שאלון מגניבון

שאלון מגניבון ../images/Emo3.gif

טוב אז כדי שאוכל להכיר אתכם יותר טוב והכל- תענו
1.שם: 2.תאריך לידה: 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? 5.יש לכם חיות מחמד? 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? 8.מה הגובה שלכם? 9.האם אי-פעם עישנתם? 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? 11.יש לך חבר/ה? 12.אם כן- מי?
13.איפה אתם גרים בכלל? 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... 18.ואחת שאתה שונא.. 19.ולסיום- שים תמונה שלך
שנוכל להכיר קצת יותר

והמשך../images/Emo27.gif

20.מה פשר הניקניים שלך? 21.ומה פשר החתימה? 22.ספר בדיחה. 23.ספר אהוב: 24.סרט אהוב: 25.צבע אהוב: 26.שיר שאתה שומע עכשיו: 27.מה מעצבן אותך? 28. מה מגעיל אותך? 29.מה אתה אוהב? 30.מה אתה שונא ממש?

לא ראיתי שיש עוד.. אז:

20.מה פשר הניקניים שלך? זו שורה משיר של להקה שאני מאוד אוהבת, וזה גם נכון לגביי 21.ומה פשר החתימה? ציטוט מספר, שמאוד הזדהיתי איתו. 22.ספר בדיחה. חחחחחחחחחח לא. 23.ספר אהוב: אין משהו ספציפי זה משתנה.. 24.סרט אהוב: כנ"ל 25.צבע אהוב: כנ"ל D: את כולם ביניתיים 26.שיר שאתה שומע עכשיו: לא שומעת כרגע 27.מה מעצבן אותך? ממ המון דברים.. בעיקר חוסר צדק, חוסר התנהלות נכון של העולם, אנשים שחושבים רק על עצמם, אנשים טיפשים, בעיקר כאלו שבטוחים שמי שלא מתחבר לצד השטחי שלו הוא מעפן.. ויש עוד- הרבה. 28. מה מגעיל אותך? אותם דברים. אנשים שטחיים מאוד מעצבנים אותי, כאלו שמתעסקים רק בחומר ולא מעריכים כלום חוץ מכסף, שחיתות טמטום ועוד הרבה. אה צביעות! אני ממש שונאת. 29.מה אתה אוהב? אני אוהבת אמת, אנשים אמיתיים, נאמנים.. חכמים D: 30.מה אתה שונא ממש? אממ שטחיות וצביעות. :)

D a n n y s h

New member
תשובותים../images/Emo140.gif

1.שם: דני 2.תאריך לידה: 26.2.92 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? כשיש בצפר עשר וחצי- אחת עשרה 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? מהסוג הטוב 5.יש לכם חיות מחמד? כן 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? דג אחד שקוראים לו קורטי והוא לא אכל שומדבר כבר איזה חצי שנה 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? גם וגם 8.מה הגובה שלכם? 1.73 מטר 9.האם אי-פעם עישנתם? לא ולא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן- מי? 13.איפה אתם גרים בכלל? מושב בעמק חפר 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לנגן 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? מנגנת על גיטרה 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? הייתי בבני המושבים ועכשיו לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... :] 18.ואחת שאתה שונא.. :[ 19.ולסיום- שים תמונה שלך לא כדאי 20.מה פשר הניקניים שלך? ת'אמת? כל דבר שניסיתי לכתוב כבר היה תפוס אז כתבתי את זה. 21.ומה פשר החתימה? מילים משיר 22.ספר בדיחה. אוקיי. מלפפון אחד משקה את הגינה שלו, פתאום עוברת עגבניה ואומרת לו:"מלפפון, אתה משקה?" אז הוא אומר לה: "לא, אני ירק!" 23.ספר אהוב: כל ספרי הארי פוטר 24.סרט אהוב: כל סרטי שודדי הקאריביים וכל סרטי ספיידרמן 25.צבע אהוב: שחור, חום, לבן 26.שיר שאתה שומע עכשיו: לא שומעת כלום 27.מה מעצבן אותך? חצילים 28. מה מגעיל אותך? שקרנים וצבועים... וחצילים 29.מה אתה אוהב? מוזיקה 30.מה אתה שונא ממש? חצילים עגולים

:)../images/Emo110.gif

1.שם: מיכל 2.תאריך לידה: 30.4 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 11 ומשו 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? כל מיני
בעיקר רוק [לא כבד כזה..] 5.יש לכם חיות מחמד? לא
6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? יאפ.. היה נחמד אם היה לי כלב:p פעם היו לי תוכים.. חמודים כאלה
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? מורידה.. אבל אני קונה של זמרים שאני ממש אוהבת:) 8.מה הגובה שלכם? לא גבוהה
9.האם אי-פעם עישנתם? NOT 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? חחחחחחח לא 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן- מי? 13.איפה אתם גרים בכלל? ת"א 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? ממממ לישון, חברים, מחשב, לצלם... 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? לא לא לא לא ולאP: 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? לא.. הייתי [רשמתי בשאלון הקודם.. אני אחסוך לכם תחפירהD:..] 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... אני עייפה וזה דורש הרבה מחשבהP: 18.ואחת שאתה שונא.. וואי יש הרבה דברים
אני לא במצב לחפור וגמככה לא נראה לי שיקראו אז עזבוXD 19.ולסיום- שים תמונה שלך *כרגיל אפחד לא ישים אז...
* 20.מה פשר הניקניים שלך? אין
אני באמת צריכה להחליף אותו! 21.ומה פשר החתימה? ממ אין לי נראה לי
22.ספר בדיחה. איש אחד הלך הלך הלך הלך...
23.ספר אהוב: וואי אני לא ממש קוראת ספרים.. התחלתי [מזמן] את אל תגלה של הרלן קובן והוא נראלי ממש מעניין.. נראה מתי אני אמשיך אותוXD אם זה יקרה... 24.סרט אהוב: היומן 25.צבע אהוב: כחול/טורכיז 26.שיר שאתה שומע עכשיו: גלגלצ 27.מה מעצבן אותך? אנלא מצליחה לחשוב על משו מסויים אבל יש הרבה בעיקרון
28. מה מגעיל אותך? צביעות בעיקר.. פוזות.. שקרים 29.מה אתה אוהב? יש הרבה דברים:) חברים, משפחה, סופי שבוע
, חופשים, מוזיקה, מסנג'ר.., אנשים אמיתיים
30.מה אתה שונא ממש? מה שכתוב ב28.. ומה שלא כתבתי ב27:p

DEANC

New member
לפני השינה:

1.שם: דין.
2.תאריך לידה: 22/3/1992.
3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? בשעה כזאת בערך, אם יש לימודים.
4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? אממ...גוונים של רוק (מחפש גם ישראלי כרגע) וממש מעט פאנק.
5.יש לכם חיות מחמד? אחיות קטנות וג'וקים.
6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? /
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? מוריד.
8.מה הגובה שלכם? 1.74~
9.האם אי-פעם עישנתם? לא.
10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא.
11.יש לך חבר/ה? לא
12.אם כן- מי? /
13.איפה אתם גרים בכלל? ת"א.
14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? מחשב, חברים, אוכל...
15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? לא.
16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? לא.
17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... את עצמי.
18.ואחת שאתה שונא.. אני אוהב את עצמי כמו שאני.
19.ולסיום- שים תמונה שלך בהזדמנות.
20.מה פשר הניקניים שלך? DEAN - השם. C - האות הראשונה של שם המשפחה. היה לי פרץ יצירתיות.
21.ומה פשר החתימה? הפורומים שאני בהם בתפוז, באמת הגיע הזמן לחדש אותה.
22.ספר בדיחה. היטלר רצח עשרות מליוני אנשים בתקופת מלחמת העולם השניה, הוא חוקק חוקים גזעניים, הגלה אנשים מבתיהם ועשה עוד מעשים רבים, דומים ומזעזעים ובכל זאת שלט בגרמניה ביד רמה. שבוע לאחר שהתחתן הוא התאבד.
23.ספר אהוב: הארי פוטר.
24.סרט אהוב: פורסט גאמפ (למרות שאיתי רק פעם אחת).
25.צבע אהוב: לבן.
26.שיר שאתה שומע עכשיו: Good Charlotte - Misery
27.מה מעצבן אותך? שחיתות, אנשים שמדברים על דברים שהם לא יודעים, אנשים מתנשאים, אנשים שמחפשים מכות ועוד.
28. מה מגעיל אותך? שאלה טובה.
29.מה אתה אוהב? את החיים.
30.מה אתה שונא ממש?כפייה דתית ואת מה שמעצבן אותי. למה יצא לי כבד?

אוּ קצר ולעניין :)

1.שם: עטר 2.תאריך לידה: 8 לאפריל 92' 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? ממ משהו בין 22:00 ל23:00 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? רוק לסוגיו השונים. 5.יש לכם חיות מחמד? לאחשלי יש אוגר D: 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? ממ אין. היו המון. כרגע לא רוצה כ"כ. 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? מורידה וצורבת וקונה. אני לא קונה המון. 8.מה הגובה שלכם? 1.68 בערך. 9.האם אי-פעם עישנתם? לא. 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא D: 11.יש לך חבר/ה? לא. 12.אם כן- מי? כאילו אם היה אני אכתוב את השם? XD כאילו יכירו. 13.איפה אתם גרים בכלל? ממ במושבה כזו בשרון. 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לצייר, לשמוע מוזיקה, ספורט (כרגע לא כ"כ XD, לכתוב, לקרוא, מחשב) 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? הייתי רוצה לנגן מאוד. אני לא שרה כי לא כדאי, כנ"ל על לרקוד, מציירת כן והרבה. 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? לא. 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... נאמנות למה ומי שאני 18.ואחת שאתה שונא.. יותר מדי נאמנות למה ומי שאני... 19.ולסיום- שים תמונה שלך שורי אף אחד לא שם. אם אני אל טועה יש לי במסן :)

שאלון נחמד ../images/Emo13.gif

1.שם: יובל.
2.תאריך לידה: 9.11.91
3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 12 ככה.
4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? בעיקר רוק.
5.יש לכם חיות מחמד? חתולה שולטת!
6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? אחת, ולא היה אכפת לי אם היה לי גם כלב.
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? מוריד.
8.מה הגובה שלכם? אני שומר על זכות השתיקה
9.האם אי-פעם עישנתם?
10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה?
11.יש לך חבר/ה?
12.אם כן- מי? /
13.איפה אתם גרים בכלל? נהריה.
14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לנגן, להיפגש עם חברים, מחשב...
15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? מנגן על גיטרה.
16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? אולי בקרוב אני אצטרף לאחת.
17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... הממ... עצמאיות.
18.ואחת שאתה שונא.. ביישנות.
19.ולסיום- שים תמונה שלך

המשך (לא שמתי לב שיש)

20.מה פשר הניקניים שלך? סתם, לא היה לי משהו יותר טוב.
21.ומה פשר החתימה? ציטוטים משיר של כנסיית השכל+ציטוט משיר שאני לא יודע של מי הוא אבל הוא אופטימי
22.ספר בדיחה. לא'דע
23.ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו.
24.סרט אהוב: הממ .. שרק?
25.צבע אהוב: כתום, ירוק
26.שיר שאתה שומע עכשיו: כרגע אני לא שומע שירים.
27.מה מעצבן אותך? שחצנות, טיפשוּת מוגזמת.
28. מה מגעיל אותך? דגםים.
29.מה אתה אוהב? גיטרה, מוזיקה, חברים.
30.מה אתה שונא ממש? מתמטיקה

abs7

New member
עניתיייייייייייי ../images/Emo3.gif

1.שם: אריאל 2.תאריך לידה: 21.4 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 10 וחצי 11 ככה... (שיש בצפר) 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? ממ הכל מהכל 5.יש לכם חיות מחמד? לא ועדיף שכך ! 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? אמרתי שלא.. 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? מורידים מאינטרנט ומעבירים לאיפוד 8.מה הגובה שלכם? נמוכה חח =/ 9.האם אי-פעם עישנתם? לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן- מי? אין לי אבל נגיד והיה לי ... אתם במילא לא תכירו אותו .. אז מה זה ייתן?:] 13.איפה אתם גרים בכלל? נתניה 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? אומנות וכאלה :] 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? שרה באמבטיה נחשב? 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... אני כנה 18.ואחת שאתה שונא.. עקשנית 19.ולסיום- שים תמונה שלך: אף אחד לא שם.. אז אני אזרום עם הזרם :] 20.מה פשר הניקניים שלך? ניק התכוונתם ? כיאלו כינוי? כי אם כן רשי תיבות של השם שלי ושם המשפחה ואז ספרת המזל 21.ומה פשר החתימה? אין חתימה :X 22.ספר בדיחה: מרוקאי אחד הולך למגדת עתידות ומבקש ממנה להגיד לה את כל האמת שהולכת לקרות בחייו. היא מספרת שאשתו תעבור מוות אלים וקשה. הוא עונה תגידי אני אצא זכאי או אשם ?! 23.ספר אהוב: שחר 24.סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח, בנעליה וכו'... 25.צבע אהוב: אדום 26.שיר שאתה שומע עכשיו: הסודות 27.מה מעצבן אותך? צבועים 28. מה מגעיל אותך? שקרנים הא וגם טונה :] 29.מה אתה אוהב? מוזיקה 30.מה אתה שונא ממש? צבועים

amiti860

New member
עניתי ../images/Emo13.gif

1.שם: עמית 2.תאריך לידה: 3.9.92 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? כשאני עייפה
4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? רוק ושירים יפים. 5.יש לכם חיות מחמד? לא 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? דגים באקווריום
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? חלק וחלק. אם זה דיסק חדש שיצא אז קונים. 8.מה הגובה שלכם? 1.63 9.האם אי-פעם עישנתם? לא לא לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? כן 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן- מי? 13.איפה אתם גרים בכלל? אריאל 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? בדרך כלל לישון
או חברים וכאלה 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? לא 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... אין לי 18.ואחת שאתה שונא.. יש כל כך הרבה 19.ולסיום- שים תמונה שלך
20.מה פשר הניקניים שלך? סתם שכזה 21.ומה פשר החתימה? החלק הראשון זה סתם משפט והחלק השני זה תאריך שבו ידיד שלי נפטר.
22.ספר בדיחה: אין לי בדיחה 23.ספר אהוב: נ.ב אני אוהב אותך 24.סרט אהוב: סטפ אפ 25.צבע אהוב: סגול
) 26.שיר שאתה שומע עכשיו: קרן אור- אביב גפן 27.מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים. לא בחומר לימוד. 28. מה מגעיל אותך? דם וכאלה 29.מה אתה אוהב? את החורף 30.מה אתה שונא ממש? בשר.

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif פחדנים!

1.שם: גפן
2.תאריך לידה:29.5 3.באיזו שעה אני הולכת לישון?
11-11 וחצי 4.אני שומעת רד הוטטטטטטטט שליטה!!!
ונממ...כמעט הכל למעט מזרחית וזה... 5.יש לי חתולה מפחידה ושורפטת |מיאו| 7.גם וגן
8.1.70 נדמה לי
9.נופ! 10.נופ
11.לא
13.ראש העין החור.
14.לצייר או לישון או לשמוע רד הוט
15.אני שרה, מציירת ורקדנית לשעבר!
16.אני בנוער העובד
17.אני מטומטמת. זה טוב חחח
18.אני מטומטמת
20.מה פשר הניקניים שלך?אהבתי קלמטינות אז...
21.ומה פשר החתימה?אני אוהבת רד הוט
22.ספר בדיחה.שניצל אחד פתח את המקרר, מסתכל מה יש ואז רואה שניצל. כשהוא בא לאכול אותו, השניצל צועק- אם אתה רוצה לאכול את אח שלך, לפחות תפתח את האריזה. השניצל עונה- אני לא יכול! אני שניצל!
23.ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו, מסטול. 24.סרט אהוב:ואו יש מלא..
סתם אחד שעולה לי בראש
שרק
25.צבע אהוב:שחור, תכלת, ירוק תפוח
26.שיר שאתה שומע עכשיו:כלום
27.מה מעצבן אותך?צביעות. 28. מה מגעיל אותך?חלקי גוף פנימיים. ושוקולד!
29.מה אתה אוהב?שיש צחוקים!
30.מה אתה שונא ממש?שלא מקשיבים לי! ושדוקרים אותי בעיפרון.
והנה- תמונה
יבשנים אתם...

עונה רק על חלק ;;~

1.שם:דרור 2.תאריך לידה: 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ?00:01:00 X_X; 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?פופ-רוק D: 5.יש לכם חיות מחמד?כן. 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים?1, כלב. 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט?קונים 8.מה הגובה שלכם?1.62 9.האם אי-פעם עישנתם?לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה?לא 11.יש לך חבר/ה?לא 12.אם כן- מי?- 13.איפה אתם גרים בכלל?חור ליד טבריה X: 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי?לרקוד, לראות טלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לצייר, לשמוע מוסיקה ועוד כל מיני....^^ 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר?רוקדת ומציירת. 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו?לא. 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך...אמאמ, בטוח יש איזה משהו ><, טוב אם אני אזכר אני אכתוב XD אואו נזכרתי D: -אני יודעת לעמוד על שלי! 18.ואחת שאתה שונא..אי החלטיות >< 19.ולסיום- שים תמונה שלך:עד שלא יהיה לי כבל אני לא אוכל להעביר תמונות למחשב >.> 20.מה פשר הניקניים שלך?סתם משהו שעלה לי בראש XD 21.ומה פשר החתימה?אין לי חתימה ^^; 22.ספר אהוב:יומני הנסיכה וה"פ. 23.סרט אהוב:אמ טוב זה משתנה <בדר"כ לפי מצב הרוח
> 24.צבע אהוב:שחור, אדום וורוד ^__________^ 25.שיר שאתה שומע עכשיו:לא שומעת עכשיו ;;

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאת הסיפור הזה נתחיל מהסוף...

1.שם: בן 2.תאריך לידה:11.6.92 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ?נושא כאוב:( 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?בעיקר ישראלי 5.יש לכם חיות מחמד?אין 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? אין לי זמן לגדל חיית מחמד. אם היה לי זמן, לא הייתי מתנגד 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? צורבים ומורידים 8.מה הגובה שלכם? 1.79 נראה לי.. מזמן לא נמדדתי 9.האם אי-פעם עישנתם? לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא 11.יש לך חבר/ה? אין 12.אם כן- מי? 13.איפה אתם גרים בכלל? חיפה 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לחפור באינטרנט 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר?מנגן על פסנתר משמיעה, שר ורוקד בלהקת "הכרמלים" 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו?לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... אני יודע לעמוד על שלי! ואני יודע להשיג את מה שאני רוצה בכוחות עצמי 18.ואחת שאתה שונא.. חסר סבלנות 20.מה פשר הניקניים שלך?שם המשפחה שלי 21.ומה פשר החתימה?לינק לבלוג של הידידה הכי טובה שלי, פרסומת ל2 פורומים בניהולי, שיר יפה של החלונות הגבוהים ומשהו שקשור לפורום השני שלי 22.ספר בדיחה. אין לי כוח לחשוב על אחת. אני נוטה להרוס כאלו גם
עוד משהו שאני לא אוהב בעצמי, קשה לי מאוד להסביר את עצמי... 23.ספר אהוב: מזמן לא קראתי אחד 24.סרט אהוב:ספיי קידס 25.צבע אהוב: כתום 26.שיר שאתה שומע עכשיו: שרליה - הכרמלים 27.מה מעצבן אותך? הרבה מאוד 28. מה מגעיל אותך? ריחות מסריחים, ודברים דביקים 29.מה אתה אוהב? שאלה כללית מדי 30.מה אתה שונא ממש? גם כללי מדי

עונה../images/Emo9.gif

1.שם: עדן 2.תאריך לידה: 8 באפריל 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 10-11 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? כל מיני.. 5.יש לכם חיות מחמד? לא 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? יש לאח שלי אוגר - מיותר ביותר
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? לפעמים קונה, הרוב מורידה.. 8.מה הגובה שלכם? 1.68 9.האם אי-פעם עישנתם? לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא 11.יש לך חבר/ה? לא 12.אם כן- מי? כילו אם הייתי אומרת שם זה היה אומר לכם משהו חח 13.איפה אתם גרים בכלל? בחור כולשהו 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? לישון, לראות טלוויזיה, מחשב, חברות 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר? מציירת, מנגנת - לומדת, ושרה - לדעתי כן
סתם, אני שרה רק לעצמי
16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו? כרגע לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... לא תלויה באף אחד 18.ואחת שאתה שונא.. אדישה? 19.ולסיום- שים תמונה שלך - נראה אם יבוא לי בסוף השאלון
שנוכל להכיר קצת יותר 20.מה פשר הניקניים שלך? לא יודעת, לא היה לי רעיון.. וזה גם שם של שיר. 21.ומה פשר החתימה? אין לי חתימה
כבר אכתוב אחת כזאת :) 22.ספר בדיחה. מה משותף לערס וטנק? שניהם לא זזים בלי שרשר! חה. 23.ספר אהוב: העץ הנדיב 24.סרט אהוב: לא יודעת 25.צבע אהוב: שחור אפור אדום וירוק 26.שיר שאתה שומע עכשיו: 27.מה מעצבן אותך? פקאצות 28. מה מגעיל אותך? צביעות 29.מה אתה אוהב? אני אוהבת אנשים שמחים
30.מה אתה שונא ממש? שבונים ליד הבית ויש רעש בבוקר!
טוב אי אפשר להוסיף תמונה בתגובה מהירה... אני יוותר (;

Meitarii

New member
אניניניניני ../images/Emo13.gif

1.שם: מיתר 2.תאריך לידה: 27.8 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ? 12 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים? ממ לא מוגדר 5.יש לכם חיות מחמד? לא 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים? אממ לא ככ רוצה 7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט? צורבים/מורידים 8.מה הגובה שלכם? 165 9.האם אי-פעם עישנתם? אף פעם.. 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה? לא 11.יש לך חבר/ה? כן 12.אם כן- מי? נראה לכם שתכירו ? 13.איפה אתם גרים בכלל?ראשון 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי? להסתובב 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר?לא 16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו?לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך...מממ שיער? 18.ואחת שאתה שונא..האף.. 19.ולסיום- שים תמונה שלךחח לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss RockRose

New member
עונההה../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

.שם:לוטם 2.תאריך לידה:3.4.92 3.באיזה שעה אתם הולכים לישון בד"כ?12 -1 משהו כזה 4.איזה סוג מוזיקה אתם שומעים?ה-כ-ו-ל@@!!!!! 5.יש לכם חיות מחמד?כן 6.אם כן מה וכמה? ואם לא אתם רוצים?יש לי אחת - כלבה ששמה peach מתוקההההההה
7.אתם מאלה שקונים דיסקים מקוריים או צורבים ומורידים מהאיטנרנט?אני קונה וגם צורבת, אם כל מה שהייתי רוצה לשמוע הייתי קונה, הייתי חיה על לחם ומים:S אבל המקוריים זה סוג של אוסף כזה - אי אפשר להסביר 8.מה הגובה שלכם?
1.62
9.האם אי-פעם עישנתם?בעעע לא 10.האם שתיתם עד שאיבדתם את ההכרה?לא
11.יש לך חבר/ה?לא 12.אם כן- מי? --- 13.איפה אתם גרים בכלל?חיפה 14.מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם החופשי?כלום:p - הכי טוב! 15. אתה מנגן/שר/רוקד/מצייר?לא לא לא ולא
16.אתה בתנועת נוער כלשהי? אם כן באיזו?לא 17.כתוב דבר אחד שאתה אוהב בעצמך... אופי
18.ואחת שאתה שונא..מה שאני אוהבת מפצה עליהם.. 19.ולסיום- שים תמונה שלךnope שנוכל להכיר קצת יותר הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה