שאלון-לון-לון

נירושית

New member
שאלון-לון-לון

-לוןלוןשאלון- שמות איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לילד שלך על שמך? כללי מזל: מידת נעליים: גובה: משקל: חיות מחמד: כיתה: תאריך לידה (כולל שנת לידה!): גיל בו רוצה להיות? שפות מדוברות: החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים?. אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? קעקועים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? את יודעת לשיר? התאהבת פעם? התאהבת בידיד קרוב? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאתה משתגע? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה? עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? אתה שומע עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. אתה.. מעשן סיגריות? מה היית משנה בעצמך? אתה אוהב את איך שאת נראה? מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה? מדבר הרבה בטלפון? משתדל לאכול בריא? מדבר עם זרים? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אוהב את הקול שלך? תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה? עם מי אתה מדבר? הוא\היא משעמם\ת? מה אתה שומע? אתה אוכל? שותה? תסתובב לאחור, מה את רואה? יאללה=]

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifמה עם מקטישאומוטקי?

מקטישאומוטקי
http://213.8.106.62/on/mo/

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifשמשעמם אז עונים../images/Emo122.gif...

שמות
איך קוראים לך?דניאל
אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לאיודע
השם הכי יפה לילד?כל אחד והטעם שלו
השם הכי יפה לילדה?כנ"ל
הכינויים שיש לשם שלך?אין
הכינוי הכי אהוב?אין
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא
האם תקרא לילד שלך על שמך?לא, תמיד חשבתי שאלה שכן עושים את זה (בלי להעליב אף אחד) די מטומטמים כי הם לא יכולים לחשוב על שם יותר טוב.
כללי
מזל:תאומים
מידת נעליים:37-38
גובה:152
משקל:|סדגשלאיודע
חיות מחמד:כלבה סליפי!
כיתה:ז'
תאריך לידה (כולל שנת לידה!):31.5.1994
גיל בו רוצה להיות?14/17
שפות מדוברות:עברית, אנגלית, ספרדית (כל אלה שוטף), כמה משפטים בצרפתית, אני אמור לדעת ערבית ואני יודע לספור ביפנית
החלום שלך?לא יודע
את חושב שהוא יתגשם?כשאני אדע מהו, אני מאוד מקווה
מה אוהב לאכול?סושי
מה אוהב לשתות?מים
צבע עיניים?חום
צבע שיער?שטני
רגיש לדגדוגים?.כן
אוהב את החיים או לא?תלוי, אם הם נחמדים אז כן, אם לא אז לא...
כמה אחים?אחות אחת
מסר לחיים?
יש לך גשר?בקרוב
יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא
מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה והחברים שלי
יש חבר?אם חבר ידיד אז ברור שכן, אם חברה חברה אז לא
ממה אתה הכי פוחד?לאיודע
קעקועים?לא
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני גובהה
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אני מקווה
מה החולשה הכי גדולה שלך?לאיודע
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?הממ, שיעור חופשי
סתםסתם הממ נראה לי ש
מהו הסרט הכי דפוק שראית?הכי דופק? הממ נראה לי שאין כזה בינתיים, או לפחות לא כזה שאני זוכר
האם...
אתה חי את הרגע?אני משתדל
יש לך סודות?למי לא?
את יודעת לשיר?לא ממש
התאהבת פעם?לא
התאהבת בידיד קרוב? ידידה!!! לא ידיד! ולא
אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?לכלבה שלי
היית פעם בחו"ל?הרבה
הרבצת למישהו?כן
התחילו איתך?לא
נשארת ער כל הלילה?עד 5 וחצי
הרגת מישהו?ברור! מי לא
בגדו בך?לא
עישנת סיגריות?לא
שתית אלכוהול?לא
השתכרת?לא
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא שידוע לי
רצית להיות בן המין השני?לא
נשברה לך שן?כן
קיבלת נכשל בתעודה?לא
רכבת על אופניים?כן
רכבת על סוס?כן
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא
שיחקת כדורגל?כן
הוצאת מלא כסף על שטויות?לצערי כן
הברזת מביצפר?כן אבל לא ממש הברזתי כי היתה סיבה מוצדקת אז בעצם לא
היית מאושר?כן
התנצלת על משהו שעשית?כן
קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן
זכרת חלום?הרבה פעמים
נרדמת בשיעור?לא
התעקשת על משהו מטופש?הרבה פעמים
הברזת למישהו בלי להודיע?בלי להודיע? לא נראה לי
התחרפנת? הרבה
ביקרת אצל פסיכולוג?לא
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לאיודע
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא נראה לי
נסעת ברכבת?כן
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?שמתי על המיטה וכיסיתי בשמיכה
פחדת מהחושך?שהייתי קטן
עשו לך תפרים?לא נראה לי
נשבר לך הלב?לא
שברת למישהו את הלב?לא
היית גאה בעצמך?כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן
עשית משהו שלא חשבת שתעשה?לא זוכר אבל נראה לי שכן
סיננת מישהו בטלפון?כן (את המדריכה שלי בצופים שרציתי לפרוש אבל לא רציתי להגיד לה
)
ניתקת למישהו בפרצוף?ניתרו לי
רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן
חיבקת מישהו מפורסם?בערך, נו כזה חצי חיבוק לתמונה
תפסת טרמפ? לא
היית על במה?כן
ישנת כל היום?עד שתיים
חשבת שאתה משתגע?כן
סיפרת סוד

The Phonix

New member
../images/Emo106.gif המשך...

סיפרת סודלא שזכור לי
עכשיו...
מה אתה לובש ברגע זה?בגדים
קר לך או חם לך?פושר
מילה שעולה לך בראש?חרב
אתה שומע עכשיו מוזיקה?אני רואה ארתור בVOD! (זה בחינם
)
עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?לאיודע
תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.לאיודע
אתה..
מעשן סיגריות?לא
מה היית משנה בעצמך?יותר גבוה
אתה אוהב את איך שאת נראה?הממ, כן, הייתי אומר שכן
מה כתוב על צג הפלאפון שלך?כלום, רק תמונה
מאחר הרבה?כן
מדבר הרבה בטלפון?לפעמים
משתדל לאכול בריא?כן, מאוד
מדבר עם זרים?לפעמים
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לצערי הרב מאוד, כן
אוהב את הקול שלך?ככה ככה
תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?מעדיף שלא
עכשיו מבחינה פנימית??
הבית האחרון שהיית בו?שלי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לרוב לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא
מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?אני לא יודע, תמיד תניחו שלכולם יש משהו אחד לפחות שאתם לא יודעים עליהם.
מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?חוץ מהמשפחה, כמה חברים שלי שאני איתם מהגן
מי מקשיב לבעיות שלך?לפעמים ההורים שלי ולפעמים החבירם שלי, אבל הכלבה שלי צמיד מקשיבה לי!
עם מי אתה רב הכי הרבה?בדרך כלל עם אחותי אבל עכשיו כבר לא.
הדבר האחרון...
הקול האחרון ששמעת?אחותי או אבא שלי, לא זוכר
המקום האחרון שהיית בו?החדר שלי
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא שלי
הדבר האחרון שאכלת?ארוחת בוקר
שקנית?מתנות יומולדת לאמא שלי
דיסק אחרון ששמעת?אבי רואד
שיר אחרון שנתקע לך בראש?I Feel Fine (אחרי שלמדתי לנגן אותו [די מזמן] הוא נתקע לי בראש)
אדם אחרון שצעקת עליו?לאזוכר
אדם אחרון שראה אותך בוכה?לאזוכר
עם מי אתה מדבר?כרגע אף אחד, אני עונה על השאלון
הוא\היא משעמם\ת?מי, השאלון? לא, הוא דווקא דיי נחמד
מה אתה שומע?נגמר ארתור אז כלום
אתה אוכל?לא
שותה?לא
תסתובב לאחור, מה את רואה?את המיטה שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חה חה.

שמות איך קוראים לך?ריחן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?יש הרבה שמות O; השם הכי יפה לילד?- השם הכי יפה לילדה?- הכינויים שיש לשם שלך?ריחנו\ריחני\ריחנוש\ריחי יש המון,וחברים שלי ממשכיכים להמציא
הכינוי הכי אהוב?אין כינוי ספציפי,כל אחד קורא לי בשם אחר S: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?בערך. האם תקרא לילד שלך על שמך?לאXD כללי מזל:תאומיים מידת נעליים:38\39 גובה:אין לי מושג משקל:הייתי אומרת משהו אבל נירית תרביץ לי
חיות מחמד:2 כלבים כיתה:עולה לט' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):11.6.93 גיל בו רוצה להיות?אני אשאר בגיל הזה. שפות מדוברות: החלום שלך?משהו
את חושב שהוא יתגשם?מקווה. מה אוהב לאכול?כמעט הכל
, אבל משתדלת כמה שפחות S: מה אוהב לשתות?התרגלתי למים. צבע עיניים?חום צבע שיער?חום קהה רגיש לדגדוגים?. אוהב את החיים או לא?לא תמיד$: כמה אחים?3 מסר לחיים? יש לך גשר?היה יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?אממ יש חבר?לא ממה אתה הכי פוחד?לאיודעת קעקועים?אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?לא אוהבת לקבל מחמאות.אז רוב האנשים שמכירים אותי לא נותנים לי כדי לא לעצבן אותי >.<" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי אם אני הייתי בוחרת להיות המישהו הזה O; מה החולשה הכי גדולה שלך?אממ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?יש כמה.. מהו הסרט הכי דפוק שראית? האם... אתה חי את הרגע?לפעמים. יש לך סודות?כן את יודעת לשיר?עם זיופים. התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?בערך. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כן היית פעם בחו"ל?לא הרבצת למישהו?כןS: התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו?לא בגדו בך?מאיזו בחינה? עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?סוג של $: קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא רצית להיות בן המין השני?לא נשברה לך שן?לא ואני מקווה שלא יקרהO; קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?בערך. שיחקת כדורגל?כן בסטנר עם כדור קטנטן XD הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הרבה,אבל הוצאתי כסף על שטויות. הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן O; זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?לא התעקשת על משהו מטופש?נרראלי הברזת למישהו בלי להודיע?לאXD התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?בערך. אכלת קופסא שלמה של אוריאו?מזה ? נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כןXD פחדת מהחושך?כשהייתי קטנה עשו לך תפרים?בחולצה כשהיא נקרעה >< נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב?לא היית גאה בעצמך?כן היה כמה פעמיים כאלו ^^ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ? מזאומרת
? היית על במה?כן ישנת כל היום?לא חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלווזיה?עליתי לשידור ברדיו כשהקדשתי שיר. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?מכנס וחגופיה קר לך או חם לך?נעים לי מילה שעולה לך בראש?"חרמן" מהועידה כרגעXD אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?עם נירית. תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.ילדה משועממת O; אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?הכל מבחינת מראה חיצוני. אתה אוהב את איך שאת נראה?לא, ממש לא. מה כתוב על צג הפלאפון שלך? מאחר הרבה?כןXD מדבר הרבה בטלפון?יחסית לא הרבה. משתדל לאכול בריא?כן מדבר עם זרים?כשצריך. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?יש מישהו כזה. אוהב את הקול שלך?לא כלכך S: תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?אין לי כח. עכשיו מבחינה פנימית?כנ"ל. הבית האחרון שהיית בו?בבית שלי 0.0 האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא. מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? ניריתO; מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?המשפחה שלי [!?] מי מקשיב לבעיות שלך?חברות שלי. עם מי אתה רב הכי הרבה?אמא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?נירית וזיו. המקום האחרון שהיית בו?בסלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?זיו ונירית בועידהXD הדבר האחרון שאכלת?בוטנים. שקנית?כרטיס לרכבת. דיסק אחרון ששמעת?של פו"ב. שיר אחרון שנתקע לך בראש?me+you אדם אחרון שצעקת עליו?דודה שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה?דודה שלי עם מי אתה מדבר?כרגע? עם נירית וזיו במסנגר. הוא\היא משעמם\ת?לא מה אתה שומע?שירים. אתה אוכל?כרגע ?לא. שותה?לא. תסתובב לאחור, מה את רואה?דלת הוקטש באמצעות מקטישאומוטקי

מאסטר ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

שמות איך קוראים לך? נראה לי שזיו אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? צ'יקו השם הכי יפה לילד? צ'יקו השם הכי יפה לילדה? צ'יקו הכינויים שיש לשם שלך? זיוי? הכינוי הכי אהוב? צ'יקצ'יקו האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן האם תקרא לילד שלך על שמך? לא כללי מזל: טלה. מידת נעליים: 45? גובה: 1.77 בערך? משקל: 55 בערך חיות מחמד: פעם חתולים, פעם
כיתה: אפשר להגיד כבר שט', לא? D: תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 19.4.1993 גיל בו רוצה להיות? לאיודע שפות מדוברות: עברית אנגלית וממש ממש ממש קצת ערבית החלום שלך? ... את חושב שהוא יתגשם?כן מה אוהב לאכול? שוקולד מה אוהב לשתות? שוקולד XD צבע עיניים? חום -__- צבע שיער? חום/שחור/איןלימושג רגיש לדגדוגים?. מאוד אוהב את החיים או לא?לפעמים ולפעמים כמה אחים? 2 מסר לחיים? :"תן לתינוק את הבקבוק שלו"
יש לך גשר? לא תודהלאל יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה יש חבר? לא
ממה אתה הכי פוחד? ... קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "ואו אתה כזה גבוה!" אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נדמה לי שכן מה החולשה הכי גדולה שלך? . מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאנשים הם חארות מהו הסרט הכי דפוק שראית? ארבעת המופלאים 2 -_- האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן את יודעת לשיר? חרא, אבל כן XD התאהבת פעם? לא התאהבת בידיד קרוב? לא XD אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? מישהי, כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן :X:X התחילו איתך? נדמה לי שכן
נשארת ער כל הלילה? כן XD הרגת מישהו? ברור, אתמול! בגדו בך? לא במובן המקובל, אבל כן עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? שתיתי, לא אהבתי :S השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא
רצית להיות בן המין השני? לא ממש נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא D: רכבת על אופניים? ברור
רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא XD שיחקת כדורגל? כן XD הוצאת מלא כסף על שטויות? לא D: הברזת מביצפר? כן, מלא האמת XD היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן
זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?לא XD אבל בהצגה מהבית ספר! התעקשת על משהו מטופש? כן :X הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אני מחכה למטאליקה שיבואו לארץ
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא XD נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא XD פחדת מהחושך? פעם פעם עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא נראה לי
היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן סיננת מישהו בטלפון? היום XD [אהם נירית XD] ניתקת למישהו בפרצוף? אתמול XD רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? נינט XD תפסת טרמפ? לא היית על במה? בקיסריה XD אבל היה ריק שם XD ישנת כל היום? עד 3 ככה
חשבת שאתה משתגע? לא ממש סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? כן
עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה ובוקסר ממש מגניב של סימפסונס D: קר לך או חם לך? פושר לי מילה שעולה לך בראש? לאיודע אתה שומע עכשיו מוזיקה? מטאליקה
עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? לא יודע
תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. יש לי מטאליקה אני מאושר אתה.. מעשן סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך?אף? עיניים? אתה אוהב את איך שאת נראה? לפעמים כן ולפעמים לא [נראה במפגש כמו חרא מהלך
] מה כתוב על צג הפלאפון שלך? כלום מאחר הרבה? לא ממש מדבר הרבה בטלפון? לא ממש משתדל לאכול בריא? לא ממש XD מדבר עם זרים? מה אני משוגע? לדבר עם פרחים? XD מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא אוהב את הקול שלך? לא ממש יודע איך הוא נשמע XD תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? איןליכח עכשיו מבחינה פנימית? כנ"ל הבית האחרון שהיית בו? שלי? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? נעם
מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמאשלי? מי מקשיב לבעיות שלך? נעם עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי XD הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אחותי המקום האחרון שהיית בו? בית? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ריחן ונירית בשיחה לא מובנת
הדבר האחרון שאכלת? שוגי
שקנית? קינדר דופלו XD דיסק אחרון ששמעת?מאסטר שיר אחרון שנתקע לך בראש? סנטריום אדם אחרון שצעקת עליו? לאיודע אדם אחרון שראה אותך בוכה? לאיודע עם מי אתה מדבר? חבר שלי הוא\היא משעמם\ת? לא ממש מה אתה שומע? מטאליקה
אתה אוכל? לא שותה? לא תסתובב לאחור, מה את רואה? את אחותי

חצוף! O;

זאתי הייתי אני בטלפון שלא ענית, לא ניריתתתתתתת |מכות4| חבל שנירית לא העירה אותך יותר מוקדםםםםם

אורישקי

New member
תשובה

שמות איך קוראים לך?אורי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?שום שם השם הכי יפה לילד?אורי השם הכי יפה לילדה?יובל הכינויים שיש לשם שלך?אורישקי,אוריוש הכינוי הכי אהוב?אורישקי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לילד שלך על שמך?לא,אקרא לא על שם סבא שלי כללי מזל:דלי מידת נעליים:לא זוכר גובה:1.27 משקל:לא זוכר חיות מחמד:דגים כיתה:ג' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):24.1.98 גיל בו רוצה להיות?20 שפות מדוברות:עברית וקצת אנגלית החלום שלך?להיות מפורסם את חושב שהוא יתגשם?ברור מה אוהב לאכול?על האש מה אוהב לשתות?קולה צבע עיניים?זית צבע שיער?חום כהה רגיש לדגדוגים?כן,מאד אוהב את החיים או לא?כן,חוץ מימים רעים כמה אחים?2 מסר לחיים?אל תסתכל לקנקן אלא במה שיש בו יש לך גשר?לא ואני שמח שלא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא ואני שמח שלא מה הדבר הכי חשוב לך?בריאות יש חבר?כן ממה אתה הכי פוחד? קעקועים?שונא ברמות איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?איזה חמוד אתה/איזה יפה אתה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?לא יודע מה החולשה הכי גדולה שלך?ספורט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להסתכל על חצי הכוס המלאה ולא על חצי הכוס הריקה מהו הסרט הכי דפוק שראית?אין האם... אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?הרבה אתה יודעת לשיר?לא ממש אבל אניר רוצה התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?לא היית פעם בחו"ל?לא,הלוואי הרבצת למישהו?פעם,כשהייתי בשיא העצבים,אבל אני לא אלים בכלל התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כמעט הרגת מישהו?לא,ואני גם לא מתכוון לעשות את זה,לפחות ב70 80 שנה הבאות בגדו בך?לא זוכר עישנת סיגריות?לא ואני גם לא אעשה את זה שתית אלכוהול?אולי קצת יין השתכרת?לא,אני שיכור כל החיים קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?הלוואי רצית להיות בן המין השני?לא,מה שחסר לי שזה יקרה נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?אף פעם,הכי נמוך שלי היה 90 רכבת על אופניים?הרבה רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן,ומאז אני בחיים לא משחק יותר הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מביצפר?אולי פעם פעמיים היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?אולי,לא בטוח זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כמעט התעקשת על משהו מטופש?כן,הרבה הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת?יותר ממיליון ואחת פעמים ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?מה זה?תזכירו לי נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן פחדת מהחושך?כשהייתי תינוק עשו לך תפרים?כן נשבר לך הלב?הרבה פעמיים שברת למישהו את הלב?אולי,לא יודע היית גאה בעצמך?אני סוג של גאוותן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?יכול להיות שזה קרה רצית לצרוח ולא עשית את זה?רציתי,אבל תוך 5 שניות כבר לא אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ?לא היית על במה?כן ישנת כל היום?מינימיום רבע יום + עוד כמה שעות חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא,סיפרו סוד שלי שנשבעו לא לגלות היית ברדיו/טלווזיה?לא עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?חולצה כחולה של פומה ומכנס קצר ורטוב קר לך או חם לך?לא זה ולא זה מילה שעולה לך בראש?השמינייה אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?הראל סקעת תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?קשה לי להסביר את זה אתה.. מעשן סיגריות?לא ואני לא אעשה את זה מה היית משנה בעצמך?לא להתרגש מהר,לא להתבייש מכמה דברים,לא לריב על שטויות,לא להתחמם מהר, אתה אוהב את איך שאת נראה?כן,די הרבה מה כתוב על צג הפלאפון שלך?אין לי פלאפון מאחר הרבה?לא מדבר הרבה בטלפון?אני מדבר הרבה אבל לא בטלפון משתדל לאכול בריא?לא מצליח, אבלעדיין רזה כמו דיקט מדבר עם זרים?משתדל שלא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא ממש אוהב את הקול שלך?כן תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?מהממת עכשיו מבחינה פנימית?טובת לב הבית האחרון שהיית בו?הבית שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוי על מי מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?ההורים המעולים שלי מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?ההורים המעולים שלי מי מקשיב לבעיות שלך?אמא עם מי אתה רב הכי הרבה?אחים או חברים הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?שלי המקום האחרון שהיית בו?הקונדיטוריה שאבא שלי עובד בה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?מישהו מסקר(עצבים גדולים) הדבר האחרון שאכלת?מילקי שקנית?לא זוכר דיסק אחרון ששמעת?הראל סקעת שיר אחרון שנתקע לך בראש?הבוקר יאיר אדם אחרון שצעקת עליו?אחי,נדמה לי אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכר עם מי אתה מדבר?אם עצמי הוא\היא משעמם\ת?לא,חס וחלילה מה אתה שומע?את הכיסא אתה אוכל?לא שותה?לא תסתובב לאחור, מה את רואה?ספריה מבולגנת

Rioter

New member
אתה באמת בכיתה ג'? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

נירושית

New member
עונהנה בננה../images/Emo3.gif

-לוןלוןשאלון- שמות -איך קוראים לך?נירית -אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא רוצה שם אחר.! -השם הכי יפה לילד?ינאי/אריק [נו במבטא אמריקי] -השם הכי יפה לילדה?אוראל/ליאל/דניאל -הכינויים שיש לשם שלך?פיי נינו,נונה,ניני,נינה,נירה,נירושית,ניריתה,ניריתוש,תות,גירית,גיריתה, יש עוד מלא אבל אין לי כוחXDD -הכינוי הכי אהוב?ממ... אני אוהבת את כולם!
-האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא! -האם תקרא לילד שלך על שמך?ממש ממש לא! כללי -מזל:דגים שליטה! -מידת נעליים:41 -גובה:67 -משקל::X -חיות מחמד:חתולייש! -כיתה:עולה ל-ט'3 -תאריך לידה (כולל שנת לידה!):14.3.1993 -גיל בו רוצה להיות?ממ... טוב לי עכשיו! כל גיל נחמד=] -שפות מדוברות:גם כמה מילים נחשב? אם כן- עברית,ערבית,אנגלית,הולנדית,פולנית,אידיש,ספרדית אם רק שפות שיודעים שוטף-עברית ואנגלית
-החלום שלך?להיות מאושרת! [עם כל מה שכלול בזה] -את חושב שהוא יתגשם?כן, ולא. תמיד יהיה חסר לי חלק קטן כדי להיות מאושרת. -מה אוהב לאכול?העמ... הרבה דברים?
-מה אוהב לשתות?קולה!@##$ -צבע עיניים?חום! -צבע שיער?חום בהירבהיר/דבשי משהו. -רגיש לדגדוגים?.מאודXD -אוהב את החיים או לא?בטח אוהבת! -כמה אחים?3 -מסר לחיים?האקונה מאטאטה! -יש לך גשר?ברוך שפטרנו מעונשו של זה! -יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא -מה הדבר הכי חשוב לך?ממ.. האנשים שאני באמת אוהבת. -יש חבר?יאיי!
-ממה אתה הכי פוחד?נמנמ.. להרגיש לבד. -קעקועים?אני כ"כ רוצה!! -איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יש כלמני:X -אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כנראה שכן! אין לי בעיו מיוחדות עם עצמיXD -מה החולשה הכי גדולה שלך?אהבה:| -מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ה כ ל קורה לטובה! -מהו הסרט הכי דפוק שראית?לא זוכרת! יש הרבהXD האם... -אתה חי את הרגע?כנראה! -יש לך סודות?למי אין?=0 -את יודעת לשיר?בטח! אכלתי פיתה עם חומוס..! -התאהבת פעם?כן -התאהבת בידיד קרוב?נמ... קרוב? -אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?בטח!D: -היית פעם בחו"ל?יאיי! -הרבצת למישהו?יאיי! XD -התחילו איתך?כה -נשארת ער כל הלילה?כה -הרגת מישהו?בטח!
סתם! -בגדו בך?תגדירו בגידה? -עישנת סיגריות?לא -שתית אלכוהול?כה -השתכרת?לא -קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?אין לי פלא
-רצית להיות בן המין השני?המ.. רק כדי לדעת איך הם חושביםXD -נשברה לך שן?לא -קיבלת נכשל בתעודה?כה -רכבת על אופניים?לא אז לא;O -רכבת על סוס?כן=] -רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כמעט?! -שיחקת כדורגל?כן
-הוצאת מלא כסף על שטויות?XP ברור! -הברזת מביצפר?כה:-O -היית מאושר?המ... מאושרת כן, אבל אפעם לא לגמרי. -התנצלת על משהו שעשית?כן -קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן -זכרת חלום?בטח!מדינת ישראל מוצפת! נוסו על נפשותיכם! -נרדמת בשיעור?כןXD -התעקשת על משהו מטופש?זאת המומחיות שלי! -הברזת למישהו בלי להודיע?XP כנראה
-התחרפנת? מתי לא?XD -ביקרת אצל פסיכולוג?כן, אבל.. כןXD -חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן
-אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לאXP -נסעת ברכבת?כשהייתי ממש קטנה -דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא=0 אי אפשר במיטה שליXD -פחדת מהחושך?לא -עשו לך תפרים?לא, אבא שלי טוען שצריך לעשות לי במוחXDDD -נשבר לך הלב?כן -שברת למישהו את הלב?כן:[ -היית גאה בעצמך?היו כמה קטעים שטפחתי לעצמי על השכם!
-הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן -עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן -סיננת מישהו בטלפון?עשיתי כאילו הקו מתנתק מעצמו זה נחשב? -ניתקת למישהו בפרצוף?כןXD -רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא, אני פשוט צורחת שבא לי, לא טוב לשמור בבטן, זה עושה גזים, שאלו את ריחןXDDD -אמרת למישהו שאתה שונא אותו?אבל לא התכוונתי, למי שאני באמת שונאת אני לא אומרת. -חיבקת מישהו מפורסם?ממ.. כה:O -תפסת טרמפ? לא -היית על במה?בייטח=] -ישנת כל היום?כהXD -חשבת שאתה משתגע?אני חושבת שאני סיימתי את התהליך. אני משוגעת רשמיתD: -סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא -היית ברדיו/טלווזיה?כה, ובעיתון חבריקו! עכשיו... -מה אתה לובש ברגע זה?מכנס טריקו עד הברך וגופיה מעפנהXD -קר לך או חם לך?נחמד כי יצאתי מהמקלחת -מילה שעולה לך בראש?יאחמור! -אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא -עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?חסון=] -תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.יחמור הלך לישון והתחיל לנחורD:: המשך בהודעה הבאהXD

נירושית

New member
לול!~

אתה.. -מעשן סיגריות?לא [אתמול אמרו לי שממש מתאים לי לעשן >.< -מה היית משנה בעצמך?ממ.. עושה לעצמי גומות!!! -אתה אוהב את איך שאת נראה?בסכה"כ? כה. -מה כתוב על צג הפלאפון שלך?
-מאחר הרבה?יותר מדיXD -מדבר הרבה בטלפון?כן=] -משתדל לאכול בריא?בהחלט! גבינות שוקלדים וסטרוואפלס מהולנד זה בריא נכון?! -מדבר עם זרים?כשהם לא נראים כאילו יש להם סכין בכיס, כן
-מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?מממ.. לא? -אוהב את הקול שלך?יא.. הוא סקסיXD -תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?חסוןXD -עכשיו מבחינה פנימית?כנ"ל! -הבית האחרון שהיית בו?חוץ משלי? של חסון? -האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא=0 -האם אתה סומך על אחרים בקלות?תלוי -מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?ריחן/חנצ'ו/מיכלו -מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמא,אבא,אחים
-מי מקשיב לבעיות שלך?ריחנו ונוואל=]] -עם מי אתה רב הכי הרבה?המ..אחותי? הדבר האחרון.. -הקול האחרון ששמעת?אמא/אחותי -המקום האחרון שהיית בו?חוץ מהבית? כחל -האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חסון
-הדבר האחרון שאכלת?פסטה! -שקנית?המ..ניראלי את הקופסת שוקולדים:X -דיסק אחרון ששמעת?רד-הוט -שיר אחרון שנתקע לך בראש?~ cuz scoty dosent know scoty dosent know~ -אדם אחרון שצעקת עליו?היייימ...[?!] -אדם אחרון שראה אותך בוכה?נמנמ... אולי אבא? -עם מי אתה מדבר?כרגע אפחד. אה! עם עצמיXD -הוא\היא משעמם\ת?מאוד
-מה אתה שומע?לא שומע! -אתה אוכל?לא -שותה?לא -תסתובב לאחור, מה את רואה?עציץ,ארון,תמונה,כיסאXD מי האדיוט ששם את השאלון האדיוטי הזה פה?@!

למעלה