../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifדגעדגכעדגנ
שמות איך קוראים לך? בן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - השם הכי יפה לילד? - השם הכי יפה לילדה? - הכינויים שיש לשם שלך? בןבן בנז'וק בנצ'יק בנצי והאהוב עלי ביותר[כי ניצני המציאה
] - בנדי
הכינוי הכי אהוב?בנדי
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן האם תקרא לילד שלך על שמך?לא כללי מזל: תאומים מידת נעליים: 47 גובה: 178.5 משקל: לא יצא לי לבדוק לאחרונה חיות מחמד: אין כיתה: עולה לי' תאריך לידה (כולל שנת לידה!): 11.6.92 גיל בו רוצה להיות? אחרי צבא שפות מדוברות: עברית ואנגלית[ויודע גם ג'יבריש.. תשאלו את ביקי
] החלום שלך? להקים משפחה את חושב שהוא יתגשם? מקווה.. מה אוהב לאכול? כמעט הכל מה אוהב לשתות? גם צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים? רק כאלו בבטן
אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים? אין דבר העומד בפני הרצון יש לך גשר? לא לעוד הרבה זמן
יש לך משקפיים\עדשות מגע? אין מה הדבר הכי חשוב לך? לא לאכזב יש חבר? אה? ממה אתה הכי פוחד?מוות קעקועים?אין איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?בספר מחזור כולם רשמו לי שאני מצחיק..
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?אני חושב שכן מה החולשה הכי גדולה שלך?דמעות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לדעת להתווכח ולהתמקח מהו הסרט הכי דפוק שראית?אפקט הפרפר 2 האם... אתה חי את הרגע?משתדל מאוד יש לך סודות?כן את יודעת לשיר?כן התאהבת פעם?כן התאהבת בידיד קרוב?בידידה קרובה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת לזה?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?כן התחילו איתך?לא נשארת ער כל הלילה?לאחרונה הרבה פעמים הרגת מישהו?חרקים בגדו בך?אני מקווה שלא עישנת סיגריות?לא שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן[החשבון משותף עם של אמא שלי אבל
] רצית להיות בן המין השני?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כשהייתי קטן קניתי המון שטויות הברזת מביצפר?קרה היית מאושר?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כן התעקשת על משהו מטופש?וואי וואי.. תשאלו את נויה כמה פעמים אני והיא התווכחנו סתם על שטויות[התווכחנו שעתיים על אם המוח פועל אותו דבר אצל כולם] הברזת למישהו בלי להודיע?לצערי קרה התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו?לא מת על אוריאו נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?במיטה הישנה פחדת מהחושך?כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?לא היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן.. חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ? כן היית על במה?כן ישנת כל היום?כן חשבת שאתה משתגע?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לצערי כן היית ברדיו/טלווזיה?בטלוויזיה.. מאוד רוצה לראות גם אולפני רדיו. עכשיו... מה אתה לובש ברגע זה?טרנינג קר לך או חם לך?כרגע דווקא אחלה לי מילה שעולה לך בראש?רדיו[בגלל השאלה ממקודם
] אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?לא יודע תאר איך את מרגיש כרגע ב- 5 מילים?. שונא שאלות מהסוג הזה אתה.. מעשן סיגריות?לא מה היית משנה בעצמך?שאלון חופר אתה אוהב את איך שאת נראה?ומתחיל לעצבן אותי
מה כתוב על צג הפלאפון שלך?סלקום מאחר הרבה?משתדל שלא מדבר הרבה בטלפון?כן משתדל לאכול בריא?לא מדבר עם זרים?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא אוהב את הקול שלך?לא תאר\י את בת-הזוג\בן-הזוג האידיאלי\ת מבחינה חיצונית?לא בא לי עכשיו מבחינה פנימית?גם לא בא לי הבית האחרון שהיית בו?סבא וסבתא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לעיתים האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא מי הבן-אדם שיודע עליך הכי הרבה?נויה מי הבן-אדם שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמא שלי?
שאלה מפגרת מי מקשיב לבעיות שלך?נויה. וגם זה לא כ''כ הרבה. אני לא אוהב לשתף את הבעיות שלי עם אחרים.. עם מי אתה רב הכי הרבה?אף אחד בפורום לא מכיר הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת?טל גורדון בערוץ 24[?] המקום האחרון שהיית בו?עניתי על זה כבר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא הדבר האחרון שאכלת?פיתה ומטבוחה שקנית?כרטיסיית אוטובוס דיסק אחרון ששמעת?כרמלים שיר אחרון שנתקע לך בראש?כלום - אבי גרייניק אדם אחרון שצעקת עליו?אמא.. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכר עם מי אתה מדבר?אף אחד כרגע הוא\היא משעמם\ת? - מה אתה שומע?ערוץ 24 אתה אוכל?לא שותה?אני באמת צמא עכשיו תסתובב לאחור, מה את רואה?מתג
שמות איך קוראים לך? בן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - השם הכי יפה לילד? - השם הכי יפה לילדה? - הכינויים שיש לשם שלך? בןבן בנז'וק בנצ'יק בנצי והאהוב עלי ביותר[כי ניצני המציאה