שאלון לסוף שבוע =]

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי:עבר עליי דיי טוב כי כל השבוע הייתי בבית.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:ש...כל יום בשבוע ראיתי את הבויז בטלוויזיה... אני לא רואה אותם במציאות אז לפחות אני רואה אותם בטלוויזיה.. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:הדבר הכי רע שקרה לי זה שהבויז לא זכו בקדם!! אני מה זה מבואסת מזה אבל רק המדינה מפסידה מזה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כן... אני חולמת עליהם כל הזמן!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: הייתה לי תחושה שהם לא ינצחו אבל לא איבדתי את התקווה.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:הייתי בשוק ובהלם.. הייתי מה זה מבואסתת הלכתי לישון, ו.. בכיתי.. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שניהם מושלמים..
*אושרי או אביחי:אושרי (ביחו'ש אני מצטערת מאמי..
) *ערן או שרון:וואי שאלה קשה אני אוהבת את שניהם!!
*אדם או אושרי:שניהם!! שלמות בהתגלמות!! *אביחי או אדם:נו מה זה?! אני אוהבת את שניהם.. אבל האמת אני מתה על אדמו'ש הוא כזה קטן וחמוד
ביחו'ש אני שוב מצטערת!! *אדם או שרון:שניהם!! *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי
*הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:הזדמנות שנייה.. יותר רומנטי וגם אמא שלי יותר אהבה אותו..
שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה
שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן, אבל היו זיופים קטנים.. *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]: הבעייה היא שלא פגשתי אף אחד מהם אף פעם
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן, אני חושבת שכל השירים שלהם יפים
ואני לא אומרת את זה רק בגלל שאני אוהבת אותם! כל הזמן שאני עצובה אני שומעת אותם והשירים שלהם גורמים לי לשמחה ולכך שיעלה לי המוראל.. *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא ממש יש כאלה שאני מעדיפה יותר... ואני מה זה מצטערת
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? לא ממש כי פתחו פה מיליון שירשורים והדעות חדשות, באו כל מיני ילדים שקיללו את הבויז, והפורום היה נורא מבולגן והיה ניראה זוועה.. אז בגלל הסיבות האלה לא כ"כ נהנייתי.. אנשים פה פתחו שירשורים שהם היו על אותם נושאים ובזה הם סתם בילגנו את הפורום!! וכמה שהעירו להם הם עשו בכוונה.. אני מקווה שהפורום יראה יותר טוב אחרי שכולם ידברו על זה ויתלוננו על זה!! *למי מהפורום הכי התחברת: הכי התחברתי מהפורום לאורנית ולירדן.. מי שלא מכיר.. -אורנית= טלנובלה בדם, -ירדן= ירדנו'ש love אושריקוש.. *מי עוד אתם מעריצים: חוץ מהגיימבויז אני גם נורא אוהבת את מייקל לואיס ואת יהודה לוי אבל מביניהם אני הכי מעריצה את הגיים בויז והכי פעילה בפורומים שלהם!! *איך היה פורים:בפורים היה סבבה, הלכתי לעד לא ידע והיה מצחיק למרות שלא התחפשתי.. *למה התחפשת:לא התחפשתי..
*נהנית בפורים: אמרתי כבר שכן לפני כמה שאלות כששאלת איך היה בפורים אמרתי שהיה כיף!! *אהבת ת'שאלון?! אהבתי את השאלון הוא העביר לי הרבה זמן פנוי!!

yafit93

New member
עונה ../images/Emo13.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי: כיףףף *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: שהייתי בהופעה של הבויז *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: שרבתי עם אמא *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כל יום כל שעה כל דקה כל שנייה *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: ברוררר *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: הייתי עצובה אבל לא חשוב גם אדי זמר טוב שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שרון *אושרי או אביחי: שניהם *ערן או שרון: שרון *אדם או אושרי: אושרי *אביחי או אדם: אביחי *אדם או שרון: שרון *גליה או אשמור את ליבי: שניהם *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: שניהם שמחה או כמה אהבה:שניהם שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כןןן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] הייתי בהופעה *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כןן אבל את שרון הכי *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: ברורר כי המילים יפים שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! נהנתייי אני תמיד נהנת פה אבל זה מעצבן שיש ילדים מעצבנים שמקללים והורסים לנו ת'פורום אבל שתדעו שזה הפורום הכי שבעולם *למי מהפורום הכי התחברת: ירדן לוגסי חיי *מי עוד אתם מעריצים: הראל מויאל כפרעליו *איך היה פורים: כיףףף ביותר *למה התחפשת: פיה *נהנית בפורים: מאודדדד *אהבת ת'שאלון?! כןןן

עונה מי שלא קורא=אדום! חחח

*איך עבר עליך השבוע בכללי:היה מצוין..קצת עמוס *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:הגיים בויז בקדם *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:שהם הפסידו *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:בטחחחח *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כן מאוד *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:לא דיברתי שעתיים חח שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:ביחו'שששששש *ערן או שרון:ערן *אדם או אושרי:אדם *אביחי או אדם:ביחו'ששש ברור *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:מאודדד *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לא *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא ממש לא! *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: אממ..בערך חוץ מגליה שלא כזה אהבתי שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!כן *למי מהפורום הכי התחברת:לאף אחת לא מתחברת לאנשים בפורומים *מי עוד אתם מעריצים:אני לא מעריצה אף אחד! אפילו לא את הבויז אני אוהבת אותם!! ואת יהודה סעדו *איך היה פורים:נחמד *למה התחפשת:לעצמי *נהנית בפורים:כן *אהבת ת'שאלון?!כן

עונה

*איך עבר עליך השבוע בכללי: אמממ פסדר היו יותר טובים *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:היה חופש *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:סיפור ארוך עזבו.... *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: לא *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כן *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: הלכתי לישון שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שרון *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:שרון *אדם או אושרי:אושרי *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:בערך *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! כן,היה סבבה חוץ מהמסיבה של סמסונג אבל זה לא קשור לפורום *למי מהפורום הכי התחברת:גאיוש ומיראל *מי עוד אתם מעריצים: כלא שש *איך היה פורים: סבבה *למה התחפשת:מלאך שחור *נהנית בפורים:כן *אהבת ת'שאלון?! כן...היה סבבה

טוולי

New member
עונההההההההההההה ../images/Emo13.gif

איך עבר עליך השבוע בכללי: בספפע
*מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את נולי
*מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: מממ חח הייתי בעזריאלי קניתי מקדונלסססס אני באה לאכול והכל אז זה ששירת אותי הביא לי משו שבכלל לא שלי אמאאא הוא הביא לי המבורגררר חריפפפפפפפפפפפפ רצחחחח בעעעעע לא יכולתי לפתוח תפה מרוב שזה הייה חריפפ ואחרי זה כשבאתי עם המגש וזה איזה זקנה אחת באה עם היד שלה כזה אחרוה וכמעט כל הקולה נשפכה עלי חחח דפוקהה אבל הייה מצחיק
*חחח האם חלמת על הבויז השבוע: נמממ פעם אחת
*האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן
*מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: הייתי 5 דקות בשוקק חח לא זזתי מהספהה בסלון ואז רצתי מהר לפורום ולצאטט לראות את התגובות שלכם
שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: נולי בעלי
*אושרי או אביחי: ביחביח כפרעליו
*ערן או שרון: נולי בעל יאפהה שלי
*אדם או אושרי: מממנמענת מלענות חח שניהםם כפרעליהםםם *אביחי או אדם: ביחוששששששש
*אדם או שרון: נולי חיימשלייי
*גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה
שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: בארור
*פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] נמממ אחרי ההופעה בנס ציונה נסעתי ישר עם חברות לחזרות בירושליםםם ופגשתי את כולם
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כע כפרעליהםםםם אבל נממ את נולי ני אוהבת קצת יותר
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: ממ לדעתי הזדמנות שניה לא משו=/ כל השאר ממש יפים
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! בטחחח שנהנתי הכי כיפפפ כאןןןן ובצאטטט בכל חיחי להתחפרןן עםם ברושש
*למי מהפורום הכי התחברת: שירנע ברוש אורטלוש דורינוש תמוש אורינית סנדרההה צופלההה נויושש דנדושששש סאפפפפ נמממ כמעט לכולם
*מי עוד אתם מעריצים: הראל מויאל
ומירי מסיקה המלכהההההה
*איך היה פורים: ממש כיף
*למה התחפשת: ספרדיה
*נהנית בפורים: כן הייה ספפע
*אהבת ת'שאלון?! חביב ביותר

קמילעעע

New member
גמאנייי!

*איך עבר עליך השבוע בכללי:בסדר פחות או יותר.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:מממ,לא זוכרת *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:הבויז לא עלו. *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כןן!יום לפני הקדם חלמתי שהם לא זוכים *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:בטחחח *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:בכיתי,בכיתי הרבה שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שרון ברור *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:שרווןן *אדם או אושרי:אדם *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:שיט שאלה קשה,שני האהובים עלי.נולי! *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:שניהם שירים פצץ! שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:ברור *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לא *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא ממש *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: בטחח! לא באמת,אני התאהבתי בהם רק בגלל השירים לא ידעתי איך הם נראים בהתחלה.. שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!בטח! הצתרפתי.. *למי מהפורום הכי התחברת:מממ..לא הספקתי כ"כ עדין *מי עוד אתם מעריצים:ציון ברוך משלישית מה קשור *איך היה פורים:בסדרר.. *למה התחפשת:מלאך *נהנית בפורים:לא מש'ו *אהבת ת'שאלון?!חח בטחח! שבת שלום לכולם!! ושבוע מדהים! עכשיו תראו משפט המצאתי אתמול סתם כזה: החיים הם גיים...עם הרבה בויז!

נויוש131

New member
עונהנה../images/Emo27.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי: אחחלה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: לראאות את הבויז בקדדם *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: שהבויז הפסידדו בקדם
*חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כעע *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כעע בארוור *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: ירדו לי דמעעותת.. חיחי
שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושררי מיי ליייף
*אושרי או אביחי: אושררי
*ערן או שרון: נוולי *אדם או אושרי: שאאלה קששה.. אבל אושרי *אביחי או אדם: אדדמווו'ש חיים שללי *אדם או שרון: אדדמוו'ש *גליה או אשמור את ליבי: אממ.. אשמור את ליבי
*הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:
*פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: מממ.. את אושיי יוותר *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]:
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! כע באארור ! הכי כיייפ פפה *למי מהפורום הכי התחברת: ממ.. אנני לא ממש מכיררה פפה..
*מי עוד אתם מעריצים: רן דנקקר *איך היה פורים: ככיייפ *למה התחפשת: קבואית [או איך שלא רושמים] *נהנית בפורים: כע *אהבת ת'שאלון?! כעע..

אממ ע.ו.נ.ה

*איך עבר עליך השבוע בכללי: נורא נחמדדד :] *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ה.ת.א.ה.ב.ת.י *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: הבנתי שלא חסרים ילדים קטנים בעולם... *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: לא :/ *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: מאווודדדדדדד :[ *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: התבאסתי אבל דווקא לא הייתי מאוכזבת מהבחירה באדי כי הוא טוב לייצג אותנו באירוויזיון. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושרי *אושרי או אביחי: אושרי *ערן או שרון: ערן *אדם או אושרי: אדם *אביחי או אדם: אדם *אדם או שרון: אדם *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא :[ *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא [מודה באשמה] *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: לא... גליה לא משהו. שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! מאוודד נהניתיי למרות שהיו פה המון ריבים וזה קצת ביאס תמצב רוח אבל בקטנה... *למי מהפורום הכי התחברת: צ'וצ'י שלי [בר יוסף] ונוייקייי וספירוש ולירוי :] *מי עוד אתם מעריצים: הראלוש מויאללל *איך היה פורים: ממש ממש ממש כיףףף *למה התחפשת: מעודדת :] *נהנית בפורים: מאודדדדדדדדדדד *אהבת ת'שאלון?! כן :]

miri2102

New member
...

מה קורה יפות שלי??שבת שלום!!!..בוקר נהדר..יש לי שאלה מישהי יודעת..מתי יש את ההופעה באשדוד..כיאילו באיזה תאריך..!!מחכה..לתשובה..!!תודה מראש..

בררוש

New member
מהה? יש הופעה באשדודד זה קרוב אלי

רצחחח יוו תגידו לי פרטיםם..!! פליזזזז

אמאא איזה מושלםםם!

חח זה מפחיד כמה שהבויז מושלמיםםםם
ממ ואין לי מושגג תבדקי באחד אתרים שלהם

עונה

איך עבר עליך השבוע בכללי: *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: *אושרי או אביחי: *ערן או שרון: *אדם או אושרי: *אביחי או אדם: *אדם או שרון: *גליה או אשמור את ליבי: *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: שמחה או כמה אהבה: שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! *למי מהפורום הכי התחברת: בינתים לאף אחד *מי עוד אתם מעריצים: עברי לידר *איך היה פורים: מצחיק מאודדדדדדדד *למה התחפשת: ציפס *נהנית בפורים: כן *אהבת ת'שאלון כן !

Crazy Motek

New member
עונה!!

*איך עבר עליך השבוע בכללי: איחלעע! (אחלה.. משופץ..) *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: סיימתי ספר מעצבן.. שהמורה שלי נתנה לי לקרוא.. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: אין.. עבור.. *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: בארוררררר!! אני כל היום חולמת עליהם!!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: ממ.. כה.. אבל זה לא נורא שהם לא זכו!! לפחות יש בזה יתרון.. הם נשארים איתנו בארץץ!! *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: ממ.. הסתגרתי בחדר ולא רציתי לצאת משם.. + התקשרתי לאולפן וצעקתי עליהם.. שהתוצאות לא נכונות וסתם רימו אותנו.. (סתם.. בצחוק..) שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושרי *אושרי או אביחי: אושרי *ערן או שרון: שרון *אדם או אושרי: אושרי *אביחי או אדם: אדם *אדם או שרון: שרון *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי!! *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי!!!! *שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה!! שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: בארורר!! הם היו כל כך חמודים ומהממים בחליפות האלה!!! *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]: לא.. אבל אני אפגוש.. שבוע הבא.. *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כה.. (כן למי שלא הבין..) חוץ משרון ואושייי!! *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: בארוררררר!! (נתקעתי על זה.. (חח..)) שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! בארורררררר!! אני חדשה בפורום אבל החבר'ה כאן ממש נחמד!! כולם עונים מהר.. נכנסים הרבה.. וגם המערכותץ יחסים בין המעריצים והמעריצות במצב ממש טוב.. הייתי בעוד פורום וכל הזמן רבים שם.. (מן הסתם עזבתי כה..) *למי מהפורום הכי התחברת: ממ.. לא יודעת.. כולן כאן נחמדות.. *מי עוד אתם מעריצים: אני מעריצה גם את רן דנקר!! [המהמםםםם!!] *איך היה פורים: כייף!!! *למה התחפשת: התחפשתי עם חברה שלי.. לנשיקה צרפתית.. כאילו אני התחפשתי לנשיקה והיא לצרפתיה.. יצא מזה יפה!!! *נהנית בפורים: מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! *אהבת ת'שאלון?!: כה.. הרבה זמן לא עשו כאן שאלונים.. בסכ"ה היה ממש נחמד.. (תעשי עוד כאלה כה?!
) *+*שבת_שלום!!*+*

אופסי טעיתי עושה שוב ..

אז ככה..הרבה זמן לא עשינו שאלונים אז ככה לחזור לכייף של פעם נעשה לכם שאלון!!..מי שרוצה שתענה חח =]] *איך עבר עליך השבוע בכללי: נחמד *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת הרבה .. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: שהגיימבויז לא זכו בקדם *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כן כל יום כל שעה כל דקה כל שניה *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: תגדירו ציפיתי לשלוח 35 אסמיסים והתקשרי 7000 פעם לא נחשב אז לא ( סתם בררור שכן !) *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: התעצבנתי נוראאאאא שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושרי *אושרי או אביחי: אושרי *ערן או שרון: ערני *אדם או אושרי: אושרי *אביחי או אדם: אדם *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: הזדמנות שנייה שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כן מאודד *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לאא את אושרי אני אוהבת הכי הרבבהה *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: את שמחה אני לא אוהבת ואת כל השאר כן שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! כן הערך.. *למי מהפורום הכי התחברת: לאף אחד ביינתים *מי עוד אתם מעריצים: את עברי לידר *איך היה פורים: מצחיקק *למה התחפשת: לציפס *נהנית בפורים: מאוד עד עכשיו כואבת לי הבטן מרוב כמה שצחקנו *אהבת ת'שאלון?! כן

ירדנדן

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי:אחלה.. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:חופש פורים
*מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:כלום למען האמת.. *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:לא
*האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:ת'אמת....לא...
*מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:הלכתי לישון
שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:ערן *אדם או אושרי:אדם *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:הזדמנות שנייה שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן *פגשת מישהו מהבויז השבוע?:לא =( *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא
אדם הכי יפההההה *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים?:כן=) שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? כן *למי מהפורום הכי התחברת:אין מישהו כזה...
*מי עוד אתם מעריצים:אדם יוסף,EMINEM!!!,אהרון קרטר
*איך היה פורים:אחלה...=) *למה התחפשת:עליסה בארץ הבלהות..=) *נהנית בפורים:מאוד *אהבת ת'שאלון?!כן

עונה

*איך עבר עליך השבוע בכללי:אמממ סבבה! *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:אמממ לא זוכרת! *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:אמממ לא משנה חחחחחחחחחחח! *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:לא *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כן *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:כלום מה אני יעשה אבכה? שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:ערן *אדם או אושרי:אושרי *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]כן את כולם! *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: אמממ כן הם ממש יפים! שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! *למי מהפורום הכי התחברת:אורטל בר לירוי נויקי סנדרה אדווה דורין! *מי עוד אתם מעריצים:הראל מויאל *איך היה פורים:סבבה *למה התחפשת:לכלום *נהנית בפורים:שאלת את זה כבר לא? *אהבת ת'שאלון?!לא

עונה ../images/Emo13.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי: הכי סבבה שיש :) *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: גיים בויז בקדם *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: ממ כלום *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כהה *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כהה *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: מצד אחד התבאסתי ומצד שני שמחתי שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושיי *אושרי או אביחי: אושי *ערן או שרון: ערניי כפרות עליווו *אדם או אושרי: מממ טחח שאלה קשהההה שתייהם *אביחי או אדם: אדם [= *אדם או שרון: אדם *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי (להם!) *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: בארוררררר *פגשת מישהו מהבויז השבוע: לא :( אופהה
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: ת'אמת לא *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? כן! שירים מושלמיםםם שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? כה חוץ מכל הריבים והבלאגנים *למי מהפורום הכי התחברת: סנדרה *מי עוד אתם מעריצים: הראל מויאל *איך היה פורים: כיףף *למה התחפשת: לעצמי
*נהנית בפורים: כההה *אהבת ת'שאלון?! כההה חח
שבת מ.ו.ש.ל.מ.ת

למעלה