שאלון לכיף

B o N u s

New member
../images/Emo207.gif רוצים לשמוע את "בדיחיטל"

יש לי בדיחות שאין להן שם.. הן עדיין לא נכללו ולא יכללו ברשימת הבדיחות הנורמאליות
אממ... קחו שלוש 1) [קרדיט ענק לליהי] פעם היה קיפוד שנשם מהתחת. יום אחד הוא התיישב ומת. 2) "עכשיו אני מקים חבורה חדשה בלי הרבצות ומי שמרביץ בה... אני מפרק אותו!! 3) "ירדן? כואב לך הראש?? רוצה כדור [ושולף אקדח
] אמממ.. עוד אחד אחרונה שנדלקתי עליה מארתור "אתמול קבעתי אם בסטר ליד חנות האופניים כדי שיעזור לי לבחור איזה אופניים לקנות כי אני יודעת שהוא מומחה באופניים. בסוף הוא לא הגיע אז נעלצתי לקנות את כל החנות
"

maymayush

New member
שאלונים!

שמכם: מאיה. שם שהייתם רוצים שיקראו לכם אם לא היו קוראים לכם בשמכם: מאי. שמות שאתם רוצים לילדים שלכם: עדן, תום. פעם תכננתי אבל אני כבר לא זוכרת. גילכם: 14 וחצי. מאיפה אתם בארץ? פתח תקווה. איפה אתם רוצים לגור בארץ? אילת. אבל רק לכמה זמן, להנות קצת. איפה אתם רוצים לגור בחו"ל? לוס אנג'לס. שמה נולדתי. עכשיו אתם כבר לא חייבים לענות אם לא בא לכם להתעצבן: מה אתם עושים עכשיו? כותבים הודעה לפורום האלופה? למה אתם עושים את מה שאתם עושים? כי אני משועממת. האם אתם רוצים לעשות משהו אחר? אם כן - מה? להיות בבריכה באילת מינוס מספר קילוגרמים לא מועטים עם חבר (כשיהיה לי). למה אתם עונים על השאלון הזה? כי אני משועממת. וכי אני מנסה לדחות את זמן ההתכוננות למבחנים שלי. ורק שאלה אחת לסיום: באיזו שאלה חשבתם לעצמכם שאני משועמת/משוגעת או כל דבר אחר? אולי את משועממת, אבל לא יותר ממני זה בטוח.

תשובות../images/Emo24.gif

שמכם: מאיה
שם שהייתם רוצים שיקראו לכם אם לא היו קוראים לכם בשמכם:נועה
שמות שאתם רוצים לילדים שלכם:נועה, גיא גילכם:13 (החודש יש לי יום הולדת 13)
מאיפה אתם בארץ? כפר סבא
איפה אתם רוצים לגור בארץ? איפה שאני טוב לי
איפה אתם רוצים לגור בחו"ל? לא יודעת אולי ארצה"ב
עכשיו אתם כבר לא חייבים לענות אם לא בא לכם להתעצבן: מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון הזה
למה אתם עושים את מה שאתם עושים? כי משעמם לי
האם אתם רוצים לעשות משהו אחר? אם כן - מה? לא
למה אתם עונים על השאלון הזה? כי זה כייף |מלאך" ורק שאלה אחת לסיום: באיזו שאלה חשבתם לעצמכם שאני משועמת/משוגעת או כל דבר אחר? באף שאלה

למעלה