והנה התשובות
1. גדלתי עם מוזיקה כל חיי, ואהבתי מהרגע הראשון. התחלתי לעסוק בשלהיי כיתה ז'. 2. מנגן גם מנגן. גיטרה קלאסית 4 שנים(באקדמיה בירושלים), גיטרה בס 5 שנים (בלי מורה) וגם גיטרה חשמלית, על הדרך
3.אממ...בחרתי כנראה בגלל אח שלי,הוא גיטריסט. 4.אכן שאלה קשה מנשוא. אוהב המון מוזיקה, המון, פתוח. באופן ממוקד יותר, אוהב ג'אז, פיוז'ן, מוזיקה ברזילאית, פרוגרסיב. 5.john scofield,,chick corea,alain caron, pat metheny,, mike stern,, jaco pastorious, ,dream theaterועוד המון המון. 6. פחות בעיסקי הזימרה, אבל אם כבר, אז ella fitsjerald. 7.לצערי עוד לא יצא לי להלחין ולא קטע אחד. 8.כן, יש לי הרכב פיוז'ן בו אני מנגן על הבס, ועוד הרקב פרוגרסיב, גם בו על הבס. 9.אכן, פעמים רבות. הפעם הראשונה- במרכז תרבויות עמים לנוער בירושלים- כנס הרכבים, התרגשות מטורפת, למזלי הייתי חולה ביותר באותו הערב ולכן הייתי מסטול מדי בשביל להתרגש. 10.לא. כמובן שסולו גיטרה קלאסית זה קצת יותר מלחיץ מלנגן על הבס בהרכב, אך כמו לכל דבר בחיים, מתרגלים. 11. כן, מאוד. לא בתור קריירה, אך אני מקווה שזה תמיד ישאר אלמנט מרכזי בחיי.
1. גדלתי עם מוזיקה כל חיי, ואהבתי מהרגע הראשון. התחלתי לעסוק בשלהיי כיתה ז'. 2. מנגן גם מנגן. גיטרה קלאסית 4 שנים(באקדמיה בירושלים), גיטרה בס 5 שנים (בלי מורה) וגם גיטרה חשמלית, על הדרך