שאלון מגוון

emperor28

New member
אוקיי

שעת התחלה: 5:35 אחרי צהריים שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: ... מחשבה שעוברת בראש: אין משו מיוחד מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? אלמד לתנך חשק ל...: פיצה מה המידה שלך בנעליים? 44 נראה לי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? משינה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בששמיים מה אתה הכי אוהב לאכול? וואי יש הרבה חחחח מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחחחח ממ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אין ממש כזה כרגע אולי ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? תנךךךך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ככה.. עיר/ים אהובות: חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? היו מלאאא מגניבות איפה חגגת יומולדת אחרון? בים איך אתה הכי אוהב לבלות? הועפה טובה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? שיש לימודים 12-1 שאין 5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע ל8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן לצערי מה היה המבחן האחרון? מגן תנך כמה קיבלת בו? לא חילקו עוד יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? גם ומבית ספר אחר? גם ומהעיר אחרת? גם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? ... מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? עזבו לקחת סמים מתישהו? כן ברור חחחחח לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? עבר זמן 3 חודשים-4 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משו של deftunes למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מאור ולחבק? הילה ולנשק? מאי ולספר לו משהו מהלב? מאי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? תמחשב עם בטריה שלא נגמרת בחיים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מאי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן , קובי מאור שם מיוחד לבן? לא יודע שם מיוחד לבת? לא יודע חחח מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: שאלתם כבר דייייי ראבק כמה אפשר דבר אחרון שאכלת: סטייק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כמה אבל הם קוראים פה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מממ אתה לומד ביום שישי? למדתי לצערי מתמטיקה תגבורים מה הספר האחרון שקראת? ספר עזרה בפוקר אהבת? מאוד עזר לי לאללה מה הסרט האחרון שראית? אקסמן האחרון אתמול אהבת? אחלה קצת עצוב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? קובי על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאי על מי אתה יודע הכי הרבה? מאי כנראה מה הדבר האחרון שקנית? פיצה בסבארו ? כמה הוא עלה? 70 שקל אבל לא שילמתי לבד ממי הsms האחרון שקיבלת? מאי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רועי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? וווווווואייייי לא יודע מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה ושאלתם יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואלה היתי לפני 3חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה למה הלכת לשם? סתם איך קוראים לאמא שלך? רדו מיזה יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן סבא של אמא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? בקטנה לפעמים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין כזה כולם באותה מידה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מה שיש בסדר איתו ובפנימיות? קנאות ורגשנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? וואלה לא יודע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח פעולה אימה מד"ב חטיפת מטוסים!! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 גג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה המצב אחשלו?? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? קובי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אלמד כלכלה ואשאף לעבוד בזה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה רגעים כאלה לשמחתי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לאיודע מה עושה לך טוב? חיבוק עוטף שיחה טובה מה מעצבן אותך? אנשים שמקבלים מה שאני רוצה ואני לא מקבל את זה מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק מפתח ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לאיודע מה הפריט הכי יקר שיש לך? וואלהלא יודע מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חחחחחחחחח ביצים? מה היית לוקח לאי בודד? אמרתי כבר המלצה לסרט: קון אייר תוכנית טלוויזיה? .. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר היו הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? מבאס תעצמי עוד יותר בדברים מהעבר זה עוזר אחושרמוטה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא רוצה לבקר בעולם חחחח לא מענין אותי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא על חיית מחמד: חתולה כמה אחים יש לך? 2 חורגות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? עזבו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אין כזה אני לא אדם מאושר מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מיני מקומות בילוי מועדפים: מועדון עם הופעה טובה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? אכן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: דיי כבר לשאול שאלות פעמיים האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעכבר מה לומר פעם הוא מוכיח לי שהוא קיים ופעם לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: זרוק איפור: לא מתאפר מאכל אהוב: פעם רביעית ששאלתם נראהלי שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: יש מלאאאאאא סרט אהוב: קון אייר פעם שניה ששאלתם גלידה: פיסטוק עיר בעולם: זדיינו ארץ: חיפה מה תעשה כשתסיים את השאלון? ארשם לתחרות שיר ברקע: אין שעת סיום: 5:50

adi121

New member
דמאט זה ארוך ../images/Emo60.gif

שעת התחלה:18:13 שיר שמתנגן ברקע:הכוס הכחולה - עברי לידר ספר קצת על עצמך:אני עדי בת 18 וחצי ו... אני אלופה (!) בלבזבז את הזמן מחשבה שעוברת בראש:סתם בקשר להערב.. מה עשית היום?כלום! שינה/טלוויזיה/מחשב.. בערב הולכים למשפחה ואולי אח"כ ליומולדת מה תעשה מחר?כנראה שגם כלום.. אחח החופש
אולי בערב חברים
חשק ל...:יולי! הולך להיות כייף עכשיו שדחו את הגיוס מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ערוץ יס סטארס ונמלטים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?קודם כל גרה בארץ! עם בעלי והילדים התאומים שלי עובדת בתור טייסת ומרוויחה טוב
מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל סיני מה אתה הכי שונא לאכול?אווו דגים, על האש, ספגטי, רוב הפשטידות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?יש יותר מדי כאלה.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?29/7/05 זה היה כל כך מטומטם! מה הצבע האהוב עלייך?אדום ושחור מה הצבע השנוא עלייך?לא בדיוק שנוא אבל פחות אהוב. ורוד, צהוב, תכלת מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות (?) מה המקצוע השנוא עלייך?מחשבים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה טוב וטוב שהיה!! עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כל מיני דיסקים איפה חגגת יומולדת אחרון?מסיבה בבית עם כל החברים איך אתה הכי אוהב לבלות?ים ת"א נרגילה/וודקה וחברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?3-4 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?בגרות מתמטיקה כמה קיבלת בו?
נראה במועד ב' יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?נו דיי! כן מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?הכל השתבש לי בחופש הקצרצר שהיה אמור להיות אבל אז באה הישועה (ממש משום מקום) ודחו לי את הגיוס לקחת סמים מתישהו?זה מסובך להסביר אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?across five aprils - blue eyed suicide למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?זה נוח :\ לא הקמצנות.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?גיא ולחבק?עידן ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?עידן יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?עומר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עידן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כרגע לא שם מיוחד לבן?אופיר.. לא מיוחד אבל יפה שם מיוחד לבת?אריאל מאכל אהוב:זה חוזר על עצמו... מאכל שנוא:... דבר אחרון שאכלת:תפוצ'יפס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ענבר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש לי מכנס ירוק זית כזה שאני נורא אוהבת אותו אתה לומד ביום שישי?למדתי.. אני כבר לא לומדת יותר לעולם! מה הספר האחרון שקראת?נראה לי התפסן אם לא אז בית הבובות אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?מדגסקר אהבת?יאפ :) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?לא זוכרת.. זה היה בארוחת צהריים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?עומר עידן וליהי על מי אתה יודע הכי הרבה?נראה על ליהי מה הדבר האחרון שקנית?אוכל? אתמול בבוקר כמה הוא עלה?5 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?אילן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אילן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"אני מצטערת" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידה יש לך עדשות/ משקפיים?עדשות עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?די הרבה זמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?עוד יותר הרבה זמן.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?גבעתיים למה הלכת לשם?הלכתי לישון אצל חברה יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יותר מדי..
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אביב.. יש לנו קשר טוב (למרות שהוא התערער בזמן האחרון) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?עצבנות וביישנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה מתח ולפעמים קומדיה אם זה לא הומור נמוך עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?וואי אממ.. לא יודעת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?לא יודעת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?גיא

../images/Emo210.gif עונהההה

שעת התחלה:19:39 שיר שמתנגן ברקע: see me now ספר קצת על עצמך:לא יודעת.. מחשבה שעוברת בראש: מעניין מה כתוב בהודעה בפלאפון שאין לי כוח לקרוא
מה עשית היום? שומדבר מעניין.. מה תעשה מחר? יםםםם בע"ה חשק ל...: ישון מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? = איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל
מה אתה הכי שונא לאכול? אנא עראף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לאדעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואה ואאה מה הצבע האהוב עלייך? צהוב ורוד ירוק מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? אין מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה עם השתדפרות דרסטית בציונים
ואחלה שנה תכלס.. עיר/ים אהובות: אנא עראף מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3 איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי, יצאתי - משפחה חברות והכל, אז כברתי על כמה מקומות
איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאדעת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:05 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? ב23 מתכונת בהיסטוריה.. כמה קיבלת בו? 100 !
יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? מממ טובים לא ממש ומבית ספר אחר? אותו דבר... ומהעיר אחרת? נווווו ?! אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר?ל א חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לא זוכרת !! לקחת סמים מתישהו? חס וגראס אתה מעשן? חס וגראס מתי פעם אחרונה שהשתכרת? גל שנה
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מה אני אעשה בדיסקים ? אני משתמשת בMP.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה לאנגלית ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? חברה...? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא שאלתם את זה כבר....? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? נדיר שם מיוחד לבת? אופק מאכל אהוב: נוווו די לזור על שאלות מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? - מה הסרט האחרון שראית? ליטל צ'יקן אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עדי על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ממ.. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? וואלה לא זוכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? עדיין לא בדקתי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחותי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לאדעת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? הייתי אמורה להיות יום ראשון ובסוף לא... אז בפורים
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ביקרתי ביקרתי או סתם הייתי ?
בת ים למה הלכת לשם? אחותי איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לך יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 123498346 ? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה ובפנימיות? לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שקרנית לא קטנה ואם טיפשות נחשבת...
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא אוהבת
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני לא יודעת !!! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בית מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עידן והשד יודע למה כמה קומות יש לך בבית? בבנין או בבית ? הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אניייי לאאאאאאא יודעת !!!!!!!! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? עילג, אחלה וכל מיני קללות למינהם מה עושה לך טוב? לאדעת מה מעצבן אותך? הכל מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? MP המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? שאלה יותר מדי קשה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הממ... איזה עונה בשנה אהובה עליך? למרות הים, סתיו... איזה חג אהוב עליך? לאדעת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור
חיית מחמד: תוכים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? למה אתם חוזרים על כל שאלה 4 פעמים ? מה את/ה אוהב/ת לעשות? שוב.. מקומות בילוי מועדפים: ושוב.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כמו שאמרתי, עילגת, אחלה, וקללות למינהן. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים.. לבוש: בגדים איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: my heart will go on שעת סיום: 19:53

galit2510

New member
עונההההה

שעת התחלה:10:07 שיר שמתנגן ברקע:System of a Down - Sugar ספר קצת על עצמך:אין מה לספר.. מחשבה שעוברת בראש:בא לי חבר מה עשית היום?הייתי בים !!! מה תעשה מחר?אלך לחברה וקרובת משפחה תבוא אלינו חשק ל...:חבר מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיניי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני אהיה בת 29 ... תראו אותי אופשהו על כדור הארץ עם בעל וילדים מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?גפילטפיש בעעעעעעעעעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא עשיתי הרבה מטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גמכאלה לא זכורים לי למרות שהיו הרבה מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?גוונים מסויימים של ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?של"ח מה המקצוע השנוא עלייך?אנגלית ופיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?פסדר עיר/ים אהובות:כולן פסדר מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מעצב שיער איפה חגגת יומולדת אחרון?לא זוכרת היה מזמן איך אתה הכי אוהב לבלות?בים ובלח"י חח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 -1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כה מה היה המבחן האחרון?לא מזמן כמה קיבלת בו?לא קיבלנו אותו עוד יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי אפעם.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה חינם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אסור לי לחשוף מידע זה .. ולחבק?כנ"ל ולנשק?אני מתאפקתתתתתת לא להגיד ולספר לו משהו מהלב?אני נשברת יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? קשה.. את החבר שאין לי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?דיי אני נשברתתת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם נשמתי.. שם מיוחד לבן?נאור מאור אור שם מיוחד לבת? אופל מאכל אהוב:פיצה [זה לא היה כבר] מאכל שנוא:גפליטפיש [אני בטוחה שזה היה] דבר אחרון שאכלת:קוטג' בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מעדיפה לא לחשוף פרטים כאלה.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את הג'ינס שלי אתה לומד ביום שישי?כה מה הספר האחרון שקראת?נעורים בחמוץ מתוק אהבת?כה מה הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 אהבת?כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יול על מה דיברת איתו? מה זה עניינכם .?? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי .. מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? יש לי בעיות זכרון קשות מאודדד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?בר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מוחקתאותןן תמיד מה ממש בא לך לאכול עכשיו?עוגת שוקולת חמה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בחודש קודם..21.5 נראה לי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בתחילת השנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קרית חיים למה הלכת לשם?הייתה לנו הצגה והיא הייתה בקריתצ חיים אז נסענו לשם איך קוראים לאמא שלך? אממממממ לא זוכרת חח יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שניהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?מצד אחת 0 מצד שני 15 מצד שלישי 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות קצת יותר רזה וזהו ... ובפנימיות?אני קמצנית רצח ומתעצבנת מהררר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?היא פפשוט מעצבת כשהיא מתעצבנת .. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מידע מסווג למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? או 3 או 7 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אור מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יול כמה קומות יש לך בבית?דירה הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אני לא משמתמש בביטיים חוצמ"שתיקה [[במקרה שלך] שווה זהב" מה עושה לך טוב?לצתא החוצה לטייל מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אמ גבינה מה היית לוקח לאי בודד? מסוק המלצה לסרט:מת לצעוק תוכנית טלוויזיה?המרוץ לאתמול והאוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה... איך את/ה מתגבר על באסה?יוצאת החוצה איפה היית רוצה לבקר בעולם?בספרד ובאנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:בערך חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?רגש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לצאת החוצה מקומות בילוי מועדפים:ים את/ה אוהב/ת להיות בבית?תלוי אם יש מישו בבית .. אם לא אז כה ואם כה אז לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במצב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:נחמד.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה.. במידה מסויימת החיים טובים לדעתך?כה לבוש:הא? איפור:כנ"ל מאכל אהוב:פיצה[ כבר פעם שלישית] שתייה אהובה:מיץ להקה אהובה:סליפנוט,בלינק182.לינקין פארק,גרין דיי,פאל אאוט בוי .. סרט אהוב:מעודדןת צמודות [כבר שיעמם אותי להגיד שוב מת לצעק] גלידה:שוקולד עיר בעולם:ניו יורק ארץ:אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון?נתכתב או נעשה עוד 1 שיר ברקע: Linkin Park feat. JayZ - Numb (Encore)(1) שעת סיום:10:30

נושא להודעה?

שעת התחלה:22:09 שיר שמתנגן ברקע: Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids אחלה שיר ספר קצת על עצמך: קוראים לי ניצן, בת 13... מחשבה שעוברת בראש: וואו, לא שאלתם מה שמי ובת כמה אני.. מה עשית היום? כלום ממש. עבדתי בגינה. מה תעשה מחר?אולי אזמין חברות אליי.. נראה כבר חשק ל...: לצחוק בלי הפסקה, עד שתכאב הבטן, עד שיהיו דמעות מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 522, 160, 944 לפעמים, זה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנעארף, מטיילת/לומדת מה אתה הכי אוהב לאכול? כלמיני מה אתה הכי שונא לאכול? קישואים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת
תלוי מה אתם מחשיבים מטורף... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואו, קשה לבחור. באמת לא יודעת. מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד-כתום קיא S: מה המקצוע האהוב עלייך? הממ, ערבית? מה המקצוע השנוא עלייך? ג"ג. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שעברה או זאת? בכל מקרה בשתיהן היו המון שינויים, לטובה בעיקר. עיר/ים אהובות: ים? בכל מקרה, ת"א העיר האהובה עליי.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המצלמה שלי [מתנת יומולדת מוקדמת, אבל לא עקרוני] איפה חגגת יומולדת אחרון? ממ, לא חגגתי עדיין
איך אתה הכי אוהב לבלות? סרטים ועם חברות. סרטים עם חברות השילוב הכי טוב
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 ובחופשים אחרי כן מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00, אבל יש ימים ש9:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? עלק תלבושת אחידה.. חלצות באיזה עשרה צבעים עם סמל מתקלף. מה היה המבחן האחרון? ערבית כמה קיבלת בו? 97
יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה? ועוד איך
ומבית ספר אחר? ממ, לא בעיר. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא
היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? חשבתי על זה, אבל לא חשבתי להתאבד. אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? היום קצת, אבל בכי רציני ביום שלישי. מדוע? חסוי. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? חס וחלילה, בחיים לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? קרן פלס- איתי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה הרבה דיסקים, עכשיו אני חוסכת לדיסק קלאב לקנות כמה דיסקים טובים ככה.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ממ. בר
ולחבק? רונלי
ולנשק? אנעארף,לא רציתי. ולספר לו משהו מהלב? רונלי
יש לך חברה? חברה? מלא
סתםסתם נו, אין לי חבר. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החברות שלי
כפרעליכן, אוהבת אתכן
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את שרוני
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רונלי, בערך שם מיוחד לבן? מיוחד? לא יודעת. לא פגשתי בבן עם שם כזה מיוחד.. שם מיוחד לבת? מוריאל, שם שאני מאוד אוהבת [וגם את מוריאל עצמה
] מאכל אהוב: שאלתם כבר, לא? מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת: ארוחת ערב? נו, חלבי וזה, שבועות. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ענברי
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ, הגופיה התכלת, החצאית השחורה והג'ינס
אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "להציל את סיליה" ו"אוגרים סיבריים" בו זמנית, את אוגרים סיבריים לא סיימתי עדיין. אהבת? את "לציל את סיליה", מאוד, את "אוגרים סיבריים" לא כל כך. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. אהבת? -- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? המשפחה שלי, בכללי על מה דיברת איתו? אנעארף, נושאים של ארוחת ערב. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בר, אולי מריה, אולי רונלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? אני כבר באמת לא יודעת
מה הדבר האחרון שקנית? מחברת כמה הוא עלה? 8 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? רונלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רונלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לאדעת, הפלא לא פה. חוצמזה מחקתי את כולם אתמול ולא נראה לי שקיבלתי מאז חדשים. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עדיין לא, אבל וצים לעשות לי
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? יום שני לפני שבועיים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמממממן. שנה-שנתיים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ב"ש למה הלכת לשם? קניות
איך קוראים לאמא שלך? נירה יש לך שם שני? מהו? חן
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? בטח
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לאדעת. ענבר וחן וטליה מתוקות
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17, רישיון לאופנוע
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? השיניים [ובלי קשר לגשר.. לא משהו שגשר יכול לתקן] והגבות S: ובפנימיות? הנטיה שלי לצעוק. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הנטיה שלה לשאול שאלות, והרבה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה-קיטש-קומדיה וקצת קצת דרמה, יש כמה טובים. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי טוב לי עם עצמי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שניים או שלושה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "למה?" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? " לא יודעת"?
מה עושה לך טוב? לדבר עם רונלי, לטייל, מוסיקה. מה מעצבן אותך? שאנשים אל קולטים המ אני מנסה להגיד להם. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, עט. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר רגשית, מעטפה עם תמונות של המורה שלי, זכרונה לברכה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיונז-שלא-נגמר מה היית לוקח לאי בודד? ממ. מוסיקה, פלאפון
המלצה לסרט: "אהבה זה כל הסיפור", "לאהוב או לא לאהוב", טרילוגית שר הטבעות. תוכנית טלוויזיה? חברים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? דברים נוגעים ללב.. ציטטו לי משיר וריגשו אותי
איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון, ניו יורק, שוויץ, סין. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ממ. להגיד "כולם יבואו לשם, לא כדאי ללכת" ואז לחשוב "אבל בטח כולם חושבים כמוני", ולבוא ולראות שכן מפוצץ כי כולם חשבו כמוך
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וסתיו איזה חג אהוב עליך? שבועות
ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי
חיית מחמד: יפה,מיצה, גורה, פסח, כתם - החתולים הכי מדהימים בעולם כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? המון אנשים נפגשת איתו/ איתה? עם רובם, כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן.

עונה../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 23:36
שיר שמתנגן ברקע: אין
ספר קצת על עצמך: קוראים לי קרן
מחשבה שעוברת בראש: שלמה ארצי מלך
מה עשית היום? התעוררתי, נסעתי לחזרות, חזרתי, ונסעתי לסבתא לארוחת ערב.
מה תעשה מחר? אישן
חשק ל...: הופעה של שלמה ארצי ושלום חנוך
מה המידה שלך בנעליים? 38
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? השמינייה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא מתכננת
מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה
מה אתה הכי שונא לאכול? כרובית
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אף פעם לא עשיתי משהו ממש מטורף..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? רק אחד?.
מה הצבע האהוב עלייך? לבן
מה הצבע השנוא עלייך? כתום זוהר
מה המקצוע האהוב עלייך? חברה
מה המקצוע השנוא עלייך? טכנו'/הסטוריה/ערבית
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה כיפית ומלמדת
עיר/ים אהובות: רמת גן וירושלים
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קיבלתי המון בגדים...
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית,מסיבת הפתעה
איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת לים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1:00 ביום של בי"ס..4:00 בחופשים
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן|
אבל אף אחד לא לובש אותה חוץ מכתות א'
מה היה המבחן האחרון? היסטוריה
כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי אותו
יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור
ומחוץ לשכבה? כן
ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? כן
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
?
היית פעם אצל פסיכולוג? לא
ואצל פסיכיאטר? לא
חשבת פעם על התאבדות? לא אבל פעם חלמתי על זה..
אם כן - סיפרת למישהו? - [אבל את החלום כן]
מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת
מדוע? כי הזכרון שלי דפוק לאחרונה
לקחת סמים מתישהו?
לא
אתה מעשן? חס וחלילה חס ושלום מלח מים לחם שום טפו טפו טפו בחיים לא!
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי מוריד מהאינטרנט?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת...
ולחבק? תם
ולנשק? תם
ולספר לו משהו מהלב? תם
יש לך חבר? לא
ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן..
את מי היית לוקח לאי בודד? את תם
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? תם!!
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בר
שם מיוחד לבן? לא יודעת..
שם מיוחד לבת? לא יודעת..
מאכל אהוב: "מאכל אהוב" ו"מה אתה הכי אוהב לאכול" זה לא אותו דבר?
מאכל שנוא: ^^
דבר אחרון שאכלת: ניוקי
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? דריה
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אין אחד..אני מגוונת חח
אתה לומד ביום שישי? כן
אבל שנה הבאה לא
מה הספר האחרון שקראת? מחזה.."יחפים בפארק"
אהבת? כן
מה הסרט האחרון שראית? "הגבר המושלם" משהו כזה..
אהבת? ממ..כן..בערך..
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אני עכשיו מדברת עם שירי
על מה דיברת איתו? על שבועות
*שעמום*
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? תם
על מי אתה יודע הכי הרבה? תם
מה הדבר האחרון שקנית? קרטיב מנטה
כמה הוא עלה? 2 שקלים
ממי הsms האחרון שקיבלת? נעה
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נעה
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה"
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד
יש לך עדשות/ משקפיים? לא
עשית ישור שיניים? כן
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים..ביקורת..
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים בפסח..
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב

חלק ב'

למה הלכת לשם? סבתא וסבא
איך קוראים לאמא שלך? אין לך מה לשאול??
יש לך שם שני? מהו? לא
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא
אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד!
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מניחה שהתכוונת אבא
16
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם. אבל אני הכי בקשר עם הילי ועם נוי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ברכיים
ובפנימיות? להיות פחות רגשנית, וגם פחות לקחת ללב
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? תם מושלם
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, או דרמה טובה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? תם, רק כדי לראות איך זה לשרוד בגוף כל כך קטן עם כל כך הרבה לחץ
למה? ^
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מי יודע
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טקסי..יש פה--> פרסומת להצגה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תם
כמה קומות יש לך בבית? 2
הלכת פעם להפגנה? לא..אלא אם כן מחאה על סגירת 88 FM זה נקרא הפגנה
הפגנה נגד (או בעד) מה? ^
מתי זה היה? לא זוכרת
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשחק בתאטרון/אביים בתאטרון
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נצנצקפפ
מה עושה לך טוב? לעשות דברים שאני אוהבת
מה מעצבן אותך? לעשות דברים שאני לא אוהבת
מה תמיד צריך להיות בכיס? סוכריית טופי
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גננות [בגינה
]
מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת נוו
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפלפונים
מה היית לוקח לאי בודד? את תם
המלצה לסרט: 12 במחיר אחד, ג'וני אינגליש [יחי הנוסטלגיה]
תוכנית טלוויזיה? חברים
/השמינייה/קרובים קרובים/נולד לרקוד
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עיניים יפות, אמרו לי את זה יותר מפעם אחת אבל מישהו מיוחד אמר לי את זה אז זה היה מאוד יפה
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בפראג..בספרד..כל מיני..
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פטפטנות וחוצפנות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/קיץ
איזה חג אהוב עליך? פסח/חנוכה/שבועות/פורים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא..אבל איתם כן
חיית מחמד: בבית?דגים.2.
כמה אחים יש לך? 2 [לא הדגים
]
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן.נראה לי
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן
נפגשת איתו/ איתה? כן
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן
מהי אהבה בשבילך? אושר
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי שכן
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעשות דברים שאני מאוד אוהבת כמו בשבוע האחרון
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק,לביים,לראות הצגות,לראות הופעות, לראות מחזות זמר..
מקומות בילוי מועדפים: ים,תאטרון
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי למי
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא
את/ה בחור/ה קנאי/ת? מדי פעם
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נצנצקפפ
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן
החיים טובים לדעתך? לפעמים
לבוש: מכנס וחולצה
איפור:
מאכל אהוב: פסטה
שתייה אהובה: ספרייט
להקה אהובה: בית הבובות
סרט אהוב: 12 במחיר אחד
גלידה: וניל/שוקולד צ'יפס
עיר בעולם: פריס/לונדון
ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אגלוש באינטרנט ואלך לישון
שיר ברקע:
שעת סיום: 00:07 (היו הפסקות קטנות באמצע
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo171.gif

שעת התחלה:04:34 שיר שמתנגן ברקע:שום שיר ספר קצת על עצמך:אני שרופה :\\ מחשבה שעוברת בראש:יש הרבה מה עשית היום?הייתי בים ושחזרתי ישנתי קמתי מאוחר ומאז סתםם מה תעשה מחר? לא יודעת:\\ חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?36 וחצי משהו כזה באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה לעיתים...וימי הולדת ומתנות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?סוד מה אתה הכי אוהב לאכול?מלפפון מה אתה הכי שונא לאכול?עגבניה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא עשיתי.. כל הדברים המטורפיים האלה לא בשבילי..אני מפחדת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?וואי כאלו היו הרבה... מה הצבע האהוב עלייך?צהוב מה הצבע השנוא עלייך?אדום מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?נראה לי ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מוזרה עיר/ים אהובות:תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואי לא יודעת :\\ אהבתי את כולן. איפה חגגת יומולדת אחרון?הימולדת שלי בעוד ככה שבוע וטיפה.. אבל הימולדת האחון היה ממ.. עם חברותב חפש את המטמון אחרכך מסיבת הפתעה וגם ביום שופינג עם אמא..וסתם איך אתה הכי אוהב לבלות?בשינה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?00:00(12) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?ערבית כמה קיבלת בו?היה רק ביום רביעי ככה שלא החזירו יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לעיתים היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?- אם כן - סיפרת למישהו?- מתי פעם אחרונה שבכית?- מדוע?- לקחת סמים מתישהו?לא שידוע לי אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שירים של קטנטנות :\\ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כוח ללכת עד לחנות מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואי לא יודעת ולחבק?אני תמיד רוצה לחבק אותה שוב- סבתא שלי ז"ל ולנשק?אגוסטין ולספר לו משהו מהלב?- יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה את מי היית לוקח לאי בודד?סירת מנועה(גנבתי מיהודה לוי תתשובה) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?סבתא ז"ל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אפחד שם מיוחד לבן?אגוס שם מיוחד לבת?שמות של בנים.. נגיד כמו שגיא(לחברה שלי קוראים ככה) או זיו מאכל אהוב:סלט מאכל שנוא: פירה\אורז\שניצל דבר אחרון שאכלת:- בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות מהעבר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?פיג'מה אתה לומד ביום שישי?כה מה הספר האחרון שקראת?אני עכשיו קרואת ספר שחכתי את השם שלו.. אהבת?כה מה הסרט האחרון שראית? וואי חחח ראיתי מיקודם את הסוף וההתחלה (בלי אמצע) של אלכס חולה אהבה... אבל כעיקרון ראיתי בקולנוע הלפני איזה חודש סרט שחכתי את השם שלו אהבת?כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?שגיא על מה דיברת איתו?מה זה ענינכם?! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?פחית דיאט קולה בים כמה הוא עלה?10 דקל -גנבים ממי הsms האחרון שקיבלת?אם אני רוצה לבוא לים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?הדר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת..הוא לא לידי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בא לי לשתות יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא מזמן..הינו בסיור ביד ושם מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?ים איך קוראים לאמא שלך?מה זה חשוב?! יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?עניתי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?יש לי רק שתיים ואני אוהבת את שתיהן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?או 20 אחרי צבא ובטיול. או ככה 10 אבל בלי התמימות מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?- איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אח של אגוסטין למה?להיות עם אגוסטין שבוע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקווה ל2 לפחות מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שינה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אגוסטין כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?- מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:- מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת:\\ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?נשמה מה עושה לך טוב?שינה..ציון טוב מבחן..חברות מה מעצבן אותך?וואיי הרבה מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד?עניתי על זה כבר המלצה לסרט:המסע אל החלום תוכנית טלוויזיה? לא יודעת:\\ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?- איך את/ה מתגבר על באסה?ישנה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארגנטינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן ולא חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?למה לא!? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן..אבל סתם ידיד ידידה לא משהו רציני נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך?- את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?עניתי גם על זה לא?! מה את/ה אוהב/ת לעשות?לא יודעת מקומות בילוי מועדפים:ים..סרט..בית של חברה..מיטה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נשמה האם את/ה מאמינ/ה בה´?בדרכי החיים טובים לדעתך?- לבוש:ג'ינס גופיה מכנס עד הברך חולצה קצרה איפור:לעיתים מאכל אהוב:יוו קרציות שתייה אהובה:דיאט קולה להקה אהובה:ארווי סרט אהוב:המסע אל החלום גלידה:שוקולד עיר בעולם:ארגנטינה ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע:אין שעת סיום:04:50

שלי

שעת התחלה: 9:07 שיר שמתנגן ברקע: ---- ספר קצת על עצמך: אממ אמי אוהבת את הגיים בויז ואוהבת לרקוד מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה מה עשית היום? ישנתי וזהו. מה תעשה מחר? ילך לבצפר ולחזרות חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בהמון לתת את כולם?? גיים בויז,סקרים ושאלונים,רוני,דניאל זילברשטן,וכו.. אם כל כך אכפת לכםמכולם תכנסו לכרטיס האישי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארצות הברית בלהקת מחול מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?יש כמה.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש הרבה דברים טיפשיים שעשיתי בחיי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המקצוע האהוב עלייך? ריקוד מה המקצוע השנוא עלייך? הכל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה ממש מעצבן! עיר/ים אהובות: עתלית והים של עתלית ( אני גרה בחיפה!) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חדר חדש איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ בבית מסיבת פיגמות איך אתה הכי אוהב לבלות? בים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעה קבועה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אממ לפני 4 ימים כמה קיבלת בו? לא קיבלתי עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? בארור ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? ---- מתי פעם אחרונה שבכית? אממ לא זוכרת מדוע? ---- לקחת סמים מתישהו? חס וכרפס !! אתה מעשן? כנ"ל מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ אף פעם לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אלייך דניאל זילברשטן למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים אבל עדיין לא יצא לא דיסק .. אז אני מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי ולחבק? אף אחד ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? --- יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את... אנוכי אני עצמי וחברה ממש טובה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן עם חברה שלי שם מיוחד לבן? אושר שם מיוחד לבת? שיראל מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: דגים דבר אחרון שאכלת: -------- הרגע קמתי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברת ילדות שקד מעתלית .. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? צאיתץ אחת שאני לא מפסיקה ללבוש.. אתה לומד ביום שישי? כן לצערי מה הספר האחרון שקראת? נעלי בלט אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מה שבחורה רוצה אהבת? מאודדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? היא אמרה לי לקום עוד מעט הולכים לאנשהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי טלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על חברה שלי אן מה הדבר האחרון שקנית? אפשר לשנות א תהשאלה מה הדבר האחרון שאני יקנה היום? אם כן אז אני הולכת לקנות בגדיים כמה הוא יעלה? הרבהה ממי הsms האחרון שקיבלת? מירדן חברה שלי ( שהיא מופיעה פה בפורום בתור ירדנדן או פעמיים בוסקילה123 ) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאפחד אין לי שיחות לקחו לי בגלל שהוצאתי יותר מידי.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קורנפלקס עם חלב יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ---- מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קיריה למה הלכת לשם? אבא שלי גר שם! איך קוראים לאמא שלך? לא עינינכם יש לך שם שני? מהו? גליה אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא על שם משהו על שם השיר של הגיים בויז גליה נתתי לעצמי שם שני.. אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אוהב בנדוד שלי שהוא ב שנתיים! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שומדבר ובפנימיות? ---- איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא יותר מידי אדישה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיות רומנטיות קיטציות (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אנשים שישנים החזרות גמרו אותי!! למה? כי אני רוצה לישון החזרות גמרו אותי!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אממ 1 לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה רוצים ממני אני כולה בת 13 מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ענבל הלכת פעם להפגנה? ---- הפגנה נגד (או בעד) מה? ---- מתי זה היה?--- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: יהיה בלהקת מחול בארצות הברית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? גיים בויז לא גיי בויז שמציקים לי כל הזמן ושואלים אותי מה עם הגיי בויז מה עושה לך טוב? לרקוד מה מעצבן אותך? אח שלי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? חולצה של דולצה גבאנה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הכל מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון אוכל וסירה המלצה לסרט: מה שבחורה רוצה,שחקי אותה מותק!! תוכנית טלוויזיה? האלופה והשיר שלנו 3 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני רוקדת כמו הבלרינות שיש בקופסאות תכשיטים איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? באוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות ישנונים איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ!!!!! איזה חג אהוב עליך? החג של החופש הגדול האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: אין לי ( היו לי אבל לקחו אותן) כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? מילה קטנה עם משמעות גדולה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לרקוד מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: LOVE , ומועדון הדיסלקטיות ש-ל-י-ט-ה האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? תלוי למי תמיד משהו צריך להיות מעלייך.. לבוש: גינס וגופיה איפור: --- מאכל אהוב: פיצה ( זה כבר היה!! ) שתייה אהובה: מים להקה אהובה: הגיים בויז סרט אהוב: שחקי אותה מותק גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: עתלית ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? ילך לאכול שיר ברקע: אין שעת סיום: 9:43

השאלות חוזרות על עצמן יותר מדי

שעת התחלה:
12:58 שיר שמתנגן ברקע:
כאילו בראשי הקט והחלול?
כלום. ספר קצת על עצמך:
אני שבלול מזוקן. מחשבה שעוברת בראש:
אין לי מוח
. מה עשית היום?
כלום. מה תעשה מחר?כלום. חשק ל...:
אוכל
מה המידה שלך בנעליים?
38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
נרניה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
אם תראו- לא תזהו
. מה אתה הכי אוהב לאכול?
אורז
מה אתה הכי שונא לאכול?
פלפל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
עליתי במעלית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
נולדתי. מה הצבע האהוב עלייך?
ירוק. מה הצבע השנוא עלייך?
אמממ... לבן? מה המקצוע האהוב עלייך?
ערבית מה המקצוע השנוא עלייך?
פיזיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
פיפי קקה. עיר/ים אהובות:
ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
אוממ.. לא יודעת
איפה חגגת יומולדת אחרון?
בגרנד קניון איך אתה הכי אוהב לבלות?
בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
7:30-8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
כע מה היה המבחן האחרון?
אמממ... יוו לא זוכרת
. מתמטיקה! כמה קיבלת בו?
עוד לא החזירו. יש לך חברים מחוץ לכיתה?
כע. ומחוץ לשכבה?
כע ומבית ספר אחר?
כע ומהעיר אחרת?
כע אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לא
היית פעם אצל פסיכולוג?
כע ואצל פסיכיאטר?
לא חשבת פעם על התאבדות?
לא אם כן - סיפרת למישהו?
לא
מתי פעם אחרונה שבכית?
אמממ.. לא זוכרת מדוע?
לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?
לאאאאאאא אתה מעשן?
לאאא! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
אף-פעם? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
when you are a king למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
כי אין לי כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
אני|מזוכיזם|. ולחבק?
המזוזה שלי ולנשק?
המזוזה שלי ולספר לו משהו מהלב?
למזוזה שלי יש לך חברה?
אני לא לסבית. ראית בחנוכה את הפסטיגל?
כעעעע
את מי היית לוקח לאי בודד?
את המזוזה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
שאלת כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
לא שם מיוחד לבן?
אמממ... :-\ שם מיוחד לבת?
נדיר. goodness gracious. מאכל אהוב:
אורז. שאלת. מאכל שנוא:
פלפל. שאלת. דבר אחרון שאכלת:
כזה... עוגיה כזאת עם גבינה, סומסום וקצח. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
אמילי
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינס אתה לומד ביום שישי?
כע מה הספר האחרון שקראת?
"הסיפור שאינו נגמר"
אהבת?
מאודדדד מה הסרט האחרון שראית?
ביוטיפול, ב-יס1 אהבת?
ככה ככה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
אבא על מה דיברת איתו?
על הסרטים שהוא רואה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
אמממ... טרה? על מי אתה יודע הכי הרבה?
טרה
מה הדבר האחרון שקנית?
נראה לי שאת השעון שלי
כמה הוא עלה?
50 ש"ח. והוא שקסי ברמות. ממי הsms האחרון שקיבלת?
לא זוכרת
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
אליה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
give me a break. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
שוקולד. יש לך עדשות/ משקפיים?
משקפיים. עשית ישור שיניים?
כע. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
חודש ויום. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
המון זמן... בסוכות. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
לטרון למה הלכת לשם?
רביעי. איך קוראים לאמא שלך?
לא עניינכם יש לך שם שני? מהו?
כנ"ל אתה קרוי על שם מישהו? מי?
כנ"ל אתה אוהב ילדים קטנים?
לא מי יודע מה
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?
3
טיפשות. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
הצדז של אבא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
14
. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
כלום. אני מושלמת. ובפנימיות?
כנ"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
הטיפשות שלה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
עם המזוזה שלי למה?
כי כולם מנשקים אותה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?

© h i l a ©

New member
"קצת" ארוך ^^.. עונה!

שעת התחלה: 14:44 שיר שמתנגן ברקע: gone so young- amber pacific ספר קצת על עצמך: היי מה קורה?! חחח נו אין לי כוח מחשבה שעוברת בראש: שתומר נורא שווה מה עשית היום? הלכתי למתחם והיה מאוד משעמם מה תעשה מחר? אשן או משהו?! חשק ל...: לראות תומר! מה המידה שלך בנעליים? מה אכפת לכם?^^ באיזה פורום אפשר למצוא אותך? האלופה למרות שאני לא כותבת שם כבר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עם סת' מה שבטוח ^^ מה אתה הכי אוהב לאכול? עוגת גבינה כאילו דא מה אתה הכי שונא לאכול? פלפלים! או משהו חריף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת חחחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כתבתי לתומר בעילום שם באיסקיו שהוא ממש יפה מה הצבע האהוב עלייך? כתום, שחור, כחול ואדום, אין משהו מעודף.. מה הצבע השנוא עלייך? אני לא שונאת צבעים, זה תלוי באיזה רקע שמים את הצבע... מה המקצוע האהוב עלייך? לשון, זה לא אהוב, אבל זה הכי קל מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך וערבית ואם יש גאומטריה אז גם מתמטיקה... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעצבנת אבל עברה מהר עיר/ים אהובות: ראשל"צ לא יודעת למה :| אה ואני גם מתה על ים המלח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שקנו לי בכיתה ג' טלוויזיה וכבלים לחדר ^^ איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי משהו מיוחד איך אתה הכי אוהב לבלות? לחפש שווים, אני כ"כ אוהבת את זה... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10-11 כשש בצפר אחר"כ מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:55 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא אבל שנה הבאה תיהיה מה היה המבחן האחרון? תנ"ך כמה קיבלת בו? לא אמרו לי עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אבל אני לא גרה בעיר! אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן חחחח "תיק שמן אתה צריך דיאטה!!" היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אפשר להגיד שזה הגיע למחשבות שלי פעם אחת אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני איזה שבועיים-שלוש מדוע? כי המורה לתנ"ך הביא לי 0 על מבחן שהתאמנתי אליו יומיים רצופים, אני ממש מפגרת שבכיתי מזה לקחת סמים מתישהו? לא XD אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת אני מורידה בכמויות מסחריות XD למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? חחחח מורידה מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המורה לתנ"ך ולחבק? אמא ולנשק? אמא? [בלחי] ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת יש לך חברה? אני בת! ולא אין לי חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? תומר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? תומר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם חברה שם מיוחד לבן? תומר חח סתם זה שם של ערסים אבל תומר לא ערס שם מיוחד לבת? חן זה שם ממש יפה לבת מאכל אהוב: עוגת גבינה? מאכל שנוא: פלפלים ודברים חריפים דבר אחרון שאכלת: שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אולי הייתי רוצה לחדש.. אבל זה סוד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסים שחורים עם פסים לבנים ירוקים אתה לומד ביום שישי? לא אני גאונה מה מה הספר האחרון שקראת? "חוות החיות" אהבת? כן.. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם מי שאני מדברת עכשיו במסנג'ר על מה דיברת איתו? על מה לכתוב לתומר באיסקיו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי אני חושבת על מי אתה יודע הכי הרבה? על החברה הכי טובה שלי נירא לי מה הדבר האחרון שקנית? ואו.. אמממ... ביום רביעי קניתי בחדר אוכל של הבצפר צ'יפס? כמה הוא עלה? חח ממי הsms האחרון שקיבלת? אמממממ, יסמין אני חושבת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ויולטה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת אבל מה שבטוח זה הודעת טיפקום אינפו חדשות מטומטמות שצריך להרוג מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני שבעה תודה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא יש לי שיניים ישרות מתמיד מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ואו ממזמן!!! צריך מתישהו שוב ללכת

© h i l a ©

New member
חלק ב' XD

מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? הייתי ביום רביעי שעבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? יום ירושלים עם השכבה איך קוראים לאמא שלך? חח מה זה אכפת לכם יש לך שם שני? מהו? כן אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ואוווו יש המון! כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אני חושבת 4 או 5, יש משפחה אחת שניתקנו איתם תקשר [רבנו איתם] ואני לא זוכרת כמה ילדים יש להם... 3 או 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עומר או שנדב? או שקובי? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף המכוער שלי ובפנימיות? להפסיק לשקר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החברה הכי טובה שלך? שאין לה סובלנות?! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אני חולה על סרטי קומדיה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם תומר ואלי ועם הילה [לא אני] ועוד כמה למה? כי תומר יפה ואלי גם והילה הזו כזו יפה שהיא יכולה להתחיל עם תומר כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תומר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומר כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: די עם השאלות האלו, לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שראינו תעיניים של תומר, זה כזה דבר יפה! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חחחח זה לא נירא לי ביטוי אבל שיהיה "החיים קשים" מה עושה לך טוב? לראות תומר מה מעצבן אותך? לחשוב שיש אנגליית שעתיים ואחרי זה מתמטיקה שעתיים מה תמיד צריך להיות בכיס? מצלמה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שליטה בשפות מה הפריט הכי יקר שיש לך? תאמת יש לי דברים שהם יקרים אבל אני לא מחשיבה אותם יקרים, ויש כאלו שפחות ואני מחשיבה אותם יקרים, אז האמ פי שלוש כי הוא הכי יקר לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חחח גבינות מה היית לוקח לאי בודד? תומר המלצה לסרט: ווי באמת שהיה לי אבל אני לא זוכרת תשם שלו תוכנית טלוויזיה? האלופה כרגע מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי תווי פנים יפים איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת על תומר היפה שלי איפה היית רוצה לבקר בעולם? חשבתי על ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אי סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא אבל אם אני חברה שלהם אז אין לי בעיה חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? היה אחד אבל זה לא שהכרנו באינטרנט, זה שחברה שלי הכירה לי אותו ונתנה לי תאיסקיו שלו אז נפגשנו מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לאהוב את האופי לא את היופי, אם אוהבים רק את היופי אז זה לא נקרא אהבה, זה נקרא הדלקות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר? תומר מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרדוף אחרי אלי למרות שהפסקתי כי זה מבאס אחרי זה מקומות בילוי מועדפים: מתחם את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מהה אני כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית בע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא תשארי כמו שאת את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מה לעשות מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "שאלה טובה" התחלתי להגיד לא ממזמן האם את/ה מאמינ/ה בה´? לאהחיים טובים לדעתך? עם תומרים בכל פינה לבוש: בדר"כ בגדים שחורים, אבל זה לא שאני פריקית, אני פשוט אוהבת ככה.. איפור: לא מאכל אהוב: אורז עם אפונה כזו? שתייה אהובה: לימונדה\תות בננה\ענביםלהקה אהובה: יש הרבה סרט אהוב: יש אחד אבל שכחתי תשם שלו גלידה: כל גילדה שהיא עם פצ'פוצ'י שוקולד עיר בעולם: ראשל"צ ארץ: ארצות הברית מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשב בטוסטר? שיר ברקע: in the shadows- story of the year שעת סיום: 15:26

קלף חזק

New member
תשובות קצרות לשאלון ארוך

שעת התחלה: 18:58 שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: כבר ממזמן לא תלמיד כמו הרב שעונה כאן על סקרים, אפילו לא על ספסלי האוניברסיטה. עוסק בתקשורת, מחשבים והתחביב העיקרי שלי זה מיסטיקה. מחשבה שעוברת בראש: למה החג לא יכל לצאת באמצע השבוע מה עשית היום? לא משהו יוצא דופן מה תעשה מחר? מי יודע חשק ל...: חופשה בחו"ל מה המידה שלך בנעליים? 47 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? משתנה עם הזמן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במקום שבו אני נורא מאושר מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של הבית וחומוס מה אתה הכי שונא לאכול? גבינות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכר מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז מה הצבע השנוא עלייך? כתום מה המקצוע האהוב עלייך? תיכנות מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה. פעם זה היה מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה של תהפוכות רבות, קריירה והגשמות עיר/ים אהובות: מעדיף מושבים או ישובים קטנים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב איפה חגגת יומולדת אחרון? בצימר בצפון איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי עם מי ומתי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות 01:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין ביה"ס,יש עבודה וזה בסביבות 09:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? שהייתי תלמיד פעם אז היתה מה היה המבחן האחרון? מי זוכר כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר מדוע? לקחת סמים מתישהו? ממש לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי אמר שאני מוריד למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני דווקא כן קונה דיסקים ולפעמים גם מקבל אותם ישירות מהאומנים הבודדים שאני בקשר איתם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד ולחבק? חברה שלי ולנשק? חברה שלי ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, אולי אני אקח את הילדים לעתיד פעם את מי היית לוקח לאי בודד? חברה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אלמוג שם מיוחד לבת? נועה מאכל אהוב: שאלתם כבר מאכל שנוא: שאלתם כבר דבר אחרון שאכלת: שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מישהי מתקופת הצבא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזו חולצה שחורה אתה לומד ביום שישי? לא לומד ביום שישי מה הספר האחרון שקראת? סרנדיפיטי של רוני שחר אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי מה הדבר האחרון שקנית? משהו למחשב כמה הוא עלה? בסביבות ה-1000 ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותו אחד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כ-3 חודשים לביקורת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כחודש וחצי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא למה הלכת לשם? ככה איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תתפלאו אבל כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 12 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שאלתם איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אתם באמת מכירים אותה? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוסיף עוד קצת שרירים אולי ובפנימיות? לעשות דברים בלי לשקול יותר מדי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? רחפנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח ומד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שר לאיכות הסביבה למה? כדי לעזור לסביבה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לפי הקלפים,שתיים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נועה כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כנראה שכן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד מתי זה היה? הרבה שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כל דבר שאני אהיה בו מאושר. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? פגישה עם מישהי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מקווה שלא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בהתאם לאירוע איפור: ממש לא מאכל אהוב: פעם שלישית ששאלתם שתייה אהובה: מים מינרלים להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: רומא ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אכתוב שהוא היה ארוך מדי ודילגתי קצת שיר ברקע: אין שעת סיום: 19:21

d r o r y

New member
עונה:

שעת התחלה:20:40 שיר שמתנגן ברקע:"אדוני ראש העיר" של יגאל בשן ספר קצת על עצמך:תלמדי עלי מהתשובות שאתן לך על השאלות מחשבה שעוברת בראש:כל מיני זכרונות,השיר הנ"ל,ועוד כמה... מה עשית היום?מחשב,רדיו,טלוויזיה,שינה מה תעשה מחר?מחשב,טיול בחוץ,מוזיקה,רדיו... חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים?43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?מלא איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נלך על תסריט אופטימי:גר באיזה מקום יפה,עם סביבה טובה,מאושר ונהנה מהחיים,ואיש קריירה מצליח(לא יודע עוד באיזה תחום) מה אתה הכי אוהב לאכול?יש מליון מה אתה הכי שונא לאכול?דברים שאני ממש שונא אני פשוט לא אוכל ולא מתקרב אליהם מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחח...מעדיף שלא לדבר על זה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?כחול,שחור,ירוק,זהב,תכלת,טורכיז,לבן,סגול מה הצבע השנוא עלייך?לא יודע מה המקצוע האהוב עלייך?לא יודע מה המקצוע השנוא עלייך?כשהייתי תלמיד שנאתי כמעט הכל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בשתי מילים:לא טוב.במשפט אחד:מקווה להרבה יותר טוב השנה עיר/ים אהובות:נתניה ותל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מחשב איפה חגגת יומולדת אחרון?במסעדה בשרית אחת איך אתה הכי אוהב לבלות?אני אוהב בילויים שקטים ואינטימיים-או לבד,או ממש עם מספר מצומצם של אנשים(שניים-שלושה).אם זה עם חברים,אז אני אוהב לשבת באיזה מקום יפה כזה,לאכול משהו,לשוחח ולטייל.אם זה לבד,אז אני אוהב להתבודד באיזה מקום שאני אוהב ותוך כדי לשמוע לי מוזיקה ולהתחבר לאווירה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?ממוצע-בין 2:00 ל 3:00 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אני לא תלמיד יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?----- מה היה המבחן האחרון?בגרות באזרחות.ממש מזמן! כמה קיבלת בו?33.חחח יש לך חברים מחוץ לכיתה?אני כבר לא בכיתה! ומחוץ לשכבה?----- ומבית ספר אחר?----- ומהעיר אחרת?כל החברים שלי הם מהצבא,כך שכמעט כולם מחוץ לעיר שלי אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא. היית פעם אצל פסיכולוג?הייתי כמה פעמים אפילו ואצל פסיכיאטר?כנ"ל חשבת פעם על התאבדות?יותר מידי פעמים אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?ממש בכיתי?לפני איזה כמה חודשים מדוע?בעיות ותסביכים נפשיים. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מעולם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא יודע למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני בדר"כ קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?יש כ"כ הרבה כאלה!!! ולחבק?לא זוכר ולנשק?לא יודע ולספר לו משהו מהלב?אחד החברים אולי יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אולי את אחי ועוד איזה שני חברים טובים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עכשיו?אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?יש המון שם מיוחד לבת?כנ"ל מאכל אהוב:יש מליון ואחת מאכל שנוא:לא שאלת כבר? דבר אחרון שאכלת:לחם קל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כאלה שאני מנתק מהם קשר ורוצה לחדש. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אין כזה אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?שיאים של גינס-מהדורת 2005 אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?קלרה הקדושה אהבת?חיבבתי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי על מה דיברת איתו?סתם משהו מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אח שלי ועוד איזה שניים/שלושה חברים,ובן דוד שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?על האנשים הנ"ל ועל אמא שלי(נראה לי) מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכר כמה הוא עלה?---- ממי הsms האחרון שקיבלת?חבר אחד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אותו החבר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודע מה ממש בא לך לאכול עכשיו?משהו מתוק כזה וטעים יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני איזה שבועיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?להפגש עם חבר איך קוראים לאמא שלך?חסוי יש לך שם שני? מהו?כן.כמעט ולא משתמשים בו-מרדכי אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם מרדכי היהודי אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שניים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?בערך 7-8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?בן דוד אחד מצד האבא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לרדת עוד ממש קצת במשקל,וטיפה לגבוה ובפנימיות?אממ...מליוןןן דברים.בכלליות-לשנות את המבנה הנפשי שלי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לפעמים קצת אדישות,אגואיסטיות,וקיצוניות בדת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אדם מאושר למה?כדי להיות מאושר כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודע אם יהיו לי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?"גלידה" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?עומר כמה קומות יש לך בבית?בבניין-8. הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?----- מתי זה היה?----- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקווה להיות מאושר מה הרגע המאושר ביותר בחייך?קשה לי עכשיו להזכר ולהסביר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?נראה לי ש"וואללה". מה עושה לך טוב?לשמוע מאנשים דברים שאני רוצה לשמוע,לשמוע דיעות דומות לשלי,ושהדברים שחשובים לי פשוט מסתדרים מה מעצבן אותך?צביעות,חוסר אובייקטיביות,אגוצנטריות,דבריי שטות והבל,חשיבה עקומה של אנשים,זלזול,חוסר פרגון,חוסר קבלה,וכ"ו... מה תמיד צריך להיות בכיס?ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?כשרונות שקשורים לאישיות. מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממ...לא יודע מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל ושתייה מה היית לוקח לאי בודד?דיסק-מן שלי עם כל הדיסקים שאני אוהב,אוכל,שתייה,דפים ועטים המלצה לסרט:מלך הסלים תוכנית טלוויזיה?השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכר איך את/ה מתגבר על באסה?אז זהו,שאני לא ממש מתגבר. איפה היית רוצה לבקר בעולם?שום מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?עממיות,חומריות,חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו וקיץ איזה חג אהוב עליך?כלום האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן ולא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן ולא מהי אהבה בשבילך?קודם כל כבוד ואהבת האופי/האישיות של האדם השני.אח"כ גם חיבור,משיכה,וכ"ו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?ציינתי כמה דוגמאות למעלה מה את/ה אוהב/ת לעשות?מחשב,שיחות נפש עם חברים,טיולים,הליכה,האזנה לרדיו ולמוזיקה,כתיבה... מקומות בילוי מועדפים:פארקים וגנים למיניהם ועוד כל מיני רחובות שאני נוהד להסתובב בהם הבמון את/ה אוהב/ת להיות בבית?עבור כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא היתה לי מעולם חברה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?משתדל להיות באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:לא עולה לי עכשיו לראש האם את/ה מאמינ/ה בה´?נוטה להאמין החיים טובים לדעתך?ממש לא.אבל אני כולי תקווה ואמונה שהם הולכים להיות נהדרים. לבוש:לא משנה איפור:כנ"ל מאכל אהוב:שאלת כבר שתייה אהובה:יש המוןןן להקה אהובה:אתניקס,החלונות הגבוהים,גזוז,כוורת,משינה,אבטיפוס סרט אהוב:מלך הסלים גלידה:מוקה,עוגיות,ריבת חלב ווניל עיר בעולם:נתניה ותל אביב ארץ:ישראלללל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לשאלון אחר שיר ברקע:אין שעת סיום:21:18

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחלק 1

שעת התחלה: 21:44 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: בת כמעט 21 מאשדוד, חיילת משוחררת מחשבה שעוברת בראש: כלום מה עשית היום? ישנתי ורבצתי מול הטלוויזיה מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: שוקולד מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שום פורום, כבר אין לי זמן לזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל וצ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? ביצים וגבינות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ברחתי מהבסיס חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת מה הצבע האהוב עלייך? בייבי בלו מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה עיר/ים אהובות: אילת, טבריה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה דיגיטלית איפה חגגת יומולדת אחרון? בנאפיס ואחרי זה בפאב איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם החבר'ה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעה קבועה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? סיימתי ביצפר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? חח לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? בחיים לא אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? וואו, מזמן... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שירי מימון, לאן שלא תלכי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בא לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת ולחבק? עירית ולנשק? עירית ולספר לו משהו מהלב? עינבי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עירית ועינבי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עירית אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לא יודעת שם מיוחד לבת? דניאל מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס מאכל שנוא: ביצים דבר אחרון שאכלת: פופקורן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גדי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 6 אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? לבנבנות אהבת? כןןן היה קורע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עינבי על מה דיברת איתו? כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עירית, עינבי ורננה על מי אתה יודע הכי הרבה? על רננה מה הדבר האחרון שקנית? נעלי אולסטאר לעיריתו'ש שלי כמה הוא עלה? 200 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? ג'ני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ג'ני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנתיים או משהו כזה.. לפני הגיוס מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני משהו כמו 10 שנים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא למה הלכת לשם? כי קרובת משפחה שלי נפטרה

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחלק 2

איך קוראים לאמא שלך? הדס יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון... אין לי כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זאת אותה שאלה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? רננה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כן, את הגובה ובפנימיות? את הביישנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם עינבי למה? כי היא בדיוק ההפך ממני, לא ביישנית ועושה כל מה שבא לה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? משהו כמו 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כלום מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עירית כמה קומות יש לך בבית? 1, אני גרה בבניין של 8 קומות הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג... עדיין לא החלטתי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשעירית נולדה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה ו-אין בעיה מה עושה לך טוב? לבלות עם החבר'ה מה מעצבן אותך? שמעצבנים אותי חח מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, ת.ז וקצת כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, דיסקמן ודיסקים המלצה לסרט: לבנבנות (White Chicks) תוכנית טלוויזיה? נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני האחות הכי הכי איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? ל"ג בעומר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 5, לא כולל אותי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כנות, הבנה הדדית וכבוד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם אנשים שאני אוהבת וההפך מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לצאת עם החבר'ה מקומות בילוי מועדפים: כל פעם זה מקום אחר... אז אין לי ספציפי את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סבבה, אין בעיה ו-שיט הפנס האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ספורטיבי איפור: שחור בעיניים מאכל אהוב: נו, כמה פעמים תשאלו את זה? שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אין סרט אהוב: יש הרבה גלידה: שוקולד שוויצרי עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: אין שעת סיום: 22:03

Ofek The Diva

New member
עוווונהה

שעת התחלה:23:08 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:אממ אני טיפוס דיי קשה. אבל אני חמודי=] מחשבה שעוברת בראש: חם לי מה עשית היום?הייתי בים=] ואצל סבתא מה תעשה מחר?ים ים ים וללמוד לתנ"ך חשק ל...:לצאת.. מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?השיר שלנו ופה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?.....שאגיע לשם אני אודיע לכם על מצבי מה אתה הכי אוהב לאכול?קוסקוס ושניצל מה אתה הכי שונא לאכול?דברים מוזרים כאלה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אמממ אין כזה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אוי... חח יש משו מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מהירה, הרבה מסיבות והיה טוב=] עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ברכה של חברה =] איפה חגגת יומולדת אחרון?ב-SOOO מועדון איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם חברות, ללכת למועדונים, לסרט, לים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12+ מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה...בגרות כמה קיבלת בו?חח עזבו יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?- מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שבוע מדוע?- לקחת סמים מתישהו?לאאאא אתה מעשן?לאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אממ לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?לא חבל על הכסף? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חברה של חברה שלי.. שעשתה לה רע ולחבק?חברה שלי ולנשק?כל סקסי אפשרי חח ולספר לו משהו מהלב?דורין יש לך חברה?-?- ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את 2 החברות הכי טובות שלי ואת סבתא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אפחד מסוים אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?ליעד שם מיוחד לבת?אופק מאכל אהוב:לא שאלתם את זה כבר? מאכל שנוא:גם את זה? דבר אחרון שאכלת:שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה מהיסודי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים אתה לומד ביום שישי?לא=] מה הספר האחרון שקראת?ספר באנגלית.. לבוקריפורט חח אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?מהיר ועצבני 2 חח בדיוידי אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה שלי על מה דיברת איתו?על זה אני אצא איתה היום אולי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?סופיה,דורין על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי.. וגם לא בטוח מה הדבר האחרון שקנית?3 זוגות נעליים, 2 מכנסיים ו2 חולצות כמה הוא עלה?חחחח הרבה ממי הsms האחרון שקיבלת?אממ דורין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?קרן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?את שנייהם עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?22.8 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אממ לפני חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?נתניה למה הלכת לשם?קניות איך קוראים לאמא שלך?למה? יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן מאוד. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?9 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?6+ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?תמיר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?שום גיל אחר=] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?להיות יותר רזה קצת ובפנימיות?להפסיק להיות אנטי לכל דבר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אומרת לאחרים מה לעשות והיא לא עושה את זה בעצמה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- קומדיות ואקשן עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?סלבריטי כלשהו למה?לראות איך מרגיש מפורסם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?יוסי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נחום חעחע כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?- מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אממ שהגישו אותי במתמטיקה על 70 ו80 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"נעל" מה עושה לך טוב?שמתחילים איתי מה מעצבן אותך?כמעט הכל חח מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון ואוזניות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממ לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?לא שאלתם את זה? המלצה לסרט:שודדי הקאריביים תוכנית טלוויזיה?אממ כל מיני מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני יפה איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה ומדברת עם חברה שלי איפה היית רוצה לבקר בעולם?ספרד, שוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חמימות וחיבה בין האנשים למרות כל הצעקות איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אי אפשר לתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מסיבה טובה מה את/ה אוהב/ת לעשות?ים, לקרוא, לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, לרקוד מקומות בילוי מועדפים:מועדון, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן לצערי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יואו אתם חוזרים על עצמכםם האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא נראה לי החיים טובים לדעתך?כן.. תמיד יש דבר יותר גרוע לבוש:ג'ינס וגופיה יפה איפור:צלליות, מסקרה, ליפסטיק שתייה אהובה: מים, דיאט קולה להקה אהובה:אין גלידה:וניל עיר בעולם:פריז ארץ:צרפת מה תעשה כשתסיים את השאלון?אמממ ילך לראות מי באייסיקיו שיר ברקע:אין שעת סיום:23:23

La Toosh

New member
עונענע../images/Emo203.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo175.gif

שעת התחלה: 19:15 שיר שמתנגן ברקע: wheatus- teenage dirtbag ספר קצת על עצמך: אני אוהבת מוזיקה, דיסני, גיטרות, דברים מאגניבים ואפלים וקשוחים
, אימויים למינהם D: ומה עוד? מחשבה שעוברת בראש: "מעניין מתי אני אחזור ללמוד ללשון." מה עשית היום? למדתי למתכונת בלשון, ראיתי סרט באמצע, רבצתי במחשב, וזהו. מה תעשה מחר? אלמד ללשון
חשק ל...: אימו משלי
עדיף את אנטוני/ (סלאש
) איאן מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
לא תמצאו אותי נענע
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הומ. לא יודעת
מה אתה הכי אוהב לאכול? כלמני מה אתה הכי שונא לאכול? רוטב חמוץ מתוק בסיני שלי
בעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה אני לא זוכרת >< מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואי אני לא זוכרת אבל עשיתי כמה בטוח. מה הצבע האהוב עלייך? שילובים , כמו אדום ושחור, ורוד ושחור D: מה הצבע השנוא עלייך? ירוק זית כזה של צה"ל
מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה (כן כן) וביולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? אלגברה!!!
ולשון!!!
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא. עכשיו כיף עיר/ים אהובות: ת"א, ירושלים... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אח שלי, פוסטרים של סטינג איפה חגגת יומולדת אחרון? לא עשיתי מומולדת
איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים הכי טובים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני מרגישה עייפה וזה בערך ב-2
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? הכי מוקדם זה 8:50 והכי מאוחר זה 9:35 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה עם סמל בצפר מה היה המבחן האחרון? מתכונת בהיסטוריה כמה קיבלת בו? עדיין לא יודעת >< יש לך חברים מחוץ לכיתה? of coruce darling ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? חחח יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם בריאן, הגיטרה שלי
היית פעם אצל פסיכולוג? נופ. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? *שורקתבתמימות* אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? קצת נכנסו לנשמה לא? מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? ממש ממש לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה שהחברה הכי טובה שלי עזבה לעיר אחרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? simple plan- vecation למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יקר מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? להרבה אנשים בא לי להרביץ ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? חברה טובה שלי יש לך חברה?
למה זה לא מכוון גם לבנות? לא אין לי. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, מה אני משועממת? את מי היית לוקח לאי בודד? חברים מאוד קרובים את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את האחים שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד שם מיוחד לבן? מיכאל שם מיוחד לבת? קסם, מיתר מאכל אהוב: פסטה מאכל שנוא: אבוקדו, רוטב חמוץ מתוק דבר אחרון שאכלת: שוקולד חחח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין אחד כזה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצהשאני לובשת עכשיו אתה לומד ביום שישי? כן
מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו- דויד גרוסמן אהבת? מאוט מה הסרט האחרון שראית? אהבה זה כל הסיפור אהבת? כן, זה היה מתוק מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? מתי היא באה אליי
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בת דודה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס לסרט כמה הוא עלה? 35 שקלים חדשים ממי הsms האחרון שקיבלת? בת דודה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אז" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? נופ עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבוע בדיוק מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לסבא וסבתא של חברה שלי |חחח הזוי| איך קוראים לאמא שלך? סורי, יותר מדי . יש לך שם שני? מהו? נופ. אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים, שהם רוצים להיות חמודים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חמישה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שלושה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את בת דודתי כמובן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 כי אני רוצה לעבוד כבר כוס אמק ! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לפרט? ובפנימיות? להיות פחות הזויה ויותר משוחררת יותר פתוחה וחברותית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנית, טיפהלה פאקצה לפעמים חחח , נעלבת... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל יתקבל בברכה D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ג'וני דפ או אשתו של סטינג או מישהי שמתנשקת עם פירו מרולאבוגן בסדרה למה? כי אני אוהבת אותם !! פאקינג דמט ... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?
כמה קומות יש לך בבית?קומה אחת הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אינני יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יהיה ביום חמישי
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פיתה. שומן. סתומה. חחחח מה עושה לך טוב? מוזיקה, לצייר, שוקולד, דברים מאגניבים חדשים שקניתי, שמצליח לי דברים.. מה מעצבן אותך? אנשים מטומטמים שלא קולטים עניין, ערסים, פאקצות, שירי דיכאון, שמוציאים אותך מריכוז, שאני לא זוכרת חלומות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, קצת כסף (?)
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לנגן על הכל ולצייר יותר טוב מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? גבינה?
מה היית לוקח לאי בודד? כל מה שאני אוהבת (
) המלצה לסרט: איןליכוח תוכנית טלוויזיה?מגרש ביתי, על טבעי, רולאבוגן מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי מבט קסום , שאני יכולה להיות הילרית, שאני מתחבבת על בנים (
) איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה, מנגנת קצת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בדיסנילנד , בריטניה, אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות ואגרסיביות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף כרגע איזה חג אהוב עליך? פורים, פסח ושבועות ממש התחבב עליי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: איי דונט הב וואן
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? נופ. אבל ממש ממש נופ. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? רק מעריצה של סטינג נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן, זה קרה לי
מהי אהבה בשבילך? אושר, הדבר הכי יפה שיש... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שדברים שאני נורא רוצה מתגשמים מה את/ה אוהב/ת לעשות? אוף השאלות חוזרות על עצמן. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, ת"א. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא זה מה שיפה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אני מקווה"
או- "אוף" ו-"נמאס לי" או ש-"כמו ש.." האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא תמיד לבוש: מה שנראה לי יפה איפור: עיפרון שחור או כחול מאכל אהוב: זה לא היה כבר?
פסטה שתייה אהובה: קולה , מים להקה אהובה: "פוליס" סרט אהוב: יש המוןהמון גלידה: הכל עיר בעולם: יש המון ארץ: כנ"ל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתקלח פיינילי שיר ברקע: dirty dancing 2 OST- dance like this שעת סיום : 19:52

לילך181

New member
מענה

שעת התחלה: 10:36 שיר שמתנגן ברקע: Mogwai-Take me somewhere nice.mp3 ספר קצת על עצמך:אני אוהבת אומנות, טבע, חינוך מיוחד, את אלוהים ואת החיים מחשבה שעוברת בראש:take me somewhere nice... מה עשית היום?ישנתי עד 9 ואח"כ המשכתי עבודה באומנות שהתחלתי בבית מה תעשה מחר? אעבוד בהוסטל שלי, כמו כל יום חשק ל...: לטייל מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר, אני רק אורחת בכל מקום לפי המצב רוח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במדבר מה אתה הכי אוהב לאכול? עוף מה אתה הכי שונא לאכול? בצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? באנג'י מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? השתכרתי בטרוף מה הצבע האהוב עלייך? חום וכחול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה וכל הקשור בזה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממצה עיר/ים אהובות: ירושלים, חדרה, ראשון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הקדשה של שיר איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי במוזה, לפעמים זה מסיבה, לפעמים זה בשאנטי בים, לפעמים במדבר ולפעמים בחדר עם אנשים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:30 בממוצע מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אני לא בבית ספר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היתה לי באחד מבתי הספר שלמדתי בו מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת, נראה לי ספרות כמה קיבלת בו? אם זה היה ספרות אז 100 יש לך חברים מחוץ לכיתה?אני כבר לא בכיתה, כך שכן ומחוץ לשכבה? כנ"ל ומבית ספר אחר? כנ"ל ומהעיר אחרת? המון אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא, רק לעצמי היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא ברצינות מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמעט חצי שנה מדוע? בעיות ביחס בעבודה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני כחצי שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Kula Shaker - Govinda למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא רוצה את כל הדיסק וזה המון כסף, אם יש דיסק שאני רוצה את כולו, אני קונה ולא מורידה את כל האלבום מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ידיד שלי ולחבק?ידיד אחר שלי ולנשק? מישהו שעובד איתי בהוסטל ולספר לו משהו מהלב? אחי יש לך חבר/ה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? ממש לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי שאני אוהב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? עמית שם מיוחד לבת? ערבה דבר אחרון שאכלת: נס קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי טובה מהשכונה שלי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסי ג'ינס אתה לומד ביום שישי? הייתי לומדת ביום שישי כשהייתי בתיכון מה הספר האחרון שקראת?הצגת יחיד של יאיר לפיד אהבת? לא ממש, המליצו לי עליו מה הסרט האחרון שראית? טרמינל אהבת? חמוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי (זה שרציתי להרביץ לו..) על מה דיברת איתו? סתם, מה קורה, מה המצב... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אותה חברה מה הדבר האחרון שקנית? בירה כמה הוא עלה? 25 לחצי ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי שאיחלה לי חג שבועות שמח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? רציתי... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום.. אין לי תאבון יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים, מספר 1 עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נס ציונה למה הלכת לשם? אני עובדת שם איך קוראים לאמא שלך? חסוי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי את מי, בגדול לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? זו ששנתיים מעלי מצד אבא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בדיוק בגילי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עיניים, צבע עור ובפנימיות? פחות קנאיות, יותר יכולת להתרכז איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים התנהגות ילדותית איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מצוירים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד, טוב לי איפה שאני למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שאהיה מסוגלת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מדבר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אופק כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? הרבה הפגנה נגד (או בעד) מה? פוליטית ימנית מכל מיני סיבות מתי זה היה?היו הרבה עד לפני שנה כמעט מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה תראפיסטית באמנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל השנה הזו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני ארביץ לך... מה עושה לך טוב? רוח מה מעצבן אותך? חום מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ.. מערכת סטראו אולי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? מחשב ואינטרנט המלצה לסרט: גטקה תוכנית טלוויזיה?חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מייצגת את שיא היכולת לקבל אנשים כמו שהם איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת על זה ואח"כ מנסה להתפנות לדברים אחרים איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "שכונה" איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק איתם חיית מחמד: איגואנה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא רציני נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? בשתי מילים- שותפות ונתינה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שלמות עצמית מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר, לשמוע מוזיקה, להיות בטבע, להיות עם אנשים שאני אוהבת, ללמוד מקומות בילוי מועדפים: מסיבות, פאבים, טבע את/ה אוהב/ת להיות בבית? רק כשההורים לא שם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן, אבל תלוי במה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בטח בכיף, איזה קקי, איזה כיף האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאוד לבוש: פשוט/ שנטי איפור: טבעי או עדין, במקרה מיוחד של מצב רוח דגש על העיניים שתייה אהובה: מים, נס, בירה להקה אהובה: יש הרבה. ישראלית- משינה סרט אהוב: אין גלידה: וניל עם פקאן עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראל! עדיפות שניה ברזיל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחפש אחר שיר ברקע: גלגל"ץ שעת סיום: 11:06

D o o S h a

New member
עונההה :]

שעת התחלה: 14:57 שיר שמתנגן ברקע: אין
ספר קצת על עצמך: ממ... מחשבה שעוברת בראש: *העוגת בננות שהכנו יצאה מעולה* מה עשית היום? בצפר מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: ? מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה?
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נחיה ונראה מה אתה הכי אוהב לאכול? לגוון! מה אתה הכי שונא לאכול? דגים וסושי נגיד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? פחדנית! לא עשה דברים מטורפים חח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו כמה מה הצבע האהוב עלייך? כלמיני נו מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? השנה אנגלית, בגלל המורה והאווירה בשיעור חח
מה המקצוע השנוא עלייך? לשון! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא מדהימה עיר/ים אהובות: אה? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? משו כמו פוף-בגודל-של-כרית לב עם מלא גרגירים בפנים וזה הדבר הכי נעים בעולםםםם איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי 2 מסיבות הפתעה
אחת בבית של חברה, השנייה בבריכה
איך אתה הכי אוהב לבלות? כל מיני... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה נראלי
כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן... ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יס :] ומהעיר אחרת? כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא
היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע בערך מדוע? לאמשנה לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? חס וחלילהההה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ.. לא זוכרת.. הורדתי הרבה בבת-אחת
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שא5ני לא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? י' ולחבק? בת-דודה שלי
ולנשק? ממ... ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חברה? חח. חבר-לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? יאפ את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא.. אין אנשים חביבים מחוברים במסן
שם מיוחד לבן? לידור [?] שם מיוחד לבת? ענר מאכל אהוב: לגוון מאכל שנוא: דגים וסושי דבר אחרון שאכלת: עוף עם תפ"א בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ש' . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממ.. משתדלת ללבוש הכל באותה מידה? אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? נעמת לי מאוד אהבת? חביב + מה הסרט האחרון שראית? נראלי זה היה מת לצעוק 3
אהבת? בערך מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? על זה שכואבת לה הבטן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני
על מי אתה יודע הכי הרבה? ממ מה הדבר האחרון שקנית? מבדקות לבת-דודה שלי כמה הוא עלה? שקל וחצי
ממי הsms האחרון שקיבלת? אחותי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אחותי
. נו מה, היה orange day והיו SMSים חינם, אז אני ואחותי התכתבנו לנו סתם. [טוב שלא היינו אחת ליד השנייה
] מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בעע כלום. הרגע אכלתי! יש לך עדשות/ משקפיים? כן...
עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשל"צ למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך? מכפת'ך?
יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כווולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני ובפנימיות? גם :0 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אני לא יודעת להגדיר את זה... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיות לרוב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ביל גייטס! למה? מענייןלמה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3, אני מקווה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מקלדת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נוי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כל מיני באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? האמת היא שאין לי מושג
מה עושה לך טוב? לעשות אמבטיה עם קצף, נרות, קטורת וחושך
מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ.. באיזה תחום? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים? מה היית לוקח לאי בודד? לא שאלת את זה כבר..? המלצה לסרט: בורות תוכנית טלוויזיה? לאידעתתת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מה אני זוכרת מאי פעם איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי בסיטואציה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפנות, ערסות [חח מלשון ערסים] איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים, פסח... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח זה כיף. אבל לא כזה פוגע בהם... חיית מחמד: חתולללל. היה לי
כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להגדיר את זה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מיניייייי מה את/ה אוהב/ת לעשות? מזה מה אני אוהבת לעשות?! הרבה דבריםםםם מקומות בילוי מועדפים: ים, בריכה, קניון... את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא יותר מדי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אם זה משו עקרוני שאני מרגישה שאני צודקת, אני יהיה עקשנית, אם זה משו קטן שלא אכפת לי כ"כ- למה לא לוותר? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממ.. אפשר להגיד שן אבל לא בהגזמה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: גם את זה שאלת כבר
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא כ"כ החיים טובים לדעתך? כן לבוש: מה אני לובשת עכשיו? [זה לא מובן, נו] איפור:
[וואי השתמשתי המון בסמיילי הזה פה בשאלון מאכל אהוב: די כבר.
שתייה אהובה: ויטמינצ'יק ענבים!
זה טעיםםם XD להקה אהובה: לא יודעת... סרט אהוב: משתנה גלידה: כל מיני עיר בעולם: בואנוס-איירס ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה שיר ברקע: אין שעת סיום: 15:20 פייי לקח ה מ ו ן זמן! אבל העביר לי אותו בצורנ טובה

למעלה