שאלון לשישייי

dirty fairy

New member
שאלון לשישייי

שלא תשתעממו.. הנה שאלון "ממש קצר" כיתה: מצליח בביצפר: מזל: מידת נעליים: גובה: צבע שיער: צבעת פעם את השיער: באיזה צבע: פירסינג: קעקועים: מספר מזל: מאמין באלוהים: בשטן: בשלום: יש לך גשר: יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו:

dirty fairy

New member
תה שובות..:

כיתה: י מצליח בביצפר: אפשר להגיד מזל: מאזניים מידת נעליים: 37-38 גובה: 1.59 צבע שיער: שטני וכתום צהוב צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: את הקצוות לצבע ורוד ואז זה הפך לאדום ואז לכתום צהוב פירסינג: באוזניים קעקועים: אין
מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: אפחד לא הוכיח שהוא לא קיים אז כן בשטן: כנל בשלום: לפעמים יש לך גשר: עוד חודש מורידים לי יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אין לי מושג אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: באצבעות ביד אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:
האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: כלי תחבורה נחמד מאמין באהבה ממבט ראשון: לפעמים אהבה בין הומואים ולסביות: אין לי בעיה עם זה
הבנאדם הכי חתיך: איזה ילד מכיתה ז' הכי מוזר: בן דוד שלי הכי נשמה: דוריןן חיה אהובה: נמר תכונה טובה שלך: אל תשאלו אותי
תכונה רעה: אני עצבנית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין כזה הדברים האחרונים שעשית: אכלתי מרק עוף סרט מושכר שראית: מי משכיר סרטים..אבל האחרון היה הצלצול 1 סרט בקולנוע: השדים של איימי שיר ששמעת: in the shadows של דה רסמוס השיר שנתקע לך בראש: hypnotize של סיסטם דיסק שקנית: לא זוכרת הדיסק ששמעת: משהו שצרבתי האיש שהתקשרת אליו: סיון האיש שהתקשר אלייך: סיון מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה T.V את מי היית לוקח איתך לאי בודד: רעות אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אין לי מושגג תחביבים: הרבהה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית קצת, ערבית קצת, הולנדית ועברית אתה בן אדם של לילה או של יום: גם וגם רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה מה הדבר הכי חשוב לך? לא חשבתי על זה.. ממה אתה הכי פוחד: להיתקע בלב ים בלילה עם כרישים
הפנטזיה שלך: מממ.. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שהיה המקום האהוב על חופשה: הולנד טעם גלידה אהוב: וניל עם עוגיות ממתק אהוב: משהו כזה אדום עם סוכר כמו חמצוצים כאלה חטיף אהוב: תפוצ'יפס וביסלי חלונות שיעור: ספורט חג: עצמאות צבע: שחור ורוד צהוב כתום אפור שם לבת: טופז,יובל,אשלי שם לבן: עידן,רועי, מייקל תוכנית אהובה בטלויזיה: כן, מותק דיסק אהוב: encore משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: MP3 מגזין: ראש1 מכונית: בימבה סרט לועזי אהוב ולמה? שודדי הקאריבים..כי הוא פשוט סרט מעולה סרט ישראלי אהוב ולמה? משפחת צנעני, כי הסרט מצחיקקקקק מילה אהובה: ברור קבוצת ספורט אהובה: אין כזאת חודש אהוב: אוקטובר שחקנית אהובה: ריס וויתרספון שחקן אהוב: ג'וני דפ אתר אהוב: אין כזה תחנת רדיו: 99SC חדר בבית: שירותים ההופעה הכי טובה שראיתי: של אמינם תוספת לפיצה: פטריותת ארץ: אוסטרליה עיר: סידני אגם: האמת, אני לא מכירה אגמים
ים: תיכון? ריח: של הדלק רעש: של מוזיקה אוניברסיטה: אין לי שמץ בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי לאיזו מטרה עישון אצל בני עשרה: לא משנה לי ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אממ לא חיבקת מישהו: כן בכית: כמעט צחקת: ברור גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כןןןן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: ברור התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: נרגילה נחשב? שתית אלכוהול: ברור עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: ברוררר נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: ממ לא רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: הלוואי
נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: עדיין לא נידפקתתם?:
נראה לי שכן האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: את מי? חברותי: כן אהוב: ממ כן דואג: לא חמוד: כן כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: של המקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשש הראל סקעת או מויאל: אפחד מהם כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? אני לא זוכרת את השני..:-\ מה השעה עכשיו:

danielle099

New member
ראשונה ?????../images/Emo125.gif

כיתה: ט מצליח בביצפר: דיי מזל: דלי מידת נעליים: 40 גובה: 1.71...גבוהה צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע: לא צבעתי פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 8 מאמין באלוהים:קצת בשטן: קצת בשלום: קצת ...חחח יש לך גשר: לא וגם לא היהלי וגם לי יהיה לי יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:לא החלטתי עוד אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: גב כמובן אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אין לי מושג האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא ממש מה דעתך על רכבת: שווה מאמין באהבה ממבט ראשון: לפעמים אהבה בין הומואים ולסביות: כה הבנאדם הכי חתיך: לא יודעת עכשיו הכי מוזר: אני....חחח... הכי נשמה: חברה שלי חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך:ידדותית תכונה רעה: קמצנית קצת ...חחח קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: כל השירים העצובים הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: הטיסה סרט בקולנוע: בנעליה שיר ששמעת: יואר ביוטיפל השיר שנתקע לך בראש: כנל ... דיסק שקנית: אמ... הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!אמ... האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אלייך: כנל... מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מצחצח שינים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:שותה מים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חברה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: כלב אין לי מושג למה סתם ככה תחביבים: ריקוד איזו שפות אתה מדבר: אנגלית ועבירית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: קצת מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה ממה אתה הכי פוחד:מהמון הפנטזיה שלך: אין עכשיו על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה היה היום המקום האהוב על חופשה:ארהב טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: תפוציפס שיעור: אין חג:פסח צבע:כתום שם לבת: יובל שם לבן: כנל תוכנית אהובה בטלויזיה: אבודים דיסק אהוב: אין ממש משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: משפחה ושוקלד ....חחח מגזין: ראש 1 מכונית: איו סרט לועזי אהוב ולמה? הרבה סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: אני...חחח קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: ינואר שחקנית אהובה: גניפר אניסטון שחקן אהוב: בראד פיט אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: גלגלצ חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי:אין תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ארהב עיר: לונדון אגם: חח...אין ים: תיכון ריח: שוקולד רעש: בלי אוניברסיטה: לא יודעת בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: כה צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כה התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: כה נישקת מישו : כה התגעגעת למישהו:כה בכית בסרט: כה חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כה רצית להיות המין השני:כה התחרטת על דברים שעשית: כה עשית אמבטית קצף: כה הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כה פחדת מהחושך: כה שיקרת: כה עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כה האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כה חברותי: כה אהוב: כה דואג: כה חמוד: כה כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: גינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו: 5 ועשרים

ירדיי

New member
עונה נה נה ../images/Emo13.gif

כיתה: ט' מצליח בביצפר: כה בערך מזל: אריה מידת נעליים: 40 גובה: 1.61 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא צבעתי אבלללללללללללללל פירסינג: בגבה..רוצה!
קעקועים: איחן..אבל גם באלי..מפחדת
מספר מזל: 5
מאמין באלוהים: ברורררררררררררררררררררררררררררררררר
בשטן: לא
בשלום: מממממממ...קצת
יש לך גשר: לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא
מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: סוהרת...
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב חחחחחחחחח
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אלוהים
האם אתה חושב שאתה חוצפן: קצת מה דעתך על רכבת: טוב
מאמין באהבה ממבט ראשון: כה
אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכיף
הבנאדם הכי חתיך: -יהודה לוי-
הכי מוזר: פריקים
הכי נשמה: אני
חיה אהובה: ארנב?
תכונה טובה שלך: חמודה
תכונה רעה: רגישה
קור או חום: קור
לישון או לקום: לישון
קרמבו וניל או שוקו: את העוגיה חחחחחחחחח
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: מושיק עפיה-תהיי חזקה הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ממממ שרק
סרט בקולנוע: אירלנד שיר ששמעת: חי בפלורנטין השיר שנתקע לך בראש: להיות קטן זה הכי טוב...
דיסק שקנית: הכל צרוב
הדיסק ששמעת: גיים בויז
האיש שהתקשרת אליו: דני...
האיש שהתקשר אלייך: אחותי
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה ת'אור את מי היית לוקח איתך לאי בודד: יהודה לוי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אריה...היא שולטת
תחביבים: לישון לאכול לישון ולאכול
איזו שפות אתה מדבר: עברית עברית ועברית.
....אה כה ואנגלית
אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה...יום... רגיש לדיגדוגים: כה
מה הדבר הכי חשוב לך? החיים
ממה אתה הכי פוחד: המוות
הפנטזיה שלך: מממממממממממממממממממממ...אישי
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כמה שעברתי כל היום
המקום האהוב על חופשה: בית מלון
טעם גלידה אהוב: תות
ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב:
במבההההההההההההההה שיעור:
חופשי חג: פסח
צבע: ורוד
שם לבת: ים שם לבן: יוסי תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים
דיסק אהוב: בית הבובות
משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: האוויר
מגזין: פנאי פלוס מכונית: ספורט סרט לועזי אהוב ולמה? איך להיפטר מבחור ב-10 ימים
סרט ישראלי אהוב ולמה? סוף העולם שמאלה
מילה אהובה: תשבעי קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה
חודש אהוב: יולי
שחקנית אהובה: טלי שרון שחקן אהוב: יהודה לוי אתר אהוב: אין תחנת רדיו: אין חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראיתי: המורדים חחחחח
תוספת לפיצה: מממממממ עגבניה?
ארץ: ישראל
עיר: אילתתתתתתתתתת אגם: רודברג חחחחחחחחחחחחחחח
ים: המלח ריח: דלק רעש: רעש???? אוניברסיטה: שו? בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כה בכית: לא צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה התגעגעת למישהו: כה האם איי פעם?.... עישנת: כה
שתית אלכוהול: לא
עישנת מריחואנה: לאאאאאאאאאאא
שיחקת מונופול: כה נישקת מישו : ברור
התגעגעת למישהו: כה
בכית בסרט: כה
חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כה רצית להיות המין השני: מממממממ כה..
התחרטת על דברים שעשית: כה עשית אמבטית קצף: כה הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא
נשארת ער כל הלילה: ברור
פחדת מהחושך: כה
שיקרת: כה
עברת על החוק ונתפסת: כה נידפקתתם?: כה חחחחחחחחח
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:כה חברותי:כה אהוב:כה דואג:כה חמוד:כה כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: בתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: לא שמעתי ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: טלווזיה הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: 5.43

Thade

New member
עונה

כיתה: ט' מצליח בביצפר: רק באנגלית... מזל: גדי. מידת נעליים: 40 גובה: 1.74 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: כחול
פירסינג: עדיין אין. קעקועים: יש. מספר מזל: אין לי שמץ. מאמין באלוהים: אפשר לומר שכן. בשטן: נה... בשלום: כן. יש לך גשר: לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מהפכנית. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:
האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים. מה דעתך על רכבת:
מאמין באהבה ממבט ראשון: בערך. אהבה בין הומואים ולסביות:
הבנאדם הכי חתיך: גארי אולדמן בשנות ה-80
הכי מוזר: צמחונים/טבעונים
הכי נשמה: אפחד חיה אהובה: סוס. תכונה טובה שלך: יודעת להקשיב? תכונה רעה: צינית מדי
קור או חום: קור לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: וניל. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין לי "אדם שאני אוהבת"
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת... סרט בקולנוע:
שיר ששמעת: Lucky Day של טום וייטס. השיר שנתקע לך בראש: Love Will Tear Us Apart של Joy Division. דיסק שקנית: נמנממנמ...לא זוכרת. הדיסק ששמעת: Bone Machine של טום וייטס. האיש שהתקשרת אליו: י' האיש שהתקשר אלייך: א' מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אף אחד. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: סוס,וככה. תחביבים: סרטים,טלוויזיה,ספרים...וכאלה. איזו שפות אתה מדבר: רוסית,אנגלית,עברית וקצת איטלקית
אתה בן אדם של לילה או של יום: יום. רגיש לדיגדוגים: כן. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והעקרונות. ממה אתה הכי פוחד: הלא נודע. הפנטזיה שלך: איזו מהן? על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על הרבה דברים. המקום האהוב על חופשה: הבית שלי. טעם גלידה אהוב: וניל. ממתק אהוב:
חטיף אהוב:
שיעור: היסטוריה. חג: האלווין וכריסמס
צבע: שחור. שם לבת: אודרי. שם לבן: טימותי. תוכנית אהובה בטלויזיה: "חברים". דיסק אהוב: Memorabilia של Soft cell. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הטלוויזיה. מגזין: מעריב לנוער?
מכונית: קורבט 58' סרט לועזי אהוב ולמה? "בחזרה לעתיד",וככה. סרט ישראלי אהוב ולמה? אין,וככה. מילה אהובה: bloody קבוצת ספורט אהובה: אין. חודש אהוב: דצמבר. שחקנית אהובה: הלנה בונהם קרטר. שחקן אהוב: מייקל ג'יי פוקס. אתר אהוב: - תחנת רדיו: - חדר בבית: החדר שלי. ההופעה הכי טובה שראיתי: לא ראיתי. תוספת לפיצה: חצילים. ארץ: אירלנד. עיר: מנצ'סטר (למרות שהיא לא באירלנד). אגם: אין. ים: אין. ריח: אין. רעש: שונאת רעשים. אוניברסיטה: חה.... בעד ונגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:
בכית: כמעט
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם איי פעם?.... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו :
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני:
התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת:
נידפקתתם?:
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: אומרים לי שכן...
חברותי: לפעמים. אהוב: לא נראה לי. דואג:
חמוד:
כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה. קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: אביב. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: נביחות. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: טלויזיה. הראל סקעת או מויאל:
כוכב נולד 1 או 2:
פרוייקט וואי 1 או 2?
מה השעה עכשיו: 18:01

d r o r y

New member
עונה:

כיתה:כבר לא תלמיד מצליח בביצפר:היו לי תקופות שדיי הצלחתי והיו לי תקופות שנכשלתי לגמריי. מזל:טלה מידת נעליים:42/3 גובה:1:68/9 צבע שיער:שחור צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע:לא צבעתי פירסינג:אין קעקועים:אין מספר מזל:לא ידוע מאמין באלוהים:כן.אבל אני לא מת עליו,בלשון המעטה.לא רואה בו אל כזה מושלם. בשטן:ככה בשלום:הייתי רוצה,אבל too good to be true יש לך גשר:היה לי.עכשיו יש לי פלטה יש לך משקפיים/עדשות מגע:היו לי משקפיים עד גיל 13 מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:מאושר אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בשני צידי הראש. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:הייתי מוכן להיות כל בן אדם שהוא מאושר.כל אחד שטוב לו בחיים.רק לא אחד רשע,כמובן. האם אתה חושב שאתה חוצפן:לגמריי לא מה דעתך על רכבת:דבר יפה,מגניב,יעיל,ומאסיבי מאמין באהבה ממבט ראשון:כן ולא אהבה בין הומואים ולסביות:אולי... הבנאדם הכי חתיך:יש הרבה בחורות שהייתי מגדיר אותן כיפייפיות.מאלה שיצא לי לראות,אז אלו מיכל אמדורסקי,יעל שרוני,שרון סטון,ועוד כמה בחורות שיצא לי לראות במציאות ובטלוויזיה(חלקן מהארץ וחלקן מהעולם),אך אינני מכיר אותן. הכי מוזר:יש כמה וכמה כאלו הכי נשמה:יש כמה כאלו שאני מכיר,אבל קשה לי עכשיו לפרט אותם חיה אהובה:דגים,דולפין תכונה טובה שלך:יושר תכונה רעה:דימוי עצמי נמוך ביותר קור או חום:קור לישון או לקום:תלוי מתי קרמבו וניל או שוקו:וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:"היא כל כך יפה",של להקת כוורת.מזכיר לי את יעל שרוני אהובתי. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:לא הבנתי... סרט בקולנוע:הטייס שיר ששמעת:המכתב,של אביב גפן השיר שנתקע לך בראש:נכון לרגעים אלו זה השיר "רינגולי",של אילנית. דיסק שקנית:אוסף של שירים ישראליים שנקרא "עוד נגיעה",והאוסף של שמוליק קראוס והחלונות הגבוהים. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!דיסק צרוב של שירים ישראליים האיש שהתקשרת אליו:אח שלי האיש שהתקשר אלייך:אח שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:שותף פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:או על המחשב,או שומע רדיו,או טלוויזיה. את מי היית לוקח איתך לאי בודד:קשה לי לענות אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:אולי ציפור,כי אני אדם ששואף לחופש ועצמאות תחביבים:לטייל,לשמוע מוזיקה,אינטרנט,חבר'ה,לראות השיר שלנו,לשבת במקומות מסויימים,לכתוב,ולפעמים גם רדיו. איזו שפות אתה מדבר:עברית שפת אם.צרפתית בסיסית ואנגלית בסיסית. אתה בן אדם של לילה או של יום:של ערב/לילה רגיש לדיגדוגים:כן מה הדבר הכי חשוב לך?אושר ובריאות ממה אתה הכי פוחד:להיפגע,להיעלב,ליפול לדיכאון. הפנטזיה שלך:להיות אדם מאושר,רגוע,ולהנות מהחיים. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:זה יכול להיות המון דברים,כמו:זכרונות מהעבר,הרהורים על המצב שלי הנוכחי וחשיבה על העתיד,יעל שרוני,פנטזיות מיניות,פנטזיות כלליות,ועוד... המקום האהוב על חופשה:לא יודע טעם גלידה אהוב:מוקה,וניל וריבת חלב ממתק אהוב:שוקולד ובפלים חטיף אהוב:במבה שיעור:היה חינוך גופני וחברה חג:אף אחד במיוחד צבע:כחול,טורקיז,ירוק,לבן,סגול,זהב,תכלת,ושחור שם לבת:יעל,נראה לי שם לבן:דוד,דרור(בלי להשוויץ),דניאל,רותם. תוכנית אהובה בטלויזיה:השיר שלנו דיסק אהוב:יש כ"כ הרבה.כולם ישראליים. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:בטוח יש דברים כאלה,אבל קשה לי למנות אותם. מגזין:לא קורא מגזינים מכונית:פורש סרט לועזי אהוב ולמה?לוחמיי/אנשיי הצל.כי זה סרט כזה פנטזי,עם הרבה דמיון טוב,ויש בו דברים מדהימים.גם אהבתי את הדמויות-גיבוריי העל שם.העלילה היתה יפה והסוף היה טוב ומרגש. סרט ישראלי אהוב ולמה?מלך הסלים.בגלל הדמות שדובי גל גילם שם-שמשון.זו היתה דמות נהדרת.העלילה היתה יפה ואגדית כזו,של אדם שמאפס שאף אחד לא שם עליו,הופך לגיבור-שחקן כדורסל מושלם,שמצליח לבד להוליך את קבוצתו לזכייה באליפות. מילה אהובה:יש המון קבוצת ספורט אהובה:אייאקס.ובמיוחד אני הערצתי ותמיד אעריץ את אייאקס של השנים 95'-96'. חודש אהוב:אין שחקנית אהובה:יעל שרוננננננייייייייי שחקן אהוב:דובי גל אתר אהוב:הפורומים שאני כותב בהם תחנת רדיו:103 fm,גלגל"צ,גל"צ,ורשת ב'/ג'. חדר בבית:שלי ההופעה הכי טובה שראיתי:של אתניקס,בבריכת השולטן תוספת לפיצה:פטריות,טונה ובצל ארץ:ישראלללללללל עיר:נתניה ותל אביב אגם:לא מכיר ים:לא יודע ריח:של סבונים מסויימים,של פרחים מסויימים,ושל מאכלים מסויימים. רעש:מאיפה לי? אוניברסיטה:לא יודע בעד ונגד להרוג אנשים:בשורה התחתונה,נגד. עישון אצל בני עשרה:נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:כן בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם איי פעם?.... עישנת:לא שתית אלכוהול:כן(רק בירה) עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול:כן נישקת מישו :כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן חשבת שאת הולכת למות:אולי נכשלת במקצוע:כן רצית להיות המין השני:כן התחרטת על דברים שעשית:כן עשית אמבטית קצף:לא זוכר הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל:לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:כן שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא שזכור לי נידפקתתם?:כן.יותר מידי פעמים. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:לא חברותי:באמצע אהוב:לא דואג:באמצע חמוד:באמצע כחול או אדום:כחול תפוח או בננה:בננה תפוז או קלמנטינה:קלמנ' קולה או מים:מיים רק כשאני ממש צמא.אחרת,קולה. סתיו או אביב:אביב חורף או קיץ:קיץ רעש אחרון ששמעת:של כפתוריי המקלדת שלי ג'ינס או שרוול:שרוול סנדל או נעל:נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל:אך אחד כוכב נולד 1 או 2:אף אחד פרוייקט וואי 1 או 2?אף אחד מה השעה עכשיו:19:23

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo9.gif

כיתה: ו' מצליח בביצפר: אפשר להגיד.. מזל: טלה
מידת נעליים: 34-35-36 גובה: 1.53 נראהלי.. צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן.. אבל רק בפורים.. בספריי מיוחד כזה..
באיזה צבע: אדום
פירסינג: עגילים
קעקועים: אין מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: די.. יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משפיים לראייה מרחוק.. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לאדעת..
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא חושבת שאני רוצה להיות מישהו אחר.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: קצת..
מה דעתך על רכבת: מגניב
מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: הא? הבנאדם הכי חתיך: שש
הכי מוזר: לאדעת הכי נשמה: כנ"ל חיה אהובה: הרבה תכונה טובה שלך: כנ"ל תכונה רעה: אני מתעצבנת בקלות ולפעמים נוטה להתחצף
קור או חום: קוררר
לישון או לקום: לישון
קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לאזוכרת.. נראהלי הקסם של אלה
סרט בקולנוע: צ'יקן ליטל שיר ששמעת: Aline השיר שנתקע לך בראש: Push the button דיסק שקנית: לאזוכרת הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! בקסטריט בויז
האיש שהתקשרת אליו: עדן האיש שהתקשר אלייך: עדן
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לשירותים
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: רונה
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ציפור. כי זה מגניב לעוף
תחביבים: הרבה.. איזו שפות אתה מדבר: כמה..
אתה בן אדם של לילה או של יום: נמנמ..
רגיש לדיגדוגים: כן
מה הדבר הכי חשוב לך? לאדעת
ממה אתה הכי פוחד: לאבד מישו שחשוב לי.. הפנטזיה שלך: מאיפה לי
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: לאדעת.. המקום האהוב על חופשה: ?? טעם גלידה אהוב: הרבה ממתק אהוב: כנ"ל חטיף אהוב: כנ"ל שיעור: תנ"ך וספורט חג: לאדעת.. צבע: כתום סגות תכלת וורוד
שם לבת: נועם, נוי שם לבן: עידו תוכנית אהובה בטלויזיה: הרבה דיסק אהוב: אמריקן אידיוט(גרין דיי), מילניום(בקסטריט בויז) ונבר גון(בקסטריט בויז) משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: הרבה
מגזין: מעריב לנוער, ראש אחד מכונית: הוומ.. סרט לועזי אהוב ולמה? לאדעת יש הרבה
סרט ישראלי אהוב ולמה? אין ממש סרטים ישראליים שאני אוהבת.. מילה אהובה: לאדעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קבוצת ספורט אהובה: אין
חודש אהוב: אפריל וינואר
שחקנית אהובה: נמנמ.. שחקן אהוב: טום משו.. נווו.. לא קרוז
נו זה שמשחק את מאלפוי בהארי פוטר ועוד כמה..
אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: לאדעת.. חדר בבית: החדר שלי והחדר של אימא
ההופעה הכי טובה שראיתי: לאזוכרת.. תוספת לפיצה: זיתים, פפרוני.. ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
(עם אבא שליייייי:|) התגעגעת למישהו: כן.. האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: נו לגימה פיצית... רק לטעום..
בעע גועל נפשששש עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן
נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן
הייתה לך תאונת דרכים: לא *חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו שום בצל שום בצל חמסה חמסה לא עלינו לא עלינו*
רכבת על פיל: לא
נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כשהייתי קטנה
שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: מה זאת אומרת..? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן
כחול או אדום: תכלת
תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז
קולה או מים: האמת שלא זה ולא זה.. אבל אם כבר בוחרים בין קולה ומים.. אז קולה
סתיו או אביב: סתיו
חורף או קיץ: חורףףףף
|מטרייה|
רעש אחרון ששמעת: הרעש של המקלדת.. ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת
כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2? אפחד מהם
מה השעה עכשיו: 19:34

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

בנתיים. כיתה: י'. מצליח בביצפר: לימודית לא מנסה אפילו, חברתית כן. מזל: עקרב. מידת נעליים: 38. גובה: 160. צבע שיער: שחור-ירוק-וורוד. צבעת פעם את השיער: כן. באיזה צבע: אדומ, ירוק(פעמיים), וורוד. פירסינג: אין בנתיים. קעקועים: כנ"ל. מספר מזל: 2. מאמין באלוהים: לא. בשטן: לא. בשלום: ממ לא. יש לך גשר: לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים. שני זוגות. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אומנית, מלכת סאדו, בעלת ביתקפה וחנות גרביים, מפיקת הופעות. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בציצים. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אףאחד. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים. מה דעתך על רכבת: אחלה. יותר נח מאוטובוס, למרות שהמושבים לאמשהו. מאמין באהבה ממבט ראשון: לא. אהבה בין הומואים ולסביות: צריך אמונה בשביל זה? שאלה מיותרת. הבנאדם הכי חתיך: ממ לאיודעת. הכי מוזר: יאמ. הכי נשמה: רוני. חיה אהובה: חתול. תכונה טובה שלך: אופטימיות. תכונה רעה: רכושנות. קור או חום: קור. לישון או לקום: לישון. קרמבו וניל או שוקו: ווניל, בטח. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Letting go./ הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: עיר החטאים. סרט בקולנוע: לאזוכרת. שיר ששמעת: לאיודעת. השיר שנתקע לך בראש: לאיודעת. דיסק שקנית: ממף לאזוכרת. אוף מותו;-; הדיסק ששמעת: לאזוכרת כבר. מה שיש בדיסמן עכשיו. האיש שהתקשרת אליו: אמא. האיש שהתקשר אלייך: חבר. מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: לא הולכת. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חברים קרובים. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול. כי זה חתול כזה. תחביבים: לצייר לכתוב לצלם לרקוד הופעות חיבוקימימ. איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ספרדית, עילגית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה,דפנטלי. רגיש לדיגדוגים: כןכן. מה הדבר הכי חשוב לך? צומי. ממה אתה הכי פוחד: להשאר לבד, חוסר אונים. הפנטזיה שלך: זה לא לכאן, אתם קטנים מדי. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה צריך. המקום האהוב על חופשה: לאיודעת, מקום קר. טעם גלידה אהוב: תות, שוקולד, עוגיות, מנגו. ממתק אהוב: שוקולד מריר. חטיף אהוב: במבה. שיעור: פסיכו-סוציו, או היסטוריה. חג: פורים, פסח. צבע: ירוק, וורוד, סגול, צהוב, כתומ. שם לבת: פלרנז. שם לבן: לאיודעת. תוכנית אהובה בטלויזיה: מומינים. דיסק אהוב: יותרמדי. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: חברים קרובים, דפנטלי. מגזין: נו, מגזין צילום כזה:x מכונית: מה אני מבינה. סרט לועזי אהוב ולמה? בילג'וס, כי הוא ביטלג'וסי כזה. סרט ישראלי אהוב ולמה? לאיודעת, ראיתי רק סוף העולם שמאלה. מילה אהובה: טוסיק. קבוצת ספורט אהובה: מהאנימבינה. חודש אהוב: אוקטובר-נוב-דצמ. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי כי היא כוסית נורא. שחקן אהוב: ג'וני דפ כי הוא כוסית נורא. אתר אהוב: לאיודעת מה שיש. תחנת רדיו: גלגלצ. חדר בבית: חדר מדרגות. ההופעה הכי טובה שראיתי: יותרמדי. תוספת לפיצה: בטטה-בצל. ארץ: קרה. עיר: ת"א. אגם: מה אגם עכשיו מה. ים: כלשהו, מהזה משנה. ריח: יסמין, פסיפלורה, גשם. רעש: הכל. אוניברסיטה: שווה. עזבותי. בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מי. עישון אצל בני עשרה: נגד בעקרון. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: קיינדאוף. חיבקת מישהו: בטח. בכית: כן. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו: מיליון. הסתפרת: עודמעט. הרגשת טיפש: כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם איי פעם?.. עישנת: כן. שתית אלכוהול: כןבטח. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישו : בטח@@ התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן, המון. חשבת שאת הולכת למות: כן. נכשלת במקצוע: כן. רצית להיות המין השני: לא. התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: בטח. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: לא. נשארת ער כל הלילה: בטח. פחדת מהחושך: בטח. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: עוברת כל יום אבל אףפעם לא נתפסתי ולא אתפס. נידפקתתם?: באיזה מובן?:x האם אתה חושב שאתה .. מצחיק: לא. חברותי: כן. אהוב: אוףאלתשאלואותי. דואג: כן. חמוד: חיחיהחהיהי. כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: בננה ותפוח. תפוז או קלמנטינה: קלמנ. קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: סתיו. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: אאמאמ חבר מנגן מאחורי על גיטרה. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: מחשב. הראל סקעת או מויאל: אףאחד. כוכב נולד 1 או 2: כלומ. פרוייקט וואי 1 או 2? לאיודעת לא ראיתי. מה השעה עכשיו: 19:50.

../images/Emo187.gif

כיתה:ט'3 מצליח בביצפר:כן.. מזל:בתולה מידת נעליים:38-39 גובה:1.69 צבע שיער:חום שחור צבעת פעם את השיער:עשיתי פעם פסים..לא יותר מזה באיזה צבע:צהוב כזה פירסינג:עגיל בכל אוזן קעקועים:לא
מספר מזל:3 מאמין באלוהים:יאפ! בשטן:לא בשלום:לפעמים יש לך גשר:כן יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:יש עוד זמן...נרא'לי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:אע?! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:טוב לי ככה האם אתה חושב שאתה חוצפן:לא מה דעתך על רכבת:שהיא פסדר גמור מאמין באהבה ממבט ראשון:כן אהבה בין הומואים ולסביות:שיהיה להם בכיף
הבנאדם הכי חתיך:אבא שיליי וידיד שיליי
הכי מוזר:יש כמה.. הכי נשמה:איפפ חיה אהובה:אין ממש=/ תכונה טובה שלך:שקטה תכונה רעה:קמצנית(?!) קור או חום:גם וגם לישון או לקום:לקום.. קרמבו וניל או שוקו:גם וגם.. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:לא מצליחה להיזכר כעת..=/ הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:לא ממש שכרתי.. סרט בקולנוע:משו עם הילארי דאף.. שיר ששמעת:של מארון 5 נראה לי השיר שנתקע לך בראש:מארון 5 דיסק שקנית:מי קונה?!אפשר לצרוב..טחחחח הדיסק ששמעת:אין לי כוח לכתוב האיש שהתקשרת אליו:יעלושש האיש שהתקשר אלייך:יעלושש מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:פוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:עוצמת עיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד:פלאפון..יעלוש..מחשב..אני יודעת?! אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:די טוב לי ככה תחביבים:מחשב,טלוויזיה,לקרוא,חברים,כל מיני איזו שפות אתה מדבר:4 אתה בן אדם של לילה או של יום:יום נראה לי רגיש לדיגדוגים:כן מה הדבר הכי חשוב לך?משפוחה..חברים ממה אתה הכי פוחד:לא רוצה לדבר על זה..:| הפנטזיה שלך:עדיף שלא תדעו
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:מחשבות.. המקום האהוב על חופשה:אילת וחו"ל טעם גלידה אהוב:ריבת חלב
ממתק אהוב:אני אוהבת הכל
חטיף אהוב:הכל חוץ מצ'יטוס...בעעע שיעור:חופשי..חחח חג:חנוכה צבע:טורקיז שם לבת:ענבל שם לבן:תומר/עידו תוכנית אהובה בטלויזיה:"ערב טוב עם גיא פינס" דיסק אהוב:מארון 5 משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:חמצן ומים?! מגזין:ראש1..מעריב לנוער..אני יודעת? מכונית:ל'דעת סרט לועזי אהוב ולמה?אין ממש סרט ישראלי אהוב ולמה?-- מילה אהובה:אוקיי קבוצת ספורט אהובה:--- חודש אהוב:אע?! שחקנית אהובה:יש כמה פסדר שחקן אהוב:כנ"ל אתר אהוב:כנ"ל תחנת רדיו:אין לי כוח לכתוב
חדר בבית:
ההופעה הכי טובה שראיתי:--- תוספת לפיצה:עגבניות?! ארץ:ישראל עיר:שילי אגם:רודברג?!
ים:המלח? ריח:טוב רעש:געש אוניברסיטה:טכניון בעד ונגד להרוג אנשים:-- עישון אצל בני עשרה:-- ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:כן בכית:כן..לצערי הרב צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:לא הסתפרת:לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם איי פעם?.... עישנת:-- שתית אלכוהול:--- עישנת מריחואנה:--- שיחקת מונופול:כן נישקת מישו :כן התגעגעת למישהו:כן בכית בסרט:כן חשבת שאת הולכת למות:כן נכשלת במקצוע:כן=/ רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית:כן עשית אמבטית קצף:כן הייתה לך תאונת דרכים:לא ושלא נדע..טפו טפו טפו רכבת על פיל:לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך:כן שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת:לא נידפקתתם?:אע?! האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:בכל יום אני מגלה שאני יותר ויותר מצחיקה..חחחח
חברותי:כן אהוב:כן דואג:כן חמוד:כן כחול או אדום:כחול תפוח או בננה:תפוח תפוז או קלמנטינה:תפוז אפילו שגם קלמנטיה טעימה קולה או מים:קולה..אבל רק באירועים או משו סתיו או אביב:גם וגם חורף או קיץ:כנ"ל רעש אחרון ששמעת:צלצול טלפון ג'ינס או שרוול:זה לא קשור אחד לשני..
סנדל או נעל:נעל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל:סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1או 2?--- מה השעה עכשיו:21:16

A m i n a d a v

New member
עונה רק על חלק

אם אענה על הכל, יילכו לי האצבעות, ולא אוכל לענות על עוד סקרים... כיתה- לא רלוונטי, סיימתי מצליח בבי"ס- כנ"ל מזל-שור מידת נעליים-40 גובה- 1.70 וקצת צבע שיער- חום-שחור צבעת פעם את השיער- לא פירסינג-לא קעקועים-לא מספר מזל- אין מאמין באלוהים- כן בשטן- לפעמים אני חושב שיש יותר מאחד כזה בשלום- לא כפי שהרבה רואים אותו יש לך גשר- היה לי משקפיים או עדשות- לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול- לא יודע האם אתה חושב שאתה חוצפן- לפעמים אהבה בין הומואים ללסביות- מאמין חיה אהובה- חתול ואחותי הגדולה תכונה טובה שלי-אחריות תכונה רעה שלי- ביישנות קור או חום- קור לישון או לקום- לישון בן אדם של לילה או של יום- של לילה, חד משמעית טעם גלידה אהוב- תות חטיף אהוב- פסק זמן חג- יום העצמאות צבע- כתום, כחול, סגול שם לבת- אילת שם לבן-אליעד תוכנית אהובה בטלויזיה- רק בישראל המנוחה משהו שלא יכולת לחיות בלעדיו- האופי שלי חודש אהוב- מאי ארץ- ישראל עישון אצל בני העשרה- נגד, נגד, נגד האם אי פעם עישנת- לא שתית אלכוהול- כן עישנת מריחואנה- לא שחיקת מונופול- כן נישקת מישהו- כן התגעגעת למישהו- כן בכית בסרט- כן חשבת שאתה הולך למות- כן נכשלת במקצוע- לא רצית להיות בן המין השני- לא התחרטת על דברים שעשית- כן עשית אמבטיית קצף- לא היית לך תאונת דרכים- לא רכבת על פיל- לא היית ער כל הלילה- כן פחדת מחושך- כן שיקרת- כן עברת על החוק ונתפסת- לא האם אתה חושב שאתה מצחיק- כן חברותי- כן ולא אהוב- כן דואג- כן חמוד- כן כחול או אדום- כחול סתיו או אביב- אביב חורף או קיץ- חורף

A Radcliffe

New member
../images/Emo129.gif

כיתה:ז מצליח בביצפר:היתה לי ירידה בתחילת השנה אהל עכשיו די בסדר.. מזל: תאומים מידת נעליים: 39 גובה:מטר שישים ושמונה... צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: עשיתי פס.. באיזה צבע:אדום פירסינג: ..יש לי חורים באוזנים.. נחשב? קעקועים:
מספר מזל: 16,13 מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: כן יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אמה ווטסון? האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: אחלה... מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן....... הבנאדם הכי חתיך: דניאל... #$%& הכי מוזר: תמרה? הכי נשמה: 'שמה... חיה אהובה: חתולים, וואף וואפים, היפגוריפים.... תכונה טובה שלך: ... תכונה רעה: ... קור או חום: ... לישון או לקום: ... קרמבו וניל או שוקו: ... שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: זכיתי לאהוב....
הדברים האחרונים שעשית:.... סרט מושכר שראית: ... סרט בקולנוע: הארי פוטר וגביע האש! שיר ששמעת: why not השיר שנתקע לך בראש: אה.......... ג'ימי? דיסק שקנית: גרין דיי הדיסק ששמעת: ...גרין דיי... האיש שהתקשרת אליו: ... האיש שהתקשר אלייך: ... מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: פוקחת עיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:קוראת את מי היית לוקח איתך לאי בודד:#$%&, דניאל אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: עוף חול, נחשו... תחביבים: ציור, קריאה ואין לי כוח לכתוב..... איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית
אתה בן אדם של לילה או של יום: .... רגיש לדיגדוגים: כן... מה הדבר הכי חשוב לך? .... ממה אתה הכי פוחד:מוות הפנטזיה שלך: #$%&, להיות שחקנית, להיות אשתו של רון וויזלי... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: רון.... המקום האהוב על חופשה: מי זאת חופשה? טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: במבה שיעור: ... חג:... צבע: שחור, ירוק וכחול שם לבת: לילי שם לבן: רון, דניאל תוכנית אהובה בטלויזיה: משחק מכור דיסק אהוב: מטמורפוסיס, אמריקן אידיוט משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: אוויר? מים? מגזין: ... מכונית:... סרט לועזי אהוב ולמה?הארי פוטר... ככה... סרט ישראלי אהוב ולמה?... מילה אהובה: ספורט'ן קבוצת ספורט אהובה: ... חודש אהוב: יוני, יולי וכל החודשים של החורף! שחקנית אהובה: אמה ווטסון, הילארי דאף שחקן אהוב: דניאל רדקליף, אלן ריקמן, טום פלטון, רופרט גרינט... אתר אהוב: תפוז? תחנת רדיו:... חדר בבית: שלי! ההופעה הכי טובה שראיתי: אה.... תוספת לפיצה: ... ארץ: אנגליה עיר: לונדון? אגם: גרדה ים: ... ריח: ... רעש: ... אוניברסיטה: .. בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן.... דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.... התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן
התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: לא פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: ... האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא חברותי: לא אהוב: לא דואג: לא חמוד: לא כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: שניהם! תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים...
סתיו או אביב: סתיו... ואביב.! חורף או קיץ: חורף! רעש אחרון ששמעת: .. ג'ינס או שרוול: ? סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב:מחשב.. הראל סקעת או מויאל: אפחד... כוכב נולד 1 או 2:
פרוייקט וואי 1 או 2?.. מה השעה עכשיו:9:33 וויזלי:)

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

כיתה: מצליח בביצפר: לא מזל: תאומים מידת נעליים: 39-40 אני חושבת גובה: 161 ככה צבע שיער: צבעת פעם את השיער: בקטנה באיזה צבע: פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: כן[?] יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: יוצרת סרטים:\\\\\ אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: ביחד עם העיניים שיש לי עכשיו ואז היו יוצאות לי עיניי מנגה ענקיות?:\ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: המון אנשים. אני לא בטוחה מה הקריטריונים שלי כדי לרצות להיות משהו אחר, אבל זה כן דורש פנים שאני מחבבת, חוכמה, וכנראה שיש לי בעיה להיות מזרחיים D: זה מוזר, יש מישהי שאני בהחלט חושבת שיש לה אחלה חיים, אבל משום מה אני לא רוצה להיות היא (כנראה דווקא בגלל שהיא מזרחית.. זה מוזר:\). האם אתה חושב שאתה חוצפן: ככה-ככה מה דעתך על רכבת: אחלה-בחלה מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: כן:\ הבנאדם הכי חתיך: אה כן
הכי מוזר: אההההמ. יש מישהו כזה, בערך הכי נשמה: אה בסדר. חיה אהובה: זאב:\ תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: קור לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: יחח באמת יש לי כזה :\ slow emotion replay (אחלה שיר שבעולם:\) הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מלהולנד דרייב סרט בקולנוע: הארי פוטר שיר ששמעת: berserk - forces :\ hai yai forces;[[[ השיר שנתקע לך בראש: אההה. דיסק שקנית: דיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: PP מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: שיניים:\ את מי היית לוקח איתך לאי בודד: איןלימושג אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אמממ. הכלבים של אדוארד נורטון?:\ תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית ו"יפנית"
אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך? עיסוקים ממה אתה הכי פוחד: לעשות שטויות:\ הפנטזיה שלך: פרצוף מגניב:\\ על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: לא זוכרת:\ המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: שוקולד פצפוצים ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: פורים צבע: ורוד שם לבת: לילך שם לבן: אני אחשוב על זה תוכנית אהובה בטלויזיה: גיא פינס? דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: :\ מגזין:
מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? ווסאבי כי זה חמוד וזה ביפן וז'אן רנו חמוד גם סרט ישראלי אהוב ולמה?
מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה:
חודש אהוב: שחקנית אהובה: נטלי פורטמן:\ בגלל המצח והישראליות. שחקן אהוב: אדוארד נורטון.. בגלל הכל. (חוץ מכישורי משחק[?]) אתר אהוב: עין הדג
תחנת רדיו:
חדר בבית:
ההופעה הכי טובה שראיתי:
תוספת לפיצה: כלום ארץ: יפןפםשדגכח יפן עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בר אילן^^; בעד ונגד להרוג אנשים: נגד:\ עישון אצל בני עשרה: נגד:\ ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: אולי צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: אולי קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: בערך האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא ממש עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : התגעגעת למישהו: לא ממש ממש בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: ככה ככה התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: אולי הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: לא? נידפקתתם?: כנראה
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כן! כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב (בתיאוריה לפחות) חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: שקיות ניילון:|||||||||||||||||||||||||||||
ג'ינס או שרוול: שרוול? סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב: מחשביזיה:\ הראל סקעת או מויאל: סקעת (חתיך ואהבתי ת'שם משפחה:\) כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2?

השיעמום חוגג לפני היציאה מהבית...

כיתה: צוות 3 מצליח בביצפר: בצפר? שו בצפר? אני מדברת על הקורס בצבא... קורסיסטית אנוכי. מזל: בתולה. מידת נעליים: 37 וחצי/38 גובה: 159 (לפי החוגר גם) צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: ... פירסינג: אין. קעקועים: אין *פורצת בבכי מר* אבל מאוד רוצה. של זאב
מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: לא. אבל כן בישות נעלה כלשהי... אם שמה אלוהים אז מה טוב... בשטן: לא. בשלום: לפעמים. אבל זה מייאש. יש לך גשר: לא. וגם לא היה. יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: קציצה בצה"ל XD נו... אני חושבת רק על ההווה כרגע. בעתיד? מממ... ללמוד קרימינולוגיה. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: על הגב של כפות הידיים. ככה הייתי יכולה להסתכל לכל כיוון ואפילו במקומות בהם אי אפשר להכניס את הראש. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד. האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא. מה דעתך על רכבת:
אחת מהאובססיות שלי. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן. אהבה בין הומואים ולסביות: זה קיים. אין איך להתווכח. הבנאדם הכי חתיך: לא קיים. הכי מוזר: רב האנשים שאני מכירה מוזרים בדרכם שלם. הכי נשמה: נחי!!! (או בשמו האמיתי... ליעד) הבחור פשוט נשמה. חיה אהובה: זאב
תכונה טובה שלך: *פלאשבק* די... לא שוב השאלה הזו... בכל שאלון בצבא שואלים אותה. תכונה רעה: כנ"ל. אני מכריזה חרם על השאלות הללו. קור או חום: חמימות. לא חם.... אלא חמימות... אבל בכללי.... אז קור
לישון או לקום: לישון... קרמבו וניל או שוקו: מוקה! שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין כרגע. יש רק שירים שמזכירים דברים רעים... הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מממ... לא משכירה סרטים. סרט בקולנוע: נמנמ... לדפוק חתונה. שיר ששמעת: Helowwen- Leavin' Ain't No Crime השיר שנתקע לך בראש: אין דה ג'אנגל דה מייטי ג'אנגל דה ליין סליפס טונייט... פאווימבאווה פאווימבאווה... דיסק שקנית: איזה דיסק של איירון מיידן במתנה ל"אח" שלי. הדיסק ששמעת: מזמן לא שמעתי דיסקים. יש אמפי 3. האיש שהתקשרת אליו: אולגה מהקורס :) האיש שהתקשר אלייך: אולגה מהקורס :) מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: לובשת מדי ב'. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מוציאה את המצעים מהלוקר ופורסת על המיטה. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: *מצונזר* אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: זאב
כי זו פשוט חיה מדהימה. תחביבים: ציור, קריאה ו... צבא? איזו שפות אתה מדבר: רוסית, עברית ואנגלית. טיפה ערבית וספרדית. אתה בן אדם של לילה או של יום: כרגע.. יום. בכללי... הלילה עדיף בהרבה. רגיש לדיגדוגים: לא :) אבל טובה בלדגדג. מה הדבר הכי חשוב לך? לעזור לאנשים. ממה אתה הכי פוחד: מחפצים חדים מאוד בצבים דכאוניים, מליצנים (למרות שזה יותר אי נוחות מהם ולא בדיוק פחד) [למרות שהליצנים ה"קלאסיים" מפחידים] וממקומות חשוכים עם מראות. הפנטזיה שלך: שיהיה טוב. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שעבר ומה עתיד לקרות. המקום האהוב על חופשה: לא ידוע. טעם גלידה אהוב: שוקולד
ממתק אהוב: שוקולד
חטיף אהוב: משתנה... אני אוהבת את כל סוגי החטיפים :) שיעור: השיעורים האהובים עליי זה השיעורים עם המפקד. חג: אין. צבע: תכלת+שחור. שם לבת: לא'דעת... למרות ש"מורל" זה שם מיוחד. שם לבן: ליאון. תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה טלוויזיה כבר חודש :( דיסק אהוב: dream theater- awake משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אנשים. מגזין: אין. מכונית: אין. העיקר שתיסע ויהיה בה מזגן. סרט לועזי אהוב ולמה? אין לי כוח לשאלה הזו. סרט ישראלי אהוב ולמה? כנ"ל. מילה אהובה: אין. קבוצת ספורט אהובה: מכבי תל אביב. חודש אהוב: ספטמבר. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: הרבה... בעיקר טום הנקס ואדוארד נורטון. אתר אהוב: לא אתר... פורום... פאוור מטאל ^__^ תחנת רדיו: אין. חדר בבית: שלי :) ההופעה הכי טובה שראיתי: לא ראיתי. תוספת לפיצה: טונה!!! ארץ: בעעע עיר: בעעעעעע אגם: הא? ים: שו? ריח: של אחרי הגשם ^^" רעש: מוזיקה. אוניברסיטה: בר-אילן (שם אני רוצה ללמוד) בעד ונגד להרוג אנשים: נגד? עישון אצל בני עשרה: נגד... ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא ממש. חיבקת מישהו: לא :/ בכית: לא. צחקת: לא ממש. גרמת למישהו לצחוק: אולי... לא זוכרת. קנית משהו: כן! וואיי! זה היה דווקא כיף ^__^ הסתפרת: לא. הרגשת טיפש: תמיד. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: אפשר להגיד. התגעגעת למישהו: כן... האם איי פעם?.... עישנת: כן. שתית אלכוהול: כן. עישנת מריחואנה: לא. שיחקת מונופול: כן. נישקת מישו : כן. התגעגעת למישהו: כן. בכית בסרט: כן. חשבת שאת הולכת למות: לא. נכשלת במקצוע: כן. דאמ פיזיקה. רצית להיות המין השני: כל יום מחדש. התחרטת על דברים שעשית: כן. עשית אמבטית קצף: כן. הייתה לך תאונת דרכים: לא. רכבת על פיל: לא. נשארת ער כל הלילה: כן. פחדת מהחושך: כן. שיקרת: כן. עברת על החוק ונתפסת: לא שזכור לי. נידפקתתם?: הא??? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים. חברותי: לפעמים. אהוב: לא. דואג: כן. חמוד: לפעמים. כחול או אדום: כחול. תפוח או בננה: תפוח. תפוז או קלמנטינה: תפוז. קולה או מים: קולה. סתיו או אביב: אביב. חורף או קיץ: חורף. רעש אחרון ששמעת: התיקתוק שמישהו נכנס לאייסי. ג'ינס או שרוול: ג'ינס. סנדל או נעל: נעל. טלויזיה או מחשב: טלוויזיה. הראל סקעת או מויאל: מויאל. כוכב נולד 1 או 2: לא מעניין... פרוייקט וואי 1 או 2? 1 כי זה היה פשוט הראשון והמקורי. מה השעה עכשיו: 16:09

עונהה...

שלא תשתעממו.. הנה שאלון "ממש קצר" כיתה: ט מצליח בביצפר: יחסית... מזל: קשת מידת נעליים: 36 גובה: 154 צבע שיער: שטני צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא צבעי פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: אין מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: רוצה לנסות... מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: אם בא להם... הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך: תכונה רעה: בכיינית, חסרת ביטחון עצמי גבוה...(ועוד כמה...) קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: בתול בן 40 שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: דנה האיש שהתקשר אלייך: דנה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתמתחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: עוצמת עיניים את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חברים, טלפון, MP3 אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: חתול תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: ספרדית, אנגלית, עברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: הפנטזיה שלך: על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: המקום האהוב על חופשה: טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: פסח צבע: ורוד, לבן, שחור שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: מלאך שחור דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: אגם: ים: ריח: רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נטרלי ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : בפה? לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: קצת חברותי: לא אהוב: לא דואג: כן חמוד: קצת כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: את הגיהוק של סיון (חחח) ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: טלוויזיה הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו: 16:51

משהו

כיתה: ח מצליח בביצפר: לפעמים מזל: תאומים מידת נעליים: 38-9 גובה: מטר חמישים + צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: כתום מגעיל כזה פירסינג: נופ קעקועים: נופ מספר מזל: 5 ו2 מאמין באלוהים: ככה בשטן: צריך להיות משהו בשלום: לא ממש יש לך גשר: צריכים לעשות לי יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: משהו במשחק/מוזיקה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתוך מצלמה. ככה אני גם אצטלם וגם אראה איך התמונה יוצאת. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא יודעת, אבל מאוד מעדיפה לא אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים מה דעתך על רכבת: מה כבר יכולה להיות מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: שיעשו מה שבא להם.. הבנאדם הכי חתיך: אוון וילסון. כמובן שיש עוד, סתם בנאדם שקפץ לי לראש. הכי מוזר: יש הרבה הכי נשמה: חחחחחחחח. רותם[א] מחדרה חיה אהובה: דולפינים תכונה טובה שלך: קשה למצוא |: תכונה רעה: אנטיפתית קור או חום: חום לישון או לקום: לישון כמובן
קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אני לא אוהבת אף אחד. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: 'לשמור אמונים' אני חושבת סרט בקולנוע: מדגסקר נדמלי... כמה זמן לא יצאתי לקולנוע oO שיר ששמעת: נופינג אלס מאדר של מטאליקה באיזה פרסומת השיר שנתקע לך בראש: משהו של ביטלס דיסק שקנית: אינפקציה/בכיף שנה שעברה... אני צריכה לקנות דיסקים לפעמים>< הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! ביטלס האיש שהתקשרת אליו: נטע אתמול האיש שהתקשר אלייך: נטע מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לשירותים בדרך כלל מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מתכסה >< את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אף אחד אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: שבלול, כי הוא אלוהי שכזה. תחביבים: אין איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית עילגת אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה, ישנים
רגיש לדיגדוגים: קצת מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת ממה אתה הכי פוחד: משאיות ומוות של מישהו קרוב הפנטזיה שלך: להרגע פעם אחת בחיים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כמה שיהיה חרא מחר המקום האהוב על חופשה: בצפון, אני יודעת טעם גלידה אהוב: לאחרונה פקאן ממתק אהוב: פררו רושה ושוקולד טים טם של גאיה
חטיף אהוב: הכדורונים החביב הזה. שיעור: אומנות חג: שבועות צבע: הכל שם לבת: מירב ענת יעל שם לבן: לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה: בטיפול לשעבר דיסק אהוב: יש לי רק אחד אבל >< משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: לא יודעת מגזין: לא יודעת מכונית: חיפושית מאגניבה D: סרט לועזי אהוב ולמה? סיפורי דגים כי זה קלאסיקה מדהימה. סרט ישראלי אהוב ולמה? הבשרוה ע"פ אלוהים, כי זה נורא משעשע. מילה אהובה: כרגע- בעליל:p קבוצת ספורט אהובה: בלע חודש אהוב: אפריל, ואוגוסט ויולי כמובן שחקנית אהובה: אומה תורמן [הדבר הראשון שעלה לי לראש] שחקן אהוב: ג'וני דפ וכל אלה. אתר אהוב: תפוז וברוקן תחנת רדיו: 99 FM חדר בבית: החדר שלי, מיטה (L) ההופעה הכי טובה שראיתי: של היי פייב בפסטיגל 98 ]]]]]]]; כי הם ככ עמוקים שנמות. תוספת לפיצה: פטריות/זיתים. ארץ: סין. למרות שלא ממש הייתי בה עיר: לא יודעת אגם: ? ים: תיכון ריח: הסוכריית דקופס בטעם לימון (L) רעש: מוזיקה נחמדת אוניברסיטה: ממ? בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מי:p עישון אצל בני עשרה: נגד, יאקיס ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו: לא בכית: לא, אבל עלתה במוחי המחשבה צחקת: כן, אצל נטע גרמת למישהו לצחוק: נראלי. אולי לאנשים שהיו אצל נטע >< קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אצל נטע >< דיברת עם מישהו שאתה אוהב: ממ התגעגעת למישהו: נראלי האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: 5 מ"ל ]; עישנת מריחואנה: נופ שיחקת מונופול: כן חח נישקת מישו : נופ ]: התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן... נכשלת במקצוע: כן... באנגלית בכיה ד' P: רצית להיות המין השני: הרבה פעמים התחרטת על דברים שעשית: יותר מדיי פעמים עשית אמבטית קצף: בגיל שנתיים, כשהייתי גומרת לאמא שלי את השמפוייםP: הייתה לך תאונת דרכים: לצערי כן רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: הרבה פעמים שיקרת: בהחלט עברת על החוק ונתפסת: לא זוכרת נידפקתתם?: באיזו צורה?
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לא חברותי: מאוד מאוד לא אהוב: לא דואג: תלוי למי חמוד: לא כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: אמא מדברת בטלפון ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשבבב הראל סקעת או מויאל: פאקינג כוכב נולד 1 או 2: לוידעת פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: עשרה ל10

אני!../images/Emo9.gif

כיתה: ט' מצליח בביצפר: בזמן האחרון יותר מזל: בתולה מידת נעליים: 40 גובה: 1.67 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע:
פירסינג: באוזניים חח קעקועים: לא..! מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: מאוד!! בשטן: אממ כה בשלום: זה הולך ופוחת:/ יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: כה מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אני עצמי וזהו האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשצריך מה דעתך על רכבת: מהיר?... מאמין באהבה ממבט ראשון: לא מבט ראשון אבל מפגישה ראשונה... אהבה בין הומואים ולסביות: שיהנו... הבנאדם הכי חתיך: כתום
המבין יבין הכי מוזר: חח הרבה הכי נשמה: המון המון המון אנשים חיה אהובה: איכס אין:S תכונה טובה שלך: שיש לי כוח רצון תכונה רעה: שאני עקשנית ופתי קור או חום: חום לישון או לקום: לישון!! קרמבו וניל או שוקו: ונייייל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: לא אוהבת אפחד אבל פעם זה היה PRETTY BOY הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לוזוכרת סרט בקולנוע: החיפושית בהילוך כבוה שיר ששמעת: ים של דמעות- זוהר ארגוב השיר שנתקע לך בראש: למעלה..^^^ דיסק שקנית: לא קונה הדיסק ששמעת: לא זוכרת האיש שהתקשרת אליו: רותי האיש שהתקשר אלייך: שיר מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושבת.. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: סירהה כזי לחזור אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אני מעדיפה למות ולא להיות חיה:S:S תחביבים: מזה שאלות של כיתה ו'?:/ טוב שיהיה- לצאת עם חברים ובכלל להיות עם חברים, לרקוד מסיבות וכו', לשמוע מוזיקה, מחשב, טלפון(התמכרתי!!), לאכול! חחחחחח.. אממ לישוןןןןןןן!! ואין בעולם אהבה כמו אהבה שלי ליםםם... איזו שפות אתה מדבר: עברית.. מנסה ללמוד אנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום: אממ לילה נראלי רגיש לדיגדוגים: מאוד!!!!!!!! מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והחברים.... ממה אתה הכי פוחד: כלבים וזריקות.. הפנטזיה שלך: אין לי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: זה משתנה המקום האהוב על חופשה: כל מקום עם יםםם טעם גלידה אהוב: וניל או שוקו ממתק אהוב: קינדר בואנו!!!
חטיף אהוב: במבה פרפר! שיעור: חופשי=]] חג: חנוכה, פסח, יום העצמאות ול"ג בעומר. צבע: לבןן תכלת וכחול שם לבת: לירון ודניאל שם לבן: כל שם שיש בו 'אל' נגיד מיכאל או אוריאל כאלה... זה מהמם!! תוכנית אהובה בטלויזיה: לא רואה טלויזיה דיסק אהוב: אמממ משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: לא יודעת מגזין: ראש1 מכונית: לאדעת סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: אוכלללל חחח סתם לא ידועת קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת ספורט חודש אהוב: 20 ביוני-יולי-אוגוסט נחשו למה שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אתר אהוב: תחנת רדיו: חדר בבית: שלי והמטבח חח ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: הדבר הזה שבא בשקית עם הפיצה חח ארץ: אין כמו ישראל
עיר: כפר סבא סיטיB| אגם: אה? ים: כל ים!!!!!!!!!!!!!
!!! ריח: בשמים של גברים!! רעש: לאדעת אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים: ברור שנגד עישון אצל בני עשרה: לא בעד ולא נגד.. פה ושם שכטה וזהו.. אבל אני אישית הפסקתי.. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כה חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: המוןן!!! גרמת למישהו לצחוק: כההההה! קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עכשיו!!... התגעגעת למישהו: עכשיו.... האם איי פעם?.... עישנת: כה שתית אלכוהול: כה עישנת מריחואנה: לאא!! שיחקת מונופול: ברור!! נישקת מישו : כה התגעגעת למישהו: כהה בכית בסרט: כן! חשבת שאת הולכת למות: נראלי נכשלת במקצוע: בטח חח רצית להיות המין השני: לא התחרטת על דברים שעשית: אהא עשית אמבטית קצף: ברור הייתה לך תאונת דרכים: לא ברוך השם רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: ברור פחדת מהחושך: קורה שיקרת: לצערי יותר מידי עברת על החוק ונתפסת: אממ כה נידפקתתם?: אה?!.. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כה! חברותי: כןן אהוב: נראלי דואג: אהא חמוד: אממ כן
כחול או אדום: כחול שליטעע תפוח או בננה: תפוחחח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: א-ב-י-ב חורף או קיץ: ק=י=ץ=ץ=ץ=ץ=ץ=ץץץץץץץץץ רעש אחרון ששמעת: את הטלויזיה מהחדר של אחותי ג'ינס או שרוול: בה=רור שג'ינס סנדל או נעל: ברור שנעל! טלויזיה או מחשב: מחשבב הראל סקעת או מויאל: שניהם כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי

../images/Emo134.gif

כיתה: י"ב מצליח בביצפר: כן מזל: טלה נראה לי מידת נעליים: 40 גובה: 1.8 צבע שיער: בלןנדיני-שטני צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא צבעתי פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: יאפ בשטן: יאפ בשלום: אמממ תלוי מה נקרא "שלום" יש לך גשר: מה? בשיניים? לא!! יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן, עדשות מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: פתולוג אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב, מן הסתם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: טוב להיות עצמי! האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים כן.. מה דעתך על רכבת: שיהיה לה לבריאות.. מאמין באהבה ממבט ראשון: לא ממש אהבה בין הומואים ולסביות: שיהנו להם.. הבנאדם הכי חתיך: אני! הכי מוזר: אורי נינו (חבר שלי) הכי נשמה: ניב כהן חיה אהובה: נחש תכונה טובה שלך: אממ יודע להקשיב, קליל, דברים כאלה תכונה רעה: פזיז ולפעמים חסר סבלנות קור או חום: קור! לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא יודע! סרט בקולנוע: וואו זה היה מזמן, נראה לי טרויה. אה, בעצם בן ערובה. שיר ששמעת: לא זוכר השיר שנתקע לך בראש: השיר של שרק 2 דיסק שקנית: לא קונה דיסקים הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לא זוכר האיש שהתקשרת אליו: אורי האיש שהתקשר אלייך: תמר מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: נוטל ידיים, מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: קריאת שמע.. מכבה את האור... את מי היית לוקח איתך לאי בודד: נראה לי את שמואל אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: נמר. כי הוא כזה עוצמתי... תחביבים: איך אני שונא את השאלה הזאת! איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, קצת רוסית. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך? אמונה ממה אתה הכי פוחד: לא יודע הפנטזיה שלך: פחחח לא יודע על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: כל פעם משהו שונה! ... המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: פיסטוק ממתק אהוב: אגוזי, סוכריות אבקה חטיף אהוב: ציפס שיעור: אמממ גמרא נראה לי (הכל יחסי כמובן) חג: חנוכה וסוכות! צבע: ירוק שחור וכסף שם לבת: אור, אמונה שם לבן: איתמר תוכנית אהובה בטלויזיה: אין לי טלויזיה דיסק אהוב: אין משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: פלאפון! (לצערי!) מגזין: לא קורא מכונית: מה השאלה? סרט לועזי אהוב ולמה? שודדי הקאריביים- בגלל ג'ק ספארו וגלדיאטור- כי הוא פשוט סרט מושלם!! סרט ישראלי אהוב ולמה? לא אוהב סרטים ישראליים כל כך. אבל אפשר להגיד שחגיגה בסנוקר. מילה אהובה: לא יודע קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: טבת, כסליו שחקנית אהובה: אין מישי מסוימת שחקן אהוב: ג'ק ספארו אתר אהוב: לא יודע תחנת רדיו: לא כל כך שומע רדיו חדר בבית: החדר שלי! (מה השאלה?...) ההופעה הכי טובה שראיתי: לא יודע, לא כ"כ הולך להופעות תוספת לפיצה: זיתים ארץ: ישראל!! עיר: איכס, שונא ערים. אוהב את הישוב שלי. אגם: כמה כבר יש חוץ מהכנרת? ים: כנ"ל... ריח: של צ'יפס רעש: לא יודע, מה זה השאלות האלה? אוניברסיטה: מה?! בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי איזה אנשים... עישון אצל בני עשרה: לא! ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן- אפילו בחצי שעה האחרונה חיבקת מישהו: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא (?!) הרגשת טיפש: מאד! ניסיתי ללמוד למבחן בטריגו' וגיליתי שאני אפילו לא יודע מה זה טנגנס! :( דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חחחח כן נישקת מישו : לא צרפתית.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: ברור רצית להיות המין השני: רק פעם אחת. התחרטת על דברים שעשית: בטח, המון עשית אמבטית קצף: לא... פחחח בזבוז זמן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: ברור... ליל הושענה רבא, ליל שבועות פחדת מהחושך: כן (אחרי סרטי אימה..) שיקרת: כן... עברת על החוק ונתפסת: כן נידפקתתם?: מה? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: תלוי.. רוב הזמן מים סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: הרעש שעשה הכסא שלי כשהוא חרק ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: חחח אף אחד כוכב נולד 1 או 2: לא ראיתי אף אחד אבל תמיד 1 יותר טוב פרוייקט וואי 1 או 2? לא יודע. מה זה פרויקט וואי? מה השעה עכשיו: 12:29

adi121

New member
נהנהנ../images/Emo60.gif

החלטתי לא לישון היום.. כיתה: י"ב מצליח בביצפר: פחחחחחחח מזל: גדי מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.60 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: כחול, פסים באדום, סגול, וצהוב פירסינג: לא קעקועים: עדיין לא.. מספר מזל: 3 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: טייסת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת (נו זה דורש..) אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אממ.. האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: מה כבר יש להגיד על רכבת? מאמין באהבה ממבט ראשון: לא מאמינה באהבה בכלל אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם בכייף הבנאדם הכי חתיך: לאונרדו דיקפריו הכי מוזר: יש מישהו כזה הכי נשמה: אני.. סתם המוח לא עובד עכשיו חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: אכפתית מאוד תכונה רעה: עצלנית, עצבנית, ביישנית מספיק? קור או חום: קור לישון או לקום: כרגע.. לישון קרמבו וניל או שוקו: אני לא אוהבת קרמבו..
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: קשה בלעדייך - שרון ליפשיץ הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת.. סרט בקולנוע: בתול בן 40 שיר ששמעת: nightwish - nemo השיר שנתקע לך בראש: רוני - אדוני
דיסק שקנית: לא קונה דיסקים *פושעת* הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לינקין פארק האיש שהתקשרת אליו: עומר האיש שהתקשר אלייך: אביב מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: חוזרת לישון.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:רואה טלוויזיה.. עד שנרדמת את מי היית לוקח איתך לאי בודד:עומר אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: נשר ככה תחביבים: נו באמת.. איזו שפות אתה מדבר: עברית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה כמובן רגיש לדיגדוגים: לא מה הדבר הכי חשוב לך?
ממה אתה הכי פוחד:שאני לא אשלוט בעצמי תוכנית אהובה בטלויזיה: הישרדות וחברים משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: המשפחה המעצבנת שלי בעד ונגד להרוג אנשים: בעד.. מי שמגיע לו מגיע עישון אצל בני עשרה: נו זה לא טוב לשאול אותי את זה.. ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נראה לי.. קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: אמממ... שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: המון עשית אמבטית קצף: אולי שהייתי קטנה.. הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן.. זה יקרה גם הלילה פחדת מהחושך: אני נורא מפחדת מהחושך שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: באיזה מובן?
מה השעה עכשיו:4:05 אווף היה לי יום בלי הברזות.. רציתי לעשות רצף

למעלה