שאלון לסופ"ש אחשלווו

xX DaNa Xx

New member
שאלון לסופ"ש אחשלווו

סורי אם לקחתי למישהו את השאלון... פשוט ממש משעמם לי ... [כאילו אם מישהו\מישהי שבדרך כלל עושים את השאלון לסופ"ש ועכשיו אני עושה להם... ]
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
יציאת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
בכללי איך עבר השבוע :
תמונת השבוע: סופשבוע נעים :]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

DotCom05

New member
אני אני אני =)

משהו טוב שקרה השבוע: אממ התחלתי את הפרויקט גמר באומנות! משהו רע שקרה השבוע: לחץץץץ...למרות שזה לחץ כיפי! התחדשות השבוע: כמעטטט קניתי פלאפון חדש..אבל זה ידחה לשבוע הבא חח תוכנית השבוע: מ"ב כמובן..ואלמה פירטה סרט השבוע: ספיד =) שיר השבוע: Take That - Patience ציטוט השבוע: "יש לי הארה יש לי הארה יש לי הארה!!!" יציאת השבוע: אממ...לאירוע שחברה שלי אירגנה תוכניות לשבוע הבא: לקנות פלאפון, לעבוד על הפרוייקט באומנות בכללי איך עבר השבוע : לא רע בכלל תמונת השבוע: אין תמונה..אז סתם תקעתי משו ממגרש ביתי חחח

haley17

New member
דותן שכחת אותי חחח ../images/Emo6.gif

התוכניות שלך לשבוע הבא כוללות לבוא אליי חחח

DotCom05

New member
חחחחח נכון!

אבל זה תיכננו כבר לפני שבועות רבים! ותזכירי לי להביא לך דיסקים כמובן!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif Patience של גאנז יותר על../images/Emo8.gif

סתם, זה באמת שיר מעולה... זה השיר המרגיע שלי

haley17

New member
אניי ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע:אממ כלום משהו רע שקרה השבוע:יותר מדיי מבחנים התחדשות השבוע:אייפוד תוכנית השבוע:מגרש ביתי סרט השבוע:טיטאניק
שיר השבוע:When you cry -verticak horizon ציטוט השבוע:- יציאת השבוע:הלוואי תוכניות לשבוע הבא:לימודים בכללי איך עבר השבוע :נחמד תמונת השבוע:אין לי כוח

prinsezayuli

New member
אניי

משהו טוב שקרה השבוע:קניתי 4 חולצות חדשות [[: , התחלתי לראות את העונה ה 5 שח מגרש ביתי
משהו רע שקרה השבוע: חברות שלי עיצבנו אותי והתחיל לכאוב לי בקרסול \\:
התחדשות השבוע: כבר אמרתי חולצות [:
תוכנית השבוע: 8 כללים פשוטים ומגרש ביתי
סרט השבוע: לא ראיתי סרט טוב השבוע...
שיר השבוע: Running Away- Midnight Hour
ציטוט השבוע: "שיאו מעניין איך זה יהיה עם מישהו ימות רק לשלושה ימים..." לאחר שעה " היית מתה! " "לשלושה ימים "
יציאת השבוע: באנו אל טל אני אור ועדן [וטיפה ספיר] הייתה אורגיה המוניתתת והמון טרואומות לעדן!
תוכניות לשבוע הבא: להיות עם אור האהובה שלי ולעזור לה עם הכנפיים שלה [: וסתם שיהיה נחמד
בכללי איך עבר השבוע : רובו היה חרא.... באסה..
תמונת השבוע:

efif1212

New member
אני../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לאפות עוגה
משהו רע שקרה השבוע: עיצבנו אותי ממש! התחדשות השבוע: אמממ תחתונים נחשב? חחח לא קניתי השבוע משהו מיוחד. תוכנית השבוע: מגרש ביתי, כמובן, ונמלטים
סרט השבוע: ראיתי שוב את סיפור סינדרלה אחרי המון המון זמן, ונזכרתי כמה אני אוהבת אותו
שיר השבוע: Fade Away- Celine Dion ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו... יציאת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ללמוד, וחתונה. בכללי איך עבר השבוע : אממ די נחמד אפשר להגיד. תמונת השבוע:
מדהימה

תמרוש5

New member
:)

משהו טוב שקרה השבוע: שלג!!
משהו רע שקרה השבוע:יותר מדי מבחנים ללמוד אליהם! התחדשות השבוע:דיסק של רדיוהד תוכנית השבוע: מגרש ביתי
סרט השבוע: אני והחברה שיר השבוע: חמי רודנר-אולי בכל זאת סאלי ציטוט השבוע: יציאת השבוע:מממ לטייל בשלג?! תוכניות לשבוע הבא: ללמוד
בכללי איך עבר השבוע : עבר מהר! תמונת השבוע:תגובה מהירה.

D e l i l a h

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת לא משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע: לחץ מטורף בלימודים כל יום איזה 4 שעות על היסטוריה \= התחדשות השבוע:אהההה לא יודעת נראה בערב מה יביאו לי D: תוכנית השבוע: סמולוויל סרט השבוע: לא ראיתי שיר השבוע: אי אנד טונייט ציטוט השבוע:" הוא גנב לי את הזה שמנקה משקפיים!" ילד סתום ממתמטיקה חח יציאת השבוע: היסטוריה? תוכניות לשבוע הבא: יומולדת וזה בכללי איך עבר השבוע : לחוץ תמונת השבוע:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הסתפרתי סופסןף וגם צבעתי סופסוף ועכשיו השיער שלי חזר להיות ממש שחור
משהו רע שקרה השבוע: הבריזו לי אתמול
התחדשות השבוע: סנדוויץ' בולגרית באדון שוקו
תוכנית השבוע: נמלטים (נגמרה עונה 3
), קייל XY ומחר אני אראה מגרש ביתי כשיצאו הכתוביות סרט השבוע: - שיר השבוע: כל Bon Jovi - This Left Feels Right ציטוט השבוע: "מה אתה ציריל???" נראה לי שזה היה גם שבוע שעבר
יציאת השבוע: הצגה בתיאטרון החאן עם בצפר בערב.. היה חביב תוכניות לשבוע הבא: יש מבחן ביום שני, שלישי, רביעי ולהגיש עבודה בחמישי.. ככה שבעיקר ללמוד
בכללי איך עבר השבוע : חביב ומעייף תמונת השבוע:חברה בחרה..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

McMuffin

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סוף סוף גיליתי לאן נכנס הכסף שלי מהעבודה
משהו רע שקרה השבוע:אמא שלי נפלה וכל העין שלה התנפחה =[
התחדשות השבוע:אמ.. כלום
תוכנית השבוע:המפענחת וארץ נהדרת
סרט השבוע:מר.ברוק, טיטניק
שיר השבוע:All Saints - Pure Shores
ציטוט השבוע:"טוב לי, טוב לי שהוא חושבת שהוא יבוא איתי לגמר" (חיקוי של דן מארץ נהדרת
)
יציאת השבוע:אני וחברה הלכנו ליום פתוח באונברסיטת ת"א =]
תוכניות לשבוע הבא: לקנות מצלמה ובתקווה גם פלאפון חדש
בכללי איך עבר השבוע :עבר סבבה
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

*superstar*

New member
מתפקדת

משהו טוב שקרה השבוע: ירד שלג
משהו רע שקרה השבוע: ישר אחרי השלג ירד גשם
התחדשות השבוע: בושם. תוכנית השבוע: כל דבר אפשרי בדיסקברי, איזה ערוץ גאוני! סרט השבוע: סוויני טוד, כי אני רוצה לראות את זה כבר. שיר השבוע: Kt Tunstall - other side of the world ציטוט השבוע: "כואב לי. כואב לי מאוד." יציאת השבוע: מייק'ס ביום שני וסושי ביום שלישי, קשה לבחור. תוכניות לשבוע הבא: ללכת לרופא שיניים לפני שאני משתגעת סופית
בכללי איך עבר השבוע : עבר נחמד דוקא, מבלבל קצת, אבל בסדר. תמונת השבוע: ניסיתי, תפוז לא מסכים להעלות את התמונה שלי. סורי.

LostCookie

New member
עדיין סופשבוע:)

משהו טוב שקרה השבוע:
ממממ ראיתי חברות שלא ראיתי מלא זמן^^ והיה לי קצת חופש ממבחניםD: משהו רע שקרה השבוע:
מממ אולי סתם ירידת מצברוח שכזאת,לא משו נוראי התחדשות השבוע:
MP4 כוסון*-*,נעליים,ג'ינס,ארנק,תיק,צמידים ועוד דברים ששכחתי
תוכנית השבוע:
אממ הישרדות(דן ונועם
)מגרש ביתי ודני הוליווד
סרט השבוע:
ראיתי היום מעודדות צמודות 2 (ממש מצחיק לראות את בת'אני בדמות של טיפשה כזאת!) שיר השבוע:
When I'm Gone-Simple plan Avenged Sevenfold-Afterlife wheatus_-_little_respect Wheatus-Teenage Dirtbag אביתר בנאי-כלום לא עצוב אביתר בנאי-חתונה לבנה מוניקה סקס-על הרצפה ציטוט השבוע:
האמת שזה לא ממש של השבוע פשוט די נזכרתי בזה *אני וידיד שלי(שהוא די אממ,הומו) יושבים בבית של עוד ידיד* -מדברים על משו- אני:מה אתה הומו??!?!?!?!?!?! הוא:אממממממ *צחוק מטורף* יציאת השבוע:
ת"א סיטייייי
תוכניות לשבוע הבא:
הממ ישלי שבוע עמוס בכללי איך עבר השבוע :
עבר מעולה תמונת השבוע:

TaMiRMo

New member
עונה מאוחר

משהו טוב שקרה השבוע: הוא הסתיים
. משהו רע שקרה השבוע: הייתי טיפה חולה. התחדשות השבוע: אממממ אני לא חושב שיש ממש הכל כרגיל. תוכנית השבוע:טוב כבר לא היה השבוע מגרש אז אני אגיד קייל XY כרגיל היה פרק מעולה. סרט השבוע: אמממ ואי ראיתי מספיק סרטים השבוע חחח הכי טוב היה "ארין ברוקוביץ'" שיר השבוע: אממ אין משו מיוחד חחח אולי LOW הזה. ציטוט השבוע: "תהיה בריא" חחח לא סתם... אין ממש ציטוט. יציאת השבוע: אמממ אין ממש... תוכניות לשבוע הבא: לשרוד אותו XD
בכללי איך עבר השבוע : סבבה... תמונת השבוע: סופיה, פשוט לאכול אותה! כל כך חמודה!! אויייי אני מת שהיא תהיה שלי כבר! שבוע נעים :]

למעלה