שאלון להתעוררות!!!

שאלון להתעוררות!!!

אנחנו צריכים להכיר קצת יותר טוב, לפי דעתי, לדעת אחד על השני גם מעבר לריקוד... אז הנה שאלון קצר (שנלקח משאלון ארוך) שם: כינוי: רווק? תאריך לידה: מוזיקה: אוכל אהוב: סגנון לבוש: המקום הכי אהוב עלי: יש לך הרגלים רעים? משפט אהוב: מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? בתקווה שנלמד קצת אחד על השני!

g i l i

New member
אני...

שם: גילי דבש כינוי:גיל רווק?רווקה ומחפשת... תאריך לידה:20 במרץ 1988 מוזיקה: הכל אוכל אהוב: של אמא סגנון לבוש: פדלפונים וחולצות מעל חולצות המקום הכי אהוב עלי:החדר שלי יש לך הרגלים רעים? לעשן משפט אהוב:בדקה אחת של עצב אבדת 60 שניות של שמחה.. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? הכל טוב במידה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? הביצפר- אם לא מחשיבים מחלות..

אני...

שם: אמיר כינוי: ------- רווק? כן תאריך לידה- 30/07/1990 מוזיקה-הכל חוץ מדיכאון ורוק!! אוכל אהוב-פיצה!! סגנון לבוש- מותגים המקום הכי אהוב אלי- החדר שלי יש לך הרגלים רעים?- לא....אני ילד טוב :) משפט אהוב-תמיד יש מישהו שנדפק ומישהו אחר ש need fuck חולה עלייכם!! רקדן מלידה!!!

י ר ד נ י

New member
אנוכי =)

שם: ירדן כינוי: ג'ורדן רווק? לא נשואה אבל תפוסה כעת חח.. תאריך לידה: 29.1.90 מוזיקה: בוב מארלי, שוטי הנבואה, מוש בן ארי, אביב גפן, היהודים, ירמי קפלן, פוג'יס ולורן היל ועוד רבים וטובים... אוכל אהוב: סגנון לבוש: זרוק המקום הכי אהוב עלי: ים! יש לך הרגלים רעים? קנאקים כאלה באצבעות חח... משפט אהוב:"זה לא חובה לחיות זה זכות להיות חיים" ו-"בשביל כל העולם אתה סתם מישהו אבל בשביל מישהו אתה כל העולם" מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? להנות בכל מצב ולא רק ברגעי שיא של החיים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? להיות נחמדה לאנשים גם שאני לא הכי מעוניינת להיות נחמדה אליהם

אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאנ

י
שם: ענבל כינוי: בלבל רווק? אני לא נשואה... אני רק בת 17! תאריך לידה: 29.7.87 מוזיקה: שחורה, פופ צ'יל אווט... כמעט הכול.. לא מזרחית אוכל אהוב: שוקולד, איטריות, גלידה, עגבניה סגנון לבוש: נוח.. אני אוהבת ספורטיבי אני אוהבת אלגנטי העיקר שיהיה נוח המקום הכי אהוב עלי: אין משהו מיוחד... אם רואים כוכבים זה תמיד טוב(אלו שבשמים..) יש לך הרגלים רעים? אם אני לחוצה ומשועממת אני אשבור לעצמי ת'ציפורנים(לא משהו מכאיב.. סתם נשאר לא יפה.. אני בשלבי שיקום..) משפט אהוב: אני אוהב אותך חחחח לא יודעת~! מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? תהיה אתה, ואם עדין לא אוהבים אותך.. תלמד להיות אנושי! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? להיות מאושרת

nofar ginon

New member
אני!../images/Emo67.gif

שם: נופר. כינוי:nofar ginon רווק?כןן! רווקה... תאריך לידה:3.2 מוזיקה: רוק.. אוכל אהוב: אמ..אוריו! oreo סגנון לבוש:ג'ינס וטי שירט המקום הכי אהוב עלי:המטבח..
יש לך הרגלים רעים?לא.. משפט אהוב:smile it just makes people think your happy מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?שקשה יש רק בלחם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך?ריקוד!! טוב.אמ..זהו..:)))) בה ביו'שש

Vitamin Chick

New member
אני ../images/Emo28.gif

שם: אורטל שינקמין כינוי: יש מלא - טוט, טוטאל, אורטל, אורט, אור, אורטי, קסם, סימפסונית, אוונסנסית ועוד
רווק? יאפ
תאריך לידה: 24.6 מוזיקה: כל מה שנשמע טוב, אני לא פוסלת! בעיקר רוק ופופ... אמנים אהובים: באסטד, אוונסנס, אבריל לאבין, סית'ר, רד הוט צ'ילי פפרס, היהודים, מארון5, ונסה קרלטון, בריטני ספירס, בלאק אייד פיז, דה דרקנס, גרין דיי, סימפל פלאן, ניקלבאק, פו פייטרס, סוניק יות', פייטסטאר ועוד... אוכל אהוב: כמעט הכל! בעיקר ג'אנק סגנון לבוש: משתנה עם הזמן
בד"כ ג'ינס וטי שירט או גופייה ותוספת מגניבה המקום הכי אהוב עלי: לונדון יש לך הרגלים רעים? להרוס לעצמי את השפתיים כליל משפט אהוב: SHUT UP AND DANCE מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? הכל קורה לטובה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? וואו שאלה קשה! מעל הכל המשפחה כמובן --->

אאאאני

שם: מעין כינוי: בז'ה, לרמן ועוד כאלה שלא עולים לי בראש רווק? רווקה תאריך לידה:1.31992 מוזיקה: רוק ובערך הכל חוץ ממזרחית שונאת את זה אוכל אהוב: וואו יש הרבה...פשטידת תירס, סלט ירקות, שניצ'ל תירס- הוא אף פעם לא נימאס עלי ועוד מלא... סגנון לבוש: תלוי המקום הכי אהוב עלי: לא חושבת שיש כזה יש לך הרגלים רעים? לאכול ללא הפסקה, קנקים באצבעות, להכאיב לעצמי (לא ברמה של מזוחיסטית או איך שלא כותבים), משפט אהוב:אין לי מושג, אני אחשוב על זה.. מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? משפחה וריקוד

אופס שכחתי את זה.....

מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? ה' אל אוניברסלי חחחח סתם המבינה תבין...אני יחשוב על זה וסורי על ההצפה

freak or pink

New member
me!

שם: אלינור כינוי: אליק רווק? ברורר...חחח תאריך לידה: 25.02.91 מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית (בעע) אוכל אהוב: אממ....לא משו מיוחד סגנון לבוש:גופיותתת.. (ומכנסיים...חח)סתם רגיל המקום הכי אהוב עלי: סיני יש לך הרגלים רעים? לא להתעורר בבוקר כשאני חייבת לקום לבצפר....(?) משפט אהוב:"I just wanna live when i'm alive, it's my life" מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? "תחיו את הרגע" מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? אמממ..לא יודעת...לימודים?

dance diva

New member
../images/Emo124.gifתשובות שלי

שם: לי כינוי: ליקי, לילוש, לילו,ליקוש,ליני,ועוד כל מיני ששממציאים לי כל יום רווק? לצערי כן
תאריך לידה:27.5 מוזיקה:הכל רק לא דיכאון ולא רוק כבד אוכל אהוב:אוכל של אמא אין משהו ספיצפי סגנון לבוש:ספורט אלגנט בדרך כלל המקום הכי אהוב עלי:החדר שלי יש לך הרגלים רעים? לזרוק את הבגדים שלי על הפוף במקום לכביסה או לארון משפט אהוב:מי שלא חולם להגיע לירח לא יגיע לשום כוכב... מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?תאמין ותצליח(וזה עובד) מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? המשפחה שלי! אחר כך הריקוד

אני......./images/Emo187.gif

שם: מאיה כינוי: מאיוש'/מחזמר/
/Hunny Bunny רווק? אמ... תפוסה ע"י Mr Big Biker מפורום אופנועים
תאריך לידה: 7/2/1987 (ונראה לי שאני שייכת לזיקני הפורום) מוזיקה
: אתנית, ישראלית (שוטי הנבואה, אביב גפן, היהודים ועוד), שחורה וכו' אוכל
אהוב:
, שניצלתירס וטוסטים (מה חשבתם שבגלל שאני רקדנית אני צריכה לאהוב חסה?) סגנון לבוש: הכל מהכל, העיקר שיהיה נוח. המקום הכי אהוב עלי: החדר שלי. יש לך הרגלים רעים? כן, נוטה לפעמים לדבר יותר מידי... ועושה קליקים בכל מקום אפשרי בגוף... משפט אהוב: תעבדו כאילו לא חסר לכם כסף, תאהבו כאילו אף פעם לא פגעו בכם ותרקדו כאילו אף אחד לא רואה אתכם... מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים? תמיד צריך להאמין באמת הפנימית שלך! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? הריקוד!!!

netushit

New member
אני!...^_^

שם: נטע כינוי: נטושית, נטוש, נזק ועוד.. חיחי רווקה כן..:) תאריך לילה : 11.7.89 מוזיקה: שחורה = חייםם!, פופ ראפ בקיצור הכל חח לא סובלת דיכאון,מזרחית ורוק בעע... אוכל אהוב: אוכל של סבתעע..יאםםםם סגנון לבוש:מותגים! אבל כזה ספורטיבי מה שנוח..כל מותגי הספורט+הנס+פה ושם פוקס, גריפ, נו-ניים ועוד ועוד הרבה... המקום הכי אהוב עליי: אמריקה כמובן! ארץ החלומות שלי..אני הולכת לגור שם!.. הרגלים רעים ואיי.. חח לכסוס ציפורניים, לעשות קליקים בידיים, ולקלף שפתיים... משפט אהוב: wasup dok!??! חיחיח סתאםם אין משו מיוחד... השיעור החשוב שלמדתי בחיים- להפסיק להיות לחץ... ראש סדר העדיפויות: ריקוד וביצפר באותו מקום... מואההההה

אני=]

שם: עדי כינוי:דידי, עדידוש רווק? כן=\ תאריך לידה:17.11.91 (שבוע הבא יומהולדת) מוזיקה: ראפ והיפ הופ אוכל אהוב: אממממ מסטיק..=] סגנון לבוש:ג'ינס וחולצה רגילה כזאת.. המקום הכי אהוב עלי:החדר שלי:) יש לך הרגלים רעים? כסיסת ציפורניים=\ משפט אהוב:"חייה ותן לחיות" מה השיעור החשוב ביותר שלמדת בחיים?אממ אל יודעת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך? לא יודעת..

למעלה