אני...
כיתה: ח מצליח בביצפר: אפשר להגיד... מזל:אריה מידת נעליים:39 גובה: מטר שישים וחמש צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: שחור פירסינג: באוזניים קעקועים: אין מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: לא ממש בשטן: חח לא ממש בשלום:לא יש לך גשר: ל א יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ממ עשירה חח מאוהבת.. מאושרת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת... חח מאיפה לי.. מממ ביד שמאל... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מממממממג'ולי משהו.. פאק ממ אנג'לינה ג'ולי... האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: אין דעה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: מממממ ההוא שמשחק את ג'סטין בהכי גאים שישש
הכי מוזר: אני הכי נשמה: אפחד חיה אהובה: חתול תכונה טובה שלך:נחמדה לפעמים.. תכונה רעה: מעצבנת קור או חום: קור לישון או לקום: לישון קרמבו וניל או שוקו: וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: אין הדברים האחרונים שעשית: סרט מושכר שראית: מממממ הכי דומה לאהבה סרט בקולנוע:זוג משמיים שיר ששמעת: מממ אין לי מושג איך קוראים לו... השיר שנתקע לך בראש: אין דיסק שקנית: של גאנס אן רוזז הדיסק ששמעת: איזה דיסק?! של גאנס אן רוזז האיש שהתקשרת אליו: ממ אפחד שזכור לי האיש שהתקשר אלייך: יערה מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר: מפהקת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון: מממ סןגר את האור את מי היית לוקח איתך לאי בודד: מחשב אם הית חיה, איזו חיה את היית בוחרת להיות, ולמה: ממחתול... כי ככה חתול זה הכי אחי תחביבים: ממ לישון לראות טלויזה להיות במחשב.. איזו שפות אתה מדבר:ממממ אנגלית עיברית טיפה ספרדית טיפה טיפה ערבית ואיזה כמה מילים בפרסית.. אתה בן אדם של לילה או של יום:לילה רגיש לדיגדוגים: כן מה הדבר הכי חשוב לך? מחשב (?) ממה אתה הכי פוחד: ממממממ שכולם ימותו חח הפנטזיה שלך: אין לי ממש... על מה אתה חושב בדרך כלל שאתה הולך לישון: אני לא יודעת.. המקום האהוב על חופשה: הוואי טעם גלידה אהוב: עוגיות ממתק אהוב: שוקולד חטיף אהוב: ממ כיפלי שיעור: חופשי חג: פסח צבע: כחול שם לבת: נוי שם לבן: ברק (מה אני אעשה זה פשוט שם יפה!!!) תוכנית אהובה בטלויזיה: שנות ה 70 דיסק אהוב: ממממממ אין לי ממש.. חח אני מכירה רק 3 או 4 דיסקים.. משו שלא יכולת ליחיות בילעדיו: אוכל מגזין: ראש 1 מכונית: פורשה סרט לועזי אהוב ולמה? 13 כי הוא כזה אמיתי סרט ישראלי אהוב ולמה? אין מילה אהובה: פאק קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: אוגוסט שחקנית אהובה: קירסטין דאנסט שחקן אהוב: אורלנדו בלום ג'וני דפ אשטון קוצ'ר אתר אהוב: מממ אין תחנת רדיו: אין חח 102 אף אמ חדר בבית: מממ החדר שלי ההופעה הכי טובה שראיתי: בהתחשב שראיתי רק 3 או 4 הופעות אז מממממ אין לי שמץ תוספת לפיצה: תירס ארץ: ממממ אמריקה או אנגליה עיר: לונדון אגם: מאיפה לי... בודום (מהלהקה צ'ילדרן אוף בודום..
) חח סתם לא.. ים: התיכון (?) ריח: שוקולד רעש: מוזיקה אוניברסיטה: ת"א בעד ונגד להרוג אנשים: ממ תלוי את מי חח עישון אצל בני עשרה: ממ נגד ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית: ממ יכול להיות חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא התגעגעת למישהו: לא האם איי פעם?.... עישנת: ממ תלוי מה.. שתית אלכוהול: כן עישנת מריחואנה: לא שיחקת מונופול: כן נישקת מישו : ממממ לא.. התגעגעת למישהו: כן בכית בסרט: כן חשבת שאת הולכת למות: לא נכשלת במקצוע: כן רצית להיות המין השני: כן התחרטת על דברים שעשית: כן עשית אמבטית קצף: כן הייתה לך תאונת דרכים:לא רכבת על פיל: לא נשארת ער כל הלילה:כן פחדת מהחושך: לא שיקרת:כן עברת על החוק ונתפסת: כן נידפקתתם?: מה? האם אתה חושב שאתה .... מצחיק:לא ממש חברותי: כן אהוב: מממממממממ דואג: לא חמוד: כן כחול או אדום: כחול תפוח או בננה: בננה תפוז או קלמנטינה: שומדבר קולה או מים: קולההההה סתיו או אביב: סתיו חורף או קיץ: חורף רעש אחרון ששמעת: מוזיקה ג'ינס או שרוול: שרוול סנדל או נעל: נעל טלויזיה או מחשב: מחשב הראל סקעת או מויאל: אפאחד כוכב נולד 1 או 2: 1 פרוייקט וואי 1 או 2? 1 מה השעה עכשיו:4 ודקה!
כיתה: ח מצליח בביצפר: אפשר להגיד... מזל:אריה מידת נעליים:39 גובה: מטר שישים וחמש צבע שיער: חום כהה צבעת פעם את השיער: כן באיזה צבע: שחור פירסינג: באוזניים קעקועים: אין מספר מזל: 8 מאמין באלוהים: לא ממש בשטן: חח לא ממש בשלום:לא יש לך גשר: ל א יש לך משקפיים/עדשות מגע:לא מה תרצה להיות כשתהיי גדולה: ממ עשירה חח מאוהבת.. מאושרת.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם: בתחת... חח מאיפה לי.. מממ ביד שמאל... אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית: מממממממג'ולי משהו.. פאק ממ אנג'לינה ג'ולי... האם אתה חושב שאתה חוצפן: כן מה דעתך על רכבת: אין דעה מאמין באהבה ממבט ראשון: כן אהבה בין הומואים ולסביות: כן הבנאדם הכי חתיך: מממממ ההוא שמשחק את ג'סטין בהכי גאים שישש