כל הכבוד על השאלון, ואני עונה
1. מתי הבנתם לראשונה שאתם אוהבים מוזיקה? מאז שאני זוכרת את עצמי, נולדתי בבית של מוזיקאים, וכבר בגיל 3 אמרו לי לא געת בפטיפון כי אני לא יודעת להשתמש בו - אז למדתי כשלא הסתכלו והתחלתי לשים את כל התקליטים שהיו בבית אחד אחרי השני
2. האם אתם מנגנים על כלי כלשהו? כמה זמן? אני שרה, מגיל 3, מנגנת קצת על גיטרה (ברמת התמצאות בסיסית באקורדים) ופסנתר, שלמרות שפעם החריכו אותי להתאמן, אני עכשיו לאט לאט מנסה לחזור לנגינה של פעם... 3. למה בחרתם דווקא את הכלי הזה? השירה בחרה אותי, כולם רצו שאני אנגן על פסנתר, והשירה בחרה אותי. 4. איזה מוזיקה אתם אוהבים? ואיזה לא? אחרי כמה קורסים כמו מוזיקת עולם במכללה שלי, אני לא חושבת שאוכל להגיד שאני לא אוהבת מוזיקה מסויימת, אבל אני לא אוהבת מוזיקה ששומעים ממנה שהיא נודעה להיות HIT MACHINE, ומהפחות מובן מאליו, אני פחות אוהבת מוזיקת AMBIENT כי כשאני שומעת אותה יורד לי לחץ הדם, אצלי, אישית אני מעדיפה מוזיקה שתעורר אותי, רק לא טראנס
5. מי הם האומנים/מלחינים אהובים עליכם? NINE INCH NAILS, RADIOHEAD, AEROSMITH, יש עוד, אבל כרגע לא עולה לי... 6. מי הם הזמרים האהובים עליכם? לארה פביאן, סלין דיון (האלבומים הצרפתים במיוחד), MAURANE, GAROU, סטיבן טיילר, ברונו פלטייה, 7. האם אתם מלחינים? איזה סוג של מוזיקה ומתי התחלתם? אני כותבת שירים, אני רגדיר את מה שאני עושה כפופ, כי כ אני יכולה להתנסות בכל הסגנונות ולתת לזה כותרת אחת, אני כותבת שירים שלי, לאחרונה אתחלתי לעשות גם קטעים אינסטרומנטלים בשביל הלימודים ולמדתי מהם המון. 8. האם יש לכם להקה/הרכב? עבדתי בעבר עם להקות, אבל לא מצאתי את האנשים "שלי" עדיין, למרות שלאחרונה אני כן מוצאת כמה. 9. האם הופעתם פעם על במה? והאם אתם זוכרים את הפעם הראשונה? המון
הפעם הראשונה אי פעם הייתה כשהייתי בלהקת שירה וריקוד (כשבזמנו עוד לא רקדנו), והיא הייתה בבית אבות
, אבל בכ"ז ההופעה הראשונה שלי בחיים - התאריך 11/8/98 כשהייתי בת 13. הופעת הסולו (או ליתר דיוק דואט) הראשונה הייתה בגיל 15, ב YMCA בירושלים, שרנו גרסה שלנו לשיר YOU'VE GOT A FRIEND, שאח"כ עוד עיבדנו בצורה אחרת לגמרי. - ה"הפקה" הראשונה שלי.
10. האם אתם סובלים מפחד במה? אני כל החיים אותו דבר: קודם קופצת אל המים ורק אחרי שאני יוצאת מהם אני חוטפת פחד מהם
אני עולה על הבמה, מופיעה, אח"כ יורדת ממנה ונזכרת בפחד שלפני ההופעה שהדחקתי קודם
11. האם אתם מקווים לעסוק במוזיקה בעתיד? מאוד, אני מאמינה שהמוזיקה היא זו שבוחרת בנו, ולא אנחנו בה, לכן יש לנו אחריות אליה, ולחיים יש אחריות אלינו, לתמוך בנו בדרך אל היעד. מקווה שלא חפרתי יותר מדיי,
סוף סוף שאלון שאני נהנית לענות על כל שאלה ושאלה בו כל הכבוד