שאלון מוזיקה חעח :]

liatli9

New member
שאלון מוזיקה חעח :]

נגנב מקומונת זבל
ועכשיו שיש יחסית הרבה אנשים בפורום אני מצפה שתענו נממ 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? 3. למה? 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? 5. ולבכות? 6. להזכר במשהו שקרה לכם? 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? 9. רוק כבד או אלקטרוני? 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? 11. מנגנים על כלי כל שהוא? 12. שיר אהוב: 13.שיר שנוא: 14. להקה אהובה: 15.זמר/זמרת: 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? 25. אוהבים לשיר? 26. יודעים לשיר (חחח)? 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? 28. קליפ מוסיקה אהוב: 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם:

SainTonix

New member
../images/Emo177.gif

1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? פאנק רוק 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? ראפ 3. למה? כי זה מעפן 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? I just wanna live 5. ולבכות? Hold on/We believe 6. להזכר במשהו שקרה לכם? אממ לאידע 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? לא ולא 8. מזרחי או פופ? אפחד, ואם מתעקשים- פופ 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? תופים ובאס 11. מנגנים על כלי כל שהוא? גיטרה =] (של בילי) 12. שיר אהוב: MCR - YKWTDTGLUIP 13.שיר שנוא: SOS של ריהאנה הסתומה, Beep של הפוסיקט 14. להקה אהובה: להקה אחת?! טוב נו כמה.. Lostprophets, GC, MCR, B4MV ,FFTL 15.זמר/זמרת: P!NK 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? Mudvayne - Dig כדי לחפור לכולם בשכל עם שיר יפה 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? Lady marmelade של פינק וכריסטינה חחח לחזור לימיי כיתה ד'.. 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: The all american rejects - swing swing הפתיחה מתאימה.. 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? הלהקה היחידה שאני שומע והיא התפרקה אלה בלינק 182 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? חח לא 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? Stupid Girl + Lifesyle of the rich... כל צלצול לאנשים אחרים 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא, חבל על הכסף 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: dance dance של FOB 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? Pump it 25. אוהבים לשיר? אממ לא.. ז"א תלוי מתי מה ואיפה חחח 26. יודעים לשיר (חחח)? תלוי מה מתי ואיפה.. את השירים שאני שומע- כן, אבל תכלס אחרים לא 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? ..... 28. קליפ מוסיקה אהוב: אממ Rooftops של לוסטפרופטס וDevil is a loser של לורדי 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: המונולוג של Im a fake 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם: I just wanna FUCKING l!ve

liatli9

New member
אני עצמי ואנוכי

נו אז אותן תשובות מהקומונה.. 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים?פאנק ופאנק רוק בעיקר 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? פופ היפ הופ מזרחית דיכאון וכל השאר.. 3. למה?כי זה מגעיל מה למה 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?אמממ יש הרבה.. 5. ולבכות? יש שמדכאים קצת אבל לא שגורמים לבכות 6. להזכר במשהו שקרה לכם? כמעט כל שיר.. בעיקר של HIM 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? נמנעת =| 8. מזרחי או פופ? לא ולא 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד.. 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם?תופים 11. מנגנים על כלי כל שהוא? קצת תופים 12. שיר אהוב:נכון לעכשיו useless id - turn uo the stereo 13.שיר שנוא: איזה שיר של זוהר ארגוב שילד מהכיתה שלי כל הזמן שר יוו זה מגעיל 14. להקה אהובה: good charlotte 15.זמר/זמרת: אין ממש 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? משו שאני ממש אוהבת, או של ג"ש או נירוונה או משו כזה.. 17.שיר שמזמן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? כל בליץ' של נירוונה שכבר מזמן לא שמעתי 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:יש זמן, לא? 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? נירוונה, אבל זה לא יקרה וזה.. 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? לא ממש, אבל תלוי גם מה 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? של נוקיה חח 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא ולא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:אמממ ג'יזס אוף סרבביה של גרין דיי.. האמת שגם לא ממש התאמצתי להבין 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?עכשיו אין משו 25. אוהבים לשיר? לא 26. יודעים לשיר (חחח)? גם לא חח כנרהא שבגלל זה אני לא אוהבת 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? כע.. זה היה יכול להיות נחמד 28. קליפ מוסיקה אהוב: יאנג אנד הופלס של ג"ש 29. משפט אהוב משיר כלשהוא:בדיוק שומעת את זה עכשיו- "צריך להקריב את מה שיש לי לעשות כאן בחיים" 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם: משפט חכם

GC 4 EVER

New member
נממממ...אני

ווואאאווו!!! זה ענק! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? רוק , מטאל ופאנק! 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? קלאסי , מזרחית ודיכאון! 3. למה? כי קלאסי זה משעמם ודיכאון זה פשוט דיכאון 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? MOVIN' ON 5. ולבכות? Emotionaless 6. להזכר במשהו שקרה לכם? נממממ.... 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? לא...כי אני לא תפוסה ...חחחח 8. מזרחי או פופ? פופ! 9. רוק כבד או אלקטרוני? רוק כבד! (זה לא מטאל??? זה כן) 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? גיטרה חשמלית 11. מנגנים על כלי כל שהוא? ניגנתי על גיטרה רגילה כי רציתי לנגן על חשמלית אבל הפסקתי כי אני לא יכולה לנגן את השירים שאני אוהבת רק שירים שמי מכיר אותם בכלל (?) ו...זהו...זה 12. שיר אהוב: I JUST WANNA LIVE 13.שיר שנוא: אמממ...יש המון! אבל תמיד כששואלים אותי אני שוכחת...מכירים את זה? 14. להקה אהובה:גוד שארלוט ואם אתם רוצים עוד אז...יש עוד... סימפל , לינקין פארק , בלינק , סיסטם , מטאליקה , ספלטורה (אם אתם לא מכירים זאת להקת HEAVY METAL מברזיל, זאת הלהקה הכי עצבנית וכבדה שאני מכירה! ) ונירוונה 15.זמר/זמרת: אין 16.אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? Everytime We Touch 17.שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? BLINK 182-FIRST DATE 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:אמממ...אל תשאלו אותי עכשיו..יש לי זמן 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? בלינק 182(אם הם התפרקו ... כי יש כאלה שאומרים שהם לקחו הפסקה...) 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? לא 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? כל מיני של גוד שארלוט 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? לא 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: אין..אני תמיד מנסה להקשיב 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? My Humps 25. אוהבים לשיר? כן..בערך 26. יודעים לשיר (חחח)?כן... 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? אמממ כתבתי שכן אז... 28. קליפ מוסיקה אהוב: PERFECT של סימפל פלאן!!!!! שיר מדהים!!!! 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: IM SORRY I CANT BE PERFECT 30. ושאלה אחרונהה חביבה........תרשמו פה משפט חכם:כשאתה מת אתה מאבד חלק גדול מהחיים שלך... נכון מלך?

GC 4 EVER

New member
הוספתי...

זמרת: אשלי סימפסון...פשוט כששואלים אותי אני אף פעם לא זוכרת...

liatli9

New member
לא הבנתי..

למה את לא יכולה לנגן בגיטרה קלאסית את השירים שאת אוהבת? 0_ם

GC 4 EVER

New member
כי זה שירים של גוד שארלוט

וחוץ מ-Emotionaless שאותו אפשר לנגן בגיטרה קלאסית לכולם צריך גיטרה חשמלית...

liatli9

New member
......

נראה לי שדווקא את הרוב אפשר לנגן... זה לא שלשירים שלהם יש דיסטוריישן כזה גבוה.. אם אני טועה אז תתקנו אותי=|

SainTonix

New member
יש מלא שאפשר!!

seasons wounded we believe always and forever & change hold on ויש עוד מלא שירים אקוסטיים שבנג'י וג'ואל עושים ביחד בהופעות.. וגם הדיסטורשת לא כזההה כבד אז אפשר על קלאסית שישמע טוב.. פשוט לוקח זמן עד ששולטים באקורדים ומעברים- זה הכל

GC 4 EVER

New member
בסדר אני לא הייתי בהופעות אז אני

לא מכירה אותם...את wounded גם אפשר אבל ל we believe אם לא שמתם לב צריך גיטרה חשמלית =/ always and forever אפשר....אבל את change לא... ומה זה השיר הזה seasons??? ואת הולד און גם אי אפשר...וגם אם אני אנסה את זה בגיטרה קלאסית זה ממש לא ישמע טוב...מניסיון

SainTonix

New member
לא צריך להיות בהופעה כדי לראות אותה

באינטרנט יש מלא הופעות אקוסטיות שאפשר.. ותכלס כל שיר אפשר לנגן גם על קלאסית השאלה איך זה יצא.. וזה שיש תופים ובאס ברקע לא אומר שאי אפשר לנגן we believe בקלאסית.. אני מנגן גם על חשמלית וגם על קלאסית וזה נשמע אחלה על הקלאסית.

GC 4 EVER

New member
לי זה דווקא יצא גרוע...

יש לי את ההופעה של בריקסטון אקדמי ב- דיוידי אבל לא יצא לי לראות הופעות באינטרנט...=/

GC 4 EVER

New member
ודרך אגב...למי שלא ידע.. ל

אולוויז אנד פוראבר (?כותבים את זה ככה בעיברית?) קוראים גם THANK YOU MOM ... ורגע...שמעתי שיש לך את הגיטרה של בילי , אבל איך השגת אותה?

BlaBluShit

New member
לא נכון

גם שירים שגוד שארלוט לא ביצעו בגיטרה קלאסית אפשר לנגן זה לא ישמע בול אותו דבר אולי גם פחות יפה אבל ברור שאפשר לנגן.

GC 4 EVER

New member
חחחחח-מצחיק...אבל לא

הגיטרה שלי מכוונת וזו גם לא אני...זה ממש לא מצחיק...

A Riot Girl

New member
אני לא למדתי כלום שלהם...

אבל אני לומדת כולה איזה 3 חודשים... אבל המורה שלי אמר שהי=וא ילמד אותי מתישהו משו שלהם..בנתיים השירים הכי יפים שלמדתי הם וואיק מי אפ(של גרין דיי) וטיים אוף יור לייף(גם..)

למעלה