שאלון לון לון

taltalros

New member
שאלון לון לון

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתבע את בן אפלק על זה שיש לו אוסקר!!!
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? what ever 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? השוקולד של וולד דיסני עם משהו זוכר... 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר יותר טוב, הסי היה 16 שעות אבל זה היה בטיול במזרח 5. באיזה צבע הפוני שלך? כסף! ברור לא??
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? enjoy the silence 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מגניב אם זה בצורה של חוטיני.
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? למה נעלי ספורט?? יש עדיין אנשים שנועלים נעלי ספורט? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? רק עם אלוהים יבקש אישית 11. האם יצא לך לשבור קיר? האמת שכן זה סיפור מצחיק.
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני מתקשרת עם דברים דוממים
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מי הולך לסופר?? איפה זה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? מההההה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? בוודאי ולאיזה שתרצו
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? עופר שכטר 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ???????????????????? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? איזה בעסה אבל אחלה ארוחה.... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? את אבשלום קןר 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כאילו שמישהו באמת הלך לבדוק. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? למה פסנתר אפשר להפיל. אבל פיל אי אפשר לפסנתר? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אז הם יהפכו להיות ירודים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? קלמר??? כל כך 80s 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? בטח 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? לפחות 5 גברים חסונים,קונדומים, תחתונים להחלפה ואת החתולה שלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את בריאן מהכי גאים שיש 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בניו זילנד כי הם מתים שם משעמום. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שוב?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הערב 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את השער יש לי יותר מידי קצבות מפוצלים. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ספר לא עושה קולות (מה את משוגעת?) 34. מה היה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הייתי בכת הסטן 36. האם אתה חבר בכת השטן? !?!?!?!?!?! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את פרדי קרוגר 38. האם אתה אלוהים? יש מצב 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא, גם אני לא, וגם אני לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? למה פנטה הוציאו את פנטה שוקטה אני חושבת שזה יותר חשוב לסדר הציבורי. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט תפוח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? את מי לא??? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אני ומייקל לא מדברים יותר מאז באמת! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? סוף סוף 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ממש לא אבל את החזה אפשר??. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ???????????????????????

taltalros

New member
המשך...................שאלון לון

51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? סבתה שך השכנים 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?באטמן 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? וואו שיגעון???? 54. על מה אתה חושב כרגע? צנטריפוגה זאת מילה מצחיקה ויש מילה כזאת! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? הולכת הביתה לישון 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? גורג מייקל סיפור ארוך 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אומר לו שלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? להרבב הכל ולזרוק לפח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? מי צריל להוכיח?? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בפנטזיה זה יהיה עופר שכטר המציאות אבא???????????
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נהדר!!!!!! 62. מה עושה לך את זה? תוכניות של הומואים גראס ושוקולד 63. מה זה היפי? ככה פעם קראו להומואים שמעשנים גראס ואכלים יותר מידי שוקולד. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? בטח לעצמי!!! 65. מה היית בגלגול הקודם? מושלמת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מושלמת למה להתעסק עם שלמות??? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פוסטר של פרדי קרוגר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא ממש לא כי אני לא אדם רע. 69. האם אתה בעד אונס דובים? בכיף שיהיה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שום בצל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני לא חולה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קרח דאאאאאאאאאאא 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן הוא עבר לגור פעם בחניה של הבית שלי 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה ודובון איכפת לי? דוב אכפת לי כי הוא לא אמיתי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? על תנך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את הבוס שלי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתעבד 78. על מה תקבל פרס נובל? על געונות יתר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא כי אני לא ירוקה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הירוק כי הוא הומו והומואים עושים לי את זה. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? טוב מי שלא יודע הייקס הם קבוצת הכדורגל של הולנד...פגשתי אותם ואחד שם בשם דן היה מאוד חתייך ואמרתי חברה שלי מה הייתי רוצה לעשות לו ממש לידו כי חשבתי הוא לא יודע עברית .. שני אחרי שאמרתי את זה שרציתי הוא בא אלי ואמר לי תגידי איפה כאן אפשר לקנות סיגריות (בעיברית) מי היה חושב שה???? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שידור הפיילוט של טאצ עליז 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אמרתי לך 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?באטמן 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי אז 6 היה מתחלר ב4 וזה לא טוב! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי יותר כיף לאכול גור כלב דרוס. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שהמורה תוכל לראות את הציצים שלנו קופצים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? את כל מה בהעץ ירצה לדעת. 92. מה חי בעליית הגג? אחלה שיח של גאנג'ה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?snl 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מה?????????.. 96. למה מגלחים כבשים? כי ככה לא נדבק להם החרא לתחת 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ממש לא תודה אני בקטע של בנים! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.????????? 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי מתרוצצים שםפ ילדים קטנים ערומים. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני לומדת לפסיכומטרי ואני אני אעשה הכל כדי לדחות את הקץ.

היייייי...מותק..תירגעי..

מייקל לא פדופיל.. אם הטריד אותך פדופיל זה הגיע לך.. מה הקטע של כל המפגרים האלה שחושבים שמייקל אשם?!?!?!? אתם פשוט פתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאמינים לכל דבר שהתקשורת אומרת.. לעזאזללל!!!!!!!!תרדו ל]פרטים ותבינו שזה לא נכון!!!!! זה מעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

צחוק או לא צחוק...זה פוגע את יודעת.

מייקל הוא בין האנשים הכי חשובים לי למרות שאני לא מכירה אותו אישית... זה פשוט צובט כזה..מכירה תהרגשה? אנשים שאיכפת להם מאנשים והרגשות שלהם לא אומרים דברים כאלה לידם..מתוך כבוד שיש להם..

taltalros

New member
אחותי

רטאלין דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!! בפעם אחרונה שבדקתי מייקל היה במשפט לא אני !!! ואף אחד לא ממש איים על החיים שלו כדי לישון באותו חדר עם ילדים קטנים. אני הייתי אומרת לא פעם עשית את זה ונחנסתה לצרות אז למה להמשיך? נקודה למחשבה.....

כי הוא לא עשה שומדבר רע!!!!!!!!!!!!

הוא לא רואה את הפדופיליה כמעשה הגיוני,משהו אנושי..ובגלל שהוא בן אנוש ולא מסוגל לראות את זה כלא נכון..הוא רק נותן מיטה חמה(לא במובן המיני..אלא במובן האוהב)ובית לאנשים שאין להם וסתם עובדים עליו בעיניים!!פדופיל הוא בנאדם רע שלא מכבד אף אחד ולא איכפת לו מאף אחד...את יודעת כמה הוא תרם לילדים ולאנשים חולים ועניים וסתם אנשים שעבדו עליו!??!?זה כל המטומטמים האלה שמעניין אותם רק כסף!!!!!!!!! כלבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בנאדם כזה נראה לך פדופיל?!?!?!?-------->

DANGEROUS GIRL

New member
עכשיו אני יפתח ת'פה..../images/Emo105.gif

ואני לא בקטע של לריב עכשיו... מייקל באמת במשפט.. אז מהההה?? כאילו.. חשבת על זה שרוצים ממנו כסף??? כסף כסף כסף.. זה הכל בחיים... וזה שמייקל אוהב ילדים לא אומר שהוא דווקא פדופיל!! הבנאדם ילד בעצמו (בנפשו)
|! את יודעת מה.. מילא היית מכירה אותו... ולא שאני מכירה אותו אבל אני להבדיל ממך שומעת עליו מחוץ לכל העיתונים הצהובים שיש... אז תחקרי קצת תעניין... ואז ניראה מה תגידי עליו...=\ וליטל כפרע את עושה עבודה יפה חיחיחי

חחעעע כפרע עלייך מוריאלי..

אני עושה את זה בשביל מייקל
לא הייתי יכולה לחיות בעובדה שלא עשיתי את שלי בשביל להגן עליו..
גם את עושה עבודה טובה ד"א!!!

למעלה