../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif
שעת התחלה: 11:48 שיר שמתנגן ברקע: כלום. ספר קצת על עצמך: אני פטיט. מחשבה שעוברת בראש: מה עושים מחר. מה עשית היום? ישנתי. מה תעשה מחר? אלמד לבגרות, ואצא בערב. חשק ל...: בשר. מה המידה שלך בנעליים? 37. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן ובאופנה אלטרנטיבית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נראה לאן החיים יקחו אותי. מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר, שוקולד. מה אתה הכי שונא לאכול? דברים עם מרקם של ג'לי. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שומדבר. לא מחשיבה את זה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו כמה דברים מטופשים, אבל לא היה הכי. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, וורוד, סגול. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? ציור. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה. עיר/ים אהובות: ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? צבע לשיער, הכי שימושי. איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי מסיבת הפתעה. איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעה טובה, מסעדה טובה, אנשים טובים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 או 8 וארבעים. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בלשון. כמה קיבלת בו? לא עשיתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? כן. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מדוע? לא עניינכם. לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? הפסקתי. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יותר מדי זמן. הרעלה. אלכוהול זה לא טוב, ילדים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא. ולחבק? אותו. ולנשק? אותו. ולספר לו משהו מהלב? הוא. יש לך חברה? חבר, כן. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי, נו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אין לי כח למסנ. שם מיוחד לבן? אין. שם מיוחד לבת? פלרנז. מאכל אהוב: בשר, שוקולד, גלידה. מאכל שנוא: שוב, דברים עם מרקם של ג'לי. דבר אחרון שאכלת: יוגורט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טישה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כלמיני. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? משהו שאבא קנה לי. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? Xמן 3. אהבת? נחמד, אבל לא יותר מזה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? עזרתי לה במשהו לעבודה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הוא. על מי אתה יודע הכי הרבה? עליו. מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לאבא ליומולדת. אה, ובגדים. כמה הוא עלה? הרבה. ממי הsms האחרון שקיבלת? ממנו. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'תבואי'. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בשר. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? הרבה זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? הופעה. איך קוראים לאמא שלך? לאורה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם שיר. אתה אוהב ילדים קטנים? מתחת לכיתה ג'. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניים. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שישה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? טישה, וגם נשי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תחת. ובפנימיות? עקשנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאיודעת כבר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') סרט טוב. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כי לא חשוב לי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בורגול. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סתיו, לאיודעת למה. סתם, כזה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? כן, פעם אחת, וסתם כי לקחו אותי. לי אין באמת מה לעשות שם. הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו עם בעלי חיים. מתי זה היה? לפני המון זמן. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הכל. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהבנתי שאני באמת אוהבת אותו. ומאז היו עוד כמה מאושרים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו, כזה. מה עושה לך טוב? דברים קטנים. מה מעצבן אותך? חוסר צדק. מה תמיד צריך להיות בכיס? איפור, מצית ומשהו שיעשה טוב. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש הרבה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דני שוקולד. מה היית לוקח לאי בודד? מצלמה. המלצה לסרט: ביטלג'וס. תוכנית טלוויזיה? לוסט, פריזון ברייק, סיינפלד, סימפסונס, זינה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? המון דברים. איך את/ה מתגבר על באסה? עושה אמבטיה, הולכת לישון, מקפיצה מישהו שיחבק אותי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? באיזושהי מדינה, לאמשנה איזו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פתיחות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פורימ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בטח. חיית מחמד: חתול. כמה אחים יש לך? אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח. נפגשת איתו/ איתה? בטח. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? הרבה יותר מדי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים. כשבא לי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים טובים ביחד. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לכתוב, לצלם, לצייר, לרקוד, לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: הופעות, מסעדות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בין לבין. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, יותר מדי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כאילו, כזה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: מכנסונים. איפור: עפרון שחור. מאכל אהוב: בשר, שוקולד, גלידה. שתייה אהובה: מים, מילקשייק, נסטי אפרסק, בירה, תה. להקה אהובה: אין. סרט אהוב: ביטלג'וס. גלידה: תות, מנגו, שוקולד מריר. עיר בעולם: אין. ארץ: אין. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 12:07.