שאלון מוזר

שיהיה. ../images/Emo41.gif

1. בוקר טוב. בוקר מעולה. 2. מה נשמע? יהיה בסדר. 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? ממ בכייף... 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בטיול של"ח ארור, לפני איזה חודש. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני כמה דקות. 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? מזתומרת באופן ספונטני? 7. יש לכם מצלמה? כן. 8. בפלאפון לא נחשב. בפלאפון אין. 9. דיגיטלית? כן. 10. איך היא? כ!O*ת אש!!11 11. יודעת לצלם? כן. 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? עוברת יישור. 13. ממושקפים? אמת. 14. חוררתם פעם את הגוף? כן- באוזן שמאל שלוש, ימין אחד, נזם, הליקס. 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? עוד לא. :] 16. מתעסקים באומנות? ממ תלוי מה זה אומנות בשבילכם. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? בעצמי? מחשב... 18. אמצעי תקשורת עדיף: אם כבר אז אסאסמים או מסנג'ר. 19. צורבים דסקים? לא. 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? MP3 21. אוהבים לאכול בננות? ללללא. 22. ואפרסקים? כן! 23. מה לגבי אפרשזיפים? נאמי. 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? וואלה? 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? הוראה 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? יומיים בערך. 27. עדיין לומדים? אמת. 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) מורשת, 95!!! כי אני וחברה הברזנו שבוע שעבר מהמבחן ואז הסתכלנו בתשובות של אחרים והיא נתנה לנו אותו מבחן הסתומה. 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? מדהים יפייפה מקסים. 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? מאד. 31. זה עדיף על זכר, לא? בארור. 32. יש לכם בן/בת זוג? לא. 33. היה לכם? לא. 34. כמה היו לכם? אומרים שלא!!! 35. מסתרקים בבוקר? לא. D: 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן. 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? ממממ תנו לי לחשוב על זה. XD 38. החלון שלכם פתוח? לא. 39. יש לכם מפתחות לבית? דע. 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? שנכנסות בתוך האוזן. 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? וואלה? 42. יש לכם מראה בחדר? דה! 43. אוהבים להתקלח? מממ.. DD: 45. אוהבים שאלונים ארוכים? לעיתים. 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 540515. 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? לדעתי לא! 48. יש לכם מקרופון? כן. 49. יש לכם מצלמה? אהאה. 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? להתכתב.

yaelish5

New member
עניתי :)

1. בוקר טוב. ערב טוב. 2. מה נשמע? ב"ה מצויין 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בטיול של"ח האחרון.. לפני חודש וחצי ניראלי 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום :) 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? חח אין לי מושג 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. חח עדיין יש לי 9. דיגיטלית? כע 10. איך היא? מהממת 11. יודעת לצלם? כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? נולדתי עם שיניים מושלמות אבל בשביל שהם יהיו יותר מושלמות שמתי גשר
13. ממושקפים? אמ.. אני צריכה משקפיים לרחוק.. אבל עוד לא ממש קניתי אותם 14. חוררתם פעם את הגוף? לא 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? כע.. הקעקועי מדבקות האלה שיורדים אחרי יומיים 16. מתעסקים באומנות? לא.. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? פלאפון 18. אמצעי תקשורת עדיף: פלאפון 19. צורבים דסקים? כן.. 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? כן 21. אוהבים לאכול בננות? כן 22. ואפרסקים? כן.. לא מתה על זה.. אבל זה נחמד 23. מה לגבי אפרשזיפים? לא זוכרת מה הטעם של זה
24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לא.. מגניב.. 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? לא יודעת 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כל יום 27. עדיין לומדים? כן
28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? 90 במה הוא היה? היסטוריה (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? סבבה לגמרי
30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן 31. זה עדיף על זכר, לא? כן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא.. 33. היה לכם? כן.. 34. כמה היו לכם? 1 35. מסתרקים בבוקר? לא 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? אתמול 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אוזניות שניכנסות בתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? באמת? לא ידעתי.. 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? סבבה 48. יש לכם מקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? לדבר בטלפון עד כאן להפעם...

•HadaS•

New member
חחחחח עונה ../images/Emo13.gif

1. בוקר טוב. בוקר מעולה למרות שכבר לילה 2. מה נשמע? הכל טוב מה איתך אחי? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בטיול של"ח לפני שלושה חודשים משו כזה.. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? היוםם יצאתי לקניון נהנהנה 7. יש לכם מצלמה? אכן 8. בפלאפון לא נחשב. בסדרר 9. דיגיטלית? אכן כן 10. איך היא? מעווולה 11. יודעת לצלם? מן הסתם כפרה 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? חחחחחחחחח שיניים מושלמות XD .. בדיחה טובה , 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? את האוזניים .. עגילים רגילים חח 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? אההההה לא \ = 16. מתעסקים באומנות? בשיעור אומנות כן D = 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת חחחח 18. אמצעי תקשורת עדיף: פלאפון? ! 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? אייפוד ואמפי3 אבל הם לא שלי חחח.. של אמא ואחותי 21. אוהבים לאכול בננות? כככן 22. ואפרסקים? לאא יאככס 23. מה לגבי אפרשזיפים? אפעם לא טעמתי חח 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? איזהה כייף לו.. כמה שקלים הוא רוצה? 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מתמטיקההההה 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? אמא דואגת חחחחחח אני רק אומרת שהוא צריך טעינה 27. עדיין לומדים? כן גבר 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) אממ קיבלתייי 80 בהכתבה באנגלית !! היי היי כבוד ! 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה גבר 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? חחחח בכייף , אני מרגישה מפוצלת 31. זה עדיף על זכר, לא? אכן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? לא הרבה 35. מסתרקים בבוקר? כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? קודם לפני שיצאתי לקניון 38. החלון שלכם פתוח? לא נראלךךךךךך? קר 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אהההה קשת 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? פפפפפיייי יא אאלללהההההה , אני יגיד לאמא שלי היא שומעת ככה חחחח 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 ראיתי 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? אחלה 48. יש לכם מקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? אינטרנט

דללה

New member
עונה

1. בוקר טוב. לילה
2. מה נשמע? נחמד 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא ממש 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? לפני שנה בערך 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? הבוקר 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? מזמן 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. עדיין כן 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? מעולה 11. יודעת לצלם? עובדים על זה.. היא לומדת 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? עשיתי 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? אוזניים 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? לא 16. מתעסקים באומנות? ציור, שירה ומחול 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? השמיכה 18. אמצעי תקשורת עדיף: פלאפון 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? כן 21. אוהבים לאכול בננות? לא
22. ואפרסקים? כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה?
25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? נגר 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כל לילה 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 90 בערבית לדעתי 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? נחמד מאוד 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן 31. זה עדיף על זכר, לא? כן 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? 3 35. מסתרקים בבוקר? כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן (אני מתקלחת בבוקר) 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? הבוקר?
38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? נכנסות 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? כן, והיום למדנו על זה
42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? לא 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? אני מקווה שקצת 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? נראה לי גם 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה? כן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? גם וגם

../images/Emo163.gifעונה..:]

1. בוקר טוב. בוקר אור. 2. מה נשמע? הכל סבבה, איתך? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן
4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? אמממממ..וואו לפני מלא זמן 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? היום בבקור 7. יש לכם מצלמה? כה =) 8. בפלאפון לא נחשב. אין לי בפלאפון
9. דיגיטלית? כן
10. איך היא? מגניבה 11. יודעת לצלם? כה 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? לא נולדתי עם שיניים כלכך מושלמות אבל אני לא הכי צריכה לעשות ישור שיניים 13. ממושקפים? רק לראיה מרחוק
14. חוררתם פעם את הגוף? תאוזן 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? כה
16. מתעסקים באומנות? לא כלכך 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? אוכל נחשב חפץ? 18. אמצעי תקשורת עדיף: פלאפון 19. צורבים דסקים? לע 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? לע=[ 21. אוהבים לאכול בננות? כה 22. ואפרסקים? לא 23. מה לגבי אפרשזיפים? ?! 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? קול.
25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? הסטוריה =0 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? 3 שבועות.. 27. עדיין לומדים? כה 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 91 D: 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? מוזר, אבל פסדר
30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? יאפ 31. זה עדיף על זכר, לא? ברור =) 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כה 34. כמה היו לכם? 4 35. מסתרקים בבוקר? לא..השיער שלי יתנפח עוד יותר
36. מסתרקים אחרי מקלחת? כה 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? אתמול 38. החלון שלכם פתוח? לא...קררר
39. יש לכם מפתחות לבית? כה 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? נכנסות בתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?
42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? בקיץ כן בחורף לא
45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן =][= 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 X: 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? כה 48. יש לכם מקרופון? כה 49. יש לכם מצלמה? כה 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? בטלפון עד כאן להפעם... שאלון מגניב

צהובה18

New member
../images/Emo61.gifעכשיו אני ../images/Emo61.gif

1. בוקר טוב. בוקר אור! 2. מה נשמע? היום- סבבה 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? לפני חודש 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני כשעה 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? בבוקר 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב.אין לי בפלאפון 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? אחלה! מעולה! 11. יודעת לצלם? כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? עשיתי יישור 13. ממושקפים? כן 14. חוררתם פעם את הגוף? כן 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? לא 16. מתעסקים באומנות? לא לצערי 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? פלאפון 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? כן 21. אוהבים לאכול בננות? כן 22. ואפרסקים? לא 23. מה לגבי אפרשזיפים? כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? כן 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מקצוע שיושבים על התחת 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כל 3 ימים 27. עדיין לומדים? לא 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה! המשיכי כך! 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן 31. זה עדיף על זכר, לא? כן!!! 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? 2 35. מסתרקים בבוקר? לפעמים 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? לפני יומיים 38. החלון שלכם פתוח? כן 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? בעורף 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? יופי. אבל שומעים בזה פי אלף יותר טוב 42. יש לכם מראה בחדר? לא 43. אוהבים להתקלח? לא 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן!!! אבל לא חפרניים מדי 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? זה הסוף 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? לא!!! עוד!!! 48. יש לכם מקרופון? כן. אבל אני לא מחברת את זה למחשב 49. יש לכם מצלמה? כן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? להתכתב בנט

עונהה

1. בוקר טוב. תודה....אבל לא נראה לי זה בוקר.. 2. מה נשמע? הכלל אחלה איתךך? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כן אבל אין לי 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? אוהוו טיולל עם הכיתהה 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום עד 14:30 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? לא יצא מצב כזה 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. לא יש לי דיגיטלית לא בפלאא 9. דיגיטלית? יאפפ 10. איך היא?אחלה 11. יודעת לצלם? כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? אני צריכהה חחח אבל בקטנהה 13. ממושקפים? לאא 14. חוררתם פעם את הגוף? כןן טוענים שאני מזוכיסטית 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? אמממ כןן גרפיטיי של חברות עם לורדים 16. מתעסקים באומנות? לא ממש 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? אמפי ופלאפון 18. אמצעי תקשורת עדיף: מחשב 19. צורבים דסקים? כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? אממ פי 3 ואיפוד 21. אוהבים לאכול בננות? לא 22. ואפרסקים? כה 23. מה לגבי אפרשזיפים? לא יודעת מזה 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? חח ואלהה?! 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? זונה חחחח 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? כן 27. עדיין לומדים? כן=\ 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)46 באנגליתתXD 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? יפהה לךך 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן 31. זה עדיף על זכר, לא? בטח שזה עדיף 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? לא יודעת אני לא סופרתת 35. מסתרקים בבוקר?כןן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לא חחח 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? היום בבוקר 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? לא 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?באוזןן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? וואלה?! 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? מאוד 45. אוהבים שאלונים ארוכים? לא ממש 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? אממ אם יש לך כח 70 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? אפשרי 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה? כן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? טלפון עד כאן להפעם... היהה כיףף.. כל הכבודדד=]

Jen74

New member
../images/Emo199.gifלא נרדמת DEMET../images/Emo122.gif

1. בוקר טוב. - איזה בוקר? אמצע הלילה
2. מה נשמע? יש משהו בטלוויזיה, ביפנית, שיהיה משהו ברקע
3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? שונננאאאאתתתתת!!!! ראבאק, עשה לי רק בעיות וצרות.
4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? טיול, ממש ממש טיול? לפני כמה חודשים, בסתיו. 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום בבוקר, בצבצה לה קצת בין העננים. 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? אין ספונטני, הכל מתוכנן. 7. יש לכם מצלמה? כן. 8. בפלאפון לא נחשב. עדיין תשובה חיובית. 9. דיגיטלית? לא.
למה לדרוך על יבלות??? למההההה???
10. איך היא? לא דיגטלית, אבל די טובה - מינולטה. אומר משהו למישהו??? 11. יודעת לצלם?בצורה חובבנית, אבל כן. 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות?לא עשיתי יישור ולא נולדתי עם שיניים מושלמות אבל הן לא בולטות בצורה נוראית
13. ממושקפים? בערך, יש לי משקפיים למרחק. 14. חוררתם פעם את הגוף?לא. 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? רק כאלה שיורדים אחרי כמה זמן. 16. מתעסקים באומנות? חובבת. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת 18. אמצעי תקשורת עדיף:מסנג'ר. 19. צורבים דסקים? מה פתאום? אני? זה אסור!!!! 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? משאילה מהילדות שלי עד שאקנה לי אחד. 21. אוהבים לאכול בננות? לפעמים. 22. ואפרסקים?ממש לא. 23. מה לגבי אפרשזיפים?ממש, אבל ממש, לאאא!!! 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? שמעתי על זה, אבל זה מוטוציה מכוונת, יוצרה מעבדתית, לא? 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? לא מסוגלת לעבוד עבודות פיזיות של להרים דברים כבדים. 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?כמעט כל לילה, אבל רק כשמראה שהבטריה מתרוקנת. 27. עדיין לומדים? בבית הספר של החיים. 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) NEXT 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה, סבבה, אבל למה כזה ארוך??? 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?נוח מת מזמן :-O 31. זה עדיף על זכר, לא? צודקת, יש בזה משהו... 32. יש לכם בן/בת זוג? טרם. 33. היה לכם? היה היה 34. כמה היו לכם? כמה וכמה אבל לא יותר מדי. 35. מסתרקים בבוקר? לא, מברישה במברשת. 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לא, מייבשת במגבת או מחכה שיתייבש ורק אז מברישה. 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? היום בערב. 38. החלון שלכם פתוח? לא. 39. יש לכם מפתחות לבית? כן. 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? מאחורי הראש או קשת, לא משנה לי. רק לא אלה שבאוזן
41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? סביר להניח, הן מכאיבות בערך אחרי חמש דקות והן מפציצות את עור התוף.
42. יש לכם מראה בחדר? כן. 43. אוהבים להתקלח? כן. 45. אוהבים שאלונים ארוכים? לא. 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? נראה לי שאת יכולה גם יותר מזה.
47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? נפלא, נהדר... גמני חושבת ככה. 48. יש לכם מקרופון? כן, לא מחובר. 49. יש לכם מצלמה? כן, אבל איבדתי את הדיסק ומחקתי בטעות את התוכנה
50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? בערך אותו דבר. עם חברים בעיקר בטלפון. עם אנשים חדשים שעדיין לא מכירה, כמה שיחות באינטרנט ואחרי זה לטלפון. פייייי סוף סוף

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ח-ו-ל-ה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

1. בוקר טוב.-בוקר טוב 2. מה נשמע? לא כל כך טובבבבבבב אני חולהההה 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? כןן 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? לפני שנה בערך 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? ביום רביעי 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? לפני שנתיים 7. יש לכם מצלמה? כןן 8. בפלאפון לא נחשב.- נווו אין לי בפלאפון יש לי מצלמה דיגיטלית 9. דיגיטלית? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 10. איך היא? סבבבה 11. יודעת לצלם? כןן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? נולדתי עם שיניים מושלמות [באמתת] 13. ממושקפים? כןן אבל לא כל הזמן רק בשיעורי מתמטיקה [כי המורה הסתומה הזאת רושמת בכתב נמלה] 14. חוררתם פעם את הגוף? ברוררררר שלא 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? לאא 16. מתעסקים באומנות? כןן 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? מקלדת 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלוויזיה ומחשב 19. צורבים דסקים? לפעמים 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? יהיה לי בעוד חודש ZUNE של מייקרוסופט 21. אוהבים לאכול בננות? כן 22. ואפרסקים? כןן 23. מה לגבי אפרשזיפים? כןןן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? לאא 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? אין לי שמץץ 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? לאא 27. עדיין לומדים? כןן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)- לא אמרו עדיין 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? סבביישן 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כןן 31. זה עדיף על זכר, לא? כןן 32. יש לכם בן/בת זוג? לאא 33. היה לכם? לאא 34. כמה היו לכם? - 35. מסתרקים בבוקר? כןן 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כןן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? שלשום [אני חולה ריבונו...] 38. החלון שלכם פתוח? לאא 39. יש לכם מפתחות לבית? כןן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? האוזניות שמתלבשות על האוזן זה הכי נוח כי ככה הן לא נופלות 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? למהה??? 42. יש לכם מראה בחדר? לאא 43. אוהבים להתקלח? כןן 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כןן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 50 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? גמאני חושב ככה 48. יש לכם מקרופון? כןן 49. יש לכם מצלמה? כןן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? איטרנט

.......

1. בוקר טוב. בוקר אור 2. מה נשמע? הכל נפלא :) 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא ממש 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? היום
5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני 5 דק' 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? אתמול 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. טוב 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? נחמדה 11. יודעת לצלם? כן 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? עשיתי רק למטה 13. ממושקפים? לא 14. חוררתם פעם את הגוף? כן 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? רק עם עטים
16. מתעסקים באומנות? כן 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? אממ בטח המקלדת 18. אמצעי תקשורת עדיף: SMS 19. צורבים דסקים? לא 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? לא 21. אוהבים לאכול בננות? בזמן האחרון פחות מתמיד 22. ואפרסקים? כןןןןן 23. מה לגבי אפרשזיפים? כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? איכס 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? מנקה זבל 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? רק כשהוא כבר מאיים כל דקה להכבה 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) אין לנו מבחנים 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? אחלה 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? לא 31. זה עדיף על זכר, לא? עדיף לכתוב על סלאשים 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? כן 34. כמה היו לכם? רק 1 'רציני' 35. מסתרקים בבוקר? לא 36. מסתרקים אחרי מקלחת? לפעמים 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? לפני כמה ימים נראה לי 38. החלון שלכם פתוח? אין כאן חלון 39. יש לכם מפתחות לבית? ברור 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? מאחורי הראש 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? כן 42. יש לכם מראה בחדר? כן 43. אוהבים להתקלח? תלוי אם יש מים חמים 45. אוהבים שאלונים ארוכים? כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? לא יותר מ60 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? נו 48. יש לכם מקרופון? כן 49. יש לכם מצלמה? לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? אינטרנט

Brombit

New member
תשובות מוזרות ../images/Emo115.gif

1. בוקר טוב. כבר צהריים 2. מה נשמע? בסדר/נסבל 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? אף פעם לא היתה לי כזאת 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? לא זוכרת 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני חצי שעה 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? לא זוכרת 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. יש לי מצלמה לפני שהיתה לי מצלמה בפלאפון 9. דיגיטלית? כן (ויש גם אחת רגילה) 10. איך היא? חביבה 11. יודעת לצלם? בערך 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? אני ושה עכשיו יישור, וזה בשלבי סיום 13. ממושקפים? לא כרגע... 14. חוררתם פעם את הגוף? לא 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? לא 16. מתעסקים באומנות? כן 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? עט / חולצה 18. אמצעי תקשורת עדיף: לא יודעת 19. צורבים דסקים? לפעמים אני צורבת מהמחשב לדיסק 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? mp3 ודיסקמן 21. אוהבים לאכול בננות? ככה ככה 22. ואפרסקים? כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? כן. זה בעצם בא מאיזה גן נדיר שמדענים טיפחו 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? אין לי רעיון כרגע 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? בערך. אם אני לא דואגת לטעון, אמא שלי דואגת 27. עדיין לומדים? כן 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) לא זוכרת
29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? נחמד אבל יש שאלות קשות (אבל יחסית לשאלונים אחרים הן לא כל כך קשות...) 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? זה בסדר 31. זה עדיף על זכר, לא? קצת, אבל גם זה היה בסדר 32. יש לכם בן/בת זוג? לא 33. היה לכם? לא 34. כמה היו לכם? 0 35. מסתרקים בבוקר? כן (במברשת) 36. מסתרקים אחרי מקלחת? כן (כנ"ל) 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? היום בבוקר 38. החלון שלכם פתוח? פתוח קצת 39. יש לכם מפתחות לבית? כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? לא משנה 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? כן?
אז מה אני אעשה? היו לי אזניות כמו של קשת רק עם חוט, ושתיהן התקלקלו!
42. יש לכם מראה בחדר? לא בחדר 43. אוהבים להתקלח? לא 45. אוהבים שאלונים ארוכים? תלוי בשאלות 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? מליון 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? אכן מספיק 48. יש לכם מקרופון? לא 49. יש לכם מצלמה? היתה שאלה כזאת 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? אולי טלפון עד כאן להפעם...

SNOOPY 3

New member
עונההה

1. בוקר טוב. בוקר טוב... 2. מה נשמע? סוחבים 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? לא 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? שבת שעברה 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? לפני כשעה בערך 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? אתמול בצהריים 7. יש לכם מצלמה? כן 8. בפלאפון לא נחשב. כן 9. דיגיטלית? כן 10. איך היא? נחמדה 11. יודעת לצלם? אני או המצלמה???? 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? כרגע סיימתי טיפול ליישור 13. ממושקפים?-לא (לא לפתוח פה לשטן) 14. חוררתם פעם את הגוף?-כן וזה נגמר בבית חולים לחודש!!!!! 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? קעקוע אובעט???? אם בעט אז כן המון ואם קעקוע אני בתכנונים 16. מתעסקים באומנות?-כל החיים שלי מתחילים ונגמרים בזה :) 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?-האמפי שלי... מכורה למוסיקה 18. אמצעי תקשורת עדיף: יונת דואר.... חחחח 19. צורבים דסקים?-לא, בשביל מה יש אמפי 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? -כן 21. אוהבים לאכול בננות?-מתה על זה 22. ואפרסקים?כן 23. מה לגבי אפרשזיפים? אלוהים ישמור 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? -בגלל זה אני לא מתקרבת אליהם 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?-עריכת דין 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?-כל לילה 27. עדיין לומדים?-כהה בעע 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)-לא זוכרת ולא זוכרת 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?-מעולה, ח"ח 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?-כן מאוד 31. זה עדיף על זכר, לא?-ברור 32. יש לכם בן/בת זוג?-לא 33. היה לכם?-כן 34. כמה היו לכם?- 35. מסתרקים בבוקר?-מה נראה לך?? 36. מסתרקים אחרי מקלחת?- כנ"ל 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם?-אויש........... היום בבוקר 38. החלון שלכם פתוח?-לרווחה 39. יש לכם מפתחות לבית?-מן הסתם 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?-קשת 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? ני יודעת 42. יש לכם מראה בחדר? חחח כן 43. אוהבים להתקלח?-כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים?-מאוד 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? בסביבות 50 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? חחח קלעת בול 48. יש לכם מקרופון?לא 49. יש לכם מצלמה?לא 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? טלפון תמיד יותר טוב עד כאן להפעם...

מואה!

. בוקר טוב. לילה טוב 2. מה נשמע? הכל טוב מה איתכם? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? אף פעם לא ניסיתי אחת 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? בטיול שנתי 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? היום חח 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? סתם ככה? אתמול 7. יש לכם מצלמה? כן ואנחנו קונים חדשה כנראה 8. בפלאפון לא נחשב. חחחחחח גם בפלאפון 9. דיגיטלית? לא אבל עוד מעט תהיה 10. איך היא? על הפנים 11. יודעת לצלם? קצת, כשמתחשק לה 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? יישור שיניים 4 שנים!!!! 13. ממושקפים? עדשותיים 14. חוררתם פעם את הגוף? את האוזניים 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? חבל על הזמןן אי אפשר לזהות אותי! 16. מתעסקים באומנות? קולנוע זה נחשב? 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? טלפון חחח 18. אמצעי תקשורת עדיף: טלפון 19. צורבים דסקים? לא 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? ברורר 2 21. אוהבים לאכול בננות? איכס לא 22. ואפרסקים? מאדד 23. מה לגבי אפרשזיפים? לפעמים 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? וואלה? מגניב 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? זונה 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? יומיים-שלושה תודה שהזכרתם לי! . 27. עדיין לומדים? ): 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים): 63 חחח באזרחות 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? יש עתיד 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? כן למה לא? 31. זה עדיף על זכר, לא? כן צודקתת 32. יש לכם בן/בת זוג? כן 33. היה לכם? יש עדיין 34. כמה היו לכם? 2 35. מסתרקים בבוקר? לא אני מתולתלת אז רק אחרי מקלחת 36. מסתרקים אחרי מקלחת? חחחחחחחחחחח 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? אתמול אחרי שהתקלחתי 38. החלון שלכם פתוח? לא 39. יש לכם מפתחות לבית? משום מה 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? אמממ אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, ככה אפשר לשמוע עם עוד מישהו 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? באמת? באסה 42. יש לכם מראה בחדר? כמובן 43. אוהבים להתקלח? מאד 45. אוהבים שאלונים ארוכים? עוד יותר 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 100? 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? סבבה, קבלי 50 48. יש לכם מקרופון? לא ): 49. יש לכם מצלמה? לא ): 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? תלוי עם מי ומתי עד כאן להפעם... ביי :)

../images/Emo187.gifעונה:]]

1. בוקר טוב-ערב טוב:] 2. מה נשמע?הכל טוב 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות?אממ..זה נחמד:) 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע?לפני שבועיים בערך..אין זמן בגלל הביצפר לצאת בכלל
5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש?היום
6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב?לא'דעת
7. יש לכם מצלמה?כן 8. בפלאפון לא נחשב.-כע..הבנתיP: 9. דיגיטלית?כן:) 10. איך היא?מעולה
11. יודעת לצלם?חחחח 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות?עשיתי:$ 13. ממושקפים?כע.. 14. חוררתם פעם את הגוף?עגיל בכל אוזןP: 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים?לא
16. מתעסקים באומנות?לא 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?פלאפון
18. אמצעי תקשורת עדיף:מחשב
19. צורבים דסקים?כן 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?כן 21. אוהבים לאכול בננות?לפעמיםS: 22. ואפרסקים?כן 23. מה לגבי אפרשזיפים?כן 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה?עכשיו אני יודעת:S 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?מדעי המחשב|: 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?כן..כל כמה ימים:] 27. עדיין לומדים?כן
28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)לא'זוכרת
29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?נחמד:] 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?לא מפריע ליP: 31. זה עדיף על זכר, לא?^^ 32. יש לכם בן/בת זוג?לא 33. היה לכם?כן 34. כמה היו לכם?P: 35. מסתרקים בבוקר?כן 36. מסתרקים אחרי מקלחת?כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם?בצהריים אחריי המקלחת 38. החלון שלכם פתוח?כרגע כן.. 39. יש לכם מפתחות לבית?כן 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?לא'דעת..לא ניסיתי את כל הסוגיםP: 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?מי אמר
:p 42. יש לכם מראה בחדר?כן 43. אוהבים להתקלח?כן 45. אוהבים שאלונים ארוכים?כן 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר?50:p 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים?אוקיי
48. יש לכם מקרופון?כן 49. יש לכם מצלמה?כן 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט?שניהם

למעלה