שאלון לילה נועז

Conviction

New member
ממ

להפריד? ממש לא לדעתי. לחזק את הקשר אם כבר. לא ממש יצא לי להסביר לו.. הוא פשוט לא לחץ מעולם.

ממני הוא נפרד לא הרבה אחרי שהתחלנו לשכב

בטח קיבל את מה שרצה וברח. מניאק..חחחח

Ray512

New member
לא נראה לי

כמו שאמרו פה, זה לא אמור להפריד. אם זה כן מפריד, סימן שזה כנראה כל מה שהוא רצה ממך, והוא לא אוהב אותך מספיק. (טוב, אולי אני קיצונית, אבל מותר לי ><) אצלנו הנושא בכלל לא עלה. אמרנו-כשיגיע, יגיע. ברגע הנכון.

נועז, משהו.

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? 17. ליד כולן פה היית ממש בתולה זקנה חח. עם מי היא היתה? החבר הנוכחי. כמה פרטנרים לסקס היו לך? 1. מתחרטת על משהו? לא.

McBlack

New member
חחח יש לי תחושה שסתם רצית להתלהב מעצמך ../images/Emo3.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?16 עם מי היא היתה? האקס האחרון כמה פרטנרים לסקס היו לך? 2 מתחרטת על משהו? חחחחחחחחחח לא לאינטרנט
נראה לי שזה הדבר היחיד שעליו אני מתחרטת

MeWithoutU

New member
עונה

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?קצת לפני גיל 14 עם מי היא היתה?עם החבר שהיה לי באותו זמן)= כמה פרטנרים לסקס היו לך?2 מתחרטת על משהו?לא

MeWithoutU

New member
אין גיל לאהבה

זה היה חודשיים לפני 14. ולמרות שאהבתי את אותו בחור...הייתה לזה סיבה אחרת. אבל אני לא מתחרטת על זה - לא על הבחור שאיתו זה היה ולא על הגיל.(=

PrincessDanny

New member
חחח זה מה שחשוב

ותכאלס לאהבה אין גיל. ואני לא שופטת אותך, אבל תמיד חשבתי שבגילאים כאלה אפילו לא יודעים מה המשמעות של סקס בכלל ולא נהנים מזה. זה בכל זאת ילדה. קטנה אפילו. אבל כל אחת וההחלטות שלה

MeWithoutU

New member
יכול להיות...אבל...

התבגרתי מהר מדי. לא ממש הייתה לי ברירה... עברתי משהו בחיים שלא השאיר לי ברירה אלא להתבגר מהר יחסית... כל אחד והקצב שלו בחיים(= וכן...כל אחת וההחלטות שלה
נ.ב - תתפלאי אבל יש לי חברה שפעם ראשונה שלה הייתה בגיל 12...חחח

גם לי יש חברה שהפעם הראשונה שלה הייתה

בגיל 12...
והיא כל החיים התחרטה על זה והלכה עם הראש באדמה מרוב אכזה עצמית
כל כך ריחמתי עליה
בגיל 14 היא ישבה על הספסל ברחוב ליד הבית שלי ובכתה והיא אמרה לי שהיא שוב שכבה עם מישהו בטעות..
העיקר שאת שלמה עם זה

McBlack

New member
כמו שאני אומרת לאיתמר? "אופס, נפלתי"../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

ChemicalxX

New member
חח ../images/Emo152.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?בגיל 17 עם מי היא היתה? עם החייל שלי
כמה פרטנרים לסקס היו לך? אחד
מתחרטת על משהו? בכלל לא

אוו נועז ../images/Emo3.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? בגיל 17 וחצי עם מי היא היתה? עם החייל שלי. הוא החבר הראשון גם.. כמה פרטנרים לסקס היו לך? 1 מתחרטת על משהו? לא

R B G

New member
ציפיתי למשהו יותר נועז ../images/Emo3.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? 15 וחצי עם מי היא היתה?ממ זה מסובך כמה פרטנרים לסקס היו לך? השאלה הזו מעצבנת אותי, אז אני אענה עליה כ"מספר הפרטנרים שאני מחשיבה" והתשובה תהיה 3. מתחרטת על משהו? בעיקרון כן, אבל לא אוכלת את עצמי או משהו.

TauraMan

New member
טוב ../images/Emo9.gif

פעם ראשונה - 17 וחצי עם מי- חבר דאז, אחרי שבעה חודשים ביחד... כמה- שניים מתחטרת- אף פעם לא

למעלה