שאלון לכיף

talshoosh

New member
שאלון לכיף ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

השאלות קצת מטומטמות...
לא נורא תסתדרו: שמכם: שם שהייתם רוצים שיקראו לכם אם לא היו קוראים לכם בשמכם: שמות שאתם רוצים לילדים שלכם: גילכם: מאיפה אתם בארץ? איפה אתם רוצים לגור בארץ? איפה אתם רוצים לגור בחו"ל? עכשיו אתם כבר לא חייבים לענות אם לא בא לכם להתעצבן: מה אתם עושים עכשיו? למה אתם עושים את מה שאתם עושים? האם אתם רוצים לעשות משהו אחר? אם כן - מה? למה אתם עונים על השאלון הזה? ורק שאלה אחת לסיום: באיזו שאלה חשבתם לעצמכם שאני משועמת/משוגעת או כל דבר אחר?

talshoosh

New member
כן אני המצאתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

היה לי משעמם...

talshoosh

New member
אההה... עזוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

אני מודעת לכל מה שכתבו... *אני מתחילה להתחרפן - תיזהרו!!!
*

mor the only

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

שמכם:מור שם שהייתם רוצים שיקראו לכם אם לא היו קוראים לכם בשמכם:לירון שמות שאתם רוצים לילדים שלכם:עברי[
],אנג'ל,רפאל
"קצת"
מוזרים אבל הם ישרדו
גילכם:14 מאיפה אתם בארץ?ירושלים איפה אתם רוצים לגור בארץ?ת"א איפה אתם רוצים לגור בחו"ל?יפן\לונדון\אוסטרליה
עכשיו אתם כבר לא חייבים לענות אם לא בא לכם להתעצבן: מה אתם עושים עכשיו?עונים על השאלון המעפן[
] למה אתם עושים את מה שאתם עושים?כי באלי
האם אתם רוצים לעשות משהו אחר? אם כן - מה?
למה אתם עונים על השאלון הזה?כי באלי
ורק שאלה אחת לסיום: באיזו שאלה חשבתם לעצמכם שאני משועמת/משוגעת או כל דבר אחר?לא זוכרת
ואין לי כוח לבדוק

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שמכם: שיר שם שהייתם רוצים שיקראו לכם אם לא היו קוראים לכם בשמכם: לא יודעת..
שמות שאתם רוצים לילדים שלכם: דניאל. גילכם: 13 וחצי מאיפה אתם בארץ? רעננה איפה אתם רוצים לגור בארץ? רעננה איפה אתם רוצים לגור בחו"ל? אנגליה וקליפורניה עכשיו אתם כבר לא חייבים לענות אם לא בא לכם להתעצבן: מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון הזה למה אתם עושים את מה שאתם עושים? כי את כתבת אותו.. האם אתם רוצים לעשות משהו אחר? כן אם כן - מה? להעלים את התאריך של מחר למה אתם עונים על השאלון הזה? אני כבר לא עונה עליו. טהטה ורק שאלה אחת לסיום: באיזו שאלה חשבתם לעצמכם שאני משועמת/משוגעת או כל דבר אחר? אני לא פה!!

talshoosh

New member
../images/Emo207.gif משטרת האופנה ../images/Emo196.gif

התייחסו לנקודות הבאות: חולצה: מכנס (אפילו שרואים רק קצת ממנו): שיער: אביזרים (כמו: שעון, צמיד, שרשרת וכו') פוזה: ציון סופי:

B o N u s

New member
עונהנהנה../images/Emo196.gif

חולצה: נחמדה. לא יותר מזה. הגופיה מתאימה לקיץ. 10 נק'. מכנס (אפילו שרואים רק קצת ממנו): אין לי מה להגיד עליו כ"כ. 0 נק' שיער: עוד שיער שפיצי נחמד.. קולקציית "שחר עדן". 15 נק' אביזרים (כמו: שעון, צמיד, שרשרת וכו') הצמדים לא מצאו חן בעיניי בכלל
0 נק'. פוזה: הפוזה מעניינת. 20 נק'. ציון סופי: 45 נק'. נכשל.

elii1988

New member
שיער../images/Emo2.gif כן../images/Emo70.gif השיער של עפר../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif

לעפר יש שיער גלי! כמו שלי
ואני תמיד מתמרמר איך לסדר אותו
תגידו במה הוא משתמש כדי לסדר ת'שיער?

elii1988

New member
הוא קיצץ רק לצורך הדמות../images/Emo163.gif

אבל השיער שלו תמיד היה בתספורת אימו...מישהו יודע? ירדן בטוח יודעת..במה הוא משתמש לסדר ת'שיער שלו?

shirkan21

New member
ממממ

התייחסו לנקודות הבאות: חולצה:נחמדת. מכנס (אפילו שרואים רק קצת ממנו):נראה נחמד
שיער:איכס,יותר טוב שטני. אביזרים (כמו: שעון, צמיד, שרשרת וכו')צמידים סבירים פוזה:"וואי אני כוסון על" ציון סופי: 70.

למעלה