../images/Emo97.gifעונה!../images/Emo117.gif
שאלות אישיות .שם- ליאת .גיל- כמעט 13 .מיקום בארץ- ליד חולון כללי .אז,מה שלומך עכשיו? סבבי
.עשית ל"ג בעומר? יאפ
.אם כן,איך היה?
כיף.. .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? חו"ל
.למה? כי הייתי רוצה לנסוע עכשיו לחופשה
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?אחותי התאומה

.מהו הצבע האהוב עלייך? יש לי כמה: כתום אדום כחול .מהי החיה האהובה עלייך? כלב
.אתה מתנדב? אם כן - איפה, וכמה זמן? לא
.מהי השאיפה שלכם? להצליח בחיים
.מהו החלום שלכם? אממ להצליח בחיים..
.מה הדבר שהכי שונאים שעושים לכם? כשהם סתם מעופפים
אהבה .יש לך חבר/ה? לא .אם כן,כמה זמן? לאא .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לאאא .למה? זכותם להיות מי שהם .מאמין/ה בקשר מרחוק? זה לא ממש אפשרי .ואהבה מהאינטרנט? גם לא ממש .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? מסתומרת? בית הספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?
.איך קוראים לביה"ס שלך? "רבין" .איך קוראים למחנכת שלך? חנה .מהי המורה הכי אהובה עליך? המורה שהיתה לי בכיתה א' - ג' - בתיה והמורה שהיתה לי בכיתה ה' - אירית .והשנואה? המורה שהיתה לי בכיתה ד' שגם שנאה אותי וכל הכיתה שנאה אותה אז עשינו עצומה והיא לא היתה המורה שלנו יותר (היא גם התייחסה מגעיל לתלמידים)
.מה המקצוע האהוב עליך? ממממ נמנמנמ אנגלית .והשנואה? מדעים --> בוווריייינגגגגג .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? המורה הזאת שלימדה אותי בכיתה ד' התחפשה פעם למכשפה (אין לה צורך להתחפש) .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? יש המון אבל במיוחד פסטה .והממתק? שוקולד עוגה וגלידה .והחטיף? במבההה .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת

) כןןן! .והמבורגר? כןןןן! .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? כבד.. מוח..
.איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? היתה פעם מסעדה שקראו לה "בוורלי הילס" אבל היא נסגרה
תוכניות-טלוויזיה \ סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? חבריםםם .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? ניקולודיאון וביפ .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? יאפפ.. בוווורייייינגגגגג .ורצים לדירה? מממ היה פסדר דווקא ההומואים היו חמודים
.מהו הסרט האהוב עליך? יש המון אבל אני אתן שניים: יש לך הודעה וטיטניק .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? הוט פאן והוט דרמה .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? קומדיה ודרמה מוסיקה .מה סגנון המוסיקה האהוב עלייך? פופ-רוק וג'אז זה נחמד לפעמים .מנגן על כלי כלשהו? לא אבל יש לי
בבית .אם כן - איזה כלי, אם לא - למה אתה לא מנגן? כי אני צריכה למצוא מישו שילמד אותי .במידה ואתה מנגן, כמה זמן? ובמידה ולא - מעוניין לנגן על כלי כלשהו? על גיטרה ועל תופים .מהי הלהקה הישראלית האהובה עלייך? מממ נמנמנמ לא זוכרת
.מהי הלהקה האהובה עלייך, שהיא לא מהארץ? גם לא זוכרת .מיהו הזמר הישראלי האהוב עלייך? יש כמה... .מיהי הזמרת הישראלית האהובה עלייך? גם יש כמה... .מיהו הזמר האהוב עלייך, שאינו מהארץ? יש כמההה... .מיהי הזמרת האהובה עלייך, שאינה מהארץ? קליייי
--->שליטה! זה - או זה? .פרח או עץ? עץ פרחים
.ים או יבשה? ים .כחול או לבן?
דגל ישראל
.חיים או מוות? נו באמת
חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? לא נראה לי שזה אפשרי
.רוע או טוב? טובב .כדור הארץ או החלל?
.בית ספר או בית אבות? מממ מעניין מה עדיף... ולסיום.. .מסר לחברי הפורום? תמשיכו להיות מתוקים ותארגנו לי פגישה עם השמיניה