שאלון-לון-לון

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifדגעדגכעדגנ

שמות איך קוראים לך? בן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - השם הכי יפה לילד? - השם הכי יפה לילדה? - הכינויים שיש לשם שלך? בןבן בנז'וק בנצ'יק בנצי והאהוב עלי ביותר[כי ניצני המציאה
] - בנדי:D הכינוי הכי אהוב?בנדי
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן האם תקרא לילד שלך על שמך?לא כללי מזל: תאומים מידת נעליים: 47 גובה: 178.5 משקל: לא יצא לי לבדוק לאחרונה חיות מחמד: אין כיתה: עולה לי' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 11.6.92 גיל בו רוצה להיות? אחרי צבא שפות מדוברות: עברית ואנגלית[ויודע גם ג'יבריש.. תשאלו את ביקי
] החלום שלך? להקים משפחה את חושב שהוא יתגשם? מקווה.. מה אוהב לאכול? כמעט הכל מה אוהב לשתות? גם צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים? רק כאלו בבטן
אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים? אין דבר העומד בפני הרצון יש לך גשר? לא לעוד הרבה זמן
יש לך משקפיים\עדשות מגע? אין מה הדבר הכי חשוב לך? לא לאכזב יש חבר? אה? ממה אתה הכי פוחד?מוות קעקועים?אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?בספר מחזור כולם רשמו לי שאני מצחיק..:p אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אני חושב שכן מה החולשה הכי גדולה שלך?דמעות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לדעת להתווכח ולהתמקח מהו הסרט הכי דפוק שראית?אפקט הפרפר 2 האם... אתה חי את הרגע?משתדל מאוד יש לך סודות?כן את יודעת לשיר?כן התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?בידידה קרובה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?כן התחילו איתך?לא נשארת ער כל הלילה?לאחרונה הרבה פעמים הרגת מישהו?חרקים בגדו בך?אני מקווה שלא עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן[החשבון משותף עם של אמא שלי אבל:p] רצית להיות בן המין השני?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כשהייתי קטן קניתי המון שטויות הברזת מביצפר?קרה היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן התעקשת על משהו מטופש?וואי וואי.. תשאלו את נויה כמה פעמים אני והיא התווכחנו סתם על שטויות[התווכחנו שעתיים על אם המוח פועל אותו דבר אצל כולם] הברזת למישהו בלי להודיע?לצערי קרה התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא מת על אוריאו נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?במיטה הישנה פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?לא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן.. חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ? כן היית על במה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לצערי כן היית ברדיו/טלווזיה?בטלוויזיה.. מאוד רוצה לראות גם אולפני רדיו. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?טרנינג קר לך או חם לך?כרגע דווקא אחלה לי מילה שעולה לך בראש?רדיו[בגלל השאלה ממקודם:p] אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. שונא שאלות מהסוג הזה אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?שאלון חופר אתה אוהב את איך שאת נראה?ומתחיל לעצבן אותי:( מה כתוב על צג הפלאפון שלך?סלקום מאחר הרבה?משתדל שלא מדבר הרבה בטלפון?כן משתדל לאכול בריא?לא מדבר עם זרים?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא אוהב את הקול שלך?לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?לא בא לי עכשיו מבחינה פנימית?גם לא בא לי הבית האחרון שהיית בו?סבא וסבתא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לעיתים האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?נויה מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמא שלי?:p שאלה מפגרת מי מקשיב לבעיות שלך?נויה. וגם זה לא כ''כ הרבה. אני לא אוהב לשתף את הבעיות שלי עם אחרים.. עם מי אתה רב הכי הרבה?אף אחד בפורום לא מכיר הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?טל גורדון בערוץ 24[?] המקום האחרון שהיית בו?עניתי על זה כבר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא הדבר האחרון שאכלת?פיתה ומטבוחה שקנית?כרטיסיית אוטובוס דיסק אחרון ששמעת?כרמלים שיר אחרון שנתקע לך בראש?כלום - אבי גרייניק אדם אחרון שצעקת עליו?אמא.. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכר עם מי אתה מדבר?אף אחד כרגע הוא\היא משעמם\ת? - מה אתה שומע?ערוץ 24 אתה אוכל?לא שותה?אני באמת צמא עכשיו תסתובב לאחור, מה את רואה?מתג

עונה=]

שמות איך קוראים לך? קים. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? איימי... השם הכי יפה לילד? אוהד השם הכי יפה לילדה? רעות הכינויים שיש לשם שלך? נימי, קימי, קימוש... הכינוי הכי אהוב? נימי=] האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא=] האם תקרא לילד שלך על שמך? לא=] כללי מזל: שור
מידת נעליים: 37... גובה: 1.45 נדמה ליXD משקל: 35 בערך... חיות מחמד: אין
כיתה: עולה לז'... תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 29.4.1996 (קפצתי כיתה=) גיל בו רוצה להיות? 12 שפות מדוברות: אנגלית, עברית החלום שלך? רקדנית את חושב שהוא יתגשם? יש מצב
מה אוהב לאכול? אוכל סיני,
יפני ושל אבא=] מה אוהב לשתות? מים ודברים מוגזים=] צבע עיניים?חום צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים?כן
אוהב את החיים או לא? כה...
כמה אחים? 2 גדולה וקטן מסר לחיים? חייך... החיים יפים!!! יש לך גשר? לא
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה הלימודים והכיף יש חבר? לא=[ ממה אתה הכי פוחד? מהלילהXD קעקועים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? זה לא בדיוק מחמאה אבל תמיד אומרים לי שאני מחרבשת שטיויות ואז אני צוחקת מזה ואני לוקחת את זה כמחמאה למרות שזה לאXD אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת... מה החולשה הכי גדולה שלך? מוזיקה וריקוד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללמוד להסתדר עם החיים, לא תמיד הכל הולך... מהו הסרט הכי דפוק שראית? לא ראיתי כאלה=] האם... אתה חי את הרגע? בערך... יש לך סודות? כע... את יודעת לשיר? לא, אבל אני יודעת לזייף יפה
התאהבת פעם? כע... התאהבת בידיד קרוב? כע... אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה? אני חושבת שאמרתי=] היית פעם בחו"ל? כע... הרבצת למישהו? כע=] התחילו איתך? בערך נשארת ער כל הלילה? כן
הרגת מישהו? חס וחסה בגדו בך? חס ושלום עישנת סיגריות? חס ופנחס שתית אלכוהול? חס וקרקס השתכרת? חס וקוסקוס קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא=] רצית להיות בן המין השני? לפעמים
נשברה לך שן? לא
קיבלת נכשל בתעודה? לא
רכבת על אופניים? דא
רכבת על סוס? לא=] רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן
שיחקת כדורגל? אפשר להגיד
הוצאת מלא כסף על שטויות? לא מלא, 100 שקל... הברזת מביצפר? לא
היית מאושר? הרבה פעמים
התנצלת על משהו שעשית? כן... הרבה פעמים קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן אבל אז שכחתי אותו=] נרדמת בשיעור? לא
התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן
התחרפנת? כעהעהעהע
ביקרת אצל פסיכולוג? לא!!!!!!!!!!!!!! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי... לא זוכרת=] אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא=[ נסעת ברכבת? כן... לחיפה!!! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן
פחדת מהחושך? הרבה... עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? כע
שברת למישהו את הלב?אפשר להגיד... היית גאה בעצמך? כן
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן... סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן=] רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן... חיבקת מישהו מפורסם?לא=[ תפסת טרמפ? בערך היית על במה? כןןןן=] ישנת כל היום? לא
חשבת שאתה משתגע? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי=| היית ברדיו/טלווזיה? כן!!!!! בששטוס=] עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה? חולצה שחורה חמודה של 3Comic Face, בוקסר של הגדוד שלי בצופים,ותחתונים של פו הדוב=] קר לך או חם לך?חם
מילה שעולה לך בראש? Umbrella אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם חברה שלי=] תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. נחמד, אפל אפשר יותר טוב=] אתה.. מעשן סיגריות? חלילה וחס מה היית משנה בעצמך? שאני מעצבנת אנשים מהר בגלל שאני מדברת מהר ולא ברור ואז אני צריכה לומר את אותו הדבר 800 פעם, שואלת אותם 800 פעם מה?! בגלל שאני לא שומעת מה שהם אומרים, וסתם כי אני קרצייה ידועה אתה אוהב את איך שאת נראה? כע... מה כתוב על צג הפלאפון שלך? כלום=] מאחר הרבה? דיי מדבר הרבה בטלפון?לא משתדל לאכול בריא?כן מדבר עם זרים? לפעמים. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים=] אוהב את הקול שלך? כן!!! תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית? יפה עכשיו מבחינה פנימית? נחמד, מתחשב, מצחיק, חמוד, חכם... הבית האחרון שהיית בו? בית משפ' שחר=] האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא=] האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, דיי מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי לשעבר, שעכשיו אני לא מדברת איתה מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן? סיון, אומר לכם משו?! מי מקשיב לבעיות שלך? חברות שלי והמדריכים שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? חברות=] הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אח שלי המקום האחרון שהיית בו? ביער חרובית, מחנ"ק 2007 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מאמא הדבר האחרון שאכלת? אוכל של אבא שקנית? בגדים, מגבונים, כובע דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת=] שיר אחרון שנתקע לך בראש? Umbrella אדם אחרון שצעקת עליו? לא זכור לי אדם אחרון שראה אותך בוכה? המדריכים שלי והחברות שלי לקבוצה עם מי אתה מדבר? עכשיו?! הוא\היא משעמם\ת?לא יודעת... מה אתה שומע? Ciara - Like a Boy אתה אוכל? עכשיו לא שותה? כנ"ל תסתובב לאחור, מה את רואה? דלת=] יאללה=] ביי.

טרללה ללההה

שמות איך קוראים לך?מיכל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מריאור השם הכי יפה לילד?גל השם הכי יפה לילדה?מריאור הכינויים שיש לשם שלך?מיכי מיח-מיח פיח-פיח לולי מיכלי הכינוי הכי אהוב?מיכלXD האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?סבתא ז"ל האם תקרא לילד שלך על שמך?לא :O כללי מזל:שור מידת נעליים:39 גובה:1.70 משקל: :X חיות מחמד:שתי כלבים כיתה:עולה ל-ח' תאריך לידה (כולל שנת לידה!):1.5.94 גיל בו רוצה להיות?15 שפות מדוברות:עברית ערבית אנגלית ספרדית פרסית החלום שלך?ישמע רדוד אם אני יגיד שאין לי חלומות אלא רק שאיפות? את חושב שהוא יתגשם?בטוח, אני יגיע לכל דבר שאני שואפת אליו מה אוהב לאכול?גלידה:p מה אוהב לשתות?פטל צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור עם קצוות אדומות רגיש לדגדוגים?.מאוד אוהב את החיים או לא?כן:p כמה אחים?אחות אחת מסר לחיים?תחיו ותנו לחיות XDD יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?עדשות לא של ראייה נחשב? מה הדבר הכי חשוב לך?הכלבה שלי יש חבר?לא ממה אתה הכי פוחד?ג'וקים רוחות רפאים נחשים ו...רוצחים וכל השאר קעקועים?אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?בחודש הזה איך רזיתת והרוב את יפה [אני לא] אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?וואי שאלה מורכבת תנו לחשוב אממ לא אני צינית מידי מה החולשה הכי גדולה שלך?בניםXD מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?זה התחיל מהמשפט מי שגורם לך לבכות לא שווה את הדמעות שלך מהו הסרט הכי דפוק שראית?לא זוכרת האם... אתה חי את הרגע?לפעמים יש לך סודות?לא באמת מכירים אותי גם מי שחושב שהוא כן:p את יודעת לשיר?תגדירו XD המפיק של כוכב נולד אמר שיש לי קול יפה התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?פעם אחת היית פעם בחו"ל?לא הרבצת למישהו?כן התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו?נמלה זה נחשב?[אבל גם אותה לא הרגתי בזדון בגדו בך?כן=\ עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?פעם אחת השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?לא רצית להיות בן המין השני?לאאא נשברה לך שן?כןן קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?אתמול אני לא יכולה לזז ובגלל זה אני עונהXD שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?אוהווו תמיד הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?הרבה על כל טעות שלי אני מתנצלת קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן לאיזה 10 דקות התעקשת על משהו מטופש?כן=\ הברזת למישהו בלי להודיע?לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן=\ אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כןXDD פחדת מהחושך?כן עדיין עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כן=\ שברת למישהו את הלב?אין לי מושג היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כמעט תמיד עשית משהו שלא חשבת שתעשה?אוהוו כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן[נוו מה אסור לשקר אז אני פשוט עונה אמת] חיבקת מישהו מפורסם?הרבה תפסת טרמפ? לא היית על במה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא היית ברדיו/טלווזיה?כן עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?פיג'מה קר לך או חם לך?קר מילה שעולה לך בראש?מים אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן Evanescence עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?מאור תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?.הרגליים כואבת רעבה חלשה דפוקה XD אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?אמממממ ציניות יתר אתה אוהב את איך שאת נראה?לא מה כתוב על צג הפלאפון שלך?לא זוכרת מאחר הרבה?לא לבצפר שזה קשור באוטובוס אז כן מדבר הרבה בטלפון?כן משתדל לאכול בריא?כן ולא אני נגד פחממות מדבר עם זרים?תלוי איזהXD מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?רק עם משפחה אוהב את הקול שלך?לא ממש תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?בהיר עיניים גדולות ובהירות שרירי טיפה אף קטן שפתיים עבות עכשיו מבחינה פנימית?מצחיק רגיש נחמד אוהב חיות ציני הבית האחרון שהיית בו?שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?כולם יודעים אותו דבר מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?חברה מהכיתה נולדנו באותו חדר ואותו בית חולים באותה שעה ובאותו יום מי מקשיב לבעיות שלך?הכלב שלי :p עם מי אתה רב הכי הרבה?דודה שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?דודה שלי יושבת פה וחופרת לי המקום האחרון שהיית בו?בבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת?אבבטיח שקנית?ג'ינסים דיסק אחרון ששמעת?רנבו מאריה קארי שיר אחרון שנתקע לך בראש?ברינג מי טו לייף אונאסאס אדם אחרון שצעקת עליו?דודה שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה?אחותי עם מי אתה מדבר?זה יותר בכיוון של מי מדבר איתי [דודה שלי] הוא\היא משעמם\ת?מאוד מה אתה שומע?Evanescence אתה אוכל?כבר לא שותה?לא תסתובב לאחור, מה את רואה?טלוויזיה

למעלה