שאלון מגנוב =]

../images/Emo210.gifאהבבבתי:]

איך העולם רואה אותי? חרותי- דנה ברגר.
האם יהיו לי חיים מאושרים? אהוב יקר- רונית שחר...אווקי:} מה אנשים באמת חושבים עליי? מה עוד ביקשת- אריק ברמן.
האם אנשים חושקים בי בסתר? Iris- Goo Go Dolls איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? כבר עכשיו- ירמי קפלן..חחח (= מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I'm A Believer- smashmouth האם יהיו לי ילדים? 4 עונות- אביב גפן. ח מגניב. עצה טובה בשבילי: There's a kind of hush- Hermans Hermits מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? בא והולך- דנה ברגר..
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ואת מתפשטת- כנסיית השכל.. שמעע ישראלל
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? What Goes Around- Justin Timberlake אע שקסי
ובהלוויה שלי? עוד נגיעה - מוניקה סקס. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? ואיך שלא - מוש בן ארי. :| איך יהיה לי היום? ממעמקים- עידן רייכל
למה אני כאן? היינו עושים אהבה- כנסיית השכל. חיחיחי בתור מה אנשים יזכרו אותי? Like I love You- Justin Timberlake יאאאא
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בא מן השתיקה- קובי אפללו האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אני מאבד אותך- סער בדישי איך תהיה השנה הזו? נבראתי לך - לירון לב. בא לי עוד! (=

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

"איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? ואיך שלא - מוש בן ארי." XD

sweet shir

New member
XDDD

"מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ואת מתפשטת- כנסיית השכל"

sweet shir

New member
אע ואני עושה רק מהשירים באייטונס כי....

אין לי כוח. XD מה אנשים באמת חושבים עליי? Sleep - MCR אנשים רוצים שאני אלך לישון? יואו! זין! האם אנשים חושקים בי בסתר? Perfect World - Simple Plan בעולם מושלם אנשים יחשקו בי? חחחחחחחחחחחחחח איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Promise - SP אזזז אני צריכה להבטיח. 'קיי.. להבטיח מה? XD מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? This Ain't A Scene, It's Arm Race - Fall Out Boy חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD האם יהיו לי ילדים? Eddie's Song Feat. Mcfly - McFly and Son of Dork פאק. יהיו לי מיליון ילדים שהאבות שלהם לא ידעו על זה! :| (במילים של השיר יש "Eddie's got 27 kids but he doesn't know") עצה טובה בשבילי: All About You - McFly חחחח איזה עצה חרא! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Holly... Im The One - Son Of Dork >: לוצ'ה. זה שיר קקי! XD הוא מדבר על זה שהוא עזר לחבר שלו להשיג את הבת שהוא רצה. >< מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Give 'em Hell Kid - MCR מוחעחעחע אהבתי!!!
XDDD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? SOS - Rihana. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ובהלוויה שלי? Sophomore Slump Or Comeback Of - FOB המפ אוקי.... XD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Over Now - Busted טוב באמת אין לי מושג מה זה אומר. ^^ ואגב, פעם ראשונה שאני שומעת ת'שיר הזה. XD איך יהיה לי היום? Saying Goodbye - Sugercult יאבלההה!! :| למה אני כאן? Ticket Outta Loserville - SOD פאק כמה סון אוף דורק. זה כולה 10 שירים מתוך 350! איך יש כל כך הרבה?!!!!! בתור מה אנשים יזכרו אותי? Down By The Like יופי, אז יזכרו אותי בתור שרמוטה. >: איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The End - MCR וואלה חח זה הגיוני לאללה!
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Look What You've Done - Jet איך תהיה השנה הזו? I Miss You - Blink 182 אופ אני אתגעגע למישהו? >: חחחחחחחחחחחחחח לקחתי קשה. XDDD

MakeItHurt

New member
אהבעבה ^_^

איך העולם רואה אותי? הבלדה על ארי ודרצי - כוורת האם יהיו לי חיים מאושרים? התמנון האיטר - כוורת מה אנשים באמת חושבים עליי? I-E-A-I-A-I-O - system of a down האם אנשים חושקים בי בסתר? מוקי - תספור את החברה איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? are you ready - three days grace מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? chop suey - system of a down האם יהיו לי ילדים? עברי לידר - איש יקר עצה טובה בשבילי: ich will - rammstein מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? בר בלפר - שלג צח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מוש בן ארי - קח אותי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? lady madona - the beatlas ובהלוויה שלי? תנו לחיות - כוורת איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? welcome to my life - simple plan איך יהיה לי היום? תראו אותי - מופע הארנבות של ד"ר קספר למה אני כאן? becoming insane - infected mushroom בתור מה אנשים יזכרו אותי? עוד ארון אחד - היהודים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? strawbery filds forever - the beatles האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רן שם טוב - שלי איך תהיה השנה הזו? the kids are'nt alright - offspring

אני אנסה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

איך העולם רואה אותי? יומולדת - ברי סחרוף ואינפקטד מאשרום האם יהיו לי חיים מאושרים? temtation - cradle of filth מה אנשים באמת חושבים עליי? Enjoy the silence - depeche mode האם אנשים חושקים בי בסתר? special needs - placebo איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? wake me up when september ends - G.D מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? בשבילך - אביב גפן האם יהיו לי ילדים? משהו קטן וטוב - משינה עצה טובה בשבילי: שיר נבואי קוסמי עליז - עלי מוהר ויוני רכטר [מיי גוד
זה המוטו שלי
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I'm not okay - MCR [<.<"] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? you're beautiful - james blunt [מממ הלוואי
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? total eclipse of the heart - bonnie tyler ובהלוויה שלי? she's the one - robbie williams איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מתי נתנשק - אביתר בנאי איך יהיה לי היום? jimmy ate the world - the world you loved למה אני כאן? אני שוכב לי על הגב - אריאל זילבר [XDDDDD] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Miss murder - A.F.I איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Dani California - RHCP האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? tears to shed - corp's bride איך תהיה השנה הזו? hallowd by the name - cradle of flith

sukrazit

New member
חח נחמד!

איך העולם רואה אותי? breakaway האם יהיו לי חיים מאושרים? עברי לידר- ואולי XD מה אנשים באמת חושבים עליי? pretty women חחחח האם אנשים חושקים בי בסתר? עברי לישר- הכוס הכחולה (??) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? תמיד אהבה מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? hey jude של הביטלס האם יהיו לי ילדים? בתי קפה עצה טובה בשבילי: welcome to my life מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? walk away מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גשם אחרון- עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עדיף כלום מכמעט ובהלוויה שלי? זה לא אותו דבר איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? born to make u happy איך יהיה לי היום? ניסים למה אני כאן? זכיתי לאהוב בתור מה אנשים יזכרו אותי? בייביי של בריטני ספירס XDDDDDג איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i dont have to try האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לאונרדו איך תהיה השנה הזו? all u need is love

../images/Emo42.gifמגניב, יצא נחמד ^^'

איך העולם רואה אותי? How to Save a Life האם יהיו לי חיים מאושרים? Tourniquet
מה אנשים באמת חושבים עליי? Complicated האם אנשים חושקים בי בסתר? Tomorrow You Didnt כנראה שלא איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Yesterday's Mistakes מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Haunted האם יהיו לי ילדים? he wasn't עצה טובה בשבילי: Knockin' On Heavns Door מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Hero מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Shine On You Crazy Diamond איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Don't Give a Damn יששש
ובהלוויה שלי? Paid My Dues איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Who Knew חחחח
איך יהיה לי היום? Heaven למה אני כאן? my happy ending בתור מה אנשים יזכרו אותי? Left Outside Alone איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Behind These Hazel Eyes האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Have A Cigar איך תהיה השנה הזו? Things Ive Seen

דורה17

New member
עונה לעצמי =]

איך העולם רואה אותי? אנצל האם יהיו לי חיים מאושרים? מרגיש אחר מה אנשים באמת חושבים עליי? סינטטי האם אנשים חושקים בי בסתר? עד שהכל ייגמר איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? i dont love u מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? למיה יש אקדח האם יהיו לי ילדים? bad day עצה טובה בשבילי: כל הזבל עלייך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תראי זה אני מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איך זה מרגיש איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? את לא כאן חחח ובהלוויה שלי? all star (או איך שקוראים לו.... נו.. זה מ"שרק" חחח) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? creep איך יהיה לי היום? יום יפה חחחח למה אני כאן? מגיע לי אותי בתור מה אנשים יזכרו אותי? time of youre life איזה שיר יתקע לי בראש מחר? i wish u were here- incubus האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? סינרגיה (הלוואי!! חחח) איך תהיה השנה הזו? numb יצא מגנוב =]

נועם 4

New member
מנסה ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

איך העולם רואה אותי? smack that-akon האם יהיו לי חיים מאושרים? Show Me Tha Money - מתוך הסרט סטפ אפ מה אנשים באמת חושבים עליי? Avant - 11 - Lie About Us (feat. Nicole Scherzinger( האם אנשים חושקים בי בסתר? step up- darin איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? i wanna love you - snoop dog and akon מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? I Believe - מתוך הסרט "שחקי אותה מותק" ((מומלץ ביותר!!!)) האם יהיו לי ילדים? Be My Boyfriend - Offer Nissim Feat. Maya עצה טובה בשבילי: BROOKE_HOGAN_FT_PAUL_WALL_About_Us מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Beautiful Liar - Beyonce VS Shakira מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Buttons- pusicat dolls and snoop dogg איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Too Little Too Late - jojo ובהלוויה שלי? שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? עוד פעם זה: BROOKE_HOGAN_FT_PAUL_WALL_About_Us איך יהיה לי היום? Be My Boyfriend - Offer Nissim Feat. Maya למה אני כאן? I Believe - מתוך הסרט "שחקי אותה מותק" בתור מה אנשים יזכרו אותי? i wanna love you - snoop dog and akon איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Beautiful Liar - Beyonce VS Shakira האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? step up- darin איך תהיה השנה הזו? Buttons- pusicat and snoop dogg יצא מגניב
יום טוב לכם!

amiga12

New member
שלי.

הסתבך לי קצת...יש לי עוד המון שירים פשוט לקחתי ת'רשימה הלא נכונה...לא היה לי כוח לעשות שוב..... איך העולם רואה אותי?סלסה,מג'מקיס לבומבה האם יהיו לי חיים מאושרים?ואז תבואי מה אנשים באמת חושבים עליי?משהו ממני האם אנשים חושקים בי בסתר?פרח השכונות איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?איתי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?פרפרים לבנים האם יהיו לי ילדים?ארים ראשי . עצה טובה בשבילי:שיר אהבה פשוט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?ראש גדול מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?תודה ליפה שלי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אור ובהלוויה שלי? מי אוהב אותך יותר ממני איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?אליה איך יהיה לי היום?לב סדוק למה אני כאן?הקשיבי אל העפרוני בתור מה אנשים יזכרו אותי?כמה אהבה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?היום האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שיר אהבה בדואי . איך תהיה השנה הזו?רומיאו

MoRoSH11

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? הנסיך הקטן (אחחח, אבל אני בת) האם יהיו לי חיים מאושרים? coco jambo מה אנשים באמת חושבים עליי? kiss the rain האם אנשים חושקים בי בסתר? אם תבוא איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ירח מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? the winner takes it all האם יהיו לי ילדים? מכתב קטן עצה טובה בשבילי: מי ידע שכך יהיה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ידיים למעלה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? woman in love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אנחנו לא צריכים ובהלוויה שלי? ברכת המלך איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? one night only חחחחחחחחח איך יהיה לי היום? הורה האחזות למה אני כאן? תפילה- עפרה חזה בתור מה אנשים יזכרו אותי? תנו לגדול בשקט איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הו מה יהיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עבד של הזמן איך תהיה השנה הזו? שיר לשירה

למעלה