שאלון לילה נועז

fullbutproud

New member
שאלון לילה נועז ../images/Emo111.gif

מעניין שלבנים תמיד יש את אותן שאלות לפי הסדר,כשאני מתחילה איתם שיחות.אז יאללה אני עונה! מתי היתה הפעם הראשונה שלך?בגיל 14 עם מי היא היתה?החבר הראשון שלי שהיה חייל כמה פרטנרים לסקס היו לך?בסביבות 15 מתחרטת על משהו?פאק לא!

מאורי6

New member
זה נוראי לענות עליו בבוקר?../images/Emo3.gif

מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? סביבות גיל 14 עם מי היא הייתה? החבר הראשון שלי כמה פרטנרים לסקס היו לך? אני במצב שאני יכולה למנות בדיוק
6 מתחרטת על משהו? אני אף פעם לא מתחרטת על כלום

OgaliO

New member
ממ..

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?בגיל 15 וחצי עם מי היא היתה?
אחד שהיה לי איתו קטע.. גרם לי לשתות המון
כמה פרטנרים לסקס היו לך? 2 מתחרטת על משהו? דווקא כן.. על הראשון. אבל אי אפשר לשנות כלום..

Clueless Maiden

New member
אוקיי

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? בגיל 16 עם מי היא היתה? עם החייל שלי כמה פרטנרים לסקס היו לך? אחד :\ מתחרטת על משהו? ממש לא. יחסי מין זה אחד הדברים שגורמים לך להרגיש באמת אינטימי עם בן הזוג.

יאללה...

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?16 וחצי עם מי היא היתה?סתם איזה צנחן אחד כמה פרטנרים לסקס היו לך?2 מתחרטת על משהו?על הצנחן

P i x i e s

New member
אוי זה קצת מסובך. ../images/Emo178.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? בגיל 16, השאלה עם מי. עם מי היא היתה? בעיקרון זה היה עם מישהו שהיה לי איתו קטע אבל כששכבתי עם האקס החייל זה היה כאילו הקרום פשוט נקרע מחדש... זה ממש כאב והרגיש כמו פעם ראשונה אז לא יודעת חח אוף כמה פרטנרים לסקס היו לך? 2? 1? :S מתחרטת על משהו? על המישהו שהיה לי קטע איתו

לילי123456

New member
זה הפך לשאלון בוקר נועז../images/Emo3.gif

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? בגיל 16 עם מי היא היתה? עם הנוכחי כמה פרטנרים לסקס היו לך? 1
מתחרטת על משהו? ממש לא

yArDeN 15

New member
אני=]

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?גיל 16 וחחצי.. עם מי היא היתה?עם אביבי שלי
כמה פרטנרים לסקס היו לך?רק את אביבי
מתחרטת על משהו?ממש לא

toxic babe

New member
עונה:)

מתי היתה הפעם הראשונה שלך? בגיל 17 עם מי היא היתה? עם החבר הנוכחי, החייל כמה פרטנרים לסקס היו לך? אחד מתחרטת על משהו? ממש לא. אני מאוד שלמה עם ההחלטות שלי עד עכשיו

MirkuSH

New member
יאללה נענה

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?בסביבות גיל 15 וחצי עם מי היא היתה? עם החבר השני שלי כמה פרטנרים לסקס היו לך? 2 מתחרטת על משהו? לא לא ולא

BaaaaaRi

New member
צהרייים :]]

מתי היתה הפעם הראשונה שלך?בגיל 15 וחצי עם מי היא היתה? עם ירין :) כמה פרטנרים לסקס היו לך? 1.. רק ירין :] מתחרטת על משהו? ממש אבל ממש לא..!! אני אוהבת אותך ירייןן 3>

Woman In White

New member
מממ..

שאלה לבתולות שביננו
אני מפחדת שדבר כזה יכול להפריד. איך אתן חושבות? זאת אומרת איך מסברים לחבר שלא זה לא יקרה ואנחנו מחכים?

disarray

New member
אין ממש מה להסביר..

לפחות אצלי זה מרגיש לי מוקדם מידי..אני לא מכירה אותו מספיק כדי להרגיש בנוח עם עצמי לידו.. ואפילו בלי שדיברנו על זה הוא בא אליי ואמר לי שאין לחץ והוא לא יעשה כלום שאני לא מוכנה אליו.. אז זהו..לאט לאט.. האמת שגם אני בחששות כמוך..אבל אם אני אראה שזה קשה ןמקשה על הקשר אז אולי באמת אני "אעשה חושבים" לגבי העניין.. גם את בתולה? מה דעתך בעניין?

disarray

New member
לגבי העניין= לגבי הקשר

אני לא אשאיר אותו במשו שקשה לו ולא מתאים לו.. אבל אף פעם אני לא אעשה את זה מלחץ..מכל סוג שהוא..

Woman In White

New member
מממ..

אני גם חוששת שדבר כזה יכול להפריד אבל אני מכירה את עצמי ואני יודעת שזה לא יקרה בתקופה הקרובה אני לא דתיה, אבל אני מאוד שומרת בעניין הזה. אני מפחדת שהוא פשוט לא יחכה לי

לילי123456

New member
לדעתי..

אם הוא לא יחכה לך אז הוא לא אוהב אותך מספיק. חבר שלי חיכה לי שנה וחודש..[לא אומרת שצריך לחכות כ"כ הרבה, פשוט רק אז הרגשתי מוכנה]

למעלה