שאלון לון

שאלון לון

שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? בן כמה אבא? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? זוגיות.. יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך:

שאלוןן...

שם מלא: שיר כינוי של חברים:מלכה גיל:14 מקום מגורים:כפ"ס סטרייט/גיי/ביי:לא
אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום קצת בהיר אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק.. אם אפשר לקרוא לזה ככה אוהב את זה?אממ לא ממש משנה לי מה צבע העיניים שלך?ירוק אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לבן... בעעע בן כמה אבא?47 כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?אממ כן פירסינג:באוזניים חח קעקועים:לא ולא יהיה צבע אהוב:שחור לבן אדום כחול צבע שנוא:אין ממש אוהב את עצמך?שונאת שאלות כאלהה חושב שאתה בנאדם יפה? ^^^ מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?אממ העיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?זה מה שאומרים לי לא יודעת אם באמת מתכוונים לזה עברת פעם על החוק?אמממ כן חחח איך?עברתי באדום גנבת פעם?כמה פעמים מקיסוק בכיתה ה' אבל לא עושה את זה יותר אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?פעם עישנתי איזה 5 ביום ככה והפסקתי אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אבל צכה להתחיל לקחת ברזל אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?סלון כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:וואי.. לא כדאי שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?כולםםם למה דווקא אותו/ה?כדי שלא יהיה יותר בצפר!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מבחינת לימודים?? אממ.. בסדדדררר... מחכה לשנה הבאה?רק לראות את כולם מה מיקצועות ההרחבה שלך?בנתיים עוד אין כמה יח"ל מתמטיקה?לא התחלתי בגרויות כמה יח"ל אנגלית?^^^^ עשית בגרויות השנה? במה?^^^^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?כמו השנה יש תיכנונים לחופש?המון המון המון... עוד זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?אפחד כמה מתוכם היו רציניים?^ מתי היה האחרון:. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?לא הייתה למה ניפרדתם?^ בגדו בך פעם?. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני?. אם לא, איך נודע להם?. סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?תחתתת ועיניים ושפתיים.. ולמי שיש קוביות בבטן האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?אממ לא חושבתת האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?כן אבל לא צרפתית רק בפה האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא כי לא היה הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני 5 דקות שתית:שעה ככה השתכרת:ביום האחרון של הלימודים ללא ממש השתכרתי אבל בקושי זוכרת משו הקאת:לפני שבוע ככה כשראיתי סרטונים דוחים שהורגים בעלי חיים בשביל מעילים!! שמעת דיסק:לפני שבוע בערך.. פחות אולי איזה דיסק?נאוו דאנס צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכרת היית בהופעה:בכיתה ו' חח אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני כמה חודשים היית בתל אביב:שלשום הייתי בחיפה:לפני שנה התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:היום

אהבתיייייייי ../images/Emo9.gif

שם מלא: מור אראנה כינוי של חברים: פינקי, פינוקי גיל:21 מקום מגורים:ת"א סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?הייתי פעם מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לאאאא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כל הצבעים שאת לא חושבת עליהם השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?נייס... לפעמים מעצבן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?מאוד מה צבע העור שלך?בהיר בן כמה אבא?46 חחחח כמה אחים?4 אוהב את המשפחה?מאוד פירסינג:עכשיו בשפה ובפופיק קעקועים:3 צבע אהוב:סגול צבע שנוא:כתום
אוהב את עצמך?חולה עליי
חושב שאתה בנאדם יפה? כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את הבטן שלי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? הכל בעיניי המתבונן עברת פעם על החוק?כן איך?סמים
גנבת פעם?כן, מסטיק חחחח אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? הרבה.... אתה לוקח ריטלין?חחחחחחחח אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לאא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל? חחחחחחח לא כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?5 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: חחחחחח כשחזרתי מטבריה,, בגיל 14, לא היה מקום באוטובוס אז ישבתי על הריצפה, במשך הנסיעה הנבג דפק עצירה, עפתי מהסוף להתחלה בגילגולים חחחח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?יב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את כולן... חחח למה דווקא אותו/ה?אמממ... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?גרועה מחכה לשנה הבאה?לא מפריע לי מה מיקצועות ההרחבה שלך?בזמנו- שיווק כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?4 עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לא אלמד, סיימתי יש תיכנונים לחופש?אני בחופש כבר שנה
זוגיות.. יש חבר/ה?כן היית מאוהב?כן בכמה אנשים?המון היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כן כמה בני זוג היו לכם?הרבה כמה מתוכם היו רציניים?הרבה מתי היה האחרון?עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?3 שנים למה ניפרדתם?נמאס בגדו בך פעם?לא ידוע היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?כן
הם ידעו אחד על השני?לא אם לא, איך נודע להם?לא נודע
סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?כפות ידיים, טוסיק, עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?אממ.. כן
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כן האם אמא נכנסה פעם באמצע?חחחחחח לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני חצי שעה שתית:עכשיו השתכרת:לפני הרבה זמן הקאת:כשהייתי חולה, לפני שבועיים
שמעת דיסק:דיסק שלם? לא יודעת איזה דיסק? נממ.. נממ.. צרוב?אמממ... מה שמעת לפני הדיסק הזה?מה נסגר? חחחחח היית בהופעה:ממש ממש ממש מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:היום הייתי בחיפה:לפני חודש התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:היום

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

שם מלא:יונית כינוי של חברים:לאדעת גיל:14.5 מקום מגורים:חור ליד כפ"ס סטרייט/גיי/ביי:לא אתה צמחוני?יאפ אתה טבעוני?בקטנה מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום-שחור אוהב אותו?כע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? נופ השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי-מתולתל אוהב את זה?לא ממש מה צבע העיניים שלך?חום-דבש אוהב אותו?נחמד מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא?44 נראה לי
כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? יאפ פירסינג: אין
קעקועים: אין צבע אהוב: שחור כחול וסגול צבע שנוא: אדום אוהב את עצמך? נראה לי חושב שאתה בנאדם יפה? אולי מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לאדעת חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אומרים אולי משקרים לאדעת..חחחחח... עברת פעם על החוק? לע איך? גנבת פעם? אולי,לא שזכור לי.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נופ אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לע אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי מתנחל? לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מחשב כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עזבו בואו נמשיך..חחח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם,דהה למה דווקא אותו/ה? כולם זונותת
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה מחכה לשנה הבאה? כע,לא בשביל הלימודים. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? לא ממש זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כע בכמה אנשים? 1 נראה לי היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?2 מתי היה האחרון? לא זוכרת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחודש למה ניפרדתם? מה עוד? בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים ועיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נופ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש..: אכלת: ב7 נראה לי... שתית: לא זוכרת השתכרת:אפעם הקאת: לא זוכרת..זה היה מזמןן.. שמעת דיסק:לפני משו כמו שעה איזה דיסק? "תתנו לו צ'אנס" צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? אממ לא זוכרת היית בהופעה: וואי לאדעת מזמןן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יום רביעי =) היית בתל אביב:לא זוכרת
הייתי בחיפה: פסח
התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: היום

עונה :)

שם מלא:הגר... כינוי של חברים: האגיס (כמו החיתולים..) גיל: עוד מעט 18. מקום מגורים: פה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? הייתי פעם. אתה טבעוני? אכן כן
. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה. אוהב אותו? בערך... אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור, כחול, ירוק וסגול. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? כן. מה צבע העור שלך? לבן. בן כמה אבא? לא יודעת
. אולי 50... כמה אחים?2 אוהב את המשפחה? תלוי... פירסינג: היה לברט. אין כבר. קעקועים: עוד לא... צבע אהוב: כחול ושחור. צבע שנוא: אדום. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? תשאלי אותם, לא אותי.. עברת פעם על החוק? כן
. איך?
גנבת פעם? חס וחלילה. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? לא... כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית?5. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא זוכרת... שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? יב'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יש לנו מורה בבצפר שמטריד מינית תלמידות, אותו הייתי מפטרת. למה דווקא אותו/ה? אמ, לא ברור? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה. מחכה לשנה הבאה? לא. פיכסה צבא. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה וכימיה. כמה יח"ל מתמטיקה? 5. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? בהכל
. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני לא
. יש תיכנונים לחופש? לישון
. זוגיות.. אני אדלג לי באנלגנטיות על הקטע הזה
. סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? בטן, יד, תחת...
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? נופ. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? נופ. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? נופ. האם התנשקת עם בן מינך? נופ. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נופ. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? נופ. האם אמא נכנסה פעם באמצע? נופ. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה. שתית: גם כן לפני שעה. השתכרת: יום העצמאות נראה לי... הקאת: מזמן.. שמעת דיסק: עכשיו. איזה דיסק? האנשים החדשים של עברי ךידר צרוב? חס וחלילה. מה שמעת לפני הדיסק הזה? עומד על נייר של אביתר בנאי. היית בהופעה: ביום רביעי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת. היית בתל אביב: ביום חמישי. הייתי בחיפה: אמ..אף פעם? התקשרת למישהו: לפני שעה. התקשרו אלייך: לפני חצי שעה. זהו?
. טוב, במילא אף אחד לא קורא את זה...

עונה

שם מלא: עומר ושם משפחה נשאר חסוי כינוי של חברים: הם קוראים לי "עומרע/עומרצ'וק/עומרוש גיל:12 ו3 חודשים... מקום מגורים: חור נידח בדרום הארץ סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? חס וחסה! אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה כמעט שחור אוהב אותו? מאוד =) אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? לפעמים ככה לפעמים ככה ולפעמים ככה..חחח אוהב את זה? כע מאוד =) הוא משנה את עצמו לפי החשק וזה גיוון וזה. מה צבע העיניים שלך? חום.. אוהב אותו? כע, למרות שהוא רגיל.. מה צבע העור שלך? רגיל כזה.. בן כמה אבא? 47 כמה אחים? 2 אחיות גדולות ממני אוהב את המשפחה? מ-א-ו-ד פירסינג: אין אבל אני רוצה בשפה התחתונה ובסחוס של האוזן..שכחתי איך קוראים לזה. קעקועים: אין אבל אם יהיו אני רוצה או על הקרסול או על העורף או במחשוף או בחלק הפנימי של הזרוע צבע אהוב: יש 4! שחור,סגול,כתום וירוק צבע שנוא: ורוד וצהוב..בעע אוהב את עצמך? במידה הנכונה..לא שונאת את עצמי ולא אוהבת את עצמי יותר מדי. חושב שאתה בנאדם יפה? מבחינות מסויימות.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, עיניים ושדיים{מסמיקה} חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אמ..אני לא אוהבת להחליט בשביל אחרים. עברת פעם על החוק? לא =) איך? גנבת פעם? לא =) אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לאאאאא! בחיים לא. אתה לוקח ריטלין? לא, אבל חברים שלי המליצו לי{יותר מדי היפראקטיבית ותזזיתית} אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא...אבל פעם בחודש למשך 5-6 ימים אני לוקחת אדוויל...אם אתם מבינים למה אני מתכוונת אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? בבתים של חברות נחשב? כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי =) כמה מחשבים יש בבית? אממ...5..לפטופ לאבא,מחשב לאמא,מחשב לאחות הגדולה, מחשב לאחות האמצעית ומחשב לי =) ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שלחתי שרשרת אס.אמ.אסים למספר שהייתי בטוחה שהוא של חברה שלי..והתלוננתי שכואבת לי הבטן בגלל המחזור..יום למחרת איזה ילד אחד אומר לי "נו עומר מה עם הבטן????????" התבלבלתי במספרים מסתבר =/ שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ו' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אם היו מציעים לי להיות לימור לבנת בתחילת השנה הייתי מפטרת ת'מורה להנדסה..אבל אני עוברת בצפר שנה הבאה אז היא לא מזיזה לי למה דווקא אותו/ה? כי היא מעצבנת! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבירה. מחכה לשנה הבאה? מאודדדד מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין אין כמה יח"ל מתמטיקה? כנ"ל כמה יח"ל אנגלית? כנ"ל....אבל המורה שלי לאנגלית בבצפר אמרה לי שאני אעשה הכי הרבה יחידות..חח אני בריטית הולך לי טוב באנגלית. עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? חטיבת בינתיים ע"ש אורט רבין יש תיכנונים לחופש? שינה...וביום ב' אני הולכת לישון אצל סבתא שלי זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? אהא.. בכמה אנשים? 2 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חח לאיזה סיפוק מיני אפשר להגיע עם בנזוג בגיל 12? כמה בני זוג היו לכם? 7. כמה מתוכם היו רציניים? 2. מתי היה האחרון? עד לפני שבועיים ממחר. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? האחרונה... למה ניפרדתם? הוא זרק אותי כי מישו סיכסך וסיפר לו שקרים.. בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא...אבל האקס מאמין שכן..כי מישו סיפר לו שהייתי חברה שלו ושל עוד מישו בו זמנית =/ וזה לא נכון! הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שיער ועיניים... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אממ..עדיין לא עשיתי סקס..ואני מעדיפה שהפעם הראשונה שלי תהיה בלי מכות..אבל האמת, זה די מעניין אותי התחום{לא שאני מבינה כ"כ הרבה..אבל זה נשמע מגניב} האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא o_O האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? אהא =) תראו איך הדור החדש מתקדם =/ האם התנשקת עם בן מינך? בלחי..חח האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לאאא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? איכס לא! דבר ראשון- שאני אעשה את זה זה יהיה במיטה וכד', דבר שני-איכס מה אני שרלילה? האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחחחחח..לא הייתה אפילו התחלה..ואמא לא תכנס אני מקווה הפעם האחרונה ש..: אכלת: בסביבות 8:00... שתית: לפני כמה דק'. השתכרת: לא השתכרתי..עדיין ^~ הקאת: פשש לפני מלא זמן שמעת דיסק: לפני איזה שבועיים איזה דיסק? אוסף שירים של לד זפלין שצרבתי.. צרוב? חח כע מה שמעת לפני הדיסק הזה? שירים במחשב..של פינק פלויד היית בהופעה: בפסח של שנה שעברה..במורדים =/ בלעכס... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: ב30/6... הייתי בחיפה: פשש לפני מלאאאאאא זמן התקשרת למישהו: היום ב5:00 בערך התקשרו אלייך: היום ב10 בערך

MikeY fReAk

New member
נמנמנמנמ.../images/Emo79.gif

שם מלא: בשבילכם-אודליה. כינוי של חברים: דלוש/דלית/יש עוד מלא.:p גיל: 14.6 מקום מגורים: י-ם סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו?כה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כה, אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? קצת גלי, אבל בעיקרון חלק.. אוהב את זה? כה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כה מה צבע העור שלך? לבן בן כמה אבא? וואו. 50 ומשהו. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? מממ ככה. כל אחד פסיכי יותר מהשני
פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כתום-ירוק בהיר-שחור צבע שנוא: צהוב-חום-אפור אוהב את עצמך? במידה חושב שאתה בנאדם יפה? ככה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? הם כל הזמן אומרים את זה:X (חנפנים!:p) עברת פעם על החוק? מן הסתם. איך? נערף? גנבת פעם? כן, אבל רק כשהייתי ממש קטנה
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשנת. פוי! אתה לוקח ריטלין? אני אמורה לקחת. אבל..זין. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? לא דתית ולא מסורתית ולא חילונית. הכי באמצע שיש! מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 4/5, 3 פעילים ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אמממ שכחתי טקסט מול כל בצפרP: שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ספורט למה דווקא אותו/ה? כי היא חסרת תועלת איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? אמממ היא היתה די סבירה ומתחילתה באתי בהרגשה של 'יאללה.. עודמעט מתחיל החופש הגדול', אז היא עברה די מהר.. מחכה לשנה הבאה? לא כל כך. מה מיקצועות ההרחבה שלך? עוד לא החלטתי, אני חושבת על ספרות. או היסטוריה. אבל נראה. כמה יח"ל מתמטיקה? אני אעשה 3. גם ההקבצה שאני הייתי/בה מובילה ל3 יחידות. כמה יח"ל אנגלית? או 4 או 5. אני יכולה לעשות 5 אם ארצה, אני יודעת. אבל אני עצלנית רצח. עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? לצערי באותו בצפר דתי מסריח. יש תיכנונים לחופש? היום אני אהיה בניצנים. מידי פעם לצאת, קצת לעבוד אצל אבא, להתבטל המון. חלק מהחופשה זה גם לנוח, לא חייבים לעשות כל הזמן דברים. זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? לפחות 1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 1 כמה מתוכם היו רציניים? אממP: מתי היה האחרון? וואי. לפני יותר משנה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשP: למה ניפרדתם? כי המרחק עשה את שלו. בגדו בך פעם? הממ. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? ידיים. צוואר? נערף>< האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? אני קטינה, מה;[ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לאP: האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא!!:S הפעם האחרונה ש..: אכלת: הרגע שתית: מממ לפני שהלכתי לנסות לישון.. השתכרת: אפעם הקאת: יותר משנתיים שמעת דיסק: אמממ בדרך לרופא שיניים. איזה דיסק? פצעים ונשיקות של מוניקה צרוב? חס וחלילה! אני לא צורבת, אצלי הכל-הכל-הכל חוקי. מה שמעת לפני הדיסק הזה? מי זוכר. היית בהופעה: וואי. אממ. אחת ההופעות בבית החייל. ה24 ל5? משו כזה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אמממ לדורונוש היית בתל אביב: באותו תאריך של ההופעה בבית החייל. בכולופן, היום אני נוסעת לת"א.. הייתי בחיפה: ווואאאאאאאאווווווו ממש מזמן!! יותר משנה התקשרת למישהו: אני יותר בקטע של סמסים..אז לוזוכרת.. התקשרו אלייך: כנ"ל..

noa131

New member
שלי

שם מלא: נועה ויזל כינוי של חברים: ויזל גיל: כמעט 14 מקום מגורים: ירושלים סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פסים בלונדינים ואדומים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? הייתי רוצה חלק אבל אני לא מתלוננת מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? הייתי מעדיפה ירוק או כחול מה צבע העור שלך? בהיר בן כמה אבא? 47 כמעט 48 כמה אחים? 1 וחצי בדרך אוהב את המשפחה? כן פירסינג: רק עגילים אבל רוצה לעשות אינדאסטריאל קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: צהוב וורוד אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? בערך.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאדעת... עברת פעם על החוק?נראה לי איך? לאדעת.. אבל בטוח עשיתי משהו לא? גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא.. רק פעם-פעמיים מול ההורים שלי אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לאדעת שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם למה דווקא אותו/ה? כי הם מורים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין לי כמה יח"ל מתמטיקה? אין לי כמה יח"ל אנגלית? אין לי עשית בגרויות השנה? במה? לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר שלמדתי בו השנה יש תיכנונים לחופש? לא זוגיות.. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 3 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם?1 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון?מזמן מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? כי הוא עיצבן אותי בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? לא אם לא, איך נודע להם? לא הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 5 שעות שתית: לפני שעה השתכרת: אפעם הקאת: מזמן שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? still not getting any של simple plan צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? עוד דיסק- good charlotte היית בהופעה: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: לפני חודש חודשיים הייתי בחיפה:אם הייתי זה היה מזמן התקשרת למישהו:בערב התקשרו אלייך:בערב

OoOYardenOoO

New member
עונה../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

חח..אוהבת את השאלונים שלך
שם מלא:ירדן --- כינוי של חברים: ירדניק גיל: 11 וחצי מקום מגורים: ישראל! סטרייט/גיי/ביי: סטרייט!! אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? אני אוכלת הכל
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום מאוד כהה אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי.. אוהב את זה? לא..
מה צבע העיניים שלך? חום מאוד כהה אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? צבע עור בן כמה אבא? כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: באוזניים קעקועים: אין צבע אהוב: וורוד וסגול צבע שנוא: ירוק אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? אני בסדר.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אבא ואמא כן
עברת פעם על החוק? לא איך? כנ"ל
גנבת פעם? כן..קלפים של המורדים מחברה שלי
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא!!! אתה לוקח ריטלין? לאאאאאאאאאא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לאא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא!! כמה קומות בבית? 3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 3 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:-- שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ה' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? רעיה!!! למה דווקא אותו/ה? כי היא רעה!!!! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מצוינת!!
מחכה לשנה הבאה? כןןןןןןן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני לא מרחיבה..אני עדיין ביסודי... כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? יסודייייי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? גורדון שולטטט!!! יש תיכנונים לחופש? לא... זוגיות.. יש חבר/ה? כן היית מאוהב? כן בכמה אנשים? לא יודעת.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא!!!! כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? עכשיו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודש וחצי למה ניפרדתם? לא ניפרדנו בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? -- אם לא, איך נודע להם? ------------------------- סטיות- לא עונה!!
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה שתית: אתמול השתכרת: אף פעם הקאת: שנה שעברה שמעת דיסק: מזמן איזה דיסק? גרין דיי צרוב? כן מה שמעת לפני הדיסק הזה? פינת אור..כשהייתי יותר קטנה.. היית בהופעה: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: מזמן היית בתל אביב: ממש מזמן הייתי בחיפה: לפני שנתיים!!!! התקשרת למישהו: לפני שעה.. התקשרו אלייך:אממ...אתמול

Thade

New member
שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם מלא: דריה. כינוי של חברים: אין. גיל: 14 ושבעה חודשים. מקום מגורים: ראשון לציון. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? איכ,לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני. אוהב אותו? כן. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? כן. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? כן. מה צבע העור שלך? לבן-חיוור. בן כמה אבא? 36 כמה אחים? 0 אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: אין. קעקועים: אין,בינתיים. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: ורוד. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? אפשר לומר שכן... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת. עברת פעם על החוק? כן. איך? בהרבה דרכים... גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 4. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 4. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שלי. כמה מחשבים יש בבית? 2. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: היו כל כך הרבה,שאני לא מצליחה לבחור רק אחת. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי למתמטיקה. למה דווקא אותו/ה? כי היא כלבה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה ביותר. מחכה לשנה הבאה? בערך. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין,אני עדיין בחטיבה. כמה יח"ל מתמטיקה? כנ''ל. כמה יח"ל אנגלית? כנ''ל. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותה חט''ב. יש תיכנונים לחופש? כן. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא. בכמה אנשים? 0 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? לא היה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא הייתה. למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? לא היו. אם לא, איך נודע להם? - סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אין ממש משהו שמושך אותי במין השני, אני פשוט אוהבת "טייפ" מסוים,ואני דבקה בו. (למי שבאמת סקרן: אני אוהבת בנים גבוהים,חיוורים,רזים,עם הרבה קעקועים,מוהיקן ומבטא בריטי). האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא נראה לי. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יאק,לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 4 שעות. שתית: לפני כמה דקות. השתכרת: אף פעם. הקאת: לפני חודשיים,בערך. שמעת דיסק: לא זוכרת. איזה דיסק? כנ''ל. צרוב? בטוח לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. היית בהופעה: אף פעם. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם. היית בתל אביב: לפני כמה ימים. הייתי בחיפה: אף פעם. התקשרת למישהו: לפני חצי שעה,בערך. התקשרו אלייך: לא זוכרת.

מתוקה777

New member
עונה...0

שם מלא:מור כינוי של חברים:שם המשפחה גיל:15 וחצי מקום מגורים:- סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?לא בהיר ולא כהה באמצע בן כמה אבא?50 כמה אחים?2 אחיות ואח אוהב את המשפחה?כן פירסינג:נזם באף קעקועים:אין צבע אהוב:צהוב צבע שנוא:אפור אוהב את עצמך?כן לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? כן, נחמדה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?שפתיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא אכפת לי מה הם חושבים עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כוח לזה עכשיו שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אילנה למה דווקא אותו/ה?כי היא מעצבנת אני שונאת אותה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?- כמה יח"ל מתמטיקה?לא יודעת כמה כמה יח"ל אנגלית?לא יודעת כמה עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?- יש תיכנונים לחופש?כן זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?1 היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא כמה בני זוג היו לכם?2 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?לפני שנה וחצי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?8 חודים למה ניפרדתם?לא הלך ביננו בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות.. (מצטערת אם מישהו נרתע, זה בא עם השאלון, לא אני כתבתי אותו) מה הכי מושך אותך בבן המין השני?האשיות השונה שלהם האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לא האם אמא נכנסה פעם באמצע?לא פאק אני רק בת 15 מה אתם מצפים ממני חחח :) הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני רבע שעה שתית:אתמול השתכרת:לפני שבוע הקאת:לפני חודש שמעת דיסק:לפני חודשיים איזה דיסק?לינקין פארק צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?דיסק אחר היית בהופעה:אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני שנה וחצי היית בתל אביב:לפני יומיים הייתי בחיפה:לפני הרבה זמן התקשרת למישהו:אתמול התקשרו אלייך:אתמול

בלבוש1

New member
../images/Emo3.gifעונה!!

שם מלא: ענבל --
כינוי של חברים:ענבליק גיל:11 וחצי מקום מגורים:-- סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?אני אוכלת הכול! מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור! אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?שחורות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? לא בהיר ולא כהה
כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן!
פירסינג:לא
קעקועים:לא צבע אהוב:כתום ואדום
צבע שנוא:ורוד מסטיק
אוהב את עצמך?יה! חושב שאתה בנאדם יפה?כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את האף.. הוא חמוד! חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כן עברת פעם על החוק?כן
איך?הייתי קטנה אז גנבתי צעצועים מחברות
גנבת פעם?כנ"ל אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא!!!!!!!!!!!!
אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?מסורתי מתנחל?אה-אה.. נראה לכם?! כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?אני בפינת מחשב.. זה בסלון
כמה מחשבים יש בבית?2 ועוד מעט 3
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: ככה: אמא שלי מורה.. ויש לה תלמיד שקוראים לו אסף וגם לי יש אח שקוראים לו אסף.. אזז הטלפון צלצל ואני עניתי: אני: "הלו?" האיש מהצד השני: "שלום, אפשר את מירה?"(אמא שלי) אני: "מי זה?" האיש מהצד השני: "אסף" אז אני בטיפשותי חשבתי שזה אח שלי והתחלתי להגיד לו כל מיני דברים כאילו הוא אח שלי.. בסוף הבאתי לו את אמא שלי והיא גילתה שזה תלמיד שלה..
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ה'! אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?רעיה! חח למה דווקא אותו/ה?כי אני לא אוהבת אותה
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מצוינת
מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?אני עדיין ביסודי כמה יח"ל מתמטיקה?-- כמה יח"ל אנגלית?-- עשית בגרויות השנה? במה?--- באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?גורדון השולט! יש תיכנונים לחופש?כן! זוגיות.. יש חבר/ה?לא היית מאוהב?כן בכמה אנשים?-- היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא!!
כמה בני זוג היו לכם?3 כמה מתוכם היו רציניים?1 מתי היה האחרון?השנה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?5 חודשים למה ניפרדתם?-- בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא!! הם ידעו אחד על השני?-- אם לא, איך נודע להם?-------- סטיות.. איכס!! דוחה!! לא עונה!!
הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני כמה דקות! שתית:לא זוכרת השתכרת:--- הקאת:מזמן שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?-- צרוב?-- מה שמעת לפני הדיסק הזה?-- היית בהופעה:לפני קצת זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:מזמןןןן היית בתל אביב:לפני קצת זמן הייתי בחיפה:מזמן! התקשרת למישהו:לפני כמה דקות ממש
התקשרו אלייך:אתמול זהו!
שאלון יפה! בה ביי מענבליק

Sheygets16

New member
:X

שם מלא: נטע. כינוי של חברים: נטוש? גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: אי-שם. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית :] אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום ג'יפתי. אוהב אותו? לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? הוא תמיד צבוע, כרגע לשחור. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי. אוהב את זה? בהחלט. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? אין לי בעיה איתו. מה צבע העור שלך? שחום, עור של מרוקאית. בן כמה אבא? 43 נראהלי. כמה אחים? שתי אחיות. אוהב את המשפחה? שורדת :] פירסינג: יש נזם, באף. קעקועים: אין. צבע אהוב: שחור. צבע שנוא: זהב. אוהב את עצמך? לפעמים. חושב שאתה בנאדם יפה? כנ"ל. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש כאלה ויש כאלה. עברת פעם על החוק? כן.. איך? מהזה משנה?
גנבת פעם? אמ.. כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן
5-10 סיגריות ביום. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כן. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? 3. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בשום חדר. כמה מחשבים יש בבית? 1. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: התרסקתי בניצנים :] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה שלי להיסטוריה
למה דווקא אותו/ה? הוא עיצבן אותי כ"כ לפני הבגרות. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות וסוציו\פסיכו. כמה יח"ל מתמטיקה? 4. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? כן, ארבע בגרויות. [היסטוריה, לשון, מתמ' ואומנות] באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו ביצפר שלמדתי השנה. יש תיכנונים לחופש? בעיקר הופעות ואילת. זוגיות.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? אממ, כן. בכמה אנשים? 1. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? מעל 10. כמה מתוכם היו רציניים? 2-3. מתי היה האחרון? חודש. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? כמה חודשים. למה ניפרדתם? בעיות. בגדו בך פעם? כן. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. הם ידעו אחד על השני? לא. אם לא, איך נודע להם? זה אמור להיות אם כן. סטיות.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? שפתיים וגוף. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? זה יכול להיות חביב. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? עוד לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא חח האם התנשקת עם בן מינך? כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? הגדר אקט מיני. האם אמא נכנסה פעם באמצע? אמא שלו. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה. שתית: אתמול בערב נראה לי. השתכרת: שנה+ הקאת: בפסח. שמעת דיסק: אהמ.. אתמול. איזה דיסק? נימרוד שיקלר
צרוב? לא
מה שמעת לפני הדיסק הזה? מי זוכר? היית בהופעה: בניצנים, ביום רביעי, עברי לידר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: הלילה. היית בתל אביב: לא זוכרת כבר. הייתי בחיפה: שנים :] התקשרת למישהו: בלילה. התקשרו אלייך: גם.

למעלה