liat love arik
New member
עונה..
.שם-ליאת .גיל-12 .מיקום בארץ-נצרת עילית כללי .אז,מה שלומך עכשיו?בסדר...שורפות העיניים... .עשית ל"ג בעומר?כע .אם כן,איך היה?כיייף לאללללה!! .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?הטיילת באילת
.למה?כי כייף שם.. .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?אין.. .מהו הצבע האהוב עלייך?ורוד .מהי החיה האהובה עלייך?לא אוהבת אותו
.אתה מתנדב? אם כן - איפה, וכמה זמן?לא .מהי השאיפה שלכם?מזתאמרת? .מהו החלום שלכם?להיות שחקנית טלוויזיה .מה הדבר שהכי שונאים שעושים לכם?המון דברים...יש לי חברה שכל מה שהיא עושה מעצבן אותי...תהיו איתה-תבינו למה
אהבה .יש לך חבר/ה?לא.. .אם כן,כמה זמן?0 שניות .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?כי הם בני אדם סה"כ... .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא.. .ואהבה מהאינטרנט?לא... .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?עכשיו..חחח בית הספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?לאאאאא .איך קוראים לביה"ס שלך?עצמון .איך קוראים למחנכת שלך?רונית .מהי המורה הכי אהובה עליך?רונית ונילי!! .והשנואה?אייין...לא יפה די נו..חחח .מה המקצוע האהוב עליך?חשבון...
.והשנואה?ג"ג...טכנולוגיה... .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?תינוקת נראה לי... .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?ספגטי .והממתק?נחשי גומי בלי הסוכר .והחטיף?דובונים .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת
)באיזה מובן?
סתם..חחח..כע.. .והמבורגר?כע..אבל אוכלת לעיתים רחוקות .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?חזיר!או כל מה שלא קשר... .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?דג על הדן-בקריית שמונה נראה לי...מסעדה יפייפיה!יושבים חוץ לא בפנים...יש נחל שם...וברווזים...והריח שם טוב...שקט שם.. תוכניות-טלוויזיה \ סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?מממ...קצרים .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?הילדים .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?כע .ורצים לדירה?לא...אירה וגיא!!<==אלופים .מהו הסרט האהוב עליך?סרים שהלארי דאף ולינדזי לוהן בהם... .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? מוסיקה .מה סגנון המוסיקה האהוב עלייך?אני יכולה לשמוע הכל..כל מקלאסי...ורוק וג'ס..ודיכאון...שזה לא יהיה סתם מוזיקה..שזה יהיה עם מילים גם! .מנגן על כלי כלשהו?לא .אם כן - איזה כלי, אם לא - למה אתה לא מנגן?לא 'דעת... .במידה ואתה מנגן, כמה זמן? ובמידה ולא - מעוניין לנגן על כלי כלשהו?כע .מהי הלהקה הישראלית האהובה עלייך?גיים בויז
.מהי הלהקה האהובה עלייך, שהיא לא מהארץ?אין... .מיהו הזמר הישראלי האהוב עלייך?לירון לב .מיהי הזמרת הישראלית האהובה עלייך?ממ..ממ... .מיהו הזמר האהוב עלייך, שאינו מהארץ?אין .מיהי הזמרת האהובה עלייך, שאינה מהארץ?ממ...איןןן זה - או זה? .פרח או עץ?פרח .ים או יבשה?יבשה .כחול או לבן?כחול .חיים או מוות?חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?אין דבר כזה!!חחחחחחח .רוע או טוב?טוב .כדור הארץ או החלל?כדור הארץ
.בית ספר או בית אבות? ספר.. ולסיום.. .מסר לחברי הפורום?אני אוהבת אותכם
.שם-ליאת .גיל-12 .מיקום בארץ-נצרת עילית כללי .אז,מה שלומך עכשיו?בסדר...שורפות העיניים... .עשית ל"ג בעומר?כע .אם כן,איך היה?כיייף לאללללה!! .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?הטיילת באילת