שאלון להתעוררות!!!

אני, למרות שנעלמתי קצת

שם: ליאור כינוי:ליאורית רווק? לא תאריך לידה:20-3-89 מוזיקה: רוק ישראלי - אביב גפן, היהודים,רוק, מטאל-בעיקר פאוור אוכל אהוב: ספגטי סגנון לבוש:פרובוקטיבי המקום הכי אהוב עלי:צוללת יש לך הרגלים רעים?אני בגמילה מסיגריות, ואלכוהול, ואממ עזבו משפט אהוב: "LIVE AND LET DIE " מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? אפחד לא יכול לדעת שאין לך ביטחון עצמי אלא אם כן אתה בא ואומר לו את זה. גם אם אין לך ביטחון עצמי , תשחק, תלמד לשחק כאילו שיש, ואז... כל העולם שלך... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? ריקוד

הרקדן האוטומטיי

שם:אופיר סימן רע..חח(טוב)
כינוי:סמלי..
רווק?:לא..
תאריך לידה:6.2.91
מוזיקה:הדורבנים,רוק,ישראלי של פעם(מהלהקה)ושירים עצובים..
אוכל אהוב:קלמנטינה
(זה משתנה כל הזמן..)
סגנון לבושפריקי כייפי כזה..חחאני אוהב את הבגדים של החורף..חחח
המקום הכי אהוב עליי:הסטודיו שלי(סטודיו א' ולא ב'..
)
הרגלים רעים?:חסר טקט לפעמים ולפעמים לא קשור..אני עובד על עצמי..
השיעור הכי חשוב שלמדתי..:תהיה אתה, ואם עדין לא אוהבים אותך.. תלמד להיות אנושי!
בראש סדר העדיפיות:הסביבה..
תחביבים:לרקוד לנגן ולהבין את העולם ואת עצמי..
זהו..אני מקווה שתעריכו את השקעה הקשה שעשיתי ..ועוד אחרי שכמעט סיימתי הכל נמחק...

גם השואלת עונה.

שם: שיר כינוי: שירוש, שירשור, שירול. רווק: בוודאי. תאריך לידה: 19.1.90 מוזיקה: רוק מכל סוגיו, קצת מטאל, ג'אז וישראלי. אוכל אהוב: סלטים, פרישייק,קורנפלקס. סגנון לבוש: דגמחי"ם, זרוק, א צמוד, קרוע. המקום הכי אהוב עלי: הקיבוץ שלי. יש לך הרגלים רעים: להרוס את הגוף שלי /: משפט אהוב: Bombing For Peace Is Like Fucking For Virginity מה השיעור הכי חשוב שלמדת בחיים: אל תחכה, תעשה את הדברים בעצמך כי אף אחד אחר לא יעשה אותם בשבילך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך: הריקוד, הנגינה וחברים.

נכון

רק 10 ימים בודדים מפרידים בינינו. מגניב. אבל אני נשמעת קטנה ואת גדולה... חחחח

י ר ד נ י

New member
../images/Emo6.gif

את נשמעת ילדונת לאב יוווו רק רציתי להגיד לכם שהשלמתי עם ההורים שלי וביום ראשון אני ילך לאימון!! יששש אני זזתי ברגע זה להופעה של מוש בן ארי שיהיה לך סופשבוע פרוע אוהבת

וואי

איזה כיף לך! הופעה של מוש בן ארי!!! אני מקווה שנהנית המוןהמון!!! אני ממש שמחה שהשלמת עם ההורים ואת חוזרת לרקוד! מגיע לך לרקוד!!! איזה שמחההההה!!! הלוואי עליי סופ"ש פרוע! גם לך בכל מקרהה!!!

י ר ד נ י

New member
../images/Emo9.gif

שירוש! היה לי ממש ממש כיף בהופעה אפילו שעומרי לא היה איתי.. חחח היום הוא כנראה בא אליי... שיהיה לכם המשך סופ"ש מהנה
אהה.. ואם אפשר.. אז מישהו יכול לעשות לי כבר חורף!?!!!!?1.

י ר ד נ י

New member
הוא תמיד מבריזז

לנו בנובמבר.... אבל כבר מתחיל להיות קר בלילות ולפעמים גם בבקרים שאני יוצאת לבצפר... אני מאמינה שאצלכם זה אפילו יותר קר כי את בחיפה...

נכון...

באמת קריר. כבר התחלתי ללכת עם חולצות ארוכות לבי"ס... לפעמים אני נשארת איתם כל היום.

צודקת.

ג'ורדן, סתם שאלה, יציאה מוזרה שלי... באיזה ימים החוג שלך? סתם סקרנות.

י ר ד נ י

New member
../images/Emo187.gif

החוג שלי בימים ראשון שלישי ורביעי ראשון-ג'אז מ5 ורבע עד רבע ל7 יום שלישי מודרני מ4 ורבע עד רבע ל6 יום רביעי שיעור כפול, זתומרת שמ4 ורבע עד רבע ל6 קלאסי ואז מיד אח"כ היפ הופ שעה וחצי זה לא יוצא שעה מדויקת אף פעם כי מתלבשים וזה מתרעננים חח

בוקר אור

שם: לי! :] כינוי: חח שאלה טובה :] יש הרבה כאלה; לילי, לית'קה, חיטו, ליטיגו, לילוש, טיטו, הבנו את הרעיון
רווק: לא. [רווקה
] תאריך לידה: 7/5 [מי מעגל פינות?! אני??! לההה!] מוזיקה: רוקקקק!!! [מאוהבת בשירים של אוונאסנס!!!]..וראפ/היפ הופ! אוכל אהוב: כל דבר שמכיל מעל ל-90% דו סוכר. סגנון לבוש: זרוק בעיקרון... המקום האהוב עליי: ים! המקום הכי רומנטי בעולם! הרגלים רעים: לכתוב בפורומים של תפוז. חייבת להפסיק עם זה. משפט אהוב: חיוך הוא קו ישר שמיישר הכל
השיעור החשוב ביותר שקיבלתי: אף פעם לא לתת לעצמי להיות לבד. ראש סדר העדיפויות שלי: לימודים. [כן כן..מחול אחרי..]

למעלה