זה היה ארוךךךך..
1. מה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה בגלגולי נשמותת 2. מה תהיי בגלגול הבא? - 3. האם את מאמינה בגלגול נשמות? לאא 4. מתי בפעם האחרונה קראו לך נשמה? מזמן.. 5. האם את שומעת מוזיקת נשמה? ?! 6. האם את מאמינה באמונה שפרפרים הם נשמות של מתים? לאא זה ממש דפוק.. 7. נשמה של איזה אדם היית מוכנה לקבל ומדוע? בנתיים אני מרוצה מהנשמה שלי.. 8. נשמה של איזה חיה היית מוכנה לקבל ומדוע? אפאחד.. 9. נשמה של איזה דמות מצוירת היית מוכנה לקבל ומדוע? לדמויות מצוירות אין נשמה
10. נשמה של איזה דמות מפורסמת היית מוכנה לקבל ומדוע? אפחד, כל המפורסמים סנובים.. 11. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגן עדן? לאיודעתת 12. מיהו האדם שהיית נותנת לו מקום של כבוד בגיהינום? כנ"ל 13. מה יהיה רשום על המצבה שלך? לויודעת,וזה לא ממש מעניין אותי.. 14. האם קנית לך כבר חלקת קבר?לאא 15. מהו המקום האידיאלי להיקבר מבחינתך? אממ על הר נראהלי 16. מהי הדרך הכי טובה להתאבדות לדעתך? כדורי-שינה או משו כזה..לא מרגישים כלום
17. האם ניסית פעם להתאבד בדרך זו? לאא 18. הצלחת? בטחח 19. האם ראית פעם רוח רפאים אמיתית? לא 20. מה יהיה הדבר האחרון שתעשה לפני מותך? אין לי שמץ 21. אם היית כותבת עכשיו צוואה, איך היית מחלקת את הירושה שלך? מי ירצה 150 שקל?! 22. מה הדבר הראשון שתגידי לאלוהים כשתעלי השמיימה? שלום? 23. האם את רואה בהכנסת במבה לנחיריים דרך חיים? לאא איככ 24. מדוע יש שני סוגי במבה אוסם: עם תינוק ובלי תינוק?מאיפה אני יודעתת 25. איזה סוג של ביסלי את מעדיפה ומדוע? פלאפל,לאיודעת למהה 26. איזה סוג של ביסלי צריכים להמציא לדעתך? אני לא ככ אוהבת ביסלי,אז לא משנה לי.. 27. מיץ ענבים, תפוזים או דובדבנים? ענבים,את השאר אני לא אוהבת.. 28. פיתה עם חומוס או פיתה עם שוקולד? תלוי מתי =) 29. בוטנים, שקדים, קשיו, קבוקים או פיסטוק? אפחד 30 האם אתה מעשן?לא 31. למה? כי זה מסריחח 32. מתי דיברת בטלפון בפעם האחרונה? אממ לפני שתי שניות 33. עם מי? מישו שרצה את סבתא 34. כמה זמן? שניה בערך 35. מי יזם את השיחה? הואא.. 36. על מה דיברתם? ? 37. מה היה הדבר האחרון שקראת? חוברת אנסינים לחופש נחשב? 38. זה מעניין? ממש לא! 39. האם את מדברת לעצמך? לא בקול 40. אם כן, בדקו אותך, אבחנו אותך או קבעו לך מינונים של תרופות שאת צריכה לקחת? חח לאא 41. איזה תמרור את חושבת שחשוב שיהיה? אפחד במילא לא שם על תמרורים אז מה זה משנה?! 42. האם שועלים מסרקים את הזנב שלהם? לא נראהלי שהם יכולים להגיע לשם.. 43. איך תמנון מחליט באיזה יד להחזיק את הקפה שלו? תמנונים לא שותים קפה
44. האם את חושבת שתהיי מפורסמת פעם? לא יודעת אם אני אהיה, אבל אני לא רוצה להיות.. 45. מה השם הכי מצחיק ששמעת? אבנית
46. מה הפדיחה האחרונה שקרתה לך? לוזוכרת.. 47. מי הבן אדם שהיית רוצה לחסל עכשיו? אוהווו יש ככ הרבהה! 48. איזה טיפוס את: צייד או צייר? אפחד מהם 49. אם את צייד- איזה חיה היית צדה, אם את צייר- איזה דמות היית מציירת? - 50. את מאוהבת? לאא 51. איזה דרדס את? איזה עוד יש חוץ מדרדסבא והחנון? 52. איזה דמות את מהמומינים? סנופקיןןן ,כזה חמודדדד
53. האם את מדברת עם נהגי מוניות? הם מפתחים שיחה אז חייבים לענות להםם.. 54. מה את לובשת עכשיו? טי שרט ומכנסיים 55. מה זה זוטובוס לדעתך? לאיודעת ולא רוצה לדעת 56. איזו מילה חסרה לדעתך בלקסיקון העברי? פאקק 57. באיזה צבע החדר שלך? לבן
58. יש תמונות על הקירות?כע 59. כמה כסף יש לך בארנק כרגע? 150שקל 60. אם הייתה לך אפשרות להחליף את ההורים שלך, את מי היית לוקחת? דודה שלי ובעלהה,הרבה יותר נחמדים ממהורים שליי.. 61. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה שנה בעבר ובעתיד היית קופצת? לכיתה ה' בערך,לתקן את הכללל 62. איזה שיר תשירי בגמר הגדול של כוכב נולד 5? מי רואה אתזה בכלל?! 63. אם היה בא גמד ומעניק לך כסף, בריאות ואהבה, איזה 3 משאלות נוספות היית מבקשת? חברים,משפחה נורמאלית,ועוד איזה 10000 משאלותת.. 64. איזה דבר אחד היית לוקחת לאי בודד? יאכטהה! 65. אילו יכלת לשלוח מסר בבקבוק מה היית שולחת?. זה משנה?! גם ככה זה לא יגיע לשומקום.. 66. מה היית אומרת להמן הרשע אילו היית פוגשת אותו? לא נראה שהייתי אומרת לו משו.. 67. מה את מעדיפה, לעוף או להפוך לבלתי נראית? בלתי נראיתת! כמה דברים אפשר לעשות עםזהה... 68. עם כמה סוכר את מעדיפה את התה שלך? 1.5 69. אם הייתה תחרות "מלך היופי" מי היה זוכה לדעתך? ג'וני דפ ,כמעט בטוח 70. האם את פדנטית? לאא 71. איזה שפה זרה היית רוצה ללמוד? ספרדיתת
72. קיפי או אופניק? מי אלה?! 73. אריק או בנץ? רק את אריק אניזוכרת-אז אריק 74. שקע או תקע? תקע 75. בץ או נולי? בץ 76. עמיר פרץ או דודו זר? יאקק אפחד מהם 77. פלולה אחת ליד האף או חצ'קונים על כל הפנים? מזה לעזאזל פלולה ליד האףף?!?!? 78. עצירות או שלשול? איככככככככ 79. התעטשויות או שיהוקים? התעטשויות 80. טאקי או פוקר?קשה...נראהלי פוקר 81. אם היה בא אלייך חייזר ברגע זה, מה היית אומרת לו? 82. כבר ידוע שאת חיה בסרט, אבל באיזה סרט את חיה??? סרט מאוד מעצבן