שאלון מגוון

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שעת התחלה: 11:48 שיר שמתנגן ברקע: כלום. ספר קצת על עצמך: אני פטיט. מחשבה שעוברת בראש: מה עושים מחר. מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? אלמד לבגרות, ואצא בערב. חשק ל...: בשר. מה המידה שלך בנעליים? 37. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן ובאופנה אלטרנטיבית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נראה לאן החיים יקחו אותי. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר, שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? דברים עם מרקם של ג'לי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שומדבר. לא מחשיבה את זה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו כמה דברים מטופשים, אבל לא היה הכי. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, וורוד, סגול. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? ציור. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה. עיר/ים אהובות: ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? צבע לשיער, הכי שימושי. איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי מסיבת הפתעה. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעה טובה, מסעדה טובה, אנשים טובים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 או 8 וארבעים. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בלשון. כמה קיבלת בו? לא עשיתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? כן. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מדוע? לא עניינכם. לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? הפסקתי. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יותר מדי זמן. הרעלה. אלכוהול זה לא טוב, ילדים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא. ולחבק? אותו. ולנשק? אותו. ולספר לו משהו מהלב? הוא. יש לך חברה? חבר, כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי, נו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אין לי כח למסנ. שם מיוחד לבן? אין. שם מיוחד לבת? פלרנז. מאכל אהוב: בשר, שוקולד, גלידה. מאכל שנוא: שוב, דברים עם מרקם של ג'לי. דבר אחרון שאכלת: יוגורט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טישה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כלמיני. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? משהו שאבא קנה לי. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? Xמן 3. אהבת? נחמד, אבל לא יותר מזה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? עזרתי לה במשהו לעבודה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הוא. על מי אתה יודע הכי הרבה? עליו. מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לאבא ליומולדת. אה, ובגדים. כמה הוא עלה? הרבה. ממי הsms האחרון שקיבלת? ממנו. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'תבואי'. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בשר. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? הרבה זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? הופעה. איך קוראים לאמא שלך? לאורה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם שיר. אתה אוהב ילדים קטנים? מתחת לכיתה ג'. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניים. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שישה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? טישה, וגם נשי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תחת. ובפנימיות? עקשנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאיודעת כבר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') סרט טוב. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי לא חשוב לי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בורגול. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סתיו, לאיודעת למה. סתם, כזה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? כן, פעם אחת, וסתם כי לקחו אותי. לי אין באמת מה לעשות שם. הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו עם בעלי חיים. מתי זה היה? לפני המון זמן. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הכל. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהבנתי שאני באמת אוהבת אותו. ומאז היו עוד כמה מאושרים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו, כזה. מה עושה לך טוב? דברים קטנים. מה מעצבן אותך? חוסר צדק. מה תמיד צריך להיות בכיס? איפור, מצית ומשהו שיעשה טוב. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש הרבה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דני שוקולד. מה היית לוקח לאי בודד? מצלמה. המלצה לסרט: ביטלג'וס. תוכנית טלוויזיה? לוסט, פריזון ברייק, סיינפלד, סימפסונס, זינה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המון דברים. איך את/ה מתגבר על באסה? עושה אמבטיה, הולכת לישון, מקפיצה מישהו שיחבק אותי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? באיזושהי מדינה, לאמשנה איזו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פתיחות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פורימ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בטח. חיית מחמד: חתול. כמה אחים יש לך? אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח. נפגשת איתו/ איתה? בטח. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? הרבה יותר מדי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים. כשבא לי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים טובים ביחד. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב, לצלם, לצייר, לרקוד, לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: הופעות, מסעדות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בין לבין. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, יותר מדי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כאילו, כזה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: מכנסונים. איפור: עפרון שחור. מאכל אהוב: בשר, שוקולד, גלידה. שתייה אהובה: מים, מילקשייק, נסטי אפרסק, בירה, תה. להקה אהובה: אין. סרט אהוב: ביטלג'וס. גלידה: תות, מנגו, שוקולד מריר. עיר בעולם: אין. ארץ: אין. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 12:07.

sora hazil

New member
רק כי עברתי בסביבה

שעת התחלה: 11:37 שיר שמתנגן ברקע: i'm like a bird ספר קצת על עצמך: אין לי כוח XD מחשבה שעוברת בראש: אין לי חיים מה עשית היום? הלכתי לשעה מסכנה לבצפר.... וחזרתי XD מה תעשה מחר? אותו דבר? חוץ מללכת הביתה מוקדם חשק ל...: ארטיק /טילון P: מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כלבים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? פסיכולוגית בתוך משרד יחד עם כלב קטן XD מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מוקרם D: מה אתה הכי שונא לאכול? מרק מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא ידוע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לחמם פיתה חצי שעה XD מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? ירוק מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בסדר... קשה... עיר/ים אהובות: ב"ש...... רק בגלל הב"שים שלי! XD מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בלונים XDDDD איפה חגגת יומולדת אחרון? לבד בבית.......... לבדדדדדדדדד...... איך אתה הכי אוהב לבלות? מחשב XD מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12? 11 וחצי? תלוי... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע מה היה המבחן האחרון? מגן בלשון כמה קיבלת בו? 73 יש לך חברים מחוץ לכיתה? מסתבר XD ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומהעיר אחרת? אם אפשר לקרוא להם חברים XD אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא XDDDDDD היית פעם אצל פסיכולוג? WTF ואצל פסיכיאטר? WTFFFFFF חשבת פעם על התאבדות? כמו כולם? אם כן - סיפרת למישהו? יאפ מתי פעם אחרונה שבכית? היום בבוקר מדוע? אמא שלי שוב עשתה לי שיט לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לעולם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "אין אני" למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למה מה קרה לשלם XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? תומר ולחבק? את גל אבל מה הסיכויים שזה יקרה? XD ולנשק? שוקו? XDDDD ולספר לו משהו מהלב? ניב יש לך חברה? אני בת.... ולא.... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שירי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הכלב שלי..... אבל הוא מסריח כרגע >>; אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נדב...... שם מיוחד לבן? להב שם מיוחד לבת? רותם מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: לחמנייה עם גבינה צהובה XD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גל...... וגיא ואלעד..... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הגופיות אתה לומד ביום שישי? כע מה הספר האחרון שקראת? ילדה טובה אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? רוח רפאים אהבת? כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שירי על מה דיברת איתו? על הטימטום של המורים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ולרי על מי אתה יודע הכי הרבה? ולרי מה הדבר האחרון שקנית? שלוק כמה הוא עלה? שקל? XD ממי הsms האחרון שקיבלת? רן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "O" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים? שניהם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פחות מחודש... יומולדת... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? יומולדת XD איך קוראים לאמא שלך? אישי ביותר יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא הכי כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא סופרת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? טל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 10 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קמצנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? מתח פעולה קומדיה מד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שירי למה? ההורים שלה אחלה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דוב מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ניב כמה קומות יש לך בבית? 0 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית =] מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אחרי שבא השיט.... שמעתי את התיבת נגינה... קולות של מלאכים......... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כמו המסטיק שברחוב.... מה עושה לך טוב? אנשים..... מה מעצבן אותך? כשיש צעקות בבית מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף מפתחות פלא וכרטיסיה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני מניחה שהבובות שסבתא נתנה לי :( מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון המלצה לסרט: תעביר את זה הלאה תוכנית טלוויזיה? זינה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שלא משנה מה יקרה.... אין מצב שהוא ישנא אותי... ושהוא תמיד יהיה כאן בשבילי בכל רגע שאצתרך אותו ^_^ איך את/ה מתגבר על באסה? האנשים שלי..... ולכתוב איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הידחפות קללות גסות רוח.... איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה שזה יכול להצליח אם משקיעים ועוברים גם למציאות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? עם אחד... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? החיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים שאוהבים אותי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לדבר עם האנשים שדווקא לא ראו אותי במציאות ועדיין משוכנעים שאני נהדרת ^^; מקומות בילוי מועדפים: בעמותה? XD את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה מזיק לך את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה כבר דאמט!!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא וכן לבוש: גופיה איפור: קצת מאכל אהוב: היה שתייה אהובה: ענבים? XD להקה אהובה: ווסטלייף סרט אהוב: הארי פוטר גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: ראשון ראשון ראשון ארץ: ישראל? מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה לנדב ואמשיך לעזור לבחור ההוא... שיר ברקע: השיר של ולרי...... escape שעת סיום: 12:18 אבל הייתי עסוקה XD

למעלה