שאלון לון

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם מלא: מאיה. כינוי של חברים: מאיוּ. גיל: 15. מקום מגורים: ג"ש. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי ינשופים לסגול-אדום, בימים הקרובים אצבע קצוות בירוק. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק כשהוא לא משתגע. אוהב את זה? כן. אפשר גם יותר. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? לא ממש. מה צבע העור שלך? מוזר. בן כמה אבא? משהו משהו. כמה אחים? אחת. אוהב את המשפחה? לרוב רק את אבא. פירסינג: אין. יהיו. קעקועים: אין. יהיו. צבע אהוב: ירוק, כתומ, סגול. צבע שנוא: חום, צהוב. אוהב את עצמך? ארמ. חושב שאתה בנאדם יפה? אל תשאלו אותו. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שפתיים, אולי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? שיחשבו מה שבא להם. וכן, הם חושבים. עברת פעם על החוק? כן. איך? אל תשאלו. גנבת פעם? דברים קטנים. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? כן. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? המון. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? אצל אנשים. כמה קומות בבית? אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ראשונה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? עבודה. כמה מחשבים יש בבית? שניים. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא משהו רציני. שיהיה אקטואלי.. איזו כתה סיימת? ט'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יפה. למה דווקא אותו/ה? כי היא זונה והיא מדרדרת את התלמידים ע"י הענקת חוסר מוטיבציה, מין כח שחור שמשתלט עליך, עוטף אותך ולא נותן לך את המרץ לנסות להשתפר. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת. מחכה לשנה הבאה? כן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות, ועוד משהו שאני לא זוכרת כרגע. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5 כנראה. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אורט אבין, אמשיך בו. יש תיכנונים לחופש? המונים. זוגיות.. יש חבר/ה? כן. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? אחד. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? שניים. כמה מתוכם היו רציניים? שניהם, נדמה לי. מתי היה האחרון? כרגע, עדיין. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חמישה חודשים עם מלאא הפסקות באמצע. למה ניפרדתם? כי ככה. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) למה להרתע? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, אופי, חיוך, שפת גוף. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כן. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? ניסיתי. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כנראה. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא.(אבל הם כל הזמן מפריעים, קיבינימט) הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה. שתית: חצי שעה. השתכרת: שבועיים. הקאת: יום שישי. שמעת דיסק: בבוקר. איזה דיסק? העמותה, נדמה לי, כרקע להתארגנות. צרוב? מה פתאום. מה שמעת לפני הדיסק הזה? פנתרה. היית בהופעה: שבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. היית בתל אביב: שלשום. הייתי בחיפה: קצת פחות משנה. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: היום בבוקר.

walk alone

New member
אני../images/Emo8.gif

שם מלא: שיר נידם כינוי של חברים:שיגעוני גיל: 14 מקום מגורים: כפר סבא סטרייט/גיי/ביי: לע אתה צמחוני? בעבר.. הייתי אתה טבעוני? לע מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? לא אוהבת ולא שונאת אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם עשיתי פסים בחום בהיר השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה?
בערך.. מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא שונאת אבל רוצה ירוק מה צבע העור שלך? בהיר.. מאוד!! בן כמה אבא? 45 נראלי.. כמה אחים? 3-2 אוהב את המשפחה? אמ.. לאדעת.. מסובך.. פירסינג: לע
קעקועים:כנ"ל צבע אהוב: שחוררר צבע שנוא: ורוד!!! אוהב את עצמך? שונאת שאלות כאלה חושב שאתה בנאדם יפה? גם כאלה.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? וכאלה.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? וכאלה!!! עברת פעם על החוק? אם זה לחצות תכביש באדום אז כן.. איך? ^ גנבת פעם? לע אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? פעם.. בתקופות המטומטמות של חיי.. אתה לוקח ריטלין? לע אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? ברזל..(תרופה?) אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתי-מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? לא בבית כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: בטיול שנתי בחדר אוכל באתי לשים תצלחת וכמעט נפלתי אז החזקתי בח(ב)רה שלי והיא לא הבינ המ אני עושה אז היא הזיזה תיד ונפלתי!!!!!!! יוווו זה היה כזה מפדח
כולם הסתכלו וצחקו
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם!! למה דווקא אותו/ה? כי הן/ם מורות/ים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינת לימודים בסדר.. מחכה לשנה הבאה? ללימודים לא!! מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין אבל בעז"ה מוזיקה
כמה יח"ל מתמטיקה? מקווה ש5 כמה יח"ל אנגלית? כנראה 0 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר מסריח יש תיכנונים לחופש? יאפ
ניורק חודש הבא ובינתיים מאלתרים.. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא בכמה אנשים? ^ היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? לא זוכרת.. כמה מתוכם היו רציניים? 1 נראלי מתי היה האחרון? לפני המון זמן.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא זוכרת.. למה ניפרדתם? גם לא.. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? ^ אם לא, איך נודע להם? ^ סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים שפתיים וקוביות
(בבטן..) האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לאא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאאא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא.. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא היה הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה דקות.. שתית: אתמול.. השתכרת: לא השתכרתי.. שתיתי אבל לא השתכרתי.. הקאת: לפני שבוע ככה.. שמעת דיסק: מתי לא? איזה דיסק? אמ.. האחרון נראה לי METALLICA S&M צרוב?
לאאא מה שמעת לפני הדיסק הזה? אמ.. GUNS N' ROSES היית בהופעה: לא
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא אמרתי היית בתל אביב: לפני שבוע בערך.. הייתי בחיפה: מזמןןןן התקשרת למישהו: אמ.. שלשום התקשרו אלייך: אתמול סיימתי[-:

noyy

New member
../images/Emo28.gifיאללה

שם מלא: נוי. כינוי של חברים: בכרטיס אישי :$ גיל: 15 מקום מגורים: ב"ש סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כע הוא אחלה. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? חימצנתי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? שחור-חום ממש כהה אוהב אותו? כע גם הוא אחלה. מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? עוד מעט 48. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כע, כשהם רוצים להיות אחלה הם אחלה. פירסינג: אין. קעקועים: אין. צבע אהוב: לבן, כתום, וירוק גם נחמד. צבע שנוא: שחור, אפור. אוהב את עצמך? נה. חושב שאתה בנאדם יפה? נה. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כלום. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נה. עברת פעם על החוק? נה. איך? נה. גנבת פעם? נה. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נה. אתה לוקח ריטלין? נה. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? נה. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי. מתנחל? מה. כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה השניה מה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בחדר שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עזבו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח'7 ]: אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לג"ג. חרא מורה. למה דווקא אותו/ה? כי הוא שונא אותי. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? מה כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? בכלום באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? מחשב. זוגיות.. יש חבר/ה? - היית מאוהב? - בכמה אנשים? - היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? - כמה בני זוג היו לכם? - כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? - למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? - היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? - הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, ידיים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? מה מה האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? מה האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? מה!@$!@$ האם התנשקת עם בן מינך? מה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? מה האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? מה האם אמא נכנסה פעם באמצע? מה הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב10 בבוקר שתית: אתמול השתכרת: מה הקאת: לא הקאתי ממזמן :$ שמעת דיסק: לפני כמה ימים איזה דיסק? צרוב P: צרוב? כע. מה שמעת לפני הדיסק הזה? עוד דיסק צרוב שהיה לפניו. היית בהופעה: כע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כע. היית בתל אביב: כע. הייתי בחיפה: כע. התקשרת למישהו: כע. התקשרו אלייך: כע.

עונה..

שם מלא: קים רייצ'ל ס' כינוי של חברים: קימי, סמוקי גיל: 17 עוד שבועיים מקום מגורים: קיבוץ בצפון סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני אוהב אותו? ג'ינג'י יכול היה להיות נחמד, אבל אני לא מתלוננת אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן. חום, ירוק, כחול, ורוד, סגול, כתום. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? גלי יכול היה להיות נחמד, אבל אני לא מתלוננת מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר- שזוף בן כמה אבא? אין לי כמה אחים? 4 גדולים אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: אין קעקועים: הנסיך הקטן בשכמה הימנית צבע אהוב: ורוד, כתום, שחור, אדום צבע שנוא: זהב אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא מתלוננת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים, בטן חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כן איך? החברים שלי ואני עשינו טיול טרקטורונים לשדות של קיבוצים שכנים וסחבנו מהם אבטיחים ותירסים גנבת פעם? מפורט למעלה, אבל לא הייתי קוראת לזה גניבה.. גניבה זה מרושע. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? פעם הייתי מעשנת, עכשיו רק לפעמים אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולה אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? מחר כמה קומות בבית? אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? היחידה שקיימת באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר אורחים כמה מחשבים יש בבית? שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: קפצתי לבריכה והחלק העליון של הבגד ים השתחרר ונפל.. מזל שהיו מעט אנשים בבריכה.. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? עולה לי"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד.. אם כבר הייתי מתפטרת למה דווקא אותו/ה? כי לימור לבנת היא כלבה מפגרת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה + מחכה לשנה הבאה? כן, לסיים כבר בי"ס!! מה מיקצועות ההרחבה שלך? הסטוריה, אנגלית, קולנוע כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 7 עשית בגרויות השנה? במה? לא זוכרת כבר.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד שעכשיו יש תיכנונים לחופש? לרבוץ זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? שלושה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? שלושה כמה מתוכם היו רציניים? שלושתם מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמעט שנה וחצי למה ניפרדתם? עוד לא נפרדנו בגדו בך פעם? לא בי פיזית, אלא באמון שלי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? .. אם לא, איך נודע להם? .. סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, ורידי צוואר וזרועות בולטים, זרועות חזקות ושריריות האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים בערך שתית: לפני רגע השתכרת: שבת בערב הקאת: שבת בערב שמעת דיסק: היום הצהריים איזה דיסק? החדש של קולדפליי צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? שומדבר היית בהופעה: שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ביום בצהריים היית בתל אביב: בקיץ שעבר היית בחיפה: לא זוכרת התקשרת למישהו: לפני שעה בערך התקשרו אלייך: לפני ארבע דקות

nni8

New member
תושובותעעעע

שם מלא: כינוי של חברים:נענע גיל:14 מקום מגורים:כסכסכסכסכ סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונד חום אוהב אותו?לעע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כן אדום גינגי ושחור סיני חח השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו?לא מה צבע העור שלך?לבן חום בן כמה אבא?נמנמנ כמה אחים?0 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:נזם באף=\ קעקועים:לע צבע אהוב:כחול ירוק אדום צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה?אממ לע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?לאדעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?אומרים לי שכן לא יודעת אם באמת חושבים =\ עברת פעם על החוק?כנראה איך?לאדעת חח גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?5 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?אה?! באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:נמממ לא זוכרת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?טימטומתיקה למה דווקא אותו/ה?כי היא חראאא איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה מחכה לשנה הבאה?קצת מה מיקצועות ההרחבה שלך?אין כמה יח"ל מתמטיקה?אין כמה יח"ל אנגלית?אין עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?נממננ יש תיכנונים לחופש?לא ממש זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?הרבההה היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?אממ... כמה מתוכם היו רציניים?אפחד מתי היה האחרון?וואי חעח מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?לא הרבה בכלללל למה ניפרדתם?=\ בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?אממ לאדעת דוגרי בכלליות האופי חח האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:ב20:00 חח שתית:עכשיו חח השתכרת:בחיים לא הקאת:מזמן שמעת דיסק:אמממ איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה:כמה חודשים נו מה אני יעשה חח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אמממ היית בתל אביב:לפני 3 שבועות הייתי בחיפה:שנים התקשרת למישהו:היום?!חח התקשרו אלייך:היום?!

Swid666

New member
מעעעעעעעעע!

שם מלא: נענע כינוי של חברים: הוווו ^&^ גיל: 15, נראה לי
לה לה מקום מגורים: בבניין ההוא אי שם ברחוב שלי ^&^ סטרייט/גיי/ביי: לסבית ^^ אתה צמחוני? טבעונית =] אתה טבעוני? יאפ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? המממ חום בהיר-שטני אוהב אותו? לא ממש אבל בסדר אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? אחות קטנה אוהב את המשפחה? כן אבל לא מסתדרת איתם פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול ושחור צבע שנוא: ורוד וצבעי מרקר למיניהם אוהב את עצמך? תלוי מתי חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? צבע עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ^^ עברת פעם על החוק? המממ בערך איך? לומשנה גנבת פעם? יאפ =/ אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, עישון זה רע אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא, בגלל זה אני נענע
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? בהחלט!
סתם לה לה כמה קומות בבית? 2, בבניין עצמו 6 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3, אחד לא עובד ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: המממ לא ^^ שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מתפטרת למה דווקא אותו/ה? זה ברור למדי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? די טובה =] מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? המממ לאדעת כמה יח"ל מתמטיקה? 4 או 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? לא זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? המממ... =/ מתי היה האחרון? לא מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 4 שנים למה ניפרדתם? לומשנה בגדו בך פעם? לא שאני יודעת על זה היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? - אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? כלום
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? המממ לא ניסיתי אף פעם האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני כמה שעות שתית: לפני שעתיים השתכרת: לפני כמה חודשים הקאת: מזמן שמעת דיסק: לפני כמה דקות איזה דיסק? Silver Side Up צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? המממ The Forgotten Tales היית בהופעה: יום חמישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה דקות היית בתל אביב: היום בבוקר הייתי בחיפה: בפסח התקשרת למישהו: היום התקשרו אלייך: היום

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

שם מלא: ימיט כינוי של חברים: ימיט גיל: 16 מקום מגורים: ראשון סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? כן אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונד אוהב אותו? עלי הוא בסדר,. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי-חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? 53-4 כמה אחים? 16 אוהב את המשפחה? ארמ, הם בסדר לפעמים. השלמתי עם האח הגדול וזה. פירסינג: אין
קעקועים: אין צבע אהוב: כולם פרט לצהוב צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? כן
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת,. נמ,. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן. עברת פעם על החוק? כן. איך? קניית סגריות, ומה שמתחת. גנבת פעם? כן. מסטיק. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אדביל P: אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? אחת לבית, שבע לבניין. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שביעית באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? עבודה כמה מחשבים יש בבית? שניים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אני זוכרת שהייתה לי, לא זוכרת מה. נמ. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? להיסטוריה. זו שאלה שמנוסחת מצחיק
למה דווקא אותו/ה? אני חושבת שנמאס לה גם ככה והיא מוציאה את זה החוצה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצויינת-טובה מחכה לשנה הבאה? אכן מה מיקצועות ההרחבה שלך? גרפיקה,.
. ציור, גרפיקה,. כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? תולדות האומנות, מדעי טכנולוגיה,, מתמטיקה, היסטוריה ולשון. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד יש תיכנונים לחופש? כן זוגיות.. יש חבר/ה? ארמ,.
היית מאוהב? כן בכמה אנשים? אחת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמובן! כמה בני זוג היו לכם? שניים כמה מתוכם היו רציניים? אחת
מתי היה האחרון? חצי שנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? לא יודעת בגדו בך פעם? לא שידוע לי. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? קצת האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא, אין לי מיטה שמאפשרת את זה. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן. האם התנשקת עם בן מינך? כן>< האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? נדמהלי שכן הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול שתית: אתמול השתכרת: ביום ההולדת הקאת: מזמן לא שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? טורי איימוס צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? תינוק היית בהופעה:אתמול~! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמרתי לסיגל,. וול, אפלטוני. היית בתל אביב: 13 בלילה הייתי בחיפה: שנים לא התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

עונה

שם מלא:עינת הראל כינוי של חברים:עינתי, נתוש גיל:15 מקום מגורים:כפ"ס סטרייט/גיי/ביי:ביי..חחח אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?מזה..? מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום בהיר אוהב אותו?כן הוא יפה.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא לא צבעתי..עשיתי גוונים אבל בצבע אדום! השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?לא ממש מה צבע העור שלך?מוקה בן כמה אבא?אמ 49 כמה אחים?2 אחיות אוהב את המשפחה?כן מאוד מאוד מאוד פירסינג:לא אין לי.. =( קעקועים:לא.. צבע אהוב:ורוד
צבע שנוא:אממממממ סגול אוהב את עצמך?מאודד חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הפנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן.. ככה לפחות אומרים לי.. עברת פעם על החוק?לא נראה לי. איך?--- גנבת פעם?לא מפתאום! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא לא מעשנת! סיגריות אין מצב! אתה לוקח ריטלין?הייתי לוקחת.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא! כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?ראשונה דהה כי אולי יש לי קומה 1~?? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר היפה שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אממ שנפלתי פעם אחת באמצע הקניון פייי יא איזה פדיחות חח כולם הסתכלו עליי וצחקו! שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולם! חוץ מיפעת המורה לאנגלית החמודה הזאתי למה דווקא אותו/ה?כי כולם מגעילות ואיכסות מכשפות ורק יפעת חמודהה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?מאוד כאילו כיתה ט' ..חוויה.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?אין לי.. כמה יח"ל מתמטיקה?-- כמה יח"ל אנגלית?-- עשית בגרויות השנה? במה?לא עשיתיי! באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?באלון! =) יש תיכנונים לחופש?כן מלא ..ללכת ללונה פארק,שפיים,ממדיון,ניצנים ולרדת לאילת! זוגיות.. יש חבר/ה?לא כרגע.. היית מאוהב?כן מלא פעמיים בכמה אנשים?אממ 7 אוליי... היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן חחח כמה בני זוג היו לכם?4 כמה מתוכם היו רציניים?כולם מתי היה האחרון?לפני 3 חודשים בערך.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?4 חודשים למה ניפרדתם?לא רצה אותי יותר.. בגדו בך פעם?לא ממש לא.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא ..היו לי 2 מאהבים חחח ביחד באותו זמן.. הם ידעו אחד על השני? כן..חחחח אם לא, איך נודע להם?--- סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?תחת וגוף! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא .. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?חח כן האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חח לאא... האם התנשקת עם בן מינך?כן מלא פעמיים האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא לא לא.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא.. האם אמא נכנסה פעם באמצע?חח לא יאו איזה פאדיחות אבל אם נגיד שהייתה נכנסת.. הפעם האחרונה ש..: אכלת:ב-11 בבוקר.. שתית:וואלה אני עכשיו שותה לי מיילשייק טעים טעים רוצים גם..? השתכרת:אמממ לפני שבועים אם אני לא טועה.. הקאת:לא זכור לי.. שמעת דיסק:לפני מלאא זמןן איזה דיסק?צרוב צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא יודעת.. היית בהופעה:בפסח של פלורייסינטה חח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול לחגיוש אחי המתוקק היית בתל אביב:ביום שבת הייתי בחיפה:לא זוכרת התקשרת למישהו:היום להגיד לרוני מזל טוב התקשרו אלייך: ליני ב-11 להעיר אותייי

adi121

New member
עונה../images/Emo60.gif

שם מלא:עדי כינוי של חברים:עדידוש, עדידה גיל:17 וחצי מקום מגורים:גני תקווה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?כן.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?צהוב (מחומצן), אדום כחול וסגול השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?ממש לא מה צבע העיניים שלך?חום בהיר אוהב אותו?כן.. מה צבע העור שלך?שחום בן כמה אבא?אממ.. 48? נראה לי כמה אחים?אחות אחת אוהב את המשפחה?כשהם לא מתערבים לי בחיים פירסינג:כבר לא
קעקועים:אין צבע אהוב:אדום ושחור צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?פחח חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לפי מה שאמרו לי כן.. עברת פעם על החוק?כן איך?גנבתי פה ושם דברים.. עברתי באור אדום וסיגריות/אלכוהול מתחת לגיל 18 גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לפעמים כשמתחשק אתה לוקח ריטלין?לא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא כמה קומות בבית?2 + מרתף באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?שניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?חדר נוסף/חדר מחשב כמה מחשבים יש בבית?2 + לפטופ של אבא מהעבודה ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אממ.. פעם נפלתי במדרגות של בית ספר שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אלכס מורה לפיזיקה למה דווקא אותו/ה?אין לו כבוד לתלמידים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?הכי גרועה שהייתה לי בחיים מחכה לשנה הבאה?לא.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?פיזיקה ומחשבים כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?מתמטיקה, אנגלית, מחשבים, היסטוריה ותנ"ך באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בית ספר יש תיכנונים לחופש?להשלים לימודים
זוגיות.. יש חבר/ה?לא
היית מאוהב?כן בכמה אנשים?3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא ממש כמה בני זוג היו לכם?אפשר להגיד 2 כמה מתוכם היו רציניים?אחד מתי היה האחרון?נגמר באופן רישמי ביום ראשון
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חודש וחצי רישמי וחצי שנה לא רישמי למה ניפרדתם?הראשון אני לא מדברת על זה והשני לא מאמין שאני אוהבת אותו בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:בערב שתית:לפני 10 דקות השתכרת:שבועיים בערך הקאת:חודש וחצי שמעת דיסק:היום איזה דיסק?סימפל פלאן צרוב?מקורי! מה שמעת לפני הדיסק הזה?שירים במחשב היית בהופעה:11/7 ניצניםםםם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:יום ראשון היית בתל אביב:אממ 11/7 הייתי בחיפה:התחילת השנה ספטמבר התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:היום

בא לי לענות על משו../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

שם מלא
מיכללל משו
כינוי של חברים
חיחי יש מלאן גיל
13 ו3 חודשים כמעט
מקום מגורים
ת"א סטרייט/גיי/ביי
סטרייטית (אני מקווה שזה מה שאני חושבת ולע משו אחר
) אתה צמחוני
לא אתה טבעוני
לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך
חום אוהב אותו
כע
אי פעם צבעת אותו
אם כן לאיזה צבעים
לא צבעתי חיחיחי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי
אמממ די מתולתל אוהב את זה
בערך מה צבע העיניים שלך
חום אוהב אותו
כן.. פשוט אם היה לי כחול או ירוק זה לע היה מתאים לי אני חושבת
מה צבע העור שלך
צבע גוף מן הסתם
בן כמה אבא
42 נראלי חחח כמה אחים
קרצייה אחת בבית
אוהב את המשפחה
כע פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב: אמממ כחול וסגול
צבע שנוא: כתום אוהב את עצמך
כע
חושב שאתה בנאדם יפה
נו מזה השאלות האללה
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות
אמממממ לאדעת.. אם אני יגיד זה סתם ישמע שאני שחצנית ואני לע אז לע נענה על השאלה
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה
תשאלו אותם
עברת פעם על החוק
לאדעת
איך
^ גנבת פעם
אתה נוהג לעשן
(סיגריות) כמה
לא אתה לוקח ריטלין
שזה..
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע
אמממ לא אתה דתי/מסורתי/חילוני
מתנחל
לא כמה קומות בבית
אממ אני גרה בבניין
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך
^ באיזה חדר אתה נמצא עכשיו
בחדר שליי
כמה מחשבים יש בבית
2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אתם בטוחייייים שאתם רוצים לדעת
שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת
ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר
הרבה
למה דווקא אותו/ה
כי ככה
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)
טובה מאוד (לע מצויינת.. טובה מאוד
יש הבדלון חחח) מחכה לשנה הבאה
אממממ שיגמר החופש.. לאט לאט
מה מיקצועות ההרחבה שלך
כמה יח"ל מתמטיקה
חיחי אני כולה עולהה ל-ח' כמה יח"ל אנגלית
כנ"ל עשית בגרויות השנה
במה
לעעע עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה
אותו בצפר שהייתי בו השנה
יש תיכנונים לחופש
אמממממ בערך
זוגיות..
אני מדלגת על זה כי אין לי כ"כ מה לענות שם
סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו)
כנ"ל
הפעם האחרונה ש..
אכלת: אמממממ מתיישו בערב.. שתית: לפני כמה דקות
השתכרת: לאדעת
הקאת: מללאא זמן שמעת דיסק: כנ"ללל איזה דיסק
^ צרוב
^ מה שמעת לפני הדיסק הזה
^ היית בהופעה: הייתי אמורה ללכת למירי מסיקה להופעה אבל נגמרו הכרטיסים/: פעם אחרונה היה מה שהיה בפארק הירקון על אהוד מנור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמממ אתמול נראלי היית בתל אביב: אני גרה פע
הייתי בחיפה: המוווווון התקשרת למישהו: אמממממ אתמול
בעיקר מתקשרים אליי חח
התקשרו אלייך: לפני כמה שעות

למעלה