שאלון מהארכיון

טלינקה5

New member
שאלון מהארכיון

שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?:

טלינקה5

New member
אני ראשונה

שם: גיל: 16 מקום מגורים: ב"ש צבע אהוב: תכלת שיר שאתה מזדהה איתו נורא: כרגע- I dont know anything שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:חח יש כמה חיה אהובה: כלבלב סגנון מוזיקלי: בעיקר רוק פסיכודאלי... אבל יש עוד הרבה מנגן על (אם בכלל..): אורגן, לפעמים "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מישהי מאושרת (?) ריח אהוב: ממממממ של בישולים
הזכרון הראשון מהילדות: וואלה לא זוכרת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אפור פרי אהוב: אגס, אפרסק ירק אהוב: שקדים ירוקים ואבוקדו זה ירקות? עונה אהובה: חורף הבגד שהכי כיף ללבוש: סוודר הצבע שאני לובש הכי הרבה: אני חושבת שגוונים של כחול משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חלבה תוכניות להיום: אין ספר טוב שקראתי לאחרונה: "האמן ומרגריטה" סרט טוב שראיתי לאחרונה: "רקוויאם לחלום" משקה אהוב: שוקו אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ממממ נראה לי פרלמנט לייט מתי יש לי יומולדת: 27.10 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: אושר ההופעה הכי טובה שהיית בה: חחחחח של קולולוש להקה טובה ששמעת בזכות חבר: קולולוש (אחחחח...... היו זמנים) המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: רוב המקצועות המדעיים המקצוע הכי מעניין: לפעמים ספרות האם עברת אי פעם על החוק: לא ספרת מזל: אין משחק ילדים אהוב: מונופול זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: יש הרבה.. עזבו זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: יהודית מורה בחטיבה: לא הייתה אחת מורה בתיכון: המחנכת שלי עכשיו? בת שבע אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: סוף שנה עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: קצת מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אוי איזו שאלה...... אהבה, געגוע, שנאה, קנאה... הכל בעצם.

curly02

New member
../images/Emo39.gif

אני אוהבת שאלונים
אז אולי מדי פעם ייצא לי להיות כאן ולענות על אחד, מתוך שיעמום. אל תתרגלו אליי, כדי שלא תתגעגעו כשאני אעזוב.
שם: קרן/לילה זוהר. (את השם השני ושם המשפחה נתתי לעצמי ואשנה בשנה הבאה...) גיל: 15 מקום מגורים: חיפה צבע אהוב: בין תכלת לכחול כהה. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Brain Damage של פינק פלויד.
ככה אני, דפוקה. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: הרבה. חיה אהובה: חוץ מינשופים... ממ... אני חושבת שפרפרים, בעקר. סגנון מוזיקלי: רוק קלאסי. מנגן על: גיטרה "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושרת. ריח אהוב: רקפות. הזכרון הראשון מהילדות: חלום בלהות שבו זורקים אותי מהמכונית.
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום כהה. פרי אהוב: קיווי. ירק אהוב: מלפפון. עונה אהובה: סתיו
. הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצות XXXXL שמרגישות כמו אוהל
הצבע שאני לובש הכי הרבה: ירוק/אדום/כחול/שחור. משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: מממ.. בשר נחשב? אבל אם מדובר על דברים שהם אוכל, אז... כל דבר שחריף. מתעבת חריף. אלרגית ושונאת. תוכניות להיום: בשלוש וחצי בלילה? לא הרבה. אבל מחר נטע באה לפה.
ספר טוב שקראתי לאחרונה: התפסן בשדה השיפון.
נו, מה אתם רוצים?! הוא טוב! אז מה אם הוא לבגרות! סרט טוב שראיתי לאחרונה: קיוב. משקה אהוב: נסטי... גררר. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מסטיק.
מתי יש לי יומולדת: במאי. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: כל דבר מקורי שיוכיח לי שחושבים עליי ומכירים אותי מספיק כדי לדעת מה לתת. ההופעה הכי טובה שהיית בה: כל הופעה שהייתי בה הייתה טובה... אבל אין על הפעם הראשונה. אני מניחה שאני אחזור לענות על זה אחרי שאהיה בהופעה של פינקפלויד.
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: בכתה ו', מוניקה סקס. ומאז אני מתדרדרת עמוק יותר ויותר לתוך המוזיקה... המקצוע הכי מעצבן: הו, מתמטיקה. המקצוע הכי משעמם: ת נ " ך. המקצוע הכי מעניין: ספרות (?) האם עברת אי פעם על החוק: כן... אבל לא על החוקים שלי, רק על של החברה. ספרת מזל: 8. משחק ילדים אהוב: תופסת. וכדורגל... אבל זה היה כיף רק ביסודי.
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: יש יותר מדיי. זכרון טוב מבית הספר היסודי: הייתי ראש מועצתלמידים.
מורה בכיתה א: ברכה. (למה השאלה הזו קשורה?) מורה בחטיבה: מממ... בלה.
אני עדיין לא מבינה למה השאלה הזו קשורה. מורה בתיכון: לא הספקתי להגיע לזה.
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: אני לא אגיע לזה.
מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: כל מה שקשור בהורמונים נשיים. עישנת פעם סמים: לא שידוע לי. עישנת פעם סיגריות: כן, לא זוכרת מתי, והחלטתי לא לגעת בזה יותר. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: הרבה. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: חברות אמת. (זה קיים?)

sniii

New member
עונה....

שם: גיל: מקום מגורים:מרכז צבע אהוב: תלוי למה... שיר שאתה מזדהה איתו נורא: הרבהה... שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חחחחח גם הרבה חיה אהובה: אין סגנון מוזיקלי:מטאל... מנגן על (אם בכלל..): כלום =] "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": מאושר D: ריח אהוב: הרבה רחות.. הזכרון הראשון מהילדות: סבא וסבתא =] צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: לא יודעת... פרי אהוב: הרבה ירק אהוב: הרבה עונה אהובה: בכל עונה יש משהו טוב הבגד שהכי כיף ללבוש: גופייה הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: אממממ לא עולה לי משהו עכשיו תוכניות להיום: לישון.. ספר טוב שקראתי לאחרונה לא קראתי....: סרט טוב שראיתי לאחרונה: ואן הלםינג =] משקה אהוב:חחחחח קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: כל מה שיש... מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מממ..... לא יודעת, חחחח בגדים, לא! כסףףףף! כדי שאני אקנה בגדיםםם ההופעה הכי טובה שהיית בה: ממממ... לא יודעת.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר:וואי..מלא המקצוע הכי מעצבן: היסטוריה המקצוע הכי משעמם:לא יודעת המקצוע הכי מעניין: רןךקונ4י3עי3ף5בכ,'קרע האם עברת אי פעם על החוק: בקטנה =] ספרת מזל: לא יודעת משחק ילדים אהוב: תופסת זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: כל התקופה הזאת :S זכרון טוב מבית הספר היסודי: אמממממ אין מורה בכיתה א: טלי...? מורה בחטיבה: ___ מורה בתיכון:_____ אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא רוצה צבא מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: לחץ בלימודים? עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: כן הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: בטוח היה... מה הרגש האנושי החזק ביותר?: תכלס אהבה..

B a r r B e e

New member
יש! עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif../images/Emo204.gif

שם: בר גיל: 17 וחצי מקום מגורים: שתולימניקה
צבע אהוב: צהוב
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: אמממ לא יודעת כרגע. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: baby one more time
חיה אהובה: כל החיותתת
(אבל הכי הכי חתולים
)
סגנון מוזיקלי: הכל! (חוץ ממזרחית!) מנגן על (אם בכלל..): פעם ניגנתי על פסנתר.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": פסיכולוגית קלינית/קב"נית ריח אהוב: וניל
הזכרון הראשון מהילדות: אני פותחת את הסנטר
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: אדום, ירוק, סגול, ורוד.. פרי אהוב: אבוקדו
חעחע (כן, זה פרי!)
ירק אהוב: חסה (?) עונה אהובה: חורףףף
הבגד שהכי כיף ללבוש: חולצה ענקית של בייבי. הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור ניראה לי.. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לא יודעת =| תוכניות להיום: לנקות את הבית, ליסוע לבי"ח, לעשות קצת שופינג! ומסיבה בערב. ספר טוב שקראתי לאחרונה: לחישות לילה סרט טוב שראיתי לאחרונה: המסור (saw) משקה אהוב: אייס-קפה
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: lm אדום. מתי יש לי יומולדת: 28/12 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: את הדיסק של כריסטינה אגילרה (שייצא באוגוסט.) ההופעה הכי טובה שהיית בה: של סקאזי ביער ליד צומת בית עובד
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: שב"ק ס' המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה
גררר
המקצוע הכי משעמם: אמממ לא יודעת, כל דבר יכול לעניין, אבל מצד שני גם לשעמם! המקצוע הכי מעניין: ביולוגיה/מדעים..איך שבא לכם לקרוא לזה.. האם עברת אי פעם על החוק: כן ספרת מזל: ?!
משחק ילדים אהוב: גומי
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: *אני מקיאה בחוץ*
זכרון טוב מבית הספר היסודי: שבועות כיתה ו'
מורה בכיתה א: איריס הן. מורה בחטיבה: כוכבה שושן. מורה בתיכון: רחל שטרנליב. אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא.. יש זמן
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: התקופה בין חנוכה לפורים. אין חופשים..חח עישנת פעם סמים: כן. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

LittleDiddle

New member
../images/Emo109.gif עונה! ואני גם חדשה פה=]

שם: ענבר גיל:14 מקום מגורים:חסוי צבע אהוב: כחול שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לא יודעת שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:שירים מזרחיים חיה אהובה:חתול סגנון מוזיקלי: פופ, היפ הופ ורוק מנגן על (אם בכלל..): לא מנגנת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": משהו שקשור לעיצוב ריח אהוב: נמנמנ.. לא יודעת הזכרון הראשון מהילדות: מאיפה לי לדעת? צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ירוק P: פרי אהוב: אפרסק אבל בלי פרווה ירק אהוב: חסה עונה אהובה: קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש: מכנסיים וחולצה הצבע שאני לובש הכי הרבה: כל מיני צבעים משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: חומוס תוכניות להיום: ללמוד למבחן למחר ולתור בבית חולים ספר טוב שקראתי לאחרונה: להיות אני סרט טוב שראיתי לאחרונה: צופן דה וינצ'י משקה אהוב: מיץ תפוזים אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: אני לא מעשנת מתי יש לי יומולדת: 20.2 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: מחשב חדש ההופעה הכי טובה שהיית בה: טיפקס להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא שמעתי שום להקה מחבר המקצוע הכי מעצבן: ערבית המקצוע הכי משעמם: ערבית המקצוע הכי מעניין: מדעים האם עברת אי פעם על החוק: לא ספרת מזל: אין לי.. משחק ילדים אהוב: מונופול P: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ילד נגע לי בתחת XD זכרון טוב מבית הספר היסודי: הייתה לי חברה טובה ואני זוכרת דברים מצחיקים שסיפרנו אחת לשנייה מורה בכיתה א: גלית מורה בחטיבה: שרון ובשמת מורה בתיכון: אני עדיין לא בתיכון אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: לא בצבא מהי התקופה הכי מבאסת בשנה: של המבחנים עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה

nomidagan

New member
../images/Emo110.gif

שם: נעמי גיל:19 מקום מגורים: צפון צבע אהוב: נממממ כחול? שיר שאתה מזדהה איתו נורא: לא יודעת אבל the view from the afternoone זה שיר יפה
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: כול דבר של בריטני חיה אהובה: דולפין סגנון מוזיקלי: כרגע בריט רוק/פסיכודאלי/מתקדם/רוקנ'רול מנגן על (אם בכלל..): תופים :] "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": כלום? נראה כבר... ריח אהוב: טבע הזכרון הראשון מהילדות: בריכה מתנפחת בגינה של הביניין צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול פרי אהוב:
ירק אהוב: עגבניה עונה אהובה: קיץ!! הבגד שהכי כיף ללבוש: גופיה הצבע שאני לובש הכי הרבה: אפור? משהו שאכלת ולא תאכל יותר בחיים: קציצות קישואים...
תוכניות להיום: לקפוץ למרכז ספר טוב שקראתי לאחרונה: עלמה ומרתה סרט טוב שראיתי לאחרונה: לאון משקה אהוב: חלב אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: ניגמלתי...זה היה אל אמ לייט מתי יש לי יומולדת: 1/2 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: דיסק/ספר טוב ההופעה הכי טובה שהיית בה: אלקטרה! להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא יודעת..... המקצוע הכי מעצבן: מת' המקצוע הכי משעמם: אזרחות המקצוע הכי מעניין: פסיכולוגיה האם עברת אי פעם על החוק: סי ספרת מזל: אין משחק ילדים אהוב: תופסת זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ילד שלא יצא מהכיתה לנגב ת'אף עד שהמורה הייתה צועקת עליו...(וכול השנוזלי היה בחוץ...בעע) זכרון טוב מבית הספר היסודי: גומי בהפסקות :] מורה בכיתה א: חלי....משו מורה בחטיבה: עינת מורה בתיכון: בתיה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: עוד לא מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: חורף עישנת פעם סמים: סי עישנת פעם סיגריות: סי הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: קרה מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה בלופ

עונה...

שם:ענבל גיל:עוד חודש וארבעה ימים בת 18 מקום מגורים:דרום צבע אהוב:כחולבן שיר שאתה מזדהה איתו נורא:המקום המושלם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:- חיה אהובה:נמר לבן סגנון מוזיקלי:היפ הופ מנגן על (אם בכלל..):העצבים.. "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":פסיכולוגית ריח אהוב:ורדים לבנים הזכרון הראשון מהילדות:שהלכתי מכות בגן צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:חור שחור אני בקושי זוכרת את הילדות שלי פרי אהוב:אפרסק ירק אהוב:עגבניה עונה אהובה:חורף הבגד שהכי כיף ללבוש:חולצה כתוב עליה "I LOVE ISRAEL" הצבע שאני לובש הכי הרבה:שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:
תוכניות להיום:ללמוד לאזרחות ספר טוב שקראתי לאחרונה:רוץ ילד רוץ סרט טוב שראיתי לאחרונה:לא זוכרת ת'שם משקה אהוב:וודקה + משהו הולך מציון.. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת מתי יש לי יומולדת:עוד מעט..17.7 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא יודעת.. ההופעה הכי טובה שהיית בה:ווליום היה יום אלוף! להקה טובה ששמעת בזכות חבר:מטרופולין המקצוע הכי מעצבן:אנגלית המקצוע הכי משעמם:סוציולוגיה המקצוע הכי מעניין:פסיכולוגיה האם עברת אי פעם על החוק:כן ספרת מזל:17 משחק ילדים אהוב::/ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:היום בו דודה שלי נפטרה זכרון טוב מבית הספר היסודי:היום בו סימתי מורה בכיתה א:מה איתה?!סתם מורה.. מורה בחטיבה:אין על הרכז שכבה שהיה לי בכיתה ח' מורה בתיכון:המורה לאזחות פשוט אלוף אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:הבגרויות עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:|סדגשלא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:ההקשבה הודגש באמצעות מדגישומטיק

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שם: קרן
מקום מגורים: ----
צבע אהוב: ירוק בהיר
שיר שאתה מזדהה איתו נורא: "I'm just a kid"
שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: לא יודעתת
חיה אהובה: כלבים
סגנון מוזיקלי: רוק ופופ
מנגן על (אם בכלל..): כלום
"כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": במאית
ריח אהוב: דלק, טיפקס, צבע טרי
הזכרון הראשון מהילדות: יש המוןן
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: ורוד
פרי אהוב: מנגו
ירק אהוב: ברוקולי
עונה אהובה: אביב
הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס
הצבע שאני לובש הכי הרבה: אין כזה
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: עוף
תוכניות להיום: מסעדה
ספר טוב שקראתי לאחרונה: "קיץ אחד ביחד"
סרט טוב שראיתי לאחרונה: "וידוייה של נערה מתבגרת"
משקה אהוב: ספרייט
אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנתת!
מתי יש לי יומולדת: מחררר
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: יש לי הכל
ההופעה הכי טובה שהיית בה: לא הייתי בהרבה הופעות
להקה טובה ששמעת בזכות חבר: לא זוכרתת
המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה
המקצוע הכי משעמם: מתמטיקה
המקצוע הכי מעניין: אין
האם עברת אי פעם על החוק: לא
ספרת מזל: 4
משחק ילדים אהוב: גומי
זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: לא זוכרת
זכרון טוב מבית הספר היסודי: הנחתי את טקס חנוכה
מורה בכיתה א: יעל
מורה בחטיבה: שרית
מורה בתיכון: אני עוד לא בתיכון..
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: --
מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: אין כזאת
עישנת פעם סמים: לאאאא
עישנת פעם סיגריות: לאא
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה, שמחה

../images/Emo80.gif ^_^.

שם: תומר גיל: 12 מקום מגורים: עניינכם? -_-" צבע אהוב: שחור. שיר שאתה מזדהה איתו נורא: יום שישי. שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אמצע הלילה בכפר :S חיה אהובה: כבשה סגנון מוזיקלי: רוק. מנגן על (אם בכלל..): גיטרה ^_^ "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": משהו שקשור למוזיקה או ספרות, כרגע
. ריח אהוב: לבנדר הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: צהוב. פרי אהוב: אבטיח או מנגו. ירק אהוב: עגבנייה [ואני יודעת שטכנית זה פרי ><".] עונה אהובה: חורף. הבגד שהכי כיף ללבוש: סווטשרט ומעיל. הצבע שאני לובש הכי הרבה: לבן. משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: מעדן גבינה כזה :S תוכניות להיום: לא נשאר הרבה מהיום
. ספר טוב שקראתי לאחרונה: קוראת עכשיו, הצל של אנדר.. מומלץ ביותר =] סרט טוב שראיתי לאחרונה: אהה.. לא יודעת.. משקה אהוב: שוקו\קולה. אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מעשנת סיגריות. מתי יש לי יומולדת: נובמבר. מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: האיחוד של קספר, אולי.. לא הייתי בכ"כ הרבה הופעות.. להקה טובה ששמעת בזכות חבר: דיסטארבד.. שומעת אותם עכשיו P: המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: כנ"ל. המקצוע הכי מעניין: ספרות\כתיבה. האם עברת אי פעם על החוק: המ, תלוי
ספרת מזל: אין. משחק ילדים אהוב: תופסת ^____^ זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ריב של יזה שבועיים עם מישהי שהייתה חברה טובה שלי. זכרון טוב מבית הספר היסודי: הכרתי מישהי שעדיין ממש חשובה לי =]. מורה בכיתה א: שם יעזור לכם? ._.; מורה בחטיבה: אני -עכשיו- בחטיבה. מורה בתיכון: כנ"ל שאלה קודמת. אם היית בצבא, היכן שירתת\אתה משרת: - מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:זו. סוף השנה, אין כוח לכלום.. סופרת ימים עד החופש. עישנת פעם סמים: לא. עישנת פעם סיגריות: כן. הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא. מה הרגש האנושי החזק ביותר?: שנאה? רגשות שקשה להרגיש יותר חזקים מרגשות טובים, בדר"כ.

Eti No Name

New member
עונה ../images/Emo14.gif

שם: אתי. גיל: 17 מקום מגורים: רחובות צבע אהוב: לבן/ ירוק שיר שאתה מזדהה איתו נורא: Ne-yo - So Sick שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אותו אחד. חיה אהובה: כלבלבים לא מזיקים ולא משתינים סגנון מוזיקלי: הכל.. מנגן על (אם בכלל..): כלום :] "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": גדולה
ריח אהוב: Boss לגבר, 212 גם לגבר, וכלמיני
הזכרון הראשון מהילדות: חלום מפחיד שהיה לי
צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול
פרי אהוב: ממ תות?
ירק אהוב: עגבניה
עונה אהובה: חורף
הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור
משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: לוידעת P: תוכניות להיום: לישון.. ספר טוב שקראתי לאחרונה: "גליה" סרט טוב שראיתי לאחרונה: "מדגסקר"
משקה אהוב: קולה :] אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: פרלמנט, אבל אנ'לא מעשנת
מתי יש לי יומולדת: עוד שבועיים! והוו
מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ממ, מישהו לחגוג איתו? ההופעה הכי טובה שהיית בה: ואו אמ. לצערי לא הייתי בהרבה הופעות ]; להקה טובה ששמעת בזכות חבר: אבסנט אלמנט.
המקצוע הכי מעצבן: מתמטיקה :/ המקצוע הכי משעמם: אותו אחד בע המקצוע הכי מעניין: תקשורת והסטוריה. האם עברת אי פעם על החוק: כן חח ספרת מזל: 28 משחק ילדים אהוב: "ערבי ערבי!" זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: ממ שמורה אחת צעקה עלי פעם
זכרון טוב מבית הספר היסודי: את המסיבת הפיג'מות.
מורה בכיתה א: חיה!
מורה בחטיבה: יוסי P: מורה בתיכון: נעה
אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: :/ מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: תקופת הבגרויות
עישנת פעם סמים:
עישנת פעם סיגריות:
הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:
מה הרגש האנושי החזק ביותר?: אהבה?

essit

New member
לה לה לה לה

שם:שיר (אסית) גיל:14.6 מקום מגורים:חולון צבע אהוב:כחולוני שיר שאתה מזדהה איתו נורא:כשהלב בוכה,חתיכה מחיי,קצת משוגעעעעת-לא סתםםם שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:כל השירים של בוסקילז חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:זה אמור להיות מזרחי אבל זה לא ממש ...שרית חדד היא הסגנון שלי מנגן על (אם בכלל..):אורגנוני "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":הכל ריח אהוב:אולטרה ויולט,פריחה,גשם,סבון וכל אלה שיוצאים מהמקלחת... הזכרון הראשון מהילדות:ברחתי מבית מלון חחחחח צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:אפרסק,אבטוחי,מלוניני,הכללל ירק אהוב:הכל עונה אהובה:חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס וטי הצבע שאני לובש הכי הרבה:לבן,כחול,שחור משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:אפשר לשאול מה אני כן אוכל זה יותר קצר תוכניות להיום:כל מיני ספר טוב שקראתי לאחרונה:בעל זבוב סרט טוב שראיתי לאחרונה:השדים של אמילי משקה אהוב:חחחחחח מים.!! אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:עעעעעעעע מתי יש לי יומולדת:13 נובמבר מתנה שהכי היית רוצה לקבל:מרצדס,מחשב נייד,פלא' דורשלישי(נא לשלוח לכתובת**** או להשאיר אצלכם ואני אקח מתישהו...) ההופעה הכי טובה שהיית בה:שרית חדד-במזכרת בתיה גם הכי קטנה שהייתי בה להקה טובה ששמעת בזכות חבר:בזכות אח...בית הבובות..אבל הם ממש לא הסגנון שלי יש להם כמה שירים יפים וזהו...--איי לוב שרית חדד המקצוע הכי מעצבן:פיסיקעעעעע המקצוע הכי משעמם:מתמטיקהההההיעעעע המקצוע הכי מעניין:ספרות האם עברת אי פעם על החוק:אולי ספרת מזל:8 משחק ילדים אהוב:קלאס חחחחחח זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:הכללללללל זכרון טוב מבית הספר היסודי:מסיבת יומולדת שלי מורה בכיתה א:ורד בעעעעעעעעע מורה בחטיבה:היו 3 ועדיין יש אחת מורה בתיכון:אני בט' אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:תקופת הבי"ס עישנת פעם סמים:לאאאא עישנת פעם סיגריות:לאא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לפני לא הרבה זמן מה הרגש האנושי החזק ביותר?:שנאה

kati boom

New member
עניתיייי

שם:קייט / קטיה מה שבא לכם גיל:18+ מקום מגורים:ארץ ישראל היפה.. צבע אהוב:אממ תכלת שיר שאתה מזדהה איתו נורא:BEEP חחח שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אממ שירי דיכאונייים חיה אהובה:דולפין סגנון מוזיקלי:הכל חוץ ממזרחית דיכאון ורוק כבד מנגן על (אם בכלל..):גיטרה פעם יותר היום קצת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":מאושרת ריח אהוב:וניל הזכרון הראשון מהילדות:חחח כל שניה מתועדת ככה שאני זוכרת הכל (בת ראשונה) צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:ורוד פרי אהוב:תותים דובדבנים ומנגו ירק אהוב:חסה עונה אהובה:חורף ואביב הבגד שהכי כיף ללבוש:גופיה ומכנס קצר (רק בבית) הצבע שאני לובש הכי הרבה: חום אופוויט לבן וגינסים (חצאיות) משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:חצילים תוכניות להיום:לישון ספר טוב שקראתי לאחרונה:אות קין סרט טוב שראיתי לאחרונה:16 רחובות משקה אהוב:סאן פרנסיסקו אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מתי יש לי יומולדת:28.9 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:קיבלתי (אוטו ונסיעה ארוכה לחו"ל) ההופעה הכי טובה שהיית בה:אמממ ניצנים....כפר המוזיקה להקה טובה ששמעת בזכות חבר:בית הבובות יש להם 3-4 שירים יפים המקצוע הכי מעצבן:כימיה...לא סבלתי את זה המקצוע הכי משעמם:משפטים המקצוע הכי מעניין:אנגלית/חשבונאות האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל:אין משחק ילדים אהוב:אמממ SIMS הייתי משחקת בזה ימים ולילות זה נקרא? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:משהו דחף אותי בטעות ופתחתי את הראש (עד היום יש צלקת קטנה של התפרים) זכרון טוב מבית הספר היסודי:זכיתי בתערוכה שהקרן קימת לישראל עשתה מורה בכיתה א:בת שבע מורה בחטיבה:רחלי מורה בתיכון:שוש אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת:לא משרתת מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: חשוון אין חגים= אין חופשים (מהעבודה) עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:לא מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה

מתוקה777

New member
תשובות שליי :)

שם:מור גיל:16 וחצי מקום מגורים:אור יהודה צבע אהוב:צהוב שיר שאתה מזדהה איתו נורא:smells like teen spirit-nirvana שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים:אני לא רוצה לשמוע יותר ירים מזרחיים חיה אהובה:כלב סגנון מוזיקלי:רוק מנגן על (אם בכלל..):לא מנגנת "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..":יותר גדולה מעכשיו ריח אהוב:ריח של קפה הזכרון הראשון מהילדות:לא זוכרת צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך:אממ מה? פרי אהוב:אפרסק ירק אהוב:גמבה עונה אהובה:אביב-קיץ הבגד שהכי כיף ללבוש:ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה:כל הצבעים משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים:דגים תוכניות להיום:לישון ספר טוב שקראתי לאחרונה:לא קוראת ספרים סרט טוב שראיתי לאחרונה: שר הטבעות משקה אהוב:קולה אם אתה מעשן, סיגריה אהובה:לא מעשנת מתי יש לי יומולדת:3.12 מתנה שהכי היית רוצה לקבל:לא יודעת ההופעה הכי טובה שהיית בה:לא הולכת להופעות (לא שומעת מוזיקה עברית) להקה טובה ששמעת בזכות חבר:סתם איזה שיר שנדבק לי מחברות finalcountdown המקצוע הכי מעצבן:ספורט המקצוע הכי משעמם:ביולוגיה המקצוע הכי מעניין:תנך האם עברת אי פעם על החוק:לא ספרת מזל:5 משחק ילדים אהוב:קלאס? קוואקה דלה אומה? זכרון מגעיל מבית הספר היסודי:מורה מפגרת זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א:מיכל מורה בחטיבה:אורית מורה בתיכון:בקי אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה:האמצע של השנה עישנת פעם סמים:לא עישנת פעם סיגריות:לא הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך:כן מה הרגש האנושי החזק ביותר?:אהבה ושנאה

למעלה