שאלון מגניב

shani0007

New member
שאלון מגניב../images/Emo11.gif

הוא מנוסח בלשון נקבה.. אז הבנים שבניכם תתגברו... קצת ארוך אבל כיפי..
אזז יאללה תענו 1. מה היית בגלגול הקודם? 2. מה תהיי בגלגול הבא? 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? 18. הצלחת? 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? 30 האם אתה מעשן? 31. למה? 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? 33. עם מי? 34. כמה זמן? 35. מי יזם את השיחה? 36. על מה דיברתם? 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? 38. זה מעניין? 39. האם את מדברת לעצמך? 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? 50. את מאוהבת? 51. איזה דרדס את? 52. איזה דמות את מהמומינים? 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? 54. מה את לובשת עכשיו? 55. מה זה זוטובוס לדעתך? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? 57. באיזה צבע החדר שלך? 58. יש תמונות על הקירות? 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? 70. האם את פדנטית? 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? 72. קיפי או אופניק? 73. אריק או בנץ? 74. שקע או תקע? 75. בץ או נולי? 76. עמיר פרץ או דודו זר? 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? 78. עצירות או שלשול? 79. התעטשויות או שיהוקים? 80. טאקי או פוקר? 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה???

shani0007

New member
אני ../images/Emo13.gif

1. מה היית בגלגול הקודם? נשמה של ברבור בר אתיופי
2. מה תהיי בגלגול הבא? בעלת קניון מלחה חחחח 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא בהגזמה. 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? בימית 2000 אחד מהתורנים האלה שבמגלשות התחיל לדבר איתי ועם חברות שלי.. 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה?
6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? אממ.. לא משש 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? של אף אחד אני מרוצה מהנשמה שלי
8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? תמנון... אפשר לעשות הרבה דברים עם שמונה ידיים
9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? נאלה ממלך האריות בגלל שסימבה פשוט הורס ת'בריאות (אני כבר אמרתי לכם שהוא עיראקי?) 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? נינט טייב הייתי מתאבדת ובמכתב התאבדות הייתי רושמת שעברתי ניתוח להצרת כיבה
(אם קוראים לזה ככה) 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? אבא שלי.. מגיע לו (שיזכה לחיים ארוכים) 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? אף אחד. אם אני אגיע לשם אני בטח לא ארצה אותו איתי. 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? אני צעירה מידי בשביל למות.. לא רוצה לחשוב על זה 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? אממ ליד מי שיהיה בעלי לעתיד 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לקחת מיליוני כדורי שינה ולא להתעורר לעולם (עד שתמות) 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא חס ושלום 18. הצלחת? אני כאן, נכון? 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? מאיפה אני יודעת...? 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? יש לי כולה 300 שקל לא צריך צוואה בשביל זה...
22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? וואלה שאלה קשה.. 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? ממש לא
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? כי זה עם התינוק זה במבה של פדופילים מאיפה אני יודעת? 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? גריל כי הוא הכי טעים.. ומכל חתיכה אפשר לפרק לעוד 4 חתיכות. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? בוטנים 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים. 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? חומוס... ברור
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קשיו. אני יכולה לחסל קערה שלמה. 30 האם אתה מעשן? לא 31. למה? כי זה מגעיל???
32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לא זוכרת 33. עם מי? עם לוטם 34. כמה זמן? חמש דקות בערך (וזה קצת בשבילה) למרות שאני חייבת להודות שקיים שיפור גדול!! בחפירות שלה
35. מי יזם את השיחה? היא.. 36. על מה דיברתם? על הכרטיסים לבלאק איד פיס ואם היא נהנת שם...(בטבריה) 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? "הנעלמים" 38. זה מעניין? מאוד אני חולה על ספרים כאלה 39. האם את מדברת לעצמך? מידי פעם
40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? אני צריכה לקחת ביום אחד כדור אדום ושניים כחולים לפני ארוחה... 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? ...? 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? כן, הם שמים גם ג'ל. 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? הוא עושה אן-דן-דינו 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? אמממ... החיים לא צפויים אי אפשר לדעת 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? כוכבית... 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? לא זוכרת 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? מרינה מכוכב נולד לא מגיעה לה להיות בגמר!!!
48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? ציירת נראלי 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? דובי שמעליו כתוב boring!!! (המבין יבין)
50. את מאוהבת? מורכב.. 51. איזה דרדס את? דרדסית בגרסה הפריקית
52. איזה דמות את מהמומינים? אממ... לא מכירה תשמות אבל נראלי שהקנגרו החמוד הזה 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? חחחחח כל יום כל שעה.... אבא שלי הוא כזה
54. מה את לובשת עכשיו? גופיה עם מכנס קצר 55. מה זה זוטובוס לדעתך? ?????? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? ???? 57. באיזה צבע החדר שלך? קיר אחד כתום (מיוחד כזה) וכל השאר לבן 58. יש תמונות על הקירות? אין 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 350 שקלים חדשים 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? אנגלינה גולי ובראד פיט בגלל שהייתי יוצאת מושלמת
61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? 3000 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? אקונה מטטה 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? שום דבר אלה הדברים שמרכיבים אושר.. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? יאטכה 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? עזבו אותי באימאשלכם, טוב לי פה. 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? "ידעת שיש מאפה על שמך? או יותר נכון על האוזן שלך?" 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? בלתי נראית. אוהו מה הייתי עושה אם הייתי בלתי נראית... 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 1 וחצי 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? היפה הזה מ "just my Luke"
70. האם את פדנטית? בקטנה... 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? איטלקית.... זה הכי סקסי...ורומנטי... 72. קיפי או אופניק? ברור שקיפי 73. אריק או בנץ? אריק שולט. 74. שקע או תקע? אני לא מבדילה ביניהם. 75. בץ או נולי? נולי. אפילו שהיא דורשת בעיטה. 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודו זר. 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? חצ'קונים על כל הפנים! 78. עצירות או שלשול? "איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס" 79. התעטשויות או שיהוקים? שיהוקים 80. טאקי או פוקר? טאקי. 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? תן לי יד ונצעד אל השקיעה...
82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? תשאלו את עדי יש לה תשובה טובה לזה....

DEANC

New member
פאק, זה ארוך

שעת התחלה: 22:57
1. מה היית בגלגול הקודם? לא מאמין בגלגולי נשמות.
2. מה תהיי בגלגול הבא? /
3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? ע"ע 1.
4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? מי זוכר?
5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? What the...
6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא.
7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? לא מאמין בנשמות.
8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? /
9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? /
10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? /
11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? לא מאמין גם בגן עדן.
12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? כנ"ל.
13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? I'll be back
14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא.
15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? אני נגד קבורה, זה סתם תופס מקום. כנראה שיקברו אותי בבית קברות.
16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? כדור לגזע המוח.
17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא.
18. הצלחת? אם הייתי מצליח היה לי מעט קשה לכתוב את זה.
19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא מאמין ברוחות רפאים.
20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? כנראה שאנשום.
21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? 100% להורים.
22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? לא מאמין באלוהים וב'עלייה', מתים וזהו.
23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? לא כרגע.
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? התינוק לוקח תמלוגית, לאסם אין תמיד תקציב אליו.
25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? פלאפל, הכי טעים.
26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? אמ...ביסלי קישקע.
27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים.
28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד.
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קבוקים.
30 האם אתה מעשן? לא.
31. למה? כי אני שונא עישון.
32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני כמה שעות.
33. עם מי? ידידה.
34. כמה זמן? שתי דקות בערך.
35. מי יזם את השיחה? היא.
36. על מה דיברתם? היא רצתה את הסקיטבורד שלי, עניתי שאני לא זוכר איפה הוא.
37. מה היה הדבר האחרון שקראת? עיתון ספורט.
38. זה מעניין? חלקית.
39. האם את מדברת לעצמך? לא בקול רם.
40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? /
41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? עצור, צא מהאוטו, הרגע נשלל רשיונך.
42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? אני סבור שלא.
43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? אני מניח שהוא כ"כ מבולבל שהוא פוסח על שתיית הקפה.
44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? או שכן או שלא, מה שבטוח: אולי.
45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? זרובבלה.
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? לא זוכר.
47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אותך.
48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייד.
49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? פרה - טעים
50. את מאוהבת? לא.
51. איזה דרדס את? דרדסבא.
52. איזה דמות את מהמומינים? לא זוכר
53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לפעמים.
54. מה את לובשת עכשיו? בוקסר.
55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס המאוכלס בזונות.
56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? שיט.
57. באיזה צבע החדר שלך? צהוב.
58. יש תמונות על הקירות? לא.
59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 140.85₪.
60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? לא מחליף.
61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? לשנה שבא כתבו את התנ"ך, הייתי מכניס כמה תיקונים.
62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? אני לא רואה את התוכנית.
63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? 1) אני רוצה שכל פעם שאושית את היד קדימה יהיה בה את מה שארצה. 2) אני רוצה שכל רצונותי יתגשמו מיד. 3) תביא עוד 1000 משאלות.
64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? את הגמד מהשאלה הקודמת.
65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. אני פאקינג באי באזור, בואו להציל אותי.
66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? מה קורה?
67. מה את מעדיפה, לעוף או ל

DEANC

New member
המשך

פעם זה היה מודיע שאין מקום, מוזר.
67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? להפוך לבלתי נראה.
68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 4, לפחות.
69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך?
70. האם את פדנטית?
71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? ערבית.
72. קיפי או אופניק? מי זה אופניק? קיפי.
73. אריק או בנץ? מצטער, לא צפיתי בזה
74. שקע או תקע? שקע חשמלי, לא הדמות.
75. בץ או נולי? בץ.
76. עמיר פרץ או דודו זר? דוד זר.
77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? אמ...קשה. חצ'קונים קטנים על כל הפנים.
78. עצירות או שלשול? עצירות.
79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות.
80. טאקי או פוקר? פוקר.
81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? מה קורה?
82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? 'החיים שלי' שעת סיום: 23:11

abs7

New member
עניתי כמו ילדת חסרת חיים :]]

1. מה היית בגלגול הקודם? נראלי שערביה ;) 2. מה תהיי בגלגול הבא? תהרגו אותי אין לי מושג :] 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? זה בא לי בתקופות 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? היום חח :] 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? אממ כן :X. זה התחיל בשביל הצחוקים ונגמר ברצינות :] 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? כן =/ סבא שלי בא לבקר אותי הרבה... 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? נשארת עם שלי לא מקבלת של אף אדם אחר 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? חתול. יש לו 9 לא ? :) 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? סינדרלה..!! כי היא פשוט.. אממ... נשמה ?! (אוי אני שונאת תמילה הזאת) 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? אף אחד..
11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? סבא שלי. ואני מאמינה שהוא קיבל אותו. 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? לאף בנאדם אני לא מאחלת להיות שם 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? נשארה חייה אחרי שהיא מתה ;) 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לאאאאאאאאאא ! 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? טוב מה?! אתם מפחידים אותי .. :/ 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לא יודעת ולא רוצה לדעת. 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא ! 18. הצלחת? אבל אמרתי שלא ניסיתי..
19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא מאמינה בזה. 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? ואי כל כך הרבה דברים רצים לי בראש שאני לא יודעת מה להחליט. 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? שווה בשווה במשפחה המצומצמת 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? תודה על החיים האלה שהענקת לי. 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? ברור !!!!!!111 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? כדי שיהיה מה לשאול 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? גריל.. כי זה פשוט ביסלי גריל! 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי שהוא כיאלו מחובר לבמבה.. 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? חומוס 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? איזה בית יש לפיסטוק להלהלה :] 30 האם אתה מעשן?לא 31. למה? כי זה דוחה אותי 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? רבע שעה? 33. עם מי? חברה שלי 34. כמה זמן? רבע שעה 35. מי יזם את השיחה? אני 36. על מה דיברתם? על זה שנפגש היום 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? את השאלון הזה 38. זה מעניין? לא כל כך האמת 39. האם את מדברת לעצמך? לא 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? ---- 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? אנערף... 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? לא זה טבעי... :] 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? תמנונים לא שותים קפה 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? שאני אהיה עשירה אז כן :] 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אכזבה, אבל האמת שזה יותר בכיוון של עצוב 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? דפקתי טרחה של החיים שלי מול כל העולם אשתו ואחותו 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אני בנאדם טוב... אני לא רוצה לחסל אף אחד 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייר 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? סינדרלה
50. את מאוהבת? לא 51. איזה דרדס את? דרדסית... (חהחה שאלה שתואמת את הגובה שלי) 52. איזה דמות את מהמומינים? מאי הקטנה 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא 54. מה את לובשת עכשיו? חולצה אדומה ושורט ג'ינס 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוס שהוא בת יעני "זו אוטובוס.." 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? :X 57. באיזה צבע החדר שלך? ורוד בייבי 58. יש תמונות על הקירות? שאני ציירתי.. 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? יש לי כספת ובה 2500 שהשגתי במאמץ רב.. 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? לא מחליפים הורים 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? לכיתה ד' בעבר ובעתיד לגיל 18 :] 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? הסודות ;] 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אושר תמידי, שסבא שלי יחזור לחיים ושכל שאר המשאלות יתגשמו 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? את המחשב.. אבל רגע! אין שם שקע :/ 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? שהוא בן זונה שהוא ככה עשה לאסתר.. 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? בלתי נראית 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? אחד וחצי 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? חייל אחד בשכונה שלנו ואייי #@! 70. האם את פדנטית? לע.. :] 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? איטלקית 72. קיפי או אופניק? מה? מזה ? 73. אריק או בנץ? אריק 74. שקע או תקע? שקע 75. בץ או נולי? נולי 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודו זר 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה אחת 78. עצירות או שלשול? עד כאן ! 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשיות 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? הייתי בורחת.. 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? שיקרו לכם ! אני לא חייה בסרט :]

נו יאללה..../images/Emo13.gif

1. מה היית בגלגול הקודם? מממ רוצה לחשוב שאיזה סייקיק אומשו מאגניב כזה. 2. מה תהיי בגלגול הבא? רוצה להיות משהו שילמד אותי לאיודעת.. 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? מאוד. 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? חחחחח אבאשלי היום אולי :0 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? נופפ. 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא כ"כ. 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? אני אוהבת את שלי. זה דבר עמוק מדי מכדי להחליפו. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? לחיות אין נשמות
. 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? משהו קליל כזה. פיטר פן..
10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? לא יודעת. הן לא מודל כזה מאגניב. 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? הוריי.
12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? היטלר הראשון שעולה. כל השרים המושחתים, מחבלים, רוצחים נו כל אלה. 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? אני צריכה לעבור כברת דרך כדי לדעת את זה. מקווה לפחות. 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? אוי באמת
זה כבר נהיה קריפי!. 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? די די די נו! זה עושה לי רע! 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לא. נקודה. לא! 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? בחיים לא. עלק כל הדיבורים על נשמות, בנאדם שמתאבד נגזרת על נשמתו מאות שנים של ייסורים ואיבוד. רק שתדעו
. 18. הצלחת? אויייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שאלה הכי מפגרת בעולם!! ברור שכן, אני כותבת מגן עדן. 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא. 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? אני מקווה שאהיה עם המשפחה. 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? אין יל מה להורישP: 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? תלוי מתי ואיך אמות. 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? הא? 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? מאיפה לי? חחחח איזה מעבר חד. 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? חחח גריל רגיל הכי טעים. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ממ אינלי מושג לא חובבת כ"כ ביסלי. 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים
28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד!
שחר!
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? פיסטוק חח 30 האם אתה מעשן? נופ. 31. למה? כי זה לשאוף לתוכי מקל מלא ברעל. למה כן? 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? ממממ אתמול. 33. עם מי? חברה 34. כמה זמן? כמה דקות 35. מי יזם את השיחה? היא 36. על מה דיברתם? על זה שאנחנו ציכות להיפגש. נו היא רוצה 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? ממ את השאלון הזה? 38. זה מעניין? לא כ"כ אבל אתגבר. 39. האם את מדברת לעצמך? אכן כן.
40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? כן היה לי חוסר בB12 אבל זה עבר ברוך השם חח 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? כולם. בלי אחד זה מתמוטט הרי. לא?.. 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? חחחח ברור. 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? ביד שהכי קרובה לפה P: 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא. ולא רוצה או זקוקה 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אם תרצו אין זו אגדה XD 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? מממ נפלתי וואחד נפילה בחצר אבל לא ראו חח 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אף אחד למרבה הפלא. 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? ציירת כ"כ D: 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? אני אוהבת לצייר אנשים בעיקר..דמויות גשמיות, נוף, ציורים מתמונות. הכל. 50. את מאוהבת? לא. 51. איזה דרדס את? חחחחח מממ לא זוכרת אותם בכלל:0!! 52. איזה דמות את מהמומינים? סנורקה? XD 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא:0 54. מה את לובשת עכשיו? פיג'מה ורודה
55. מה זה זוטובוס לדעתך? אינלי מושוג משו עם אוטובוס? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? ממ לא יודעת. 57. באיזה צבע החדר שלך? צהוב בהיר בהיר. 58. יש תמונות על הקירות? אממ לא אבל יש בכללי 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? ממ משו כמו 70 ש"ח אבל יש עוד. 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? בחיים לא!
61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? עתיד ממש רחוק לראות אם נכחדנו או לא, עבר לשנות ה90 ככה, שהייתי ילדה קטנה. 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? עדיף שאני לא אשיר בגמר של כוכב נולד XD 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? 1. שאיכות הסביבה תהיה הכי טובה שיש, ואנשים לא יהרסו את העולם 2. שלא יהיו מלחמות 3. שלא יהיה רעב ועוני מחפיר כמו עכשיו.. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? אין לי שמץ! שונאת תשאלה הזו 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. למי זה יגיע בדיוק? 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? שהוא רשע?. 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? יואו קשהההה!! לעוף נראלי. זה חלום. 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2 בבקשה P: 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? מי מתחרה? 70. האם את פדנטית? מזה?
71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? סינית 72. קיפי או אופניק? קיפי. מי זה אופניק? 73. אריק או בנץ? אריק מאיפה לי.. 74. שקע או תקע? נווווווווווווווו חופר. 75. בץ או נולי? בץ 76. עמיר פרץ או דודו זר? חח בערך אותה רמה. דודו זר. 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? נראלי חצ'קונים כי זה עובר.. אבל תלוי 78. עצירות או שלשול? די איכסההה עצירות 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות ברור! 80. טאקי או פוקר? טאקי. 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? בטח הייתי צורחת אומשו. 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? אממ אינלי מושג. הודגש באמצעות מדגישומטיק

DEANC

New member
את מלכת יופי!

"1. שאיכות הסביבה תהיה הכי טובה שיש, ואנשים לא יהרסו את העולם 2. שלא יהיו מלחמות 3. שלא יהיה רעב ועוני מחפיר כמו עכשיו.."

Miss RockRose

New member
מלכת היופי חסרת השכלה מידי בשביל לפרט ככהXDD

היא פשוט תגיד "אני רוצה שלום עולמי"

חח אני לא לוקחת את זה בתור מחמאה../images/Emo122.gif

כי זה אומר שכתבתי צבוע או מפגר או מה שמלכות יופי אומרות
סתם כתבתי מה שעלה לי בראש. ובקטע של איכות הסביבה שזה באמת מציק ברמות. הגזע האנושי בדרך להכחדות. והכי אירוני שהוא עושה את זה לעצמו.

עדידוש

New member
אניייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

1. מה היית בגלגול הקודם? קופה 2. מה תהיי בגלגול הבא? כריסטינה אגילרה בגירסה משופרת[וואי אני חרטטנית
] 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? כן 4.מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? היום!D: 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? שקטה כזו הכוונה? כן
6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? כן 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? של סבא שלי כדי שתהיה לו המשכיות
וגם כי הייתה לו נשמה מדהימה 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? סנאי ואל תשאלו למה אין לי תשובה 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? פוווווווווווווווווו
כי חוץ מלאכול דבש אין לו כ"כ אופי אז נו מילא 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? אין לי מושג..אולי של ריס וויתרספון שככה ג'ייקי יתאהב בי
11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? סבאסבאסבא
12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? כל הטררוסיטים למיניהם, והנאצים-אנטישמים 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? "עדי הייתה פה , ועוד תחזור" [סורי מיתר
הייתי חייבת] 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? כן שתיים למקרה שאני אשמין. נו באמת
15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? על הגג של עזריאלי. 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? לקפוץ מהגג של עזריאלי, ואז להקבר שם. 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? בטח כמה פעמים זה פשוט לא הלך\-: 18. הצלחת? ^^ 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? עזבו אותי
21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? אין לי מה להוריש 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? what if god was one of us? 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? כן וגם לעוד כמה חורים
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? כי העם תינוק זה לתינוקות ובלי זה לגדולים!!!!!!!!!!!!!!!!!!#^& 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? אררר גריל ואני בצום ומדברים פה על אוכל
וכי זה הכי טעים שיש ותודה שהזכרת לי לקנות שקית ענקית לדבורקין
26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי בטעם חומוס.
27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? תפוזים 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? זדיינו שאלה קשה
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? שקדים ופיסטוק
30 האם אתה מעשן? חפיסה ביום
סתם 31. למה? 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני שלוש שעות ככה 33. עם מי? סתיו 34. כמה זמן? עשר דקות בערך 35. מי יזם את השיחה? אני 36. על מה דיברתם? על דבורקין 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? "הבטיחי לי" של הרלן קובן, אני באמצע 38. זה מעניין? בערך 39. האם את מדברת לעצמך? כן חח 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? רטלין פעמיים ביום 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? |לאלחפור| 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? הם עושים לו גם פן 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? הוא לא שותה קפה הואשותה מיץ סרטנים! 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? בגלגול הבא אמרתי כבר 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? מלא דברים
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? נתקעתי בעמוד
47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו?
48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? צייר
49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? הייתי מצצייירת..ממ שאלה קשה את הארי רון והרמיוני
50. את מאוהבת? לא 51. איזה דרדס את? קונדסון או איך שלא קראו לו זה עם ההפתעה 52. איזה דמות את מהמומינים? >< שיהיה מאי המכוערת הזו 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? כן 54. מה את לובשת עכשיו? גופיה ומכנס קצר צהוב [בטח מחרמן אתכםXDD סתםםםםםם
אם בכל זאת אתם מחורמנים אז כותנת שקופהXDDD] 55. מה זה זוטובוס לדעתך? אוטובוססססססססססססססססססססס? 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? דיגידין דיגידן. 57. באיזה צבע החדר שלך? כתום אפרסק 58. יש תמונות על הקירות? נייט 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 15, עשירה 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? חס וחלילה 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? היתי חוזרת לכיתה ו' מסיבה לא מוסברת, והייתי קופצת סתם לראות את הבעל שלי והילדים
62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? כל השירים של יובל המבולבל, מחרוזת 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אריכות חיים למשפחה ולי, טיסה לארה"ב, ועוגיות צ'יפס-אהוי.
64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? ממ..מחשב 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. עוד יבוא שלום עלינו!#% 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? תודה שאתה כזה רשעע אני פשוט אוהבת אוזני המן 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף
אחד החלומות שלי חח 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? אני. סתםXDDD חפציבה כמובן 70. האם את פדנטית? ? [בורה
71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? ספרדית 72. קיפי או אופניק? קיפיייייייייייייייייי! 73. אריק או בנץ? \: 74. שקע או תקע? >< 75. בץ או נולי? נולייייייייייייי 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודול'ה 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? 78. עצירות או שלשול? שלשול חחחחחחחחחחחח 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשות 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? אעלקק אז כן יש חיים על הירח 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? סרט קיטש מפגר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאיזה שאלות מעצבנות XD

1. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת. 2. מה תהיי בגלגול הבא? לא אכפת לי. 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא ניראה לי. 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? הממ.. לא זוכרת XD 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא. 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא. 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? אף אחד. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? אף אחת. 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? טוב דיי..? 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? נו וואן. 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? יש כזה דבר גן עדן בכלל?! 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? כנ"ל 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? השם שלי והתאריך לידה ומוות.. בטח איזה שורה משיר שאהבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא.. 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? באדמה
שמעתם על זה? 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? הדרך הכי פחות כואבת.. ניראה לי. פשוט לתקוע את הכדור בראש ואהמ.. זהו חחחח 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לא. 18. הצלחת? לא. 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא. 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? סקס
21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? כאילו יש לי משהו ~,~ הייתי מחלקת את כל הדיסקים בין אבא לאחים שלי. ואהמ.. את הבגדים לחברות ואיפור/נעליים/כל דבר אחר לאמא חחחחחחחחחח ותכ'לס הכסף הולך להורים. 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? לא מאמינה באלוהים ><" 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? בארוררררר! שלא. 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? יש כזה באמת..? חחח 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? גריל <: הוא הכי טעים. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי לא משמין! 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים
28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד יותר טעים ^^ 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קשיווווווו
30. האם אתה מעשן? לא. זה לא טעים.. ~,~ 31. למה? קודם כל זה לא בריא.. אחרכך אם כבר אז זה פשוט לא טעים. 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? לפני איזה 10 דקות. 33. עם מי? אמא. 34. כמה זמן? שלוש דקות ניראה לי חח 35. מי יזם את השיחה? היא חחח 36. על מה דיברתם? היא שאלה מה שלום האחים הקטנים שלי חחחחחחחחחחחחחחחח 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? הספר החמישי של אנגוס חוטיני בלה בלה בלה. 38. זה מעניין? כן!!
אני רוצה עוד
39. האם את מדברת לעצמך? כן ~,~ 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? לא.. 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? אהממ.. "האט ערסים נוסעים מהר עם מוזיקה חזקה?" טח. לא מצחיק. 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם?
43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? תלוי באיזו דרך.. יש מצב אני אהיה איזה כתבת/שדרנית חדשות/שדרנית ברדיו/תסריטאית/צלמת/במאית חחחחחח 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכרת.. יש הרבה. 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? הוו כן.. זה היה נורא
עדיף שלא תדעו אפילו XD 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? לא אכפת לי.. העיקר שיהיה לו הרבה כסף ואני אקח הכל
48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? לא יודעת.. 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? ~,~ 50. את מאוהבת? לא. 51. איזה דרדס את? יש כזה דרדס עצלן...? 52. איזה דמות את מהמומינים? לא יודעת. 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא. 54. מה את לובשת עכשיו? חולצה של בלינק182 ומכנס עד הברך.. 55. מה זה זוטובוס לדעתך? משהו שקשור לאוטובוס ניראה לי חחח 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? כל מילה באנגלית
57. באיזה צבע החדר שלך? ורוד וסגול ממש ממש בהיר. 58. יש תמונות על הקירות? אהא. 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? בארנק יש אולי 20 שקל.. אצל אבא ואמא יש 2230
60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? את ההורים שלי
61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? המקום היחיד בעבר זה פברואר 2007 ואפריל 2007. זהו. בעתיד.. הממ.. פשוט מתי שאני אהיה גדולה אומשהו חח 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? לא טובה בשירים ישראליים חחחחחחח 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? לגור בחו"ל. להכיר להקות מפורסמות. להצליח בחיים. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? אי-אודיו חחחח איך אפשר בלי מוזיקה?! 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? "היי.. אני כאן! תבואו שיתחשק לכם ~,~" 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? היי המן הרשע. 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוף.. 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? שונאת תה. 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? אחד יפה.. חחחחחחחח 70. האם את פדנטית? מה זה...? 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? רוסית או רומנית.. 72. קיפי או אופניק? - 73. אריק או בנץ? - 74. שקע או תקע? - 75. בץ או נולי? - 76. עמיר פרץ או דודו זר? - 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? אף אחד.. חח 78. עצירות או שלשול? שלשול חחחחחחח 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות.. 80. טאקי או פוקר? טאקי. 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? היי חייזר! ביי. 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? אחד מאוד משעמם.. סרט תיעודי אומשהו.

Stootz

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

1. מה היית בגלגול הקודם? נמר
2. מה תהיי בגלגול הבא? רקפת
3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא יודעת, נראלי שכן
4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? לא זוכרת
5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? אעע מה זה ?
6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא ממש
7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? טוב לי עם הנשמה שלי:]
8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? ^^
9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? יסמין מאלאדין,כי היא כזאת מקסימההה=)
10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? לירז צ'רכייי
כי ככה !
11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? וואי יש יותר מידי
12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? אף אחד
13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? לא יודעת
14. האם קנית לך כבר חלקת קבר?לאאא
15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? לא יודעתת
16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? אין דרך טובה.התאבדות זה לא הפתרון ל-כ-ל-ו-ם
17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לאאאאא
18. הצלחת? לאאאאא
19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא
20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? לא יודעת
21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? לא יודעת
22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? לא יודעת
23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? חחחחחח לא
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק?לא יודעת :X
25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? גריל,כי זה טעיםם
26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי בטעם במבה
27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? מיץ ענביםםםםםםם
28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? חומוס
29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קבוקיםםםםם
30 האם אתה מעשן?לא
31. למה?כי זה מגעיל
32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? אתמול
33. עם מי? עם מור [אחותי]
34. כמה זמן? איזה 2 דקות
35. מי יזם את השיחה? היא
36. על מה דיברתם? סתם שטויות
37. מה היה הדבר האחרון שקראת? ווינטר בלו
38. זה מעניין? מאוד
39. האם את מדברת לעצמך? חחחחחחח כן והרבה
40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? חחחחחח לא, אני סתם מדברת לעצמי כשמשעמם
41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? לא יודעת
42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? כן, הם גם עושים פתיחת תלתלים
43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? עושה אבאשושו בלונים
44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? אני מקווה
45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אכזבה חחחח
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך?חח סיפור ארוךך ..
47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אף אחד
48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? לא זה ולא זה! אבל אם כבר אז צייר כי צייד אני ממש לא
49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? את לירז צ'רכיייי
50. את מאוהבת? לא
51. איזה דרדס את? דרדרסית
52. איזה דמות את מהמומינים? מאי הקטנה/סנופקין
53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? חח רק כשאני במונית שלהם
54. מה את לובשת עכשיו? חולצה ורודה וג'ינס.
55. מה זה זוטובוס לדעתך? לא יודעת
56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? קטקטול
57. באיזה צבע החדר שלך? הקירות בתכלת, המיטה בצהוב
58. יש תמונות על הקירות?כן
59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? לא זוכרת
60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? אף אחד !!!!!!
61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? בעבר לשנת 1992,כשרק נולדתי =) ובעתיד ל100000000 חחחח לראות איך העולם יראה
62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? penitasssssssssss
63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? מלא כרטיסי טיסה לארה"ב, לפגוש את לירז צ'רכי חחח אה וגם כל מיני שחקנים מחול !
64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? מחשב
65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?.לא יודעת
66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? חחחח שהוא רשע~~
67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? לעוףףףף
68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2

משעמם לי ואני חולה ../images/Emo10.gif

1. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת
2. מה תהיי בגלגול הבא? מקווה להיות בז
3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? כן 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? אמממ, לא זוכרת, לא מזמן אני חושבת ^^ 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא.. 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? נשמה צעירה אני מניחה... 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? לא יודעת חח 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? ממ, מאסטר ספלינטר? הוא ממש חכם. 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? טום וולינג, כי הוא מושלם
והוא סופרמן
11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? ההורים שלי 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? מקום של כבוד בגיהנום? זה לא הגיוני... 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? לא יודעת.. 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? לא! |: 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? בית קברות? 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? אקדח בראש 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? איך ידעתם
18. הצלחת? לא 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא.. 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? אין לי מושג.. 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? שווה בשווה לכל אחד מהמשפחה הקרובה. 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? אני לא מאמינה שיש כזה דבר 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? לא
24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? כדי למשוך את קהל התינוקות? ם: 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? לא אוהבת ביסלי! אבל אם כבר, אז הזה עם העטיפה הירוקה. 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? לא צריך עוד ביסלי בעולם הזה. 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים נראלי :S 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? שוקולד 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? פיסטוק 3> 30 האם אתה מעשן? לא 31. למה? כי לא בא לי 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? היום לפניי כמה שעות.. 33. עם מי? המחנכת שלי XD 34. כמה זמן? כמה דקות 35. מי יזם את השיחה? היא.. 36. על מה דיברתם? היא רצתה בייביסיטר... 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? שאלה מס' 36 38. זה מעניין? לא ממש 39. האם את מדברת לעצמך? כן, מידי פעם. 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? לא 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? לא יודעת
42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם?
לא חושבת ^^. 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? תשאלו אותו.. 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? המחשבה הזאת לא מעסיקה אותי ממש.. 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? חפציבה
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? ממ..... לא זוכרת. אבל בטוח היה משהו.. אני בנאדם שנוטה להתפדח... 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? לא דעת. 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? ציירת, ברור. 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? לאדעת.... 50. את מאוהבת? לצערי 51. איזה דרדס את? דרדס מאגיב 52. איזה דמות את מהמומינים? סרח!
. סתם
הייתי אומרת סנופקין
אבל אין כמוהו
53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא ממש. רוב הנהגים שנתקלתי בהם היו מפחידים 54. מה את לובשת עכשיו? חולצת צופים גדולה ומכנס קצר. 55. מה זה זוטובוס לדעתך?
56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? אני יחשוב על זה 57. באיזה צבע החדר שלך? כתום כזה 58. יש תמונות על הקירות? לא 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 220 ש"ח וכל מיני אגורות.. 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? לא הייתי מחליפה בחיים 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? הייתי קופצת אחורה, לשנות השישים - שבעים. 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? אני לא ישיר בגמר של כוכב נולד 5
63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? אם אני לא יכתוב דברים חומריים יקראו לי גם מלכת יופי?.. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? כרית 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. ממ, תשלחו לי אוכל? P: 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? שהוא זבל D: 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? זאת שאלה ממש קשה.. אני חושבת שהייתי מעדיפה להפוך לבלתי נראית.. 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 2 וחצי כפיות ^^ 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? ואי, זה ממש קשה..... יש מלא. טום וולינג
70. האם את פדנטית? אם הייתי יודעת מה זה הייתי עונה על השאלה. 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? יפנית או רוסית 72. קיפי או אופניק? לא יודעת מי הם 73. אריק או בנץ? מי זה הצהוב? 74. שקע או תקע? שקע 75. בץ או נולי? בץ!!!1 76. עמיר פרץ או דודו זר? דודו זר XD 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה 78. עצירות או שלשול? עצירות 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? אל תפגע בי X: 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? סרט מתח הודגש באמצעות מדגישומטיק

noyil

New member
שאלון מעצבן

1. מה היית בגלגול הקודם? ספגטי 2. מה תהיי בגלגול הבא? אפר 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לא.. מה הקטע שהשאלה הזאת באה אחרי 2 הראשונות? 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? אולי בגלגול הקודם פאקצה קראה לספגטי שהיא אוכלת נשמה, בגלגול הזה זה לא IN 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? לא 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לא 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? אין דבר כזה "נשמה" יא... 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? " " " " " 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? ^ 10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? נו דיי 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? השטן 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? השטן 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? השם שלי 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר? בטח בטח (כבר הזכרתי שהשאלות פה סתומות?) 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? מתחת לאדמה 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? הפצת מחלה שתשמיד כמעט את כל אוכלוסית כדור הארץ ביום אחד 17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? כמובן, לא שמתם לב שיש רק 6 מיליארד בני אדם? פעם היו 600 מיליארד 18. הצלחת? אני לא מתתי, לא יודע למה 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? אתמול 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? אקנה את גוגל 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? שאלה קשה 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? "ואני חשבתי שאתה לא קיים" ואז הורג אותו 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? איכס 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק? לא יודע 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? הטבעות האילו 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? ביסלי בצורת לגו (שאפשר לבנות ממנו דברים ולאכול אותם) 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? חומוס 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? קבוקים 30 האם אתה מעשן? לא 31. למה? כי זה מחניק 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? היום 33. עם מי? לא עניינכם 34. כמה זמן? לא עניינכם 35. מי יזם את השיחה? לא עניינכם 36. על מה דיברתם? וואי איזה שאלון מציק 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? "פינוקי", 1997 38. זה מעניין? מאוד, שורה בכל עמוד 39. האם את מדברת לעצמך? לא 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? אמרתי שלא 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? "זהירות! שאלון מפגר לפניך" 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? הם מלקקים אותו 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? תלוי אם הוא שמאלי או ימני 44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא זוכר 46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? לא זוכר 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? רושם השאלון 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? מה? 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? 50. את מאוהבת? לא 51. איזה דרדס את? מאיפה לי 52. איזה דמות את מהמומינים? לא ראיתי 53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? לא 54. מה את לובשת עכשיו? תשאלו גם "רוצה להיפגש? אני אביא לך בלון גדול כחול" 55. מה זה זוטובוס לדעתך? דמות מהסרט העתידי של הרובוטריקים 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? מילה ל"שאלון מפגר" 57. באיזה צבע החדר שלך? לבן 58. יש תמונות על הקירות? לא 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 200 שקל 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? לא יודע 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? רק לעתיד- בדילוגים של 10 שנים מהיום ועד מתי שמסוכן מידי להיות בכדור הארץ (נגיד חם/קר מידי או שחייזר משופם הקים פה מחנות השמדה לבני אדם) 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? משהו שישבור את כל הזכוכיות וירצח את צביקה הדר 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? שיקדם את הטכנולוגיה "קצת", שיתן לי להיות מנכ"ל אפל ושיהפוך את כל המאמינים (דתיים/מוסלמים/נוצרים/משהו) ללא-מאמינים. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? איימק 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת? "הטיסה שלי התרסקה על אי בודד ויש פה כל מיני צלמים שטוענים שהם מצוות LOST, תעזרו לי" 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? שיעשה ניתוח פלסטי לאוזן כדי שתהיה בצורת דונאט.. 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? להפוך לבלתי נראה 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? מי שותה תה 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? זאת בטח הייתה תחרות מכורה מראש 70. האם את פדנטית? כן, שונא את המילה הזאת 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? גרמנית 72. קיפי או אופניק? לא זוכר 73. אריק או בנץ? לא זוכר 74. שקע או תקע? אי אפשר בלי אחד מהם 75. בץ או נולי? נולי 76. עמיר פרץ או דודו זר? עמיר פרץ 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? פלולה יותר פשוט להוריד (בניתוח) והיא לא חוזרת 78. עצירות או שלשול? עצירות 79. התעטשויות או שיהוקים? שיהוקים 80. טאקי או פוקר? טאקי 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? המנהיג שלי מוכר דירה כרגע, אתה יכול לפנות לשני אבל תדפוק בדלת כי אולי הוא אונס מישהי 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? "הסימפסונס"

DEANC

New member
פשוט - להיות ריאליים

הבסיס לכל האמונות הדתיות שבהכללתן האמונה בגלגול נשמות והחיים שלאחר המוות הוא אחד: פחד. כל האמונה בגלגול הנשמות מושפעת מהפחד למות, הפחד להפסיק לחיות. אני, שחושב בצורה ראציונאלית, לא רואה סיבה לפחד מהמוות ולא רואה סיבה לקיום 'נשמה' ולכן לא מאמין בה, מפני שהיא לא הגיונית. כן: כשאני מסביר לאנשים דברים אני משתמש בשפה גבוה כדי שיחשבו שאני חכם מהם - תבעו אותי.

לדעתי חוסר האמונה שלך נובע מפחד.

ברור שכל אדם בוחר להאמין במה שהוא מוצא לנכון, ואין לי שום כוונה לשכנע אותך להאמין, בוודאי אם גם אני עצמי לא מאמינה.. אני לא מאמינה באלוהים, אני לא מאמינה שלכל דבר יש סיבה ואני לא לא יכולה להגיד שאני באמת חושבת שכשאני אמות הנשמה שלי תתגלגל לגוף אחר... אבל מה הטעם לא להאמין בכלום? לא להאמין שמשהו ישאר ממך אחרי שהגוף שלך ימות?, מה הטעם בלחיות את החיים בידיעה שיש לך עוד 80 שנה+- לחיות ואז כל המהות שלך בעולם נעלמת.... אני יכולה להבין את זה שאתה אומר שאתה חיי את הרגע, לא מתפלסף יותר מידי, מנסה להתרכז בחיים שלך היום ולא חושב מה יהיה אחרי, כי זה בזבוז זמן.. אבל אני בטוחה שכשתתבגר קצת תתחיל לחשוב שיש לקיום שלך קצת יותר חשיבות ממה שאתה מייחס לו. ובלי קשר - כל צורת הכתיבה שלך כל כך מתנשאת, שמתי לב לזה כבר מזמן.. אין לי שום דבר נגדך... אבל תדע שאם אתה רוצה שיכבדו את מה שאתה אומר, אל תזלזל בדעה של אחרים, או לפחות אל תראה את זה.. במיוחד שאתה מדבר עם אנשים דרך מסך מחשב, מה הקטע? אני בטוחה שכולם כותבים פה בשביל הנאה ולא רוצים להיקלע לריבים מפגרים כמו בחיים האמיתיים - ששם אי אפשר להתחמק מהם. קיצר, אל תטרח לדבר בשפה גבוהה, זה לא עושה עליי רושם (ובטח שלא גורם לי לחשוב שאתה חכם ממני) ואני בטוחה שאני לא היחידה

למעלה