שאלון ליום שבת

וונקי

New member
שאלון ליום שבת

יום שבת אז הנה לכם שאלון לכול מי שמשמעם לו 1 שם 2 גיל 3 עיר מגורים 4 בארון / לא בארון 5 תחום עיסוק 6 לבד או בזוגיות? 7 למה בחרת בכינוי הזה? 8 תכונה טובה 9 תכונה רעה 10 כאב 11 משאלה 12 זיכרון רע 13 זיכרון טוב 14 זיכרון ילדות 15 געגוע 16 פחד 17 הקמע שלי 18 חג אהוב 19 חג שנוא 20 אוכל מועדף 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל 22 שתיה 23 קינוח 24 ממתק/חטיף 25 צבע 26 חיה 27 ספורט 28 מספר מזל 29 ספר 30 סרט 31 שחקן/ית 32 זמר/ת 33 תוכנית בטלוויזיה 34 מקום אהוב בארץ 35 המעשה הכי נועז שעשית 36 המעשה הכי טיפשי שעשית 37 עונה אהובה 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? 39 שקיעה או זריחה? 40 בעד או נגד בליינדטיים? 41 בעד או נגד סטוצים? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? 43 גי'נס או סתם מכנס? 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? 45 בזבזן או חסכן? 46 חוף או הרים? 47 שיר שגורם לי לצחוק 48 שיר שגורם לי לבכות 49 השיר של כל הזמנים 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? 53 תכונות אופי שיש בי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים 55 באילו אתרים אתה גולש? 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה

וונקי

New member
שאולנים זה כייף כמה שיותר יותר טוב

1 שם הדס 2 גיל-- 3 עיר מגורים ישוב קדימה 4 בארון / לא בארון איפה שהוא באמצא 5 תחום עיסוק תאטרון וביוליגה ופסיכולגיה 6 לבד או בזוגיות? זוגיות 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי אני אוהבת את דמות הזאת 8 תכונה טובהאוהבת להקשיב ולעזור 9 תכונה רעה אי אפשר לנתק לי את טלפון 10 כאב יש לי הרבה אחד מי הם זה שראתי את אבא שלי גוסס לי מול עיינים 11 משאלה שהיה שלום 12 זיכרון רע שלא נפרדתי יפה מי דודה שלי 13 זיכרון טוב כול תקופה שהייתי בקיבוץ ובשיוץ 14 זיכרון ילדות לאכול ארטיק כול יום שישי 15 געגוע לימים הטובים 16 פחד לאבד אנשים 17 הקמע שלי אח שלי 18 חג אהוב פורים 19 חג שנוא סוכות 20 אוכל מועדף אורז 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל חריף זה רע 22 שתיה מים 23 קינוח עוגות שקולד 24 ממתק/חטיף שקולד לבן או במבה 25 צבע כחול 26 חיה כלב דולפיו סוסים ופרות 27 ספורט סקי 28 מספר מזל7 29 ספר הארי פוטר 30 סרט מלך אריות 31 שחקן/ית איילזה ווד 32 זמר/ת יובל בנאי 33 תוכנית בטלוויזיה מכושפות 34 מקום אהוב בארץ הקיבוץ 35 המעשה הכי נועז הכי אין מצב אבל צבעתי פעם את שער שלי לירוק 36 המעשה הכי טיפשי שעשית עשתי המון יותר מדי 37 עונה אהובה קיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? צהריים 39 שקיעה או זריחה? זריחה 40 בעד או נגד בליינדטיים? בעד באופן עקרוני 41 בעד או נגד סטוצים?נגד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?כן 43 גי'נס או סתם מכנס? גי'נס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת?טריקו 45 בזבזן או חסכן?חסכן 46 חוף או הרים?חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק השיר של בולי הקטן 48 שיר שגורם לי לבכות יש המון 49 השיר של כל הזמנים תחזור תחזור 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב אין לי 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי אין לי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 53 תכונות אופי שיש בי אין לי אופי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים שהם היו נחמדים 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? לא חשבתי על זה אף פעם זה שיש להם חוש הומור 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? עם אח שלי כן שהייתי קטנה היה לי ממש קראש על אח שלי 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר מחליף בגדים 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון חושב על כול מה שעבר עלי 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?את אלייזה ווד 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? את חבר את חברות שלי את דיסקמן 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?פלאפון 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?דולפין או נמרה 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? טבעת כול שהיא 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה ימים 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?לגיל 5 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ששיוץ____ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"לא אמרתי לו 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה כן אני מכונה למות למען חבר או חברה טובה אני יעשה הכול בשבילם

וואלה הזכרת לי

זיכרון ילדות... שאמא שלי הכינה בימי שישי צ'יפס... דפוק אני יודעת

As היחידה

New member
עונה~! ../images/Emo13.gif ../images/Emo143.gif

שם אנה 2 גיל14 3 עיר מגורים-נתניה 4 בארון / לא בארון- חחח.. לא.. 5 תחום עיסוק- =\ 6 לבד או בזוגיות? לב
7 למה בחרת בכינוי הזה? As א'=אנה וס'=האות הראשונה של השם משפחה שלי.. 8 תכונה טובה- אצלי? אין 9 תכונה רעה-עקשנית, תמימה ורגישה יותר מידי. 10 כאב- שיש בעולם הזה אנשים.. שהורסים את כל המשפחה שלהם.. 11 משאלה- שהמצב במדינה שלנו ישתפר 12 זיכרון רע- החיים שלי 13 זיכרון טוב- אמ.. לא זכור לי 14 זיכרון ילדות- לא הייתה ילדות =\ 15 געגוע-לכל מי שלא ראיתי היום..
במקרה הזה לכולם.. 16 פחד- אני מעדיפה לא להגיד 17 הקמע שלי- אין.. 18 חג אהוב-פורים, כי מתחפשים ואמ.. פסח.. כי יש חופש.. 19 חג שנוא-טו בשבט 20 אוכל מועדף-הכל! 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל- ירקות..=\ לא אוהבת ירקות 22 שתיה - הכל חוץ מבירה 23 קינוח אמ.. הכל! חח 24 ממתק/חטיף- הכל! 25 צבע - ורוד, תכלת, סגול 26 חיה-כלב, סוס, נמר 27 ספורט- אין.. 28 מספר מזל-7 ו23 29 ספר-אין 30 סרט-אמ.. לא דעת.. 31 שחקן/ית- ! אין 32 זמר/ת- אין 33 תוכנית בטלוויזיה אין כוח לפרט 34 מקום אהוב בארץ- הים. חחחחח 35 המעשה הכי נועז שעשית-ניסיתי להאבד. 36 המעשה הכי טיפשי שעשית - ניסיתי להתאבד 37 עונה אהובה-קיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?אמ. ערב 39 שקיעה או זריחה? שיקעה 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד 41 בעד או נגד סטוצים? נגד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?כן 43 גי'נס או סתם מכנס?שניהם 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? שניהם 45 בזבזן או חסכן? אמ.. לפעמיים ככה ולפעמיים ככה 46 חוף או הרים? חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק - אמ... אין כזה 48 שיר שגורם לי לבכות- "הלו" של אוונסנס ועוד אחד שלהם.. 49 השיר של כל הזמנים- אין מושג! 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב- אמ... "אנה" של משינה.. מזכיר לי המון אנשים.. 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי -"אנה" של משינה חחחחחחחחחחחחחחח 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? ואי.. נראה לי .. אני אחשוב ואודיע לכם.. 53 תכונות אופי שיש בי-עקשנית,תמימה,ורגישה יותר מידי. 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים- נאמנות, הקשבה, מצחיקים, רצינים כשצריך ואמ.. חמדוים סה"כ 55 באילו אתרים אתה גולש?אין כוח לכתוב... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? אמ.. המבט.. 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? לא מושך. =\ חחח 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? לא הייתי.. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר - שותה כוס קפה 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון - מזיזה תכלב שלי מהמיטה 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? אמ.. אף אחד 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? רק 3? אמ.. גיא נועם ואמא שלי (והם גם מיבאין 3 דברים נכון?! עם כן אז אחד מהם יביא פאלפון) 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? בגדים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? נמר, סוס או נשר 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אמ.. היומן אישי שלי.. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? לצערי לא תרמתי =\ 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? שום גיל.. להחיות שנה ולהשאר שם.. 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ פאריס 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" אף פעם.. למוכר?! למה לי?! 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה -בטח!!!

As היחידה

New member
שחכתי תשובה ל52 -

מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?- שיהיה כתוב- "עיניה כחולות כים ליבה עשוי זהב שבירה כזכוכית והיא נוצצת באור כוכבים"

non sence

New member
../images/Emo7.gifגם אני גם אני!

אני בת 17 כמה מהמעשים הכי נועזים שעשיתי באילת- חשפתי ישבן לכל האנשים שעל החוף כשהייתי על אחת הרפסודות במים באמריקה- בקייטנה שעבדתי בה שיחקתי סטריפ פוקר בזמן שבארץ היה לי חבר בבריכה - שהייתה פעם ונסגרה- לברוח מכמה חברה שניסו לאנוס אותי
יש עוד ואין לי כוח

משעמם לי

איזה חמודה
1 שם: רבקה 2 גיל: 15 3 עיר מגורים: אור עקיבא 4 בארון / לא בארון: לא 5 תחום עיסוק: תלמידה (?) 6 לבד או בזוגיות? תלוי עם מי.. 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי "פקח אני פורק סחורה" זה השיר של קוקו וסטיב שאני אוהבת... 8 תכונה טובה: מקשיבה ואוהבת לעזור מצחיקה חכמה ואני גם יודעת לבשל
9 תכונה רעה: מתעצבנת די מהר... (אף אחד לא מושלם.. אפילו לא אני) 10 כאב: אתמול בת דודה שלי סיפרה לי על איזה אבא שהתעלל בילד שלו.. אז אני פשוט לא יכולה לשמוע דברים כאלה 11 משאלה: שיהיה טוב... זה יותר מדי לבקש? 12 זיכרון רע: הצלקת השניה שלי... 13 זיכרון טוב: יומולדת
14 זיכרון ילדות: כנראה הצלקת... 15 געגוע: לנתן
16 פחד: להיות לבד 17 הקמע שלי: שרשרת... אבל אני לא שמה אותה כי אני הורסת דברים 18 חג אהוב: --- 19 חג שנוא: כולם כעיקרון אולי חוצמראש השנה 20 אוכל מועדף: הכל במיוחד פיצה ועוגה שלי 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: יש הרבה מאכלים של הקווקזים שאני בחיים לא מתכוונת לגעת בהם עם מקל 22 שתיה: מים 23 קינוח: עוגה
24 ממתק/חטיף: הכל 25 צבע: כחול 26 חיה: כלב 27 ספורט: כדורגל וכדורסל 28 מספר מזל: 5 למרות שהוא לא עושה לי מזל 29 ספר: מישהו לרוץ איתו לאהוב עד מוות ומאה חורפים (מומלציםםם) 30 סרט: חופשיות על הבר נחמד 31 שחקן/ית:דרו ברימור 32 זמר/ת: אין מישהו מיוחד 33 תוכנית בטלוויזיה: 24 בנות גילמור חברים מכושפות חלום אמריקאי וכל השטויות האלה 34 מקום אהוב בארץ: הבית שלי 35 המעשה הכי נועז שעשית: אכלתי יום שלם רק פיצה (?) 36 המעשה הכי טיפשי שעשית: אכלתי יום שלם רק מעדן (?) 37 עונה אהובה: חורף אבל לא משנה לי 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? אמממ אני מעדיפה את שעות אחר הצהריים 39 שקיעה או זריחה? שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים? שיהיה... 41 בעד או נגד סטוצים? נגד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? אין דבר כזה אולי התאהבות ממבט ראשון... 43 גי'נס או סתם מכנס? בחוץ שיהיה ג'ינס בבית סתם טרנינג 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? חחחח לא קמצנית- חסכנית ועכשיו באמת- בזבזנית בטירוףףףף 46 חוף או הרים? חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק: לא זוכרת 48 שיר שגורם לי לבכות: יש הרבה 49 השיר של כל הזמנים: יש הרבה... 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: יש הרבה... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: לא רוצה לחשוב על זה 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? I'LL BE BACK 53 תכונות אופי שיש בי: אם אני רוצה משהו... אז עד הסוף 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: הקשבה בעיקר... 55 באילו אתרים אתה גולש? לא גולשת בהרבה אתרים 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? העיניים 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?
58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? לא יודעת אולי אחותי הגדולה לא הייתה מעצבנת אותי כמו עכשיו והייתי מתחברת איתה... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: קוראת את ההודעה של נתן
60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מצחצחת שיניים 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? טל פרידמן אולי... 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? מחשב פלאפון ואת כל מי שאני אוהבת (אפשר?) 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? חזיות
64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? כלב או אפילו דולפין יהיה נחמד 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? לא משנה... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? כל שבוע שעתיים בשבוע 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לא רוצה, זה אומר שאני אצטרך לעבור הכל מהתחלה 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב: טהיטי
69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך": אתמול!! 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה: אם אני אצטרך אני אעשה הכל בשביל האנשחם שחשובים לי

לידע כללי...

מתייחסת לשאלה 4: הביטוי "בארון" מיוחד להומוסקסואלים... הכוונה היא שמי שבארון לא חשפ את נטיותיו המיניות לחברה ומי שיצא מהארון הכריז על היותו הומוסקסואל לחברה. ולכן השאלה שלך אינה נכונה... ...ואלה היו 60 שניות על לצאת מהארון....

ashkeloni

New member
גם אני עונה

1 שם: נתן 2 גיל: 16 3 עיר מגורים: אשקלון 4 בארון / לא בארון: ??? 5 תחום עיסוק: תלמיד/מתקן מחשבים 6 לבד או בזוגיות? מה זאת אומרת? 7 למה בחרת בכינוי הזה? זה לא ברור? 8 תכונה טובה: לא יודע... 9 תכונה רעה: עצלנות 10 כאב: לא יודע... 11 משאלה: להיות עם רבקה בדיוק עכשיו 12 זיכרון רע: הממממממממממממ פעם אחת שהיית קטן נפלתי על שפיץ של שולחן (בעמוד השידרה)והייתי יומיים בבית החולים... 13 זיכרון טוב: יומולדת, תעודה טובה שקיבלתי מבית הספר (נדיררררר) 14 זיכרון ילדות: אולי אחת הפעמים שטסתי לחו"ל 15 געגוע: לרבקה 16 פחד: שהאנשים החשובים בשבילי ימותו 17 הקמע שלי: אין לי ממש קמע... 18 חג אהוב: סוכות 19 חג שנוא: פסח 20 אוכל מועדף: פיצה/ סלט 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: רוב המאכלים האשכנזים פשוט דוחים 22 שתיה: מים 23 קינוח: עוגת השוקולד של רבקה
24 ממתק/חטיף: שוקולד 25 צבע: כחול/ירוק 26 חיה: לא יודע, אני אוהב כמעט את כל החיות 27 ספורט: כדורסל, בייסבול 28 מספר מזל: אין לי 29 ספר: אות קין של רם אורן 30 סרט: ארמגדון, גלדיאטור 31 שחקן/ית: לא יודע, אולי ניקול קידמן 32 זמר/ת: אולי אמינם 33 תוכנית בטלוויזיה: כמעט כל התוכניות בערוצים 3 וסטאר-וורלד 34 מקום אהוב בארץ: אצל רבקה 35 המעשה הכי נועז שעשית: הורדתי סמל של מכונית לניידת משטרה
36 המעשה הכי טיפשי שעשית: רוב הדברים שאני עושה טיפשים 37 עונה אהובה: חורף 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? ערב 39 שקיעה או זריחה? שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים? זה תלוי 41 בעד או נגד סטוצים? נ-ג-ד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? הממממממממ לא ממש, אהבה זה דבר שמתפתח עם הזמן 43 גי'נס או סתם מכנס? אני אוהב דגמ"חים, אבל גם ג'ינס זה טוב 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? בזבזן 46 חוף או הרים? חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק: לא יודע... 48 שיר שגורם לי לבכות: בעעעעע 49 השיר של כל הזמנים: יותר מדי כאלה 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: הרבה הרבה 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי:
52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אנא השאירו הודעה לאחר הציפצוף 53 תכונות אופי שיש בי: עקשן לפעמים... 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: שיקשיבו לי (שאלו את רבקה כמה אני מדבר...) 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, מחפש דברים דרך גוגל, אתרים שקשורים במחשבים ואינטרנט, יאהו..ועוד, ועוד... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?
57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? עיניים 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? לא, כי הן מעצבנות בטירוף 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: שולח הודעה לרבקה
60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: שולח הודעת לילה טוב לרבקה 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? רבקה (אישיות מוכרת לא?) 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? את רבקה, מחשב, וספר טוב 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? נעליים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? אולי ציפור 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? ... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? אני חונך ילד בפרויקט ידידים... 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לא יודע... 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב: בטח אצל דוד שלי בדטרויט 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" לא זוכר 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה: אני חושב שכן

עונה.כי משעמם לי.

1 שם: הדרוש! 2 גיל: 15. 3 עיר מגורים: ת"א. 4 בארון / לא בארון: לא בארון. 5 תחום עיסוק: תלמידה משועממת בבוקר וילדה משועממת מוות בצהריים. 6 לבד או בזוגיות? לבד..."בדד אלך..גם תפילה אין לי..בדד,בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום..." 7 למה בחרת בכינוי הזה? כי אני מתה על אבריל וגם בגלל שאני ילדה מתוסבכת... 8 תכונה טובה: כשתיהיה אני יודיע לכם מתוקים. 9 תכונה רעה: קנאית. 10 כאב: ועוד איך כאב..כואב לי הראש... 11 משאלה: יש הרבה.. 12 זיכרון רע: רע..אההההה...לוזכרת..בעצם יש אחד אבל אני שונאת היזכר בו. 13 זיכרון טוב: יש לי הרבהזכרונות טובים אבל את חלקם אני לא זוכרת כרגע...אני סנילית במקצת... 14 זיכרון ילדות: יש דברים שאני זוכרת מהילדות..אהה..הייתה לי בובה שהייתה יכולה ללכת ואני פחדתי ממנה מוות..חשבתי היא רודפת אחרי...אז יום אחד התחבאתי מאחורי הספה כדי שהיא לא תגיע אליי...זה היה מפחיד...אמאל'ה...עכשיו בגלל שנזכרתי בזה אני לא אישן בלילה...בעעעעע... 15 געגוע: למי מתגעגעת? למיצי...חחח.. 16 פחד: להישאר ללא המשפחה שלי. 17 הקמע שלי: אין לי.. 18 חג אהוב: פורים... 19 חג שנוא: ט"ו בשבט..חג ממש לא מעניין.. 20 אוכל מועדף: האוכל של סבתא של אמא ושל הסבתא השנייה שלי...וגם פיצה. 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: שעועית..איכסססססססס... 22 שתיה: קולה. 23 קינוח: עוגת שוקולד או איזו גלידה ככה.. 24 ממתק/חטיף: הכל הולך אצלי... 25 צבע: כחול,שחור ואדום. 26 חיה: כלבים. 27 ספורט: לא מתעניינת ממש בספורט למרות שפעם הייתי משחקת טניס.הפסקתי בגלל שזה עשה לי בעיות בגב...וגם כאבו לי הרגליים...חחחחח... 28 מספר מזל" 6. 29 ספר: שום ספר... 30 סרט: ראיתי כל כך הרבה סרטים בחיים שלי...ואת כולם אהבתי... 31 שחקן/ית: אין.{אבל אני מוצאת את בן סטילר סקסי בטירוף..} 32 זמר/ת: אבריל וג'סטין. 33 תוכנית בטלוויזיה: דוסון קריק. 34 מקום אהוב בארץ: לודעת.. 35 המעשה הכי נועז שעשית: לא נראה לי שאי פעם עשיתי משהו נועז... 36 המעשה הכי טיפשי שעשית: על בטוח עשיתי כמה כאלו...שלא זכורים לי עכשיו 37 עונה אהובה: קיץ. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? בוקר. 39 שקיעה או זריחה? זריחה. 40 בעד או נגד בליינדטיים? לא הייתי באחד אז אין לי דעה. 41 בעד או נגד סטוצים? ממש שלא יודעת..אני מתלבטת.. 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? אכן כן. 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס..אני תמיד עם ג'ינס. 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו. 45 בזבזן או חסכן? בזבזנית..לרוב מוציאה את כספי על שטויות. 46 חוף או הרים? אפחד.. 47 שיר שגורם לי לצחוק: לא נראה לי שיש.. 48 שיר שגורם לי לבכות: אין אבל יש שירים רומנטיים שאני מאוד אוהבת והם מרגשים אותי... 49 השיר של כל הזמנים: "מיי הארט וויל גו און"-סלין דיון,טיטאניק. 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: אין. 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: אבריל קומפליקייטד...{חחחחחחחחח...} 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אני עוד אחשוב על משהו. 53 תכונות אופי שיש בי: יש בי הרבה תכונות... 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: חייבים להיות מצחיקים בטירוף. 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז בדרך כלל. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? המראה שלהם... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? אצל נשים לא מושך אותי כלום... 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? לא.בגלל שהם קרציות וילדים נודניקים... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: נשארת במיטה לעוד רבע שעה. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: חושבת על כל מיני דברים. 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? את ג'סטין אני חושבת.. 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? פלאפון,מחשב ואת ג'סטין. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? פלאפון. 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? לודעת..אנאערף. 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? הפלאפון,השעון,התכשיטים שעליי וכמובן המחשב. 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? לא חושבת שאי פעם תרמתי... 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____: דיסנילנד.חחחח... 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"? אני אומרת את זה פעמים רבות למיצי. 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? כן.

spirit noa

New member
עונה נה <<../images/Emo70.gif >>

1 שם: נועה 2 גיל: 15 וחצי. 3 עיר מגורים: סוף הועלם שמאלה בביקתה קטנה בקצה היער :) 4 בארון / לא בארון ????? 5 תחום עיסוק : לימודים????, 6 לבד או בזוגיות?זוגיות......
7 למה בחרת בכינוי הזה?spirit = נשמה,רוח :) ונועה השם שליייי! 8 תכונה טובה: אמממממ .. אנושית זה מספיק חחחחחח
9 תכונה רעה: אהמ????? אין לי סבלנות!!!!!!!!!! ,
10 כאב: אהמ? ...... שקרים..
11 משאלה: להכיר סוף סוף ת'אביר על הסוס הלבן שלי:)
12 זיכרון רע:אמממ.. חברה שלי שיקרה לי...... וזאת הייתה החברה הכי טובה...... התברר שלא... וטוב: אהמ.......Loveeeeee....... התאהבתי?????
אבל כניראה שזו לא אהבה אמיתית........או שהיא כן הייתה.. לא דעת
זיכרון ילדות: כל יום בכיתה א' ב' ג' ואפילו ד' הייתי באה לבית ספר עם 2 צמות.. ואוברול.. חחחחח, היה ילד אחד שאהב להציק לי ולמשוך לי בצמות.. תתפלאו אני לומדת איתו עכשיו באותו כיתה בחטיבה , הגורל לא רוצה להפריד ביננו, והוא עוד יותר קרציה ממה שהיה.. חחחחחחחחחח
15 געגוע: .....אהמ.. לימים של הגן???? בלי השיעורים והמבחנים.
16 פחד : מוות....... מישהו קרוב......... 17 הקמע שלי: אהמ.... מי שאני אוהבת :), מוזרה אני נכון?
18 חג אהוב: פסח וראש השנה........ כי אני נוסעת לסבתא שלי בתל אביב, ויש לי שם ידיד מזה טוב שאני תמיד פוגשת אותו.
19 חג שנוא: אין כזה :) 20 אוכל מועדף: פיZה !!!!!! , איטריות, ושקשוקה .. יאמייייייי אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: אורז עם עדשים???????? 22 שתיה: אהמממממממ.. קולה..... יאמי. 23 קינוח : עוגת ביסקוויטים 24 ממתק/חטיף: תפ'וציפס ומסטיקים..... 25 צבע: תכלת וכתום וכחול!!! וסגול ו.. חח סתם. חיה: צב ים ....... למרות שהוא פויה.. הוא כל לי את הדג!!!! , יואב ספר להםםםם
זה היה עצוף....... ספורט 28: אממ .. ריצה????? מספר מזל: 8 או 3 ??? ספר: הארי פוטררר סרט שחקן/ית: נטליה אוריירו, הדורבנים...... רוני דואני? ....... תוכנית בטלוויזיה : האדומות הנה הם באות!!!!! מקום אהוב בארץ: העיר המטונפת שלי......חח סתם. המעשה הכי נועז שעשית: לשקר למורה בפנים?????? ואני ממש ממש לא ילדה שמסוגלת לזה......... למרות שלמה מי הם??????? אה???!!!!!!! המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זכור.... עונה אהובה: סתיו
, מעדיף בוקר? צהריים? ערב?: בוקרררררר..... 39 שקיעה או זריחה? גם וגם..... 40 בעד או נגד בליינדטיים? בעד.
41 בעד או נגד סטוצים? בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?
43 גי'נס או סתם מכנס?ג'נס וגם מכנס...... 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת?טריקו..... 45 בזבזן או חסכן? לפעמים זה לפעמים זה....... 46 חוף או הרים? חוף...... וגם הרים :)
47 שיר שגורם לי לצחוק :טראנס בבה לובה.. צ'טערת קשה קשה! 48 שיר שגורם לי לבכות:
49 השיר של כל הזמנים: סמר ג'ם......ותני לי אהבה של מסיקה! 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב:רגעים של רינת בר. 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי:???????
52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? אמא 'לה. די 53 תכונות אופי שיש בי :חייכנית? חכמה? , חמודה , 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: מושלם ? ..... מושלם בשבילי.. 55 באילו אתרים אתה גולש? אמ.. לרוב אני נכנסת לפורום הזה לפורום הארי פוטר.. ו... לבלוגים. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיינים????,, . לא דעת.......... 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? כן הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר : מצחצחת שיינים שוטפת פנים? 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון, אממממ..קוראת קצת הארי פוטר... 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? הדורבנים סאבלימינלללל. 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? מחשב. חברים, וטלפון כאילו שתיהיה קליטה...........ץ 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?מחשב. חח סתם :) אהמ פלאפון ? 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? פרפר..
או חיפושית? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? מחשבבבבבב...! 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה?ממממממ....... ספר מחזור? זו תרומה לקהילה? חחח
67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לגן, אין שיעורים אין עבודה אין פרנסה קשה קשה ! חח סתם..
68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב איטליה 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" לא דעת 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה , כן.... אחלה שאלון
עשיתי לעצמי גן חיות בהודעה חחחחח

למעלה