שאלון מגנוב =]

דורה17

New member
שאלון מגנוב =]

לקחתי אותו מפורום תיכוניסטים =] שימו את כל השירים שיש לכם על המחשב בנגן במדיה פלייר או הווינאמפ, ובחרו באפשרות אקראי. השיר שתעבירו כל פעם יהיה התשובה לשאלה לפי הסדר איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? תהנו =]

דנטל

New member
לא אוהבת כאלה, זה יוצא לי דפוק

איך העולם רואה אותי? Never leave you (uh oh) (remix) - Lumidee ft Busta Rhymes & Fabolous האם יהיו לי חיים מאושרים? Lean Back Remix - Terror Squad ft. Eminem, Mase and Lil Jon מה אנשים באמת חושבים עליי? You Can Do It (Put Your Back Into It) - Ice Cube האם אנשים חושקים בי בסתר? We Gonna Win (RW-REMIX) - Styles P. feat. Miri Ben Ari & Jadakiss איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Play - David Banner מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? platoon - barber adagio for strings opus 11 האם יהיו לי ילדים? Lose Yourself - Eminem עצה טובה בשבילי: Shake Ya Tailfeather - P Diddy, Nelly, & Murphy Lee מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? One Two Step - Ciara feat Missy Elliot מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Hot in Herre - Nelly איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Freak You (Radio Edit) - Bon Garcon ובהלוויה שלי? Follow The Leader (Club Mix) - Soca Boys איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hip Hop Horray - Naughty by Nature איך יהיה לי היום? Here for One - Blazin Squad למה אני כאן? Try Again - Aaliyah בתור מה אנשים יזכרו אותי? Party to damascus - Wyclef Jean feat. Missy Elliott איזה שיר יתקע לי בראש מחר? make it clap (remix) - busta rhymes ft sean paul & spliff star האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? in the club dirty - 50 cent איך תהיה השנה הזו? Just A Little Bit - 50 Cent

=]

איך העולם רואה אותי? מרי לנצח- עברי לידר. האם יהיו לי חיים מאושרים? לפעמים- אביב גפן. מה אנשים באמת חושבים עליי? מטוסים-אביב גפן. האם אנשים חושקים בי בסתר? קרן אור-אביב גפן. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? לילות לבנים-אביב גפן. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? איש הכמעט-אביב גפן. האם יהיו לי ילדים? אל תכעסו-אביב גפן. עצה טובה בשבילי: עליסה-אביב גפן. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אקדחים שלופים-אביב גפן. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שנינו שווים-אביב גפן. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מחר כבר לא יבוא-אביב גפן ובהלוויה שלי? הכל נרשם-אביב גפן איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? חלומות גדולים-אביב גפן. איך יהיה לי היום? קבעתי עם האושר-אביב גפן. למה אני כאן? התירוץ-אביב גפן. בתור מה אנשים יזכרו אותי? אין מלאכים בגן עדן-אביב גפן. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? זיגוטה-אביב גפן. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מילארד טועים-אביב גפן איך תהיה השנה הזו? הולך קדימה-אביב גפן.

linoy pal

New member
נכון שאת אוהבת את אביב גפן?

חחחח סתם שירים ממש יפים... אבל...עליסה אני לא מכירה... מוזר...\=

ננסה../images/Emo3.gif.

איך העולם רואה אותי? תמיד אוהב תמיד נפגע-איגי וקסמן. האם יהיו לי חיים מאושרים? Nothing Else Matters-מטאליקה. מה אנשים באמת חושבים עליי? על קו הזינוק-החברים של נטאשה. האם אנשים חושקים בי בסתר? אלטעזאכן-אינפקציה. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אלג'יר-מתנה. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מי צריך את כל הרוקנרול הזה-שילה פרבר. האם יהיו לי ילדים? Eleanor Put Your Boots On-פרנץ פרדיננד. עצה טובה בשבילי: מסיבת כיתה-העברית. "בואי ונתפוס טיסה למאדים.." מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אינטרקום-שייגעצ. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הביאו את הסתיו-איפה הילד. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? העיר הגדולה-שילה פרבר. ובהלוויה שלי? תני לזה ליפול-יוני בלוך. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Decadence-דיסטארבד. איך יהיה לי היום? עדיף- דניאל סלומון. למה אני כאן? Clifornication-רד הוט צ'ילי פפרס. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Around the World-רד הוט. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? This Fire-פרנץ פרדיננד. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? סיגפו-בית הבובות. איך תהיה השנה הזו? אציטון-אינפקציה.

נועוש3

New member
אני מתה על השאלונים האלה XD

איך העולם רואה אותי? זה הכל בשבילך [דון קישוט]- דני סנרסון
האם יהיו לי חיים מאושרים? מאוחר מידי- דנה עדיני
מה אנשים באמת חושבים עליי? את מביאה הכל לידי דמעות- רן דנקר
האם אנשים חושקים בי בסתר? She Will Be Loved- Maroon 5
יאייי חח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Color esperanza- Diego Torres מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Now You Know- Hilary Duff האם יהיו לי ילדים? יונתן שפירא- איה כורם
חחחח אוי זה מתאים =] עצה טובה בשבילי: Losing My Way- Justin Timberlake הא? =| מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר - וואי כל כך
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Reason- Cascada מה הקשר?!?! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Wonderwall- Oasis
ובהלוויה שלי? Despertar- Alex Ubago חחחח
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מישהו לרוץ איתו- דניאל סלומון
איך יהיה לי היום? Suddenly I see- KT tunstall למה אני כאן? הכל יהיה בסדר- לירז צ'רכי
בתור מה אנשים יזכרו אותי? מחר- אביב גפן
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? למיואשים יש רק גורל- אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תתחנני אליי- אביתר בנאי
הממ. אוקיי. איך תהיה השנה הזו? יש לי סיכוי- אביתר בנאי
אווו- קיי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכלכך חיכיתי שיהיה אחד

כזה D: איך העולם רואה אותי?Mika-Grace Kelly הממ נחמד :O האם יהיו לי חיים מאושרים?We Are The Young-McFly וואי, מגניב D: מה אנשים באמת חושבים עליי?Welcome To The Black Parade-MCR
האם אנשים חושקים בי בסתר?Unsaid Things-McFly יאללההההההההההההה גדול
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Dont Stop Me Now-McFly אלוהיםםםם איזה גונב D: מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?When Days Turns Into Night-Busted הממ, לא אומר שומדבר האם יהיו לי ילדים?Please,please-Mcfly הממ, מעניין >< עצה טובה בשבילי:Year 3000-Busted חחח נחמד מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Saturday Night-McFly הממ, חמוד מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Obiously-McFly הממ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Nothing-McFly כלכך לא XD ובהלוויה שלי?Star Girl-McFly הזוייייייי ><" איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Teenagers-MCR חחחחחח וואי נכון :O איך יהיה לי היום?Bubble Wrap-McFly הלוואי שלא, זה שיר עצוב :( למה אני כאן?Everything I Know-Busted אווו ישמצב בתור מה אנשים יזכרו אותי?What I Go To School For-Busted חחחחחחחחחחחח הלוואי שלא XD איזה שיר יתקע לי בראש מחר?All About You-McFly תקוע לי בראש כבר שבוע XD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Ultraviolet-McFly אולי :O איך תהיה השנה הזו?Cancer-MCR וואי בבקשה שלא XD

sweet shir

New member
Mika - Grace Kelly ../images/Emo99.gif

מוחעחעחע יהיו לך ילדים מלינדזי לוהאן!!!!!!!!!! XDD ואוי ואבוי לך אם Nothing יתנגן לך בחתונה!!!! XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרק לא ממנה XD

ובאמת אוי ואבוי לי
תודה שהקטע עם הunsaid things יצא ממש מגניב P:

עונה ^^''../images/Emo219.gif

איך העולם רואה אותי?לא אומרת כלום-מטרופולין האם יהיו לי חיים מאושרים?Bliss-Muse מה אנשים באמת חושבים עליי?I Dont Love you-My Chemical Romance
האם אנשים חושקים בי בסתר?אהבנו-אביב גפן איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?My Chemical Romance-Mama מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?My Chemical Romance-Dead
האם יהיו לי ילדים?מחר-אביב גפן
עצה טובה בשבילי:הכוס הכחולה-עברי לידר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?My Chemical Romance-Our Lady Of Sorrows מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Muse-New Born איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?My Chemical Romance-All I Wont For Christmes Is You ובהלוויה שלי?Helena-My Chemical Romance
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?My Chemical Romance-Cencer איך יהיה לי היום?Muse-Invicible למה אני כאן?Muse-Knights Of Cydonia בתור מה אנשים יזכרו אותי?My Chemical Romance-Im Not Okay
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Klaxons-Golden Skans האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?My Chemical Romance-Desert Song איך תהיה השנה הזו?My Chemical Romance-Its Not A Fashion Statement, It`s A Deathwish

fireyes

New member
עונה-יצא מגניבבב

איך העולם רואה אותי?behind blue eyes האם יהיו לי חיים מאושרים?heaven מה אנשים באמת חושבים עליי?queen of rain האם אנשים חושקים בי בסתר?you are so beautiful איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?listen to your heart מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?spending my time האם יהיו לי ילדים?like a boy עצה טובה בשבילי:come what may מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?תגידי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?נרדם על החולות איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?from this moment ובהלוויה שלי?אם אלה החיים איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?ארמגדון איך יהיה לי היום?הלילה יעבור למה אני כאן?because you loved me בתור מה אנשים יזכרו אותי?אשם איזה שיר יתקע לי בראש מחר?on my own האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?think איך תהיה השנה הזו?fading like a flower

Miss Menta

New member
חחח נחמד. ../images/Emo109.gif

איך העולם רואה אותי? Crazy - Simple plan. האם יהיו לי חיים מאושרים? מכה אפורה - מוניקה סקס. מה אנשים באמת חושבים עליי? She will be loved - Maroon 5 האם אנשים חושקים בי בסתר?האם להיות בך מאוהב - אביב גפן XD איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אם היה לזה סיכוי - אריק ברמן. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Dead - MCR XD האם יהיו לי ילדים? ילדים זה שמחה - אורנה ומשה דץ D: עצה טובה בשבילי: Dead - MCR חחח סתם XD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יום חדש נפלא - אריק ברמן. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I don't care - Green day. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? זה לא שאני אור - אריק ברמן. ובהלוויה שלי? Wake me up when september ends - Green day. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Teenagers - MCR. איך יהיה לי היום? Perfect - Simple plan
למה אני כאן? Welcome to my life - Simple plan. בתור מה אנשים יזכרו אותי? I'm just a kid - Simple plan. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ג'וני - אריק ברמן. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? יש אי שם - גידי גוב. איך תהיה השנה הזו? בינונימי - אריק ברמן. חשוב לי לציין שאני לא אוהבת את אורנה משה דץ וגידי גוב. XDD סתם רשמתי כי זה היה מתאים. D:

למעלה