שאלון לסמנריון

PurpleFilth

New member
תראי

כבר עברו פה בפורום א/נשים שהמשיכה שלהן/ם למגדר(ים) מסויים(ים) הייתה רומנטית, והמשיכה מגדר(ים) אחר(ים) הייתה מינית. נתקלתי גם בא/נשים מונוסקסואלים/ות שנמשכות/ים רומנטית, אבל לא מינית, ליותר ממגדר אחד. שלא לדבר על קמרון שלנו, שמזדהה גם כבי וגם כא-מיני. ואני מניחה שהוא לא היחיד. אז אין לי באמת תשובה חד משמעית לשאלה שלך, חוצ מאשר it's complicated

האמת שאני מתחילה להבין...

ודווקא מתוך הסתכלות פנימה אל עצמי. אני מבינה את זה בעיקר כשאני מנסה להסביר לאחרים שהמשיכה שלי לנשים היא יותר רגשית ופחות מינית מהמשיכה לגברים, ועדיין היא לא אפלטונית... זה גם מה שכ"כ בלבל אותי בדרך להחלטה על הנטייה שלי - התאהבתי במישהי, התחושה הייתה שונה מזו שאני מרגישה כלפי חברות טובות, אבל עדיין לא הרגשתי כלפיה את אותן תחושות ויצרים שהרגשתי כשהתאהבתי במישהו... לא ידעתי מה לעשות עם זה כ"כ... אני גם חושבת שייתכן שזה משתנה עם הגיל או עם האדם המדובר. ואני מניחה שבדיוק על זה מדובר ("מיסטר פיגינס, אני חושב שהיא הבינה!!!"). וואו, זה באמת מסובך

CameronLine

New member
כרגיל

אני מנסה לענות למרות שזה שאלון ביפובי לחלוטין, אבל אם אני אראה עוד משפט שבו כתוב "אתה הומוסקסואל" אני אבעט במישהו!

Kutaly

New member
אהבתי את: "האם הינך גולש באינטרנט?"

עכשיו ברצינות, כל כמה חודשים עובר פה איזה סטודנט עם שאלון שבמקרה הטוב מצחיק פה את כולם אבל ברב המקרים מעצבן וממש לא מעודד למלא. אני תוהה מי אלה המרצים שמאחורי אותם סטודנטים ואיך אפשר ליצור איתם קשר? בשביל שלפחות בסימסטר הבא נראה מחקרים יותר רציניים שיביאו גם לתוצאות הרבה יותר מדוייקות.

CameronLine

New member
כנראה

מרצים ביפוביים לא פחות, אולי אפילו הומופוביים, והם בכלל נגד מה שהסטודנט עושה D:

PurpleFilth

New member
אפשר לא למלא שאלונים

עד שיגידו לנו בדיוק לאיזה מחקר, ומי מנחה את המחקר הזה, באיזה פקולטה ובאיזה אוניברסיטה / מוסד מחקרי. יש לי דרכים שזה יקרה עם כוחות העל שלי בפורום =]

למעלה