שאלון מוזיקה חעח :]

BlaBluShit

New member
זה באמת לא היה אמור להצחיק...

רציני או שאת לאיודעת לנגן ועובדה שאמרת שאת לומדת לבד או שהגיטרה שלך לא מכוונת ובגלל זה לא נשמע טוב. ואם כבר מדברים, אז זה דווקא כן נשמע מצחיק.

GC 4 EVER

New member
זה דווקא לא נשמע מצחיק..זה נשמע כמו

"בדיחה" של ילדים בגן...וחוץ מזה אני מנגנת לבד אז מה? ואת יכולה לשמור את הדעות שלך לעצמך..זה יעזור...חוץ מזה אני כן יודעת לנגן עובדה שהצלחתי שירים אחרים זה שזה נשמע גרוע זה לא אומר כלום. והגיטרה מכוונת כיוונתי אותה לפני כמה ימים...

BlaBluShit

New member
תקשיבי

זה לא מעניין אותי כמה את מנגנת או מתי כיוונת ת'גיטרה שלך. ובת כמה את בכלל? את אומרת לי שזה נשמע כמו בדיחה של ילדים בגן.. תסתכלי על התגובה שלך כמו מה זה נראה? ואת יודעת, חמודה, זה פורום.. כולם מביעים כאן את הדעות שלהם גם אם זה מעניין אותך וגם אם לא.. לא מוצא חן בעינייך? את יכולה לעוף מכאן.

GC 4 EVER

New member
למה לי לעוף?

מה זה מעניין אותך בת כמה אני? לא בא לי לעוף...סבבה?

GC 4 EVER

New member
נכון...והיא גדולה ממני ב שנה...

זה לא כל כך הרבה...זה לא הרבה בכלל

liatli9

New member
נו מה קשור שזה לא הרבה?

בקיצור אפשר לנגן ת'שירים שלהם וזה יוצא מעולה אז שקט. זה שאת לא יודעת לנגן זה כבר משהו אחר...

GC 4 EVER

New member
ווואאאייי!!!!!!! מי שאל אותך!????

לא דיברתי אלייך בכלל!!!!!!

GC 4 EVER

New member
ווואאייי עכשיו עיצבנת אותי!!!!!

1. מי את שתדברי איתי על הגיטרה שלי??!!!!!!!!!!!!!!!!מי את שתדברי איתי על איך אהני מנגנת ???!!!! 2. ניסית לנגן את השירים???. לא!~!!!!!!!!!!!! את לא ניסית!!! אז סתמי! 3.את המעפנה שמתערבת לאנשים בחיים שלהם?? כאילו תראי איזה ילדה קטנה את יוצאת בסוף... 4.אתן חושבות שאתן מפחידות אותי עם ה-שקט כבר??? ועופי את... כי אני לא!

liatli9

New member
יווו זכותי לדבר ולהגיב

מה את לא מבינה שזה פורום?! מי אי שאדבר על הגיטרה שלך ועליך? ליאת נעים מאוד>< וניסינו לנגן ת'שירים.. נממ אנחנו להקה וכאלה חחחחח ומה קשור להפחיד?! יווו למה נראה לך שננסה להפחיד מישהו עם המילה שקט?!?!

BlaBluShit

New member
ת'אמת שכן.. אני ניגנתי

ולידיעתך את זו שהתחלת לדבר על הגיטרה שלך ואיך את מנגנת.

GC 4 EVER

New member
תראו איזה ילדות משועממות....

טוב...אתן יכולות להגיב...ברור אבל לא להיכנס לחיים של אחרים! אתן גם יכולות להמשיך לרוב פה עוד שנתיים אבל זה פורום גוד שארלוט אז אם אתן רוצות פשוט לכו לפורום אחר!

liatli9

New member
אויי ילדה מה קורה איתך?!

סך הכל אמרנו שאפשר לנגן ת'שירים שלהם ואת מתחילה להשתגע?? תודי שאת לא יודעת לנגן טוב וזהו ואל תשתיקי אחרים שיודעים!

GC 4 EVER

New member
טוב אז תראי...

אפשר לנגן את השירים זה רק לא יוצא כל כך טוב..תנסי בעצמך להשתגע? מה עובר עליך? אתם לא אמרתם שכל אחד יכול להגיב?? כי זה פורום??? יופי..אז שבו בשקט ותאכלו ת'לב!

m i c k e y 15

New member
אני אניי חחח

1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? פאנק, פאנק רוק, רוק ופופ והיפ הופ 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? מזרחית דיכאוןן,אממ רוק ישראלי חח..חוץ מכמה שירים והכל חוץ מפאנק ומה שרשמתי למעלה חח 3. למה? כי זה בראש שלי..אני לא מתחברת לשירים האלה..בעברית לפחות 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? יש הרבה אבלל \Green Day - She's A Rebel Blink 182 - Dumpweed Blink 182 - First Date Busted - Britney McFly-Surfer Babe McFly - 5 Colours In Her Hair. Useless ID - Bring Me Down Lustra - Scotty Doesn't Know Simple Plan - I'D Do Anything Fall Out Boy - Dance Dance 5. ולבכות? Jesse McCartney - Take Your Sweet Time Faith Hill-Cry- משום מה חח Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing. 6. להזכר במשהו שקרה לכם? Kelly Clarkson - Because Of You Simple Plan - Perfect McFly - The Ballad Of Paul K McFly-Dont Know Why 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? לא 8. מזרחי או פופ? פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? אממ אם כבר אז רוק כבר..למרות שאני לא סובלתת 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? תופים וגיטרה חשמלית 11. מנגנים על כלי כל שהוא? לאא אבל בא לי תופים 12. שיר אהוב: אממ הרבה..תתכוננו Falll Out Boy - Sugar, Were Going Down ו-ליטל לס 16 כנדלס וכו'..חח שם ארוך Yellowcard - Ocean Avenue The Strokes - 1251 Linkin Park - Somewhere I Belong The All-American Rejects - Dirty Little Secret Hawthorne Heights - We Are So Last Year Taking Back Sunday - Make Damn Sure Incubus - Make A Move Lustra - Scotty Doesn't Know. The Vines - Get Free כל השירים של מקפליייייי ובאסטד וסאן אוף דורק..חח Sum 41- Fat Lip Blink 182 - Dumpweed Blink 182 - Always Green Day - Burnout. coldplay - yellow Red Hot Chili Pepers - Other side The Killers - Mr Brightside Falling Up - Ambience The Vines - Get Free Incubus - Drive של סימפל פלאן-perfect,shut up, Jump,Vacation 13.שיר שנוא: אממ לא יודעת חח 14. להקה אהובה: וואיי אלה הכי הכי אהובות..שי לי עוד מלא..חחח הנה תראו המייפייס שלי http://www.myspace.com/56471137 Linkin Park Foo Fighters The Strokes Thrice Yellowcard Taking Back Sunday Fall Out Boy Simple Plan McFly Busted son of dork New Found Glory Blink 182 Good Charlotte Green Day incubus the vines useless ID 15.זמר/זמרת: ג'סי מקרטני, ריאן קבררה,שון פול, הילארי דאף 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? אממ לא יודעת..משו של מקפליי 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? אממ לא יודעת 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: של ניק לשיי..this i swear 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? בלינק
ובאסטד!! 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? תלוי איזה שיר 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? חח ברטני ספירס טוקסיק חח ממזמן 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: אממ הרבה של פול אאוט בוי 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? הרבה יש 25. אוהבים לשיר? אהא 26. יודעים לשיר (חחח)? אהא נראה לי 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? כן 28. קליפ מוסיקה אהוב: אממ הכל של מקפליי של הרד הוט החדש.. של TBS החדש.. 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: אממ משפט אחד משיר של סימפ פלאן..מ shut up אין לי כוח לחפש..חחח

למעלה