שאלון לסוף החופש..

שאלון לסוף החופש..

איך עבר החופש? עשיתן משהו מעניין? ציפיות מהשנה החדשה? חששות? יודעים מה תלבשו כבר? איזה ציוד קניתן כבר? מה חסר? באיזה צבע התיק שלכם? והקלמר? מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? שתיהיה לנו שנה פורייה, עם הרבה מידע חדש, ציונים טובים, והרבה חופש!!

@יעל@

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך עבר החופש? משעמם. כל היום מבחנים.
עשיתן משהו מעניין? לא. התכוננתי למבחנים.
ציפיות מהשנה החדשה? רק שתעבור בקלות וילך לי טוב עם הסמינריונים.
חששות?שאני אכשל...
יודעים מה תלבשו כבר? מה כבר אפשר ללבוש? ג'ינס וחולצה.
איזה ציוד קניתן כבר? קניתי ביינתייחם 2 מחברות...
מה חסר? עוד כמה מחברות וקלסר...
באיזה צבע התיק שלכם? סגול בהיר בהיר
והקלמר? ורוד
מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? למי בדיוק?
יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? שילך הכל סבבה.

beniNC

New member
יאללה נענה

איך עבר החופש? שיעמום אחד גדול ואין עבודה חפרתי כל האינטרנט :( עשיתם משהו מעניין? חוץמלישון כל היום לא ציפיות מהשנה החדשה? שיהיה אחלה שנה שנה חדשה בקרירה האקדמית שלי :p שתיהיה שנה טובה חששות?בגדול לא... יודעים מה תלבשו כבר? חחח לא תזכירי לי מה זה תיכון:p איזה ציוד קניתם כבר? קלסרים חבילות דפי מדפסת ציוד כלי כתיבה ומחשב נייד יש לי כתב חרטומי מה חסר? בגדול כלום באיזה צבע התיק שלכם?שחור והקלמר?קלמר גי'נס פשוט מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? לאיש לכן מטרה כלשהי שהצבתם לפני שמתחילים הספרים? בגדול לא ....

M o n a L i s a

New member
הוא עוד לא התחיל ../images/Emo6.gif

איך עבר החופש? הוא יתחיל ב-18 לספטמבר
, אבל כייף ללמוד באיזי למועדי ב'! עשיתן משהו מעניין? הייתי הרבה בקולנוע, קראתי הארי פוטר ועשיתי קצת שופינג... ציפיות מהשנה החדשה? מקווה שתהיה מעניינת ומוצלחת (מתחילה התמחות!) כמו שאמורה להיות ושאני אסתדר עם הלחץ המטורף כמו שהסתדרתי עד עכשיו, שאתקבל לתואר שני, והכי חשוב - שיהיה כיייף! חששות? הולך להיות לחץ נוראי, במיוחד בסמסטר א'...וסמינריון ב-ב'. יודעים מה תלבשו כבר? זה יישמע נורא כיתה ח', אבל אני אקנה אחרי המבחנים! איזה ציוד קניתן כבר? קניתי תיק גב חדש כי שלי התפרק ויומן. מה חסר? כל הציוד המשרדי. באיזה צבע התיק שלכם? החדש באפור-שחור. והקלמר? עוד אין. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? לא...אולי כמה בקבוקי ויסקי למרצים
. יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? שיהיה מוצלח.

Musi© Gi®l

New member
טוב, עונה, משעמם..

איך עבר החופש? הכוונה איך עובר החופש, נכון ? כי יש עוד זמן... ועובר נפלא
עשיתן משהו מעניין? תגדירי מעניין. נהנתי מרובו-כן. ציפיות מהשנה החדשה? להצליח, שיהיה מעניין מאתגר, ולא מייאש מדי. חששות? שיהיה מייאש וקשה מדי, ושלא יהיה זמן פנוי. יודעים מה תלבשו כבר? בגדים כנראה. איזה ציוד קניתן כבר? לא קניתי. מה חסר? הכל. באיזה צבע התיק שלכם? גווני כחול. והקלמר? כחול ונעים למגע. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? למי ? יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? מה? | שאלון גרוע, שאלון לילדים בכיתה ז'.

הכל כדי להתחמק מבניית אתרי הימורים.

איך עבר החופש?- היה ממש טוב...וזה עוד לא נגמר! עשיתן משהו מעניין? עבדתי בכל מיני דברים, הכרתי אנשים חדשים, למדתי להכיר את מיטב מוקדי הבילוי של תל אביב. לא היתי בים (אבל זה בטיפול...). ציפיות מהשנה החדשה? שישבצו אותי בכיתה עם אנשים נורמלים ונחמדים (יואבי!), שאני אוכל לשלב רבוטאה עם הלימודים (למרות שלא נראה לי), לשפר ציונים, להיות פלצנית ברמות על ואולי -אולי- להצליח לקבל ציון נורמלי ברישום. חששות? נהה...יהיה בסדר יודעים מה תלבשו כבר? מה נראה לכם? שאני איזו כוסית שעולה לכיתה ז'? איזה ציוד קניתן כבר? כלום כלום כלום.. מה חסר? קודם שאני אדע מה צריך? (ארטא..היר איי קום!) באיזה צבע התיק שלכם? וורוד-לבן- שחור (די נמאס לי ממנו..) והקלמר? ג'ינס...כמו בימים הטובים ההם. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? לא. אבל אני מקווה שאנשים פה מכינים מתנות/בלונים/עוגות/ממתקים/סוכריות שורקות/קונפטי לקראת יום ראשון הבא עלינו לטובה.. יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? איזה ספרים? יש ספרים ולא גילו לי?

LadyWolf

New member
אז ככה

איך עבר החופש? ארוך חם ולח
עשיתן משהו מעניין? הדרכתי במחנה קיץ לילדי האלפיון העליון
ציפיות מהשנה החדשה? אני עוברת למעונות משודרגים!!
חששות? אמרו לי ששנה ב' היא הכי נוראית...
יודעים מה תלבשו כבר? בחום הזה? את הדבר הכי קליל שיש
איזה ציוד קניתן כבר? לפטופ!!!
מה חסר? תיק ללפטופ וכמה מבחנים
באיזה צבע התיק שלכם? *ראה סעיף קודם והקלמר? סגול! עם מדבקות של פקאצות!
מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? צריך?!? יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? לשמור על ציונים מעל 85

עונה..

איך עבר החופש? עבר אחלה בחלה.. עשיתן משהו מעניין? עבדתי בתור מדריכה בקייטנה(פעם ראשונה ואחרונה שלי, זה קצת סיוט, בייחוד שכול הקבוצה כמעט בנים קטנים שעולים לכיתה ב) ציפיות מהשנה החדשה? שתהיה שנה טובה!! חששות? חוששת מאוד, אני מתחילה השנה ללמוד בע"ה הוראה, מקום חדש, מסגרת חדשה, מפחיד!! מקווה שיהיה טוב.. יודעים מה תלבשו כבר? אממממ חולצה מיוחדת עם סמל המכללה חחח איזה ציוד קניתן כבר? קניתי כמעט הכול, חוץ מקלסרים.. אני אוהבת לקנות ציוד משרדי, הקלמר כבר מלא.. מה חסר?קלסרים.. ועוד עיטים(אני משוגעת) באיזה צבע התיק שלכם? סגול בגוונים, אחלה תיק חברת OUTDOOR מומלץ בחום. והקלמר? ורוד- הצבע השולט אצלי. מכינים מתנות לקראת תחילת הלימודים? אממ למי בדיוק? יש לכן מטרה כלשהי שהצבתן לפני שמתחילים הספרים? שתהיי שנה טובה, שאשקיע הכול הכול בשביל להוציא ציונים טובים!!! שיהיה לכולם בהצלחה, ודרך אגב אני לא המצאתי את השאלון, הוא לקוח מפורום אחר..

מה החוכמה להעתיק כל הזמן שאלונים מפורומים

אחרים? אולי כדאי להשקיע טיפ טיפה מאמץ ולכתוב שאלון מקורי? כנראה שאת מסתובבת בפורומים של ילדים ממש ממש קטנים, משהו בסביבות גילאי 7- 9 וחצי... איזו מן שאלה זו "מה צבע הקלמר"???? נו, באמת! דאנטה

חחחחחח....

הצחקת אותי על הבוקר... תכלס-צודק. מצד שני- אני משתפת פעולה עם הדבר הזה. מצד שלישי- אני כבר מחכה לענות על שאלון שאתה תכתוב.

למה להיות כזה קשה?

יאללה תזרום עם השאלות, אני נותן לי כצות, אז אולי תמציא איזה שאלון ככה מרתק, מה דעתך? שיהיה לך שבוע סופ"ש נעים..

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif מבטיחה לענות אם יהיה כזה ../images/Emo13.gif

אני לא נוהג לכתוב שאלונים. אבל אולי היום אנסה

לכתוב משהו מעניין, משהו בסגנון: "מאיזה צד את/ה נוהג/ת לאכול את התירס? מהצד או מהאמצע?" או למשל, "האם את/ה נועל/ת נעליים כך: גרביים בשתי הרגליים ואז נעליים, או גרב ונעל ברגל אחת, ואז ברגל השנייה?" או למשל, "מה הדבר הראשון שאת/ה עושה בהפסקת פרסומות? מעביר/ה תחנה בטלוויזיה, או מתפנה לשירותים?" אבל, מצד שני, אני מאוד רוצה לשאול שאלות כגון "מהו החיבור המדיני האהוב עליך מכתבי קיקרו?", או למשל "האם הפילוסוף סנקה נתפש בעינייך כפילוסוף סטואי?", או למשל, "איזה ציטוט מאת אוסקר ווילד הוא האהוב עליך ביותר?" את יודעת, כאלו שאלות. שאלות ברומו של עולם. על החיים. על המהות שלנו כיצוריים תבוניים (לפחות חלקנו הגדול...). מי צריך שאלות כגון באיזה צבע הקלמר שלך? או השאלון הארוך כאורך הגלות משבוע שעבר? מאוד אהבתי גם את הרעיון של "5 דברים שאתם לא יודעים עלי", אבל אין מצב בחיים האלה על פני האדמה שאני עונה עליו. שיהיה גם לך סופ"ש נעים ונטול התקהלויות של אנשי כת עדי יהוה קרוב לביתך. דאנטה (שלמען האמת, אין לו שום דבר כנגד אנשי עדי יהוה...)

M o n a L i s a

New member
אז לא תתנגד אם אני אוסיף...

למשל: "באיזה דרכים ניתן להכין חומצה קרבוקסילית?" או "אם נתון לך פפטיד, כיצד תדע באיזה סדר קשורות חומצות האמינו שמרכיבות אותו?" ונקנח עם איזה שיחלוף סיגמטרופי.... די להתפלצן, כל אחד מומחה גדול בתחום שלו, אבל בשביל זה יש פורום חברתי...תזרום.

הבנת הנקרא!!

כתבתי במפורש אילו שאלות אשאל, ואילו שאלות מאוד הייתי רוצה לשאול. רק לפי המבנה התחבירי של "מאוד הייתי רוצה לשאול", את מבינה שמדובר בשאלת תנאי לא ריאלי, משהו שלא ימומש בעתיד הנראה לעיין. אבל אם כבר, למה לא להוסיף קטגוריה של "פינת המומחה", בה כל סטודנט יפנה בשאלה לפרופ' וישאל אותו שאלה הקשורה לתחום הלימודים. כך למשל, אני אפנה לד"ר אנדרו לינטוט, מקולג' וורצ'סטר שבאוקספורד, ואשאל אותו "האם נכונה הטענה, שניסה לוקיוס קורנליוס סולא להשתמש באלים המיתולוגיים היווניים והרומים כאמצעי פוליטי כדי לקדם את פעולותיו המדיניות/ חברתיות?" דאנטה

למעלה