שאלון לון לון

שאלון לון לון

כותב בלוג? יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד רגיל או אוורירי? שוקולד חלב/לבן/מריר???? איזה קליק XL? ירקות או פירות? במבה או ביסלי? לימודים כרגיל או ועדת דוברת? פורום או קומונה? שוקולד או ממתקי גומי? קיץ או חורף? שוקו או נס קפה? בית קפה או מועדון? משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? עשית עם ליל קרב פרצופים? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? זכיתם אי פעם במבצע? איזה? קראת הארי פוטר? ראית סרט כחול? התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? הקאת על מישהו? הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? חשבתם להתאבד? אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) הסוף

../images/Emo28.gifנחשו מי פה

כותב בלוג?כן יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?כן יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן מלא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?מילקשייק פירות שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב איזה קליק XL?ירוק ירקות או פירות?פירות במבה או ביסלי?במבההה לימודים כרגיל או ועדת דוברת?כרגיל פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?מממממממ שאלה מכשילה קיץ או חורף?חורף שוקו או נס קפה?שווקו בית קפה או מועדון?מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?איכס משפטים וקרמינולוגיה..משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אני הגונה עשית עם ליל קרב פרצופים?חחחחחחח נו מה דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?מה.? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כןכן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?חח כן ורצתי בפזיזות
זכיתם אי פעם במבצע?כן איזה?שכחתי אבל אני זוכרת ששזעיתי קראת הארי פוטר?לא ראית סרט כחול?
לאן הגענו.. התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא מה אני ממד הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?מה? קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן חשבתם להתאבד?כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממהא<?ך) הסוף

../images/Emo3.gifאני כתבתי ברוב כשרוני

כותב בלוג?כן יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?כן יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?שוקולד יאמי
שוקולד רגיל או אוורירי?אוורירי!!(חחח ליל...סיוע אוורירי) שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב וגם לבן איזה קליק XL?ירוק
ירקות או פירות?ירקות רולז..אבל גם פירות(נכון תפוזית?) במבה או ביסלי?שניהם אבל ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת?ועדת דוברת כי לא מבטלים בסוף תמגמה
פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?שניהם... קיץ או חורף?חורף שוקו או נס קפה?שוקו לאם
בית קפה או מועדון?בית קפה.. משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?אויש...הדברים שנמצאים בראש סדר ההתלבטויות שלי
העתיד יראה לי את הדרך נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?אני?!מה פיתאום?
עשית עם ליל קרב פרצופים?גם... דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?ודאי!אבל אלו טופ סיקרט כבר קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן
גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן..וגם קרה שהמוכרת ליד בי"ס גנבה ממנה ולא שקל לא!שקל וחצי! זכיתם אי פעם במבצע?כן איזה?2 כרטיסים לטומב ריידר 2 קראת הארי פוטר?בטח
גם רותם פו קראה ראית סרט כחול?כן...הדרדסים
התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?אני לא אבל אמא שלי זכתה בארוחת ערב ו3 ארוחות בוקר אצל קלאב הוטל כי הכלבלבים האלה...צריך לשלם שם על כל ארוחה...וליל הסדר היה נוראי ועלה הרבה אז... הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?אין ץגובה
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן..חחחחח
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?נראה לי שכן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן!האיריס הזאת!22 נקודות!!!!
חשבתם להתאבד?כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?אה ה...
הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)כן..חחח יצא הרבה.... הסוף

ל א ק י

New member
חמש ארבע שלוש שתיים אחד :O

כותב בלוג?כה יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?כה יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?מה פתאום
מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל[?] שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן איזה קליק XL? אמ יש כזה של כריות או אמ ביסקוויטים? O: ירקות או פירות?תלוי מתי ואיזה.. במבה או ביסלי?במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת?כרגיל. דוברת זה דפוק פורום או קומונה?תלוי לאיזה מטרה.. שוקולד או ממתקי גומי?ממתקי גומי קיץ או חורף?קיץ שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משפטים וקרמינולוגיה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא
עשית עם ליל קרב פרצופים?לא
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא
קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן
גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן זכיתם אי פעם במבצע?לא
איזה? קראת הארי פוטר? בטח
ראית סרט כחול? כה התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?כן הקאת על מישהו?לא שזכור לי.. אבל בטח כשהייתי ממש קטנה הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא שזכור לי
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן <: קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן
המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן, אבל היא שנאה אותי אז ידעתי שהיא לא תתקן ושזה בכוונה ככה, אז וויתרתי.. חשבתם להתאבד?כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)כן הסוף

NiKi†a

New member
תם תם תם.

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? כל מילשייק
שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל..איכ אוורירי! שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבןןן איזה קליק XL? ממממ..הלבן הזה עם העוד משו בתוכו
ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת? מה זה ועדה דוברת? פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? שניהם :] משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? חה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם- טוב. האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? כרטיסים להופעה קראת הארי פוטר? בטח ראית סרט כחול? לא חושבת התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא אני..אבא =] הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא.. החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חחחחח כה קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? יכוליות המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? לא..כן..לא..לא זוכרת אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן..לא..לא זוכרת. הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)- כן

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? ממ שוקו וניל
שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלבבבב ולבן P: איזה קליק XL? ממ הכל יתקבל בברכה
ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? לא מתמצאת בועדת דוברת, אז שיהיה כרגיל :> פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? נס קפה בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משפטים וקרימינולוגיה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? אה? עשית עם ליל קרב פרצופים? את מוזרה :< דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מאוד קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? מממ אולי אוכל :| גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? ממ אולי פעם אחת.. בד"כ הם לוקחים יותר
זכיתם אי פעם במבצע? ממ יכול להיות איזה? משהו ב"לאישה" P: קראת הארי פוטר? כן, את כל החמש הראשונים :] ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא :< הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? אולי כשהייתי קטנה
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חח אולי P: קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? ממ יכול להיות המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן, אצלי זה אפילו על נקודה P: חשבתם להתאבד? ממ.. אין אומץ.. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? עוד לא.. הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא נראה לי.. הסוף

A Lovato

New member
עונע

כותב בלוג? נופ........ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?נופ....... יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?יאפ.......... מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?וניל עם עוגיות.....יאמי שוקולד רגיל או אוורירי?אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב איזה קליק XL?לאידעת ירקות או פירות?פירות במבה או ביסלי?ביזלי...חוחוחוחו לימודים כרגיל או ועדת דוברת?דוברת..... פורום או קומונה?פורום.......תמיד יבוא סופה של הקומונע שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף?חורף שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?לא זה ולא זה...מיוזיקה! נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם: פקצות,ערסים וחננות...שונאת אותם! האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?מואה? עשית עם ליל קרב פרצופים?נופ דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?אה? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?אה? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?יאפ... זכיתם אי פעם במבצע?אולי... איזה?לאידעת קראת הארי פוטר?יאפ ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כע... קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כע המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כע חשבתם להתאבד?כע אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?כע הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)כע הסוף...סוף סוף

English Muffin

New member
עונההה !!!

כותב בלוג?לא מה אני ליעד חח
יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?מילקשייק תות הכי טעים שוקולד רגיל או אוורירי?אווירי מממ שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב איזה קליק XL?הנוגט ירקות או פירות?תלוי מה בא לי במבה או ביסלי?במבה !!! לימודים כרגיל או ועדת דוברת?מה ? פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?עודפעם תלוי מה בא לי קיץ או חורף?קיץ שוקו או נס קפה?נס שוקו עושה לי בחילה בית קפה או מועדון?מועדון שוב מה אני ליעד משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?חחח לא עשית עם ליל קרב פרצופים?כן דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?כן קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?חח כן הם מפגרים זכיתם אי פעם במבצע?לא איזה?לא אין לי מזל קראת הארי פוטר?לא ניסיתי אבל זה היה משעמם ראית סרט כחול?כן התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?כן הקאת על מישהו?כן הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?חח כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?לא הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)אולי הסוף

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gifעונה!../images/Emo36.gif

כותב בלוג? לא אבל יומן כן יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? אממ כן
מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? תלוי באותו זמן.. שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן איזה קליק XL? איכס ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? תלוי באותו זמןןןן לימודים כרגיל או ועדת דוברת? לימודים כרגיל... פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? תלוי בזמן קיץ או חורף? בקיץ חורף ובחורף קיץ
שוקו או נס קפה? נס בית קפה או מועדון? בית קפה
משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? שניהם מאד מעניינים נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? אה? עשית עם ליל קרב פרצופים? כנל דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מה....?! קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? חח כן זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? בדיסקים.. אבל אני תמיד זוכה בכרטיסים לסרט קראת הארי פוטר? בטח! ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? כן הקאת על מישהו? אולי הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? לא:/ המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן אבל אני תמיד מתעצלת ולא הולכת אליה בסוף
חשבתם להתאבד? לא הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה? כן

מסטולית

New member
../images/Emo65.gif

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כן! דודו טסה מלך
יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כה מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקו-וניל הכי טעים :] שוקולד רגיל או אוורירי? אורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן לבן לבן!!!!
איזה קליק XL? הלבן נראה לי ירקות או פירות? גם וגם במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל, לא שאכפת לי אני גם ככה כבר מסיימת פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? כל כך אבל כל כך גומי! קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? נס בית קפה או מועדון? מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משפטים נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? מי?
עשית עם ליל קרב פרצופים? מי?
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מי?
קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן חחחח זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? משהו מעפן עם פרס יותר מעפן.. קיבלתי ספר קראת הארי פוטר? כן זה חרא ראית סרט כחול? לא סרט שלם התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? התווכחתי כן הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חחחחחחחחחחחחחחחח כן!!!!! קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? בערך... קשה לאמץ המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כל הפרש שהוא לרעתי צריך לתקן! חשבתם להתאבד? בערך אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? לא הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא חושבת... הסוף

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כותב בלוג? כע
הנה הבלוגי
יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כע, אבל אנלא אוהבת אותה
יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? נופ
מעדיף....
מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד
שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל
שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריררררר
איזה קליק XL? איכס, אפחד
ירקות או פירות? פירות
במבה או ביסלי? במבבהההה
לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל, דה
פורום או קומונה? פורום
שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד
קיץ או חורף? קיץץץץ
שוקו או נס קפה? שוקו
בית קפה או מועדון? מועדון
משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד
נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם
האם אי פעם:
שיחדתם את יחיאל יחיאל? מה
עשית עם ליל קרב פרצופים? מה
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מה
קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כע
גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כעע
זכיתם אי פעם במבצע? כעעע
מלאמלא
איזה? אהמ של מעריב לנוער בעיקר.. קיבלתי מלייאן דיסקים וכרטיסים לסרטים
קראת הארי פוטר? כע
ראית סרט כחול? כע
התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? כע
הקאת על מישהו? לאאא
הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? איכככס די לשאול שאלות עם פלוצים נו מה:<
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? טחח כע
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כע
המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא
חשבתם להתאבד? כן. (הפוסט האחרון שלי בבלוג)
אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? לא
הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן

jaqui

New member
או מיי

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שום מילקשייק
אולי מרק
חם שוקולד רגיל או אוורירי? שניהם
שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן איזה קליק XL? אה? ירקות או פירות? שניהם במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? אף אחד פורום או קומונה? שניהם שוקולד או ממתקי גומי? מה שבא לי באותו זמן קיץ או חורף? קיייייייייץ נו בוא כבר שוקו או נס קפה? שוקו חםםם בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לאא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן זכיתם אי פעם במבצע? לא זוכרת איזה? קראת הארי פוטר? לא ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? אולי לא זוכרת המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? יאפ חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן הסוף

I'M BACK

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל מה זה החרטות האלה? שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? אפחד ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? אפחד קיץ או חורף? חורףף שוקו או נס קפה? נס קפה בית קפה או מועדון? מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משפטים וקרמינולוגיה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? משהו כזה גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? משהו של טוייס אר אס.. שהייתי קטנה... קראת הארי פוטר? לא ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חחח כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן

חזרתי לפורום, משעמם לי...

כותב בלוג?
כן. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?
לא. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?
לא. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?
אחר, כמעט כל דבר. שוקולד רגיל או אוורירי?
לפעמים כזה ולפעמים כזה שוקולד חלב/לבן/מריר????
לבןןןןן איזה קליק XL?
לא אוהבת קליק.. =\ ירקות או פירות?
גם וגם, רק לא ביחד. במבה או ביסלי?
תלוי במצב רוח השיניים =] אם יש או אין כוח ללעוס לימודים כרגיל או ועדת דוברת?
כ=ר=ג=י=ל פורום או קומונה?
פורום. שוקולד או ממתקי גומי?
שוקולד קיץ או חורף?
חורףףףףףף
שוקו או נס קפה?
קפה. בית קפה או מועדון?
בחורף - בית קפה. בקיץ - מועדון. משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?
משחק וריקוד =] נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם =\ האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?
לא. עשית עם ליל קרב פרצופים?
לא. דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?
לא. קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?
חחח כן... גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?
אה הא... זכיתם אי פעם במבצע?
כן =] איזה?
היו הרבה =] קראת הארי פוטר?
לא. ראית סרט כחול?
לא. התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?
כן. הקאת על מישהו?
לא. הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?
לא. החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?
כן =\ קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?
יכוליות המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?
כןןןןן חשבתם להתאבד?
כן. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?
לא. הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)
לא.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה על השאלון

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כן, אבל סגרתי אותה יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריר איזה קליק XL? עם קרם נוגט ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? ת'אמת... לא זה ולא זה... אבל שיהיה לימודים כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? ברור!!! אמ... רק תגידו לי מי זה? עשית עם ליל קרב פרצופים? אה? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מה? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? חחח כן זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה? לא זכיתי קראת הארי פוטר? ברור
אני פנאטית של הספרים האלה. עד כדי כך שאני קוראת אותם כבר בפעם השנייה, כרגע אני בסוף הספר "גביע האש"
ראית סרט כחול? מי לא? התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? חחח לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא נראה לי... החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חחח כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא

ady18

Well-known member
תשובות שלי

כותב בלוג?לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?וניל שוקולד רגיל או אוורירי?אווירי שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב איזה קליק XL?לא טעמתי ירקות או פירות?תלוי איזה במבה או ביסלי?גם וגם לימודים כרגיל או ועדת דוברת? פורום או קומונה?פורופם שוקולד או ממתקי גומי?ממתקי גומי קיץ או חורף?קיץ שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?גם וגם משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?הראשון נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?לא זכור לי גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן לפני הרבה שנים זכיתם אי פעם במבצע?כן איזה?של בגדים קראת הארי פוטר?לא בעע ראית סרט כחול?כן התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?רק במסעדה הקאת על מישהו? הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?כן החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)

elindith

New member
תשובות

אין לי קומונה. יש לי יותר מכרטיס אחד. מעדיפה מילקשייק וניל. שוקולד רגיל. שוקולד מריר או רגיל עם מרקם עשיר של חמאה. קליק?! ירקות. ביסלי פלאפל שולט. לימודים כרגיל. פורום. שוקולד. קיץ. נס קפה, אבל בכלל עדיף שוקולטה. בית קפה. משחק וריקוד. שו יחיאל יחיאל? עשיתי מלחמת עיניים, מספיק קרוב? לא. לא. כן. לא במבצע אמיתי, רק כאלה שטוענים שקיבלת הנחה. אבל גם ככה אני לא קונה. לא. כן. כן. כן. כן. כן. לא. כן. כן. אין מה לשנות את דעתי. העובדה שחשבתי על משהו לא אומר שהחלטתי שאני רוצה לעשות אותו. לא. כל סוף הוא התחלה של משהו אחר.

RiniRan

New member
שמחה לשוב ולענות=]../images/Emo85.gif../images/Emo144.gif

כותב בלוג? -לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? -ברור
יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? -כולה 4 משתמשים מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? -מלקשייק שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? -בלעע אוורירי ברור שרגיל! שוקולד חלב/לבן/מריר???? -חלב איזה קליק XL? -לבן עם נוגט יאמיי ירקות או פירות? -פירות במבה או ביסלי? -במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? -לימודים כרגיל
פורום או קומונה? -קומונה יותר נחמד כזה שוקולד או ממתקי גומי? -שוקולד קיץ או חורף? -ברור שקיץ! שוקו או נס קפה? -נס בית קפה או מועדון? -מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? -משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?
עשית עם ליל קרב פרצופים?
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?
קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?
גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?
זכיתם אי פעם במבצע?
איזה? היה בחג העצמאות מין שעשעון כזה הגרלה והילד שזכה היה צריך לסובב את הגלגל כדי לראות מה יצא לו. זכיתי בערכת פוקה
קראת הארי פוטר? בלעע
ראית סרט כחול?
התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?
הקאת על מישהו? בלעע לא
הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? חח לא
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? חח כה
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?
המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? אממ מ60 ל71..מה לא שווה?! חשבתם להתאבד? אולי
אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? לא עונה על זה
הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) הרבה פעמים

victoria777

New member
עונה

כותב בלוג?כן(לא בתפוז) יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?כן,מחשבות ושאלות הזויות יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן אבל אני משתמשת רק באחד מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?וניל או תות שוקולד רגיל או אוורירי?אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר????לבן איזה קליק XL?לבן עם דגנים ירקות או פירות?קשה לי להחליט במבה או ביסלי?ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת?כרגיל פורום או קומונה?תלוי איזה פורום ואיזו קומונה שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף?אביב שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?לא הייתי בבתי קפה וגם לא במועדונים אבל אני שונאת קפה... משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משפטים וקרימינולוגיה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?מי זה? עשית עם ליל קרב פרצופים?מי זה? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?מי זאת? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן זכיתם אי פעם במבצע?לא איזה? קראת הארי פוטר?לא ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?כן החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?לא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)לא הסוף

למעלה