שאלון מוזיקה חעח :]

A Riot Girl

New member
עונה...

. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים?רוקק!!! 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים?טראנס 3. למה?עושה כאבי ראש ומשעמם!! 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?סטופד גירל של פינק 5. ולבכות?בד"כ שאני קוראת איזה שהו שיר...!אז אמממ לאדעת! 6. להזכר במשהו שקרה לכם?young and hopeless 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)?לא תפוסה 8. מזרחי או פופ?פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני?רוק כבד!! 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם?גיטרה חשמלית,קלאסית... 11. מנגנים על כלי כל שהוא? גיטרה ופסנתר 12. שיר אהוב:משתנה אצלי.... 13.שיר שנוא:היפס דונט ליי!!!ילד בנזונה אצלנו טוחן את זההה!!!!!אני כבר זוכרת את זה בע"פ!! 14. להקה אהובה:נחשו.... 15.זמר/זמרת:הילארי(נראה לי כבר הצלחתם לנחש את זה..) 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ?אמממ איי דו אניט'ינג של ס"פ 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"?איפה איפה איפה העוגה??? 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:איפה איפה איפה העוגה!!!לא סתם..אמממממ אי דו אניט'ינג של ס"פ 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ?אין... 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? חחחח אני לא שומעת 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא?וואן אים וויט יו של ס"פ 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא?אמממ תלוי למי...יש לי אשלי סימפסון...!! 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:איפה איפה איפה העוגה 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? איפה איפה איפה העוגה... 25. אוהבים לשיר?כע...באמבטיה שאפחד לא שומע....!!!!! 26. יודעים לשיר (חחח)?לא... 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? כעעעע!!!! 28. קליפ מוסיקה אהוב:סטופד גירל 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:דונט של מי הו אי שוד בי אנד דונ'ט טל מי ווטס רייט פור מי"סימפל פלאן שאט אפ 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם:איפה איפה איפה העוגה??עדיין לא עניתם לי....עזבו...אני סתומה...!

EleVaTioN

New member
גמאני!../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק על סוגיו 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? מזרחית ודיכאון 3. למה? כי זה פשוט לא נעים לאוזן והליריקה מסריחה 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? שירי פאנק 5. ולבכות? שירים שיש להם מילים שממש נוגעות לי ללב 6. להזכר במשהו שקרה לכם? יש כל מיני שירים... 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? אממממ לא...
8. מזרחי או פופ? פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? פסנתר וגיטרה 11. מנגנים על כלי כל שהוא? ניגנתי 3 שנים על אורגנית ומאז ניסיתי נואשות ללמוד גיטרה
12. שיר אהוב: חח יש ממש הרבה! נכון לעכשיו: the kooks - vaive / she moves in her own way bloc party - two more years / helicopter taking back sunday - make damn sure lost prophets - goodbye tonight 13.שיר שנוא: שירים של ראפרים מגעילים סטייל 50 אגורות 14. להקה אהובה: good charlotte, bloc party, ash, blink 182, sum 41, the kooks, three doors down, taking back sunday, brand new, ועוד רבים וטובים 15.זמר/זמרת: אין ממש 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? לאדעת............זה משתנה
17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? נמממ ash - starcrossed 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: חח ואיי בול חזרתי מחתונה ובדרך תכננתי את כל החתונה, אבל עזבו לא בריא לחשוב על זה עכשיו
19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? בלינק אני מניחה 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? לא 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? בכללי smells like teen spirit לחבר sweet child o mine ולהורים this love 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: חח שירי ברנד ניו 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? ממממ sos של ההיא היפה...ריהנה קוראים לה? 25. אוהבים לשיר? כשאני לבד 26. יודעים לשיר (חחח)? לא 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? כה 28. קליפ מוסיקה אהוב: ממממממממ the kooks - naive או she moves in her own way שלהם גם, אני חושבת שרוב הבנות יסכימו איתי שלוק פיצ'ארד (הסולן, אם זכרתי את שמו נכון), פשוט בחור יפה
29. משפט אהוב משיר כלשהוא: ממממ the only love we know is love for ourselves, משפט שנכון לרוב המקרים וזה חבל
30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם: משפט חכם (חח נו לא היה לי משו יותר חכם מזה!)

simple day1

New member
אני!

1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? פאנק רוק מטאל... 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים?ממ מזרחית היפ פופ 3. למה? כי אני סובל את זה זה למה... 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? ממ I Just wanna live 5. ולבכות?time of your life 6. להזכר במשהו שקרה לכם? לא זכןר 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? לא 8. מזרחי או פופ? שניהם לא? 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד עדיף 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? תופים 11. מנגנים על כלי כל שהוא? תופים 12. שיר אהוב: מממ s.o.s 13.שיר שנוא:כל שיר גייז בויז 14. להקה אהובה: גוד שארלוט? 15.זמר/זמרת: אין 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? ממ לא יודע 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? שירים של בלינק ישנים 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: מממ לא יודע 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? בלינק 182 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? סקס פיסטולס לד זפלין 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? ממ אמריקן אידיוט 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: ממממ אין שיר כזה 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? של הגיים בויז לא יוצא לי מהראש 25. אוהבים לשיר? לא 26. יודעים לשיר (חחח)? לא 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? לא 28. קליפ מוסיקה אהוב: לא? סתם...מממ קליפים זה מסחררים 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם: יהודי לא מגרש יהודי ערבי מגרש אותו

למעלה