שאלון לסוף שבוע =]

שאלון לסוף שבוע =]

אז ככה..הרבה זמן לא עשינו שאלונים אז ככה לחזור לכייף של פעם נעשה לכם שאלון!!..מי שרוצה שתענה חח =]] *איך עבר עליך השבוע בכללי: *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: *חחח האם חלמת על הבויז השבוע
: *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: *אושרי או אביחי: *ערן או שרון: *אדם או אושרי: *אביחי או אדם: *אדם או שרון: *גליה או אשמור את ליבי: *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: שמחה או כמה אהבה: שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! *למי מהפורום הכי התחברת: *מי עוד אתם מעריצים: *איך היה פורים: *למה התחפשת: *נהנית בפורים: *אהבת ת'שאלון?! חחח מקווה מאוד שכן טוב אני אוהבת את כולכם פה ותדעו לכם שהפורום הזה הוא באמת אחד הפורומים הכי חזקים שיש בארץ הזאת ובעיקר בגלל שזה של הבויז חח
לאב אותכם ושבת מושלמת לכולם!

lihi50

New member
אני אני -או בשפה של מציפה:עני עני!!

חעחע לאמשנה
*איך עבר עליך השבוע בכללי:אחלה.... *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:אמ...שהשגתי ת'אייסי של אח של ערן?! *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:אין... *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:אני כל יום ולילה מפנטזת וחולמת עליהם!! *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:בארור,יענטו קיוותי *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:הצפתי את הבית בדמעות שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:קשה...נולי... *אושרי או אביחי:אושיי *ערן או שרון:נולי *אדם או אושרי:אושי *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:נולי *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי-סורי חולה על השיר הזה- שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:יאפ *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]השבוע לא... *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:כעע חוץ מנולייי *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: ???כולם יפים?! שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!נהנתי לאללה *למי מהפורום הכי התחברת:אה...לאדעת.. *מי עוד אתם מעריצים:הרבההה רשימה ארוכה למדיי... *איך היה פורים:אחלה *למה התחפשת:מכשפה *נהנית בפורים:כע *אהבת ת'שאלון?!זה היה העברת זמן סבבה לאללה!מוהאהא...

../images/Emo192.gifעווונהההה../images/Emo192.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי:מעוווולללההה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:ששירה שלחה לי תתמונות שביחי מוסר לי נשיקה ושהוא חתם לי *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:רבתי עים חברות...אני ברוגז עים כמה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:לא... *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כן *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:התבאסתי קצת אבל ששמחתי שאדי זכה! שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:אבייייייייחחחחחחחייייייייי *ערן או שרון:שרווןן *אדם או אושרי:אוושרייי *אביחי או אדם:אבייייייחיייייייי *אדם או שרון:אדםםםםםם *גליה או אשמור את ליבי:גלייהה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אא"ל שמחה או כמה אהבה:כממהה אהבהההההה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:בטטטטטטחחחח *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לאא=[[[[ *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא...חחחח *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן הם קליטים קצביים נוגעי ללב בקיצור מעוווללליייםםם שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!מאודד נהנננתי!ררק כעסתי על הבנות שקיללו את אדי.... *למי מהפורום הכי התחברת:למלא בנות! *מי עוד אתם מעריצים:הראל מויאל *איך היה פורים:אחלללהה *למה התחפשת:לא החפשתי *נהנית בפורים:בטחחחח *אהבת ת'שאלון?!בארררררררווווווורר!

מיכלוש14

New member
עונהההה../images/Emo13.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי: יאפההההההה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:פגשתי ת'בויזזזזזזזזזזזזזז *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:מממ... כלום *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כהההה 3 פעמים (או יותר) *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:בטחחחחחחחחח *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:בכיתי :( שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושריייי *אושרי או אביחי:אושרייייי *ערן או שרון: נולי :) *אדם או אושרי:אושרייייי *אביחי או אדם:אביחייי *אדם או שרון:דמו'ששש *גליה או אשמור את ליבי:ממממ...קשההההה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:בארורררררררררררררר *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]אתתתת כולםםםםם !!!!!!(בהופעה בעכו) *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:מממ... אפשר להגיד *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: בארוווורררררררר שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!אמממ היה די חמוד ..... *למי מהפורום הכי התחברת:אמממ....כולםםםם *מי עוד אתם מעריצים:עפררר שכטרררר *איך היה פורים:מ-ו-ש-ל-ם !!! *למה התחפשת:מממ.. לא התחפשתי *נהנית בפורים:הכייייייייי בעולםםם פגשתיי ת'יאפיםםםם שלייייי *אהבת ת'שאלון?!כהההה

עונההה ../images/Emo13.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי: חראא... באסהה... דמעות... מה לאא? *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: =/ שומדבר... שפגשתי את ליטלי שנהבי ולילו'ש... חוצמזהה כלום... *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: שהבנים לא זכו בקדם
אבלל הכיי עצבןן אותי שירושלים הקמצנים לא נתנו לנו אפילו נקודה 1... *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כל יום... *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן
*מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: בכיתי
שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: שאלה קשה... אין תשובה *אושרי או אביחי: אושריי
*ערן או שרון: ערנייייייי *אדם או אושרי: התשובה ברורה כ-
ברוררר שהנסיךך שליי !! אדם אני אוהבתת אותךךךךךך *אביחי או אדם: " " " " " "
" " !!! " " " " " *אדם או שרון: " " " " " " " " """""""""""""""""""""""""""""" *גליה או אשמור את ליבי: ממ.... בהתחלה זה היה אשמור את ליבי... חרשתי עליוו יותרר מידי... עכשיו זה גליהה!!! או שלא.. =/ *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמורר את ליביי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבההה ברורררררר שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: נהניתי זאת לא מילה... *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]: הלוואי *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: באמתת כל השירים יפים אחדד אחדד !!!!!!!!!! שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! אני תמיד נהנית פה
*למי מהפורום הכי התחברת: אין מישהו 1.. למלאא....... *מי עוד אתם מעריצים: הראל מויאל ה-
*איך היה פורים: נחמדדדדדדד מאודד
*למה התחפשת: נסיכהה *נהנית בפורים: היהה סבבה.. *אהבת ת'שאלון?! העביר לי ת'זמןןןן!!! ו.. תעשוו עודדדד

OoנויoO

New member
אני...

*איך עבר עליך השבוע בכללי:חצי טוב חצי מעלה חצי נחמד *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:שחשבתי שהבויז עברו לגור בבנין שלי חחח אני והפנטזיות שלי
*מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:=[ *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:חחחחחח כן ואי היה מוזר *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כן הייתי בטוחה *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:בכיתי קלות היו לי דמעות בעיניים
והלכתי לישון כי הייתי מתה מעייפות שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:ביחו'ששש *ערן או שרון:ערן *אדם או אושרי:אודאי *אביחי או אדם:ביחו'ש *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי:גליה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אא"ל שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה יאעיאיעאי שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן חיכתי לזה פולל זמן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לא הלואי *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן מאודדד במיוחד כמה אהבה שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!השרשורים והמריבות והקללות של הפורום דיימונדז חוץ מזה היה כיףףף *למי מהפורום הכי התחברת:דורין ירדן הודיה יש עוד מלא *מי עוד אתם מעריצים:חוץ מהם אני לא הכי מעריצההה אבל אם כבר אז רן ונינט *איך היה פורים:נחמד *למה התחפשת:התחפשתי לשתי דברים אחד למסיבה אחד לבצפר אז לא דעת מה לכתוב חחחח *נהנית בפורים:כן היה נחמד *אהבת ת'שאלון?!פסדר כן חחחחחחח חחח מקווה מאוד שכן טוב אני אוהבת את כולכם פה ותדעו לכם שהפורום הזה הוא באמת אחד הפורומים הכי חזקים שיש בארץ הזאת ובעיקר בגלל שזה של הבויז חח
לאב אותכם ושבת מושלמת לכולם! אנד איי לאב יו טווווווווווו

ירדוששש

New member
עונהההה :]

*איך עבר עליך השבוע בכללי: אחלה בחלה יופי טופי
*מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: נממ.. למה שאני אגלה לכם?
*מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: נממ.. אני יודעת..
*חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כול שבוע כול השבועעעע
*האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: ברוררררררררררר
*מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: בכיתייי ואח שלי היה צריך להרגיע אותייי חחח מסכן כפרה עליו
שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: קשההההההה
*אושרי או אביחי: קשההההההה
*ערן או שרון: קשההההההההה
*אדם או אושרי: אדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדם
*אביחי או אדם: אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
*אדם או שרון: אדםםםםםםםםםםםםםםם
*גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי
*הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: הזדמנות שנייה
שמחה או כמה אהבה: כמההההה אהבהההההההה
שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כן
*פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא השבוע
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא.. קודם אדם ואח"כ כולללללללללם
*האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן.. חוץ מ"שמחה".. אני לא ממש אוהבת את השיר
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! ברורררררררר אני תמיד נהנת פההה
*למי מהפורום הכי התחברת: נמממממ... לא יודעת כולן חמודות
*מי עוד אתם מעריצים: גיא אריאלי , גררררררררררררררררר
*איך היה פורים: סבבה
*למה התחפשת: ראפרית סקסית
*נהנית בפורים: בטטטטטטטח
*אהבת ת'שאלון?! חולה עליוווווווו

עונהנה ../images/Emo3.gif

*איך עבר עליך השבוע בכללי:מעולההה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:שפגשתי את הבנות המושלמות מהפורום.... *מה הדבר הכי רע שקרה לך השבוע:שהבויז לא זכו לא כלכך רע אבל הדבר היחיד הרע שהיה לי השבוע *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:וואיי כןן חלום סופר מוזררר *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כה
*מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:נמממ באתי למחשב חיחי שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושי *אושרי או אביחי:אושי *ערן או שרון:נולי *אדם או אושרי:אושי *אביחי או אדם:נממ קשה שניהם *אדם או שרון:גם קשה שניהם *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אא"ל שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה?!? שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן מאודדד *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]נואפ *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:את כולם חוץ מאושרי כי הוא הכי הכי *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים?כן מאודד אחד אחדדד שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן?נממ כה
*למי מהפורום הכי התחברת:לכולם *מי עוד אתם מעריצים:הרבה *איך היה פורים:מעולה *למה התחפשת:חצי מלאך חצי שטן *נהנית בפורים:חחחח מעולה *אהבת ת'שאלון?!יאפוש
לילה טופי יאפוותת שיליי (אני שפוכהה)

miri2102

New member
עונה

*איך עבר עליך השבוע בכללי:סבבה ואיך לך? *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:מממ...לא יודעת הרבה.. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:נפל לי הפלא' לאסלה ולא הלכתי להופעה של גיים בויז בדום..!! *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:חחח..כן.. *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כהה..מאוד.. *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:בכיתי..המון..ושמעתי את השיר שלהם..כל הלילה. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:יוואאו..קשהה..ממ..אושרי.. *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:שרון *אדם או אושרי:אושרי *אביחי או אדם:אביחי *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:ברור..איזה שאלה זאת.. *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]כה..את כולם.. *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:ממ..נירא לי שכן..כולם מושלמים *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]:ברור..יש להם שירים מהממים..פשוט אין מילים..זה..עושה שמחה בלב..ופשוט אי אפשר לתאר.. שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!נהנתי מאוד בפורים..ואף אחד לא מציק לי פה..!! *למי מהפורום הכי התחברת:לאייסי..חח..סתם..לא יודעת.. *מי עוד אתם מעריצים:את הראל סקעת.. *איך היה פורים:סבבה רצח.. *למה התחפשת:לסנטה קלאוס.. *נהנית בפורים:מאוד.. *אהבת ת'שאלון?!כה..

oreloosh

New member
אאוץץ'' זה הרבה חח מחר אני יעשה

אני עצלנית חח(מאושרת גם היום!!)

oreloosh

New member
ממ בטח שאפשר לשאול..

מישהו שאני אוהבת מהשכבה לפני כמה ימים הוא ראה אותי בקניון והסתכל עליי כזה איזה 5 דקות וכל הזמן זה ככה.. והוא אמר לי שיכול להיות שהוא אוהב אותי.. עכשיו אחרי כל ההסתכלויות וכל זה הוא כתב באווי באיסיקיו ככה: אני לאאא מפסיק לחשוב עליייייך! ואיי זה היה כזההה חח אני הייתי בשוק!!! אני לא יודעת בודעות שזה עליי אבל 99% יש סיכוי שכן!.. אני שמחהה!

miri2102

New member
יפה מאמי..

אולי אפילו תהיו חברים.. מראש מזל טוב..מאמי...חח.. נירא לי אני עפה לישון.. אם את רוצה נמשיך לדבר באיסי 320172061 לילה טוב מאמי...וספרי לי מה יקרה בהמשך..אולי תעשי איזה צד קטן ותשאלי אותו...על מי הוא כתב באווי שלו.. אוהבת המון לילה טוב ושבת שלום..!!

בר יוסף

New member
עונה

איך עבר עליך השבוע בכללי: די טוב *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: נולד לי אח:) *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: ממממ ריב קטנטנן עם חברות *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: מתי לא? *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: לא בידיוק *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: שמחתי בשביל מי שזכה שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: שרון *אושרי או אביחי: אביחי *ערן או שרון: שרון *אדם או אושרי: אדם *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: ברור *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: אוהבת את כולם אבל תמיד אחד יותר *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן אהבתי את כולם שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!-- נהנתי חוץ משנמאס לראות את הריבים *למי מהפורום הכי התחברת: אורטל וספיר ודנדוש וכולם *מי עוד אתם מעריצים: ממממ אותם הכי *איך היה פורים: לא היה חחח *למה התחפשת: לא התחפשתי *נהנית בפורים: במסיבה כן *אהבת ת'שאלון?! חביב...

עונההה

*איך עבר עליך השבוע בכללי: תחילת השבוע הי הכי סבבה שיכול להיות בעולםםם וההמשך היה רגיל *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ממ.. קבלתי מכתב ממישו שאני ממש אוהבת ודיי התידדתי איתו :) סיפור ארוךךך *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: מממ... עזבו לא בא לי להזכר בזה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כן *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: כן =\ *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: האמת שלא הייתי הכי מאוכזבת בעולם.. ברור שהייתי מאוכזבת קצת אבל עדיין מקום 2 זה ממש מכובד ובהצלחה לאדי..!! שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: שתיהם *אושרי או אביחי: אביחי *ערן או שרון: ערן *אדם או אושרי: שתיהם *אביחי או אדם: אביחי *אדם או שרון: שתיהם *גליה או אשמור את ליבי: שאלה קשה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: קשה קשה \= שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: ברור שכן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא :( *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כמעט *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! ממ... האמת שקצת נהיה משעמם =\ *למי מהפורום הכי התחברת: ספיר בר אורנית ואדר *מי עוד אתם מעריצים: מריה קארי שירי מימון.. ועוד *איך היה פורים: היה הכי שווה בארץ.. בעיקר בערב :) *למה התחפשת: אינדיאנית *נהנית בפורים: מ=א=ו=ד *אהבת ת'שאלון?! כן

תשובותתת

*איך עבר עליך השבוע בכללי: סבבה *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:הגיים בויז זכו מקום שני... (למרות שציפיתי לראשון) *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:כלום.. *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:ברורר כל לילה וכל יום.. *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:לא רק ציפיתי!! *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:צעקתי...חח שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:אושרי *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:ערן *אדם או אושרי:חח שאלה קשה אושרי *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:אדם *גליה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן (ברוווווררררר) *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לאאאא:( אפעם לא פגשתי את השלמותת שליי... *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:אפשר לומר *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: כן.. שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!!אני חדשה פה זה הפעם השניה אני מתחברת לפה אבל בפעמים האלה כן חח... *למי מהפורום הכי התחברת:חדשה.. בינתיים לאפחד נקווה שאני יתחבר *מי עוד אתם מעריצים:אפחד.. גיימבויז זה החיים שלי.. *איך היה פורים:אחלה *למה התחפשת:ברבי גירל *נהנית בפורים:כן.. *אהבת ת'שאלון?!כן...

עונה

*איך עבר עליך השבוע בכללי: לא משו .. *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: כלום .. *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: בעיות בעיות ועוד בעיות .. *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: חח לא ממש *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: ברור *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: הייתי עצובה אבל לא נורא .. שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: מה
*אושרי או אביחי: אתם
*ערן או שרון: צוחקים
*אדם או אושרי: עלי
*אביחי או אדם: אני
*אדם או שרון: מתה על כולםםםםםם
*גליה או אשמור את ליבי: גליה *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם: כעע
*פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לע
*האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: כמעט *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: ברור שכן
עם הקול המדהים שלהם איך אפשר שלא לאהוב תשירים שלהם
שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! נחמד .. *למי מהפורום הכי התחברת: לכולן *מי עוד אתם מעריצים: הרבה אנשים לא זוכרת עכשיו את כולם .. *איך היה פורים: חצי כיף חצי מעצבן .. *למה התחפשת: לא התחפשתי .. *נהנית בפורים: כע *אהבת ת'שאלון?! אממ נחמד

עונה../images/Emo13.gif

איך עבר עליך השבוע בכללי: נחמד *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: לצאת לפורום בבאר שבע היה ליגהה *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע: הגיימבויז לא טסים לאתונה *חחח האם חלמת על הבויז השבוע: כל יום... *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם: קוייתי.. ברור... *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו: בכיתי.. והתעצבנתי שאלות זה או זה: *שרון או אושרי: אושי *אושרי או אביחי: אושי *ערן או שרון: שרון *אדם או אושרי: אדמוש *אביחי או אדם: אדמוש *אדם או שרון: אדמוש *גליה או אשמור את ליבי: אשמור את ליבי *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי: אמשור את ליבי שמחה או כמה אהבה: כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:ברור הם היו כאלה יאפים *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]] לא השבוע... *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה: לא.. את אדמוש בעיקר *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: ןן יש להם שירים יאפים.. שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן? אם לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! נהנתי.. כולם התאחדו לקראת הגיימבוזי בקדם.. זה היה יאפהה
*למי מהפורום הכי התחברת: לגאיוש ולסנדרוש *מי עוד אתם מעריצים: הראל מויאל... *איך היה פורים: מ-ד-ה-י-ם *למה התחפשת: סנטה קלאוס *נהנית בפורים: מאודד *אהבת ת'שאלון?! כןן

עונהנהנ

*איך עבר עליך השבוע בכללי:בסדררררר לא רע ולא טוב!! *מה הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע:לא באתי מתי שהמורה בדקה מחברות:) *מה הדבר הכי רע/מגעיל שקרה לך השבוע:רבתי עם החברה הכי טובה שלי :( *חחח האם חלמת על הבויז השבוע:כןןןןןןןןןןןןןן:) *האם ציפית שהבויז יזכו בקדם:כןןןןן:( *מה עשית אחרי שראית שהבויז לא זכו:היתיי בהלם! שאלות זה או זה: *שרון או אושרי:שרון *אושרי או אביחי:אושרי *ערן או שרון:שרון *אדם או אושרי:אדם *אביחי או אדם:אדם *אדם או שרון:שרון *גליה או אשמור את ליבי:אא"ל *הזדמנות שנייה או אשמור את ליבי:אא"ל שמחה או כמה אהבה:כמה אהבה שאלות כן או לא: *נהנית לראות את הבויז בקדם:כן *פגשת מישהו מהבויז השבוע [[את/ה יכול/ה להגיד גם מי]]לא:( *האם את/ה אוהב/ת את כל הבויז באותה מידה:לא! *האם אתם חושבים שכל השירים של הבויז יפים? [[אל תגידו כן כי אתם אוהבים אותם חח תגידו מה שאתם באמת חושבים]]: לא שאלות בכללי עליכם: *האם השבוע נהנית בפורום כאן?אמ...\= א לא תספרו..וכולם ידעו מה באמת מציק לכם פה!! *למי מהפורום הכי התחברת:לדורי וגיאושששששששששששש *מי עוד אתם מעריצים:אפחד! *איך היה פורים:גועל נפש *נהנית בפורים:עם כל הגועל נפש כן:) *אהבת ת'שאלון?!מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד וגם אותך
חחחח

למעלה