שאלון לון לון
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתבע את בן אפלק על זה שיש לו אוסקר!!!
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? what ever 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? השוקולד של וולד דיסני עם משהו זוכר... 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר יותר טוב, הסי היה 16 שעות אבל זה היה בטיול במזרח 5. באיזה צבע הפוני שלך? כסף! ברור לא??
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? enjoy the silence 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מגניב אם זה בצורה של חוטיני.
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? למה נעלי ספורט?? יש עדיין אנשים שנועלים נעלי ספורט? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? רק עם אלוהים יבקש אישית 11. האם יצא לך לשבור קיר? האמת שכן זה סיפור מצחיק.
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מתקשרת עם דברים דוממים
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מי הולך לסופר?? איפה זה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? מההההה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בוודאי ולאיזה שתרצו
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? עופר שכטר 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ???????????????????? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? איזה בעסה אבל אחלה ארוחה.... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את אבשלום קןר 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כאילו שמישהו באמת הלך לבדוק. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? למה פסנתר אפשר להפיל. אבל פיל אי אפשר לפסנתר? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אז הם יהפכו להיות ירודים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? קלמר??? כל כך 80s 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? בטח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? לפחות 5 גברים חסונים,קונדומים, תחתונים להחלפה ואת החתולה שלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את בריאן מהכי גאים שיש 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בניו זילנד כי הם מתים שם משעמום. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שוב?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הערב 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השער יש לי יותר מידי קצבות מפוצלים. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ספר לא עושה קולות (מה את משוגעת?) 34. מה היה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הייתי בכת הסטן 36. האם אתה חבר בכת השטן? !?!?!?!?!?! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את פרדי קרוגר 38. האם אתה אלוהים? יש מצב 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא, גם אני לא, וגם אני לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה פנטה הוציאו את פנטה שוקטה אני חושבת שזה יותר חשוב לסדר הציבורי. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט תפוח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? את מי לא??? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אני ומייקל לא מדברים יותר מאז באמת! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? סוף סוף 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ממש לא אבל את החזה אפשר??. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ???????????????????????
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתבע את בן אפלק על זה שיש לו אוסקר!!!