עונית(
שעת התחלה:22:56 שיר שמתנגן ברקע:אף שיר ספר קצת על עצמך:אויש נו,אני רונה בת 12 מכפ"ס.
מחשבה שעוברת בראש:אני חושבת על הפרסומת הזאת שיש בצד של האיש הזה עם המקרר
מה עשית היום?סתם הייתי בבית מה תעשה מחר?לופ בריכה עם כמה ידידים ממש טובים וחברות וזה

חשק ל...:לישון חח מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה,אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אתם שואלים אותי?
מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל סיני
מה אתה הכי שונא לאכול?לא יודעת חח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?מממממממ הרבה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?היו המון ואני לא זוכרת
מה הצבע האהוב עלייך?תכלת,ורוד,שחור,כתום מה הצבע השנוא עלייך?צהוב
מה המקצוע האהוב עלייך?אין כזה טחח מה המקצוע השנוא עלייך?כל המקצועות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שנה מעולהההה+
עיר/ים אהובות:ניו יורק,ת"א,פאריס מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ממ ליומולדת האחרון קיבלתי המון וכולם היו יפות
איפה חגגת יומולדת אחרון?בת מצווה במועדון חח איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבות,אצל ידידים,חברות קניון וכו' מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12+? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לע רק חולצה אחידה לספורט מה היה המבחן האחרון?ג"ג כמה קיבלת בו?רק היום עשינו יש לך חברים מחוץ לכיתה?כאילו נייט חחחחחחח סתם ברור ומחוץ לשכבה?לופ כן ומבית ספר אחר?יס ומהעיר אחרת?אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא
היית פעם אצל פסיכולוג?ממ לא
ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?-- מתי פעם אחרונה שבכית?נמנמנמ ממזמן מדוע?לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?נופ תני לי של אלון דה לוקו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי באליP: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אפחד חח ולחבק?שיר המושית ולנשק?כנ"ל^^ היא כזאת חמודהה ולספר לו משהו מהלב?נמ אין כזה נראהלי
יש לך חברה?אם מתכוונים לחבר אז כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן
את מי היית לוקח לאי בודד?נמ כמה חברות,הרבה ידידים
,מקרר וסירה כדי לחזור
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?שאלתם כבר
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לע שם מיוחד לבן?ידידיה?נו לא יודעת זה שם מגניב שם מיוחד לבת?ים?אנערף מאכל אהוב:=_=[סימן ששאלתם] מאכל שנוא:=_= דבר אחרון שאכלת:טוסט!!DD:~~ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כזה
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?אממ פיג'מה[?!] אתה לומד ביום שישי?לצערי
מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת חח אהבת?אולי שכחתי מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת אהבת?^^^^^^^^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ידיד על מה דיברת איתו?כל מיני דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אנערף על מי אתה יודע הכי הרבה?על כולם
סתם חח נמ לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?במבה נראה לי חח כמה הוא עלה?4 ש"ח? ממי הsms האחרון שקיבלת?ינון ואדר באותו זמן טח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?תומר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שלום חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים מרחוק עשית ישור שיניים?לע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנתיים
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא הייתי שם בחייי!
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?נראהלי רעננה למה הלכת לשם?לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך?זה לא משנה>> יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?טח לא אתה אוהב ילדים קטנים?ברור
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?שאלתם>_< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?יובל שבגילי חח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 אע מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?נממ כלום ת'אמת חח ובפנימיות?כנ"ל

איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?התרגזות יתר מה שנקרא
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אפחד! למה?כי טוב לי ממש איך שאני

כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?אני רוצה בן ובת
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?סטודיו
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יעל כמה קומות יש לך בבית?בבנין 7 הלכת פעם להפגנה?
הפגנה נגד (או בעד) מה?-- מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עורכת דין
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שנולדתי אולי?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כל כלב בא יומו
מה עושה לך טוב?הרבה דברים מה מעצבן אותך?ילדים מעצבנים וששולחים לי מיליון ואחת הודעות באיסי בבת אחת מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?בנגינה על גיטרה
מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר?יופלה תות
מה היית לוקח לאי בודד?שאלתםםםםםם המלצה לסרט:דודג'בול תוכנית טלוויזיה?האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?המון איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה,ידידים חברות משהו איפה היית רוצה לבקר בעולם?הולנד,פאריס,ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לנגב חומוס? איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץץץץץץץץ
איזה חג אהוב עליך?שבועות ופורים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא ממש
סתם לא חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2=\ מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך?לא יודעת להסביר
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אמרתי כבררררר מה את/ה אוהב/ת לעשות?כנ"ל מקומות בילוי מועדפים:כנ"לללללללל את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת?
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אנערף האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך?מאוד!!!! לבוש:טי וג'ינס איפור:עיפרון שחור מסקרה וסומק עדין
מאכל אהוב:אוך כמה פעמים?!? שתייה אהובה:תפוחים,ענבים,פטל מים להקה אהובה:גרין דיי,שייגעצ,מוניקה סקס סרט אהוב:דודג'בול גלידה:אח עיר בעולם:עוד הפעם שאלה שהייתה מלא פעמים ארץ:כנ"ללללללל מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר ברקע:ייייאיןןןןן שעת סיום:23:21