שאלון לשישייי

yardenga

New member
אני...

כיתה: ח מצליח בביצפר: אפשר להגיד... מזל:אריה מידת נעליים:39 גובה: מטר שישים וחמש צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: שחור פירסינג: באוזניים קעקועים: אין מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: לא ממש בשטן: חח לא ממש בשלום:לא יש לך גשר: ל א יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ממ עשירה חח מאוהבת.. מאושרת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת... חח מאיפה לי.. מממ ביד שמאל... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מממממממג'ולי משהו.. פאק ממ אנג'לינה ג'ולי... האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: אין דעה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: מממממ ההוא שמשחק את ג'סטין בהכי גאים שישש :) הכי מוזר: אני הכי נשמה: אפחד חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך:נחמדה לפעמים.. תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מממממ הכי דומה לאהבה סרט בקולנוע:זוג משמיים שיר ששמעת: מממ אין לי מושג איך קוראים לו... השיר שנתקע לך בראש: אין דיסק שקנית: של גאנס אן רוזז הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! של גאנס אן רוזז האיש שהתקשרת אליו: ממ אפחד שזכור לי האיש שהתקשר אלייך: יערה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מפהקת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מממ סןגר את האור את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מחשב אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ממחתול... כי ככה חתול זה הכי אחי תחביבים: ממ לישון לראות טלויזה להיות במחשב.. איזו שפות אתה מדבר:ממממ אנגלית עיברית טיפה ספרדית טיפה טיפה ערבית ואיזה כמה מילים בפרסית.. אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? מחשב (?) ממה אתה הכי פוחד: ממממממ שכולם ימותו חח הפנטזיה שלך: אין לי ממש... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אני לא יודעת.. המקום האהוב על חופשה: הוואי טעם גלידה אהוב: עוגיות ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: ממ כיפלי שיעור: חופשי חג: פסח צבע: כחול שם לבת: נוי שם לבן: ברק (מה אני אעשה זה פשוט שם יפה!!!) תוכנית אהובה בטלויזיה: שנות ה 70 דיסק אהוב: ממממממ אין לי ממש.. חח אני מכירה רק 3 או 4 דיסקים.. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוכל מגזין: ראש 1 מכונית: פורשה סרט לועזי אהוב ולמה? 13 כי הוא כזה אמיתי סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: פאק קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: קירסטין דאנסט שחקן אהוב: אורלנדו בלום ג'וני דפ אשטון קוצ'ר אתר אהוב: מממ אין תחנת רדיו: אין חח 102 אף אמ חדר בבית: מממ החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: בהתחשב שראיתי רק 3 או 4 הופעות אז מממממ אין לי שמץ תוספת לפיצה: תירס ארץ: ממממ אמריקה או אנגליה עיר: לונדון אגם: מאיפה לי... בודום (מהלהקה צ'ילדרן אוף בודום..
) חח סתם לא.. ים: התיכון (?) ריח: שוקולד רעש: מוזיקה אוניברסיטה: ת"א בעד ונגד להרוג אנשים: ממ תלוי את מי חח עישון אצל בני עשרה: ממ נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: ממ יכול להיות חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: ממ תלוי מה.. שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : ממממ לא.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: לא שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת: כן נידפקתתם?: מה? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:לא ממש חברותי: כן אהוב: מממממממממ דואג: לא חמוד: כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: שומדבר קולה או מים: קולההההה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: אפאחד כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 1 מה השעה עכשיו:4 ודקה!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתוריייייי

כיתה: סיימתי ללמוד מצליח בביצפר: מזל: אריה מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.52 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: חום פירסינג: אין קעקועים: אין מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: כן מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: זמרת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: עינב האם אתה חושב שאתה חוצפן: ממש לא מה דעתך על רכבת: 'סדר מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: יוליאן הכי מוזר: ברק הכי נשמה: עינב חיה אהובה: אריה תכונה טובה שלך: איכפתיות תכונה רעה: ביישנות קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Shakira y Alejandro Sanz - La Tortura, וגם רגב הוד - תלם האוהבים הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: טרויה סרט בקולנוע: דום שיר ששמעת: שירי מימון - כמה פעמים השיר שנתקע לך בראש: רגב הוד - תלם האוהבים דיסק שקנית: מזמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! דיסק שצרבתי האיש שהתקשרת אליו: עינב האיש שהתקשר אלייך: אבא שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: כנ"ל את מי היית לוקח איתך לאי בודד: יוליאן אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אריה, כי זאת החיה האהובה עליי תחביבים: לצאת עם חברות, לשיר, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט איזו שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, ספרדית, וקצת רוסית ופורטוגזית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והחברים שלי ממה אתה הכי פוחד: לאבד מישהו קרוב הפנטזיה שלך: להיות עם יוליאן על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על יוליאן המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: שוקו ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: צ'יפס שיעור: אנגלית חג: פסח צבע: בייבי בלו שם לבת: דניאל שם לבן: יניב תוכנית אהובה בטלויזיה: חברים דיסק אהוב: לא יודעת משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: החבר'ה שלי מגזין: לאישה מכונית: משהו רגיל... יונדאי לנטרה סרט לועזי אהוב ולמה? לא יודעת... סרט ישראלי אהוב ולמה? חגיגה בסנוקר, כי זה סרט נוסטלגי קורע מצחוק מילה אהובה: סבבה קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'ים קארי אתר אהוב: אין תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: לא זוכרת תוספת לפיצה: פטריות ארץ: ספרד עיר: אשדוד אגם: לא יודעת ים: התיכון ריח: של תינוק רעש: מוזיקה אוניברסיטה: לא יודעת בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: אני לא נוקטת עמדה, כי אני בעצמי התחלתי בגיל העשרה ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן, אני עדיין האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: כן חחח האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: בערך כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: המקשים של המקלדת ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 1 מה השעה עכשיו: 17:23

עונההההההההה

כיתה: י' מצליח בביצפר: אמממ מזל: מאזניים מידת נעליים: 7 גובה: אתם לא באמת רוצים לדעת צבע שיער: חור שחור צבעת פעם את השיער: אממ.. לא ממש באיזה צבע: רק פסים בכיתה ו'
פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 4 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: מה יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: גדולה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ממ האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: מורכבת מאמין באהבה ממבט ראשון: ממ אהבה בין הומואים ולסביות: למה לא הבנאדם הכי חתיך: ממ... הכי מוזר: מה הכי נשמה: ד' חיה אהובה: דולפיןן תכונה טובה שלך: יואווו כמה אפשר לחזור על שאלות תכונה רעה: קור או חום: חוםםם לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: ממ הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: רואה מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניםם... גם אם צחצחתי חצי שעה קודם.. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מי או מה ? אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: דולפין... ככה... אין יותר מדי סכנה ואני חופשייה וזהה חיה שמחה כזאת חח תחביבים: ממ איזו שפות אתה מדבר: בכושי איווריט אתה בן אדם של לילה או של יום: יוםם רגיש לדיגדוגים: כה מה הדבר הכי חשוב לך? מממ... ממה אתה הכי פוחד: מהכל...? הפנטזיה שלך: מה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: הרבה המקום האהוב על חופשה: ממ טעם גלידה אהוב: וניל פצפוצים ממתק אהוב: סוכרייה על מקל.. בוגר אה ?< חטיף אהוב: במבה !!! שיעור: יאו זה מתחיל להיות נדוווווש... חג:.. צבע: לבן שם לבת: אופק יובל ירדן וענבר שם לבן: סהר והראל תוכנית אהובה בטלויזיה: ממ דיסק אהוב: ממ משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: מוזיקה...? מגזין: מה מכונית: ג'יפ של טויטה.. לא מבינה בשמות... וגם של פג'ו אחד סרט לועזי אהוב ולמה?ממ סרט ישראלי אהוב ולמה?ממ מילה אהובה: דייייייייייי לחזוררררררררררררר עלללללללל שאלותתתתתתתתת קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: ספטמפר.. יומולדת
שחקנית אהובה: ראה מילה אהובה שחקן אהוב: כנל אתר אהוב: כנל תחנת רדיו: 91 חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: ראית ? תוספת לפיצה: זיתים רק.. ארץ: זבת חלב עיר: חי צומח דומם ילד ילדה מקצוע אישיות סיכום אגם: רודברג ים: של דמעותתתתת ריח: אין לי מה להשלים רעש: כנל אוניברסיטה: בהה בעד ונגד להרוג אנשים: נגדד עישון אצל בני עשרה: נגדד זהו...? ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: אף פעם אין לי שיחה רצינית
חיבקת מישהו: אמממ נחנקתי על ידי חיבוק חח בכית: כן צחקת: בודאי
גרמת למישהו לצחוק: ברור קנית משהו: סוכרייה על מקל נחשב
? הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.. התגעגעת למישהו: מממממ כה האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : מה התגעגעת למישהו: מה בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: חר התחרטת על דברים שעשית: ממ אולי עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא
רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: מה ? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: תלוי את מי
אנשים ששותפים לטמטום כן... אנשים מבחוץ לא
חברותי: כן אהוב: תלוי דואג: כן חמוד: אולי כחול או אדום: ירוק תפוח או בננה: קלמטינה תפוז או קלמנטינה: מלון קולה או מים: פפסי סתיו או אביב: קיץ חורף או קיץ: סתיו רעש אחרון ששמעת: שכחתי.. סתם לא דעת ג'ינס או שרוול: נעליים סנדל או נעל: מגף טלויזיה או מחשב: קולנוע הראל סקעת או מויאל: צביקה פיק כוכב נולד 1 או 2: 3 פרוייקט וואי 1 או 2? 8 מה השעה עכשיו: אני לא שעון דובר.

../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif"קצר" הא? חח עונההההההה

כיתה: ו'2 מצליח בביצפר: כרגע אני כבר לא בטוחה.. חח סתם כן מזל: אריה מידת נעליים: 36 גובה: 1.48 נראה לי..... צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא צבעתי! פירסינג:
קעקועים:
מספר מזל: 3
מאמין באלוהים: כן
בשטן: לא
בשלום:
כן יש לך גשר:
יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: שחקנית ,סופרת ומשוררת , אדריכלית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: האם אתה חושב שאתה חוצפן: מה דעתך על רכבת: מאמין באהבה ממבט ראשון: אהבה בין הומואים ולסביות: הבנאדם הכי חתיך: הכי מוזר: הכי נשמה: חיה אהובה: תכונה טובה שלך: תכונה רעה: קור או חום: לישון או לקום: קרמבו וניל או שוקו: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: דיסק שקנית: הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אלייך: מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תחביבים: איזו שפות אתה מדבר: אתה בן אדם של לילה או של יום: רגיש לדיגדוגים: מה הדבר הכי חשוב לך? ממה אתה הכי פוחד: מוות הפנטזיה שלך: עולם משלי על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שעבר יל ביום המקום האהוב על חופשה: ני יורק סיטי, או הוואי, טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות ממתק אהוב: חטיף אהוב: שיעור: חג: צבע: שם לבת: שם לבן: תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: מכונית: סרט לועזי אהוב ולמה? סרט ישראלי אהוב ולמה? מילה אהובה: מישל
קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: אוגוטס
שחקנית אהובה: קמיהל בורדונבה שחקן אהוב: פליפה קולומבו, בנחמין רוחאס אתר אהוב: כל מיני תחנת רדיו: חדר בבית: שלי:-} חחח סתם לאדעת ההופעה הכי טובה שראיתי: תוספת לפיצה: פטריות, טירס או זיתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ארץ: ארה"ב עיר: ניו יורק אגם: מה? ים: מה? ריח: וניל רעש: אוניברסיטה: בעד ונגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה: |לע| ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: האם איי פעם?.... עישנת: שתית אלכוהול: עישנת מריחואנה: שיחקת מונופול: נישקת מישו : התגעגעת למישהו: בכית בסרט: חשבת שאת הולכת למות: נכשלת במקצוע: רצית להיות המין השני: התחרטת על דברים שעשית: עשית אמבטית קצף: הייתה לך תאונת דרכים: רכבת על פיל: נשארת ער כל הלילה: פחדת מהחושך: שיקרת: עברת על החוק ונתפסת: נידפקתתם?: האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: חברותי: אהוב: דואג: חמוד: כחול או אדום: תפוח או בננה: תפוז או קלמנטינה: קולה או מים: סתיו או אביב: חורף או קיץ: רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: סנדל או נעל: טלויזיה או מחשב: הראל סקעת או מויאל: כוכב נולד 1 או 2: פרוייקט וואי 1 או 2? מה השעה עכשיו:

עונה..

כיתה: אוניברסיטה.. מצליח בביצפר: ברוך ה'..הכל טוב מזל: טלה מידת נעליים:40 גובה: 1.78 צבע שיער:שתני צבעת פעם את השיער:לא.. באיזה צבע:לא צבעתי.. פירסינג:שלושה עגילים באוזניים(אם זה נחשב) קעקועים:עדיין לא..בקרוב מספר מזל: 7 מאמין באלוהים:בוודאי בשטן:לא בשלום:מאמינה..אך, זה לא ניתן לביצוע יש לך גשר:לא תודה לאל יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפי קריאה ..לא מרכיבה בעיקרון מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:עו"ד דין וביולוגית אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:בנאדם הרבה יותר טווב האם אתה חושב שאתה חוצפן:תמיד.. מה דעתך על רכבת:אחלה דבר..רק שהוא לא פונקציה בשבילי..אני נגררת אם אוטובוסים כי הרכבות לא מגיעות לתחנת היעד שלי מאמין באהבה ממבט ראשון: ברור אהבה בין הומואים ולסביות:אין לי בעיה איתה..ואם היא קיימת אז כנראה שצריכים להאמין בה הבנאדם הכי חתיך:יש כמה..בשבילי, שושית הכי מוזר:חלי מהאוניברסיטה..מוזרה לגמרי הכי נשמה:מורני חיה אהובה:כלבים ודולפינים תכונה טובה שלך: טוב לב תכונה רעה:נטייה להיכנס באנשים קור או חום:חום לישון או לקום:לישון קרמבו וניל או שוקו:שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:יש הרבה.. הדברים האחרונים שעשית: חזרתי לפני שנייה מהאוניברסיטה סרט מושכר שראית: המרדף סרט בקולנוע: הטיסה שיר ששמעת: I WANNA HOLD YOUR HANDS-THE BEATLES השיר שנתקע לך בראש:סינרגיה-לחבק אותך דיסק שקנית:THE BEST OF REM הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!אביתר בנאי- עומד על נייר האיש שהתקשרת אליו: מירי האיש שהתקשר אלייך: אחותי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:שומעת מוסיקה או קוראת פסקי דין.. את מי היית לוקח איתך לאי בודד:שושית אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:פרה, בשקט,בשלווה מלקטת עשב,בלי יותר מדיי דאגות על הראש תחביבים: יש יותר מדיי בוא לא נפתח את זה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית,עברית,קצת ערבית וצרפתית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים:מאווד מה הדבר הכי חשוב לך?אושר ממה אתה הכי פוחד:לאבד בנאדם שמאוד יקר לי כרגע הפנטזיה שלך: אני לא מפנטזת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:על הכל.. המקום האהוב על חופשה: מדבר סיני או צפון טעם גלידה אהוב: שוקו ממתק אהוב:פסק זמן חטיף אהוב: ביסלי גריל שיעור: דיני עונשין חג:חנוכה ופסח צבע: תכלת ושחור שם לבת: תמר שם לבן: יונתן תוכנית אהובה בטלויזיה:מלך השכונה ומשחק מכור דיסק אהוב: יש כמה.. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:מוסיקה מגזין: עיתון ידיעות אחרונות של סופ"ש מכונית: כל הספורט למיניהן סרט לועזי אהוב ולמה?תחנה 49 תראו ותבינו סרט ישראלי אהוב ולמה?לא רואה סרטים ישראלים מילה אהובה: קקה..חח קבוצת ספורט אהובה:הפועל ת"א כדורגל חודש אהוב:אין ספציפי שחקנית אהובה: כנ"ל שחקן אהוב: מתיו פרי ואושטן קוצ'ר אתר אהוב:יש המון תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שלי והמרפסת ההופעה הכי טובה שראיתי:אביתר בנאי בברבי בכ"ס תוספת לפיצה: תירס ארץ: ישראל ובריטניה עיר: ירושלים,יפו ולונדון אגם: הכנרת ים: סוף ריח: בושם לגברים פיי רעש: של גשם וגלים אוניברסיטה: כרגע בבר אילן בעד ונגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן ולא..תלוי איך מסתכלים על זה חיבקת מישהו: כן, אתמול בכית: כן..מרוב עייפות צחקת: בבוקר..ערן הרג אותי מצחוק גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: שוקו נחשב?! הסתפרת: לא.. הרגשת טיפש: לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:בערך..אבל, נראה לי שהוא לא ממש מרגיש טוב התגעגעת למישהו: כן..לונילה..עדיין..געגע האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול:טעמתי..פנטזיה 6% לא משהו רציני..לא אוהבת כ"כ עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: חח..יש מישהו שלא?! נישקת מישו :כן התגעגעת למישהו:עכשיו יותר מתמיד בכית בסרט: אכן, כן,תחנה 49 חשבת שאת הולכת למות:תמיד..אין יום שלא נכשלת במקצוע: לא רצית להיות המין השני:לפעמים התחרטת על דברים שעשית: בחיים לא! התחרטתי על דברים שלא עשיתי עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: כן, באפריקה נשארת ער כל הלילה: כמעט כל יום פחדת מהחושך:עד היום שיקרת:פעם אחת, שקר לבן עברת על החוק ונתפסת: עברתי..לא נתפסתי נידפקתתם?:תלוי למה אתה מתכוון?! :) האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: מאווד אהוב: נראה לי דואג: תמייד!! חמוד: לא, אני לא כלב! כחול או אדום:כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מקלדת ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: סנדל טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: לא ולא כוכב נולד 1 או 2: לא ולא פרוייקט וואי 1 או 2? לא ולא מה השעה עכשיו:15:50

not normal one

New member
עונה

שעת התחלה: 17:06 כיתה: ט מצליח בביצפר: בערך מזל: תאומים מידת נעליים: 39-40 גובה: 1.65 בערך צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: לא פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: 2 מאמין באלוהים: לא בשטן: ליודעת בשלום: מתישהו זה חייב לקרות... יש לך גשר: תודה לאל כבר לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מעצבת אופנה/פנים/שיער אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב?
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: ליודעת האם אתה חושב שאתה חוצפן: לפעמים יש לי יציאות מוזרות, אבל ככה לא. מה דעתך על רכבת: כלי תחבורה הכי טוב שיש! מאמין באהבה ממבט ראשון: ליודעת אהבה בין הומואים ולסביות: שהייה להם בכיף הבנאדם הכי חתיך: שאלה קשה...
הכי מוזר: ליודעת הכי נשמה: ליודעת חיה אהובה: דובים, סוסים ודגים תכונה טובה שלך: אחריות נראה לי... תכונה רעה: לפעמים אני יותר מידי נודניקית קור או חום: קור לישון או לקום: לישוןןן קרמבו וניל או שוקו: שוקו. רק לפני חודש גיליתי כמה זה תאים. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: נראה לי "שיר לשירה" שמזכיר לי את בני הדודים הקטנים והחמודיייים שלי שאני מתה עליהם. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: אהבה זה כל הסיפור סרט בקולנוע: צ'יקן ליטל שיר ששמעת: WHAT IF GAD WAS ONE OF US השיר שנתקע לך בראש: שום שיר כרגע דיסק שקנית: של מירי מסיקה נראה לי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! לא זוכרת... האיש שהתקשרת אליו: לא זוכרת
האיש שהתקשר אלייך: אמא ואבא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: קמה מהמיטה, פותחת תתריס מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מכבה את האור
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את בני דודים שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ליודעת תחביבים: מחשב, טלוויזיה, פימו, קניות ושטויות כאלה.. איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית וקצת צרפתית אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה... מה הדבר הכי חשוב לך? ליודעת ממה אתה הכי פוחד: ליודעת הפנטזיה שלך: ליודעת
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אין בדר"כ המקום האהוב על חופשה: חו"ל
טעם גלידה אהוב: ריבת חלב/קרם עוגיות ממתק אהוב: M&M חטיף אהוב: פסק זמן שיעור: ליודעת חג: פסח, חנוכה ושבועות. צבע: אדום וורוד (אני לא פאקצה!
) שם לבת: יעל, אורן וקרן שם לבן: ליודעת תוכנית אהובה בטלויזיה: אחיות או לא ליהיות
דיסק אהוב: מירי מסיקה, דניאל סלומון ואפרת גוש משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: ליודעת... מגזין: אחרי שנגמלתי מראש1, שומדבר
מכונית: מאזדה 6, יונדאי GETS. סרט לועזי אהוב ולמה? זוג משמים, הלפני האחרון שראיתי, והתאהבתי בו
סרט ישראלי אהוב ולמה? וידוי קטן- אף פעם לא ממש ראיתי סרט ישראלי...
מילה אהובה: ליודעת (לא המילה הזאת, אני ליודעת..
) קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: יוני
שחקנית אהובה: ריס וויתרספון שחקן אהוב: לא זוכרת איך קוראים לו... זה מזוג משמים..
אתר אהוב: אין תחנת רדיו: גלגלצ!
חדר בבית: מרתף וחדר עבודה. ההופעה הכי טובה שראיתי: לא ראיתי כל כך הרבה, ואלה שראיתי לא היו משהו..
תוספת לפיצה: אין ארץ: ניו יורק עיר: הרצליה, אילת, ת"א, ניו יורק. אגם: אין ים: אין ריח: ליודעת רעש: אין אוניברסיטה: שנקר או בצלאל
בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מה הם עשו עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן
האם איי פעם?.... עישנת: כן שהייתי בת 5
לקחתי שכטה מדוד שלי..
שתית אלכוהול: ברור.. עישנת מריחואנה: לא! שיחקת מונופול: מי לא? נישקת מישו :
התגעגעת למישהו: כן. יותר מידי. בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: לא... נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: יכול ליהות התחרטת על דברים שעשית: כן. יותר מידי לצערי עשית אמבטית קצף: מי לא? הייתה לך תאונת דרכים: קלות מאוד למזלי. רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: שהייתי קטנה.. שיקרת: ברור.. עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: הא? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן יצאתי שחצנית הא?
כחול או אדום: אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: טלוויזה
ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: שניהם הראל סקעת או מויאל: אף אחד מהם כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 2 מה השעה עכשיו: 5:28 סה"כ 22 דקות...

CrazyYoYo

New member
תשובות

כיתה: ח' מצליח בביצפר: כן מזל: שור מידת נעליים: 39 גובה: 158 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: חימצנתי באיזה צבע: צהוב פירסינג: לא קעקועים: לא מספר מזל: אין מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: לא. בני אדם מטומטמים מדי בשביל להבין שעדיף שלום על פני מלחמה יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: עריכת דין / פסיכולוגיה אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: מאחורי הראש או על הידיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מישהו יפה יותר האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשמעצבנים אותי מה דעתך על רכבת:
מאמין באהבה ממבט ראשון: בהחלט כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: ממ הכי מוזר: אין הכי נשמה: חיה אהובה: הכלבה שלי תכונה טובה שלך: יודע להקשיב תכונה רעה: לא יודע קור או חום: חום לישון או לקום: תלוי איזה יום היום קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: oasis - wonderwall הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: יורו טריפ סרט בקולנוע: הארי פוטר 4 שיר ששמעת: כשניקו תתחיל לדבר - צל כבד השיר שנתקע לך בראש: sum 41 - over my head דיסק שקנית: לא זוכר הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אממ דיסק של בן דוד של חבר שלי האיש שהתקשרת אליו: ילד מהכיתה האיש שהתקשר אלייך: ידידה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: בודק מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: חושב לעצמי את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אותה אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא יודע תחביבים: מחשב ספורט מוסיקה קולנוע טלוויזיה איזו שפות אתה מדבר: עברית אנגלית וערבית ברמה של ח' אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: לא מה הדבר הכי חשוב לך? היא ממה אתה הכי פוחד: למות בלי שהספקתי לעשות את כל מה שתיכננתי הפנטזיה שלך: להיות איתה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: עליה המקום האהוב על חופשה: אילת טעם גלידה אהוב: תות ממתק אהוב: קינדר בואנו חטיף אהוב: במבה שיעור: ספורט או מדעים חג: פסח צבע: לבן / כחול שם לבת: תגל שם לבן: שחר תוכנית אהובה בטלויזיה: סמולוויל, ככה לא מתנהגים, משחק מכור, השרדות, THE O.C והיכל התרבות דיסק אהוב: אין משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: לב מגזין: חח אין מכונית: אין סרט לועזי אהוב ולמה? אממ אפקט הפרפר כי זה ממש מגניב או יורו טריפ כי זה ממש מצחיק סרט ישראלי אהוב ולמה? הכוכבים של שלומי כי זה נראה לי הסרט הישראלי היחידי שראיתי ואהבתי מילה אהובה: בעברית? פרות קבוצת ספורט אהובה: למי איכפת חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר (הסיכויים שכתבתי את השם שלו נכון מועטים) אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: אין חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: מופע חימום תוספת לפיצה: זיתים ארץ: קנדה עיר: ת"א אגם: מה ים: אין ריח: של בושם טוב
רעש: מוסיקה(?) אוניברסיטה: ... בעד ונגד להרוג אנשים: תלוי מאוד עישון אצל בני עשרה: נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: לא בכית: בערך צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: לא שתית אלכוהול: לא עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : בפה? לא התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: קיוויתי
סתם נכשלת במקצוע: במבחן רצית להיות המין השני: כן, אבל הרב הזמן לא התחרטת על דברים שעשית: אי אפשר לתאר עד כמה עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: אממ לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: הא? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמיים חברותי: בדרך כלל אהוב: לא דואג: כן חמוד: לא כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: תפוז קולה או מים: קולה סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: ג'ינס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: אממ כשיש תוכניות טובות - טלוויזיה. הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 0 מה השעה עכשיו: שש וחצי

RoteMi 75

New member
עונה../images/Emo152.gif../images/Emo27.gif

כיתה: ז'
מצליח בביצפר: כע
מזל: דגים
מידת נעליים: 39 גובה: 1.57 צבע שיער: שחור
צבעת פעם את השיער: לע
באיזה צבע: --- פירסינג: לע קעקועים: לע מספר מזל: 7 מאמין באלוהים: כע בשטן: לע בשלום: כע
יש לך גשר: לע יש לך משקפיים/עדשות מגע: לע מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: שחקנית/זמרת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב
מאוד מקורי, לא
!|
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: עאעא נינט טייב אמן
האם אתה חושב שאתה חוצפן: כשממש צריך אז כן
אבל בבצפר למורים לא
רק לאמא/אבא
מה דעתך על רכבת: רכבת
סבבע
מאמין באהבה ממבט ראשון: כע
אהבה בין הומואים ולסביות: כע, מה לעשות...
הבנאדם הכי חתיך: ג'רמי סמפטר, יהודה לוי, צ'אד מייקל מורי, בנחמין רוחאס
הכי מוזר: אליס קופר
הכי נשמה: ממ.. הראל סקעת
חיה אהובה: כלב
תכונה טובה שלך: אני יודעת להיות חברה טובה
נדמה לי
תכונה רעה: קנאית
קור או חום: קור
לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל
שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: ממ..יש יותר מידי
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: TAXI סרט בקולנוע: מרי פופינס שיר ששמעת: אמצע הלילה בכפר, אני שומעת עכשיו, הראל מויאל ביאיר לפיד
השיר שנתקע לך בראש: Listen To Your Heart דיסק שקנית: השיר שלנו
הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! הילארי דאף. האיש שהתקשרת אליו: חח לא זוכרת
האיש שהתקשר אלייך: אממ..חברה שלי עינב
מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מתלבשת
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: סוגרת טלוויזיה
את מי היית לוקח איתך לאי בודד: אמא שלי
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: וואלה לא יודעת
תחביבים: לשיר, לרקוד, לשמוע מיוזיק
להסתובב עם חברות/ידידים וכו' וכו'... איזו שפות אתה מדבר: אנגלית, עברית, ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: אממ יותר יום, אבל אני מעדיפה בכל מקרה את הלילה
רגיש לדיגדוגים: כע
ואל תנצלו את זה
מה הדבר הכי חשוב לך
המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: שמישהו שיקר לי חס וחלילה טפו טפו טפו
ימות הפנטזיה שלך: אממ.. עזבו
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אם עשיתי את כל השיעורים
XDDD חרשנית שכמותי
המקום האהוב על חופשה: זה "לחופשה" אבל לא משנה
אממ.. אני רוצה לטוס ללאס וגאס
טעם גלידה אהוב: וניל, מנגו, יוגורט ודובדבן
ממתק אהוב: שוקולד
חטיף אהוב: לא אוהבת חטיפים
שיעור: אנגלית
חג: פסח וחנוכה
צבע: תכלת
שם לבת: רותמע
חעחע סתם סתם, בעע
אממ.. אני אוהבת טל וים
שם לבן: לירן
ודני
תוכנית אהובה בטלויזיה: ממ.. רוקדים עם כוכבים (
) דיסק אהוב: Breakaway של קלי קלארקסון משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: המשפחה שלי
מגזין: ממ.. לא יודעת
מכונית: לא מביהנ בזה
סרט לועזי אהוב ולמה
סיפור סינדרלה
סרט מרגש ויפה כזה
סרט ישראלי אהוב ולמה
אלכס חולה אהבה
חעחע סרט יפה כזה
מילה אהובה: סבבע
קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א!!! חודש אהוב: פברואר
החודש של היומולדת שלי =) שחקנית אהובה: ממ..נינט והילארי דאף
שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי
ורן דנקר
אתר אהוב: חח אין
תחנת רדיו: רדיוס-100 אף אמ חדר בבית: החדר שלי
ההופעה הכי טובה שראיתי: ממ.. לא זוכרת
תוספת לפיצה: תירס (
) ארץ: ישראל
חעחע עיר: ת"א
אגם: חח מאיפה לי
ים: בעע לא יודעת ריח: אמ אמ.. אני אוהבת ריח של גשם
רעש: בעע לא יודעת אוניברסיטה: ---
בעד ונגד
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב-24 שעות אחרונות
הייתה לך שיחה רצינית: עם חברה הכי טובה שלי. השלמתי איתה אחרי ריב
חיבקת מישהו: הרבה
בכית: כע
צחקת: חחח הרבה
גרמת למישהו לצחוק: ממ לא זוכרת
קנית משהו: סוכרייה בקיוסק של בצפר (
) הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם איי פעם?....
עישנת: בחיים לא!! שתית אלכוהול:
בפונץ'
עישנת מריחואנה: בחיים לא שיחקת מונופול: כע
נישקת מישו: תלוי איזו נשיקה
התגעג

shemesh16

New member
עונה ../images/Emo9.gif

כיתה: י"א מצליח בביצפר: בחלק כן ובחלק לא מזל: מאזניים מידת נעליים: 37 גובה: 1.60 צבע שיער: חום צבעת פעם את השיער: גוונים נחשב? באיזה צבע: בלונד פירסינג: לא ממש קעקועים: לאלאלאלא! מספר מזל: 18 (מס' חולצה של עומריאפק!) מאמין באלוהים: כה בשטן: לאאאא בשלום: כן יש לך גשר: לאלא! תודה לאל... יש לך משקפיים/עדשות מגע: משקפיים אבל אני עושה עדשות.. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: לא יודעת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: ?? בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: לא רוצה להיות מישו אחר :] האם אתה חושב שאתה חוצפן: חחח לפעמים מה דעתך על רכבת: מדהימה! מאמין באהבה ממבט ראשון: כה אהבה בין הומואים ולסביות: שיהיה להם לבריאות... הבנאדם הכי חתיך: עומרי אפקקקק הכי מוזר: יש הרבה ואני לא אגיד את שמם פה הכי נשמה: עדי חיה אהובה: כלב..? תכונה טובה שלך: חושבת על אחרים לפני שחושבת על עצמי.. תכונה רעה: ביישנית! :/ קור או חום: הממ..קור לישון או לקום: לייישווון קרמבו וניל או שוקו: וניל =] שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אמ..יש הרבה שירים הדברים האחרונים שעשית: אכלתי גלידה סרט מושכר שראית: ממש לא זוכרת סרט בקולנוע: גם לא שיר ששמעת: היהודים-עוד ארון 1 השיר שנתקע לך בראש: בית הבובות-סיגפו (שיר יפפפפפפפה) דיסק שקנית: גרין דיי הדיסק ששמעת: אני שומעת בMP3 האיש שהתקשרת אליו: אממ.. אמא האיש שהתקשר אלייך: מאיה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: הולכת לצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מצחצחת שיניים? את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את עדי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: לא רוצה להיות חיה! תחביבים: שופינג..ים..לדבר בטלפון..להיות במחשב.. :] איזו שפות אתה מדבר: עברית ואנגלית.. :] אתה בן אדם של לילה או של יום: המ..תאמת לפעמים ככה ולפעמים ככה רגיש לדיגדוגים: לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי ממה אתה הכי פוחד: מהמוות... הפנטזיה שלך: לא יודעת על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על היום שהיה.. המקום האהוב על חופשה: לא משנה איפה העיקר חו"ל! טעם גלידה אהוב: מסטיק :] ממתק אהוב: הממ עדשים וקליק חטיף אהוב: בייייסלי גריל :] שיעור: אנגלית.. חג: פסח נראלי צבע: כחול שם לבת: עמית! שם לבן: עמית.. תוכנית אהובה בטלויזיה: לא ממש רואה TV דיסק אהוב: גרין דיי משו שלא יכולת לחיות בילעדיו: שוב- המשפחה שלי מגזין: מעריב לנוער/ראש 1 מכונית: פרארי סרט לועזי אהוב ולמה? "כל מה שצריך" כי זה סרט מדהים! סרט ישראלי אהוב ולמה? אין כזה.. נראלי מילה אהובה: אהבה קבוצת ספורט אהובה: ה-פ-ו-ע-ל ת-ל א-ב-י-ב מ-ל-ח-מ-ה! :] חודש אהוב: אוקטובר.. יומולדת שלייי :] שחקנית אהובה: לאדעת שחקן אהוב: שחקן כדורגל... עומרי אפק! אתר אהוב: לא יודעת תחנת רדיו: 99 ESC :] חדר בבית: החדר שייילי והחדר מחשב ההופעה הכי טובה שראיתי: לא ממש ראיתי תוספת לפיצה: זיתים ירוקים וזהו! ארץ: הולנד :] עיר: המ פריז? אגם: לאדעת ים: כנרת.. ריח: של הבושם angel רעש: מוזיקה אוניברסיטה: ??? בעד ונגד להרוג אנשים: נ-ג-ד.. עישון אצל בני עשרה: נ---ג---ד! ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: המממ כן.. חיבקת מישהו: כן.. בכית: לא.. צחקת: הרבה :] גרמת למישהו לצחוק: כה :] קנית משהו: אממ.. כה הסתפרת: לא.. הרגשת טיפש: לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כה וגם עכשיו :] התגעגעת למישהו: כה :] האם איי פעם?.... עישנת: אממ לא.. שתית אלכוהול: לא.. עישנת מריחואנה: לא!!!!! חס וחלילה שיחקת מונופול: ברור נישקת מישו : כן התגעגעת למישהו: כןןןן כל יום! בכית בסרט: הממ..פעם אחת אולי חשבת שאת הולכת למות: כה נכשלת במקצוע: כהה רצית להיות המין השני: לא!! התחרטת על דברים שעשית: יאפ עשית אמבטית קצף: לא :/ הייתה לך תאונת דרכים: לא תודה לאל! רכבת על פיל: פחח לא חושבת נשארת ער כל הלילה: עד 7 בבוקר נחשב? פחדת מהחושך: יש מצב שכשהייתי קטנה.. שיקרת: כה עברת על החוק ונתפסת: לא.. נידפקתתם?: כה חח האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמים חברותי: כן :) אהוב: כה דואג: מאוד חמוד: חח לפעמים כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: לא זה ולא זה :] קולה או מים: קולה :] סתיו או אביב: אביב =] חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: ג'ינס.. סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשבבבב הראל סקעת או מויאל: בעע כוכב נולד 1 או 2: לא ראיתי פרוייקט וואי 1 או 2? לא ראיתי מה השעה עכשיו: 22:22 חח מגניייייב! :]

MK respect

New member
=]

כיתה: ט מצליח בביצפר: בערך.. מזל: תאומים מידת נעליים: 40-41 גובה:1.68 בערך.. צבע שיער:חום בהיר צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: פירסינג:אין אבל אני רוצה נזם שחוררר ועגיל באוזן למעלה קעקועים: אין מספר מזל: 36 מאמין באלוהים:כעעע בשטן: לא בשלום:אנלא מאמינה שיהיה בדרך שבה אנחנו הולכים... יש לך גשר: עוד לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע:משקפי שמש ומשקפי ראייה שאני בקושי שמה.. מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:ללמוד מנהל עסקים או אדריכלות ועיצוב פנים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:לא רוצה.. האם אתה חושב שאתה חוצפן:למורים-כע מה דעתך על רכבת:איכות מאמין באהבה ממבט ראשון:כע.. אהבה בין הומואים ולסביות:כיף להם-שיהנו.. הבנאדם הכי חתיך:אממ...דביר,אביעד,אלעדי,רועי,עומר הכי מוזר:לאידעת.. הכי נשמה:אבישג ואביעד חיה אהובה:סוס תכונה טובה שלך:לאידעת.. תכונה רעה:הרבהה קור או חום:באמצע לישון או לקום:לישוןן קרמבו וניל או שוקו:שונאת קרמבו שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:אממ..את לא כמו כולן,ובלילות,אהובתי,זכיתי לאהוב,תגידי לו.. הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:הכי דומה לאהבה סרט בקולנוע:הדיוקס קורעים את האזרד.. שיר ששמעת:עכשיו טוב השיר שנתקע לך בראש:דרשתי קרבתך דיסק שקנית:לאידעת.. הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! האיש שהתקשרת אליו:נעם האיש שהתקשר אלייך:אבא מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:"מודה אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך!!!" מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד המלאך הגואל אותי..." את מי היית לוקח איתך לאי בודד:לאידעת..אלון?!?! אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:לא רוצה.. תחביבים:טיולים,לישוןן,ספורט,סניף.. איזו שפות אתה מדבר:עברית אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה נראלי.. רגיש לדיגדוגים:לא מה הדבר הכי חשוב לך?אמממ...לאידעת.. ממה אתה הכי פוחד:מהקב"ה.. הפנטזיה שלך:לאידעת.. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:לאידעת.. המקום האהוב על חופשה:לאידעת.. טעם גלידה אהוב:וניל עם עוגיות ומסטיק ממתק אהוב:לאידעת.. חטיף אהוב:לאידעת.. שיעור:ספורט,של"ח וחופשי חג:פורים וחנוכה צבע:שחוררר,כתום וירוק זוהרר שם לבת:טל,אריאל שם לבן: נעם,עומר,רועי,אריאל,גלעדד תוכנית אהובה בטלויזיה:לאידעת.. דיסק אהוב:דיסק שאסף צרב לי עם כללל השירים כמעט שאני אוהבת.. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:אמממ...לאידעת.. מגזין:לא קוראת מכונית:גי'פ 4 על 4 שחוררר סרט לועזי אהוב ולמה?לאידעת.. סרט ישראלי אהוב ולמה?לאידעת.. מילה אהובה:תכלסס קבוצת ספורט אהובה:מכבי ת"א בכדורסל!! חודש אהוב:סיוון-תמוז שחקנית אהובה:לאידעת שחקן אהוב: לאידעת אתר אהוב:אנא עראף.. תחנת רדיו:לאידעת חדר בבית:לאידעת ההופעה הכי טובה שראית:של שוטי הנבואה והיהודיםם.. תוספת לפיצה:אקסטרא גבינה,פטריות.. ארץ:ישראלל! עיר:גולן,שטחים.. אגם:לאידעת.. ים:הים שבשירת הים שבגוש..ים מדהיםםם!! ריח:לאידעת.. רעש:?? אוניברסיטה:?? בעד ונגד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה: נגדד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:כע חיבקת מישהו:כע בכית: לא צחקת: כע גרמת למישהו לצחוק: כע קנית משהו: כע הסתפרת: לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כע התגעגעת למישהו: כע האם איי פעם?.... עישנת: כע שתית אלכוהול:לא עישנת מריחואנה:לא שיחקת מונופול: כע נישקת מישו : לא התגעגעת למישהו:כע בכית בסרט: לאא חשבת שאת הולכת למות:כע נכשלת במקצוע: כע רצית להיות המין השני:לא התחרטת על דברים שעשית: כע עשית אמבטית קצף: כע הייתה לך תאונת דרכים:כע רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כע פחדת מהחושך:לא נראלי.. שיקרת:כע עברת על החוק ונתפסת:לא נראלי.. האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: לפעמיים כן ולפעמיים לא.. חברותי: נראלי שכע.. אהוב: נראלי שכע דואג: לא..חח.. חמוד: נראלי שכע כחול או אדום:אדום תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: תפוזז קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: אביב רעש אחרון ששמעת: לאידעת.. ג'ינס או שרוול: דגמ"ח סנדל או נעל:שורש טלויזיה או מחשב:מחשב הראל סקעת או מויאל: שניהם לא כוכב נולד 1 או 2:לאידעת.. פרוייקט וואי 1 או 2?אנא עראף.. מה השעה עכשיו:10 וחצי

../images/Emo111.gif

כיתה: יא' מצליח בביצפר: לא לומדת מזל: טלה מידת נעליים: 37 גובה: 1.60 צבע שיער: חום שוקולד צבעת פעם את השיער: כן ^ באיזה צבע: גינג'י, אדום, חום שוקולד.. פירסינג: נזם קעקועים: עוד לא מספר מזל: אין מאמין באלוהים: לא בשטן: לא בשלום: לא יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: אשת עסקים אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בגב או בתוך הגוף , אני מתה לדעת איך זה נראה שם מבפנים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אפחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: סטייל משהו מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: מוקי
אה כן וחבר שלי
הכי מוזר: אני
הכי נשמה: יש הרבה חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך: אכפתית תכונה רעה: דרמתית קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: השיר שלנו- אביב גפן הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: אלכסנדר [כן כן לפני שנה בדיוק] שיר ששמעת: ארוסמית - ארמגדון השיר שנתקע לך בראש: "ו....מהאכפת-מהאכפתלי-מהאכפתלי......." דיסק שקנית: מוקי הדיסק ששמעת: דה קולינג הראשון האיש שהתקשרת אליו: אח שלי האיש שהתקשר אלייך: אח שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מעשנת או בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: רואה טלויזיה את מי היית לוקח איתך לאי בודד: חבר שלי אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: פרפ- חופשי , יפה ולא חי יותר מידי זמן . תחביבים: הרבה נו מה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית עברית ערבית אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: מ א ו ד מה הדבר הכי חשוב לך? אמון. ממה אתה הכי פוחד: שאני אהיה שמנה ענקית כזאת ששוקלת 100. הפנטזיה שלך: הרבה הרבה הרבה על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על כמה שהסרט/סדרה מעפנה / שאני חייבת לא להרדם כדי לראות את הסוף של הסרט המקום האהוב על חופשה: מה ?! טעם גלידה אהוב: וניל ממתק אהוב: קליק קרונפלקס חטיף אהוב: במבה שיעור: מתמ' חג: פסח צבע: ירוק שם לבת: שחר שם לבן: סאן תוכנית אהובה בטלויזיה: משחקמכור, בטיפול דיסק אהוב: מוקי עוקף מלעמלה משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: חמצן [?!] מגזין: GO מכונית: ראב 4 סרט לועזי אהוב ולמה? טייקינג לייב סרט ישראלי אהוב ולמה? סוף העולם שמאלה

PUZMAK J

New member
אני

שלא תשתעממו.. הנה שאלון "ממש קצר" כיתה: ט מצליח בביצפר: בערך... מזל: דלי מידת נעליים: 43 גובה: 1.66 צבע שיער: שחור צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: קרוס ועץ נדיב. קעקועים: אין מספר מזל: 5 מאמין באלוהים: כן בשטן: לא בשלום: אין פה במה להאמין יש לך גשר: לא יש לך משקפיים/עדשות מגע: לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: מפקד חיל אוויר אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בעורף אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: אף אחד האם אתה חושב שאתה חוצפן: לא מה דעתך על רכבת: נחמד מאמין באהבה ממבט ראשון: לא אהבה בין הומואים ולסביות: לא יודע הבנאדם הכי חתיך: חן הכי מוזר: מיה גינס הכי נשמה: אגם חיה אהובה: תוכי תכונה טובה שלך: אוהב לעזור תכונה רעה: עקשן קור או חום: חום לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: "אל תלכי" הדברים האחרונים שעשית: קמתי ואכלתי ארוחת בוקר סרט מושכר שראית: האחרון? "שמש נצחית בראש צלול" סרט בקולנוע: חתונת רפאים שיר ששמעת: sunshain baby השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל דיסק שקנית: לא זוכר, כבר שנים שלא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: "שלמה המלך" האיש שהתקשרת אליו: אח שלי האיש שהתקשר אלייך: אח שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: בודק מה מדז האוויר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מפעיל את הטייפ. את מי היית לוקח איתך לאי בודד: את מאיה, ציוד ג'אגלינג, תחנה מטאורולוגית, ושמיכה. אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: תוכי או נשר, תוכי, כי יש לו כנפיים והוא מסוגל לדבר. ונשר, כי הוא חופשי. תחביבים: ג'אגלינג, שח-מט, חזאות, ריצה. איזו שפות אתה מדבר: עברית.....אנגלית בקושי. אתה בן אדם של לילה או של יום: יום רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? מאיה, והתוכי שלי. ממה אתה הכי פוחד: מהבדידות הפנטזיה שלך: אורגיית כפות רגליים. על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מה שיש לי לעשות מחר. ועל בנות. המקום האהוב על חופשה: הכינרת טעם גלידה אהוב: שוקולד פיצפוצים. ממתק אהוב: פסק זמן חטיף אהוב: ביסלי בצל שיעור: פיזקה, חינוך גופני. חג: פסח צבע: שחור- סגול שם לבת: נעמה, מאיה, נוגה, יעל. שם לבן: תומר, מיקי. תוכנית אהובה בטלויזיה: משחק מכור דיסק אהוב: השלישי של אביב גפן. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מאיה וג'אגלינג מגזין: אני קורא רק ידיעות. מכונית: רולס רויס סרט לועזי אהוב ולמה? ארמגדון, זה סרט נפלא. סרט ישראלי אהוב ולמה? הללויה, סרט קורע מצחוק. מילה אהובה: גיליון קבוצת ספורט אהובה: מ.ג. חיפה חודש אהוב: ינואר שחקנית אהובה: - שחקן אהוב: - אתר אהוב: תפוז תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: פאס אנד רונד.0 תוספת לפיצה: זיתים, פפרוני, ובשר טחון. ארץ: ישראל עיר: חיפה אגם: מונפורט המקורי. ים: הכנרת ריח: גשם רעש: זמזום של מאוורר אוניברסיטה: לה-לידו בעד ונגד להרוג אנשים: רק פושעים עישון אצל בני עשרה: נמנע ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: היתה חיבקת מישהו: את רותם, את אח שלי, את נוי ואת נעמה. בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן, אחרי שהתברר שטעיתי בחישובים של הכתובות אש. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן, עם מאיה ועם רותם. התגעגעת למישהו: כן האם איי פעם?.... עישנת: כן שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: וודאי נישקת מישו : מישהי. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: לא חשבת שאת הולכת למות: כן נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: פעם אחת. התחרטת על דברים שעשית: לא פעם. עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים: לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה: כן פחדת מהחושך: כן שיקרת: כן עברת על החוק ונתפסת: לא נידפקתתם?: תלוי באיזה מובן... האם אתה חושב שאתה .... מצחיק: כן חברותי: כן אהוב: כן דואג: כן חמוד: כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: תפוח תפוז או קלמנטינה: קלמנטינה קולה או מים: מים סתיו או אביב: אביב חורף או קיץ: קיץ רעש אחרון ששמעת: זמזום של תנור ג'ינס או שרוול: בבית שרוואל, בחוץ ג'ינס סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: סקעת כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? אין לי מושג מה זה מה השעה עכשיו: 14:00

שבת שלום../images/Emo9.gif

כיתה:ו' מצליח בביצפר:יאפ
מזל:שור
מידת נעליים:38,עוזר?
גובה:סביבות ה-1.53 צבע שיער:חום בהיר צבעת פעם את השיער:לא באיזה צבע:^^ פירסינג:אין קעקועים:אין מספר מזל:29,4,5 מאמין באלוהים:יאפ בשטן:לא בשלום:בערך יש לך גשר:לא *טפוטפוטפו* יש לך משקפיים/עדשות מגע:יאפ מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:עורכת דין אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם:בגב
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית:****
,אה וכמובן כל העשירים למיניהם
האם אתה חושב שאתה חוצפן:לפעמים כן
מה דעתך על רכבת:היא אחלה
מאמין באהבה ממבט ראשון:כןכן
אהבה בין הומואים ולסביות:כן.. הבנאדם הכי חתיך:אוו ****+***+עוד מלא כוסונים כגון איתן אורבךךךךךךךך
הכי מוזר:בני מו'3 XDDD הכי נשמה:? חיה אהובה:כלב וחמוס תכונה טובה שלך:הרבה.. תכונה רעה:מתעצבנת בקלות קור או חום:קור לישון או לקום:לישון.. קרמבו וניל או שוקו:וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת:יש כמה
הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית:פיי ממזמן
סרט בקולנוע:שבוע שעבר הארי פוטר
שיר ששמעת:i still השיר שנתקע לך בראש:^^ דיסק שקנית:גרין דיי הדיסק ששמעת: איזה דיסק?!דוקי-גרין דיי האיש שהתקשרת אליו:מאיה האיש שהתקשר אלייך:^^ מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר:מסתכלת בשעון מה השעה.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה תאור
את מי היית לוקח איתך לאי בודד:את **** ועוד חברות טובות
אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה:טיגריס,כי באלי
תחביבים:מחשב איזו שפות אתה מדבר:אנגלית,עברית,ספרדית,ופעם ידעתי הרבה צרפתית אתה בן אדם של לילה או של יום:יום רגיש לדיגדוגים:כן מה הדבר הכי חשוב לך?יש המון
ממה אתה הכי פוחד:לאדעת
הפנטזיה שלך:איתן אורבךךך
על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון:****
המקום האהוב על חופשה:לא הבנתי.. טעם גלידה אהוב:יש הרבה ממתק אהוב:טעמי ממ.. חטיף אהוב:צ'יטוס שיעור:אומנות
חג:פורים:) צבע:ורוד,תכלת,כתום,חום שם לבת:יעל
שם לבן:עידו
תוכנית אהובה בטלויזיה:יש הרבה.. דיסק אהוב:פיי המון..בעיקר החדש של מדונה נראה לי חביב
משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו:יש הרבה
מגזין:מעריב לנוער מכונית:לא מבינה במכוניות סרט לועזי אהוב ולמה?הארי פוטר כי זה ממש מעניין סרט ישראלי אהוב ולמה?לא אוהבת סרטים ישראליים מילה אהובה:יש הרבה קבוצת ספורט אהובה:אף-אחת חודש אהוב:אפריל
שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי,אמה ווטסון שחקן אהוב:בראד פיט,מאלפוי אתר אהוב:
תחנת רדיו:100FM חדר בבית:החדר שלי.. ההופעה הכי טובה שראיתי:הופעה אחת של גרין דיי תוספת לפיצה:כלום אני אוהבת פיצה ריקה
ארץ:ישראל עיר:כפ"ס אגם:כינרת?
ים:הרצליה.. ריח:לאדעת.. רעש:מאיפה לי.. אוניברסיטה:אוניברסיטה ת"א בעד ונגד להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:כן בכית:כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:אני חושבת שכן הסתפרת:לא הרגשת טיפש:לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו:כן האם איי פעם?.... עישנת:
שתית אלכוהול:
עישנת מריחואנה:
שיחקת מונופול:
נישקת מישו:
התגעגעת למישהו:
בכית בסרט:
חשבת שאת הולכת למות:
נכשלת במקצוע:
רצית להיות המין השני:
התחרטת על דברים שעשית:
עשית אמבטית קצף:
הייתה לך תאונת דרכים:
רכבת על פיל:
נשארת ער כל הלילה:
פחדת מהחושך:
שיקרת:
עברת על החוק ונתפסת:
נידפקתתם?:
האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:כן חברותי:כן אהוב:אולי דואג:לפעמים חמוד:כן
כחול או אדום:אדום תפוח או בננה:בננה תפוז או קלמנטינה:תפוז קולה או מים:מים סתיו או אביב:אביב חורף או קיץ:חורף וקיץ רעש אחרון ששמעת:רעם ג'ינס או שרוול:ג'ינס סנדל או נעל:נעל טלויזיה או מחשב:גם וגם הראל סקעת או מויאל:סקעת כוכב נולד 1 או 2: 2 פרוייקט וואי 1 או 2?לא ראיתי מה השעה עכשיו:21:34

נממ ../images/Emo108.gif

כיתה: סיימתי מצליח בביצפר: הייתי בסדר בלימודים מזל: קשת מידת נעליים:39 ככה גובה: כמעט 170 צבע שיער: מתקרב לשחור צבעת פעם את השיער: לא באיזה צבע: - פירסינג: - קעקועים: - מספר מזל: ממ לא בטוחה מאמין באלוהים: מאמינה במשהו באיזושהי צורה בשטן: בשלום:מקווה שיגיע יש לך גשר: כבר לא חח יש לך משקפיים/עדשות מגע:כה מה תרצה להיות כשתהיי גדולה:ממ משו שאני אוכל ליצור כחלק ממנו אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: חח אינלי כוח לשאלות כאלה חח אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: פשוט אני האם אתה חושב שאתה חוצפן: ממ משתדלת מאוד שלא מה דעתך על רכבת: חביב כשהיא במצב טוב מאמין באהבה ממבט ראשון: ממ ממבט ראשון? לא ממש אהבה בין הומואים ולסביות: יש דבר כזה הבנאדם הכי חתיך:
הכי מוזר: חח לא חסרים.. הכי נשמה: חיה אהובה: כלב תכונה טובה שלך:כנות.. נאמנות.. אולי יצירתיות תכונה רעה: פחדנות קור או חום: קור לישון או לקום: לקום קרמבו וניל או שוקו:ממ וניל.. לא נראה לי השוקו של זה מי יודע מה שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: "רבות הדרכים" של דניאל סלומון ו"אברית'ינג איי דו" של בריאן אדמס הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: ממ לא זוכרת סרט בקולנוע: המפפפ... שכחתי את השם שלו שיר ששמעת: מה זה היה? שיר ששלחו לי,נראה לי זה היה של אבי מסיקה? אהה.. "סימן שאת אוהבת" השיר שנתקע לך בראש: כרגע אין דיסק שקנית: רובי וויליאמס הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! אני חושבת ששל לינקין פארק האיש שהתקשרת אליו: ממ אבא שלי כנראה.. או חבר שלי האיש שהתקשר אלייך: הממממפ... לא זוכרת .. אולי אמא שלי מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: שירותים? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון:מכבה את האור ומתחילה למצוא את הצד הנוח להרדם עליו? חח את מי היית לוקח איתך לאי בודד: משפחה.. אולי חבר.. חיית מחמד.. חח אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: אם היה אפשר איזה משהו שיכול לרוץ מהר או לעוף תחביבים: מוזיקה סרטים ספרים יצירה איזו שפות אתה מדבר: אנגלית עברית רומנית ספרדית אתה בן אדם של לילה או של יום: לא יודעת רגיש לדיגדוגים: לפעמים מה הדבר הכי חשוב לך? לא בא לי לכתוב את זה פה
ממה אתה הכי פוחד:
הפנטזיה שלך:יש כל מיני דברים על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: על מישהו אהוב אולי המקום האהוב על חופשה: ספרד היה נורא נחמד.. גם צרפת היה חביב איפה שהיינו טעם גלידה אהוב: שוקולד ממתק אהוב:כל מיני חטיף אהוב: בייגלה... במבה.. כל מיני דברים עם שוקולד שיעור: אנגלית וספרות חג:חנוכה אני חושבת צבע: כחול סגול ירוק שם לבת: נטע שם לבן: תם (מתמימות) תוכנית אהובה בטלויזיה: דיסק אהוב: כל מיני של רובי,אלאניס,עברי, אוונסנס,לינקין פארק משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: מגזין: לא יודעת.. אני מעלעל פה ושם בכל מיני מכונית: משו קטן וחביב.. או פורשה חח סרט לועזי אהוב ולמה?יש כל מיני סרט ישראלי אהוב ולמה? -נמשיך בפעם אחרת, התעייפתי מהשאלות חח-

למעלה