שאלון מוזר

אספיר85

New member
שאלון מוזר../images/Emo54.gif

שלשם שינוי אני חיברתי. 1. בוקר טוב. 2. מה נשמע? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? 7. יש לכם מצלמה? 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית? 10. איך היא? 11. יודעת לצלם? 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? 13. ממושקפים? 14. חוררתם פעם את הגוף? 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? 16. מתעסקים באומנות? 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? 18. אמצעי תקשורת עדיף: 19. צורבים דסקים? 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? 21. אוהבים לאכול בננות? 22. ואפרסקים? 23. מה לגבי אפרשזיפים? 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? 27. עדיין לומדים? 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? 31. זה עדיף על זכר, לא? 32. יש לכם בן/בת זוג? 33. היה לכם? 34. כמה היו לכם? 35. מסתרקים בבוקר? 36. מסתרקים אחרי מקלחת? 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? 38. החלון שלכם פתוח? 39. יש לכם מפתחות לבית? 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? 42. יש לכם מראה בחדר? 43. אוהבים להתקלח? 45. אוהבים שאלונים ארוכים? 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? 48. יש לכם מקרופון? 49. יש לכם מצלמה? 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? עד כאן להפעם... תהנו
יום טוב

cohenet91

New member
יאללה, נענה ../images/Emo9.gif

1. בוקר טוב. מה בוקר?
2. מה נשמע? בחלה, מה איתך? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? אין לי. 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? מזמן... רגע, ירושלים נחשב? כי אם כן, אז שבוע שעבר. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום? 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? סתם ככה? לאדעת, אבל יש לי מה לעשות ברחוב גם ככה לא מעט, אז אין לי הרבה סיבות ליזום יציאות סתמיות כאלה. 7. יש לכם מצלמה? לא. 8. בפלאפון לא נחשב. וואלה. 9. דיגיטלית? לא. 10. איך היא? --- 11. יודעת לצלם? --- 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? האפשרות השניה. 13. ממושקפים? לא. 14. חוררתם פעם את הגוף? כ"כ לא, איכ. 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? רק של עטים וכאלה. 16. מתעסקים באומנות? אני לומדת את זה, אבל אממ..לא ממש. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? פלאפון? 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון. 19. צורבים דיסקים? לעתים, לעתים... 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? mp4 שלא עובד. אני צריכה חדש. 21. אוהבים לאכול בננות? בכיף, למה לא?
22. ואפרסקים? אממ לפעמים. 23. מה לגבי אפרשזיפים? נראלי שכן. 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לא, אבל עכשיו אני יודעת שיש כזה דבר פלפל זהוב. 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? רואת חשבון |: 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כן, מתי שצריך. 27. עדיין לומדים? ברור. 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) זה היה מזמן. 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? סחטיין על ההשקעה. 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן. 31. זה עדיף על זכר, לא? אממ..כן. 32. יש לכם בן/בת זוג? לא. 33. היה לכם? לא. 34. כמה היו לכם? --- 35. מסתרקים בבוקר? כן. 36. מסתרקים אחרי מקלחת? בדר"כ לא. 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? היום בבוקר. פחח זה גם במקרה היה אחרי מקלחת... 38. החלון שלכם פתוח? לא, קר.. 39. יש לכם מפתחות לבית? כן. 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? קטנות, שנכנסות לאוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? אני אבדוק את זה =( 42. יש לכם מראה בחדר? לא. 43. אוהבים להתקלח? כשיש כח. 45. אוהבים שאלונים ארוכים? אהא. 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? אני כבר יודעת את התשובה... 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? אחלה, לפני מקלחת ככה. בא לי בטוב
48. יש לכם מקרופון? כן. 49. יש לכם מצלמה? אחי לקח אותה לבית שלו. 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? כ"כ לדבר בטלפון... עד כאן להפעם... אחלה

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה ><"

1. בוקר טוב. ומבורך 2. מה נשמע?הכל טוב 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות?כן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע?טיול שנתי, לפני שבועיים 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש?היום
6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב?לאזוכרת 7. יש לכם מצלמה?אההא 8. בפלאפון לא נחשב.: נו אבל ישלי לא בפלא P: 9. דיגיטלית?אההא 10. איך היא?טובה 11. יודעת לצלם?כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות?אני עם גשר כעת ;[ לא נעים 13. ממושקפים?רק לראייה מרחוק 14. חוררתם פעם את הגוף?רק את אוזניי 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים?הלוואאאאאי 16. מתעסקים באומנות?לא 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?מקלדת, אייפוד, שלט, פלאפון, עיפרון ושאר העטים למיניהם שנמצאים בקלמרי 18. אמצעי תקשורת עדיף:פלאפון, אייסיקיו 19. צורבים דסקים?אההא 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?אייפוד וידיאו 30 ג'יגה כפרעליו 3> 21. אוהבים לאכול בננות?אההא 22. ואפרסקים?כן 23. מה לגבי אפרשזיפים?חולה על זההההה 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? פלפל זהוב?
25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?לאדת 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?אההא 27. עדיין לומדים?כן לצערי |: 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)88 במתמטיקה :] 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?נחמד מאוד :] 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?מאוד 31. זה עדיף על זכר, לא?אההא 32. יש לכם בן/בת זוג?לא, בעסה :( 33. היה לכם?כן 34. כמה היו לכם?2 35. מסתרקים בבוקר?בטח 36. מסתרקים אחרי מקלחת?ברור 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם?לפני רבע שעה 38. החלון שלכם פתוח?כן 39. יש לכם מפתחות לבית?ברור 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?אוזניות בתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?:0 באמת
42. יש לכם מראה בחדר?לא 43. אוהבים להתקלח?כןןן מאוד 45. אוהבים שאלונים ארוכים?אההא 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר?100 P: 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים?לאאא אני רוצה יותר 48. יש לכם מקרופון?כה 49. יש לכם מצלמה?כה 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט?אינטרנט עד כאן להפעם... היה נחמד

hilonet14

New member
יאללה עונה.......!

1. בוקר טוב. איזה בוקר... כבר לילה 2. מה נשמע? אחלה 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בטיול של של"ח 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום לפני כמה שעות 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? היום לפני כמה שעות 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? אחלה 11. יודעת לצלם? כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? נולדתי עם שיניים סבבי 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? לא 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? ... אולי לורדים... אבל לא קעקועים 16. מתעסקים באומנות? לא 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מיקלדת 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?כן 21. אוהבים לאכול בננות? לא 22. ואפרסקים?לא 23. מה לגבי אפרשזיפים? לא 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לא 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? ערבית 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כח כמה ימים 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 70 ו-94 בחשבון 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?אחלה בחלה 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?כן 31. זה עדיף על זכר, לא?כן 32. יש לכם בן/בת זוג?לא 33. היה לכם?כן 34. כמה היו לכם? 2 35. מסתרקים בבוקר? כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? בבוקר 38. החלון שלכם פתוח?עכשיו לא 39. יש לכם מפתחות לבית?כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? בתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? פשש לא יודעתי... 42. יש לכם מראה בחדר? לא 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? סבבבה 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה?לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? אינטרנט

../images/Emo62.gif

1. בוקר טוב. 2. מה נשמע? רע. 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? הממ. כן. 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? המון. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני.... שהייתה שקיעה
בעצם, היה מעונן היום... אז אתמול אני מניחה. 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? ספונטני?... למה כוונתך? 7. יש לכם מצלמה? לא 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית? 10. איך היא? 11. יודעת לצלם? 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? כרגע עם קוביות. 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? כן 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? כן 16. מתעסקים באומנות? כן 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת D: וארנק. 18. אמצעי תקשורת עדיף: נט. 19. צורבים דסקים? לא 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? יאפ 21. אוהבים לאכול בננות? לא. זה תמיד מזכיר לי את הסבתות הדוחות האלו שטוענות שהשחור של הבננה זה דבש. 22. ואפרסקים? בערך 23. מה לגבי אפרשזיפים? כיח. לא. 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? צהוב, זתומרת? ברור. זו התערבות גנטית. כמו עגבניה למשל. [העגבניות שרי הן המקוריות]. 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? הוראה. לא בא לי להפוך לקציצה. 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? אין לי כוח גמככה לקחת אותו, אז מעט מאוד. [הוא מיילל ברקע D::] 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) הממ.... לפני המוןהמון זמן- אני לא טורחת להגיע למבחנים. 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה שאלון. [תמיד שואלים על צבע שיער/רינגטון/מאכל אהוב S:] 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? לא מפריע. 31. זה עדיף על זכר, לא? לא 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? לא 34. כמה היו לכם? 35. מסתרקים בבוקר? לא. אפעם לא מסתרקת. 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לא 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? לא זוכרת S: 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? מן הסתם? 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש ( בעורף)? באוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? ... 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן [שאלה מצחיקה D:::] 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר42. 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? אחלה. 48. יש לכם מקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? להיפגש הכי טוב. עד כאן להפעם... ל

דנטל

New member
מוזר

1. בוקר טוב. לילה טוב 2. מה נשמע? הכל בסדר 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא 4. מתי היתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? מזמן 5. מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום 6. מתי היתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? מזמן 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. אין לי בפלאפון 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? נחמדה 11. יודעת לצלם? יחסית 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? היתה לי פלטה 13. ממושקפים? רק לרחוק 14. חוררתם פעם את הגוף? כן 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? כן 16. מתעסקים באומנות? לא 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת 18. אמצעי תקשורת עדיף: תיבת המסרים של תפוז 19. צורבים דסקים? לא 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? mp3 21. אוהבים לאכול בננות? רק אם הן קשות 22. ואפרסקים? כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? נקטרינות, כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? כן 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מלצרות 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כשצריך 27. עדיין לומדים? לא 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 86, הדרכת מחשבים 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה 30. נח שאני מדברת בצורת רבים? כן 31. זה עדיף על זכר, לא? כן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? 2 ממש רציניים 35. מסתרקים בבוקר? לא 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לא 37. מתי היתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? לפני כמה שנים 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? בתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? לא אכפת לי, במילא בקושי שמה אוזניות 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? לא 45. אוהבים שאלונים ארוכים? לא 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? חשבתי שיותר 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? מאוד מספיק 48. יש לכם מקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? כן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? אינטרנט

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo2.gif

הפעם האחרונה שהסתרקת הייתה לפני כמה שנים? :O

דנטל

New member
כן ../images/Emo13.gif

אין לי קשרים והשיער שלי נראה אותו דבר גם כשאני קמה בבוקר

1Shir

New member
../images/Emo154.gif

2. מה נשמע? מצוין 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? לפני כמה חודשים 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום... 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? היום... 7. יש לכם מצלמה? לא 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? עשיתי והן עדיין מעפנות 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? לא 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? לא 16. מתעסקים באומנות? לא 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? קופסה קטנה שאני משחקת איתה 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון 19. צורבים דיסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? mp3 21. אוהבים לאכול בננות? לא 22. ואפרסקים? לא 23. מה לגבי אפרשזיפים? מה זה ההכלאה הזאת? 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לא אוכלת פלפל 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מאבטחת.. 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? מתי שאפשר.. 27. עדיין לומדים? לאאא 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? נחמד 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? אין בעיה 31. זה עדיף על זכר, לא? כן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? אחד רציני 35. מסתרקים בבוקר? כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לפעמים 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? היום 38. החלון שלכם פתוח? כן 39. יש לכם מפתחות לבית? אלא מה?! 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? קשת 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? טוב לשמוע! 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? סבבה 48. יש לכם מיקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? טלפון

fluppster

New member
עונה

1. בוקר טוב. בוקר טוב גם לך!!! 2. מה נשמע? הכל סבבה. 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא יצא לי להשתמש בהן. 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? ואו, מזמן.... 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום בבוקר. 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? בדרך כלל אני יוצאת באופן מתוכנן. 7. יש לכם מצלמה? לא. 8. בפלאפון לא נחשב. כן, הבנתי את זה. 9. דיגיטלית? --- 10. איך היא? ---- 11. יודעת לצלם? ---- 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? הן לא מושלמות, אבל הן די ישרות, ולא עשיתי יישור שיניים. 13. ממושקפים? כבר לא, עשיתי לייזר. 14. חוררתם פעם את הגוף? עשיתי רק חורים באוזניים בגיל 8, והם נסתמו בגיל 9, ומאז אין לי עגילים.... 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? ממש לא. 16. מתעסקים באומנות? לא. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת. 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון נייד. 19. צורבים דסקים? לא יוצא לי כמעט. 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? כן, אבל הוא לא עובד כבר. 21. אוהבים לאכול בננות? מאוד 22. ואפרסקים? כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? זה חביב 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? אה.... אחלה. 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? זונה?
סתם, כל דבר שקשור במכירות. 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כל לילה. 27. עדיין לומדים? לא. 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? חביב פלוס!
30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן. 31. זה עדיף על זכר, לא? כן, אבל לא משנה לי כל כך. 32. יש לכם בן/בת זוג? כן. 33. היה לכם? הוא הראשון 34. כמה היו לכם? 1 35. מסתרקים בבוקר? לא 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? אתמול בערב 38. החלון שלכם פתוח? קצת 39. יש לכם מפתחות לבית? ברור! שאלה מצחיקה.... 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אוזניות שנכנסות בתוך האוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? אני גם ככה לא משתמשת בהן הרבה. 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? אינסוף... 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? מסכימה. 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה? במחשב? כן. 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? שניהם, עם נטייה לאינטרנט עד כאן להפעם...

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif נמנמ

1. בוקר טוב. המ, בוקר? אוקיי, בוקר טוב. 2. מה נשמע? הכל טוב. 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן. 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בחופש הגדול.. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? עכשיו. 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? היום. 7. יש לכם מצלמה? כן. 8. בפלאפון לא נחשב. הבנתי. 9. דיגיטלית? כן. 10. איך היא? איכותית מאוד. 11. יודעת לצלם? כן. 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? יום שישי עשיתי גשר. :( 13. ממושקפים? כבר לא, עדשות שליטה! XD 14. חוררתם פעם את הגוף? לא. 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? גם לא. 16. מתעסקים באומנות? לא. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? המקלדת. 18. אמצעי תקשורת עדיף: מחשב. 19. צורבים דסקים? כן. 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? אמפי3. 21. אוהבים לאכול בננות? כן. 22. ואפרסקים? כן. 23. מה לגבי אפרשזיפים? שזה? 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לא. 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מנקת רחובות. 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כל ערב. 27. עדיין לומדים? כן, לצערי. 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 85 בתנ"ך :) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה. 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? לא משנה לי. 31. זה עדיף על זכר, לא? אולי. 32. יש לכם בן/בת זוג? לא. 33. היה לכם? כן. 34. כמה היו לכם? 5, אחד בגן לא נחשב. XD 35. מסתרקים בבוקר? כן. 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן. 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? בבוקר. 38. החלון שלכם פתוח? לא כרגע. 39. יש לכם מפתחות לבית? כן. 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אוזניות שנכנסות בתוך האוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? אמ כן. אבל אוזניות קשת לא נוחות. 42. יש לכם מראה בחדר? כן. 43. אוהבים להתקלח? כן. 45. אוהבים שאלונים ארוכים? רק כשיש לי כח. 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50. 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? הממ... טוב. 48. יש לכם מקרופון? שבור >< 49. יש לכם מצלמה? כן ^^ 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? בטלפון.

I am IRiTooSH

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

1. בוקר טוב. בוקר 2. מה נשמע? כואב לי הגרון 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן. רק חבל שאין לי כזאתי:-\ 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? שלשום. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? אתמול?
6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב?אתמול 7. יש לכם מצלמה?כן 8. בפלאפון לא נחשב.אין לי מצלמה בפלפון
9. דיגיטלית?כן 10. איך היא?מצויינת
11. יודעת לצלם?כן~ 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? יישור שיניים ._. 13. ממושקפים?כן:-\ 14. חוררתם פעם את הגוף? כע 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? עם עטים X: 16. מתעסקים באומנות? בערך 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? עכברXD 18. אמצעי תקשורת עדיף: מחשב, פלאפון.. 19. צורבים דסקים? ברור XD 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?MP3 21. אוהבים לאכול בננות? יאמי
22. ואפרסקים? איכ 23. מה לגבי אפרשזיפים? איכס איכס איכס@~#^#$@^!~!!!!11 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה?לא ידעתי ולא מעוניינת לדעת. תודה
25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?רבי?!XDD 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?ארבעה ימים.. 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) אממ. שניה. 80. ערבית
זה טוב לערבית~ 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? מוצלח מאוד
30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?כן 31. זה עדיף על זכר, לא? כן! 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? לא. וגם לא לצחוק._. 34. כמה היו לכם?.. 35. מסתרקים בבוקר? כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? אם ישלי מצברוח. 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? בבוקר 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית?כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אוזניות שנכנסות בתוך האוזןX: 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?
42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? לא 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן~ 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50
47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? עוד!!1 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה?לא במחשב.. 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? להתכתב באינטרנט >< עד כאן להפעם...

victoria777

New member
עונה

1. בוקר טוב.אחר הצהריים 2. מה נשמע?בסדר 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות?נחמד הקטע שאין כבלים,אבל אני שונאת להתעסק עם סוללות 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע?לפני שנים וגם זה לא היה ממש טבע 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש?עכשיו 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב?לא זכור לי 7. יש לכם מצלמה?לא 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית?לא 10. איך היא? 11. יודעת לצלם? 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות?יש לי שיניים עקומות ואני לא מתכוונת לעשות שום דבר בעניין 13. ממושקפים?לא 14. חוררתם פעם את הגוף?רק את האוזניים 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? 16. מתעסקים באומנות?כן 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?עגילים(בודקת שהם במקום) 18. אמצעי תקשורת עדיף:TV ומחשב 19. צורבים דסקים?ברור 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?יש לי דיסקמן,MP3 ו-MP4 21. אוהבים לאכול בננות?כן
22. ואפרסקים?כן 23. מה לגבי אפרשזיפים?זה בן כלאיים חדש? 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה?חידשת לי 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?כל דבר שכרוך בעבודה בשעות לא שפויות 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?כן 27. עדיין לומדים?לא 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)האחרון היה בגרות בסוציולוגיה וקיבלתי 90 ומשהו 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?אחלה 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?כן 31. זה עדיף על זכר, לא?כן 32. יש לכם בן/בת זוג?לא 33. היה לכם?לא 34. כמה היו לכם? 35. מסתרקים בבוקר?כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת?כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם?היום אחרי מקלחת 38. החלון שלכם פתוח?לא 39. יש לכם מפתחות לבית?כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?אני הכי אוהבת גדולות שאפשר להלביש על האוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?תיארתי לעצמי 42. יש לכם מראה בחדר?לא 43. אוהבים להתקלח?מאוד 45. אוהבים שאלונים ארוכים?כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר?815 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים?כמות סבירה 48. יש לכם מקרופון?כן 49. יש לכם מצלמה?לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט?אינטרנט עד כאן להפעם...

D o R a S h A y

New member
אניאניאניאניאני

1. בוקר טוב. כבר צהריים 2. מה נשמע? הכל אחלה 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן זה נחמד 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בסוכות 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני רבע שעה 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? לפני שלושת רבעי שעה 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? בסדר 11. יודעת לצלם? מן הסתם.. 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? נולדתי עם שיניים מושלמות =] 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? חורים באוזניים אבל הם סתומים כבר כמה שנים 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? אני כל הזמן מקשטת אותו =] (אבל אין לי קעקוע) 16. מתעסקים באומנות? לא ממש 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? האמ.פי שלי 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? אמ.פי 3 21. אוהבים לאכול בננות? לפעמים 22. ואפרסקים? כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? חחח כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? כן למדתי על זה משו... 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מתמטיקה 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? מתי שהוא נכבה 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 65... במתמטיקה 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה בחלה 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן זה סבבה 31. זה עדיף על זכר, לא? כן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא =[ 33. היה לכם? מזמן 34. כמה היו לכם? 2 נראה לי חחח (לא בו זמנית) =] 35. מסתרקים בבוקר? לא.. אי אפשר לסרק את השיער שלי.. אני אראה כמו כבשה חח 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לא 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? כשעשיתי פן... לפני כמה ימים 38. החלון שלכם פתוח? לא... קר לי 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?אלה שנכנסות לאוזן/ אלה שבאות באחורי הראש 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? באמת?... יש בזה משו 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? מאוווווווווד 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? כבר ראיתי את הסוף אז 50 חח 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? לאאא אניאוהבת שאלות =] 48. יש לכם מקרופון? כן אבל הוא מעפן 49. יש לכם מצלמה? כבר שאלת! וכן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? טלפון עד כאן להפעם... היה כיף =]

למעלה