../images/Emo209.gif
01. שם: גיא 02. תאריך לידה: 14/08/1992 03. באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? בימי בצפר בערך ב-11,12 בחופשות 1,2 04. איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? גלגלצ
ודברים נחמדים 05. יש לכם חיות מחמד?
06. אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? כן, כלבה 07. אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט?הממ.. גם וגם. 08. מה הגובה שלכם? 175 בדיוק. 09. האם אי-פעם עישנתם?
10. האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה?
11. יש לך חבר/ה?
12. אם כן- מי? 3> 13. איפה אתם גרים בכלל? זכרון יעקב! 14. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לצלם 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? מצייר לפעמים.. 16. אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? מד"צים. 17. כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך. הממ... לא יודע.. 18. ואחת שאתה שונא. שאני לפעמים עושה/אומר דברים לאנשים בלי לחשוב על התוצאות. 19. ולסיום- שים תמונה שלך
20. מה פשר הניקניים שלך? אוגאקור.. זה שבט מהעונה השנייה של הישרדות [קרוקודיל בשפת האבוריג'ינים] 21. ומה פשר החתימה? הגלרייה שלי באינטרנט
22. ספר בדיחה. למה היטלר התאבד? בעיות ריכוז.. [תסקלו אותי באבנים מיד!] 23. ספר אהוב: הנעלמים/הרלן קובן, בחזרה מטואיצ'י/יוסי גינסברג, דרום אמריקה באופנוע/צ'ה גווארה 24. סרט אהוב: קולד מאונטיין, חותנת בהפרעה, רקוויאם לחלום, מת לצעוק 3 ו-4, איילנד ועוד.. 25. צבע אהוב: כחול, ירוק, חום, אפור.. 26. שיר שאתה שומע עכשיו: כלום. אבל השיר האחרון ששמעתי היה מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני
27. מה מעצבן אותך? אנשים שממש אבל ממש ממש מתלהבים מעצמם. 28. מה מגעיל אותך? מזוכיזם ברמות רציניות. 29. מה אתה אוהב? הרבה דברים. 30. מה אתה שונא ממש? אנשים שמעשנים/שותים/עושים דברים בשביל להיות מקובלים בחברה.