שאלון מהארכיון

שאלון מהארכיון

שאלות התחלה
שעת התחלה: שם: נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?
אוכל
אוהב נקניקיות? אוהב סטייק? בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה הדבר האחרון שאכלת? שומר כשרות בכללי? שומר כשרות לפסח? אוהב דג? מה המאכל האהוב עליך?
בגדים
מה לבשת היום? מה אתה לובש עכשיו? מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? לובשת שמלות? מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? קפוצ'ון או סווצ'רט?
ספורט
כדורגל או כדורסל? אתה בחוג ספורט כלשהו? יודע לשחות? שוחה הרבה בקיץ? רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אתה רץ בדר"כ? אתה בכושר? איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?
צבעים
צבע אהוב: צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) מה צבע התחתונים שלך? והגרביים? מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?
משקאות
משקה אהוב: משקה שנוא: שותה אלכוהול? מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? איזה כיתה אתה? ליד מי אתה יושב? אוהב את המחנכת שלך? גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים? יש לך לוקר? תיק כבד? אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? מה השיר האהוב עליך? שירים ישראליים/לועזיים? שומע מוזיקה ב-100fm? מוריד שירים בקאזה או באימיול? קונה דיסקים או צורב? אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD?
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? יש לך קומונה? יש לך אתר? שעת סיום:

עונה לעצמי ../images/Emo70.gif

שאלות התחלה
שעת התחלה: 10 ו20 דקות
שם: ספירר
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? מאוד
אוכל
אוהב נקניקיות?
איכסססססססס
אוהב סטייק? כן למה לא?
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשררררר
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב בדרך כלל
מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט
שומר כשרות בכללי? בארור
חחח
שומר כשרות לפסח? בארוררררר
אוהב דג? כן למה לא????
מה המאכל האהוב עליך? שניצל וציפסססססססס
בגדים
מה לבשת היום? גינס עד הברךך וגופיה לבנההה
מה אתה לובש עכשיו? פיגמה.. חיקוי
של גופיה ומכנס של היינסס
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור וורודדדדד
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה
, אבל אין גינס וגופיהה
לובשת שמלות? לא ממש לבשתי רק בבת מצוהה שלי, נחשב?
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? לביצפר חולצה
וככה גופייה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? גינסס
קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט
ספורט
כדורגל או כדורסל? כלום אבל אם אין ברירה כדורסלללל
אתה בחוג ספורט כלשהו? לאא
יודע לשחות? כןן
שוחה הרבה בקיץ? כןן
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים
אתה רץ בדר"כ? לאאאאאא
אתה בכושר? לא ממש
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מדברתתת חח
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לאאאאאאא
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לא עושה אבל אם כן אז להרזותתתתת
צבעים
צבע אהוב: ורודדדדד
צבע שנוא: כחול כהה
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק): ורוד
ושחוררררררר
מה צבע התחתונים שלך? אדוםםםםםםם
עכשיו
והגרביים? אינלי עכשיו אבל בדרך כלל לבןןןןןןןן
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעונייייייייי
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? הוא תמיד נגמר ליייי
משקאות
משקה אהוב: דיאט קולההההה
משקה שנוא: נסטייייי
שותה אלכוהול? לא, פעם לקחתי שלוק מרדבוללל
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? בירההה
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? גם בירהה
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: דיאט קולה
קולה
פאנטהה
מיץץ תפוזים
מיץ תפוחים
מיץץ ענביםם
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? נראה לכם?!
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה
איזה כיתה אתה? ז
ליד מי אתה יושב? עידןן
עוזר לכם?!
אוהב את המחנכת שלך? שונאת אותהההההה
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? האמת שלא ממש היא יותר בקטע של להיות כמו התלמידים שלה
חח
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: היא לא אבל אחרות כן: יש לי עיניים בגב
וזה ירשם לך בתיק האישי
אתה מזניח

המשךך אני לא יודעת מה קרה למחשבב

אתה מזניח את הלימודים? כןן דיי
יש לך לוקר?לאא
תיק כבד? לא כ"כ
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?אינלייייי
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? כן
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? כן
מה השיר האהוב עליך? עד שיצא הדיסק של נינט טייב
בעזרת השם
אז "ואת" של הראל סקעתת
שירים ישראליים/לועזיים? היא יודעת, ואת, חושב עליה
שומע מוזיקה ב-100fm? כןן
מוריד שירים בקאזה או באימיול? שניהםםםםםםם
קונה דיסקים או צורב?גם וגםםםםםם
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ממש
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שעתיים
יש לך דיסקמן? כן
MP3 או iPOD? IPOD
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? פורום נינט טייב ב
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? נינט טייב, אגם רודברג, רן דנקר השיר שלנו ולפהההההההההה
יש לך קומונה? כןן משהו על השמיניה סתם שטויותתתת
יש לך אתר? לאאאאאא
שעת סיום:10 ו48 דקותתתתתתת
אמא כמה זמן לקח לייייייייייייי

עונה..ראשונה?!

שם:ענבל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כה אוכל אוהב נקניקיות?לא.... אוהב סטייק?לא אני צמחונית בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?רק חלבי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלבי מה הדבר האחרון שאכלת?סלט כרוב שומר כשרות בכללי?כה שומר כשרות לפסח?כה אוהב דג?סול מה המאכל האהוב עליך?פיצה בגדים מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו?שוורל וחולצה גזורה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?האפשרות הראשונה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?מכנס טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?סל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כה ברור הייתי בנבחרת שוחה הרבה בקיץ?כה..בשאין הרבה אנשים רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?אני לא יודעת לרכב אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא..ממש עוד מעט אחרי הפסקה של שלושה חודשים אני חוזרת לחדר כושר איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?אני הולכת..רק הולכת עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?כושר צבעים צבע אהוב:כחולבן צבע שנוא:ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)כחולבן/שחור-אדום/אפור-תכלת מה צבע התחתונים שלך?עכשיו..?אדום והגרביים?אין עלי עכשיו מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:מים מינראליים משקה שנוא:כל דבר עם קוקוס שותה אלכוהול?כה מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אמרולה...משקה מקניה עם וקוס מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?משקה בצבעים של ורוד רק מהצבע יהיה בא לי להקיא תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:טובורג/קורונה/וודקה עם רד-בול/וויסקי עם אשכוליות/רד-בול/תפוזים טבעי ביצפר אוהב את הבצפר שלך?מה יש לאהוב בבתי ספר?!?! אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?בתכלס סיימתי זה שנארו לי עוד שלוש בחינות זה משו אחר.. איזה כיתה אתה?סיימתי י"ב ליד מי אתה יושב?אני כבר חצי שנה לא יושבת בכיתה אוהב את המחנכת שלך?רק תגידו לי מי זו.. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?היא לא אומרת. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:- אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא..המקיף שלי לא עד כדי כך משוכלל תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?לא הייתי רוצה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?ברגע זה...שיר אהבה פשוט שירים ישראליים/לועזיים?רק ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm?- מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?שניהם אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?2 יש לך דיסקמן?כה MP3 או iPOD?3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?שמינסטים/ב"ש/מתגייסים/וזה יש לך קומונה?שאני מנהלת לא.. יש לך אתר?לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

My self and i

New member
נראלי שעניתי עליו פעם../images/Emo110.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: .23:51 שם: שרית. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? אמ, לא. אוכל אוהב נקניקיות? לא. אוהב סטייק? כה. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב. מה הדבר האחרון שאכלת? פופקורן. שומר כשרות בכללי? אני לא אוכל חזיר חס וחלילה, אבל אני הולכת למקדונלס ואני לא שומרת בין בשר לחלב. שומר כשרות לפסח? כה. אוהב דג? לא. מה המאכל האהוב עליך? ג'אנק פוד, מקדונלס בעקרון. בגדים מה לבשת היום? מכניס שבע שמיניות אפור מפוקס וחולצת בצפר אדומה. מה אתה לובש עכשיו? בוקסר חתולים וגופיה שחורה. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין, הכל מהכל. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הראשון. לובשת שמלות? לא. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? ג'ינס. קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט. ספורט כדורגל או כדורסל? אוי, שניהם. שאלה קשה. אתה בחוג ספורט כלשהו? הייתי בג'אז ועכשיו אני בהתעמלות. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? כה. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? חחח השני.:) אתה רץ בדר"כ? כה אני עושה הליכות הרבה. אתה בכושר? לא
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכות, מכשיר כושר. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? התעמלות יומית. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? להרזות. צבעים צבע אהוב: תכלת, ירוק תפוח, סגול, לבן, צהוב, כתום. צבע שנוא: חום קקי. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) כתום וצהוב. מה צבע התחתונים שלך? כרגע אפור. והגרביים? לבנות עם פרפר סגול. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי במצב הרוח. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע. משקאות משקה אהוב: קולה דיאט, בירה שחורה.
משקה שנוא: מיץ פטל, מיץ עגבניות
שותה אלכוהול? לא. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ פטל. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? נמ, אין לי מושג. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מיץ תפוזים, מים, סודה, מיץ מנגו. ביצפר אוהב את הבצפר שלך? מבחינת המורים והכל ממש לא, אבל מבחינת החברים וזה אז כן. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה. איזה כיתה אתה? ז'. ליד מי אתה יושב? בר. אוהב את המחנכת שלך? פי לאאא. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? חחח כן. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "תגיד לי אתה חושב שאתה בבית הקפה?! רוצה אולי קפה?!" "הצלצול הוא בשבילי לא בשבילכם". אתה מזניח את הלימודים? לא הכי, הייתה תקופה שלא השקעתי ממש אבל עכשיו אני חוזרת לעניינים. יש לך לוקר? אין לוקרים בבצפר שלנו. ביסודי היה לי. תיק כבד? אף פעם לא. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? - היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא ממש. רק עם כל החברים היו באים
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? תיכון. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? אין שיר מסויים. שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים. שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים, לראות אם יש שירים חדשים. מוריד שירים בקאזה או באימיול? באימיול. קונה דיסקים או צורב? צורבת לרוב. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שבועיים נראלי. יש לך דיסקמן? כן. MP3 או iPOD? MP3. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? תפוז. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? כל מיני. יש לך קומונה? כן, של גארפילד. יש לך אתר? לא. שעת סיום: 00:01

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שאלות התחלה
שעת התחלה: 13:22
שם: קרן
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? יאפ
אוכל
אוהב נקניקיות? כן, כן כן!
אוהב סטייק? לא
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? זה וזה
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב
מה הדבר האחרון שאכלת? קורונפלקס עם חלב
שומר כשרות בכללי? לא
שומר כשרות לפסח? לא
אוהב דג? לאאא
מה המאכל האהוב עליך? פסטה ברוטב שמנת ופטריות
בגדים
מה לבשת היום? מכנס קצר וגופייה
מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? אין כזה
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית
לובשת שמלות? לא
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? שניהם
קפוצ'ון או סווצ'רט? שניהםם
ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל
אתה בחוג ספורט כלשהו? ריקודד
יודע לשחות? ברור
שוחה הרבה בקיץ? לא הרבה אבל שוחה
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? רוכבת 4 פעמים בשנה
אתה רץ בדר"כ? לא
אתה בכושר? כןן
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכה, ריקוד, כפיפות בטן
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? התעמלות יומית
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לשמור על כושר
צבעים
צבע אהוב: ירוק בהיר
צבע שנוא: סגול
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) חקי וורוד
מה צבע התחתונים שלך? תכלת
והגרביים? אני יחפה
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש צבע
משקאות
משקה אהוב: ספרייט
משקה שנוא: קפה
שותה אלכוהול? לאא
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? בבל דרינקס
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? בבל דרינקס
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לימונדה, מיץ תפוזים, מים, קולה, לימונענע, טרופית
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? כה אבל לא את הקטע של הלימודים
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה
איזה כיתה אתה? ז'
ליד מי אתה יושב? מישו
אוהב את המחנכת שלך? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? כןןן
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "אני ישתוק עד שתסיימו לדבר" "אף אחד לא קםם!!!!!"
אתה מזניח את הלימודים? לאא
יש לך לוקר? כה
תיק כבד? לא
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? כה לפעמים
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? חטיבה זה אחלה
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? לא
מה השיר האהוב עליך? יש הרבה
שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם
שומע מוזיקה ב-100fm? כה
מוריד שירים בקאזה או באימיול? כן, בקאזה
קונה דיסקים או צורב? קונה
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לאא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? לא יודעת
יש לך דיסקמן? כה
MP3 או iPOD? MP3
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? וואלה
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? זה
יש לך קומונה? כה
יש לך אתר? לא
שעת סיום: 13:28

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

שאלות התחלה שעת התחלה:13:23 שם:אירנה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?אמ לא ממש אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בד"כ בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?אמ.. חלב בד"כ מה הדבר האחרון שאכלת?פירה עם עוף=] שומר כשרות בכללי?אמ לא ממש.. כאילו אני לא אוכלת דברים לא כשרים אבל אני מערבבת חלב עם בשר... שומר כשרות לפסח?אמ לא ממש
אוהב דג?כן מה המאכל האהוב עליך?הרבה בגדים מה לבשת היום?פיג'מהP: מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?אין כזה מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגית עם טי-שרט פשוטה לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?מה ההבדל?:| ספורט כדורגל או כדורסל?אפחד מהם אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?סתם זרוקות
אתה רץ בדר"כ?כן אתה בכושר?לאXP איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?רצה,הולכת,משחקת לפעמים בכדורעך או דברים כאלה. אבל רק במסגרת ביה"סXP עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לא זה ולא זה
צבעים צבע אהוב:תכלת,סגול,וורוד וכתום צבע שנוא:אפור,ירוק זית שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)קודם כל תכלת וירוק לא מתאימים אחד לשני:| ולא יודעת.. אממ... וורוד ותכלת?0.0 מה צבע התחתונים שלך?מה אכפת לך? והגרביים?אני לא שמה גרביים עכשיו מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש לי צבע משקאות משקה אהוב:הרבה משקה שנוא:כנ"ל שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לא יודעתת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:הא? לא כולל אהוב? WTF?? ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?יסודי איזה כיתה אתה?ו' ליד מי אתה יושב?נווה:S אוהב את המחנכת שלך?לאאא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?לפעמים אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:לא יודעת נו אתה מזניח את הלימודים?לא ממש יש לך לוקר?כן תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?לא היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי,איפה שאני עכשיו. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?הרבה שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?לא זה ולא זה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?אמ אני חושבת שכן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?הרבה יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?איפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?לפורום הזה יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:13:32

d r o r y

New member
עונה:

שאלות התחלה שעת התחלה:13:24 שם:דרורררררררררררר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?מאוד.חחח.... אוכל:יש מליון דברים אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?רק אם הוא יוצא ממש טוב בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?שניהם...לא משנה לי בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?בדר"כ חלב מה הדבר האחרון שאכלת?סלט שומר כשרות בכללי?לא ממש שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?בדר"כ כן.רק אם הוא בלי הרבה עצמות מה המאכל האהוב עליך?יש מליוןן בגדים:לא משנה לי.שיהיה פשוט ונחמד מה לבשת היום?היום הייתי רק בבית.ומה שאני לובש עכשיו זה חולצה קצרה עם מכנס קצר מה אתה לובש עכשיו?סתכלי בשאלה למעלה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?לבן...שחור...כחול... מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?לא יודע לובשת שמלות?לא.אני בן מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?בזמן האחרון אני לובש רק מכנס קצר,בגלל שקיץ קפוצ'ון או סווצ'רט?השני ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?לא ממש.רק באופן בסיסי שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?אין לי אתה רץ בדר"כ?לא.אבל עושה הרבה הליכה אתה בכושר?לא רע איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם...וגם בשביל ההנאה והשחרור צבעים צבע אהוב:שחור-כחול-ירוק-טורכיז-טכלת-זהב-סגול-לבן צבע שנוא:אין ממש שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)יש יותר מידי הרבה כאלה... מה צבע התחתונים שלך?עכשיו?לבן והגרביים?כעת אני יחף מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי למה ומתי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?אין לי בכלל משקאות משקה אהוב:מיץ תפוזים טבעי,שוקו קר,מוקה בקרטון,וניל בקרטון,מיץ ענבים,מיץ אשכוליות קר,קוקה-קולה,שייקים למיניהם... משקה שנוא:יש הרבה...אבל אני לא נוגע בהם שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?וואלה לא זוכר מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?יש בטח הרבה,אבל לא עולה לי לראש תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:סתכלי למעלה ביצפר-פה אני אענה על הכל בלשון עבר,כי אני כבר מזמן לא לומד אוהב את הבצפר שלך?לא אהבתי.אפילו שנאתי אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?הרבה אחרי כל אלה איזה כיתה אתה?אני בן 24 ליד מי אתה יושב?כל שנה הייתי יושב לייד מישהו אחר אוהב את המחנכת שלך?היו מעטות מאוד שחיבבתי.את רובן לא סבלתי גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כמעט כולן היו אומרות אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:היו הרבה.למשל...."אני את הבגרות שלי כבר עשיתי","יש לי עיניים בגב","דממה בכיתה!",ועוד... אתה מזניח את הלימודים?היו תקופות שהזנחתי ממש(!) והיו תקופות שדיי השקעתי. יש לך לוקר?לא היה תיק כבד?היו שנים שהיה לי תיק מאוד כבד,והיו שנים שלא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?לא היה לי! היית רוצה לעבור לבצפר אחר?כשהייתי תלמיד למדתי בכיתה א' בבי"ס מסויים וממש סבלתי שם,ואז כשעברנו דירה אז עברתי בי"ס ושם סבלתי אפילו עוד יותר...כך שלא האמנתי שלעבור בי"ס זה פתרון,כי בכל מקום נילדים הם עם אכזר נורא ובכל מקום אסבול מהם(כי הייתי חלש ומוזר כזה) באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?באף אחד.אבל במחשבה שנייה,אולי הייתי רוצה לחזור לשנות את אותן שנות ילדות שמתו לי מול העיניים. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?חחח...אין מספיק מקום לציין כאן את כולם.כי יש הרבה יותר מ 100 כאלה. שירים ישראליים/לועזיים?ישראליים! שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?לא קונה דיסקים או צורב?בדר"כ קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?בין שבוע ל 10 ימים אולי? יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?לא מכיר את השני אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?כל מיני פורומים של "תפוז",פורומים של כדורגל(באנגלית ובעברית),ועוד... יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:13:41 תודה רבה!!!

dana re3

New member
עונה

שאלות התחלה שעת התחלה:12:56 שם:דנה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?אהא אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לא זה ולא זה מה הדבר האחרון שאכלת?קורנפלקס שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך?פיצה בגדים מה לבשת היום?גינס וחולצה מה אתה לובש עכשיו?גינס וחולצה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור ואדום מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?שניהם קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?כדורגל אתה בחוג ספורט כלשהו?כרגע לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?סתם זרוקות אתה רץ בדר"כ?לפעמים אתה בכושר?כן יחסית איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?כןן כפיפות בטן ועוד כל מיני דברים כאלה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?גם וגם צבעים צבע אהוב:כחול סגול צבע שנוא:כתום שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)שחור ואדום מה צבע התחתונים שלך?כחול והגרביים?שחור מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?יש צבע משקאות משקה אהוב:קולה משקה שנוא:ספרייט שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:ספרייט, סודה, מין אשכוליות,לימונדה,מיץ מנגו , בירה ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?מסיימת ט ליד מי אתה יושב?חברה הכי טובה אוהב את המחנכת שלך?כן גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?אני עוברת באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?יש הרבה שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים וישראליים שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?כה קונה דיסקים או צורב?לפעמים קונה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?לא יודעת יש לך דיסקמן?כה MP3 או iPOD?אמ פ 3 אבל רוצה אייפוד אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?שאלונים אבריל לאבין
ובנות יש לך קומונה?כן יש לך אתר?לא שעת סיום:13:00

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif

וטסה לישון,כנראה. שאלות התחלה שעת התחלה:15:00 שם:לוטן.. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?אכן אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?בד"כ בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?לא זה ולא זה-סלט מה הדבר האחרון שאכלת?סטייק פרגיות בנאפיס שומר כשרות בכללי?כן,כמובן שומר כשרות לפסח?אכן אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך?צ'יפס שניצל וסלט-כמויות של סלט! (אבל רק של אבא!) בגדים מה לבשת היום?חולצת קולר של פוקס,כחולה מה אתה לובש עכשיו?כותונת
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?סגול וורוד (וזה לא אומר,שאני פקאצה!) מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?חצאית חגיגת וחולצה חגיגית ביחד! לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?משלבת בין שניהם מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?כנ"ל קפוצ'ון או סווצ'רט?סווטצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כ-ד-ו-ר-ס-ל-! אתה בחוג ספורט כלשהו?ריקוד נחשב? יודע לשחות?בערך? שוחה הרבה בקיץ?לא ממש רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות שנים אתה רץ בדר"כ?כן אתה בכושר?כן,בצורה כלשהי איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה? עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא,רק בימי רביעי וראשון (עזבו,אתם לא תבינו) אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לשמור על כושר צבעים צבע אהוב:סגול צבע שנוא:חרדל,קצת אפור שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)סגול ותכלת מה צבע התחתונים שלך?הא?? והגרביים?אין מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?שניהם יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:פאנטה,ספרייט,דיאט קולה לימון משקה שנוא:מנגו שותה אלכוהול?אני כולה בת 11 וחודשיים וחצי! מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?"במבה חריפה". פרי יצירתם של חברותיי הסתומות מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?חרדל ובורדו,זה היה סוג של מיץ,בבריתה של אחותי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:מנגו,אשכוליות,אין לי עוד ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא,וזה רק בגלל שיש ילדים מגעילים ואלימים בצורה לא נורמלית אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיגון? יש מילה כזו? אה כן,אני ביסודי.. איזה כיתה אתה?ה' ליד מי אתה יושב?כרגע זה לא ידוע,מעבירים אותי מחר כי אני שונאת ת'מקום שלי אבל,עכשיו ליד ניב איצקוביץ' אוהב את המחנכת שלך?לא ממש גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?אכן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:"את הלימודים שלי כבר עשיתי!","מי רוצה לקבל מכתבי "אהבה" הביתה?! מי?!" אתה מזניח את הלימודים?לא,רק את מתמטיקה :\ יש לך לוקר?לא,אין לנו בבצפר תיק כבד?כןכן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?-- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?כן באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?חטיבה מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?טורו,ואת שירים ישראליים/לועזיים?שניהם קשומע מוזיקה ב-100fm?לפעמים,במחשב מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?צורבת בד"כ אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?בערך,כן כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?1000000000000000 שנה? יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?אמפי3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואן..כי אח שלי כל הזמן שם ואין לי כוח להילחם איתו בזה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?בנות,סקרים ושאלונים (היי,חחח),מועדון לילה,הפיג'מות,כוכב נולד יש לך קומונה?כן יש לך אתר?היו מלא,כרגע לא שעת סיום:15:13

מתוקה777

New member
עונה :)

שאלות התחלה שעת התחלה: 19:00 שם:מור נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן אוכל גלידה אוהב נקניקיות?לא כל כך אוהב סטייק?זה נחמד בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?תלוי לפעמים חלב לפעמים בשר אבל לא לערבב!! בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב מה הדבר האחרון שאכלת?פרוסה עם קוטג' שומר כשרות בכללי?אממ כן בערך שומר כשרות לפסח?אממ בערך אוהב דג?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה המאכל האהוב עליך? צ'יפס בגדים? ג'ינס מה לבשת היום?בגד ים חחח הלכתי לים מה אתה לובש עכשיו?אממ בוקסר של הומר סימפסון what you see it what you get! מחזיק בירה וגופיה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?כחול מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?אממ לפעמים כשיש אירוע באמת באמת חשוב לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופייה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצון ספורט? כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כ שוחה הרבה בקיץ?כן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות אתה רץ בדר"כ?לפעמים אתה בכושר?אממ בערך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הליכה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לשמור על כושר צבעים צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:ירוק שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)כתום וצהוב מה צבע התחתונים שלך?אדום והגרביים?לא שמתי גרביים (חם!!!) מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי למה... אממ שחור לבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:קולה משקה שנוא:לא יודעת שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?נוו אממ מיץ מלון מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?כחול? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך?הוא נחמד אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י ליד מי אתה יושב?דיאנה אוהב את המחנכת שלך?חולה עליייההה לא! אממ היא בסדר גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?כן אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן מה השיר האהוב עליך?otherside-red hot chilli peppers שירים ישראליים/לועזיים?לועזי ורק לועזי!!! שומע מוזיקה ב-100fm?אממ לא כולם יש להם שירים מפגרים אבל יש להם גם שירים נחמדים מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזאה קונה דיסקים או צורב?לא זה ולא זה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?שבוע לא יותר יש לך דיסקמן?כן MP3 או iPOD?אמפי אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?נענע לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?רד הוט צ'ילי פפרס וסיסטם או א דאון יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:19:18

000יובל000

New member
...........

שאלות התחלה שעת התחלה:שבע ועשרים. שם:יובל נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן אוכל אוהב נקניקיות?לא אוהב סטייק?לא בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?חלב בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב מה הדבר האחרון שאכלת?בוטנים וצימוקים (לא זוכרת מה בדיוק הכנסתי לפה אחרון) שומר כשרות בכללי?לא. כאילו, אני צמחונית אז אני גם ככה לא אוכלת בשר וחלב ביחד אבל לפני שההיתי צמחונית כן אכלתי. שומר כשרות לפסח?לא אוהב דג?לא מה המאכל האהוב עליך?פיצה ניראה לי. בגדים מה לבשת היום?פיג'מה מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?זה דיי מגוון. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?אף אחד. לובשת שמלות?לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'נס קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?מידי פעם אני רוכבת, לא ממש הרבה. אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?כלום עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?אף אחד צבעים צבע אהוב:סגול צבע שנוא: שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)סגול ושחור מה צבע התחתונים שלך?צהוב ולבן (זה שילוב מזעזע אבל גם ככה אף אחד לא רואה אותן) והגרביים?אין לי גרביים עכשיו. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?צבע משקאות משקה אהוב:מיים משקה שנוא: שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?כנ"ל תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:אני שותה רק מיים ביצפר אוהב את הבצפר שלך?לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י'. (עולה ל יא') ליד מי אתה יושב?לבד אוהב את המחנכת שלך?לא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?לא אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: אתה מזניח את הלימודים?קצת יש לך לוקר?לא תיק כבד?בדר"כ לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא, כל השאר יותר גרועים. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך? יש המון. בזמן האחרון כמה שירים של maroon 5. שירים ישראליים/לועזיים?תלוי איזה שירים. שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?אף אחד. קונה דיסקים או צורב?לא זה ולא זה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?כן, אבל זה יהיה חסר לי. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?כל החיים יש לך דיסקמן?כן אבל הוא מקולקל MP3 או iPOD?אממ פי 3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?yahoo לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?דוליז. יש לך קומונה?לא יש לך אתר?היה לי פעם שעת סיום:שבע וחצי

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שעת התחלה:20:06
שם:ירדן
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?לא כל כך מעצבן..ככה יותר אנשים ידעו.
אוכל
אוהב נקניקיות?לא
אוהב סטייק?לא ממש
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?לפעמים ככה לפעמים ככה
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?חלב בדרך כלל
מה הדבר האחרון שאכלת?סלט
שומר כשרות בכללי?לא ממש
שומר כשרות לפסח?גם..חח
אוהב דג?תלוי איזה.
מה המאכל האהוב עליך?המבורגר
בגדים
מה לבשת היום?ג'ינס וחולצה תכלת של תמנון
מה אתה לובש עכשיו?כנ"ל
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?תכלת
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית
לובשת שמלות?לא
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס
קפוצ'ון או סווצ'רט?סווצ'רט
ספורט
כדורגל או כדורסל?כדורגל
אתה בחוג ספורט כלשהו?לא
יודע לשחות?כמובן
שוחה הרבה בקיץ?כן
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?לא רוכבת..
אתה רץ בדר"כ?לא
אתה בכושר?בערך
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?הולכת לשרותים
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?להרזות
צבעים
צבע אהוב:תכלת ואדום
צבע שנוא:צהוב וכתום
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)תכלת וירוק.חח
מה צבע התחתונים שלך?וורוד ולבן
והגרביים?וורוד ולבן שהפך לאפור בגלל הלכלוך
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?אין לי לא את זה ולא את זה.נגמר
משקאות
משקה אהוב:דיאט קולה
משקה שנוא:בירה שחורה
שותה אלכוהול?כן
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אין
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?ירוק
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:בריזר,פאנטה,תה לימון,תה צמחים וטריפל אקס.
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך?כן
אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?חטיבה
איזה כיתה אתה?ז' עולה ל-ח' בעזרת השם
ליד מי אתה יושב?ליד ידיד טוב שלי שהיה איתי ביסודי שש שנים
אוהב את המחנכת שלך?לא
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?לא
אתה מזניח את הלימודים?קצת
יש לך לוקר?כן
תיק כבד?לפעמים
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?לא..אני שוכחת שיש לי לוקר
היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?טוב לי בחטיבה
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע?לא
מה השיר האהוב עליך?יש הרבה.במיוחד שירים עם משמעות.
שירים ישראליים/לועזיים?ישראליים
שומע מוזיקה ב-100fm?לא
מוריד שירים בקאזה או באימיול?אימיול
קונה דיסקים או צורב?קונה וצורבת
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?יום
יש לך דיסקמן?כן
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך?YNET
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?האלופה
יש לך קומונה?לא
יש לך אתר?לא
שעת סיום:20:17
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shanchan

New member
עניתי

שאלות התחלה שעת התחלה:2:57 שם:מעין נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? קצת.. אוכל אוהב נקניקיות? איכס אוהב סטייק? איכס בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר? בערך בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? חלב מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריה על מקל שומר כשרות בכללי? ממש לא שומר כשרות לפסח? לא ולא ולא אוהב דג? יאככככ מה המאכל האהוב עליך? לא ממש אוהבת אוכל בגדים מה לבשת היום? מכנס שחור ארוך וחולצה ירוקה של תמנון מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? הכל! אין לי צבע שולט אצלי כל הצבעים שולטים P: מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית. לובשת שמלות? ממש ממש ממש אבל ממש לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה אבל אני אוהבת גופיות מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? אמממ לא זה ולא זה אבל אם מבין שניהם אז ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט? לא ולא, איכס בגדי חורף ספורט כדורגל או כדורסל? גם וגם אבל לא בטלויזיה, שם זה ממש איכסה.. אתה בחוג ספורט כלשהו? קפוארה שליטה!! יודע לשחות? ואפילו ממש ממש טוב שוחה הרבה בקיץ? המון!! רוכב הרבה על אופניים? הרבה הרבה מאוד או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? אממ ^ אתה רץ בדר"כ? כן ולכל מקום ובכל מצב אתה בכושר? יחסית איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? מה שיוצא, ויוצא הרבה הרבה הרבה!!! עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? בעיקרון כן, לפעמים לא הולך אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? חח לא זה ולא זה זה פשוט כיף לי P: צבעים צבע אהוב: אני אוהבת את כל הצבעים חוץ מוורוד פקאצי צבע שנוא: וורוד פקאצי... שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)שחור וכתום, שחור וכחול, שחור וירוק זוהר חח P: מה צבע התחתונים שלך? לבן עם ציור חח והגרביים? אין גרביים מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני.. יש לך צבע במדפסת? אין לי מדפסת או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? אהמ...^ משקאות משקה אהוב: מיץ תפוזים משקה שנוא: אין לי מושג שותה אלכוהול? לא אבל זה לא עקרוני אני יכולה כן לשתות...כשבא לי מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? מיץ ירוק זוהר שנראה די רדיואקטיבי מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? ירוק זוהר רדיואקטיבי תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: לימונדה ורודה!! (זה כל כך שולטטטטטטט!) לימונענע, מים, מיץ ענבים..אין יותר :S ביצפר אוהב את הבצפר שלך? מישו אוהב בצפר? בעיקרון הוא לא יותר רע מהשאר אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון איזה כיתה אתה?י'5 וודקה ליד מי אתה יושב? יונית, הגאון של הדור אוהב את המחנכת שלך? מחנך...הוא אחלה גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? אם כן,תן 2 משפטים שהיא נוהגת להגיד הכי הרבה:זה מחנך!! כן זה זכר! תקלטו...ולא הוא לא אומר משפטי מורים בדרך כלל אתה מזניח את הלימודים? טיפה, טוב הרבה יש לך לוקר? לא... תיק כבד? לפעמים אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים? אין לוקר מאחר לשיעור בגלל הלוקר? אין לוקר! היית רוצה לעבור לבצפר אחר? ממש לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? תמיד!!!! מה השיר האהוב עליך? וואו יש יותר מדי מהם שירים ישראליים/לועזיים? הכל מכל וכל, כל עוד יש בזה צלילים והם סבבה לאוזן... שומע מוזיקה ב-100fm? לפעמים, אם יש טובים...(אהמ תחזירו תטובים יא זונות!) מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול קונה דיסקים או צורב? גם וגם (אם יביאו אותם לארץ...) אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא! כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? אפילו לא מאית שנייה יש לך דיסקמן? MP3 או iPOD? דיסקמן שבור ויהיה לי MP3 אבל אני שומע שירים ללא הפסקה גם ככה.. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?אני לא נכנסת לפורומים בדרך כלל יש לך קומונה? לא יש לך אתר? בלוג נחשב? שעת סיום: 3:13

essit

New member
עכשיו אני...

שאלות התחלה שעת התחלה:12:04 שם:שיר נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?קצת אוכל אוהב נקניקיות?לאאאא אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?לרוב בשר אבל לפעמים חלב בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?תלוי ... מה הדבר האחרון שאכלת?סנדוויץ' שומר כשרות בכללי?כןןןן שומר כשרות לפסח?כןןן אוהב דג?לעעעעעעע מה המאכל האהוב עליך?אין פייבוריט בגדים מה לבשת היום?חולצת בי"ס שחורה וג'ינס מה אתה לובש עכשיו?סתם בגדים... מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?תכלת מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית?לא זה ולא זה לובשת שמלות?לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?קפוצ'ון ספורט כדורגל או כדורסל?גם וגםם אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?זרוקות אתה רץ בדר"כ?כן אתה בכושר?בערך איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?משקולות וג'וגינג עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?יומית-משקולות אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?לשמור על הבריאות צבעים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:כתום צהוב סגול חום ירוק פיכסי כזה.. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)ורוד ולבן מה צבע התחתונים שלך?--- והגרביים?במקרה כחול.. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?צבעוני ולבן יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?-- משקאות משקה אהוב:?מים? משקה שנוא: שותה אלכוהול?לפעמים מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?אוכמניות-שזיף זה היה מזעזע מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: ביצפר אוהב את הבצפר שלך?כן אתה ביסודי/תיגון/חטיבה?חטיבה איזה כיתה אתה?ט ליד מי אתה יושב?מישהי אבל כל הזמן אנ יעוברת אוהב את המחנכת שלך?לאאאאאאאאאאאאאאאא גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות?היא כל הזמן עושה "אוף...."ומדברת לעצמה... אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:"אולי די?","אתה מוכן להפסיק לדבר?" אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?תיכון מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?כן-שבתות וחגים מה השיר האהוב עליך?כשהלב בוכה שירים ישראליים/לועזיים?ישראליים שומע מוזיקה ב-100fm?לא מוריד שירים בקאזה או באימיול?לא מורידה אבל אם כן אימיול קונה דיסקים או צורב?תלוי איזה אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?אפילו לא שניה יש לך דיסקמן?לא MP3 או iPOD?אם פי3 אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?סקרים ושאלונים יש לך קומונה?לא יש לך אתר?כן שעת סיום:12:14

../images/Emo80.gifווהו ^^.

שאלות התחלה
שעת התחלה: 17:42
שם: תומר
נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא
.
אוכל
אוהב נקניקיות? כן
אוהב סטייק? כן
בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בדר"כ חלב, אני חיה על קורנפלקס [\דגנים\סיראל\וואטאבר.]
בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לפעמיים ככה ולפעמים ככה.
מה הדבר האחרון שאכלת? חלב עם קורנפלקס.
שומר כשרות בכללי? לא.
שומר כשרות לפסח? לא, מאז שההורים שלי נפרדו אני לא חייבת
.
אוהב דג? תלוי איזה, עקרונית כן.
מה המאכל האהוב עליך? שוקולד.
בגדים
מה לבשת היום? מכנס ארוך וחולצה שחורה קצרה [מכל הכיוונים
].
מה אתה לובש עכשיו? אותו הדבר.
מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? לא יודעת.
מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? פיכ >: . אבל אני מניחה שהחצאית.
לובשת שמלות? לא.
מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה.
מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג.
קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון.
ספורט
כדורגל או כדורסל? כדורסל.
אתה בחוג ספורט כלשהו? לא.
יודע לשחות? לא :X
שוחה הרבה בקיץ? לא
רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? זרוקות במחסן
.
אתה רץ בדר"כ? לא. פאק, השאלון הזה גורם לי להרגיש כמו פדלאה רצינית.
אתה בכושר? לא ממש.. למרות שהמצב שלי לא כ"כ גרוע.
איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כפיפות בטן וזה.
עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?
אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? אני לא עושה ספורט :|.
צבעים
צבע אהוב: שחור.
צבע שנוא: אין ממש.
שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) אדום ושחור, כחול ואפור.
מה צבע התחתונים שלך? הוי, זה דפוק >>".
והגרביים? אני בלי גרביים P:
מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? תלוי למה.
יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? מה?
משקאות
משקה אהוב: שוקו?
משקה שנוא: לא יודעת.. יין קידוש אולי..
שותה אלכוהול? לא.
מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? XL עם וודקה
.
מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? לא יודעת.
תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, מיץ תפוחים, יין, מיץ תפוזים, מילקשייק, ברד.
ביצפר
אוהב את הבצפר שלך? נראלי, הוא יותר טוב מאחרים.
אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה.
איזה כיתה אתה? ז', מסיימת עודמעט.
ליד מי אתה יושב?
אוהב את המחנכת שלך?
גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא D: .
אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:
אתה מזניח את הלימודים? כן.
יש לך לוקר? לא, לא ממש צריכה.
תיק כבד? לא.
אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?
היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא.
באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? יסודי.
מוZיקה
אתה שומע שיר ברקע? Four Seasons In One Day.. רדיו וואלה אומשו
.
מה השיר האהוב עליך? הרבה.
שירים ישראליים/לועזיים? בדר"כ ישראליים.
שומע מוזיקה ב-100fm? לא.
מוריד שירים בקאזה או באימיול? אימיול.
קונה דיסקים או צורב? צורבת.
אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ניסיתי.
כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?
יש לך דיסקמן? לא.
MP3 או iPOD? אייפוד זה בדיוק אותו דבר כמו כל סוג אמפי אחר, רק יותר ממותג ><"
אתרים,פורומים וקומונות
מה אתר הבית שלך? תפוז.
לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?
יש לך קומונה? לא
יש לך אתר? לא
שעת סיום: 18:00
הודגש באמצעות מדגישומטיק

© h i l a ©

New member
עונה

שאלות התחלה שעת התחלה: 6:31 שם: הילה נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? כן זה מטומטם אוכל אוהב נקניקיות? אם הן מחוממות במיקרו אז לא! אוהב סטייק? ברור בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? בשר בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? לא זה ולא זה מה הדבר האחרון שאכלת? אורז שומר כשרות בכללי? כן אבל אוכלת בשר וחלב אחד אחרי השני שומר כשרות לפסח? לא ^^ אוהב דג? תלוי איזה, יש כאלה שאני דווקא אוהבת מה המאכל האהוב עליך? עוגת גבינה וזה סופי בגדים מה לבשת היום? ג'ינס וחולצה שחורה ["איזה פריקית כשוחה!!" :(] מה אתה לובש עכשיו? אותו דבר מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? שחור חחחח מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הראשון, כי מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית פשוט לא הולך! לובשת שמלות? לא מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? טרנינג קפוצ'ון או סווצ'רט? סווצ'רט ספורט כדורגל או כדורסל? כדורגל!! כדורסל זה סיוט!! אתה בחוג ספורט כלשהו? לא יודע לשחות? ברור שוחה הרבה בקיץ? לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? כמה שנים XDDDDDDDDDDDDD אתה רץ בדר"כ? לא אבל אני עושה הליכות של שעה! אז זה גם משהו! אתה בכושר? לא נירא לי XD, אבל יותר מתחילת השנה זה מה שבטוח איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? הליכות עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא, רק בשיעורי ספורט וגם מזה אני מתחמקת XD אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? גם וגם ^^ צבעים צבע אהוב: כתום צבע שנוא: תלוי בהקשר של מה.. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק) לבן וירוק זית מה צבע התחתונים שלך? חחחח שנהי אני אבדוק XD... סגול XD והגרביים? כתומות עם כל מיני צבעים נספחים XD מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? גם וגם יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? יש משקאות משקה אהוב: ענבים, מנגו, לימונדה [לא לימונענע!!!] וכל מיני.. משקה שנוא: לימונענע, אשכוליות... שותה אלכוהול? לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? גזר מנגו\תפוזים או מה שזה יהיה, זה נראה רע!!! תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: קולה, תות בננה, פטל P:, בירה שחורה, ואייס קפה ושוקו אם זה נחשב ... ביצפר אוהב את הבצפר שלך? לא אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? חטיבה, עולה לתיכון ^^ איזה כיתה אתה? ט' ליד מי אתה יושב? קרן וחומוס אוהב את המחנכת שלך? מחבבת מחבבת ^^ גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? קצת אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: "תרים את הנייר שזרקת עכשיו!!!" וכל מיני כאלה.. מה אני זוכרת עכשיו אתה מזניח את הלימודים? לא כ"כ... קצת יש לך לוקר? לא.... גם הוציאו את הלוקרים השנה מהבצפר, כמעט לא רכשו אותם.. תיק כבד? תלוי ביום... אבל בעיקרון כן אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר? היית רוצה לעבור לבצפר אחר? רציתי [ועדיין קצת רוצה] אבל הגעתי למסקנה שעדיף להשאר.. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? בתיכון כי אז יש את המחשבה הזו שנשארו רק 3 שנים... שנה הבאה.. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? כן מה השיר האהוב עליך? UNTIL THE TAY I DIE ו VICTIM שירים ישראליים/לועזיים? לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm? לא מוריד שירים בקאזה או באימיול? בשראזה ^^, אבל אם זה אימיול או קאזה, אז בקאזה קונה דיסקים או צורב? לא זה ולא זה, יש אמ פי 3 אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא ממש אבל אפשר לשרוד כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? שבועיים.. חודש... יש לך דיסקמן? יש, בנתיים בארון מתאב' על חייו.. MP3 או iPOD? יש לי אמ פי 3 אבל איפוד יותר שווה אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? אמ אס אן, היה גם GOOF לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? אין יש לך קומונה? לא יש לך אתר? היו כמה שעת סיום: 6:52

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שאלות התחלה שעת התחלה: 7:17 פמ. שם: מאיה. נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך? לא. אוכל אוהב נקניקיות? כן. אוהב סטייק? כן. בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר? גם וגם, מה שבא. בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב? מה שבא. בדר"כ גם וגם. מה הדבר האחרון שאכלת? שתיתי תה. שומר כשרות בכללי? לא. שומר כשרות לפסח? לא. אוהב דג? לא. מה המאכל האהוב עליך? בשר, שוקולד מריר וגלידה. בגדים מה לבשת היום? מכנס וורוד-סגול וחולצה אדומה עם יצור מחבק. וקודם אותו המכנס, עם גופיה שקופה וורודה עם נקודות לבנות ועליונית תחרה וורודה. שללה. מה אתה לובש עכשיו? כנ"ל, לא היה לי כח להוריד בגדים. מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך? הכל. מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? הראשון. לובשת שמלות? כן. מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה? חולצה. מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג? לא ולא. קפוצ'ון או סווצ'רט? קפוצ'ון חייב לבוא עם סווצ'רט. ספורט כדורגל או כדורסל? כדורסל. אתה בחוג ספורט כלשהו? לא. יודע לשחות? כן. שוחה הרבה בקיץ? לא. רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים? הרבה. אתה רץ בדר"כ? לפעמים. אתה בכושר? אולי. איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום? כשבא לי ריצה, אופניים, הליכה, כפיפות בטן וכאלה. עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית? לא כל יום. אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות? לרזות. צבעים צבע אהוב: ירוק, וורוד, סגול. צבע שנוא: אין. שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק): אדום וירוק. צבעים משלימים נפלאים. מה צבע התחתונים שלך? כרגע? תחרה וורודה ושחורה, מכנסונים. והגרביים? כחול עם סמיילים צהובים. מה עדיף-צבעוני או שחור לבן? צבעוני. יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..? צבע. משקאות משקה אהוב: תה, מיץ, שייק, בירה, נס. משקה שנוא: בבל. איחס. שותה אלכוהול? כן. מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך? משהו שהכינו לי. מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך? מה זה צבע מוזר, אין כזה. תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב: מה? ביצפר אוהב את הבצפר שלך? כן. אתה ביסודי/תיגון/חטיבה? תיכון. איזה כיתה אתה? עולה ליא'. ליד מי אתה יושב? חברה הכי טובה. אוהב את המחנכת שלך? כן. גם המחנכת שלך אורמת משפטי מורות? לא. אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה: נו לא עכשיו. אתה מזניח את הלימודים? כן. יש לך לוקר? לוקר נטוש. תיק כבד? כן. אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים? לא, כי אין בו. מאחר לשיעור בגלל הלוקר? לא, כי אין בו כלום. היית רוצה לעבור לבצפר אחר? לא. באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)? שאלה טפשית, זה לא יעזור אם אני ארצה. מוZיקה אתה שומע שיר ברקע? לא. מה השיר האהוב עליך? אין. שירים ישראליים/לועזיים? גם וגם. שומע מוזיקה ב-100fm? כן. מוריד שירים בקאזה או באימיול? לא מורידה. קונה דיסקים או צורב? קונה. אתה יכול לחיות בלי מוזיקה? לא. כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה? כלום. יש לך דיסקמן? כן. MP3 או iPOD? אייפוד. אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך? גוגל. לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה? כבר לא יודעת. יש לך קומונה? כן. יש לך אתר? לא. שעת סיום: 7:28.

Ofek The Diva

New member
=]

שאלות התחלה שעת התחלה:00:17 שם:אופק נכון שזה מעצבן לרשום בשאלונים כל פעם מחדש את השם שלך?כן אוכל אוהב נקניקיות?כן אוהב סטייק?כן בארוחת צהריים אתה אוכל חלב או בשר?מה בא לי באותו רגע בארוחת ערב אתה אוכל בשר או חלב?" " מה הדבר האחרון שאכלת?ארטיק שומר כשרות בכללי?כן שומר כשרות לפסח?כן אוהב דג?רק מושט מה המאכל האהוב עליך?קוסקוס בגדים מה לבשת היום?מכנס קצר לבן וגופיה מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה מה הצבע השולט בארון הבגדים שלך?שחור מה עדיף?-חצאית חגיגית עם חולצת טי-שירט פשוטה,או מכנס ספורט קרוע עם חולצה חגיגית? שהכל יהיה חגיגי לובשת שמלות?שמלת מיני מה אתה בדר"כ לובש-גופייה או חולצה?גופיה מה אתה בדר"כ לובש-ג'ינס או מכנס טרנינג?ג'ינס קפוצ'ון או סווצ'רט?אממ שניהם ספורט כדורגל או כדורסל?כדורסל אתה בחוג ספורט כלשהו?לא יודע לשחות?כן שוחה הרבה בקיץ?לא רוכב הרבה על אופניים? או שהם סתם זרוקות במחסן כבר כמה חודשים-שנים?חח זרוקות אתה רץ בדר"כ?לא אתה בכושר?לא איזו פעילות גופנית אתה עושה ביום?לא עושה עושה התעמלות בוקר-התעמלות יומית?לא אתה עושה ספורט כדי לשמור על כושר,או כדי להרזות?להרזות צבעים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד שני צבעים שמתאימים אחד לשני לדעתך:(לדוגמא-תכלת וירוק)- שחור והכל מה צבע התחתונים שלך?שחור חח והגרביים?אני לא לובשת עכשיו גרביים:\ ק-י-ץ מה עדיף-צבעוני או שחור לבן?תלוי יש לך צבע במדפסת? או שבדר"כ יש רק שחור לבן..?חח יש צבע משקאות משקה אהוב:דיאט קולה משקה שנוא:ספרייט שותה אלכוהול?לא מה המשקה הכי מוזר שטעמת בחיים שלך?לא יודעת מה המשקה עם הצבע הכי מוזר שראית בחיים שלך?לא יודעת תן 6 משקאות אתה אוהב לא כולל האהוב:מים, תפוזים, הפחיות האלה של התות בננה והאפרסק חח ביצפר אוהב את הבצפר שלך?יחסית כן אתה ביסודי/תיכון/חטיבה?תיכון איזה כיתה אתה?י"א ליד מי אתה יושב?חחח כל שיעור ליד חברה אחרת אוהב את המחנכת שלך?היא בסדר גם המחנכת שלך אומרת משפטי מורות?לא חחח אם כן,תן 2 משפטים היא נוהגת להגיד הכי הרבה:- אתה מזניח את הלימודים?לא יש לך לוקר?לא תיק כבד?לא אם יש לך לוקר,אתה תמיד שוכח בו את הספרים?מאחר לשיעור בגלל הלוקר?- היית רוצה לעבור לבצפר אחר?לא באיזה תהליך של שנת בית ספר היית רוצה להיות(יסודי,חטיבה,תיכון)?יסודי מוZיקה אתה שומע שיר ברקע?לא מה השיר האהוב עליך?alone- ofer nissim שירים ישראליים/לועזיים?לועזיים שומע מוזיקה ב-100fm?כן מוריד שירים בקאזה או באימיול?קאזה קונה דיסקים או צורב?צורבת אתה יכול לחיות בלי מוזיקה?לא חושבת כמה זמן לדעתך תוכל לחיות בלי מוזיקה?כמה ימים יש לך דיסקמן?לא MP3 או iPOD?ipod אתרים,פורומים וקומונות מה אתר הבית שלך?וואלה לאיזה פורומים אתה נכנס הכי הרבה?השיר שלנו וזה יש לך קומונה?לא יש לך אתר?לא שעת סיום:00:24

למעלה