שאלון לסוף שבוע =]

PashaSh

New member
נמנמ..

*איך עבר עליך השבוע בכללי: סבבע רצחח!! *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: 2 דברים- גיליתי ת'פיצול שחבוי בי המון זמן :]] וו.. גיליתי שיש לי חולשה ל-ע'!! חחח *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: נמנמ.. רבתי עם ידיד שלי :\ *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כן.. חלום הזויי!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: נמנמ.. הלכתי לישון :\ חחח שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושרי *אושרי או אביחי: אביחי *ערן או שרון: ערן *אדם או אושרי: אדם *אביחי או אדם: אביחי *אדם או שרון: שרון [אבל את כולםם באותה מידה.. ככה שכתבתי כל הזמן שם אחר :\] *גליה או אשמור את ליבי: גליה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: באארור!!! *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]: לע.. *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כןןןןן!! *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: נמנמ.. כן! כל שיר חדש יותר יפה מהקודם :| שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! כןן!! *למי מהפורום הכי התחברת: נמנמ.. לא דעת.. *מי עוד אתם מעריצים: עיברי לידרר!! *איך היה פורים: כיף ברמותת.. *למה התחפשת: לא התחפשתי.. *נהנית בפורים: כןןןן!!! *אהבת ת'שאלון?!- כןן :]] חעחע.. אווהבת אותכם :]]

crazy girll

New member
עונהה../images/Emo9.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי:סבבה.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:שנסעתי לת"א עם לי (מפגשפורום) *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:שנהיה לי דלקת בעיינים
*חחח האם חלמת על הבויז השבוע:ממממ..לא שזכור לי *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:יאפ...בארור *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:כמעט בכיתי.. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:שרון *אדם או אושרי:אושרי *אביחי או אדם:אביחי *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:שתיהם שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כןן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לא
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:כן *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן, מאוד שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!יאפ *למי מהפורום הכי התחברת:יפית..ולי..חיחי *מי עוד אתם מעריצים:נמ..כול מיני *איך היה פורים:סבבה רצח.. *למה התחפשת:חצי מלאך חצי שטן *נהנית בפורים:כן *אהבת ת'שאלון?!יאפ

עונהה =)

*איך עבר עליך השבוע בכללי: סבבההה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 96 באזרחותת (הציון הכי גבוה שלי במחצית חח) *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: הגיים הפסידו בקדם
*חחח האם חלמת על הבויז השבוע: רק על אושריי *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: ברוררר *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: התאכזבתי קשות שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרייי *אושרי או אביחי:אושריייייי *ערן או שרון:אושרייי *אדם או אושרי:אושרייי *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: ברור *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לצערי לא *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: את אושרי יותרר *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כןןןן שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! כן פסדר *למי מהפורום הכי התחברת: אני חדשה אני לא מכירה ממש *מי עוד אתם מעריצים: אף אחד חוץ מהגיםם *איך היה פורים:פסדרר *למה התחפשת: לעצמי חח *נהנית בפורים: אפשר לומר *אהבת ת'שאלון?! כן נחמדד

עונההה

איך עבר עליך השבוע בכללי: נחמד מאוד *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: שהגיים בויז לא נצחו בקדם *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: שהגיים בויז לא נצחו בקדם *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כל שנייה,כל דקה,כל שעה אני חולמת עליהם *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: בכיתי ושמחתי בשביל אדי ובגלל שזה לא יעקב את הדיסק שבלי עין הרע טפו טפו טפו חמסה חמסה שום בצל יצא עוד שבועיים ו..בגלל שיהיה להם עוד הופעות בארץ שלנוו
שאלות זה או זה: אני שונאת שאלות כאלה :-\ *שרון או אושרי: שרון (בלית בררה אבל שתיהם
) *אושרי או אביחי: אושרי *ערן או שרון: אוייי נו ב'מת.... *אדם או אושרי: --אין תגובההה--- *אביחי או אדם: אדם חיחי *אדם או שרון: לא עונה על השאלה הזאת זה כאילו שואלים אותך אמא או אבא *גליה או אשמור את ליבי: אא"ל *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אא"ל שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כן ולא *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא השבוע *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: ת'כלס כן כולם מושלמים *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כןן ולא בגלל שאני אוהבת אותם
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! נמנמנמ הכי מציקק זה הילדים שנכנסים להציק ומגיבים להם
*למי מהפורום הכי התחברת: לדורין,צליל,אורטל,טל,בר,סנדרה,אורנית,נוי,כרמל,שובל,שגית,ספיר והרשימה עוד ארוכה חחח
*מי עוד אתם מעריצים: *איך היה פורים: כייףף מאודדדדד *למה התחפשת: ל"ארנבת" חח לא נתנו לנו להכנס בלי תחפושת אז בליתת בררה שמתי ת'אוזניים האלה חחח *נהנית בפורים: מאודדדדדדדדדד *אהבת ת'שאלון?!כעע נחמד זהו
חח טופעע
אוהבת המון.. ושבוע טוב לכולם

עונה..

*איך עבר עליך השבוע בכללי:נחמד *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:כלום *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:כלום *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כן וואי בפוקס חלמתי בשבת על שוש(אושרי) *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן מאודדדד *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: היתבאסי מאוד כימעט בכיתי שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושרייי יפה שילי *אושרי או אביחי: אושרי המושלמון (אני לא אומרת סתם) *ערן או שרון: הממ.. קשה לא יודעת.. *אדם או אושרי: אושרייי חיים שילי (נישבעת) *אביחי או אדם: המממ.. אדםםם *אדם או שרון: שנהם .. *גליה או אשמור את ליבי: קשה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: שנהם אבל שנהם.. שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: מאוד.. (חשבתי על מה אושרי עובר עכשיו אימלה איזה לחץץץ) *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא אני אף פעם לא פגשי (שיר נולד נחשב?) *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא את אושרי הכככיכיכי הרבה *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: השירים שלהם פיגוז בחחייים שילי לא אהבתי שיריםפ ככה אני ממש מחוברת אלהם שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! *למי מהפורום הכי התחברת: עדיין לא הכרתימי את כולם בה לך להכיר לי את עצמך? *מי עוד אתם מעריצים: ארהל מואייל קצת וגיא אריאלי קצת ואורכחלון קצת אבל אף פעם לא ניכנסתי לפורום וביכלל לאתררר (רק של גיא כדיי לקחת תמונה שלווו) *איך היה פורים: נחמד *למה התחפשת: בוכרת *נהנית בפורים: לא ממש היה נחמד *אהבת ת'שאלון?! מאוודדוודודודודוד.. העביר לי תזמן בכיףףף.

למעלה