שאלון מהארכיון

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרוריקקקקקוווווווו גיל:24 מקום מגורים:בארץ בטוח צבע אהוב:שחור-ירוק-זהב-סגול-טכלת-לבן-טורכיז-כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא:יש כ"כ הרבה...... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:יש כ"כ הרבה.....!אפשר להגיד שזה כולל שירים מזרחיים,צרפתיים,ועוד כמה בשפות שונות... חיה אהובה:דולפינים ודגים סגנון מוזיקלי:רוק/פופ/שקט-ישראלי מנגן על (אם בכלל..):לא מנגן "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":בפעם האלף:מאושר!!!! ריח אהוב:סבונים למיניהם,פרחים למיניהם,מאכלים למיניהם הזכרון הראשון מהילדות:שההורים שלי היו שרים לי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:עבור פרי אהוב:בננה,ענבים,פירות יבשים,תותים,קיווי,קלמנטינה(אם היא ממש טובה ובלי גרעינים),נקטרינה(סוג של שזיף) ירק אהוב:תירס,פטריות,ועוד כמה שאולי לא עולים לי לראש עכשיו עונה אהובה:קיץ וסתיו הבגד שהכי כיף ללבוש:אין ספציפי הצבע שאני לובש הכי הרבה:לבן,שחור,כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אתן דוגמא:גבינת רוקפור תוכניות להיום:להיות עוד קצת באינטרנט,אולי לנוח טיפה,לקרוא כמה מסיפוריי,לאכול ארוחת ערב קלה,לראות השיר שלנו,ואז להתלבש להתכונן ולצאת לסיבוב הלילי שלי(הליכה של שעתיים עם המוזיקה בדיסק-מן).כשאחזור אולי אאזין לאיזו תכנית רדיו לילית מעניינת,עד שאתעייף ממש. ספר טוב שקראתי לאחרונה:ספר השיאים של גינס סרט טוב שראיתי לאחרונה:קלרה הקדושה משקה אהוב:יש המון ואין כח למנות את כולם אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מתי יש לי יומולדת:לי?זה חסוי מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אושר ורוגע.אני קונה את שניהם לכל החיים! ההופעה הכי טובה שהיית בה:של אתניקס להקה טובה ששמעת בזכות חבר:בזכות חבר?אף אחת! המקצוע הכי מעצבן:הרוב המקצוע הכי משעמם:הרוב המקצוע הכי מעניין:אמממ....מדעי החברה.אולי גם אומנות... האם עברת אי פעם על החוק:כן...ושוב פעם-אין לי שום חרטות בעניין! ספרת מזל:לא יודע משחק ילדים אהוב:אמממ...מחבואים וכאלה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:יש כ"כ הרבה!!!מעדיף לא להכנס לזה עכשיו זכרון טוב מבית הספר היסודי:אמממ......באמת שקשה להזכר בדבר כזה.יש כמה בודדים... מורה בכיתה א:חסיה מורה בחטיבה:לא הייתי בחטיבה.אז בכיתות ז'-ח' זו היתה רונית מורה בתיכון:רננה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:בחייל האוויר מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:זה לא הולך לפי תקופות ספציפיות עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אמממ.....שמחה,עצב,שנאה,אהבה

ב א פ י ת

New member
עונה ../images/Emo13.gif (אני חדשה פה)

שם: שירלי גיל: 14 מקום מגורים: רחובות צבע אהוב: ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: מממממ.לא חושבת עכשיו על שיר כזה... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל השיר שמזכירים לי אותו?! חיה אהובה: -שונאת חיות- סגנון מוזיקלי: האמת?! שאני ממש אוהבת הכל. מנגן על (אם בכלל..): / "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": עורכת דין ריח אהוב: מממ..בושם
sexy 212 הזכרון הראשון מהילדות: מממ..הולכים לסבא וסבתא לארוחות חג משפחתיות
וכל העולם בא. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד פרי אהוב: אפרסק ירק אהוב: גמבה [אדומה] עונה אהובה: קייייייץ
הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה אחת מ-TNT ואני כל כך אוהבת אותתתתתה,צבע סגול ורוד כזה. הצבע שאני לובש הכי הרבה: ורוד.אבל אני דיי מגוונת. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: פסיפלורה. תוכניות להיום: לישון ממממ אין לי תוכניות. ספר טוב שקראתי לאחרונה: לא קוראת ספרים. סרט טוב שראיתי לאחרונה: "בקול גדול" משקה אהוב: קווווולה
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: 5 לאוגוסט מתנה שהכי היית רוצה לקבל: שאמא תיתן לי O.K לעצב את החדר מחדש. ההופעה הכי טובה שהיית בה: ממממממממ.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בלאק אייד פיז המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך המקצוע הכי משעמם: היסטוריה-תלוי איך מלמדים. המקצוע הכי מעניין: אזרחות האם עברת אי פעם על החוק: עברתי באדום?! ספרת מזל: 4 משחק ילדים אהוב: גומי
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: המורות כל הזמן היו עצבניות. זכרון טוב מבית הספר היסודי: היה כיף :) מורה בכיתה א: ניבה מורה בחטיבה: ליאורה מורה בתיכון: עדיין לא הגעתי. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עדדדדדין לא. מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: מבחנים?! עישנת פעם סמים:
עישנת פעם סיגריות:
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: ממ לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: ההההההא?

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:13 מקום מגורים:איפשהו צבע אהוב:תכלת,וורוד,סגול וכתום שיר שאתה מזדהה איתו נורא:אין כזה שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:כלמיני חיה אהובה:כלב,חתול,אוגר,ארנב,דולפין סגנון מוזיקלי:פופ מנגן על (אם בכלל..):פסנתר "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":עורכת דין ריח אהוב:כלמיני הזכרון הראשון מהילדות:לא יודעת.. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:וורוד=] פרי אהוב:הרבה ירק אהוב:עגבנייה עונה אהובה:קיץ,אביב וחורף הבגד שהכי כיף ללבוש:כלמיני הצבע שאני לובש הכי הרבה:אין ספציפי משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:לאיודעת.. תוכניות להיום:אין ספר טוב שקראתי לאחרונה:יסוריה של אליס סרט טוב שראיתי לאחרונה:פתאום 30 משקה אהוב:ספרייט,ת]וזים,תפוחים,ענבים,קולה,אפרסק אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת:15.4.93 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לאיודעת ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא הייתיXD להקה טובה ששמעת בזכות חבר:בלאק אייד פיז המקצוע הכי מעצבן:חשבון ולשון המקצוע הכי משעמם:כנ"ל המקצוע הכי מעניין:הרבה>< האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל:5 משחק ילדים אהוב:הרבה זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:אני עדיין ביסודי זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א:עטרה מורה בחטיבה:עדיין לא בחטיבה מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:לא יודעת עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:לא יודעת

^^

שם: :} גיל: 18 בקרוב. מקום מגורים: מרכז. צבע אהוב: שחור, אדום, ורוד. אבל זה תלוי מאוד צבע אהוב לגבי מה. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש כ"כ הרבה. אבל כרגע הכי- Morning musume- Osaka koi no Uta שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: נו. ההוא של הצפרדע המשוגעת ההיא עם האופנוע... חיה אהובה: סוס, חתול כלב. סגנון מוזיקלי: מטאל, שירי אהבה, שירים ישנים בעברית. מנגן על (אם בכלל..): קצת. אורגן. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": פסיכולוגית, או משהו שקשור לסרטים [בעקר עריכת סרטים.] ריח אהוב: אני לא מריחה =/ הזכרון הראשון מהילדות: ^^ צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול :} פרי אהוב: דובדבן. ירק אהוב: אין >: עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה שחורה מכופתרת מZARA. נוווח. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור כנראה >: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: כבד. תוכניות להיום: לישון? ^^ ספר טוב שקראתי לאחרונה: "המצפן הזהוב" סרט טוב שראיתי לאחרונה: "ציידי המחשבות"... סרט טוב! משקה אהוב: מים D: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: =/ לא, תודה -_- מתי יש לי יומולדת: 13/7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אין כזאת האמת... כל דבר שבא מהלב מרצה אותי מאוד ההופעה הכי טובה שהיית בה: הופעה בשם "WOW" באילת. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: System of a Down המקצוע הכי מעצבן: כל אחד ומה שטוב לו... ם_O אותי אישית היה מחרפן להיות מורה. המקצוע הכי משעמם: שומר בקניונים? :} המקצוע הכי מעניין: פסיכולוגיה לדעתי. האם עברת אי פעם על החוק: לא. ספרת מזל: 7 ו-3. משחק ילדים אהוב: טאקי נחשב לילדים? ^^ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: לא משהו שצריך לדבר עליו. זכרון טוב מבית הספר היסודי: שמצאתי צב וטיפלתי בו XD מורה בכיתה א: תמי. מורה בחטיבה: לא זוכרת. מורה בתיכון: ורד. מחנכת, מורה לפסיכו'-סוציו'. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני עוד לא יודעת היכן. מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אין משהו מסוים. עישנת פעם סמים: לא. וגם אם כן, לא נראה לי שמישהו יודה בזה O: עישנת פעם סיגריות: לא S: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה זאת אומרת? לא יודעת, ייתכן... מה הרגש האנושי החזק ביותר?:

עונה

שם: ללללההה גיל: 16 מקום מגורים: רחוב סומסום צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לא עניינכם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: גניבה חיה אהובה: כל החיות אהובות סגנון מוזיקלי: יש הרבה מנגן על (אם בכלל..): לא "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מתה ריח אהוב: לימון נענע קייוי הזכרון הראשון מהילדות: בית חולים לא מוצאת את אימא צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום בעעעע פרי אהוב: ענבים ירק אהוב: גמבה עונה אהובה: סתו הבגד שהכי כיף ללבוש:חולצה כחולה הצבע שאני לובש הכי הרבה: כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חצילים ואפונה בעעעעעע תוכניות להיום: אין ספר טוב שקראתי לאחרונה: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא ראיתי לאחרונה משקה אהוב: מים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: איכס בעעעעע מתי יש לי יומולדת: אין לי מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לא יודעת ההופעה הכי טובה שהיית בה:אין להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בעעעע המקצוע הכי מעצבן: מתימתטיקה המקצוע הכי משעמם:כימיה המקצוע הכי מעניין:אין האם עברת אי פעם על החוק: יש מצב ספרת מזל: אין משחק ילדים אהוב: חפש את המטמון קלאס גומי זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בעעעעעעעע זכרון טוב מבית הספר היסודי: לא יודעת מורה בכיתה א: בעעעעע מורה בחטיבה: שתמות מורה בתיכון: איכס מגעילה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: בעעעע מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: באסה להיות חסה עישנת פעם סמים: לאאאאאאאאאאא איכס עישנת פעם סיגריות: לאאאאאאאאא איכס הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: ברור מלא פעמים מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כאבבבבבבבבבבבבבבבב ואהבהההההההההההה בעעעעעעעעעעעע

Ligeiro

New member
$

שם: אור גיל: 17 מקום מגורים: גבעתיים צבע אהוב: אפור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש הרבה.. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אין כזה חיה אהובה: אין כזאת סגנון מוזיקלי: הכל הולך.. עניין של תקופה מנגן על (אם בכלל..): - "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושר ריח אהוב: טומי הילפיגר לנשים, קטורת הזכרון הראשון מהילדות: ציור מהגן צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: צהוב פרי אהוב: תפוח ירק אהוב: גמבה עונה אהובה: חורף הבגד שהכי כיף ללבוש: בוקסר (וזהו) הצבע שאני לובש הכי הרבה: זה מגוון מדי משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: קורא כרגע.. "Frida" סרט טוב שראיתי לאחרונה: ברח לי
משקה אהוב: מים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: אני לא מעשן מספיק כדי להרגיש בהבדל משמעותי מתי יש לי יומולדת: 25.6 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אין לי מושג ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: גנבתי מסטיק
ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ריח של מלפפון o_O זכרון טוב מבית הספר היסודי: לא יודע מורה בכיתה א: חיה מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: הקיץ עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: כעס

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

שם: ליזה
מקום מגורים: עיר הפינגווינים
, ירושלים
צבע אהוב: אדום+שחור
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: תלוי במצברוח.
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כל דבר של בריטני ספירס.
חיה אהובה: לא'דעת..
סגנון מוזיקלי: רוק.
מנגן על (אם בכלל..):
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושר[ת].
ריח אהוב: הבושם שלי.
הזכרון הראשון מהילדות: מסיבת יומולדת בגן.
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כתום.
פרי אהוב:
תפוז. ואבטיח.
ירק אהוב: המממ.. עגבנייה?
עונה אהובה: חורףףף.
הבגד שהכי כיף ללבוש: הג'ינס החדש שילי.
הצבע שאני לובש הכי הרבה: המממ... שחור או לבן, כנראה.
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לזניה.
תוכניות להיום: ביתספר, ואז עבודה.
ספר טוב שקראתי לאחרונה: הממ.. לא ממש קראתי לאחרונה..
סרט טוב שראיתי לאחרונה: הממ.. לא ממש ראיתי לאחרונה..
משקה אהוב: בירה
.
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא, תודה.
מתי יש לי יומולדת: לא'דעת מתי יש לך יומולדת...
אבל לי יש ב-28/11
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לא'דעת.. כל דבר מושקע.
ההופעה הכי טובה שהיית בה: שייגעצ.
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לינקינ פארק. [לא בגלל שהם כאלה טובים, בגלל שזו הלהקה היחידה ששמעתי בזכות ידידים]
המקצוע הכי מעצבן: כימיה.
המקצוע הכי משעמם: היסטוריה.
המקצוע הכי מעניין: ערבית.
האם עברת אי פעם על החוק: אני אשתוק בקשר לזה..
ספרת מזל: 8 ו-11.
משחק ילדים אהוב: מחבואים.
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: הממ.. כלמניי ירידות, וחרמים, וכאלה.
זכרון טוב מבית הספר היסודי: המסיבת סיום.
מורה בכיתה א: אילנית.
מורה בחטיבה: נונה.
מורה בתיכון: אודיע לכם ב-1 בספטמבר..
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד כמה שנים..
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: ממש קצת לפני החופש הגדול. מרגישים את החופש, אבל לא יכולים לצאת אליו.
עישנת פעם סמים: עדיין לא..
עישנת פעם סיגריות: פעמיים.
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: אכן.
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה.

My self and i

New member
זהמה שעושים במקום ללכת לבצפר../images/Emo110.gif

שם: שרית. גיל: 13. מקום מגורים: נתניה. צבע אהוב: תכלת, סגלגל, ירוק תפוח, לבן. לאחרונה פתחתי חיבה לצהבהב:) שיר שאתה מזדהה איתו נורא: הרבה נו. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: נמ הרבה. חיה אהובה: כלב
סגנון מוזיקלי: רוק, היפ הופ, פאנק. מנגן על (אם בכלל..): נגנתי על פסנתר לפני שנים רבות, שנה הבאה מתחילה ללמוד גיטרה. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": הוהוהוההוהו. בעלת משפחה?
ריח אהוב: פופקורן
הזכרון הראשון מהילדות: אני זוכרת שלא רציתי לישון והתחלתי להסתובב בבית עם אמא שלי אוי זה מצחיק מידי.
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד?
אוי הייתה לי ילדות טובה. פרי אהוב: אגס, ענבים, תפוח, שסק, בננה, שזיף, בעצם כולם
ירק אהוב: מלפלפון חמוץ
עונה אהובה: קיץ
הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה ענקית וטרנינג נמתח
הצבע שאני לובש הכי הרבה: כל מיני. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: בורשט. בהחלט
תוכניות להיום: לא הלכתי לבצפר. אז אני אחטן ואראה טלויזיה, אה ואקח את אחי מהגן.P: ספר טוב שקראתי לאחרונה: ספר? מזה ספר?*מבט מופתע* סרט טוב שראיתי לאחרונה: יש לה ביצים, הנרקוד, רוקדים. משקה אהוב: קולה דיאט ובירה שחורה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: - מתי יש לי יומולדת: 21.11 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: וילה משלי
[חלום מתוק]. ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא זוכרת. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בית הבובות. המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה, איך לא? המקצוע הכי משעמם: היסטוריה. המקצוע הכי מעניין: יש כזה? נמ, אנגלית. האם עברת אי פעם על החוק: לא לחצות במעבר חצייה וכאלה זה עברה על החוק? ספרת מזל: 8. משחק ילדים אהוב: מחבואים. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: בכיתה ב', חברה רבה איתי והפיצה שמועה לא נכונה עליי..D: זכרון טוב מבית הספר היסודי: וואו הרבה
מורה בכיתה א: וילי
מורה בחטיבה: רחל
!! מורה בתיכון: אני בחטיבה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: - מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כשהמזגן בכיתה מתקלקל?P: עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: לא. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא.
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה.

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 מקום מגורים: ישראל
צבע אהוב: אדום ושחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש מלאן! oasis- stop crying your heart out שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אואו need no doctot חיה אהובה: דולפין סגנון מוזיקלי: רוק כבד מנגן על (אם בכלל..): גיטרה חשמלית וקלאסית (וגם אקוסטית
) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושרת ריח אהוב: אוכלל הזכרון הראשון מהילדות: הבית הקודם שלי צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול פרי אהוב: תותים ירק אהוב: עגבניה עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: אמממ... לאדעת הצבע שאני לובש הכי הרבה: צבעים כהים משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תאכל* ו... לא יודעת תוכניות להיום: לנוח מהיסטוריה (!!) ובערב לצאת כנראה ספר טוב שקראתי לאחרונה: חה.. אמ סרט טוב שראיתי לאחרונה: צופן דה וינצ'י משקה אהוב: קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: בעע מתי יש לי יומולדת: בסוף נובמבר
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: גיטרה אקוסטית
ההופעה הכי טובה שהיית בה: של היהודים בנ"צ להקה טובה ששמעת בזכות חבר: נייטוויש!!!!!!!!!!!! המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: היסטוריה המקצוע הכי מעניין: הממ האם עברת אי פעם על החוק: עברתי באדום ספרת מזל: אין משחק ילדים אהוב: גומי (?) זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: שהחלקתי לתוך שלולית זכרון טוב מבית הספר היסודי: שהמורות אהבו אותי
חחחח מורה בכיתה א: אורית מורה בחטיבה: איזו מורה? מורה בתיכון: ??? אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: איזו שאלה לא מנוסחת הגיוני מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: בין חנוכה לפורים עישנת פעם סמים: חס וחסיסה עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה ושנאה

עונענענעננענע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שם:עינב גיל:14))עוד שניה
)) מקום מגורים:פ"ת צבע אהוב:ורוד שיר שאתה מזדהה איתו נורא:ואז תבואי שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:כל שיר של אביב גפן חיה אהובה:חתולל סגנון מוזיקלי:אמ מנגן על (אם בכלל..):פסנתר וקצת גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":שחקנית ריח אהוב:האכול של אמא הזכרון הראשון מהילדות:יש מלא צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:ענבים ירק אהוב:עגבניה עונה אהובה:חורףףףף הבגד שהכי כיף ללבוש:אמ הצבע שאני לובש הכי הרבה:יש הרבה משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:טוננהה ואכלתי אותה בטעות כי אני בכלל אלרגית לטונה
תוכניות להיום:אממ להישאר בבית?!
ספר טוב שקראתי לאחרונה:קטע מטורףףף סרט טוב שראיתי לאחרונה:לא זוכרת משקה אהוב:מים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת:6.8 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:אממממ ההופעה הכי טובה שהיית בה:הראל מויואאללל
להקה טובה ששמעת בזכות חבר:אמ המקצוע הכי מעצבן:תנך המקצוע הכי משעמם:תנך המקצוע הכי מעניין:ספורט:D האם עברת אי פעם על החוק:לע ספרת מזל:אע משחק ילדים אהוב:קלאס זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שהמורה שלי נשיקה אותייייי פפייכככככ זכרון טוב מבית הספר היסודי:שהיינו מקלים כל שבוע ארטיקים מורה בכיתה א:אסתר מורה בחטיבה:חני מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:אמצע שנה עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אממ

La Toosh

New member
../images/Emo15.gif

שם: לתוש גיל:15 מקום מגורים: צבע אהוב: שחור עם ורוד או אדום שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יש המון, אבל כרגע- hounds of winter של סטינג ו- the wild wild sea גם של סטינג
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: שירים של רוני ובריטני ספירס חיה אהובה: חד קרן סגנון מוזיקלי: מה שנשמע לי טוב מנגן על (אם בכלל..): גיטרה קלאסית
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": אני לא יודעת ריח אהוב: יש המון, כרגע עולה לי לראש טופי הזכרון הראשון מהילדות: שאמא שלי ראתה קליפים של שירים בוידאו
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כל הצבעים פרי אהוב: כמעט כולם אבל כרגע אפרסק *יאמי* ירק אהוב: מלפפון חחח עונה אהובה: בעיקר חורף הבגד שהכי כיף ללבוש: חצאית וחולצה זרוקה הכי נוח בעולםםם הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לא עולה לי משהו עכשיו תוכניות להיום: ללכת לישון אצל חברה ^^ ספר טוב שקראתי לאחרונה: מישהו לרוץ איתו סרט טוב שראיתי לאחרונה: טרמינל משקה אהוב: מים וקולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:
מתי יש לי יומולדת: נובמבר מתנה שהכי היית רוצה לקבל: גיטרה חשמלית ! so bad its hurt ההופעה הכי טובה שהיית בה: סטינג |סגידה|
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בית הבובות המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה ולשון המקצוע הכי משעמם: לימודי סביבעעעע המקצוע הכי מעניין: ביולוגיה האם עברת אי פעם על החוק: כן
אבל לא משהו רציני, רק רציחות פה ושם ספרת מזל: 22 משחק ילדים אהוב: פאזלים ומשחקי זיכרון זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אין לי כוח לפרט זכרון טוב מבית הספר היסודי: ----"---- מורה בכיתה א: מאיפה אני זוכרת מורה בחטיבה: המורה להיסטוריה ולתנ"ך מורה בתיכון: מורה לספרות אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אין לי שמץ מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: ששנת הלימודים מתחילה עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן, שאלה מעניינת. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

talbebchuk

New member
תשובות...

שם: טל גיל: 14 מקום מגורים: בת-ים צבע אהוב: סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "מה שאת אוהבת" - גלי עטרי שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: "נומה נומה יה" חחח סתם לא עולה לי לראש כרגע... חיה אהובה: כלב - במיוחד כתמי שלי... סגנון מוזיקלי: רוק ישראלי - ובכללי - הכל חוץ ממזרחי ודיכאון מנגן על (אם בכלל..): פסנתר... "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": שחקנית ולא יודעת... ריח אהוב: שוקולד הזכרון הראשון מהילדות: לא עולה לי... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד פרי אהוב: אבטיח ותותים ירק אהוב: מלפפון ועגבניה עונה אהובה: אביב הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס וטי-שירט הצבע שאני לובש הכי הרבה: אדום נראה לי... משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: הרבה דבריםםם תוכניות להיום: לא יודעת... אין לי מה לעשות בערב גרר ספר טוב שקראתי לאחרונה: "מבחן קבלה"/נאוה מקמל עטר נראה לי סרט טוב שראיתי לאחרונה: יוואוו ראיתי סרט אחד הטובים ביס 1 ואני לא זוכרת איך קוראים לו... משקה אהוב: קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לאאאאא מעשנתתתת מתי יש לי יומולדת: 12/5 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: בגדים ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר המלךךך להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אוי במלא דברים אני נדבקת ומושפעת מחברים חחח המקצוע הכי מעצבן: ספורט המקצוע הכי משעמם: ספורט המקצוע הכי מעניין: אמממ האם עברת אי פעם על החוק: אמממ לא נראה לי שיש מישהו שלא... אז - בטח שכן!!! ספרת מזל: 8 משחק ילדים אהוב: מונופול זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: חרם על ילדים אחרים זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורות מעולות, שכבה מדהימה (שהתפרקה לצערי...) מורה בכיתה א: רותי המדהימה!!! מורה בחטיבה: עכשיו? הייתה את שולמית ואת מונה מורה בתיכון: עוד לא הגעתי לתיכון... אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא הייתי... מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כל פעם זה בא בזמן אחר עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

TALLLLi

New member
אני:)

שם: טלי:) גיל: 17 עוד...9 ימים:):) מקום מגורים: מיתר..{חור ליד באר שבע..} צבע אהוב: כתום.. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: welcome to my life!! שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: תספור את החברה-מוקי! מפחיד ביותר! חיה אהובה: כלב.. סגנון מוזיקלי: הכל..חוץ ממזרחית ודיכון! מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מ-א-ו-ש-ר-ת! ריח אהוב: וניל:) הזכרון הראשון מהילדות: הבובה שלי..שמחה:) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לבן:):) פרי אהוב: תות... ירק אהוב: עגבניה.. עונה אהובה: חורף הבגד שהכי כיף ללבוש: סוודר פליז:) הצבע שאני לובש הכי הרבה: כתום.. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: טונה! תוכניות להיום:לישון! ספר טוב שקראתי לאחרונה: חחחחחחחח פנאי פלוס נחשב?! סרט טוב שראיתי לאחרונה: חיפשית בהילוך גבוה!! משקה אהוב: קוקה קולה!! אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת! מתי יש לי יומולדת: 26.6 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: פגישה עם עברי לידר...או..בובת פו הדוב ע-נ-ק-י-ת! ההופעה הכי טובה שהיית בה: עברי לידר..בסוזן דלל--> 15.6 היה מושלם! להקה טובה ששמעת בזכות חבר: coldplay המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה! המקצוע הכי משעמם: תנ"ך! המקצוע הכי מעניין: אין! האם עברת אי פעם על החוק: לא... ספרת מזל: 12 משחק ילדים אהוב: מחבואים.. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ממ..ששברתי את היד..זה כאב.. זכרון טוב מבית הספר היסודי: המורה הארגנטינאית שדיברה איתי ספרדית:) מורה בכיתה א: נינה..חחחחחח מורה בחטיבה: ממממממ...ריקי!!המורה לערבית! מורה בתיכון: קרן..המורה לערבית! אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא הייתי עדיןן... מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כל השנה הזאת!!! עישנת פעם סמים: לא! עישנת פעם סיגריות:שאחטה אחת.. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן! מה הרגש האנושי החזק ביותר?: רגישות י-ת-ר!

מואה

שם:דניאל גיל:X_X מקום מגורים:הודהשרון צבע אהוב:כחול סגול שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יותר מידי שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אין אחד כזה. חיה אהובה:כלב. סגנון מוזיקלי:הכל, תלוי במצב רוח שלי. מנגן על (אם בכלל..): ניגנתי על אורגן, אני עדיין יודעת.. אבל כבר לא לומדת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": סקסית טילים עם גבר חסון סקסי טיליםD: ריח אהוב: יותר מידי. הזכרון הראשון מהילדות: שירדתי לאכול בגינה ארוחת צהריים כמו הומלסיתD: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: וורוד מאד:) פרי אהוב:תפוח ירק אהוב:אבוקדו. עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:תחתונים וחזיה( בלי דברים מעל) הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:לא אומרת לא. תוכניות להיום: אין לי מושג, האוטו במוסך קצת בעיה לזוז ככה. ספר טוב שקראתי לאחרונה:100 חורפים. סרט טוב שראיתי לאחרונה: ריקאווים לחלום. משקה אהוב:מנגו. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: camel, next, marlbaro lite, winston lite, הווו נווו כל מה שמעשנים טוב לפי דעתי נו באמתD: ( חוץ מסמים כמובן) מתי יש לי יומולדת:1.11 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: המון חזיות ותחתונים. ההופעה הכי טובה שהיית בה: ההופעה של אפיקה ב2.6.06 רולז! להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אפיקה.. ואני לא מפסיקה לשמוע אותם. המקצוע הכי מעצבן: יותר מידי המקצוע הכי משעמם:תנך. המקצוע הכי מעניין: היסטוריה. האם עברת אי פעם על החוק: לא חושבת. אני פוחדת לגנוב כי יש לי פחד שיתפסו אותי:) ספרת מזל:10 משחק ילדים אהוב: מחנייםD: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:שקיבלתי פעם ראשונה בכתה ד' 73 והייתי נורא עצובה:( זכרון טוב מבית הספר היסודי:מרי אוליבר וקייט החתולים השולטים בכתהD: מורה בכיתה א: גבריאלה. מורה בחטיבה:לא הייתי בחטיבהX_X מורה בתיכון:סימה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא הייתי גם לא אהיה.. מואהאהאה! מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: קיץ הופקורס. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה נראה לי.

dana re3

New member
עונה

שם:דנה גיל:15 מקום מגורים:מרכז צבע אהוב:כחול סגול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה:סוס סגנון מוזיקלי:פאנק פופ מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":וטרינרית ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות:יום הראשון כיתה א חחח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב:תפוז ירק אהוב:עגבניה חח עונה אהובה:אביב הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור ואדום משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום:ללכת לסבתא ספר טוב שקראתי לאחרונה:סודות נעורים סרט טוב שראיתי לאחרונה:להרוג את המזל משקה אהוב:קולה ושוקו אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת מתי יש לי יומולדת:עוד חודשיים מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא יודעת ההופעה הכי טובה שהיית בה:רוק העצמאות חח להקה טובה ששמעת בזכות חבר:סימפל פלאן המקצוע הכי מעצבן:כימיה המקצוע הכי משעמם:כימיה המקצוע הכי מעניין:ביולוגיה האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל:6 משחק ילדים אהוב:אממ 5 אבנים? חחח.... זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי:מסיבת סיום חחח מורה בכיתה א:אורלי מורה בחטיבה:אין חטיבה מורה בתיכון:נורית אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא הייתי אני אהיה מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:אממ תקופה שהכי לחוץ זה מבחנים עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:נראה לי שנאה וקנאה

עונהההההההההה

שם: ספיר גיל: 13 מקום מגורים: פתח תקווה צבע אהוב: ורודדדד שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ואת- הראל סקעתת שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אמא של נינט ויודה חיה אהובה: אין כזה דברררררר סגנון מוזיקלי: רוק מנגן על (אם בכלל..): כלוםם "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": שחקנית אבל אינמצבבבבבבבב ריח אהוב: אוהבת בשמיםםםםם הזכרון הראשון מהילדות: לא זוכרתתתת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורודדדדד פרי אהוב: דובדבניםםםם ירק אהוב: איכסססססססססס עונה אהובה: חורףף הבגד שהכי כיף ללבוש: גינס וגופיהההההההה הצבע שאני לובש הכי הרבה: ורוד ושחורררר משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מנגוו בעע תוכניות להיום: שיר פה.. ספר טוב שקראתי לאחרונה: מי קורא ספרים?! סרט טוב שראיתי לאחרונה: לא זוכרתתתתת משקה אהוב: דיאט קולהההההה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: חססססססס מתי יש לי יומולדת: 22.7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: נינט ההופעה הכי טובה שהיית בה: של נינט להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בלאק אייד פיז המקצוע הכי מעצבן: הכולל חוץ מ.. המקצוע הכי משעמם: מתמטיקההה המקצוע הכי מעניין: תנ"ךךךךךךך האם עברת אי פעם על החוק: לא נראה לייייי ספרת מזל: 6 משחק ילדים אהוב: לאדעתתתתת זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: איןןןןןן זכרון טוב מבית הספר היסודי: הרבה מורה בכיתה א:נינה מורה בחטיבה: טל מורה בתיכון: אנלא בתיכון אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד 5 שנים ב"ה.. חח מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: לא יודעת יומכיפוררררררררררר עישנת פעם סמים: חססססססס עישנת פעם סיגריות: חס ושלוםםםםםםםם הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה אמורים להרגיש במצב כזה?! חח מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה כאילו דה?!

shanchan

New member
אני עונה, מעין לידי, היא בסוגריים

שם: שני (מעין) גיל: 16 (16) מקום מגורים: פה (שם) צבע אהוב: אין, יש מלא... (גם) שיר שאתה מזדהה איתו נורא: the chronicles of life and death של גוד שרלוט... אבל לא בדיוק מזדהה. קשה להגדיר (יש יותר מדי כאלה) שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: candy shop של 50 סנט (מזדהה עם שני) חיה אהובה: צפרדעעע (חתול, כלב ועטלף :)) סגנון מוזיקלי: רוק לסוגיו (הכל!!!) מנגן על (אם בכלל..): העצבים של אמא שלי? |רצון עז לנגן על תופים, אבל בגדר רצון.| (חלילית, קצת אורגן, קצת גיטרה) "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": גרפיקאית/ מעצבת אופנה/ מעצבת פנים (מוזיקאית מאושרת) ריח אהוב: גשם או עוגה שיוצאת מהתנור (עוגה שיוצאת מהתנור) הזכרון הראשון מהילדות: אני ממש לא טובה בלזכור :/ (אני על הרצפה משחקת במן לגו ענקי) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ירוק (צבעוני =]) פרי אהוב: תפוח (תפוז) ירק אהוב: גזררר =) (גמבה ומלפפון) עונה אהובה: סתיו (קיץ)-- הערה שלי למעין- קיץ זה פויייי הבגד שהכי כיף ללבוש: המכנס הצבאי כחול של תמנון, הוא כל כך נוח! (המכנס השחור שלי) הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור (גם) משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: זיתים (פלפל חריף) תוכניות להיום: לישון. ואז ללכת לבריכה, ואז לחזור לישון (לישון, ואז ללכת לבריכה ואז הופעה) ספר טוב שקראתי לאחרונה: פרחים בעליית הגג! (פעם אחת היא נגעה בי) סרט טוב שראיתי לאחרונה: ברוקבק מאונטיין (שמש נצחית בראש צלול) משקה אהוב: תההה! (מיץ תפוזים) אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: אה, לא. (איכסה, איכסה, איכסה, איכסה- תדמיינו שכתוב פה איכסה הרבה פעמים) מתי יש לי יומולדת: בעוד 24 יום :) (בעוד חודשיים ו24 יום :]) מתנה שהכי היית רוצה לקבל: צפרדע, אבל חיה. חבל שאסור לגדל חיות פרא... :( (פסנתר, או כלי נגינה כלשהו) ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא הייתי בהופעות :S (ריטה) להקה טובה ששמעת בזכות חבר: היהודים (סיסטם) המקצוע הכי מעצבן: הסטוריה (הסטוריה ומתמטיקה) המקצוע הכי משעמם: אנגלית (תנ"ך) המקצוע הכי מעניין: ספרות וגם תולדות (הלחנה בזמן אמת) המקצוע הכי כיף: רישום (הלחנה הזמן אמת) האם עברת אי פעם על החוק: כן, אבל חוקים מטופשים כמו לעבור באדום... (כן) ספרת מזל: ספרה? 9. מספר- 17 (6) משחק ילדים אהוב: הדגל D: (כולם) זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אה.. נפרדו ממני. וגם הפילו אותי על הראש והיה לי זעזוע מוח. (כל הבית ספר היסודי) זכרון טוב מבית הספר היסודי: חהחה. כולנו יושבים ב'כלא' \- בערך 3 זוגות, ודפנה עושה פרסומות ליכין- לפחוח ולסגור D: ומדגימה. (המתח שהייתי מטפסת עליו) מורה בכיתה א: אסתי (בלהה) מורה בחטיבה: טל הטיפשה :/ (אורית, והיא שווה) מורה בתיכון: מיכאל (שמעון המעוות בשכל) אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: הייתי משרתת במשהו שקשור באוויר (אין לי מושג) מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: תקופת בגרויות בסוף שנה (כנ"ל) עישנת פעם סמים: לא (לא) עישנת פעם סיגריות: לא (לא) הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: קצת (לא שזכור לי) מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אה.. כעס (אהבה)

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל:15. מקום מגורים: ג"ש. צבע אהוב: ירוק, וורוד, סגול. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יותרמדי. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כנ"ל. חיה אהובה: חתול. סגנון מוזיקלי: הרבה יותר מדי. מנגן על (אם בכלל..): התחת. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": כוסית. ריח אהוב: יסמין, פסיפלורה. הזכרון הראשון מהילדות: אני ואמא משחקות תופסת עם קופסות של תותים על הרגליים. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: וורוד, ברור. פרי אהוב: תות, אפרסק, מנגו. ירק אהוב: מלפפון, אבוקדו. עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: תחתונים. הצבע שאני לובש הכי הרבה: הכל. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: ג'לי. תוכניות להיום: בעיקרון כבר ערב ואני עייפה, אז אולי אני אצא לאנשהו אבל נראה. ספר טוב שקראתי לאחרונה: משהו שחבר של אבא שלי כתב. סרט טוב שראיתי לאחרונה: לאזוכרת איך קוראים לו. משקה אהוב: תה, נס, שייק, בירה, מיץ. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: קאמל, פרלמנט, אבל אני בהפסקה. מתי יש לי יומולדת: 28 לאוקטובר. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דברים שעולים מלא כסף. ההופעה הכי טובה שהיית בה: זמני ההופעות הבאמת מדהימות שהייתי בהן חלפו מזמן. האחרונה הייתה טריביוט לאבבא, בלק אייד פיז ומזמן מזמן גם ההופעה האחרונה של גיידאנס. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לאזוכרת. המקצוע הכי מעצבן: תנ"ך. המקצוע הכי משעמם: גם. וכימיה. המקצוע הכי מעניין: ציור. האם עברת אי פעם על החוק: מדי יום. ספרת מזל: 2. משחק ילדים אהוב: מחבואים. זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כשהאחות הסאדיסטית נתנה לי זריקה ולא יכלתי להזיז את היד שבוע בגללה. זכרון טוב מבית הספר היסודי: הישיבה על העיגול. מורה בכיתה א: דיתי. מורה בחטיבה: לא הייתי. מורה בתיכון: סימה. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: - מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: כשחם. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: כן. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה.

galit2510

New member
../images/Emo140.gif

שם:גלית גיל:13.8 מקום מגורים:אזור חיפה צבע אהוב:שחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אנפיטפול [כנראה... חח ] ודואליטי ... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:יש הרבה כאלה... חיה אהובה:פינגווין סגנון מוזיקלי:מטאל מנגן על (אם בכלל..): העצבים "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מעצבת .. ריח אהוב:הריח של הדאודורנט של יול .. חח הזכרון הראשון מהילדות:לא יודעת .. צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד ולבן פרי אהוב:אבטיח ירק אהוב:גזר עונה אהובה:קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: את החולצה הירוקה של לירון עם הפרפר... הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לא יודעת תוכניות להיום: לצאת בערב ספר טוב שקראתי לאחרונה:אממ לא יודעת סרט טוב שראיתי לאחרונה: יש לה ביצים .. משקה אהוב: חלב אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת מתי יש לי יומולדת:25.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: לשדרג את הפלאפון ... ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא זוכרת להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא יודעת המקצוע הכי מעצבן:אנגלית ופיזיקה המקצוע הכי משעמם:כולםם ... המקצוע הכי מעניין: מתמטיקה [פחות משעמם מכל השאר.. ] האם עברת אי פעם על החוק:כנראה ספרת מזל:אין משחק ילדים אהוב:לא יודעת זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: אמממממממ..... נראה לי בכיתה ב'.. חברה שלי דחפה לי בקבוק [מפלסטיק כזה למשחק ..]לפה והפילה לי שן ... חח היה כואב .. זכרון טוב מבית הספר היסודי:כולם טובים ... אהבתי את החזרות לסופשנה בו'.. מורה בכיתה א:ליאת ברון מורה בחטיבה: אילנה סבן מורה בתיכון:אני עוד לא בתיכון אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא יודעת מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:אמצע השנה... עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כה מה הרגש האנושי החזק ביותר?:לא יודעת ... אהבה.. כעס...

למעלה