שאלון לסוף החופש..

Lp Fairy

New member
שאלון לסוף החופש..

נלקח מפורום דיסני...[= האם בחופש.... הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום- הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת- נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות- הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- התנשקתם- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף- עשיתם מלא שטויות- נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- התגעגעת ללימודים? קניתם ספרים- קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר- דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים-

Lp Fairy

New member
עונה לעצמי?!

האם בחופש.... הייתם בים- כן כן כן!!! ועוד בהרצליה! הייתם בבריכה- לא..]= יצא לכם להיות בקניון- יותר מידי..=\ הייתם במפגש פורום- המממ כן..[= הייתם בעבודה של אחד ההורים- חחח לא.. הייתם בלונה פארק- כןןןןןן נסעתם ברכת- פויה אסור..אבל כן..=\ נסעתם באוטובוס- חחח כןןןן ישנתם 12 שעות- 12?! לפחות 14! חח הייתם בסופרלנד- לא..]= הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- הממממ כן..[= ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- המממ לא..=\ מצאתם חבר- הממ כן..[= התנשקתם- הממ כן..[= עבדתם- כן! שתיתם- חח משום מה! השתכרתם- לא..=\ עישנתם- פויה לא! צחקתם עד טירוף- חחח כןןן עשיתם מלא שטויות- חחח הממ כן... נסעתם לאילת- לא..]= יצאתם מהארץ- לא..]= קניתם דיסק חדש- המממ *חושבת* לא..=\ התגעגעת ללימודים? כן אבל שששש קניתם ספרים- לא... קניתם תיק חדש- לא... סידרתם תחדר- חחח כןן כןן כןן דילגתם על לילה- הממ כן..[= הייתם בהופעה- כן... הייתם במסיבה- כן... חשבתם להתאבד- חחח כול החיים אני חושבת על זה..אז בחופש לא?! חשבתם שהחיים זו מתנה- חחח כן גם..[= הקשבתם לדיסקמן- הוא נדפק! אבל כן..[= הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הממ לאאא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- חחח הממ יש מצב... ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- *סופרת* כן! היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- מלא...לא הצלחתי ללמוד לנסוע על הסקייט שלי ולא נסעתי לאילת.. עשיתם בייביסיטר- לא...=\ קניתם שרשרת- הכנתי שרשרת!!!! קניתם נעליים- לא..פויה נעליים..חחח אז מסתבר שעשיתי די חופש נחמד..[= כיף לי..[=

עניתי על זה בפורום שייגעצ

אני שוב לא מצליחה להירדםםםםםםםםםםם;[[[[[[[[[[[[[[[[[

KaUrO DoNo

New member
עונה ../images/Emo79.gif

האם בחופש.... הייתם בים- כן הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כן הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- יש מצב הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- שאלה מצחיקה! כן... יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן התגעגעת ללימודים? קצת קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- כן חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- אמפי 3 נחשב? הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- כן שאלון חמוד וממצה

miss evil

New member
summer nights

האם בחופש.... הייתם בים- רק פעם אחת.. עצוב!!! הייתם בבריכה- לא יצא =\ יצא לכם להיות בקניון- אממ בקטנה הייתם במפגש פורום- כן.. הפורם הזה באתי לביקור של שעה הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן.. עבדתי עם אמא הייתם בלונה פארק- אוףףף בסוף לא יצא לארגן.. נסעתם ברכת- כן.. לסלקום ווליום *סינרגיה* נסעתם באוטובוס- יאפ ישנתם 12 שעות- נדמה לי שכן הייתם בסופרלנד- גם לפה לא יצא לארגן! הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אממ היתי אמורה אבל הברזתי שוב ושוב חח ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא חיפשתי התנשקתם- לא =\ עבדתם- כן שתיתם- חח כן השתכרתם- כן וזה היה מיותר עישנתם- לא נוגעת בזה צחקתם עד טירוף- חח כן המון עשיתם מלא שטויות- פחות מהרגיל.. מפתיע נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- יאפ.. *סינרגיה* (גיליתי שבעיר שלי אין חנות דיסקים.. מפחיד!!) התגעגעת ללימודים? אממ לא ממש.. היה לי חופש בקושי חודש קניתם ספרים- לא צריכה.. קניתם תיק חדש- לא צריכה.. סידרתם תחדר- אמא שלי סידרה איזה מאגניבה היא.. פחח דילגתם על לילה- כן יצא בגלל בעיות שינה מציקות! הייתם בהופעה- ככככככככןןן היהודים (עשור) ו2 סינרגיה הייתם במסיבה- כן.. במקרה הגעתי לשם.. חשבתם להתאבד- היתבגרתי על מחשבות היתאבדות חשבתם שהחיים זו מתנה- כן.. החים זה באמת מתנה למרות הפאקים הקטנים הקשבתם לדיסקמן- יאפ.. בחדר שלי זה רמקולים מחוברים לדיסקמן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הזמנתי הם באו לבד.. ביומהולדת הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- חח הוזמנתי אפשר להגיד ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא נראה לי =\ לי ועוד 2 אם זה נחשב היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא היו לי הרבה תוכניות האמת.. אולי לונה פארק.. אה ולבקר אצל רעות עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- כן דיי הרבה קניתם נעליים- כן גם נעלים איזה דפוק זה לקום ב8 לשעתיים אוף!!

L 0 L

New member
עונה

האם בחופש.... הייתם בים- כן הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- לא:( הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- נרא לי שכן הייתם בסופרלנד- כן הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- כן שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא התגעגעת ללימודים? קצת אבל בעיקר התגעגעתי לבית ספר.. קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- לא הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה-לא רק מסבית פיג'מותP: חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-מלאא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אהה לא אבל עכשיו יש היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-לא

loligoth

New member
../images/Emo54.gifעונה...

האם בחופש.... הייתם בים- יה. הייתם בבריכה- לא. יצא לכם להיות בקניון- כן. הייתם במפגש פורום- לא ;_; הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא. הייתם בלונה פארק- לא. התחלתי לשנוא לונה פארק :S נסעתם ברכת- לא. נסעתם באוטובוס- כן. ישנתם 12 שעות- כן^^ הייתם בסופרלנד- לא. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- יה. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כן. מצאתם חבר- לא. התנשקתם- כן. עבדתם- לא. עצלנית. שתיתם- לא. השתכרתם- לא. עישנתם- לא. צחקתם עד טירוף- כןןןן D: עשיתם מלא שטויות- אני תמיד עושה שטויות o_O נסעתם לאילת- כן. חום איימים. :/
יצאתם מהארץ- לא. :/ קניתם דיסק חדש- כן. התגעגעת ללימודים? לא. קניתם ספרים- לא D: קניתם תיק חדש- לא. סידרתם תחדר- הוא תמיד מסודר. בלאגן מעצבן אותי. דילגתם על לילה- חח כן. הייתם בהופעה- כן. הייתם במסיבה- לא. חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- X____________X הקשבתם לדיסקמן- כן. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן, לא הלכתי. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן. :/ עשיתם בייביסיטר- לא. קניתם שרשרת- קנו לי P: קניתם נעליים- לא. אבל אני זוממת על נעלי מכשפה סקסיות

תשובות

הייתם בים- כן הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כן לא ממש מפגש..... אנימה-קון הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- יותר נכון להגיד חברים של המשפחה ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- אע? התנשקתם- לא עבדתם- לא.... הלוואי שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן התגעגעת ללימודים? לאאאאאא קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- כן

giant G

New member
עונה

הייתם בים-ברור!!! הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כע בתל אביב... הייתם במפגש פורום-כע הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-כע ישנתם 12 שעות-כע הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כע ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-כע מצאתם חברה-כע התנשקתם-כע עבדתם-כע שתיתם-כע השתכרתם-לא עישנתם-נרגילה נחשב? צחקתם עד טירוף-כע!!! עשיתם מלא שטויות-נוווו זה לא ברור? XD נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כע התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-כע סידרתם תחדר-לא דילגתם על לילה-כע הייתם בהופעה-כע שתיים P: הייתם במסיבה-כע חשבתם להתאבד-כע חשבתם שהחיים זו מתנה-כע הקשבתם לדיסקמן-ברור הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כע ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא יש לי את אלפרד P: קניתם נעליים-כע

YaAr0nEt

New member
אני

הייתם בים- אמ.. בחופש הגדול מתי שלגל היה יומולדת... הייתם בבריכה- אמ.. שבועיים לפני סוף החופש... יצא לכם להיות בקניון- אמ.. יום שלישי הייתם במפגש פורום- במפגש הראשון של הפורום הזה... הייתם בעבודה של אחד ההורים- האא אמ... לפני שלוש שנים... הייתם בלונה פארק- בפסח נסעתם ברכת- נארה לי כשנסעתי למפגש... נסעתם באוטובוס- אמ.. ביום שלישי ישנתם 12 שעות-כל החופש... הייתם בסופרלנד- לפני שלוש שנים.. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אמ.. לקראת סוף החופש... ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא זכור לי שישנתי אצל חברה יותר מלילה אחד.. רק בטיולים... מצאתם חבר- הא? אמ.. לא מצאתי... התנשקתם- לא עניינכם... עבדתם- טחח אני לעבוד?! שתיתם- הא? שתיה? אמ.. עזבו... השתכרתם- לא השתכרתי.. עישנתם- לא עישנתי... צחקתם עד טירוף- ואיי זה קורה הרבה לא יודעת מתי עשיתם מלא שטויות- כל הזמן אני עושה שטויות XD נסעתם לאילת- טחח הפעם האחרונה שהייתי באילת זה היה בכיתה ד' וזה היה עם ההורים שלי יצאתם מהארץ-לפני שנתיים קניתם דיסק חדש- מזמן לא קניתי... התגעגעת ללימודים? אמ... לא ללימודים לחברים... קניתם ספרים- לא יודעת אמא קנתה לי... קניתם תיק חדש- נראה לי בכיתה ז'... סידרתם תחדר- טחח אני מסדרת רק כשאני צריכה לשטוף אותו וזה לא היה כבר הרבה זמן... דילגתם על לילה- כשחברה חזרה מחו"ל... הייתם בהופעה- של הדג נחש... חח היה נחמד.. הלהקות חימום היו ממש טובות!!! הייתם במסיבה- אמ... יום לפני שחברה שלי חזרה מחו"ל חשבתם להתאבד- אמ.. אף פעם.. חשבתם שהחיים זו מתנה- אמ... לא חשבתי את זה... הקשבתם לדיסקמן- אמ.. לפני כמה ימים בלילה עד שנגמרו לו הסוללות... הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- טחח בכיתה ד' נראה לי... הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- יום לפני שחברה שלי חזרה מחו"ל ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אהה.. לשלושה חברים שלי יש באותו יום יומולדת.. זה שאווה! היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- הא?! כל הזמן יש לי מלא תוכניות שעדיין לא עשיתי... עשיתם בייביסיטר- פחח בתחילת החופש... קניתם שרשרת- אה... יומים לפני החייצת... קניתם נעליים- לא זכור לי שקניתי נעליים... זהו פוי... מתיש...

SAMAR

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם בחופש.... הייתם בים-לא... הייתם בבריכה-כן
יצא לכם להיות בקניון-אוו...הרבה... הייתם במפגש פורום-כן
שלוש! הייתם בעבודה של אחד ההורים-נימ...כן... הייתם בלונה פארק-אמממ....נופ נסעתם ברכת-כן!!!^__^ נסעתם באוטובוס-יאפ ישנתם 12 שעות-חחח כן
הייתם בסופרלנד-לא... הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-אמממ...כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-חבר חדש כאילו? אמממ...כן הרבה...חבר חבר...זה יותר מסובך... התנשקתם-כן
עבדתם-כן שתיתם-חחחחח כן השתכרתם-כן! ^__^ עישנתם-קצת.....
צחקתם עד טירוף-חחחחחח כול יום! עשיתם מלא שטויות-חחחח כן!!! נסעתם לאילת-לא....חם... יצאתם מהארץ-יאפ קניתם דיסק חדש-כן!!!^__^ התגעגעת ללימודים?לא!!!!
קניתם ספרים-אממממ....בערך... קניתם תיק חדש-כן כן כן! של ג'ק!!!
סידרתם תחדר-חחחחח אין ברירה...כן דילגתם על לילה-אמממ.....יש מצב... הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה-הו...כן... חשבתם להתאבד-חלילה!!!
חשבתם שהחיים זו מתנה-אמממ...לא יצא לי לחשוב...נראה לי... הקשבתם לדיסקמן-לא...
הוא נשבר... הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-אמממ...לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-אמממ...כן!^__^ היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-חחח כן עשיתם בייביסיטר-יאפ
קניתם שרשרת-כן
קניתם נעליים-הו...כן!!!
סופשבוע פרוע/רגוע לכולכם!!!

Ro¥aL

New member
אני יודע עם מי התנשקת ננה בננה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח
ומזה יש מצב?!?!?!?!?! בטח שדילגת לילה!!! להזכיר לך? 5 בבוקר עד 11 בבוקר???

SAMAR

New member
../images/Emo2.gif

אוח.....סנילית
צודק... אתה יודע הרבה.....

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo11.gif

הייתם בים- כן
הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן, יותר מדיי
הייתם במפגש פורום- כן!! (זיכרונות יפתח) הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם- לר עבדתם- כן שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן
נסעתם לאילת- כן יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כןןן התגעגעת ללימודים? לא קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- לא הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא, הספקתי הכל בחופש עשיתם בייביסיטר- כן קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- ואנס

amy lee 4 life

New member
../images/Emo175.gifעונה../images/Emo175.gif

הייתם בים- יאס הייתם בבריכה- יאס יצא לכם להיות בקניון- הרבההההה
הייתם במפגש פורום- הווו יאס הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן...עבדתי שם
הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכבת- כןןןןן למפגש
נסעתם באוטובוס- יותר מדיי!!!!!! ישנתם 12 שעות- אפילו יותר הייתם בסופרלנד-ממש לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-כן מצאתם חבר-לא ממש התנשקתם-יאפ עבדתם-יאפ שתיתם-הווו כן השתכרתם- הווו כן עישנתם- הווו כן (חחח) צחקתם עד טירוף- ככככןןןןןןןןן חחח עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- כן חחחחחחחחחחחחחח זה מתחיל להצחיק יצאתם מהארץ- כן חח קניתם דיסק חדש- לא
התגעגעת ללימודים? כןןן
קניתם ספרים-יאפ קניתם תיק חדש-יייאאאאאאפפפ סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כןןן חחח הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד-לא
חשבתם שהחיים זו מתנה-ממש אבל ממש לא (חה
) הקשבתם לדיסקמן-אפשר לומר הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא...היה רק לאיזה שניים היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כןןןן עשיתם בייביסיטר-
כן
קניתם שרשרת-כן קניתם נעליים-כן

nully1

New member
עונה...

הייתם בים-לא הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-לא הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כן, פעם ראשונה!!! נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-כן הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-כן שתיתם-כן השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-כן עשיתם מלא שטויות-כן נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כן, של לינקין התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-כן, אבל לא תיק ביה"ס סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-לא הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כן עשיתם בייביסיטר-כן קניתם שרשרת-כן, אבל לא בשבילי קניתם נעליים-לא, כפכפים

R E G I 123

New member
אוקה שלי =]

הייתם בים-כןןן הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון- חח יותר מידי.. הייתם במפגש פורום- לא =/ הייתם בעבודה של אחד ההורים- אממ..בערך הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- חחח הרבה ישנתם 12 שעות-ויותר הייתם בסופרלנד-כן הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אממ לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כןןן מצאתם חבר-לא התנשקתם- חחחחחחחחחחחחחחח כן! עבדתם-לא שתיתם- אז לא.. השתכרתם- חחחחחחחחחחחחחחח 4 ליטר טרופיות טירוף עישנתם- לא זכור לי... צחקתם עד טירוף- חחח הררררררררררבה עשיתם מלא שטויות- בערך נסעתם לאילת- כן =] יצאתם מהארץ- לא =[ קניתם דיסק חדש- כן התגעגעת ללימודים? בסוף...ממש טיפ טיפה.. קניתם ספרים- חח אמממ כה קניתם תיק חדש- כן =] חח עם גראססס חח סידרתם תחדר- כן =] כי הוא חדש =)) דילגתם על לילה- בערך הייתם בהופעה- לא... הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- חח לא פעםםם! חשבתם שהחיים זו מתנה- לא...להפך
הקשבתם לדיסקמן- אממממממממממ לא חושבתת...[יש מיני אייפוד] הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא..=/ הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-אממ לא זוכרת כ"כ.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן..=[ עשיתם בייביסיטר- לא..... קניתם שרשרת- חח מלא קניתם נעליים-כן זהו :]

למעלה