שמש חייכנית
New member
עונה =]]
שאלות התחלה שעת התחלה: 8:51 שם:ספירו'ש_סטיייל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? ככןןן !! אוכל אוהב נקניקיות?לאאאא אוהב סטייק?בערך.. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?יותר לכוון הבשר =]] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?ליפעמיים חלב ולפעמיים בשר =]] מה הדבר האחרון שאכלת?ממ..קורנפלקס עם חלב [?!] שומר כשרות בכללי?ברוררר [!!!] שומר כשרות לפסח?אוי נו ב'מת ברור שכככככככככן [!!!] אוהב דג? איייייייייייייייייכ [!!!!!!] מה המאכל האהוב עליך?ממ..מרק פטריות, מרק קניידלך.. בגדים מה לבשת היום?עוד בוקר אז ככה שאני עם פיג'מה =]] מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה =]] מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?ורוד וכחול =]] מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?לא זה ולא זה !!!
לובשת שמלות? ממש אבל ממש ל=א=א מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה.. =]] מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ממ..שניהם =]] קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל =] אתה בחוג ספורט כלשהו?לא =] יודע לשחות? כן =] שוחה הרבה בקיץ? כן =] רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות !! =] אתה רץ בדר"כ?לא
=] אתה בכושר?לא
=] איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הולכת [?!] =] עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא עושה [!!!] שונאת ספורט נקודה =] אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא עושה ספורט מה קשה כול כך להבין ?!?! צבעים צבע אהוב:ורוד שליטההההההההההההההההההה =]] צבע שנוא: שחור =] שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך
לדוגמא-תכלת וירוק) חום וורוד !!! מה צבע התחתונים שלך? כחול לבן =] והגרביים?אין עליי גרביים אבלהרוב שיש לי במגירה הם לבן וורוד !! מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני =]] יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע =]] משקאות משקה אהוב: מים =] משקה שנוא: מדרינות =[ שותה אלכוהול? רדבול נחשב
[?!] =] מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?ממ..מנדרינות איייף [?!] =] מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?רדבול !!! =] תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: 1.רדבול 2.קולה 3.תפוזים 4.דובדבון + תפוחים 5.דובדבון מגוז 6.מגנו =]] ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא =]] אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?יסודי עוד 11 יום וסיימתי !!!!!!!!!!!!!!! איזה כיתה אתה? ו' !!!!! ליד מי אתה יושב?ממ..החברה הכי טובה והמושלמת שיליי טווליית לאב יו אול נשמתי :-* אוהב את המחנכת שלך?ככה.. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לאאאא!! היא לא עד כדי כך מפגרת =] אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?אפשר להגיד
יש לך לוקר?לא איזה ניראלכם עם בצפר כמו שלי ?! =] תיק כבד? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לאאא =]] באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי!! למרות שאני ביסודדי =]] מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?מאבדת שליטה שירים ישראליים/לועזיים?הכול !%#$$%% שומע מוזיקה ב-100fm?כן =] מוריד שירים בקאזה או באימיול? קאזה =] קונה דיסקים או צורב?קונה =] אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא =] כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?6 שעות יש לך דיסקמן?כן=] MP3 או iPOD? אמ פי =] אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?גוגל =] לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? מאיה בוסקילה וזה =] יש לך קומונה?לא =] יש לך אתר?כן =] שעת סיום:9:01
שאלות התחלה שעת התחלה: 8:51 שם:ספירו'ש_סטיייל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? ככןןן !! אוכל אוהב נקניקיות?לאאאא אוהב סטייק?בערך.. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?יותר לכוון הבשר =]] בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?ליפעמיים חלב ולפעמיים בשר =]] מה הדבר האחרון שאכלת?ממ..קורנפלקס עם חלב [?!] שומר כשרות בכללי?ברוררר [!!!] שומר כשרות לפסח?אוי נו ב'מת ברור שכככככככככן [!!!] אוהב דג? איייייייייייייייייכ [!!!!!!] מה המאכל האהוב עליך?ממ..מרק פטריות, מרק קניידלך.. בגדים מה לבשת היום?עוד בוקר אז ככה שאני עם פיג'מה =]] מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה =]] מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?ורוד וכחול =]] מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?לא זה ולא זה !!!