שאלון לסוף החופש..

N o N 123

New member
../images/Emo152.gif

הייתם בים-כן
הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-לא... הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא..((מה יש לי לעשות שם?!)) הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכבת-לא...אבל זה חלום שלי ושל מיץ
נסעתם באוטובוס- אממ נראה לי שכן ((נו מה נראה לכם?? ברור שכן!!)) ישנתם 12 שעות-כל החופש הייתם בסופרלנד-כן עם החברים הפארוסקיים שלי....רק שרג'י עוד שניה הקיאה עליי...בלע
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-אממ לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא.. מצאתם חבר-כןןן
התנשקתם-כן..
עבדתם-לא.. שתיתם-טרופיות נחשב?
השתכרתם-טרופיות נחשב?
עישנתם-טרופיות נחשב?
צחקתם עד טירוף-אממ...לפעמים...
עשיתם מלא שטויות-אממ קצת....נוטי גירל לייק מי!
נסעתם לאילת-כן...לא היה משו...כולם אוהבי שירי מיימון הומואים...בלע
יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כן..
התגעגעת ללימודים?לאאאא!! סקול סאקסססס
קניתם ספרים-כן קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-אממ הולכת עוד מעט.. דילגתם על לילה-לא.. הייתם בהופעה-אממ נראה לי... הייתם במסיבה-ברורררר מסיבת טרופיות מטורפתתתתת
חשבתם להתאבד-לא... חשבתם שהחיים זו מתנה-כן.. הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא בזמן האחרון... הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-אממ...נראה לי.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כן עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-כן של לינקין פארקקק
קניתם נעליים- כן אולסטאר שחורות יאפווות

R E G I 123

New member
אוי את והטרופיות שלך XDDD

חח פשוט ילד מהשכבה שלנו שתה 4 ליטר טרופיות והשתכר מזה..מאז אנחנו צוחקים עליו..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

N o N 123

New member
XDDD

חח אמממ איך בכלל אפשר לשתות 4 ליטר?!?! זה רק מוכיח שהוא חייזר!!
מתקיים על נוזלים גם כן....מעניין כמה הוא השתין אח"כ....

pookacha1

New member
אני../images/Emo70.gif

האם בחופש.... הייתם בים- בטח!!! הייתם בבריכה- בטח!!!!! יצא לכם להיות בקניון-כה!! פוול פעמים! הייתם במפגש פורום- כה!! היה לי משעשע איתכם אנשים!!
הייתם בעבודה של אחד ההורים-כן..=\ הייתי צריכה ללכת משם לחברה שלי כי היא עבדה ליד אמא שלי..
הייתם בלונה פארק- דווקא בזה לא הייתי... =X נסעתם ברכת-כה! בתאילנד!
נסעתם באוטובוס- פיייי כל יום כמעט! ישנתם 12 שעות-רק פעמיים בכל החופש הזה!!!!
הייתם בסופרלנד-נופ.... הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כה! תל אביב ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-אממ אני לא.. אבל אצלי כן.. מצאתם חבר- פוול בתאילנד ואחת חמודה בים המלח!! התנשקתם-לפני שבוע עבדתם- אמממ... לא.. שתיתם- כה. עם חברות.. אממ ואחים =X השתכרתם- לא.. השתייה לא עשתה לי משהו מיוחד... טיפה סחרחורת.. =) עישנתם- חס ושס!!!!! צחקתם עד טירוף- כמעט כלך יום
עשיתם מלא שטויות- כמעט כל יום =X נסעתם לאילת- בחופש הזה לא יצא לי.. ווריד.. יצאתם מהארץ- כן כן! תאילנד וקוריאה!!!!! קניתם דיסק חדש- אממ לא בדיוק קניתי... קיבלתי 2 דיסקים איזה שבא לי מטאוור רקורדס מחישגד.
התגעגעת ללימודים? ממש לא!! קניתם ספרים- ממש לא.
קניתם תיק חדש- לא.. עיצבתי את הישן... כולו לינקין!
סידרתם תחדר-נופ.
דילגתם על לילה- דהה הרבה הייתם בהופעה- של ידיד שלי..
הייתם במסיבה- לא יצא לי.... חשבתם להתאבד- לא יָצַא ולא יִצֶא חשבתם שהחיים זו מתנה- כל יום!! הקשבתם לדיסקמן- כמעט כל יום זה יום דיסקמן יום אמ פי
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- נופ.. אפחד לא רוצה לבוא לאדם... =\ הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- של ידיד... ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-נופ היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-אמממ לישון יותר? עשיתם בייביסיטר- לאחיין שלי נחשב?? קניתם שרשרת- חחחח בתאילנד פול קניתם נעליים- כה.. לחתונה של אחי.
{תופתעו.. קניתי גם שמלה} זהו!

אסף Day

New member
לא שזה מעניין מישהו

היית בים- לא היית בבריכה- כן לא הרבה יצא לכם להיות בקניון- כן היית במפגש פורום- לא. תנסו אתם לנסוע על ת"א מחצור היית בעבודה של אחד ההורים שלך- לא אימא שלי לא עובדת בקרוב הגיע הזמן שהיא תפרוש... ואבא שלי כבר מזמן פרש היית בלונה פארק- לא ולא בא לי נסעתם ברכבת, באוטובוס, ישנתם 12 שעות- לא, לא ו..לא היית בסופרלנד- לא היית אצל חבר שלא גר בישוב שלך- לא. היה לו יום הולדת ואנשים לא חשבו שאפשר להזמין גם אותי לא ינשתי אצל אף'חד התנשקתם- תבינו לבד לפי שאר הדברים שרשמתי ותגיעו למסקנה עבדת- כן ואני עדיין רוצה להרוג את האחראים שם (הערסים הפאקרים) שתית-כן כמה בירות השתכרת- אם בזמן שאני שותה אני שם רוק בפול ווליום ועושה הד באנגינג באמצע המרפסת שלי כשכל הרחוב רואה אותי זה אומר שאני שיכור? עישנת- לא צחקת בטירוף- אני לא רואה סיבות לצחוק בזמן הקרוב עשיתם מלא שטויות- כן החלטתי להשאר חי נסעת לאילת- לא יצאת מהארץ- לא אבל הלוואי מת לעוף מחור הערסים המגעיל הזה דיסק חדש- לא אני מתכנן לקנות התגעגעת ללימודים- עם מי אני לומד נראה לכם שהתגעגעתי? קנית ספרים, תיק-לא אני מקווה שהתיק שלי ישרוד את השנה ואז לא צריך יותר היית בהופעה- לא אבל נראה לי שאני ילך להופעה של DIO ב29/10 חשבת להתאבד- מי לא חושב לפעמים על זה? אבל תמיד אני בטוח שמתישהו יהיה טוב אז החלטתי להשאר חי בינתיים החיים זה מתנה- לא אבל המוות זה כן... אהה FUCK

The anomaly

New member
עכשיו שאני קורא את זה זה היה ה-חופש

הייתם בים- בטח! אין על ים:] הייתם בבריכה- כן כן... גם שם הייתי... באילת ובחיפה יצא לכם להיות בקניון- כן, גם באילת וגם בחיפה הייתם במפגש פורום- כן, של לינקין פארק
הייתם בעבודה של אחד ההורים- אמממ גם זה כן, עבדתי עם אבא שלי (תמורת מימון שיעורי נהיגה
) הייתם בלונה פארק- סלקום ווליום ת"א נחשב?
נסעתם ברכת- בערך 4 פעמים לתל אביב ובחזרה נסעתם באוטובוס- יותר מדי בשביל חופש, ואפילו בירושלים... ישנתם 12 שעות- לא, זה לא קרה... הייתם בסופרלנד- גם זה לא קרה הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן, עתלית וחיפה, שני חברים ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-דירה של בנדוד של חבר באילת נחשבת? מצאתם חבר-כן, קורס פסיכומטרי
התנשקתם-בטח, זה אחד הדברים שהפך את החופש הזה לכל כך טוב
(סיפור ארוך) עבדתם- כן, שבתות וימי חול (כמעט בכל בוזבז) שתיתם-לא.... הייתי מצא כל החופש השתכרתם- כמעט.. אבל באמת כמעט עישנתם-כן, אני לא מתלהב מזה ואני לא הולך להמשיך עם זה צחקתם עד טירוף-אוהו.... יותר מדי פעמים שזה קרה לי!!! עשיתם מלא שטויות-עיינו ערך אחד למעלה נסעתם לאילת-כן, ציינתי את זה כבר פה יצאתם מהארץ-לא. קניתם דיסק חדש-הרבה
התגעגעת ללימודים? ביום האחרון של החופש, ואז אחרי יום זה עבר לי. קניתם ספרים-באילת. ספר. לא משנה איזה. קניתם תיק חדש-יותר קיבלתי אותו מאחי מדרום אמריקה סידרתם תחדר-לא זכור לי האמת דילגתם על לילה-כן....פעמיים: סלקום ווליום ת"א, עיר הנוער חיפה... הייתם בהופעה-שוטי הנבואה, הדג נחש, עברי לידר (בטעות), היהודים הייתם במסיבה-כן, פעמיים + המסיבות המעולות שהיו בווליום ת"א חשבתם להתאבד-חס וחסה. חשבתם שהחיים זו מתנה-כל יום מחדש. הקשבתם לדיסקמן-דיסקמן? יותר בכיוון של נגן נייד עם 20GB הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-בערך... עזבו...
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-קרה.... ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-2, אבל זה לא נחשב היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כמעט ולא עשיתם בייביסיטר- אממ. לא. אחיין שלי נחשב? קניתם שרשרת-לא. קניתם נעליים-סנדלי שורש... בקיצור, היה לי חופש מעולה
וזה היה גם החופש האחרון שלי... כנראה שניצלתי אותו היטב

The anomaly

New member
זה אומר ש

בווליום ת"א פינו את שאר ההופעות כשהתחילה ההופעה של עברי לידר... זה היה פשוט מחוסר ברירה...

walk alone

New member
באיחור../images/Emo4.gif

הייתם בים- כן הייתם בבריכה- לא, שונאת ים ובריכה (לים נגררתי..) יצא לכם להיות בקניון- מלא! הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- בטח.. מלא! (בניו יורק נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- לא נראה לי.. ישנתי נורא טיפה החופש הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא אבל להפך ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא, השתדלתי לא להתנחל החופש הזה חח מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- כן שתיתם- כן
השתכרתם- לא ממש עישנתם- נרגילה צחקתם עד טירוף- לא זוכרת.. אני חושבת שכן עשיתם מלא שטויות- כן חח נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- כן!!!!! היה שולט!! קניתם דיסק חדש- 12
התגעגעת ללימודים? לאאאאאאא קניתם ספרים- אמ.. זה היה כבר בלימודים קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- מלא הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא, שונאת מסיבות! חשבתם להתאבד- רק חשבתי..
חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- אוהוווו המון!!! הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא זוכרת.. נראלי שכן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן
עשיתם בייביסיטר- לאחי הקטן.. קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כן
אולי זה נראה כאילו היה לי חופש משעמם תחת אבל זה היה החופש הכי טוב שהיה לי!!!! נהנתי מכל שניה היה מדהים!!!

באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

הייתם בים-כן הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-כן הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כן נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-לא הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-כן שתיתם-כן השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-לא עשיתם מלא שטויות-לא נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה-לא זוכר חשבתם להתאבד-_________ חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-אמממ לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא יודע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-לא עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-כן מאוד גיוונתי בתשובות

למעלה