (חחח)? כן באיזה צבע התיק שלך? אין לי תיק:^| יש לך מחבטים בבית? אולי באיזה צבע המקלדת שלך? דירטי וויט ^^ יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 2 (די הצחקת אותי;[) באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? כן:^| ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? אף:^| פעם דפקת תראש בקיר? נראה לי ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. כן
איך היה השאלון המוזר? כיף=] משמח^^ נעים:) מרגשXD למה? כי את חמודה מה את רוצה להגיד לי לסוף? את חמווווווודה^_^:pPPPPPPPPP (מי שעשה את השאלון הזה בכל מקרה[?]) תודה !

ALFI G

New member
הנה שלי... :)

מה שמך? אלפי (עיטם) לבשת פעם שמלה? כן בכיתה ד' התחפשתי לזונה... חצאית? לא רבת פעם מכות? כן מי ניצח? רוב הפעמים אני... אכלת מילקי? כן איך היה? טעים יש במבה מעודפת? לא עישנת? כן למה? כי בא לי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית, אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? לא למה? כי היא מחנכת היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? לא יודע... משו כמו 8-10 באיזה צבע הטלפוו שלך? ירוק כמה טלפונים יש לך בבית? 4 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? כן מה שמה? שימי כמה מכנסיים יש לך? מאיפה אני יודע... 20-30 כמה חולצות? כנ"ל כפול 2 יש לך מחשב (חחח)? כן... באיזה צבע התיק שלך? כחול יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? שחור יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 8 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? שיעורים בכימיה- עמ' 52-54 מה את שונאת בפנים שלך? ת'גשר פעם דפקת תראש בקיר? כן, זה מרגיע חחחח ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. כן איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? כי הוא מוזר מה את רוצה להגיד לי לסוף? מוזר תודה ! בקשה!

yellow cheese

New member
אללה, גמני../images/Emo3.gif

מה שמך? שירלי לבשת פעם שמלה? כה, איכס. חצאית? כה. איכס+ רבת פעם מכות? רק עם גלעד אחי מי ניצח? הוא..
אכלת מילקי? כה, מזמן איך היה? איכס יש במבה מעודפת? אוסם הכתומה עישנת? לא למה? לא מדליק אותי ולא מרגש אותי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? עברית, אנגלית, ערבית, רוסית, צרפתית [שזה בעצם כמו אנגלית
].
מהם השפות? אופס, פירטתי למעלה את אוהבת תמחנכת שלך? אני אענה על שנה שעברה, כיוון שסיימתי ללמוד. כן, מאוד
למה? מושלמת היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? בפלאפון כמה מחברות יש לך? אין לי באיזה צבע הטלפוו שלך? כסוף כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עט כדורי יש לך סירים בבית? וודאי יש לך חיה? לא מה שמה? אין כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? המון יש לך מחשב (חחח)? שניים באיזה צבע התיק שלך? אדום יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? אפור לבן מלוכלך יש לך מברשת שיניים? דה יש לך אוזניים? נו מה
כמה? שתיים. נראה לי. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? נו.. הכוכבים קימים? נו.. מאמינה בחיזריים? קצת ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? כלום פעם דפקת תראש בקיר? כן ראית פוקימון?לא אמרת בטעות למורה אמא.?. ממו. איך היה השאלון המוזר? הזוי ודפוק
למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? ב-י-י-! תודה !
בבקשה.

../images/Emo8.gif

מה שמך? שלומצה לבשת פעם שמלה? כן...מימזמן חצאית? כן רבת פעם מכות? לא..רק עם אחים שלי מי ניצח? אפח'ד אכלת מילקי? כן איך היה? נחמד לא משהו יש במבה מעודפת? אסם עישנת? כן למה? כי רציתי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2 ! מהם השפות?אנגלית ועברית את אוהבת תמחנכת שלך?כן! למה? כי היא חמודה! היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? 10 בערך באיזה צבע הפלאפוו שלך? כסף כמה פלאפונים יש לך בבית? לכול אחד יש עט\עפרון? עפרון יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? בערך מה שמה?שימי כמה מכנסיים יש לך? 10..פחות/יותר כמה חולצות?20 בערך... אולי יותר... יש לך מחשב (חחח)? לא! באיזה צבע התיק שלך? שחור יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? לבן+סגול יש לך מברשת שיניים? לא! יש לך אוזניים? כן כמה?4 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? את האף פעם דפקת תראש בקיר? לא ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. כן איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? אני שומרת על זכות השתיקה

מיס טל

New member
תורייי../images/Emo98.gif

מה שמך?טל לבשת פעם שמלה?כןן חצאית?גם רבת פעם מכות?פעם? לא יותר מפעם חחחחח מי ניצח?ברור שאניייי אכלת מילקי?כן איך היה?לא טעים בכלל יש במבה מעודפת?עם התינוק עישנת?כן למה?כיייי היה משעמם! בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?ממממ 5? מהם השפות?עברית ערבית צרפתית ספרדית ואינגליש את אוהבת תמחנכת שלך?מאודדד היא כלה למה?כי היא כלה... חחח היה לך פעם חבר?לא רציני יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?הרבה איזה 20 באיזה צבע הטלפוו שלך?שחור עם אפור כמה טלפונים יש לך בבית?4 עט\עפרון?עט יש לך סירים בבית?חחח ברור יש לך חיה?אוגר פעם היו 2 אחד מת.. מה שמה?אין שם.... אנחנו קוראים לה "היא"| כמה מכנסיים יש לך?מלא.... כמה חולצות?עוד יותר מלאאאאא יש לך מחשב (חחח)?2 באיזה צבע התיק שלך?יש לי כמה אחד בורדו אחד שחור אחד ירוק אחד כחול אחד שחור עם אדום ועוד אחד כחול יש לך מחבטים בבית?חחח לא באיזה צבע המקלדת שלך?לבן יש לך מברשת שיניים?כןןן חחח יש לך אוזניים?חחחחחחחחחחחחחחחחח לא כמה?2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?אמממ יש חומים וירוקים נראה לי פעם ראית חתול?חחחחחחחחחחחחחחחח כן הכוכבים קימים?כה מאמינה בחיזריים?אולי.. ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?מספר טלפון של מישהי מה את שונאת בפנים שלך?כלום פעם דפקת תראש בקיר?לא ראית פוקימון?כן חחח שהייתי פיצית אמרת בטעות למורה אמא.?.כן בכיתה ו'... איך היה השאלון המוזר?לא מוזר למה?כי הוא לא היה מוזר מה את רוצה להגיד לי לסוף?תהיי בריאה

angel 0f r0ck

New member
אוי..זה שאלון מעולה!!!

מה שמך?רוני. לבשת פעם שמלה? בטח. חצאית? בטח. רבת פעם מכות?בטח-עם האח הגדול שלי כל הזמן . מי ניצח? לפעמים אני מנצחת ולפעמים הוא מנצח. אכלת מילקי? בטח. איך היה? יאמי
יש במבה מעודפת? פרפר
עישנת? לא. למה? כי זה מסריח. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?עברית ואנגלית. פעם ידעתי בערבית אבל שחכתי. מהם השפות?למעלה. את אוהבת תמחנכת שלך? מאוד. למה? כי היא אישה מקסימה. היה לך פעם חבר? לא. יש לך מחשבון? ברור.. כמה מחברות יש לך? 23-24 בערך. באיזה צבע הטלפוו שלך? אחד לבן אחד כסף. כמה טלפונים יש לך בבית?2 עט\עפרון? תלוי מה אני כותבת(כאילו כותבת או תוכן). יש לך סירים בבית? ברור. יש לך חיה? לא.. מה שמה?אין לי.. כמה מכנסיים יש לך? בואו נגיד שיותר מ-30. כמה חולצות? איזה 60 ומשהו. יש לך מחשב (חחח)?מה את\ה חושב\ת? באיזה צבע התיק שלך?סגלגל-ורדרד. יש לך מחבטים בבית?נו ברור. באיזה צבע המקלדת שלך?אפור. יש לך מברשת שיניים? נו ברור. יש לך אוזניים? לא... כמה? אין לי.. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? אפור. פעם ראית חתול? לא. הכוכבים קימים?
מאמינה בחיזריים?לא. ראית אותם?
מה רשום לך על היד?כלום. מה את שונאת בפנים שלך? את העובדה שאני לא חושבת פעמיים לפני שאני מוציאה משהו מהפה. פעם דפקת תראש בקיר? כן. ראית פוקימון? כן. אמרת בטעות למורה אמא.?.כן. איך היה השאלון המוזר?מאודדדד. למה? כי שאלו אותי אם יש לי אוזניים. מה את רוצה להגיד לי לסוף? שאני מקשיבה לנירוונה והם להקה מדהימה. תודה !

../images/Emo147.gif../images/Emo147.gif חיחי

מה שמך?ליל לבשת פעם שמלה?ממ אולי בפורים חצאית?גם בפורים רבת פעם מכות?כן מי ניצח?אני אכלת מילקי?כן איך היה?ממ איכס? יש במבה מעודפת?כל הבמבות עישנת?לא למה?ככה בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?אנגלית עברית ערבית גרמנית וזהו מהם השפות?אמרתי כבר
את אוהבת תמחנכת שלך?לא למה?כי מלפפון חמוץ מערב הסעודית היה לך פעם חבר?כן יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?מי סופר באיזה צבע הטלפוו שלך?כחול שקוף כמה טלפונים יש לך בבית?4 עט\עפרון?עט יש לך סירים בבית?כן
יש לך חיה?כן מה שמה?דדיסט כמה מכנסיים יש לך?מי סופר כמה חולצות?כנ"ל יש לך מחשב (חחח)?לא
באיזה צבע התיק שלך?אין לו צבע מוגדר
(חח) יש לך מחבטים בבית?כן באיזה צבע המקלדת שלך?אפור יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?לא כמה?אין באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?שחור פעם ראית חתול?לא הכוכבים קימים?כן מאמינה בחיזריים?חברים שלי ראית אותם?כל יום שישי מה רשום לך על היד?להרוג את רבקה פז מה את שונאת בפנים שלך?הכל
פעם דפקת תראש בקיר?כן ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.?.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן איך היה השאלון המוזר?כן למה?ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף?ק תודה !בקשה..לא בעצם גלצ צכה להגיד

backstreet n1

New member
אני בתתת../images/Emo13.gif

מה שמך? תותה בשבילכם
לבשת פעם שמלה? כן חצאית?כן רבת פעם מכות? כן מי ניצח? אני
אכלת מילקי? כן איך היה? נחמד יש במבה מעודפת? אוסם עישנת? כן למה? רציתי לנסות
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 2
מהם השפות?אנגלית+עברית
את אוהבת תמחנכת שלך? כןן כפרעליה
למה? כי היא מתוקה...
היה לך פעם חבר? חבר חבר לא..
יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? אנערף באיזה צבע הטלפוו שלך? כחול כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עט עיפרון
יש לך סירים בבית? אז לא, יש לך חיה? אחייי מה שמה? עומר
כמה מכנסיים יש לך? אנערף...המון כמה חולצות? כנ"ל יש לך מחשב (חחח)? לא חחחח...יש לי מחשב אהווב|סגדש|
באיזה צבע התיק שלך? כחול יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? אפורהה יש לך מברשת שיניים? אז לא חח יש לך אוזניים? לא כמה? אין לי אבל
באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? מי שם לב?
פעם ראית חתול? דהה הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?כלום
מה את שונאת בפנים שלך? אאףף
פעם דפקת תראש בקיר? כן
ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא.?. כןןןן
וגם אבא!!
איך היה השאלון המוזר? חמוד למה?כןבע מה את רוצה להגיד לי לסוף? את חמודה
תודה ! אין על מה

למעלה