שאלון להתעוררות!!!

ליזיגי

New member
../images/Emo3.gif אני

שם: ליאור כינוי: שוקולית רווק? לא
תאריך לידה: 3.11.90 כן כן לא טעיתם, אני בת 14 ושבוע חח מוזיקה: הכל חוץ ממה שאני לא אוהבת.. מזרחים וטראנסים חח אוכל אהוב: אני אוהבת לאכול הכל, חוץ מבשר.. צמחונית שכמותי סגנון לבוש: סתם ג'ינס וגופיה.. כמה שיותר פשוט, יותר טוב המקום הכי אהוב עלי: השבט שלי
יש לך הרגלים רעים? מממ כן.. לא עולה לי עכשיו חח משפט אהוב: או אה חרנבוט.. חחח לא לנסות להבין מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? לדעת לוותר..
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? מחול.. וצופים

מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ובהזדמנות זו אני חייבת לשאול, למה כולם מאחלים לאנשים תמיד מטוס זעיר ללא טייס? אף פעם לא הבנתי ת'קטע. די עם זה.

ליזיגי

New member
חחח תודה על המזל טוב!! ../images/Emo3.gif

מטוס זעיר ללא טייס... מממ, לא מסוכן קצת?
דוגרי תפסיקו עם זה.. אי אפשר כבר להגיד מזל טוב כמו אנשים נורמלים? חיחי

Moi

שם: גל פפרמן כינוי:יפפרמן (חחח) רווק?אכן כן.. תאריך לידה:12.3.91 מוזיקה: הכל חוץ ממזרחי אוכל אהוב:שוקולד סגנון לבוש:זרוק קרוע לא הולם וכו'... המקום הכי אהוב עלי:הסטודיו... יש לך הרגלים רעים?לקסוס ציפורניים, לעשות קנאקים באצבעות, לאכול ריסס ועוד רבים וטובים (או שלא!) משפט אהוב:"מייקל תעשה לי קנגרו!" [המבינה(אלינור) תבין] מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? לא לקחת ללב.... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? הלהקה.....

F U N K Y GLOW

New member
אני עונה ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

שם:רעות כינוי:תותי רווק?אהא תאריך לידה:12.1 מוזיקה:מה שיפה -לא לפי סגנונות אוכל אהוב:ספגטי פיצה מקדונלדס ומה לא.. סגנון לבוש:ג'ינס וגופיה \טרנינגים רחבים וגופיות ...סתם המ שבא כזה המקום הכי אהוב עלי:המיטה שלי והמטבח שלי יש לך הרגלים רעים?אממ...לא מה פתאום ..*מביטה לכל הכיוונים המבט חשוד* משפט אהוב:אכול כפי יכולתך מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?אין אחד שהאו ה-כ-י חשוב מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?הכלבה שלי

../images/Emo26.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo60.gif

שם: דלית
.
כינוי: דולי, דולצ'יביטה, דליתו'ש, דליצ, דליתע
.
רווק
כמובן
.
תאריך לידה: 7.4.88
.
מוזיקה: בעיקר ישראלי
.
אוכל אהוב: איטלקי וסיני