../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif
*איך עבר עליך השבוע בכללי:עבר עליי דיי טוב כי כל השבוע הייתי בבית.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:ש...כל יום בשבוע ראיתי את הבויז בטלוויזיה... אני לא רואה אותם במציאות אז לפחות אני רואה אותם בטלוויזיה.. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:הדבר הכי רע שקרה לי זה שהבויז לא זכו בקדם!! אני מה זה מבואסת מזה אבל רק המדינה מפסידה מזה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כן... אני חולמת עליהם כל הזמן!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: הייתה לי תחושה שהם לא ינצחו אבל לא איבדתי את התקווה.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:הייתי בשוק ובהלם.. הייתי מה זה מבואסתת הלכתי לישון, ו.. בכיתי.. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שניהם מושלמים..
*אושרי או אביחי:אושרי (ביחו'ש אני מצטערת מאמי..
) *ערן או שרון:וואי שאלה קשה אני אוהבת את שניהם!!
*אדם או אושרי:שניהם!! שלמות בהתגלמות!! *אביחי או אדם:נו מה זה?! אני אוהבת את שניהם.. אבל האמת אני מתה על אדמו'ש הוא כזה קטן וחמוד
ביחו'ש אני שוב מצטערת!! *אדם או שרון:שניהם!! *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי
*הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:הזדמנות שנייה.. יותר רומנטי וגם אמא שלי יותר אהבה אותו..
שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה
שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן, אבל היו זיופים קטנים.. *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]: הבעייה היא שלא פגשתי אף אחד מהם אף פעם
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן, אני חושבת שכל השירים שלהם יפים
ואני לא אומרת את זה רק בגלל שאני אוהבת אותם! כל הזמן שאני עצובה אני שומעת אותם והשירים שלהם גורמים לי לשמחה ולכך שיעלה לי המוראל.. *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא ממש יש כאלה שאני מעדיפה יותר... ואני מה זה מצטערת
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? לא ממש כי פתחו פה מיליון שירשורים והדעות חדשות, באו כל מיני ילדים שקיללו את הבויז, והפורום היה נורא מבולגן והיה ניראה זוועה.. אז בגלל הסיבות האלה לא כ"כ נהנייתי.. אנשים פה פתחו שירשורים שהם היו על אותם נושאים ובזה הם סתם בילגנו את הפורום!! וכמה שהעירו להם הם עשו בכוונה.. אני מקווה שהפורום יראה יותר טוב אחרי שכולם ידברו על זה ויתלוננו על זה!! *למי מהפורום הכי התחברת: הכי התחברתי מהפורום לאורנית ולירדן.. מי שלא מכיר.. -אורנית= טלנובלה בדם, -ירדן= ירדנו'ש love אושריקוש.. *מי עוד אתם מעריצים: חוץ מהגיימבויז אני גם נורא אוהבת את מייקל לואיס ואת יהודה לוי אבל מביניהם אני הכי מעריצה את הגיים בויז והכי פעילה בפורומים שלהם!! *איך היה פורים:בפורים היה סבבה, הלכתי לעד לא ידע והיה מצחיק למרות שלא התחפשתי.. *למה התחפשת:לא התחפשתי..
*נהנית בפורים: אמרתי כבר שכן לפני כמה שאלות כששאלת איך היה בפורים אמרתי שהיה כיף!! *אהבת ת'שאלון?! אהבתי את השאלון הוא העביר לי הרבה זמן פנוי!!
*איך עבר עליך השבוע בכללי:עבר עליי דיי טוב כי כל השבוע הייתי בבית.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:ש...כל יום בשבוע ראיתי את הבויז בטלוויזיה... אני לא רואה אותם במציאות אז לפחות אני רואה אותם בטלוויזיה.. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:הדבר הכי רע שקרה לי זה שהבויז לא זכו בקדם!! אני מה זה מבואסת מזה אבל רק המדינה מפסידה מזה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כן... אני חולמת עליהם כל הזמן!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: הייתה לי תחושה שהם לא ינצחו אבל לא איבדתי את התקווה.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:הייתי בשוק ובהלם.. הייתי מה זה מבואסתת הלכתי לישון, ו.. בכיתי.. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שניהם מושלמים..