שאלון לסוף החופש..

uri80

New member
יש משהו קצת מתנשא בתגובה שלך, לא?

אתה מראש מניח שאם תשאל שאלות "ברומו של עולם" ולא "שאלות קלמרים", לא תקבל תשובה מחברי הפורום. יש כאן הנחה מובלעת מסוימת בדבריך על האנשים הגולשים כאן למרות שלדעתי אין לך ממש מושג ממשי עליהם. אם תשאל על קיקרו או על סנקה סביר להניח שבאמת לא תקבל כאן תשובות רבות, בדיוק כשם שמונה ליזה ציינה בתשובתה שלא תקבל תשובות רבות על שאלות בבפפטידים. לא כולם מתעניינים בקיסרי רומא. אתה רשאי כמובן לפנות לד"ר אנדרו לינטוט היקר מאוקספורד, אבל סביר להניח שסדר יומו של סולא יעניין את חברי הפורום באותה הרמה בה אני מתענין בתוצאות המרתקות והמרגשות במיוחד של "כוכב נולד בלתי נגמר מס' 107"

uri80

New member
ואו, נראה שאני באמת משועמם.

איך עבר החופש? איזה חופש? עשיתם משהו מעניין? לא ממש אבל השנה עוד לא נגמרה. מת לאיזה טיול. ציפיות מהשנה החדשה? שיהיה מעניין. לא יזיק להכיר כמה אנשים חדשים יוצאי דופן. חששות? לא ממש. יודעים מה תלבשו כבר? מה שלבשתי גם בפעמים הקודמות. איזה ציוד קניתן כבר? פחות או יותר כלום. מה חסר? החופש -זה הדבר הקצרצר שהוזכר למעלה. באיזה צבע התיק שלכם? שחור. והקלמר? מה זה? אין קלמר.יש עט. כשחושב על זה גם בתיכון לא היה. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? נייט גדול. יש לכם מטרה כלשהי שהצבתם לפני שמתחילים הספרים? לנצל את השנה הזו כמו שצריך.

SpyKid

New member
../images/Emo42.gif

איך עבר החופש? איזה חופש? (למען האמת, מועדי ה-א' מתחילים עוד יותר משבוע, ויהיה חופש מתישהו באוקטובר). עשיתן משהו מעניין? למדתי אלגברה לינארית. זה היה מעניין. ציפיות מהשנה החדשה? ללמוד עוד דברים מגניבים במתמטיקה ופיזיקה (יש כמה קורסים שנרשמתי אליהם ויש לי ציפיות גבוהות מהחומר הנלמד בהם ). חששות? כרגע יש לי קצת חששות מהמבחנים (של הסמסטר הנוכחי). יודעים מה תלבשו כבר? למי אכפת? איזה ציוד קניתן כבר? כלום. אני מניחה שאקנה מספר ימים לפני תחילת הסמסטר הבא. מה חסר? הכל באיזה צבע התיק שלכם? כחול כהה. והקלמר? אין לי. העטים פשוט זרוקים בצורה חופשית בין המחברות מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? למי?.. יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? לא משהו מיוחד. ללכת לאייקון, אם זה נחשב.

ChilD SouL

New member
ואנוכי.

איך עבר החופש? לא היה עדיין. עבדתי ותוך כדי למדתי\נסעתי למבחנים אז... עשיתם משהו מעניין? יצא לי הקיץ [למרות שהוא עוד לא הסתיים] לרכב על סוסים ולעשות קצת ספורט אתגרי [סנפלינג, טיפוס ושאר...].
ציפיות מהשנה החדשה? שתעבור בקלות. חששות? לא יותר מדיי. יודעים מה תלבשו כבר? בגדים
איזה ציוד קניתם כבר? קלמר. כי הקודם נקרע לי. מה חסר? הכל.
באיזה צבע התיק שלכם? כחול כהה עם ערבוב של אפור. והקלמר? קלמר ג'ינס. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? בשביל מי
יש לכן מטרה כלשהי שהצבתם לפני שמתחילים הספרים? להצליח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

לגוטל

New member
רואה ששאלונים כאן באופנה...

איך עבר החופש? עד כה בעיקר בעבודה ומועדי ב'... אבל באוק' יש כרטיסים לאמסטרדם, יש אור בקצה המנהרה. עשיתי משהו מעניין? היה את כנס מיתופיה שזה כנס ספרות פנטזיה, הייתי אחד המארגנים והעברתי הרצאה, היה כיף ציפיות מהשנה החדשה? שמבחינת ציונים ועניין תלך כמו הקודמת לה... חששות? הממ שהציפיות לא יתממשו?
יודעים מה תלבשו? סביר להניח שבגדים איזה ציוד קניתם? עט. אולי בשנה האחרונה אני אשקול לקנות קלמר... מה חסר? שעות שינה באיזה צבע התיק שלכם? לא ורוד, זה מה שחשוב והקלמר? NEVER! מכיים מתנות לקראת תחילת הלימודים? איבדתי אותך כאן יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? להשקיע כמו שצריך

למעלה