שאלון לון לון

krekerika

New member
עונה../images/Emo110.gif

כותב בלוג?לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? אממ אין לי מילקשייק מועדף שוקולד רגיל או אוורירי?אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן וחלב איזה קליק XL? השוקולד לבן עם הנוגט בפנים, והשוקולד חלב עם הנוגט בפנים
ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי?במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? לא ממש אכפת לי
פורום או קומונה? לא יודעת שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף? חורף
שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? אף אחד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? חח לא
עשית עם ליל קרב פרצופים? לא יצא לי
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? גם את זה עוד לא יצא לי לעשות
קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?לא אחרי שניה, אחרי כמה ימים (לילכ שלומיאלית שכמותך
) גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? זכיתי בדיסק של אמינם מוואלה, ומשחק לפלייסטיישן של שר הטבעות( גם מוואלה) וכשהיה את הקלפים של הארי פוטר אז זכיתי במגבת ובכטיסים לסרט
קראת הארי פוטר? ברור
ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא חח
הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? לא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן והיא תיקנה!
( מ99 ל100
) חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא

n u t

New member
אמ כה

כותב בלוג? התחלתי לפני כמה שעות
יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כה אבל סגורה יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? מפיתאום
מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד... למרות ששוקולד בננה טעים שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי
אלא אם כן זה עם אגוזים... שום דבר לא מביס שוקולד אגוזים:$ אפילו לא טבעול תירס
שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? לא טעמתי עוד ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? צבא פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? תלוי במצב רוח קיץ או חורף? חורף
שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משפטים וקרמינולוגיה... למרות שקשה לכתוב את זה
נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? מי? עשית עם ליל קרב פרצופים? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא במכולת אבל כה זכיתם אי פעם במבצע? לא שזכור לי איזה? קראת הארי פוטר? כה ראית סרט כחול? כה התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא מתווכחת עם מלצרים הקאת על מישהו? לא אבל הקיאו עלי:$ הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? אולי|מגלגלתעיניים| החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? פעם אחת
אבל הצלחתי לשנות את זה לתנועה של לסדר את השיער:$ קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כה המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כה אבל עוד לא הספקתי להגיד לה כלום והזונה אמרה ששיניתי את המבחן בשביל איזה שתי נקודות שבכלל לא שמתי לב שהיא טעתה בהם... זונה:| חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? לא הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא חושבת
הסוף אוי לא עשיתי הדגש:| מזל שזה קצר

CountrY GirL

New member
שלי-

כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שום דבר, רק אייס קפה! שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי.. יאמי... שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב וגם לבן עם עוגיות. איזה קליק XL? כןןןן ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? לימודים כרגיל? פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? אממ.. לפעמים זה ולפעמים זה... קיץ או חורף? ק-י-ץ , זה צריך להיות ברור! שוקו או נס קפה? אממ.. נס קפה בית קפה או מועדון? בית קפה! משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? ממש לא... דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? הכי -לא- שבעולם! קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? ארטיק? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? לא נראה לי... איזה? קראת הארי פוטר? כן ראית סרט כחול? ממש לאאא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? כן הקאת על מישהו? לא... הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? אממ... לא, זה תמיד במקום ובזמן הנכון... החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? בטוח קרה פעם.. קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן- 10 הפרש של נקודות! (61 במקום 71) חשבתם להתאבד? כן.. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא

למעלה